Viki
Én nem bánom az éjszakai szopit, főleg ha bal cici jön, mert akkor csak rácsatlakoztatom a kölköt, és "már alszom is". Aztán 1 óra múlva szoktam ébredni, hogy alszik ő is, a cici meg már kicsúszott. Berakom a kiságyba, én meg vissza az enyémbe, és alvás tovább. (Jobb cici problémásabb, alvás kilőve, neki is melósabb enni, tehát nem alszik el rajta, ezért el kell altatni utána, ez így jó 1 óra ébrenlét éjjel. De mivel egyelőre 7-szer eszik egy nap, 1 éjszaka ilyen, a másik olyan.)
10 perces gyorsmenetet én se bánnék!
A fő érv az éjjel-ne-etessünk mellett, hogy pihennie kell a gyomornak. A teától-víztől pihen? Az üvöltéstől-korgástól pihen? Ja, és szerintem én is Sebit is csak felhergelném a pótcuccokkal.
Ráadásul most vált napirendet, alig győzöm követni... Remélem pár nap alatt beáll, mert teljesen elbizonytalanít.
A mérleg meg egy rakás sz@r, elhatároztam, hogy ma mérem, mikor mennyit eszik. A hajnali 2-es felejtő, de 6-kor összeszedtem magam, mértem evés előtt-után. Persze hogy ficánkolt, szóval a mérés szerint olyan 130-180 g között evett. (Na ez így nem információ...
)
Mucus
Anyám egy angyal amúgy, csak akaratos angyal!
Teljesen odáig van az unokájától, végtelen türelemmel tutujgatja, és ha náluk vagyunk próbál tehermentesíteni engem, hogy pihenjek. És nekem ugyan nyomja az elveket, de ha a kölök kettőt nyikkan, már veszi ölbe, kényezteti minden téren!
A teázáson ugyan nap mint nap összemorgunk kicsit, de amúgy szent a béke.
Rugi: én is kaptam olyan rugit kölcsönbe, aminek az van a címkéjén, hogy Made in West-Germany, és teljesen jó!