Sziasztok,
Most értem gépközelbe. Minden Tímeát köszöntök így utólag is!
Először is: ejnye-bejnye, arra számítottam, hogy kapok ma igazán jó híreket:
Olik
Sajnálom. De ne csüggedj, mindannyian látjuk már az alagút végén a fényt! (és halljuk a babó sírását)
Viszont gratulálok az állampolgárságodhoz! Ez nagy dolog!
Stella
Na mi hírek vannak a dokitól????????? Na?????? Izgatottan várom!
köszönöm a jó tanácsokat. remélem is, hogy lesz repi pár napon belül, szerenték már nagyon akciózni!
apropó: szerintetek repi előtt érdemes hancúrozni apuval vagy közvetlenül utána? Vagy előtte két nappal pl. Ja, és még valami. Tudom, h nagyon furán hangzik, de hancúr után kispárna jó magasra, mennyi ideig kb???
Tündi
Hogy állsz az álomkórral? Még mindig kitart?
Nem emlékszem sajna mekkora a méhnyálkahártyám... Hacsak... Olyan 4,7 cm az lehet??? (inkább csak halkan írom)
Azért az fura, hogy 2 clostit szedtem 5 napig, majd csak az egyik oldalon van 1 növekvő tüsző...
Bár azért a férjem 12,5Mio aktív katonácskájának meg kéne már találnia azt az egyet is! (főleg, hogy az átjárhatósággal nincs gond, az már tesztelve lett) Lehet, hogy kéne adnom nekik egy térképet?
Évi79
Kaptál már választ a Closti-s kérdésedre? Ha nem: elvileg nem kellene lennie mellékhatásának, bár ezt embere válogatja, nekem pl. a 2 db/nap-tól csúszott a mensim és akkor jött csak meg, amikor abbahagytam. Elvileg helyrerántja a ciklust, de érezhető mellékhatásának nem lenne szabad lennie. Bár egyre többet olvasom, hogy "érezzük a petefészket" pl. lehet hogy ez egyfajta mellékhatás. (???)
Unique