Új privát üzeneted érkezett!

Stella Kép
Csak kellő mértékben szolidarítok Kép
Mondtam dokibácsinak hogy késik, azt mondta előfordulhat, de nem lehet-e hogy mégis terhes vagyok. Mondtam nemtom, majd meglátjuk, de nem hiszem. Mondta, kár hogy nem késik már egy hete, akkor már látná az UH-on ha van valami.
Hát nagyon meglepődnék.... De azért nagyon örülnék is.
Jó fej a doki, hogy egyszer közlik, hogy kizárólag lombikkal van esélyünk, aztán késöbb mégis esélyt adnak a spontánnak. Bár gondolom már sok minden furcsasággal talákozott.
No mindegy, júniusban indulunk megint, ha minden ok az eredményeimmel.

wish

Tündi,
Jó a kérdésed, éppen 1 perce törtem azt is össze :-)))) Kép Úgy látszik valaki vagy valami nagyon nem akarja hogy hőmérőzzek Kép Egyébként akkor a végén vettem egy "normálisat", igy a brutál azóta is a fiókban pihen, de holnap reggel kénytelen leszek szerintem elővenni, mert nem biztos hogy ma eljutok venni egyet.

Kérdés: A délutáni hőmérsékletnek van bármi köze a reggelihez? Tehát ha reggel alacsony, akkor valószínüleg délután is az stb., vagy semmi összefüggés, és délután mindig kb. ugyanannyi?s

Kép
szdorka

Lamika!
Nagyon gratulalok. Vegre valakinek osszejott kozulunk, te torted meg a jeget!

Tundi
En is a tablabol vettem eszre, es nagyon sok vigasz puszit kuldok mar ha ez vigasztal. Es tudod en ilyenkor azt szoktam mondani a Februar jobb honap a szuletesre-kitartas.

Virag
Virag2

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:35-kor.
seszi

Lamika,
nagy gratula!Kép Végre egy zebra, reméljük, egy egész csorda követi a tiédet!Kép

Nicol,
gratula Vivikéhez!Kép Remélem, nincsen semmi baja, csak azért van az inkubátorban, mert picike! Mennek a pozitív energiák, hogy minél hamarabb kikerüljön onnan, és a kezedben tarthasd!

Tündi, Annácska,
sajnálom, hogy megjött!Kép

Lányok,
tegnap és ma én is sokat keményedtem, pedig eddig szerencsére megúsztam napi max. 5-tel. De most, hogy olvasom, hogy ennyi baba született, és mindenki keményedik, biztos vagyok benne, hogy a front okozza. Remélem, hamar eljön a nyár, és hosszú frontmentes időszakok közvetkeznek!

Kóbor
kóbor

Évi79
Kép Drága vagy, köszönöm szépen! Én is boldog lennék, ha sokan egyszerre tudnánk pocakosodni Kép

Dorka Kép
Halál a hőmérőkre? Kép Múlt héten én is összetörtem a tutit, de most azér se veszek másikat Kép Azt hittem a brutált használod Kép
Én 1-2-szer mértem este régebben ciklus 2. felében, akkor este is magas volt, de a reggeli magasnál is magasabb volt 2-3 tizeddel. Vagyis ha reggel volt 37, akkor aznap este 37,2-3 is volt Kép

Virág
Neked is köszönöm, jól esik, tényleg Kép Hát majd egyszer talán megvilágosodok, hogy miért kell ennyit várnunk, és akkor boldog leszek.

Seszi
Kaáli, BMC, Schöpf. Ezek a legismertebbek, itt a társalgóban találsz olyan topikot, hoyg Szülészetek, kórházak, ott bövebb infókat tudsz szerezni, hogy eldöntsd, melyik a szimpibb neked.
Mind olyan zebrára vágyunk, mint amilyen most Lamikáé Kép És lesz is... Kép

Nicol üzeni, hoyg köszöni mindenkinek a jókívánságokat és gratulációkat! És még azt is írta, hoyg elég sok előtejet tud inni a pici, úgyhogy szopizás beindult! Kép Hurrá! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Micsoda hirek, annyira orulok (marmint a legtobbnek...)!

NICOL,
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK NEKTEK VIVIHEZ, NAGYON SZEP SULYA VAN ANNAK ELLENERE, HOGY TOBB, MINT 1 HONAPPAL ELOBB SZERETTE VOLNA MEGISMERNI EZT A VILAGOT!!!

Lami,
Neked is fantasztikusan orulok, olyan jo, hogy vegre tenyleg megtort a jeg! Mi 7 vagy 8 hetesen mondtuk meg a csaladnak Mate erkezeset, pont akkor, ahogy a tobbiek is irtak; mikor mar biztosra latszott a szivecskeje, hogy jo helyen tapadt meg es hogy mehen belul van!

Judit,
nagyon szep ez az opkut eredmeny, az en szememben ez oriasi teljesitmeny, mert en baromira utaltam ezt a foiskolan!

Nekem is feltunt, hogy elobb szuletnek manapsag a babak, legalabbis a mi topicunkban. Miert lehet ez, hova ez a nagy sietseg? Mindegy, lenyeg, hogy mindegyik makk egeszseges!

Nicolekat mikor engedik vajon haza? Ha jol tevedek, 2,5kg altalaban a valasztovonal hazaengedesnel, de Babus ezt jobban tudja majd!

Nekunk nagyon jol sikerult a "naszutunk", de ilyen hirek mellett ez eltorpul!

Stella,
hogyan unnepeltetek az elso hazassagievfordulot? Minden reszlet persze nem tartozik rank Kép , de nagy vonalakban leirhatnad!!!

Edinka,
neked mikortol kezdodtek azok az erosebb pocakfajasaid, amikre azt hitted mar hetekkel a szules elott, hogy Viki ki szeretne jonni?

Vanda
vanda72

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:35-kor.
seszi

Vanda!
Koszi a dicseretet jol esik nagyon! Lattad, hogy Te vagy a kovetkezo? Nem izgulsz?

Mindenkinek nagyon koszonom a dicseretet.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tündi, lehet hogy nekem is hagynom kellene a francba? Csak az a baj, hogy ha már elkezdtem, akkor azért jó lenne csinálni. Bár eddig ez a hónap elég gyászos, a 13. napon vagyok, és még csak el sem kezdett lemenni a hőm, nem hogy felmenni... Igaz egyszer volt egy kicsit lent, de aztán azóta csak lassan meg felfele (4 nap alatt 1.5 tizedfokot), szoval ez biztos nem volt az. Vagyis vagy még később lesz a repi (ami már kicsit túl késő lenne), vagy ebben a hónapban nem is lesz. Szóval azért kiváncsi vagyok, hogy mi lesz velem ebben a hónapban, igy nem merem abbahagyni.

Mellékelem a BRUTÁL hőmérőm, és a normál hőmérőm képét. Még azért gondolkodom hogy holnap reggel bevállaljam-e Kép
Kép

Kép
szdorka

Judit,

Kicsit meglepett engem is, hogy ilyen hirtelen valtam a kovetkezo esedekes babazova, de azert a realitasok talajan maradva Judyt es Gyongyi be fognak elozni meg...

Vanda
vanda72

Sziasztok!

<font color="0077aa">Nicol és családja!
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, örömet és békességet, na meg sok-sok folyékony eleséget kívánok Nektek!</font>

Lamika!
KépKépKépKépKép De én a sok rossz tapasztalat miatt várnék a bejelentéssel úgy kb a 10-12. hétig.

Tündi, Annácska!
KépKépKép

Szdorka!
Sztem nem olyan brutál a lázmérőd. Az a normál méret. Olyan, mint ami az én időmben volt. Az új az már designes, mert pici.

Lányok!
Előttünk a követendő példa, Lamika. Itt is sikerülhet, húzzunk bele!!

Judit!
Kitartás és drukk a vizsgákhoz továbbra is.

Gyöngyiről tud valaki valamit?

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Nicol Kép Minden jót és rengeteg tejcsit kívánok Neked és a kis Vivinek!!! Kép Kép Kép Remélem pár nap múlva már otthon lehettek!

Lamika Kép Ez aztán a csodálatos hír hétfő reggel Kép Gratulálok a zebrácskádhoz és további problémamentes pocakosodást kívánok! Kép Kép Kép Remélem mostmár tényleg beindul a zebra dömping! Kérdezted, hogy mikor mondanánk el a szülőknek - nos én óvatosabb vagyok és várnék a 11-12. hétig, bár tudom, hogy nehéz lehet magadba tartani egy ilyen csodálatos titkot Kép

Ezvicc-Judit Kép Szedsz magnéziumot? Feladtam a belépőt, szerintem holnap vagy holnapután már ott lesz. Gratulálok az ismerősödnek és az unokatesódnak is a babákhoz! Kép Kép Kép Nem semmi, hogy hogy beindultak a babák, nem gondoltam volna, hogy egy front ekkora hatással lehet rájuk Kép

Évi79 Kép Remélem mihamarabb újra zebra kerül a neved mellé Kép Kép Kép

Dorka Kép Nekem is ilyen brutál lázmérőm van Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Lányok!
Pár napig nem voltam fenn,és nem tudlak szinte titeket visszaolvasni!

Lamika!
Nagy-nagy gratula!!!! Kép

A pénteki dokivizit után azt vettem észre,hogy kicsit barnázok Kép remélem nem kotorta meg a babámat!KépSzerintetek miért volt?Két napig.. Még soha életemben nem történt meg ez velem!
Egyetlen jó hírem,hogy Tündi segítségével tettem fel képet a profilomba! Kép
na pussz
ebba

Sziasztok Lányok!

Én csak 1 napot hagytam ki az olvasásban, de már így is kerek fél órája olvasok.... Kép

Tündi Kép Annácska Kép
Nagyon sajnálom. Kép Kép Kép Õszintén.
Tudom a saját magam példájából, mennyire vágyom már egy kis babóra, így át tudom érezni... Gondolom, mindannyian így vagyunk vele!
De ez csak egy újabb esély arra, hogy most, májusban együtt tudjunk zebrásodni! Most sokunknak sikerülnie KELL! (mert én optimista vagyok! Kép

Stella Kép
Nagyon köszönöm hogy utánanéztél a tejnek. Még én is megnézem, amúgy nagyon szeretem, de komolyan hajlandó vagyok leszokni róla... Mondjuk a paradicsomlé kedvéért! Kép Kép
Most olyan furán vagyok én is (talán egy cipőben Veled?): a múlt héten csütörtökön meg pénteken éreztem kis szurkálást a bal pfészkemben, majd ugye gondoltam, tüszőrepi, de a hőmérsékletem még mindig lenn van... Kép Ez mitől lehet....
Most olyan érzékenyek a melleim! Olyan fura tüneteket tudok összehozni!

Lami Kép Kép Kép
Nagyon nagy gratula megy! És persze kis pötty-tapasztó puszik ezerrel! Kép Kép Kép
Jó jel, hogy elindítottad a sort!
Én a 12. hétnél hamarabb nem mondanám meg az ősöknek, lévén hogy így is agyon szekálnak lagalábbis az anyósom, h mikor lesz már unokája, nemhogy még ha megtudná... És legyen az tuti, ha már egyszer mindenki beleéli magát. Kép

Seszi
Nyugi, mi is 2003 év végén kezdtük el, és még mindig semmi... Bár csak tavaly nyáron kezdtük el a vizsgálatokat, ahol kiderült, h magas a prolaktinom! Kép És még nem vagyok elkenődve (mondom NEM VAGYOK! na jó...) Kép Kép
A reggeli hő a tuti, én is úgy tudom. Az meg emberenként változik, hogy mennyi az annyi. A tendencia a lényeg.

(apropó Lányok: tuti, hogy nincs azzal gond, hogy nekem az alaphőmérsékletem 37,0????)

Nicol,
Gratulálok a babához és pihenjetek nagyon sokat! Várjuk a képeket!

Szdorka
Azta, milyen hőmérőd van!!! Nekem olyan digitális, a hagyományoshoz nincs türelmem. De azért az is ugyanolyan jó, nem???

MÁJUSBAN SZERETNÉK EGYÜTT ZEBRÁSODNI MINDANNYIOTOKKAL!!!! Kép Kép Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lányok,

Az aerobic nem árthat a beágyazódó petesejtnek?
Ha pl. nem csinálom a hasizmot, az segít?
Járok aerobicra (fitball, nem annyira durva)és szeretem csinálni, de nem tudom, h csinálhatom-e így is, hogy ilyen nehezen jön össze a baba...

Szakvélemény?

Unique

KépKép
unique

------------
seszi

Sziasztok!

Tündi!
Javíts légyszi a táblában, ma vagyok a 2. cn-on. Köszönöm!

Nálunk egyébként semmi különös, a cytológiám eredménye negatív lett, majd ha elmúlt a mensi, megyek vissza a dokihoz, megnézi a méhszájsebet, és ha elrendezte, lehet babásodni. Remélem még hónap közepe előtt eljutok hozzá, és akkor már ez a hónap esélyes lehet. Feltéve, hogy lesz egy kis nyugalmunk, és minden rendben lesz körülöttünk.

Apu szépen lassan alakul, kétnaponta járok hozzá Budakeszire, közben próbálok az öt vizsgámra és az államvizsgára készülni. Egy vizsgán már túlvagyok.

Nicol!
Nagyon sok boldogságot kívánok a kis jövevényhez!Kép

Lami!
Neked pedig boldog babavárást!Kép

Mindenkinek, akinek ez a hónap nem jött be, kívánom, a következő sikerüljön!

Timi
szabotimi

VandaKép
Nem volt semmi különös ünneplés. Otthon voltunk, kettesben, együtt. Nálunk már ez is nagy szó!!!
Főztem extrafinom kajcsit apának, ő pedig meglepett egy hálóinggel és egy köntössel+egy szál rózsával!
Olyan szolid, meghitt ünneplés volt!

UniqueKép
A tej-guru Tündi volt Kép!
Tényleg fura dolgokat művel a testünk! Én próbálok nem nagyon figyelni mindenféle "jelekre", mert abba tényleg bele lehet golyózni!
Pláne ha belegondolok, hogy sokat azt se tudják mi is az a hőmérőzés, milyen hormonok vannak és kellenek és mégis babásodnak...!

LamikaKép
Hogy vagy?
Nagyon jó, hogy végre megtört a jég és olyan sok idő után újra van zebránk!
Reméljük olyan csorda követi, mint októberben!!!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt Kép
Ne haragúdjatok, hogy tegnap csendes voltam, de nagyon megviseltek a dolgok. Vasárnap nem akartam a lányom előtt depizni, így kihasználva a lehetőséget a tegnapi napot végig bőgtem Kép

Újult erővel csapok bele a munkába, hátha ez segít Kép

Timi
Nagyon sajnálom Kép és drukkolok a következő hónaphoz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

SziasztokKép!

Milyen szuper hírekre érkeztünk haza!!!KépOlaszországban voltunk, ezért nem jelentkeztem, remélem nem haragszotok, hogy nem szóltam, de nem volt 100%-os, hogy megyünk!Teszek fel majd egy pár képet!Kép

Nicol!
Nagyon sok boldogságot kívánok az új kis családnak!!!Kép

Lamika!
Neked is gratulálok, nagyon vigyázz magatokra, boldog babásodást!!!KépRemélem most már megkezdQdik a babahullám!!!Kép

Tündi,Annácska!
Annyira sajnálom, remélem már jobban vagytok és készültök az új esélyes hónapra!KépLátjátok Laminak is sikerült, most ez ad nekem is eröt!KépAnnácska, megnéztem lánykád ovis fényképét, nagyon aranyos!Kép

Judyt!
Örülök, hogy jól vagytok, az a 3 hét reméljük hamar eltelik majd!Kép

Stella!
Tényleg nagyon szépen sikerülhetett az ünneplés, ahogy így leírtad, nagyon figyelmes a párodKép!!!
Kinga79

SziasztokKépKép

Aranyosak vagytok a sok-sok gratulációvalKépKép köszönöm szépem

Dorka
Hi-hi a hőmérők között azért tényleg van egy ici-pici különbségKép

Olyan fura dolog mert még mindig nincsenek babás tüneteim. Ez így normális? Nem fáj a fejem, hányingerem is csak tegnap volt egyszer. Ilyenkor mindig megnézem a tesztet (mert hogy eltettem Kép) hogy tényleg igaz hogy van pötty&#8230; várom a doki véleményétKép
12. hétig nem biztos hogy ki fogjuk bírni, férjem már hétvégén elmondaná a szüleinekKép

Mivel a jég megtört jönni

Kép
Kép
lamika

Tehát mivel a jég megtört csapatostul fognak jönni a zebrák&#8230;.
Meg amúgy is nem fog ott az én zebrácskám árválkodniKépKépKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Még új vagyok itt, mi most kezdtük a babavállaláson gondolkodni. Ennek érdekében tegnap voltunk a Családtervező Központban. Még nincs szülész-nőgyógyászom (szűrésre a körzeti rendelőintézetbe járok), de sok jót hallottam a Forgács Intézetről. Nektek van erről tapasztalatotok?

Kinga
gko

Sziasztok! Bocsi, hosszú lesz.

Judit
Írd meg légyszi hogy Babus és Edina hányadik héten szültek, és akkro beírom a táblába. Bocsi, nekem most nincs időm visszakeresni, és rájuk már nem emlékszem.

Seszi
Ez nem az én táblám, hanem a topiké, csak pillanatnyilag én vezetem Kép Írd meg az adataidat, és máris beleteszlek. Nincs jelentősége az esti mérésnek, én csak kíváncsi voltam akkor, hogy reggel lesz-e tesztelés, mert úgy gondoltam, ha este fent van akkro reggel is fent lesz. Hát az volt az egyetlen tesztem az életemben, és negatív volt persze.

Dorka
Ne hagyd abba a hőmérést, jó lenne ha lenne legalább 3 havi görbéd, abból te is többet megtudsz magadról. Nekem is a brutál hőmérőm van, de nekem nem tűnt brutálnak, mert rögtön ilyet kaptam a gyógyszertárba Kép Egyébként most tudtam meg, hogy megszűnnek a higanyosok, mert az Unioban nem lehet ilyen, és csak a digisek lesznek. Úgyhogy rohanok beszerzek még pár higanyosat hátha lehet kapni Kép

Zita
Szerintem a vizsgálattól barnázhatsz, ne ilyedj meg, semmi bajod.

Unique
Kicsit magas az alaphőd, de nem hiszem, hoyg gond lenne. Tornával csak óvatosan a ciklus másdik felében.

Timi
Szoritok hogy a sebed gyorsan rendbejöjjön, és végre tényleg kezdődhessen au esélyes időszak. Nagyon el vagy kapva, apukád, vizsgák... Kitartás, hamarosan vége, és apukád is jobban lesz!

Annácska
Most, hoyg már kisírtad magad, és megnyugodtál, koncentrálj erre a hónapra, legyél boldog az új lakásotokban, biztos rengeteg még a tennivaló, nems zomorkodunk, élvezzük az életet!!!!! Kép (na má megin bagoly mongya verébnek, hoyg nagyfejű...)

Kinga
Haragszom Kép De örülök, hogy itt vagy! Kép Mit csináltatok Olaszba?

Lamika
Normális hogy nincs semmi tüneted, ami késik nem múlik, persze nem feltétlenül Kép

Lányok
Bocsi, ma nagyon gonoszka vagyok Kép Reggel megint irtóra szét akartam robbanni a méregtől, nem indult a buszom... 20 percet fagyoskodtam a megállóban, tényleg csontig fagytam. Téli kabátot kellett volna húznom... májusban! Vicc.
Egyébként nem hiszem hoyg ebben a hónapban bármire kellene is készülnöm, mert a párom eléggé el van kapva a munkája mellett is, alig tud aludni, semmi szabadideje nincs. Alig találkozunk, többnyire csak telefonon beszéljük meg a dolgainkat, ebből meg így nehezen lesz gyerek. Bár telefonszex.... Kép

Tündi
Vendég

Szia Gko!
Sok sikert a babaprojecthez, na meg kitartást is! Kép
Forgácsról nem tudok semmit.

Tündi
Vendég

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:36-kor.
seszi

Tündi!
Tényleg ne haragudj!"Nyaralni" voltunk, nagyon jól esett egy kis kikapcsolódás.Bejártuk Észak-Olaszországot, a Gardalandban (vidámpark) is voltunk.Kép Még nem tudtam felrakni képet, mert túl nagy a mérete és nem tudom lekicsinyíteni!Nem tudod,hogy kell?(persze, csak ha már nem haragszol rám)!

Seszi!
Üdv itt, a "kezdöknek" itt általában szerencséje van, drukkolok Neked!Kép

Kinga
Kinga79

Gko!
Szia druszám!!!!!!!!!!Üdvözöllek kis csapatunkban, mielöbbi babásodást kívánok!Sajnos nem tudok Forgács ügyben segíteni!

Kinga
Kinga79

Judyt hirado!
A sracok sokat hiztak szerencsere, az egyikuk 2,1kg a masikuk 1,9kg, aminek anyukajuk nagyon orul. Tovabbra is megy a drukk nekik!

En rohanok tanulni! Bocsi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:36-kor.
seszi

Seszi Kép
Nagyon jól esnek a szavaid, köszönöm Kép
Annamari tényleg egy tündér, de azért nem könnyíti meg a helyzetemet. Naponta kérdezi meg mikor jön már a kistesó, nehéz mindig azt mondani, hogy majd nemsokára Kép
Már nagyon várja, aminek mi nagyon örülünk Kép
Képet nem tudsz feltenni magadról?

Judit Kép
Köszi az infókat Judytról. Mond meg neki, hogy kitartás és puszilom Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Kinga Kép
Dehogy haragszom, csak vicceltem, ott volt a mosolyarc is Kép Küldd el a képet és megcsinálom szivesen, leírni sokkal hosszadalmasabb lenne Kép Vagy e-mailben megbeszéljük, írd meg, milyen progitok van. Vidámpark, az fantasztikusan jó lehetett! Kép

Olyan lassan telik ez a mai nap...

Tündi
Vendég

Tündi!
De jó, nem haragszol!KépElküldök egy pár képet e-mailben!Elöre is köszi!!!

Seszi!
6 napot töltöttünk Olaszo.-ban, gyönyörü idönk volt, majd a képeken lehet látni!

Kinga
Kinga79

Kinga, Seszi és a Többiek!

Köszi az üdvözlő szavakat. Igazság szerint mi még nagyon az elején vagyunk, ma reggel kezdtem a hőmérőzést. Azt még nem tudom, hogy a hétvégi korai kelést hogy fogom megoldani Kép((

Seszi! Te hol tartasz?
gko

Sziasztok Kép
Üdv az újaknak.

Gko Kép
Nagyon egyszerű a dolog. Felhúzod reggelre az órát megméred a hődet és már alszol is vissza Kép

Kinga Kép
Várjuk a képeket.

Tündi Kép
Szerintem is lassú ez a mai nap és még messze a vége. RÁadásul reggel késöbb jöttem mert vérvételen voltam úgyhogy most tovább kellene maradnom. Sztem nem fogok Kép

wish

Sziasztok!

Én úgy, de úgy felhúztam magam a dokimon, hogy ezt el kell mesélnem. Már csak azért is, mert talán másokat is érint. Annácska, azt hiszem téged is. Szóval be akartam jelentkezni a Bolgárkerék utcai családtervező központba, ahol közölték, hogy már nem rendel ott a dokim, és nem is fog, és más sem rendel majd helyette. Egyszerűen nem lesz meddőségi szakrendelés. Persze előzőleg felírta nekem a Puregon szurikat, vissza is rendelt, de akkor miért nem mondta, hogy ilyen helyzet várható? Ezt mondjuk már karácsony előtt is megcsinálta velem, visszahívott egy időpontra UH-ra, de elfelejtette mondani, hogy szabadságon lesz vagy két hétig. Mire lett volna időpont, már tárgytalan volt. Így hát most dokit keresek, de nem tudom, hogy a szurikat kezdjem-e el. Orvosi ellenőrzés nélkül nem merem. Most mi a fészkes fenét csináljak? Hagyjak ki egy hónapot, és addig keressek másik kórházat?
Jó, mi???Kép

Tündi!

Javítanál a táblázatban? 1.cn...KépKépKép Köszi!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gko!
Én is úgy oldom meg a hőmérőzést,hogy mérek,leteszem,alszok,mérek,mert mindig kíváncsi vagyok,hogy mikor tényleg felkelek,mennyi a hőm. Én már(!) 3 hónapja csinálom,de meg is halnék,ha leállnék rólaKép na persze egy esetben lehet,hogy nem Kép a digitális fél percig mér,azt ki lehet bírniKép

Évi!
Mit jelent a cn??
nagyon buta vagyok? De akkor sem tudok rájönni!
zita
ebba

Ebba!

És nagy különbség szokott lenni a két mérés között? A digitálissal nekem az volt a gondom, hogy az csipog. Vagy létezik olyan ami nem?

A cn az ciklusnap, vagyis sajna Évinek ma megjött Kép

Kép
szdorka

Szdorka!
Igen,ma is felkeltem magamtól úgy negyed 6 körül,addig nem tudok ilyenkor visszaaludni,míg nem mérek. Szóval akkor 38.8 volt,na mondom lefelé megyek,meg fog jönni,erre felkeltem mikor szoktam fél hétkor,és 37.0 ami nekem elég jó,gőleg,hogy a 19. napon vagyok,és páfrányos a 13 körül volt!
Miért nem jó a csipogó? A férjem sem kel föl rá.
zita
ebba

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:37-kor.
seszi

SziasztokKép

Most olvasom csak, hogy Nicol Vivienje megszületettKépKépKép
Hatalmas gratula nekikKép
Jól belehúztakKép
Így akkor lőttek a Bababörzés találkánknakKép
Ha esetleg valaki babás jön szombaton a börzére, akkor talizhatunkKép

Na majd még jövök, de erre a szuper hírre írnom kellettKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Évi!
Én is a Bolgárkerékben voltam és totál ledöbbentem, hogy mondták: nincs nőgyógyász és úgy tűnik nem is lesz Kép(

Seszi!
Mi most a Bolgárkerék utcaiban voltunk, de a mi szitunk kicsit mulatságosnak tűnhet, mert még nem is próbálkoztunk, de már mindenféle vizsgálatra megyünk Kép A Bolgárkerékről, viszont vedd azt figyelembe, amit Évinek írtam, ott "csak" alapvizsgálatokat írnak ki és már a hüvelytisztaságira sincs orvos. Van viszont genetikai szakrendelés. Úgyhogy ezt inkább olyan magamfajta kezdőnek javasolnám, mert általános felvilágosításon kívül - akármilyen készségesek - nem sok mindent tudnak segíteni.

Én most gondolkodom a Forgács Intézetben, arról jókat hallottam

GKO - Kinga
gko

Én is gratulálok Nicoléknak a kis Vivienhez!!!Kép
Sok sok boldogságot, jó egészséget kívánok nekik!!!!Kép

Mi jól vagyunk, meg van az új dokim a II.nőin és szimpatikus így elsőre.
Remélem jó fej leszKép
Babuci mozog, olyan érdekes érezni, olyan furi mégKép
Aludni nem sokat tudok, állandóan felkelek pisilni meg néha begörcsöl a vádlimKép
Nem baj, gyakorlom a nem alvástKép

Mindenkinek zebrát kívánok!!!!Kép

Puszi

Mea(22+3)

Mea
mea

Jó reggelt Lányok,

megjöttem a szabiból, kipihenve, feltöltődve!Kép Babaprojektet sikerült teljesne kikapcsolni,és remélem továbbra is ez menni fog. Nem is foglalkozom azzal, hoyg hányadik napon vagyokKép

Viszont Hozzátok fogok járni, már nagyon kíváncsi voltam mi a helyzet. Visszaolvasni nincs időm, de a táblit megnéztem KépKép

LAMIKA
GRATULÁLOK!!HIPPHIPPHURRÁÁÁÁ!!!!!!Végre elérkezett hozzánk a tavasz első zebrája!Kép És mivel a zebrák nem szeretnek egyedül ácsorogni, így tutira haamrosan egész csorda követi!.)

NICOL
Gratulálok!Nagyon sok boldogságot!

majd később még jövök,

szép napot,

Jófi
jófi

Sziasztok!

Jófi
Majd kicsattansz az örömtől, kipihentségtől, de jó! Kép

Évi77
KépKép Sajnálom! Én a helyedben keresnék másik dokit, de sürgősen, mert a gyógyikat én se alkalmaznám ellenőrzés nélkül. Pesten rengeteg jó dokit ajánlhatnak neked itt a különböző topikokban, úgyhogy ha van időd, kutakodj, kérdezősködj, biztos hogy megnyugszol, mert találni fogsz új dokit!

Mea
Örülök hoyg jól vagy, és minden oké Kép Jó doki aranyat ér! Kép Irigyellek, én is szivesen felkelnék már éjjelente akár többször is pisilni, ha olyan szép pocim lenne már, mint neked Kép

Wish
Mit gondolsz, ez a mai nap is olyan borzasztó lassú lesz, mitn a tegnapi? Kép Asszem igen... A vérvétel a következő stimu miatt kell már?

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Jófi Kép
De jó látni, hogy ilyen boldog vagy Kép Nagyon jót tett neked ez a kis pihenés Kép

Évi Kép
Ez borzasztó! Nekem vissza kellett volna mennem februárban, de nem vitt rá a lélek. Úgy látom most már teljesen felesleges lenne, ha doki sincs Kép
Szerintem ne kezd el a szurkálást orvosi felügyelet nélkül. Orvost tudok ajánlani, ha az kell.

Gko Kép
Üdvözöllek a csapatban Kép

Seszi Kép
Már közel másfél éve hiába várjuk a kistesót Kép De nagyon bízom benne, hogy hamarosan lesz pocaklakóm Kép
Ha gondolod küld el a képet email-en és lekicsinyítem.

Annácska

annácska

Most beszéltem telefonon NICOL-lal Kép Nagyon kedves hangja van Kép Na szóval Vivike már nincs inkubátorban, viszont a súlya csökkent, a szopizás mégsem indult be egészen, de minden etetés előtt próbálkoznak vele. Szombat-vasárnap előtt nem valószínü hoyg hazaengedik őket. Nicol jól van, menni már tud, de ülni még nagyon fájdalmas, és egyenlőre az étvágya nem jött vissza, de reméljük majd otthon ez is helyreáll. Azt mondta, hoyg Vivien nagyon aluszékony kislány Kép Ja, és hogy szinte teljesen lement a hasa, úgyhogy nem is kell majd fogyóznia szopiztatás után Kép Hát szerencsés, az biztos Kép Párja nagyon édi,siet be hozzá minden du, és ő akarja etetni Kép Remélhetőleg kép is lesz hamarosan...Kép Már nagyon várom Kép
Lamikának külön gratulál, és a többieknek is nagyon drukkol, és puszil mindenkit! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok! Kép

Jó olvasni Titeket, tegnap is ezt tettem, sajna nem jutottam el odáig, hogy írjak is. De majd most! Kép Kép

Stella Kép
Most én is igyekszem kikapcsolni a testem jeleinek kutatását. Főleg, hogy tegnap nem tudtunk összebújni apuval (bár azelőtt pedig szinte minden nap + kispárna + fekvés), erre ma reggelre felment a hőm 37,0-ről 37,3-ra Kép Kép ???
Érdemes baba miatt még ma este is összebújni, vagy már csak a magunk kedvéért? Kép
Két napja annyira fájnak a cicijeim, annyira érzékenyek!!! Ha már csak hozzáérek, sikítok. Ez lehet a repi miatt???
Arra viszont tök jó lenne a magas hőm, hogy azt tudjam mondani, nekem a ciklus végén mindig "fenn" marad 37,0-n.. Kép Kép

Tündi30 Kép
Fel a fejjel! Bár a telefonszex nem ad csúcs élvezetet (úgy mondom, mintha saját példámon tanultam volna ki Kép), azért jó tudni mindig, mi van a másikkal.
Nekem gyorsan telnek a napok, sajna nagyon sok a munkám. Még pisilni sincs időm és már el is telt a nap... Kép
És válaszolva költői kérdésedre: azért kell még várnunk, mert tavaszi babákat szeretnénk! Kép

Gko Kép
Üdv a topicban! Még én is relatíve új vagyok, hajrááááá! Mi hozzuk a zebrákat magunkkal a topicba a többieknek is! Kép Kép

Jófi Kép
Hurrááá itthon! Kép kérünk a pozitív, pihent energiáidból! (esetleg a képekből?Kép Kép

Seszi Kép
Köszi a jó híreket a tornával kapcsolatban! Kép
De azért én is úgy gondolom, ahogy Tündi írta, a ciklus második felében óvatosan (semmi hasizom)...

Évi77Kép
Én is sajnálom a dokidat. Mondjuk én Telkibe járok dokihoz, de kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy annyira óvatos a doki, hogy az UH időpontokat úgy lövi be, hogy "nézzük meg, hátha most" és persze elkérnek érte egy halom pízt... Kép Kép
Úgyhogy most én is keresek... De akkor már valaki komolyabbat, aki profi ebben a dologban! Kép
Hallottam sok szépet a Kaali intézetben egy ún. Zsidró nevű dokiról, állítólag nagy lángész. De olvasgatva a honlapot, a Dévairól is láttam jókat írni.

Nekem spec. nem gond a reggeli hőmérőzés, mert nem kelek fel miatta hétvégén korábban. És apu sem ébred fel a csipire, elég halk, viszont 20 mp alatt van eredmény... Ez nagy előny... Kép Amikor felkelek, mérek. Nem is tudtam, hogy emiatt fel kellene kelni... Jó fej dokikám van, de persze anno azt sem mondta el, hogy a kispárnás módszer célravezetőbb lehet, mint az "utána menjünk egy nagyot sétálni"... Kép Kép Kép

Lányok Kép
Nem tudom, ma lesz-e még alkalmam írni, ha nem, akkor legközelebb kedden jövök, Londonba megyek holnap reggel. Még mielőtt hurráznék, elmondom: céges Kép De azért London! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kép
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?