Új privát üzeneted érkezett!

Andi68!

Kittinek és Péternek utólagosan boldog névnapot kívánunk!

Andi & BogaKép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi,
szegény kis Boga,remélem már jobban van.Meg szegény kis anyukája!Gondolom neked jobban fájt,mint neki...Kép
Fülescsacsi!
Hát pont erre gondoltam,amit fentebb írtál,és annyira utálom itthon a káoszt de egyszerűen lehetetlen mindent patentra csinálni.Janim nem pöröl ezért velem,többnyire csak engem zavar.Sajnos most nagyon úgy érzem,hogy az a heti 3 nap,amit dolgoznom kell,az "too much" nekem...
Ma egy marha nagyot sétáltunk a város "végibe"Kép,befizettük a TIGÁZ-nál a gázszámlánkat(képzeljétek,előreengedtek!!),jó egy óra volt oda az út meg vissza is.Korán mentünk,de így is dög meleg volt.

Csajok,
hol tudnánk összehozni egy jó kis talit,mi bevonatoznánk,csak akkor valaho a Nyugati közelében kéne ütközni,én nagyon hüjjjje vagyok Pesten.

A www.kismama.hu -n a hónap témája nagyon kedves volt,jól esett elolvasni...

Na,megyek mert sose lesz kitakarítva,a francba...!

Jajaja,amit nagyon hiányolok!!Akinek van hozzá ketyeréje,rakjon már fotót a gyerkőcökről!!!
Sajnos nekünk nincs,de a ti babóitokat már nagyon megnézném!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Azért az elég gáz, hogy egy Vadaspark 4-ig van nyitva nyáron, nem?
Itt Szegeden sötétedésig.
Gyertek ide Kép!

Andi,
Boglacseknek Kép az ujjacskára! Mi a lábujjakat mazsolkáknak híjjuk - Mama után szabadon Kép.

Eszter,
mikor jöttök Szegedre?

Enyém Kölöknek kibújt végre a 7. foga. Sztem még pár kitörőben, mert olyan kis nyűgike szegénykém, meg mindig: cicicicicici Kép kell Kép.
Isteni az idő, ha nem lennék ilyen teltkarcsú, ujjatlan pólóban biciznék, hogy szépen lesüljek.

Bori,
nálunk is láb alatt van minden játék, lassan bőrkeményedések lesznek a talpamon a sok dobókockára-gesztenyére-söröskupakra-lépéstől. Apropó, söröskupak: gyűjtöm őket, kicsit nagyobb lesz Eszter, mintákat fogok belerajzolni és lehet memóriajátékozni Kép. Mielőtt megkérdeznétek... nem éles, nem vág Kép.

Napirendünk van, reggel 6-7 körül ébreszt a Csaj (ma kivételesen már 5-kor Kép), aztán szopka, reggelizünk, Ember dolgozni megy, játszás, fél9-9körül csicsika. Azalatt megfőzök, ébredés, játék, délben ebéd, majd séta, jáccó, mostmár bicajozás 3-ig, aztán megen alvás. Ébredés, kaja, majd megint levegőzés - általában a ház elé vagy hátra (a 7en hoznak 4 köbméter homokot Kép), ahol a szomszéd skacokkal játszás. 7 körül föl, vacsi, fürcsi, csicsi Kép.
Bocs, ha babás volt Kép.

Igen, képet akarunk!!!

Eltűntek:
Andi68 - remélem, nincs gond Édesanyáddal...
Brigi - mikorra érkezik Marcitesó?
Dorki
Ági Fehérvárról Kép
panu
Renci
Zsófi - Mátétesó mikor érkezik?

Andi,
én sem vittem volna el dokihoz.

Képzeljétek, a szomszéd kiskölök szalmonellás volt és visszafertőződött. Másfél hete fosik szegény és alig van valami, amit ehet.
Úgy sajnálom szegényt, most másfél éves...
4 nap fertőző osztály, anyukáját alig engedték be...

Dugulok,
puszkó és írjatok mostmár jó a babanet!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 

 
 

Igen,én is azt vettem észre,hogy lecsökkent a taglétszámKép

Képzeljétek,ma nem adtam Esztire pelust,tök frankón nézett ki a kis popója a rövidnadrágban,egyszer lecsövelte a szőnyeget,meg egyszer egy díszpárnátKép,de sebaj
nade!egyszer gatyástul ráült a bilire,azon keresztül belepisilt...
Szal ma egész nap a bili bűvkörében voltunk én is ráültem az inspiráció végettKép

Kriszti,
de jó,Esztered még 2x alszik?Én Eszterem 12-13h körül nyom egy szunyát,úgy 15h-ig,este meg fél 10körül alszik el.Reggel úgy 6 körül ébredKép
Bicajra rákattantam én is,most megy a puhításKép
Bár ez a hónap anyagi csőd,3 keresztelőre megyünk (az egyiken mi leszünk a keriszülők),egy esküvő,egy ballagás,24.-én Eszter névnap,26.-án Jani szülinap.....áááááá.

Panu,remélem nem vállaltad el az összes állásajánlatot,és azért nem jössz...!!

Jó éjt,

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!
MOstanaban csak olvasgattalak titeket, de kerdezte Eszteranyu Mate tesot, igy gyorsan par sort vakarok!
24. heten vagyok es aug. 20. korul lesz az erkezes, remelem nem elobb, mert akkor a bolcsiben nyari szunet van es fogalmam sincs Matet (2003.11.07.) hova tesszuk, nalunk nincsenek nagyszulok mar sajna.
JOl vagyok es minden rendben, meg par hetig dolgozom 6-2-ig, aztan vegre en is pihenek.nem egyszeru egyre novekvo pocakkal a melo utan padlogazat nyomni es futni a boltba es otthon kipakolni es elokeszulni a vacsihoz, aztan futok-tekerek 3.30-ra Mateert, s jon vele a delutani porges.S persze elvezzuk a jo idot, igy motorozi megyunk es jatszoterre es most csinaltattunk neki egy homokozot a kertunkbe es azt nagyon elvezi!
A bicajules temarol annyit: en ha tudok, akkor bicajjal megyek erte es imadja hogy az ulesrol nezelodik es vilagot lat, s nalunk mogottem van az ules es ha epp bujhatnekja van, akkor hatulrol atolel es az olyan jo erzes!Pesten vettuk a bicajjal egyutt, en direkt olyan holland, bevasarlos tipusu, kerek kormanyos, nagy ulseset vagytam es tok rendes volt a hapsi, a bukosisakot ajandekba adta!Ez ritka, nem?
Aki pesti vagy kornyeki:nagyon jo kis csaladi program a veresegyhazi medvefarm, a cirkuszi es allatkerti kioregedett medveknek van egy hatalmas terulet otthonnak megcsinalva a szabadba es lehet, kerik a medvek eteteset almaval, sargarepaval, fakanal-mezzel!belepo nincs!S hetvegente napjaban tobbszor, Veres foutjarol indul a piros, kerekeken gurulo, nosztalgia gozos, ki a medvefarmig, sikonyalnak es integetnek ki belole a gyerekek ugy elvezik!
Mindenkinek szep napot!

Zsofi
sofia
 
 


Sziasztok!

Bori kérésére egy képKép
Dorka telefonálKép
Kép

végre sikerült nála elérni, hogy halót mondjon a telefonba, igaz hahónak mondja de akkor is cukorKép

Mi is akkorát sétáltunk tegnap a jó idöben, nem vittem a csajnak sapit, de annyira sütött a nap, hogy már kellett volna. Söt a napkrém is ott lesz ezután a tasimban, mert hiperfehérbörü; a csajom.

Zsófi,
de jó, hogy bejelentkeztél és jól vagytokKép
klassz lehet a medvefarm, valahogy be kéne iktatni a nyárra.

Kriszti,
húhaKép grat Eszternek a 7. fogacskáhozKép

Dorka rászokott a 7 órás kelésre 8 helyett, hát elég nyügi vagyok töle..
na a háttérben kaka felkiáltásKép megnézem hogy téllegKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Zsófi,
örülök, hogy jelentkeztél és annak is, hogy jól vagytok Kép. Lehet tudni, hogy puncogós, vagy pöcsös lesz a Picike?
Meddig dolgozol és mit?
Nekem városi bicajom van, nagy üléses, a kormány kicsit hajlított csak, éppenhogy nem egyenes, de én is olyat szerettem volna, mint amit leírtál, csak nem volt. Amúgy HAUSER márkájú a bicó és nagykerekű.
Gyerekülés nekünk is hátul van (nem óccsó mulaccság ám), és Eszter is imádja a suhanó tájat nézegetni.
Most veszem észre, mennyire jó lenne a telepüsések közötti kerékpárút. Nem kéne a füstös, bűzös autók között bicajozni. A kis ívben előzőkről nem is beszélek...

Bori,
jobban örülnék, ha napi egyet aludna és akkor mondjuk déltől háromig, de próbáltam és nem ment. Nagyon elfárad addigra és sokszor nem tud elaludni a fáradtságtól.
Szal mostmár délelőtt főzök. Eddig délután 4-5-re készítettem ebédet, mire Gergő hazaér, de jobb lesz így, Kismaci is így tudja majd az ebédet délre időzíteni. Hétfőn és pénteken főzök frissensült-félét, akkor Gergő haza tud jönni ebédelni, a többi napon pedig melegítem a kaját. És a délutánom szabad Kép.

Tegnap este páran kitakarították az udvari tárolót, majd megbeszéltük, hogy a szabadban vacsizunk. Nagyon klassz volt, ám egyszercsak megrohamoztak a szúnyogok. Iszonyú volt, az ndortól rázott a hideg. 10 perc alatt 10 csípést sikrült összeszednem Kép.
És képzeljétek el, Esztert nem csípték! Pedig Gergőnek is jó a vére (szúnyognyammm) és nekem is. Rászállt, próbálgatta a szívókát beleszúrni, majd elment és nem szívott. Szerintetek ettől is védi az anyatej?

Anyagi csőd: mi jövő 7végén lagziba megyünk...

Keresztelőnk márciusba volt, ahol keresztszülők lettünk. Mi megvettük a szerkót és ennyi. Semmi más ajándék nem volt, szerencsére Sógornőmék nem csinálnak ügyet az ilyenből.

Szép napot Nektek Kép!
Szegeden süt a napocska, felhő nuku, viszont isteni friss a levegő.
Országban milyen az idő másutt?

Puszó,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Krisz,
Köszi Kép Tiedlánynak mennyi van fogacskából?
Dorkacsaj nagyon szép Kép. A telefonálás jáccik nálunk is, mobilt a fülre és sétálgat közben, meg gagyarászik. Mikor megkérdezzük, kivel beszél, Mama mama Kép.

nEM TUDOM, NÉZTÉTEK-E A NG-on a műsort, amikor ide beírtam.
Nos, a magzati élteről szól és csodálatos felvételek vannak a magzatról első hetes korától.
Megismétlik még májusban, akit érdekel nézze meg, megéri:
05.22. - 21:00
05.23. - 09:00
05.26. - 16:00

Tegnap és ma reggel egyetlen, ám legszebb Leányom 5-kor kelt. Fél hatkor már játszottunk a nappali szőnyegén. Már amit láttam, mert be volt gyógyulva a szemem az álmosságtól Kép.

Medvefarm tuti hely lehet, eldöntöttem, ha megyünk Sopronba, megállunk.
És ha utazunk is bárhová (pl. Erdélybe), meg fogunk állni többször nagyed-fél órára sétálni, hogy ne macskásodjunk el.
Ha Sopronba megyünk, akkor meg több időre útközben.
Kösz a tippet, Zsófi Kép.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Zsófi! Ez az, tessék jönni! Bár nyilván munka mellett azért ez az utolsó, amire időt szánsz a szabad órákból Kép. A macinézésen már mi is gondolkodtunk, bár tömegközlekedve kicsit bumlis eljutni Veresre, de majd csapunk egy nagy kiruccanást valamelyik hétvégén. Én most Budakeszire fenem a fogam, nagyon klassz lehet a honlapjuk alapján.

Krisz! De szép ez a csaj! És már nemcsak apára hasonlít ám, igazi vegyes gyerek! Szabolcs csak igazi telefonnal hajlandó telcsizni, vagyis, ha beszélek valakivel, addig könyörög, amíg odateszem a füléhez, meghallgatja, amit mondanak neki a túlvégről, aztán visszaadja, ritkán szól valamit Kép. A játékteló abszolút hidegenhagyja Kép. Ami Dorkának van, az a fajta, amire szöveget lehet rámondani? Néztem, de mivel annyira nem izgatja a kölköt, hát nem vettem. Nálunk a formabedobó, a teherautó, a labda, az egymásbarakhatós poharak, és a montessori a menők, meg persze a Duplo, bár építeni nem nagyon akar, csak adogatja nekem az elemeket, hogy építsek, aztán szétszedi, meg az állatokat, hogy mondjam, mi az, és mit mond. Csak ő nem mondja Kép. Bár végre megy már a kígyósziszegés is a halacskatátogáson túl, de ennyi, nincs vau, csak vészhelyzetben, se miaú, vagy beee, vagy múúúú... Most kapott egy kalapálós játékot a nagyapjától: egy dobozka, a tetején négy lyuk van, mindegyik más színnel van körülszínezve. Ezeknek megfelelő színű négy golyó, amik éppen a lukakba passzolnak, de úgy, hogy nem esik át csak egy kis nyomásra. Alul két "csúszda", ha a golyók leesnek, ezeken legurulnak, és oldalt ki egy-egy lukon. Hozzá egy kis kalapács, bár ezt nem mindig használja, inkább kézzel segít rá Kép. Nagyon szereti. És mániája a mágnes minden formában: hűtőmágnes, horgászós játék, most szemezek az Ikeában egy daruskocsival: [url=http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=22&productId=53159&langId=-30&parentCats=10106*13757*13819]ezzel[/url] .

Kriszti! Itt Bp-n ború van, bár kellemes a hőmérséklet, kb 20 fok, kis széllel keverve. (mire megírtam inkább nagy már az a szél...)Tegnap viszont 32-33 fok volt... Én sem vittem sapit Szabolcsnak, hát vettünk egyet útközben, és bizony tényleg kell a naptej már...
Fog: jaj, mi az alsó szemfogakkal küzdünk, de ezek is olyan nehezen jönnek ki, mint a többi: már vagy egy hónapja szakaszokban jön a nyálzás, kéztömködés, sok kaki, pöttyök a száj körül, popsin, elmúlnak a tünetek, megint előjönnek, fog meg sehol. Bármost már fehérdedik az ínye, remélem, hamar vége... A felső fogsora már teljes, alul még ott az a két luk Kép. Az ötösök mikor jönnek, nem tudjátok? Kétévesen?
Brrrrr, szúnyogok... Hozzán is betévedt egy légy tegnap valahonnan, úgy elcsodálkoztam... Előkotrom az elektronyos rovarriasztót, bár Szabolcsot nem csípték tavaly, engem annál inkább... Magzati élet: hát ilyenkor bánom, hogy nincs tévénk, de majd utánakeresek, hátha le lehet tölteni valahonnan. Nem tudod esetleg az eredeti címét?

Enyém gyerek új szokást vett fel napirend ügyben. Kelés: hat-fél hét (eddig fél nyolc), reggeltől kilencig nyűglődés, kilenckor, de legkésőbb tízkor elalvás, alvás másfél-két órát, ebéd, és aztán estig talpon. Nyolc-fél kilenc elalvás. Õ már régóta egyszer alszik nappal, de eddig ebéd után tette... Szóval délelőtt nem sétálunk, de délután kint vagyunk négy-öt órát.
Fulescsacsi
 


Jó reggelt!

Hogy egy kicsit irigyeljetek Fancsi még mindig alszikKépfél hétkor megita a kakóját fél álomban és azota is alszik.
Valaki kérdezte múltkor de már nem emlékszem ki Képbocsi ,hogy milyen kakaót iszunk rendes tejből persze amit felforralok nyúszis kakaót.

Bibi mi ismerjük a medve farmot és szoktunk ki járni nagyon szupi hely tők édi macik vannak.
Tölünk nincs messze kocsival kb. fél óra.

Majális nálunk úgy telt ,hogy apa dolgozot Kunmadarason volt nekik motoros rendezvényük mi itthon maradtunk a gyerekekkel és a hugommal meg kivittük öket a vidám parkba hát a Ricsi tők boldog volt nagyon élvezte.

Szombaton ünnepeljük apa 30szülinapját szerveztem neki egy meglepetés vacsorát úgyan is ez nekünk duplán ünnep mert tavaly a szülinapján történt a baleset vele akkor itthon vártuk de sajnos csak a telefon jött ,hogy megyünk a baleset helyszinére.Na jó most ezt befejezem mert még mindig nagyon felkavar.

Kittinek és Petinek utólag boldog névnapot
<!--attachment: lufi-220811.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*58.1**lufi%2ebmp --><center><pre>
Kép
lufi.bmp (58.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Andi,
Boga lábikája ,hogy van.

Egyébként én is teljes retegésben vagyok már a Fancsival ő is mult héten leesett az ágyról szépen leverte az álát de ő is mindig felmászik valahova esik bukik semmi félelem érzete.

Bori,
nagyon ügyik vagytok ,hogy már gyakoroljátok a pelus elhagyását.
Lakás rendben tartása hát én ezt úgy tudom megoldani,hogy mi nem járunk délelőtt sehova én akkor takaritok fözők mosok vasalok ,amig Fanni alszik elég sok mindent meg tudok csinálni és mikor végzek akkor megyünk elintézni a dolgainkat azt meg már össze kötöm azzal ,hogy akkor Ricsit elhozzuk a suliból.
Alvás nálunk is már napi egy van csak mondjuk annyi ,hogy vagy 11-14ig vagy 14-16ig attol függ ,hogy kell reggel.

Kriszti,
gratula a fogacskához én igazából azt semm tudom Fanninak hány foga van neki már nagyon teli van a szája és nem is hagya ,hogy belekukucskájak.
Néztem múltkor a talis képeiteket nagyon szupik ,
irigyelek ,hogy nálatok ilyen jó kis lakó közöség van ez jó dolog.
Idő itt nálunk elég tré fujj a szél be van borulva.

Krisz,
Dorka csaj tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi,
hát nem lehet könnyü a te életed semm ,
de tők jó ,hogy jelentkeztél azért probálj meg sürűben jönni.

Hahó többiek hol vagytok!!!!??????????????????


és ime egy kép
Kép

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Zsuzsi,
Fancsi milyen nagylány! Kis szöszke és aranyos Kép.

Eszter,
ennyit írtak egy másik topicban, még nem nyitottam meg.

"itt van a in the womb a neten, nekem a windows media playerre kattintva ment:
http://www.nationalgeographic.com/channel/highspeed/2005/05/20050502news.html
alul a legalsó a lap alján "

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok,

Fcs,
igen úgy tudom 2 éves kor után búnak ki az utolsók.
Dorkának már kibújt az összes 16 fogacskaKép
neki is ilyen hullámokban jöttek a szemfogak, mint SzabolcsnakKép

Á Dorka sem játszik másik játék telóvalKép ezt azért szereti mert nyuszisKép,
igen ez a rámondós, sokat tanult abból, hogy mondókát mondtam rá vagy ráénekeltem, Ö meg meghallgatta naponta 50x legalábbKép

Hasonlókkal játszik a csajom is, szeret labdázni igazi önálló mert eldobja és utánarohan és így tovább ezzel akár fél órát is elvanKép
lego minden mennyiségben és vannak állatai azokat meg kell etetni, mindröl megtanultuk hogy mit eszik és azt adjuk nekiKép

Zsuzsi
hü Fancsi nagggyon csajosKép
én sajnos nem tudok szoknyát adni a csajra mert írtó hülyén néz ki Dorka pocakjánKép

Hát a bilizés nálunk is még elég döcögös, már kb 20mp-ig is hajlandó megülni rajta föleg ruhábanKép, pedig elméletben már tudja a dolgot. Ha kakilt szalad a biliértKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


sziasztok, megjöttünk a kicsi nyaralásból.
nayon klassz volt, 3 forró nap, és ma, amikor már egyébként is kellett visszajönnünk, esett az eső. gyerkőc minden állattal találkozott, amivel falun lehet
a tyúkokat kergette, a macskák már a látásától pánikoltak, a tehén nem foglalkozott vele, a disznók nem érdekelték, a kiscsirkék azért maradtak épségben, mert ketrecben voltak, és nem tudott hozzájuk férni. anyám nővérénél van ilyen nagy gazdaság, mondtam is nekik, amikor jöttünk el, hogy mostanában ne vágjon tyúkot, mert izmosabbak lettek Lizitől és 1 kilót fogytak aznap du. a kutyánk jól bírta a kiképzést, hiába, már öregecske egy kicsit és nagy nyugalommal vette tudomásul, hogy egy kis tökmag ugrál körülötte és mászik bele az edényébe


ide is bemásoltam a már máshol leírtakat
bocs, most csak ennyi, mert már rángatja Liza a kezemet...
majd este jövök

panu
panu
 
 


Sziasztok,

Nem tűntünk el! Múlt héten itt voltak nálunk a tesómék és a gépet egyszer sem volt időm bekapcsolni. Amikor hétfőn ideültem várt egy csomó email a suliból és egy rakat dolgozatot kellene leadnom. Ez annyira elkeserített, hogy ki is kapcsoltam. Tegnap meg Dunakeszin voltunk dokinál, mert a Marcinak olyan csúnya az egyik lábujján a köröm. Azt hittem gomba, de nem. Valami köröm benövés. Kaptunk rá krémet és ha nem múlik sebészetre kell vinni. Én már előre kivagyok. Nagyon nem bírom az ilyet! Főleg, ha a saját gyerekemet "kínozzák". Még most is kirázott a hideg, hogy csak írtam róla.

Most megyek visszaolvaslak Titeket. Úgy látom termeltetek pár oldalt. Helyes!

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


ezek a csajok csudaszépek Kép na persze Ricsi is Kép

Brigi, lábujj-köröm Kép remélem, segít a krém, mert tényleg horror Kép

Andi, Boga lábujja hogy van? Liza is a magylábujjára ejtette 1-2 hete a fakockákkal teli kiskocsit, neki csak kicsit serkent ki a vére, de azóta belilult, igaz, nem túl csúnyán, de jól láthatóan. nem fáj neki. egyelőre nem csinálok vele semmit, megvárom, hogy múlik-e az elszíneződés, a köröm növésével változik-e a helyzet és milyen irányban. csak ezután beszélek dokival. orvoshoz akkor mentem volna, ha megnyugvás után látom, hogy nagyon nem jó. ahogy ti is tettétek. remélem, már teljesen jól van Boga.

Krisz, szoknyát nem, de kötényruhát adtam már Lizire, azt nem zavarja a pocakja Kép de én nadrágos típus vagyok, így a gyerkőc sem gyakran visel szoknyát, eddig 2-3x volt rajta. pedig tényleg édesek a kis dundi lábaik a harisnyában, vagy zokniban Kép

Fcs, ne aggódj, nálunk is "éleshelyzetben" derült ki, hogy tudja a csaj az állathangokat. amikor életben látta a tehenet, mindjárt megeresztett egy mmmmmm-t, azaz mmmúúú-t, és kat-kat-kat is értelemszerűen kot-kot-kot akart lenni. de magától nem mondja, csak a nyávogást, igaz, az se miau, hanem, valami vinnyogásféle, de hasonlít Kép

napirend: Lizának van, és többé-kevésbé nekem is. általában de. és du. is próbálok félóraórát szakítani a házimunkára, és ha nem minden sikerül, akkor este pótolom. bevallom, hogy 7 napból 2-n biztosan alszom du. a gyerekkel együtt Kép persze, kevesebbet, de azért mégis. könnyebbség, hogy apa de. többször itthon van, neheebb, hogy hétvégén is dolgozik, nincs különbség.

Liza nagyon jófej volt Zalabérben. imádta a kertet, a kutyát, meg mindent. ő is labdázik már, rá is ül, amíg le nem gurul róla legalább 3x Kép majd teszek fel fotót, ha a másik géphez jutok. anyós itt, környékezi az unokát, hozott neki egy 3 évesnek való nadrágot Kép mondtam, majd belenő, mire ő, de ennek le lehet cipzározni az aljából, és akkor rövidebb, értsd: halászgatya. mondtam, hogy jó is az, de a dereka akkor is lecsúszik, szóval várunk 1 évet még a hordásával Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok
Visszaolvasni sincs időm, de látom, hogy itt is ott is vagytok. Majd valahova visszatalálok. Nekünk is jól telt a sarudi hétvége Niki is nagyon élvezte.
Apa pénteken utazik, utána már ráérek sajna. Kép
Dorki
dorki
 
 


Ez igen,csajok,de jó sokat írtatok!!
Zsófi,Brigi
gyertek többet,ha időtök engedi!

Krisz,
Eszternek tök ugyanilyen telefonja van,csak neki zöld macis,a kedvencünk amikor az egyik gomb azt mondja,hogy "fittttttyúúúúú!",hát az haláli!

Annyira sokat változtak a csajaitok,ugye mondtam én,hogy küldjetek képet!!
Fancsi tényleg nagyon "nőies" a kis farmerszerkóban,
Dorkának meg annyira tetszenek a csibészes szemei!!Nagyon vagány pofija vanKép
A többi gyerkőcről is kéretik a fotó!!

Kriszti,
nektek tegnap végignéztem az albumotokat,a beintős kép viszi a pálmátKép
kockafej Eszter is csúcsKép
A találkás képeiteket hol lehet megnézni???
Mi van a szegedi topikban??Áll még a bál?

Zsuzsi,
tőled akartam kérdezni,h.Ricsi mikor lett szobatiszta,mikor kezdted őt rávezetni??
Én kérdeztem a tejcsitKép

Zsófi,
Máté mióta bölcsis??Szeret odajárni?

Panu,
már hiányoztál!!KépAnyós-nagyiKép Kép
mi is kaptunk a miénktől iskoláskorú gyerkőcre való,brutál barackszín,csúnya medvés mellénykét,
na ja,ritkán látja Esztert a kedves mama!

Lányok,
ti vittétek már fodrászhoz a kölköket?Dorkának látom jó rövid a haja!Eszternek még egy csittcsattot sem lehet beletenni,rögtön kitépi...
A Jani csak kedvesen "őrült professzornak" hívja Esztit,tényleg olyan bolondosan áll a haja,ha leizzad!Kép

Jócccccakát!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Ja,még akartam kérdezni,Kriszti,milyen szerkót vettetek a keresztelőre????
Fingom sincs,nekünk mit kéne venni...

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

csak bekukk, mert megyek fodrászhoz, végreKép

Bori,
kösziiiKép
Dorkának már 3x volt vágva a haja, fodrászhoz vittük, semmi gond nem volt. Valami mütyürke dologgal, csattal ilyesmivel eljátszott és tündér volt.
Telót én is imádom, egyik legjobb vétel volt, játékok terénKép

és szobatisztaságról lécci írjatok, hogy kell/lehet kezdeni???
azon túl, hogy mesélek neki róla, hogy van élet a peluson túlKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Bori,
mennyi idős a keresztkölök? Fiú, lány?
Réka 11 hónaposvolt és az anyukája kisruhát akart. Mikor előadtam a boltban, majd' körberöhögtek, hogy télen kisruha?!
Mardtunk a köv. verziónál (még nem járt akkor a kiccsaj): minden fehér, hosszúujjú vastagabb body, és egy együttes, amit a Kenguru Gold-ban vettünk: plüss rugi, ebből az anyagból: kiskabátka, sapi, kiccipőcske Kép. Nagyon szép volt, a kiccipő kicsit kicsi volt. Majd előkeresek fotót és elküldöm (feltenni sajna nem tommert nem lehet kicsinyíteni a fotónézőnkkel), okés? Még ma valamikor.
Meg vettünk Neki Simba ruhababát is.
Fodrászhoz még nem vittem Esztert, magam vágom a sérót, de lassan el kellene menni, hogy fazont vágjon Kép.
A talis képeket Szegedi..... nevek alatt lehet megnézni (tali Dancsinál, Gabinál...).
Sajnos egyre durvább a helyzet a topicban, már egy csomó idegen is írkál (akik soha nem voltak ott és nem is szegediek), lassan több, mint a szegedi. Páran köszönik, nem írnak többet, asszem én is kihagyom egy darabig. Nagyon sajnálom, mert békés és jó kis társaság voltunk Kép.

Dorki,
sajnálom Kép.

Andi68
látom írsz máshová, csak ide nincs időd...

panu,
tetszett, amiket írtál Lizáról és el is képzeltem, ahogy irányított mindenkit Kép. Anyós: tarts ki, eccer majdcsak vége lesz.
Anyukám is vett Eszternek sapit, az 5. rózsaszínt, pedig mondtam, hogy minden, csak NE rózsaszín legyen, mert abból boltot tudnék nyitni. No comment...

Vírus volt a gépünkön, most kiirtották, kitöröltem az összes kafa képet is Kép.

Ezek a lábujjacskák, hogy mindig baj van velük.

Eszter,
sikerült megnyitni az oldalt?

Krisz,
lilám nincs még.
Kérdezz védőnőt estleg.

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Szobatisztaság? Piha... Enyém gyereknek esze ágában sincs ilyen kérdéssel törődni... Ha majd esetleg kegyeskedik legalább utána szólni, akkor talán elkezdek foglalkozni a gondolattal... Nekem a legszimpibb megoldás, amikor a gyerek maga akarja már a dolgát a WC-be intézni, utánozva a nagyokat (pl. a lehúzás lehet vonzó dolog, de csak az húzhatja le, aki belecsinál valamit a WC-be, stb...). Azt is mondják, hogy ha elkezdjük egy évesen, vagy másfél évesen, akkor is csak két-két és fél, sőt néha csak három éves korukra lesznek teljesen szobatiszták. (Az enyim tutira ez utóbbi lesz...)

Fodrász: az én fiam rühelli a hajvágást minden formában, kézzel, géppel, fodrász, vagy én, mindegy. Itthon kicsit könnyebb, apja eltereli a figyelmét valami játékkal, én meg gyorsan megkopasztom Kép.

Dorki! Szegénykéim... Tudom, hogy ez sovány vigasz, de mi azért itt leszünk nektek Kép.

Brigi! Szurkolok, hogy a krém beváljon!

Kriszti! Nem nyílt meg nekem, talán hiányzik egy kodekünk, vagy ilyesmi... Brühühü....
Fulescsacsi
 


sziasztok, egy gyors körre bejelentkezem Kép

fodrászat: hasonló a helyzet, mint Fcs Szabolcsánál Kép, de amikor végignézte, hogy apának vágja a fodrász a haját, akkor engedte magának is. talán ez is megoldás, hiszen addig barátkozik a helyzettel.

bili: talán próbálgatni kell a pelusnélküliséget vele, olyan jó időben, mint a május eleji pár nap volt, én legalábbis ezt tervezem, hogy nyáron csomag nélkül billegesse magát, aztán meglátjuk. a biliért nem vagyok oda, inkább az ülésszűkítő, állítólag van olyan, ami fix, a vécétető és a normál ülés között van, ezen nem érzi bizonytalanul magát majd.

Kriszti, nálunk após a rószaszín-felelős Kép most is ilyen összeállítást hozott. a rokonoktól pedig sok pirosat kapunk, ami egy fokkal jobb, de én imádom a sárgát és a zöldet is Lizin, mert velem ellentétben, neki jól áll Kép

Bori, csitt-csatt nálunk is Kép, de azt mondják az okosok, hogy legyünk kitartóak, és tegyük bele a hajába, aztán megint és megint..., majd csak egyszer otthagyja. persze, nálunk az a baj, hogy nem fésüljük, úgyis most lett csak nagyobb a haja, így nem várhatom el, hogy a csatot elfogadja...

Dorki, legyél pozitív, péntektől minden egyes nappal csökken az idő, amikor újraláthatjátok apát Kép addig itt vagyunk mi is...

szegedi topik: én is kíváncsi voltam és elolvastam az utóbbi 1 hetet. sajnálatos, hogy megromlott a hangulat Kép sajnos, nagyon vékony a határvonal a vélemény megmondása és a személykedés között Kép

Lizi most alszik, apa kifárasztotta de. úgy, hogy hosszú percekig állt az ajtóban, majd a szobájában és hiába hívtam, nem akart az udvaron játszani velem. fél 12-kor bevágott egy kiflit, mellé az éppen elkészült spagettiből is nasizott (csak úgy natúran) Kép, és aztán 2 perc alatt bealudt...

panu
panu
 
 


sziasztok!

csak futtában.. keresztelős témához teszek képet, a ruha miatt. Nálunk tavaly októbereben volt. Lányon selyem kisruha, gyöngyökkel kirakott, rajta kötött zsákruha, pelerinnel, alá csak fehér harisnya kellett. (mindet kaptuk)

Arc a 2. képen??!!!! Keresztanyánál a keresztelés után... Kép (elsőn apánál van már itthon)
andiKépKép

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Bori,
mél ment a fotókkal a profilban szereplő mélcímedre.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Ma még élveztük ezt a szép időt és apával kivittük Fancsit az állatkertbe nagyon élvezte annyira aranyosan figyelte az állatokat és ami meglepő volt végig szépen fogta a kezemet és úgy sétáltunk pedig ez nem jelemző rá.

Tudom ,hogy ezt nem kérdeztétek de én nagyon büszke vagyok rá.Bocsi!!!!!!!!!!
Nekem is van egy keresztlányom imádom 3éves baromi rossz csont olyan dumákat tud lőkni,hogy az ember kidől rajta .Most hétvégén a Fancsi "játékból "véletlenül megütötte ettől Réka teljesen kiborult és közölte velünk,hogy egyszer ő is megfoja ütni a Fancsit.
Kép


szobatisztasá,
hát én annak idején Ricsinél megprobáltam már az első nyáron ő juniusban töltöte az egy évét semmi eredményt nem értünk el képes volt vissza tartani a pisit addig amig vissza nem raktam rá a pelust,következő nyáron pedig egy hét alatt megszokta a bilizést.Az éjszakai pelenkát viszont olyan 2,5éves volt mikor elhagytuk.A keresztlányom októberi és ő épp ,hogy betöltőte a 1,5évét és már szobatiszta volt .

Panu,
ma Fancsinál úgy néztek ki az állathangok az állatkertben ,hogy vagy minden hápogot vagy ugatot de a amikor az orditozó majmokhoz értünk azzokat már nagyom jól utánozta sőt mi több alig lehetet onnan elhozni őt.
Fancsi még nem kapott olyan ruhát anyosoméktól ami jó rá általában mindig olyat hozznak neki ami 4-5 éves gyerekre jó.

Dorki,
gyere várunk

Bori,
mi pont tegnap voltunk fodrásznál Fancsival de nem igazán látványos mert csak a fufruját vágatam le a hosszához nem engedtem nyúlni
tők aranyosan türte a kezébe adtunk egy szörpamacsot azzal szórakozot én nem mertem levágni neki mert múltkor már próbáltam és az nagyon gáz lett.

Jóóóóóéééééécccccccaaaaaakkkáááááááttttt!!!!!
szuszoka
 
 


Kriszti,
köszönöm a mélt,bocs,h.nem reagáltam rögtön,de nem engedtek géphezKép
Lehet,h.maradunk mi is a ruhás változatnál,még sosem voltunk keresztszülők,ezért nem tudom,mi a szokás.
Zsuzsi,
keresztlány- királylány nagyon szép!!!!

Képzeljétek,Eszterem is egyedül ivott tegnap pohárból,eddig csak a ruháját "itatta",szal mostmár ezt is tudjukKép
Meg egyedül jön fel a negyedikre!!
Tegnap este lementünk még sétálni meg boltba,mikor hazaértünk,felszóltam a Janinak a kaputel.-en,h.egy szatyorral jöjjön már le segíteni felvinni a cuccokat.Kb.10 perc várakozás után felindultunk,füstölt a fejem,nem jött az "ember"...Mire felértünk,hallom,h.belülről kapirgálja az ajtót,h."Borika,bezártál és elvitted a kulcsokat....!!"Kép
Ráadásul a szomszéd párral battyogtunk felfelé,azok úgy röhögtek....

na,megyünk boltba,reggelizni,hajat mosni

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

Kép
Bori
mbori
 
 


JO reggelt!
En magam vagom Mate hajacskajat, de persze neha eleg rusztikusra sikeredik, mert forgatja a fejet, s akkor ahogy tudom csipkedek belole meg, de kb. az egesz tart 10 percig.Igy altalaban csiperke frizuraja van, de nem gaz!
Minden reggel amikor felkel otthon az apajaval, a mobil ebreszti oket, akkor mondja, hogy hivjanak fel engem, (mert ugye en 6-tol mar itt ulok az irodaban es dolgozom: beszerzo vagyok, Samsung multi ceg, folyamatos termeles, igy van mit csinalnom, plane koreaban ilyenkor +8 oraval tobb van, tehat tudok haladni) es igy minden reggel bejelntkeznek otthonrol a fiuk!
Tegnap vettem egy sargadinnyet, hiaba a kivanossag most is megvan, s Mateval a bolcsi utan megettuk egyutt, nagyokat cuppogott hozza es kozolte, hogy nyam-nyam, igy amskor is veszek neki!Olyan jo, hogy minden gyumolcsot szeret es ha meglatja, hogy mandarint pucolok, mar cuppog es sikonyal oromeben!
A bolcsiben is nagyon oda figyelnek, hogy mit adjanak a manoknak, minden nap van joghurt, gyumolcs, heti 1x hal, szoval nagyon jo a kaja, s mondokaznak, enekelnek, tancolnak! S Mate anniyra szereti, pedig mar 11 honaposan elkezdte es bar napi 6 orat van ott, ezert jovok en hajnalban, hogy a delutant egyutt toltsuk, de mult heten beteg volt picit es nem ment, s hozta a 2. nap a ruhacskajat, mondogatta, hogy 'Tejji nenni'- Teri neni a vezeto, mert mar menni akart.Mosolyogva megy, kisse nehezen jon el a sok jatszasbol!
Igy amig birjuk anyagilag, addig augusztus utan, amikor is jon a teso, szeretnem hogy jarjon.Ja, mert ez csaladi napkozi hivatalosan,Veresegyhazon nincs allami bolcsi, s biza ezert fizetni kell.

Szep napot!

Zsofi
sofia
 
 


halihó!

Kriszti, megnéztem a fotókat, nagyon helyes a lányod Kép, legtöbbször melletted, vagy a közeledben fotózták, vagy csak véletlen?? Kép ja, és láttam, hogy rószaszínűben ti is bővelkedtek Kép, hiába a hagyományok....

Zsófi, szia, mi még nem is "találkoztunk". grat a pocaklakóhoz Kép irigyellek azért, hogy jó gyümölcsevő a srácod, én csak a nyárban bízom, hogy akkor belejön a cseresznyével és tsaival.
(apropó Samsung, OFF van ott ismerősöm, key-account manager, Harsányi Zsoltnak hívják, bár már egy ideje nem beszéltünk, nem tudom ott van-e még a cégnél. egyszer régen a samsung vitt ki egy operatőrrel együtt, mint stábot egy dél.koreai-thaiföldi útra 30 üzletemberrel, nagyon klassz volt.)

tényleg, adtok a gyerkőcöknek epret? nem a piaci előepret, hanem az igazit..., már várom, hogy legyen a nagyinál és a talán megpróbálom. még nem tudom.

Bori, hát én akkorát röhögtem ezen a sztorin Kép Kép, én is a napokban gondolkodtam azon, mi lesz ha már eléri a csaj a kilincset, meg a kulcslyukat, mert a kulcscsomóm az nagyon menő nála Kép, és a nagyinál is hajkurásztuk, amikor a kisebb szekrényekből vette ki a kulcsot, mert előtte persze bezárta Kép Kép

Zsuzsi, keresztlány cukipofa Kép a csípőre tett kezeivel Kép
majomordítozás Kép

Andi, szép a lányka és boldog az apa Kép Kép, de miért csak ennyit írtál??

nálunk apás napok vannak, dolgozom reggelente és apa van délelőtt a csajjal, és holnap csak 3-kor érkezek haza a melóból. most lettem kész a holnapi ebéddel. úgy tűnik, jól bírja apa, bár délutánonként már mondja, hogy hagyjuk csak egy félórára békén, iil. este elvonul a gépével Kép anyós még itt, az elmúlt 2 napban rohangált a dolgai után (magyar cég erdélyi irodájában dolgozik), csak reggel és este volt itt, segítség nulla, sőt a reggel elmosogatott edényeket újra mostam, mert nem használt mosogatószert, és hát a zsíros edényeket valahogy nem komálom Kép, esténként fekszik és nézi a sorozatot a duna tv-n, nekik ugye az van, és meg teszem a dolgom, hogy nagyjából rend legyen, meg kaja is legyen az asztalon, szóval visszasírjuk apával az én anyámat, mert ő sokat segít, ha itt van Kép

megyek is, mert kellek apának (valszeg vacsit készíteni Kép)
jóccakát, panu
panu
 
 


Csajok !
Mindenki menjen, adjon apának egy nagy puszit és jól szuttyongassátok is meg őket. Nagyon örüljetek, hogy ott van veletek !
Ma reggel borzasztóan szar volt a búcsúzkodás, egyszerűen bele sem tudok gondolni, hogy milyen nehéz lehetett elszakadnia szegénynek Nikitől. Nem fényezni akarom, de rettentően jó apa. Azt is tudom, hogy szerencsénk volt, hogy Niki születése óta nagyon sokat voltunk együtt hármasban,szinte mindíg. Együtt neveltük ezt a kis csodabogarat. A pozitív gondolkodás egyenlöre nem megy csak téblábolok ide-oda és próbálom összeszedni magam. Egyáltalán nem csodálkoznék, ha apa egy hét múlva hazajönne. Niki hál'Isten nem értette még mi ez a nagy sírás-rívás és tündérien játszott reggel mielőtt elmentünk. Csináltam sok képet apáról (külön apás albumot ) meg videót majd azt nézegetjük Nikesszel. Most csak sajnálom Nikit , magamat, de legfőképpen apáját. Jelen pillanatban az a véleményem, hogy szar ez az egész.
Dorki
dorki
 
 


Dorki,
nagyon sajnálom, hogy Nikiapu elment, de mostmár számolni kell visszafele a napokat.
Mi itt vagyunk Neked, sírjál, írdd ki magadból és legyél erős Nikianyu!
Menjetek sokat kirándulni, járjatok társaságba, nagyonnagyonnagyon picit fog az is segíteni.
Veled vagyunk!
(halkan megsúgom, enyémember tegnap céges buliban volt, nagy a macskajaj Kép. - és kicsit mérges vagyok rá. nem győzöm szellőztetni a bőrkabátját, olyan füstös)

panu,
köszi Kép.
Szeretem a rózsaszínt Eszteren és sztem jól is áll Neki. Persze van kék ruhája is, meg piros, meg rózsaszín is Kép.
Vettem egy csomó nacit Neki, a baj csak az, hogy bő a derekánál. A hossza jó, csak öv kellene hozzá. Így marad a 3-4 nadrág váltogatása 2 naponkénti mosás.
Anyós: istenem panu, nagyon sajnálla, detto ez volt nálunk is Húsvétkor, csak egész nap tévézett, mi semmit nem tudtunk nézni. Gyakice a saját lakásomban voltam vendég grrrrrrr...
Voltál Dél-Afrikában? Mesélj!
A cégünk D-A tulajdonú (SABMiller - Dreher Sörgyárak Rt.)

Andi,
tényleg nagyon keveset írsz ide, pedig Te mondtad, hogy maradjunk itt, ne menjünk izgizni. Azért a halásztelki topicban bőbeszédűbb vagy Kép.
Te tudod... Sajnálom, hogy ilyen ritkán jössz.

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti, apa macskajaj-os és te olvasol félre Kép Kép Kép, én Dél-Korában voltam, nem Dél-Afrikában. Drehernél egy nagykanizsai rokonunk dolgozott és a volt pasim a központban. ezek az erdélyi fiús anyák nem jól működnek Kép, na de félre az általánosítással, majd csak kibírjuk valahogy Kép ráadásul tegnap még arra is sikerült rábeszélnem, hogy ne velem váltasson be valutát (eurot), mert azt nekem vissza kell váltani, mostanában nem utazunk olyan helyre, ahol az nekem kellene, és van pénzváltó ezer a városban, csak egy kicsit meg kell erőltetnie magát. ez egyébiránt azért kényes pont, mert kapcsolatunk elején mindig velem vásároltatta meg apa ajándékát (szülinap, karácsony, tehát nagyobb dolgok) és aztán euroban vagy dollárban fizette ki Kép ez tök jó, de a jegybanki árfolyamot nézte, azaz mindig veszítettem rajta, a plusz munkáról (átváltás) nem beszélve.

Dorki, ne legyél ennyire elkenődve... Nikinek határozott, derűs anya kell, főleg most. ez kell erősítsen most téged Kép és gyere csak panaszkodni ide. apát "megszuttyongattam", örült neki, és talán így jobban bírja az anyja ittléte miatti megpróbáltatásokat Kép

ja, és a színek: én nem akartam rózsaszínű holmikat Lizinek, amikor megszületett, ezért ka ptunk rózsaszínt és pirosat. mostanra már megszoktam , és neki is jól áll, mert nem hófehér bőrű, sápadt típus. de a jelleméhez a fiúsabb színek, a bohókás összeállítás illik jobban.
a bő nadrágoknál én azt csináltam, hogy plusz egy gumit húztam a nadrág derekába, persze ez nem segít, ha cipzáros darabról van szó Kép

panu
panu
 
 


panu,
Lizaapu hova valósi?
Sajna már olvasni sem tudok Kép Akkor mesélj DK-ról! Ha van fotód, az is jöhet. Akár priviben is.
A naci persze cipzáros+gombos és tuti klasszak, nagyon sajnálom, h nem tudjuk hordani őket.
Lehet, hogy mégis öv lesz belőle.

Képzeljétek, ma megyünk pár barátnőmmel vacsizni. Ez lesz az első este Eszter létezése óta, hogy egyedül szórakozni megyek, már nagyon várom, tuti jó lesz Kép.

Apa bocsánatot kért...

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Eper-téma:
én adok majd epret, málnát is adtam vasárnap. A szomszédunk hozott le egy nagy kotla fagyasztott málnát, valami istenség volt Kép. Sztem még kicsit hideg lehetett, bár a kezemmel próbáltam átmelegíteni.
Eszternek ízlett, de a másodikat már nem akarta megenni.
Szal én adok (Eszter a 2. legifjabb picur a topicon).

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Dorki! Hát el sem tudom képzelni, milyen rossz most nektek... Nekünk apa csak két napra ment el most egy legénybúcsúba, de ez sem túl jó érzés, hát még neked milyen lehet. Szabolcs így is kirohant minden lépcsőházi zajra a bejárati ajtóhoz, hátha az apja jön. (Így a puszi és szuttyongatás csak vasárnap lesz esedékes Kép, bár azt mondta, lehet, hogy már ma este hazajön, mert egyáltalán nem élvezi, hogy mindenki félhullára issza magát...) Kitartás, és ha van kedved talizhatunk rendszeresen, hogy tartsuk benned a lelket. És persze ha bármiben segíthetünk, csak szólj! De komolyan! Most hol laktok éppen?

Zsófi! Máté mióta is bölcsis? És hogyan viszonyul ehhez? Õsszel Szabolcs is menni fog valószínűleg, de én nagyon parázok, hogy fogja bírni. Eddig az volt a maximum, hogy reggel még azelőtt elmentem, hogy felébredt, és délre értem haza, addig az apukámmal volt. De a végét már nehezen bírták mindketten Kép. És ő a gyerektársaságot sem értékeli, ami azt illeti... Bár nyilván más egy ilyen családi napközi, amilyen a tiétek, mint egy "rendes" bölcsi... Abban bízom, hogy addigra már majdnem kétéves nagyfiú lesz, és akkor kezdenek el elvileg a kortársakkal behatóbban is foglalkozni...

Panu! Eper: Szabolcs nem hiszem, hogy fog kapni: tegnap megettem vagy négy szemet ÉN, nem ő, és már attól is pöttyös lett... Mondjuk ez még olyan melegházi izé volt, az igaz. Málnát, szedret evett már - mirelitet Mamáéknál, attól nem lett baja.
Milyen klassz lehetett Dél-Korea! Mesélj csak, engem is érdekel!

Olyan fura - tudjátok, én Szabolcsot lánynak vártam Kép, de én annyira kiborultam a rózsaszín gondolatától is... De ahogy elnézem a kiscsajszikat, nagyon jól tud állni, tényleg! Szabolcsnak tagadhatatlanul a kékek állnak jól, nyilván a szeme színe miatt, de a zöld sem rossz. Egy fiúnál nincs túl sok lehetőség, bár tavaly még adtam rá pirosat, most már legfeljebb úgy, hogy valami más szín a domináns mellette. De én amúgy is szeretem a kéket Kép.
Bő gatya: én a kantárosokat szeretem a legjobban, valami mindig hibádzik a sima gatyóknál: vagy rettenetesen szoros a gumija, vagy bő, bár ezt egy nadrágtartóval talán még meg is tudnánk oldani, be is fogok szerezni egyet, olyan helyesek benne a srácok, nem?

Kriszti! Jó vacsizást! Már rám is rámférne valami kis privát-program. Talán hétfőn lesz valami, de még nem kiabálom el...
Fulescsacsi
 


Kriszti,
apa Kolozsvári volt, szülők még mindig ott, és még az anyai nagyanyja is él. rokonok külföldön, Svédországban és az USA-ban. ő már évek óta magyar államolgár, kb. 19 évesen jött el, az egyetemet is itt végezte. büszke is vagyok rá, hogy tök egyedül elboldogult itt olyan fiatalon Kép

DK.ról majd este, akkor több időm lesz.

ja, és ma is kaptam egy kis incifinci munkára, időszakosra, megbízást, már csak röhögök rajta, apa pedig azt mondta: ő felmond, és csak a hobbinak él, mire én: és persze gyereket nevelesz, de ezt nem vállalta, így marad a mostani felállás Kép

oké, amint megérik az eper, meg a málna, meg a többi, etetem a gyereket és nézem a reakciókat.
csajok, most már komolyan: MIKOR LESZ TALI?????

panu
panu
 
 


Dorki,
gyere a mamához Gödre és megyünk mi is!!!Viszünk egy százas papírzsepit,szolidaritásból fújom én is-a kölköket meg jól megrohangáltatjuk a Dunán!!Elvileg kedd-csütörtökön nem dolgozom,7vége sajna már lefoglalva,de szólj,ha jösztök és úgy szervezzük a dolgokat...

Kriszti,
macskajaj,kiráááályKép,remélem ma jól visszaadod a görbe estét,bár az alkesz-szinted nem emelkedhet a szopi miatt,de már az is valami,hogy kimozdulsz végre!!
Nekem is tökre hiányzik,pár éve még a szombat estéim azzal teltek,h. este jöttek a csajok,lájtos pezsgőzés,aztán roptuk hajnaligKép
Nem adnám a napjaimat Eszteremmel egy gyémánt félkrajcárért sem,de azé'legalább félévente jó lenne egy kicsit megbolondulni....Kép Kép

Ma jó kis napunk volt!Ballagott az unokahúgom,utána vásárolgattunk az Auchanban 5-re meg mentünk vacsorázni egy jó kis étterembe,családilag.Eszter jó nyomta,kapott etetőszéket,csak néha jött rá a mehetnék,felváltva futkostunk vele.Nekem nem volt feltűnő,de az étteremben többen is megkérdezték,h.mindig ilyen pörgős??Hmm.

Csacsi!
Én úgy tudom,másfél éves kortól már lehet adni az epret!Rosszul mondom??Szabolcsról is kérek szépen fotóóóóóóót!!Kép

Ma Eszter olyan mesét mondott,csak néztem ki a fejemből...Kb 10 percig mesét a szegííííny emberről meg a szegííííny asszonyról,akiknek volt egy kis hableányukKép,aki kapirgált a szemétdombon és jött arra a Micimakkkó....
Be sem állt a szájaKép

A mi apánk is lelépett valahová,így egyedül vagyunk,hát jöhetne már..

Kép
Bori
mbori
 
 


Egy fokkal jobban vagyok, ma is beszéltem apával pár percet. Már Vancouverben van kb. most szállt föl a hajóra, aztán irány Alaska. 9 óra eltérés van, úgyhogy nem tudom mikor fog majd hívni. Mondta, hogy a repülőn volt egy Niki korabeli kiscsaj csacsogott végig. Apa szólt is a pilótának, hogy kiakar szállni, mert inkább hazamegy, de lebeszélték. KépKép
Jó, hogy sajnáltok tényleg rendesek vagytok. Fogok én még panaszkodni ne féljetek !!!
Panu
anyósod érdekes fajtája az emberiségnek Kép Apa nem örökölt tőle semmit ugye ??
Füles
mi a xx.kerben lakunk, ti csepeliek vagytok ? Én mindenféle taliban benne vagyok.
Bori
én már írtam régebben, hogy talizhatnánk Gödön, de elveszett a babanet méllyén. Szóval nekem jó. A részleteket megbeszéljük. Ezen a héten anyós jön hétvége nekünk sem jó, de utána ok. A Duna partot én is szeretem. Elég lesz egy 10-es zsepi is, ne cipekedj. Kép

Kérdeztétek régebben: van segítségem, mert anyukám 10 percre lakik, mindenben számíthatok rá, szinte mindíg. Anyós 30 km-re van, ő is segítőkész és jóban is vagyunk. Néha kicsit sok, de semmi horror. Anyuéknak van egy telke innen 10 percre, ott voltunk ma is Niki is szeret nagyon kavicsozni. Jövőhéten veszek egy műanyag homokozót és akkor lesz nemulass. Nyáron meg medence..... csak hát ugye megint ugyanaz... apa sehol és nem láthatja tündérke kislányát, nembeszélve rólam. Nekem is ki van adva a feladat. 10kg-t kell levarázsolnom magamról nyár végére.
Na megyek aludni, reggel kezdődik a műszak.
Egyébként olyan izgágaság van rajtam, állandóan mennék, vásárolnék, pakolnék stb. Nem tudom miért ??
Dorki
ja két kép: egy virágszagolgatós és egy elvetemült kerítés szaggatós !!!!KépKép
dorki
 
 


no mi van, én árválkodok itt egyedül ??? Ne csináljátok ezt velem !!!!!
Dorki
dorki
 
 


Dorki, nem árválkodsz Kép

én is itt vagyok Kép

Niki nagyon helyes Kép jó, hogy ilyen közel vannak a nagyik, sokat jelent, én már tudom.

Kriszti, mi volt a bulin? apa hogy bírta a gyűrődést? hámyszor telefonáltál haza? Kép

amikor először elmentem itthonról egyedül, Lizi születése után, akkor a csaj 3 hós volt, vállalati, karácsonyi buli volt, és arra mentem. kb. 4 óra állt rendelkezésre, mert szoptatnom kellett. idegenül éreztem magam, és állandóan emlékeztettem magam arra, hogy itt nem a gyerkemről akarnak hallani, vagy legalábbis nem részleteket Kép, és mindemellett még szorongtam is, hogy mi van otthon. ha mostanában elmegyünk moziba, vagy vacsorára, akkor is nézem a telefont, de már nem szorongok, és ez már normális szerintem Kép Kép Kép

DK-ról egy keveset, bár már nagyon régen volt.
nem elhanyagolható körülmény volt, hogy 32-en voltunk, ebből 30 férfi Kép a másik nő kb. 45 volt, és én 28. ráadásul az oparetőr és én kívülállók voltunk, mert a többiek a samsung üzleti partnerei voltak, ill. 2 samsungos. szóval erős érdeklődés volt irányomba, amit kezelni kellett, főként az esti italozások alkalmával. Szöulból nem sokat láttunk. Tágas városnak tűnt, a rengeteg építkezéssel (1998), dinamikusnak látszott. a helyi gyárban igazi távolkeleti hangulat és morál volt. mindenki a gépe fölé hajolva dolgozott és egy pillanatra sem vette le a szemét a munkájáról. érdekes volt, hogy minden nő nagyon erősen ki volt festve, állítólag, ez olyan, mint a ruha számukra, azaz smink nélkül meztelennek érzik magukat. nem nagyon van dohányzás, de azt is csak az rövid szünetekben lehetett maximum. a szünetet csengetés jelezte, a legtöbben egyszerűen lefeküdtek a munkaasztalra és pihentek, vagy kimentek inni, és tényleg csak elenyésző volt azok száma, akik cigiztek. voltunk előkelő étteremben és helyi szokás szerintiben is. az előkelő helyen persze amerikaiasan steak-et kaptunk, ez egy másik szálloda éttereme volt, ide csak nagyon nehezen és csak a felső 10 ezernek lehet bejutni, meg persze a jól fizető külföldinek. az étterem lépcsős volt, mint egy színház, csak itt nem csupán széksorok, hanem asztalok és szűk folyosók is voltak. ez egy vacsora volt, amit egybekötöttek egy varietéműsorral (olyan mint Las Vegasban, voltunk ott apával, most már tudom, hogy arra hasonlít, akkor még csak tévés emlékeim voltak ilyesfélék). a varieté gyakorlatilag zenés-esztrád műsor, nagy csillogó fejdíszekkel, csilivili alig ruhában vonultak, táncoltak csajok, illetve énekeltek is. a döbbenet viszont azt volt, hogy feltűnt: olyan magasak ezek a nők, aztán az, hogy kicsit nagydarabok, aztán az, hogy kint van az ádámcsutkájuk... Kép ugye nem kell mondanom ezután, hogy mind pasi volt. aki nem tudja: a távolkeleten, Ázsia nagy részén egyáltalán nem furcsa dolog a transzvetita, sőt egyáltalán a szex sem tabu, de nincs nyílt színi tapi, azaz ha egyedül vonaglik, az oké. ott ez az elfogadott. ami még, főleg akkoriban furcsa volt, hogy mindenfelé az utcán énekeltek, nagy kihangosítók előtt, és ez nem előadás volt, hanem egyszerűen közösségi élmény. ez a karaoke. ami akkor még itt nem nagyon volt, most már nagyon elterjedt. a szállóban nekünk is volt karaoke-estünk, zártkörű, a csapaton kívül az ottani samsung elnök vagy igazgató volt ott. nagy lerészegedés volt, de nagyon összehozta a csapatot, amire szükség is volt. voltunk földönülős étteremben. itt a cipőket le kellett rakni az ajtón belépéskor, de nem kupacban hevert ott, hanem szép rendben tették le egy szekrénybe. az asztalok olyan alacsonyak voltak, hogy törökülésben simán kényelmes volt. semmit nem bírtam enni az ottani kajából, fogytam is pár kilót Kép (csak a reggelit tudtam megenni, az kontinentális volt, azaz hasonlított egy kicsit az európaira, de kenyér ott sem volt), szerencsére a 10 napból csak 4 volt DK-ban így a thai-oknál már nem maradtam éhes Kép. az utcán az éttermek előtt volt egy medence és ott tartották a halakat, ott úszkáltak és várták a sorsukat. persze, minden hightech volt, a szálloda, a gyár, az igazgatósági épület. ja, és az utcákon CSAK koreai autók voltak, de abból töméntelen mennyiségű Kép Kép. voltunk egy nagy parkban, ahol múzeum is volt, a park tele volt hatalmas pagodával, láttam azt a bizonyos gyönyörű rózsaszínű virágot hozó alacsony fát, amit minden fotón lehet látni, itt fényképezték esküvő előtt a párokat. az operatőr kollégám szerint ettek kutyahúst, mert volt olyan hús, amiről nem tudta megállapítani, mi lehet. de ez a kijelentés már csak egymás cukkolására szolgált Kép

most nem jut eszembe több... és már egy regény írtam...

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Na, szép, tényleg mind eltűntünk... Nálunk apa pénteken-szombaton legénybúcsún volt, és úgy volt, hogy csak vasárnap jön, de meglepiként, már szombaton öt körül megérkezett. Vasárnap így teljes erőbedobással együtt voltunk, déleőtt elmentünk Kolompos koncertre, de mivel éppen Szabolcs szokásos alvásidejében kezdődött, hát annyira nem élvezte. A zene nagyon bejött neki, ahogy itthon is, de a mesélős, szerepjátszós részeket nagyon unta szegény... (Kolomposék bevonták az összes nagyobb gyereket a pünkösdi király választás eljátszásába, nagyon klassz volt, remélem másfél év múlva már Szabolcs is ott masírozik majd Kép).

Délután pedig vásároltunk, bár ezt apa nagyon utálta szegény...

Dorki! Írt nekem Tinalila-Anna, hogy akár náluk, vagy legalábbis velük együtt is talizhatnánk, mármint hogy ő is szívesen talizna veletek-velünk. Mit szólsz? Amúgy mi nem csepeliek vagyunk, hanem a nyóckerben lakunk a legszélén a Népligetnél, de a 99-essel könnyedén eljutunk a XX-ba, csak nem tudom, mire kell átszállni, hogy hozzátok jussunk. Annáékhoz már eltalálok könnyen Kép.

Panu! Érdekes lehetett DK! Én Szlovákián és Ausztrián kívűl még sehol sem voltam külföldön, úgyhogy minden ilyen kisregényt szívesen olvasok Kép. Jó lehetett, amikor kiderült, hogy férfiak a táncosok... Valami show-műsorban mesélte a Varnus Xavér, hogy ő Thaiföldön járt úgyy, hogy már évek óta járt egy bizonyos masszőrhöz, amikor egyszer félrecsúszott a feje alatt a párna, amikor a fejét masszírozta, és elég egyértelműen megérezte, hogy nem hölgy az illető. Eléggé meglepődött, de halálos lelki nyugalommal elnézést kért, megigazította a párnát, és folyt tovább a masszázs Kép.

Na, azt hiszem, felébredt a manócskám, milyen jó sokáig aludt ma!
Fulescsacsi
 


panu,
az élménybeszámolót köszi, jöhet még, nekem is tetszett.
A buli szuper volt, vacsiztunk, ittam 1 pihár ír bordó sört (röhej, de még sosem hallottam róla, pedig sösörcsaj vagyok Kép).
Éjjel 1-re értem haza. Esztert pont előtte 5 perccel vitte át Gergő a szobánkba és azzal vigasztalta, h mindjárt itthon van Anya. Szal spiccre hazaértem Kép.
A John Bull pub-ban voltunk egyébként.
Nem telefonáltam, megfogadtam, ha Apára bízom Esztert, nem fogok rájukcsörögni. Bízom Benne, jó Apa és ha gond van, majd szól. -azé 15 percenként ránéztem a telefonra Kép.
Köszi a választ. Gergő is 19 évesen jött át, akkor meg is kapta az állampolgárságot. Elmesélte, miken ment keresztül, hol lakott... háááát, siralmas.
Járt fősulira, ahol az egyik tanárja állandóan szekálta, mert mindig lóvét várt Gergőtől mondván jó a munkahelye (már akkor a Dr-nél volt képviselő), sok pénzt kap és..... Szal miután többször is visszatapsolta a hapi, abbahagyta az egészet. Pedig nagyon jó érzéke lett volna hozzá


Dorki,
örülök, hogy jól vagy, a nyár gyorsan eltelik majd. Igaz Apát senki nem pótolja, de látod, nem hagynak egyedül Kép.
Tényleg, Niki nem keresi?

Eszter,
a nagynénémék a Vajda P. utcában laknak, Ti is valamerre arra?

Bori,
Apa egész szombaton (10 után ébredt) MINTAAPA volt - így csupa nagybetűkkel Kép.
Amikor a picért kérdeztem alk.mentes sörről, a Csajok elkezdtek "hullámzani" (focimeccs), h normális vagyok, h alk.menteset akarok inni?
De nem lett bajunk tőle és nagyon finom voltKép
A szombatjaim nekem hasonlóképp teltek és így gyerek mellett furcsa is volt elmenni szórakozni. Csak néztem a - ránézésre - szingli csajokat: szolibarnák, mellek fenn, bimbó majdnem kiugrik a blúzból, pirszing a köldökben, séró ,elírozva, halálpontosan belőve, 15 kg smink a fejen... Gáz volt a látvány. Tévedés, nem irigykedek, mert semmiért nem cserélném el a mostani életemet, csak szánalmas. És ahogy teszik magukat a pasiknak... GRRRR...
Menj el Te is, tuti feltölt majd Kép.
lEHET, H KÉRDEZTEM MÁR, NE nem emléxem: mit dolgozol?

Külföld:
én jártam már Erdélyben Kép, Szabadkán, Svájcban (egyik szerelmem Kép), Ausztria, Dojcsland, Csehország, Szlovákia. Szeretnék eljutni Írországba és Madeirára még Kép. É még sok helyre, de ezek jutottak eszembe.

Vettem most epret (hazai) a zöldségesnél, ISTENIFINOM!. mEG SALÁTÁT, sajna nem bírtam ki, tonhalas salit fogok készíteni Kép.

Megyek főzni,
Eszter dádá, mert még nem írtál arról, mikor jössz Szegedre Kép.

Puszkó,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Bocsi csajok, hogy így szó nélkül eltűntem, de megadta magát a gépünk. Sajnos nagyon sok adatunk, és amit nagyon fájlalok sok cd-re ki nem írt (karácsony óta) Bogis képeink vesztek el. Most még próbálja egy szakértő számítógépes cég visszahozni a menthetőt, de nem igazán bíztatnak minket. Szóval le vagyok, mint az a bizonyos bili füle.

Szerencsére Bogicával minden rendben. Nagyon élveztük azt a pár nap nyarat, egész jó kis színe lett az arcának, és a kezének. Még mindig fáradhatatlan, és pörgős, mint eddig.


Próbálok visszaolvasni, és visszakapcsolódni......

Ági & Bogi
kamagi
 
 


Kriszti!

Mi is a Vajda Péteren lakunk Kép. Szeged: még nem tudom pontosan, a jövő utáni hetet lőttem be Kép. 21-és hétvégén Békéscsabára megyünk lagziba, aztán nem hazajönnénk, hanem Szegedre. Kb. három napot gondoltam, ebből egy mindenképpen a tiétek lenne, ha végre elintézek mindent a suliban.

Szuper lehetett a buli! Mi is voltunk egyszer a John Bullban, anyósom nyert egy vacsora-utalványt, volt egy fura időszaka, amikor állandóan rádiós betelefonálós játékokat játszott, aztán már a rádió is megunta, és sosem került játékba Kép. De előtte elég sok mindent nyert, többek közt egy vacsiutalványt is. Szóval nekünk adta, sógorékkal mentünk el, csak azért volt kicsit szomorú a hangulat, mert éppen előtte derült ki, hogy Péterem szívét megint operálni kell. De ez már majdnem öt éve volt. Mindenesetre nagyon jót kajáltunk, ittunk, klassz volt!
Sör: én Szabolcs születése után vagy négy hónapig majdnem minden nap megittam egy deci sört, mert állítólag serkenti a tejtermelést... Jól van a gyerek, nem hiszem, hogy gond lehet nálad abból a kis sörből...
Kicsit kiakasztott a sztori a pénzéhes tanárról... Ez melyik és milyen sulin volt? Ilyen naív lennék?

Próbálom elküldeni ezt egy ideje, de nem sikerül...

Ági! Jaj, ez nekem nagy félelmem, de most vettünk egy csomó CD-t, el is kezdtem az archiválást...
Fulescsacsi
 


csak ennyi:
sör - belga söröző a budai rakparton, isteni sörök vannak. nekem a gyümölcsösek mennek, apa a szolid "delírium tremens" fantázia nevűt szereti. amúgy mostanában borosak vagyunk, de a melegben néha jólesik a sör, és akkor a bor egyáltalán nem megy.

élmények: Norvégia és az USA, ami még érdekes lehet..., de én pl. nem voltam Németországban, nem voltam Prágában. Szlovákiában és Ausztriában, meg Horvátországban, Szlovéniában igen. rövid időre jártam Párizsban és Velencében (2-3 nap) átutazóban.

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Annyi olvasnivalóm van mindig Kép, hogy mire végzek, nem marad időm az írásra. No, meg lusta is vagyok időnként, be kell vallanom. Kép A helyi topikunk meg nélkülem nem is élne. (ott nem telik el sok idő az olvasással...) De azé majd itt is igyekszem! Kép A külön buli miatt kicsit irigykedek, nagyon jó lehetett. Tetszett a szingli-csajos leírásod. Kép Néha én is kiakadok tőlük, úgy mit te. Jobban csak akkor , ha a nem szingli, kisbabaás anyukák ilyenek. Mer vannak...

Dorki! Búcsúleírásodtól a torkom is összeszorult. Örülök, h már kicsit jobban vagy. Azért jó, hogy a szüleid közel vannak, így nem vagy teljesen magadra hagyva. Amúgy én is szívesen taliznék veletek, mivel Halásztelek sincs túl messze a xx. kertől. Akár Csepelen is összehozhatnánk, az félúton lenne... Niki ééééédes a tulipánokkal!

Bori! Esztered annyira ügyes, h már így beszél! Nagyon várom , hogy Boga is dumáljon már, de ő még a baba-Bogika, anya, apukán... kívül csak a babahalandzsáját nyomatja, és bepipul, ha nem értem mit akar. De úgy hogy hisztizik. Rászokott, hogy ledobja magát a földre, ordít és látványosan szenved, vonaglik. Csak az a megoldás, hogy otthagyom. kb 5 perc és abbahagyja. Ha nincs közönség akkor minek?! Ha viszont próbálom megnyugtatni,foglalkozni vele, akkor annál rosszabb.
CSajok! nálatok is van ilyen hiszti?

Panu! Klassz lehetett ennyi érdekes helyen járni, mesélj még róluk! Nekem London az álmom, ami remélem azért valóra is fog válni egyszer. Kép

Ági! Mi is jártunk már így, nem is egyszer. Ezért hívjuk a masinát csak Számító Dögnek. Bár szerencsére az adatainat egy hozzáértő vissza tudta varázsolni. Reméljük nektek is sikerülni fog!

Boga úgy rákattant a biciglizésre, h mostanában minden de kimegyek vele 1-2 órát cangázni. Nagyon tetszik neki, nézelődik, kiabálja a kutyáknak, hogy NEEEMMMM! , és mondja az autónak, hogy KE (kereke miatt), TE (teherautó), Ka (kamion). Már a hátsóm is elég jól visszaszokott a nyereghez, de az első nap nagyon gáz volt. Kép

Tegnap jöttek hozzánk barátok, bulizgattunk - már amennyire babákkal lehet. Kép Bogán kívül volt egy 3 éves kisfiú, meg a tesókái, akik 10 hónapos ikrek. Tök jól sikerült, bár az elején Boga mindenkinek bemutatta a hiszti-tudományát, mikor Máté kivette a kezéből a játékait. Kép
Jók ezek a babás-talik, több kéne belőlük!

Zsófi! Jó, hogy újra jössz te is!

Eper! Asszem joghurttortában kapott már a lány. (fagyasztottat) Én is a kertben növekvőre pályázom már nagyon. nyam-nyam

andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Andi, örülök, hogy írtál Kép de jó, hogy bejött a biciklizés!! Liza azért még nem ujjong érte, a sisakot nem is tudom ráimádkozni Kép, a lényeg, hogy azért hagyja magát vinni a biciklin Kép és a mi kondinkhoz pedig jól jön egy ilyen sport Kép Kép Boga több szónak mondja a kezdő szótagját?? Liza mostanában néha leutánozza azt, amit mondunk. persze, az ilyen szavakat, mint "kormány", "fű", "gitár" (ezt már tudja kívülről és kell neki mutogatni fotón is Kép), szóval csupa hasznos szó Kép Kép

hiszti: van. ha nem foglalkozom vele, sőt mondom is hangosan, hogy csak csináld attól még nem változik a véleményem, akkor hamarabb abbahagyja Kép mostanában ritkábban hisztizett, de 2-3 napja belebújt az ördög Kép Kép

Kriszti, igen , eléggé lepusztultan tudnak ott kinézni a városok és falvak is. én is láttam. és bár az etnikai alapú megkülönböztetésről van némi fogalmam (láttam, tapasztaltam a munkám során ilyent) ott valami egészen más történt, történik. a lényeg, hogy most jobb. mi sokat beszélgettünk az ország- illetve a hazaváltásról. apa szerint ott az volt a furcsa, hogy mindenki körülöttük románul beszélt, itt meg az, hogy magyarul Kép

salátát mi is ettünk már. hazait, a szomszéd néninek már terem Kép Liza azonban a paradicsomra szállt rá. van, hogy 10órai helyett betöm 3-4 gerezd paradicsomot, jó is, mert ugye a gyümi nem nagyon megy... ma, amikor sárgarépát pucoltam, odajött megnézni, és minden egyes darabot megrágcsált (már megtisztítottat). nagyon édes volt Kép ja, és a zöldborsóra is rácuppant, csak sajnos, a hazai, anyukámféle borsóból kifogytunk, most már mirelitet kénytelen enni.

jóccakát, panu
panu
 
 


Eszter!!
Nagyon röhögtem a rádiós betelefonálós mamán!!!!Kép
Kriszti!!
Örülök,h.jól sikerült a bulitok!!Nem lehetne,hogy a legközelebbi lyánybulira én is menjek?????Kép
A tesóméknak van egy cukrászdájuk,és ott "segítek" nekik,heti 2-3 napot,addig a mama van Esztivel.Szeretem nagyon,jó egy kicsit emberek közt lenni,csak néha nagyon elfáradok,hogy mindenhol jó legyek!!
Ági!
Már azt hittem,h.valamiért besokalltál tőlünk,azért nem írsz!!Sikerült menteni valamit a gépen??
Panu,
nagy világutazó vagy!!Lizával voltatok már valahol külföldön??

Ja,pipicsajokra visszatérve,nekik épp az a céljuk,h.pasit fogjanak,mi is átestünk ezen,nem?
Én csak a korukat irigylem(meg a derékbőségüket?????)Mi elég korán összekerültünk a Janival,még érettségi előtt szóval lassan 10 éve.Viszont nem egy olyan barátnőm van,aki még most sem találta meg a párját és szenved,mint a kutya ettől.Nem lehet egyszerű azért így ismerkedni,sztem sokkal nagyobb korlátai vannak az ember lányának,mint tizenévesen.

Andi!
ÉÉÉÉÉn is Londonba vágyomKép
Hiszti nálunk is van,biztos vagyok benne,h.mindenkinél.Próbálgatják a határokat.Mi a TV-vel szenvedünk nagyon sokat,ecccerűen nem érti,hogy ne nyomizza a gombokat állandóan.

Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Panu
jó ez a leírás, amit megosztottál velünk. Mikor voltatok L.Vegasban ? Mi is voltunk , apa hajón volt és a hajó szárazdockba ment 10 napra. Ilyenkor mehet mindenki amerre akar. Én meg itthonról mentem oda és vegasban találkoztunk. Mivel mi casinosok voltunk, ezért nagyon érdekes volt, hogy ott hogyan működnek a dolgok. Nem beszélve a látványosságokról- Én nagyon bírom a forgó-pörgő-hánytatós vurslis dolgokat. Ki is próbáltunk mindent. Ti kilőttétek magatokat a toronyból ? Állat jó !!!! Ja és nem utolsó sorban ott mentem férjhez. 12 napig voltunk, szóval ez volt a hánimúún is. Kép Itthon meg csak 4 hónappal később mondtuk meg a családnak, mert akkor jött haza a friss férjem. Összecsődítettük a családot, rendeltem esküvői tortát titokban, csini ruha satöbbi. Leültettük őket a tv elé és betettük az esküvői videót, amit én készítettem több heti munkával. Azóta is csodálom magam érte. Összebítram kooperálni a tv-video-video camera- számgép(zene) együttest. Na volt is csodálkozás, de nagyon jól sült el. Már előtte 7 éve együtt voltunk, szóval nem lepődött meg senki. Csak ők nagy csindadrattás esküvőt akartak (anyósék) mi meg nem.
Én hajóval tényleg sok helyre eljutottam. Usa körbe a part mentén, majd minden nagyobb város. (Los angeles- disneyland- ez is iszonyú jó volt, persze ott meg én voltam egyedül, mert leszállítottak a hajóról, mert egy barom nővér rosszul vett a karomból vért és átszúrta a vénámat a vér meg befolyt az erek közé ( vagy mittudom én hova) A lényeg, hogy nem tudtam mozgatni a kezem hetekig. Aki meg nem dolgozik az ugye takarodjon és le is szállítottak. Na de ez már nem ide tartozik, kicsit elkalandoztam.
Bocsánat, ha rosszul hangzik nem menő csávózni akarok, hogy mennyi helyen jártam már, mert pl. Prágában még én sem voltam. De Kanada, Karib-szigetek, Bahamák, Bermuda ( a legjobb) Panama csatorna, Costa rica, Columbia, Mexico, Hawaii, Alaska rajta van már a listámon. És persze apa is velem volt mindenhol.
Hajó nélkül meg szegény túristásan Spanyolo., Görögo. (volt, hogy elmentünk egy kirándulásra Barcelonába, mert mindenképpen meg akartuk nézni a várost, de csak annyi pénzünk volt, hogy 1 db hot dogon osztozzunk ketten egész nap. Azok voltak a szép idők !! Kép
Na befejezem mostmár. Tényleg nem gizdázni akarok, nem szoktam erről beszélni, mert sokan félreértik és azt hiszik játszom az eszem. De hát jártam arra és kész. Kép Viszon egy auszriai nyaralásra olyan szivesen elmennék. Alpesi táj, fák, hegyek, jó levegő, milka tehén. Európa nagyobb városaiban is voltam, de csak a reptereken, az meg nem túl izgi. Bár Angliában voltam már többször nyaralni.


Füles
rendes ez az apa, hogy hazajött korábban. Remélem megszuttyongattad !!?? Hát én nem tudom honnan vettem, hogy csepeli vagy, bocs. Én is szivesen találkoznék Annáékkal náluk vagy máshol. Neki 3 gyerkőce van ugye ? Nekem a jövőhét keddtől jó. Lezsírozhatjuk ! Kép Mi baj van apa szívével és hova költöztök. Asszem erről lemaradtam.


Kriszti
Gratula a bulihoz !! Látom jól érezted magad. Apa is ügyes volt. Hjaaaa, ezek az apák !!!!
A miss pics..tól én is kivagyok. Tényleg olyan szánalmasak és számomra ostobák. Bár lehet, hogy van eszük, de jól titkolják. (bár a mellek fenn részt irigylem Kép) Biztos az én kölköm is akar majd piercinget, már előre rosszul vagyok. az én anyám annó attól volt kibukva, hogy 3 lyuk volt az egyik fülemben, nem beszélve a szakadt farmerról.

Ági
szerintem vissza lehet varázsolni a képeket, legalábbis remélem. Én két hete írtam ki őket, mert egy másik topicban az egyik csajnak szintén besz.r a gépe és odalett a sok kép a gyerekről. Na akkor én gyorsan mindent kimentettem. Papír képetek nincsen ?

Andi
jó, hogy ennyire szeretitek a bringázást. Nekünk se brinyónk, se ülésünk és nem is tervezem fölcipelni a harmadikra gyerekestül, pedig szerintem is nagy élmény.
Panu
már tényleg van igazi saláta ??? Nekem olyan műanygnak tűnnek még mindíg, pedig olyan szépek.
Bori
talizzunk Gödön jövőhéten, oké ? Szuszóka újpesti, biztos el tud jönni ő is és bárki, akinek nincs túl messze !!! Ez meghívás !

Én is benne lennék valami rendszeres taliban is csak valamit szervezzünk már meg. Mindjárt itt a nyár vége és akkor majd sajnálkozhatunk, hogy nem volt tali. Tessék magatokat összeszedni !!!!!


Olyan jól kikapcsolódok, amíg írok, ilyenkor elfelejtem a saját bajomat. Írjatok sokat, hagy szórakozzam még ! KépKépKép



Nikivel ma mostunk , ő adogatta a ruhákat és megismerte az apja pizsijét. Mondogatta, hogy apapa és szorongatta, olyan tündér volt. Egyébként ma fölmászott az etetőszékébe asztalon, széken keresztül, 3x a parkettára pisilt, miután 5 percig pucéran hagytam. (úgy szereti) 2 helyen feltépte a tapétát a lakásban, turkált a wc-ben, leesett 2 lépcsőfokot, beszorította az ujját az kocsi ajtajába és este akkorát fosizott, hogy a zoknijáig csorgott le a kaka. Ez történt ma velünk röviden. Itt ott 1-2 hisztivel megspékelve.
Jó éjt Dorki
dorki
 
 


Sziasztok!

Az epereves nalunk ugy kezdodott, hogy a pulton hagytam amit a zoldsegesnel vettem, de nem toltam be rendesen, ott lehetett a szelen es amig atoltoztem a dolgozos ruhambol a delutani jatszosba, kb. 1 perc, hallom, hogy Mate csondben van, ami eleve gyanus, s a konyhaban nyammogta az epret, csurgott a szaja szelen es nagyon elvezte!Igy azota ez nagy slager!De ha pucolom a zoldsegeket a husleveshez, akkor a karalabe torzsajat ragja el boldogan!Meg imadja a piros kaliforniai paprikat, sajtdarabkakkal! Szoval mindenevo szerencsere!De keveset eszik, masfel eves, de szerintem egy uveges bebikaja menniyseget egyszerre soha nem eszik meg!
A bolcsiben (11 honapos kora ota jar a csaladi napkozibe Veresegyhazon) viszont a levesekbol 2x szokott kreni, ahogy meselik nekem a gondozok!

Ha Gödön talalkoztok, gondolok ratok innen a melobol........ami ugye pont Gödön van, marmint a Samsung gyar.

Hetvegen Kaposvarra megyunk gyerekkori baratno lagzijaba, de a bulin csak en leszek ott, apaja vigyaz Matera, mar varom, remelem birni fogom az ejszakazast, azert a 6. honapban mar erzem, hogy kevesebb a lenduletem hajnaltol keso estig porogni, melozni es Mate utan futni, amikor megindul a muanyag kismotorjaval!Es szombat ejjel, a lagzi utan megyunk 4 napra Ausztriaba, sielni voltunk ott meg iden es olyan kedvesek es szimpatikusak voltak a haziak, akiknek a panziojaban laktunk (25 euroert, amiben nagyon boseges reggeli es vacsi van es szallas, szerintem nem sok), hogy a nyari hoseg elott elmegyunk picit, aztan a hatalmas pocakkal, aug. szulesem elott hosszabb tavra ugysem megyunk!
Ja, s van ott babas uszoda, pici medencevel es palmafakkal es kb. 20-30cm-es gyerek vizesessel, remelem Mate anno babauszas elmenyei elojonnek es jot lubickolunk!

Szep napot!

zsofi
sofia
 
 


Sziasztok!

Az igazság az, hogy karácsonyig minden képünk cd van, de, azóta időhiány miatt apa mindig húzta, halasztotta, aztán most itt van. Pedig már Én is tök sok helyről hallottam, hogy elszállt a kép a géppel együtt. Most próbáljuk visszavadászni rokonoktól, ismerősöktől, akiknek mailba küldtünk képeket, de ez csak egy töredék.

Próbáltam visszaolvasgatni, de nem sok sikerrel.

Milyen sok szép helyeken jártatok.
Mi gyerekkoromban sokat utaztunk, talán akkor volt, hogy minden évben elmentünk valahova. Igaz csak a környező "szocis" országokba, de hát akkor nem is lehetett nagyon másfelé menni csak úgy. Sokat jártunk Erdélyben, a régi Csehszlovákiában, a Fekete-tenger partján, így ezeket váltogatva évről- évre. Aztán, ahogy önállóbb lettem, már elmaradtak a családi utazgatások. Így mostani fejjel meg a görög tengerparton voltam többször, horvátho-ban, Ausztriában aztán kb. ennyi. Azt hiszem igazából majd mostanában kezdődnek meg ismét a családi kirándulások, hogy Boginak is megkezdődhet a "világjárás". Disnylan nekem így vén fejjel is nagy álmom, bár "csak" a franciaoi. egyszer oda úgy is.......

Dorki,
csodás helyeken jártatok, és milyen jó, hogy apával együtt jártátok meg .
Én biztos nem bírtam volna ezt az életritmust élni. Erre is születni kell, bár biztos, hogy nektek is voltak nehéz napjaitok család, barátok nélkül. Tényleg tartotok kapcsolatokat utazásaitok során megismert emberekkel?(jól megfogalmaztam) Nikid édes lehetett apa ruhájával, gondolom rád is érzékenyen hatott.

Panu,
olvasom lehet, hogy beállsz a minden nap dolgozó kismamák táborába? Gratula a sok ajánlathoz, ez a jó munkád elismerése.
Bogim is paradicsom párti, meg kígyóuborkás, van, amikor mást nem is eszik hozzá, ja csak sajtot az az alap.

Zsófi,
vettem már én is epret, de még a dobozos "idegent", hát nem valami szupi ízű, de az eper utáni vágyam mindig nagyobb. Éppen most hoztak a zöldségeshez, de még kemény pézér nyomják kilóját. Készítettem gyümisalit tettem bele, abból evett Bogica, ízlett neki. Figyeltem utána, de nem láttam rajta pöttyöket. Majd az igaziból többet kap........

A képeket átfutottam, minden gyermek gyönyőrübb lett, mint volt.

Még akartam kérdezni, főleg akik központi fűtésen vannak, hogy öltöztetitek fől éjszakára a bébiket? Nálunk iszonyú hideg van, Bogi mindig lerugja a takarót, a zsákot nem viseli el. Olyan hideg a keze az arca reggelre, pedig éjszaka többször is takarom mégis......

Ági
kamagi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: