Szia Lányok!
Koda drága vettem az adást és vannak is szép hímzett lenvászon anyagok keki és natúr színben, hozzávaló neccel. Igaz, hogy szabászati hulladék , nem egyben fél méter, de elég nagy darabok. És van szép rószás selymem is azt is küldök , nehogy ne legyen rózsás dobozod.
Kicsit nehezebb lesz vele dolgozni, de bízom a tehetségedben. Én már látom magam előtt az ezekből készült bobozkákat.
Jubika, nagyon szép lett a turidoboz! El is felejtettem mesélni, hogy azt a rondakutya képet megkapta a barátnőm és majd elájult a gyönyörtől. Én meg gondoltam magamba, hogy ennél randább holmit még sose csináltam. És bánom mint a kutya, hogy a szép levendula szíves képet nekiadtam.Hát hiába, ízlések és pofonok...... Na de viszont begyűjtöttem tőle egy hasonló dobozt , csak az arany Lipton feliratot kell róla lesmirglizni , mert az alap színe olyan mintha sziénás lenne. Úgy hogy nem soká lesz már nékem is rózsás dobozkám , mert a Maxitól kaptam szép szalikat.
Krimuszka, most akkor ezeket Te csináltad? Vajon mikor?
Nagyon szépek!
Az az óra ugye pizza deszkából van? A Mami is mmost vett nekem 4 db-ot 250 Ft-ért/db.
Mian, nézd meg nincs e vírus vagy féreg a gépedbe, mert már rájöttem, hogy nekem meg olyankor nem müxik a linkkezelő a portálon.
Nah és tegnap óta Chello-s vagyok , csináltam egy új címet is magamnak
Szorgoska@chello.hu Nem direkt becézem magam, csak a simán szorgos már foglalt.
Még egyelőre akadozik de majd csak beáll.
Kérem, hogy a
szorgos@startadsl.hu címet törülje akinél ott van mert az már nem él és nem tudok arra válaszolni.
Remélem minden megvan, Ja Maxikám! Lécci tudósíts, hogy mikor megy a gyarmatáru , hogy Kodának a textileket és Abbykának a meglepit küldhessem. Lányok ! Akinek kell valamilyen anyag az szóljon, kis pólókra való, habár jobbára lányos anyagaim vannak. Szívesen adok, mert már varrni nincs kedvem.