Hello csajszik. Rohadás ez a gép. Anyu azt mondta ne pöcsöljek, elutalja az árát. De nekem nincs pofám, úgyhogy még kínlódunk amíg tudunk.
Serfkó, drága! Nagyon izgultam végig amíg olvastam most az előzményeket, de látom még rendben, egyben. Bár talán dob nekem is valaki egy sms-t ha itt a bébi.... Nagyon szurkolok neked, bár én is ittartanék már
Minden OK lesz, olyan izgi.
Hú, úgy látom itt mindenki bébit gyárt
Katus, ti is? Még a múltkor szeptembert mondtál? Az tök jó, hogy a Peti így szereti a kisbabákat, nem lesz gondod vele. Elég jól sikerült ez a gyerek
Az Ádám le se tojja a kis Balázst. Néha emegy, megnézi, megsimizi, de ennyi. Viszont anya kell, szopizni kell, bepisil, bekakil, szóval minden kijött rajta. A bébi különben írtó cukorfalat. Pincúrka. Csak néztem, az enyémek kisebbek lesznek, na ők lesznek igazán pincúrkák.
Beszéltem ma az Esztivel, olyan édi, hogy így érdeklődik irántunk (nagy puszi). A Bogival is beszéltem. Jól vannak, holnap jönnek vissza.
Katus, hova utaztok?
Eszti, anyudéknak szupi lehet ez az út.
Az én családom összes tagja külföldön van. Anyu jamborizik Horváto-ban, apu meg Márk kiruccantak Londonba. Én meg ithhon punnyadok
. De sebaj, kibírjuk féllábon is.
Most ugyan volt egy pár napos depihullámom, valahogy nem éreztem őket, teljesen bepánikoltam, sokat sírtam, stb. Szegény Bogi próbált vigasztalni....no eg persze az én áldott jó emberem. Mi lenne velem nélküle??? Ma elmentünk egy fizetős kukkolásra és Down szűrésre, mert ikreknél az AFP nem sokat ér.
Minden rendben a kis bébikkel, ígérem visszafogom a parázásaimat. Ahol most voltunk az egy privát klinika (Rózsakert, de uezt csinálják az Istenhegyi-n is) és Down-szűrés is volt (4markeres, vér). Sajna mi már későn mentünk a 90akárhány %-os eredményhez, mert azt a 12. 13. héten csinálják. Mindegy, nekünk ez is megnyugvás lesz, ha negatív, illetve volt most genetikai UH és láthatólag minden rendben velük Videót is kaptunk (majd 20 perc), sokat foglalkoztak velünk, és nem utolsó sorban egy irtó sármos dokijuk van.
Volt, hogy 4D-re is átkapcsolt és már nagyjából látszanak a vonások, annyira édik. Szopizzák az ujjukat, húzogatják a köldökzsinórt, stb. A doki mondta, hogy látott már olyat is, hogy egy burokban lévő babák puszilgatták egymást
. Az egyiknek még mindig inkább kukija van, a másikat még mindig nem láttuk.
Rákérdeztem a hasamra, azt mondta örüljek neki, hogy még nem olyan hatalmas, a babák rendben vannak. Próbáljak nem meghízni, mert most csinos és szép kismama vagyok
(igazi macsó nőgyógyász duma), hogy szülés után ne sokkoljon a többletsúly. Nyílván ez egészségügyi szempontból sem lenne ideális, de ő erre kifejezetten nem tért ki....
Hát ennyi csajszik. Különben hülye is vagyok, mert ismerősök hasához hasonlítgatom az enyémet, hogy egy gyerekkel mekkora már nekik, csak azt felejtem el sokszor, hogy náluk már a 2. bébi és olyankor már sokkal könnyebben és gyorsabban nyúlnak a kötőszövetek. A doki is mondta, mindenki más, mindenkinél máshogy van. Remélem 2-3 héten belül már határozottan érezni fogom őket és akkor nyugi lesz.
Hát hirtelen ennyi.
Írok mindig ha tudok.
Pusszancs.
Serif megy a drukk!!!!