Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!
OK, a lényeg, hogy neked megérje Kép

Képzeljétek most jöttünk haza a bolhapiacról, ezeket szereztem. Az egész került 350 ft-ba:

http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/zsibiskincsek.JPG

Már alig várom, hogy nekik essek Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Ja, és még itt van egy hagymás trio:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/hagymatrio.JPG

J

Kép
Kép
Kép
juborka

Hú Jubi,ez a hagymás nagyon tetszik!!!

Mini!
Lehet tőled venni köcsögöket?
orsi21

Jubi!
Nagyon szépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg a kis leleményeid is. Nálunk ma van zsibi, de anyák napja, meg minden...

Orsi!
Én vmikor tavaly hívtam fel egy vásár előtt a szervezőket. Azt mondták, hogy arra már lejárt a határidő, de felveszik az adataimat és értesítenek. És lám, idén kaptam is egy korrekt levelet minden infóval, csekkel... Ennyi
paat

Hajnaltájban napra vártam,
hűs harmatban térdig jártam,
szellő szárnyát bontogatta,
szöghajamat fölborzolta.

Hajnaltájban rétre mentem,
harmatcseppet szedegettem,
pohárkába gyűjtögettem,
nefelejcset beletettem.

Hazamentem, elpirultam,
édesanyám mellé bújtam,
egy szó sem jött a nyelvemre,
könnyem hullt a nefelejcsre.

Édesanyám megértette,
kicsi lányát ölbevette,
sűrű könnyem lecsókolta,
kedve szóval, lágyan mondta:

“Be szép verset mondtál, lelkem,
be jó is vagy, kicsi szentem!”
S nyakam köré fonva karját
ünnepeltük anyák napját.

Fazekas Anna

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖK MINDEN ÉDESANYÁT ÉS NAGYMAMÁT !
szorgosstuci

Sziasztok!

Jubikám ideje már, hogy megállapodjatok. Kép
Jó kis bolhapiac van felétek, nálunk csak kínaiak vannak a bolháson. Kép
Szép lett a hagymácska , ötletes az a raffia masni! Kép

Orsi21 tényleg nagyon szépeket csinálsz, de én is túl olcsónak találom.Az igaz, hogy a gipsz nem kerül sokba, de azért az öntéssel járó munka és idő sem elhanyalgolható.
Mondjuk a hűtőmágnes árát nem láttam, de a képhez viszonyítva akkor kb. 50 Ft-ért adhatod.(?) Azt meg már kipróbáltam, hogy egy ilyen pici holmit macerásabb kifesteni /nekem legalább is/ mint egy keretet.
Szerintem emeld fel az áraid nyugodtan , ne értékeld alul a műveidet.
szorgosstuci

SziasztokKép

Anyák napjára nektekKép
Kép

StucikámKép
Köszönjük a szép versetKépKép

JubiKép
csúcs a hagymásod!

OrsiKép
Szépek a képek, én is végignéztem az összesetKépKép és hova költöztök? Mikor? nem is mesélsz....

AnikóKép
Tök aranyos a katikaKépKép

és itt vannak a dobozok, ami felől érdeklődtetek. van ami még egy kicsit befejezetlen..Kép

ékszerdoboz:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/128508.jpg

első dobozom:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/128509.jpg

csíkos doboz kívülről:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/128505.jpg

csíkos doboz belülről:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/128506.jpg

kockás doboz:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/4767/128507.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Paat,köszi az infót!

Stuci,
Igazad van tényleg fel kéne emelnem az árakat,de még várok vele egy kicsit,mert egy-két ember már így rendelt,és ők még fognak is elvileg.Kis koromban olyan vastag volt az arcomon a bőr,hogy mindent mindenkinek eltudtam adniKép Pl: 5 forintos nyalókát 10-ért.Most meg...az ellenkezője...
Amúgy a hmágneseket 150-ért adom,mert az tiszta macera.

Koda,
a dobozkáid gyönyörűek! Nekem az első tetszik a legjobban!Ezeket hogy csinálod?

Kb 2 hónap múlva Tahitótfaluba költözünk.(Szentendre mellett)Vééégre lesz kertes házunk!Kép Még sosem volt.

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Orsi. Nagyon klasszakat csinálsz, és egyetértek az árral kapcsolatban az előttem szólókkal!
Köcsögöt rendelj nyugodtan a portálomon minden infót megtalálsz, sőt vannak fa cuccok is.
Onnan emilt is tudsz írni, hogy mit kérsz.

Koda!

Hát megérte várni:-))) Csodaszépek lettek. Ha lenne kalapom úgy megemelném, hogy vissza se tenném a fejemre. Könyvem már nekem is van de még csak végigolvastam és bele se merek vágni. Ilyen csodákat meg biztos nem tudok:-(

Stuci!
Nagyon megható a kedvességed a verssel:-)))
Én is továbbítom mindenkinek a jókívánságokat:-)))

Cupp mindenkinek ezen a verőfényes szép napon:
minimaxi (aki mingyá nagyi lesz)
minimaxi

Koda!
A dobozkáid egyszerqen kifogástalanok.

Mini!

Kép

Melinda
adnilem

Koda!

Mini!

Kép

Melinda
adnilem

Koda!

Mini!

Melinda
adnilem

Elég soká, de végre ideértem! Kép
Mindenkinek boldog Anyák napját! (mi itt csak a jövö héten ünnepeljük! Kép)

Paat,
asszem, már csak én vagyok az egyetlen, aki nem gratulált Neked! Csoda szépek lettek a portékák, s nem csak szépek, hanem tényleg nagyon ígényesek. Ne add fel a reményt, s föleg ne hogy meghazudtold önmagad, csak légy türelemmel; biztos össze fogsz majd akadni a megfelelö vevökörrel is. Aztán, ha beindul a bolt, mondják majd egymásnak az emberek, szájról-szájra jár a hír! Kép

Abby,
az új széles keretes képed telitalálat! Kép

Minike,
le a képzeletbeli kalapommal! Rengeteget melózhattál (várhattalak én a messingeren! Kép )
Az utolsó vadvirágos valami tüneményes! (bár ez most nekem is nagy kedvencem; tudod, a p.zs. tartót én is ezzel csináltam)

Jubi,
a rózsás tál szuper! Kép Meg a hagymácskák is nagyon tetszenek. Ezek fa lapocskák, vagy gipsz?
Kíváncsi leszek, mit csinálsz az új dobozkáddal!?
(alant rögtön mutizom, hogy én mit hoztam ki belöle. A héten találtam a padláson)

Koda,
le vagyok nyügöve a dobozoktól! Ez valami örült meló lehet! Hogy csinálod? Kép

itten la, egy kis dobozka:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/128589.jpg

Ma meg voltunk traktor kiállításon, s gyermekem nagyon belefeledkezett a kormányzásba:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/128590.jpg
mian

Sziasztok!
Mindenki akit érint, én is csatlakozom az előttem levőkhöz: Boldog anyáknapját!

Koda!
Nagyon szépek a dobozaid! Hogy csinálod őket?

Jubi!
Igazán jók a hagymás képeid és nagyon jókat zsibiztél össze!

További szép napot mindenkinek / már ami még hátra van belőle/ Nálunk nagyon nagyon szép idő volt egész nap. Remélem, hogy marad is!

Sziasztok!
Nolo
nolo

Sziasztok!

Mától lehet szavazni a szebbnél szebb alkotásokra! Mindenkit szeretettel várok!
Anikó

A következő pályázat a konyha lesz!

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Nolo! Persze, hogy nem titok a keret színe a már jól ismert természetes sziennát hígítottam pici vízzel és ezzel kentem le. Majd kicsit krétáztam a keretetKép
Jubi! nagyon jópofák a fürdőszobás képek!
Jó kis cuccokat szereztél be és iszonyat jó áron! Már én is várom hogy mit hozol ki belőle!Kép
A hagymásod meg a szokásos "jubis" Nagyon izlésesen van megmunkálvaKép Gratula!
Stuci! Nagyon kedves vagy a köszöntőddel, köszönöm szépen mindannyiunk nevében! Én pedig pusszantom a Maminkat, légyszi add át neki!Kép
Minikém! Én már szóban "szerteszéjjel" dicsértelek, de azért gondolom jó hallani így most is: Gyönyörű munkáid vannak már megen! És csodaszép az új technikád, ki fogom próbálni én is ha nem haragszol!Kép voltam vadászni és lőttem olyan kedvenc szalit amit küldtél volna nekem...szóval most már tedd félre jó lesz későbbre, hozzánk is eljutott végre!Kép
Koda! Gyönyörűek a dobozok, látod most elfelejtettem lefotózni amit kaptam, de legközelebb nem felejtem el az tuti! Mert bibí nekem már van Koda dobozom!Kép Tudjátok kinek kinek érdemei szerint!Kép Kép Kép
Mian! Nagyon szép tavaszi dobozkád van, tetszik nagyon! De a vezető beosztású gyerkőcöd jobban! Ugye megérted?!Kép
Olyan aranyos kis sógrom van-majd csak lesz eccer- hogy vett nekem ajándékot és tudjátok mi volt az?! a szinesötletek sorozatból a textil decoupagos könyvecske! Olyan rendes nem?!Kép
Kodával meg találkoztunk ...hát persze, hogy a hobbybolt környékén és ha láttátok volna milyen csodás anyagokat szerzett be az új dobozkáknak! Ugye majd azt is megmutizod?Kép
Tegnap pedig-ez most nagyon off- a lányok keresztpapájától ia kaptam anyáknapjára ajándékot...egy barátjával megrajzoltatta a lányokat fotó alapján....hát nem semmi, úgy örültem neki! Majd megpróbálom beszkennelni sé akkor szólok...
Jubi! Sajnos a harmóniával kapcsolatban teljesen igazad van! Csak az a baj, hogy azért nem igénylik sokan mert sajnos még meg sem tapasztalták. Ha tudnák milyen az akkor törekednének az elérésére, de így...
No kellemes hetet mindenkinek!
abby
Orsi! Még mindig nagyon jók a képeid és persze a szép kis hűtőmágnesek is!Kép
abby

Húúúúúú Mian, ezt a repesztést!!!Kép
Köszi a bíztatást, most rápihenekKép

Koda, csodásak a dobozok, most ez lesz az új biznisz? Én most nemigen érek rá, Andrásom megint felétek megy két napra, de a szememet elküldeném hozzád, jól megkukkantani ezeket a szépségeket!
paat

SziasztokKép

Nagyok kedvesek vagytok, hogy így megdícsértetek! Mindenkinek egy nagy puszi. Ezért érdemes ide járni, itt mindíg erőre kap az emberKép

Kérdeztétek, hogy hogy csinálom a dobozokat. Akit részletesen érdekel, az az oldalamon megtalálja a könyvből kimásolt részleteket. Nagyvonalakban viszont így:
3mm-es szürkelemezből kivágom a doboz részeit. Összeragasztom enyvezett papírszalaggal. Majd ezt követi a bevonás. Ehhez általánan mintás vászon anyagot használok, amit dec. ragasztóval rögzítek. Ezt követi a doboz fedelének összeállítása és befedése.

MianKép
bizony elég munkaigényes, de volt amikor siettem és 1 nap alatt megcsináltam egy aránylag nagy dobozt.Kép Ezt pont Abby kaptaKép
Amúgy az orgonásod nagyon tetszik, olyan anyáknapjás lettKép

MiniKép
én is elrettentem először, mikor elolvastam a könyvetKép 3 hétig csak nézegettem. De ha csak egyszer belevágsz, abba sem akarod hagyniKép

Melinda, NoloKép
Nektek is köszönömKép

AbbyKép
Meséltem én is Gabinak a találkát. Jót nevetett, mikor mondatam, hogy egy péntek délutáni vásárlásban kissé lestralált Gaskó családdal találkoztam:o Nagyon Bertalannal érzettKép

ÓÓÓÓ Paat! Milyen kár, hogy nem érsz ráKép Pedig akkor te is kaptál volna ajándékba egy ilyetKép

Ez komoly!
Ha valakinek tetszik a doboz és szeretne, én nagyon szívesen csinálok neki, de csak ajándékba!!!!! Pénzért nincs ihletemKép Van mackómintás anyagom is gyerekeknekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Dobozok: Kép
Tudom milyen jószívű vagy, és mindent ajándékba szeretnél adni Kép, de most lenne egy kérdésem: rendelni lehet? Küldenél nekem egy mélt méretekkel és árakkal? Nem saját részre kellene...Nagyon szépek!!!

Mian!
A hagymások falapokra készültek...a párom véletlenül rosszat vett, és fel kellett valamire használni Kép
A dobozod nagyon hangulatos, a rep. pedig profi rajta! Az enyém is hasonló méret, még egyenlőre az aljáról kellene levakarnom a ráragasztott papírt...

Mini!
Húzós a heti fuvar, Apu tegnap még nem tudta, mikor tud menni Pestre Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok Kislyányok!

Már egyszer írtam egy litániát, de elszállt ebben a fene nagy melegben, úgyhogy most csak egyszerre dícsérek meg mindenkit, csodás dolgok készültek, nagy-nagy GRATULA MINDENKINEK!!!!
Én teljesen el voltam kedvetlenedve, majd el voltam utazva (tudjátok: a macska meg fel volt mászva a fára...) jó magyaros írásom van mi?
Na szóval de most új erőre kaptam tőletek, úgyhogy reszkessetek, alkotni és mutizni fogok.
Stuccikám! Köszönöm a névnapi gratulációdat, a vers pedig nagyon megható és kedves. Minikém, Te sem maradsz ki a sorból..... köszi!!

Na menek alunni, mert öreg csontjaim mán nem bírják ezt a hirtelen jött meleget.

Pusszancs mindenkinek, jójszakát: Vali
váradi_vali

VALIKÁM!

ÉN SEM FELEJTKEZDTEM EL RÓLAD, CSAK MÁR HÜLYÜLÖK! PEDIG A NAPJÁN REGGEL RÖGTÖN RÁD GONDOLTAMKép SOK BOLDOGSÁGOT UTÓLAG IS!
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Tüdér vagy, nagyon köszönöm.

Pusszancs: Vali
váradi_vali

Koda!
És dekupálni nem próbáltad fehér alapozás után?
Tudod, csak a kiváncsiság.

Jubi!
Láttam egy házat, ami tök tetszene neked!
Krétázott hatású. Alapból meleg sárga, minden éle felé barnával "krétázva" nagyon gusztiKép
paat

Koda!

Minden elismerésem neked! Ezek a dobozok csodálatosak! KépNem tudom, hogy mi az eredti szakmád, de az biztos, hogy pályát tévesztettél! Kép

Mian!
A repesztésedtől dobtam egy hátast! Kép Arany kezed van, tudod te ezt? Kép

És még ewgész nap dícsérhetnélek benneteket, de sajnos 3 adag mosnivaló vár rám... Kép

Én most is ideteszem amit csináltam, mert nem érek rá a gportal-os oldallal foglakozni! Nézzétek el nekem hanyagságom! Kép
Kép Kép Kép

A pzs tartó itt még nem volt lakkozva!

és ebből is többet kell csinálnom. A katicásból (nem is emlékszem, hogy mutattam e már) most csinálom a hatodikat! nagyon kelendőek! Kép
Sajnos, nem sajnos, Geri bölcsis lesz szetembertől, így legalább délelőtt is tudok alkotni! Persze nem magamnak, mert arra nincs időm, de amit rendelnek, mindenképp!

és még nem is újságoltam lányok! Nem dicsekvés, csak nagy öröm! Kép
Tanfolyamot tartok heti egy alkalommal. A fa-gyöngy kreatív hobby bolt "szerződtetett", mint külsős munkatárs! Kép
Minden alkalommal valami újat kell kitalálnom! Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz. Hisz több embernek kell, hogy tetszen az ötlet, amit meg fogunk csinálni! Van külön gyerek és külön felnőtt tanfolyam! Kép
Na de befejezem, mert tényleg átmegy az egész dicsekvésbe! Pedig csak nagyon örülök! Kép

És még a kiállításomra is készülök, ami szeptemberben lesz, mert a fa-gyöngy bolttal megyek árulni! Kép

Na lelőttem magam!
Szép, alkotásban, termésben gazdag napot kívánok!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hahó Csajszik!
Köszi a dícséreteket! - mindíg jól esik! Kép
Anyko,
a repesztésért csakis Minit illeti a dícséret, mert azóta "repedek" ilyen jól, amióta "tanfolyást" tartott. Addig is repesztgettem, de csak kicsiket. Kép

Készüljetek Csajszikáim; megy a rossz idö felétek! Kép Nálunk tegnap még 32 fok volt, ma pedig már esik az esö és hül az idö rendesen; Holnapra már csak 15 fokot jósolnak. Újra beszorulunk a lakásba! Kép
mian

Ezt muszály megmutatnom:
(mindennek az esö az oka!!!)
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/129002.jpg
mian

Szia Lányok!

Mian, nagyon klafa lett a repesztésed! Aszem mióta Maxikánk rátalált erre a jó kis lakkra azóta mindenkinek sikerül jóóóóóóó nagyokat repeszteni. Kép

Kodácska, a gyönyörű dobozkáiddal kapcsolatban írj egy emilkét, amiből megtudhatom, hogy milyen típusú textilek kellenek néked a hozzá. Mi az a minimális méret ami kel 1-1 db.-hoz, jó e esetleg az elasztikus vagy csak a vászon felel meg, stb.... Nekem van rengeteg féle ,fajta meg szín,ha neked adom legalább tudom, hogy jó helyre kerül. Az lenne a legjobb, ha eltudnál jönni és válogathatnál, legalább nekem is több hely maradna szekrényben. KépNa de tudom, hogy messze vagyunk egymástól sajnos. Kép Minden esetre nagyon szívesen küldök olyat amit feltudsz használni.

Vers... nagyon szívesen mindenkinek!!! Ha már ebből az ünnepből gyermek híjján kimaradok, hát legalább ezzel veletek voltam picinkót. Kép
szorgosstuci

Jajjj Mian! Mire sikerült beprütykölni a mondandóm, Te elő állsz egy ilyen kis csodával ! ?
Jól nézünk ki! Nagyon hercíg !!!Jár érte a 5* Kép

Ja, egyébként holnap szerelik be nálam a Chello-t
nem tudom, hogy sikerül é? Remélem! Na meg UPC-s lesz a telóm is , így aztán már majdnem, hogy ingyér telózok majd. Kép
szorgosstuci

Ez a legjobb hír Stucek! Ingyé beszélgetünk! Kép

Csajok, csak ámulok itt, nagyon ügyik vagytok, és cserfesek! Kép Vagy csak rég voltam?
Olyan szinten nincs időm semmire...de azért csináltam ezt azt, gyorsba fotóztam, majd egyszercsak felteszem. De nem most!
A ládám nullán áll, de egyszer megcsinálom! Kép
sziasztok futok tovább...

Kép
krimo

Kodácska és Timici(habár Téged már rég láttunk)

Timea nap alkalmaból sok szeretettel köszöntök minden Timikét!
Kép

igaz, hogy kicsit későn, de ami késik az nem múlik. Kép
szorgosstuci

StucikámKép

Te mindíg mindenre figyelszKép én még a saját névnapomat is elfelejtettemKép Drága vagyKép
És az anyagok: azért vászon, mert azt lehet ragasztani. A többi sajna csúszik és nehéz vele bánni. Te értesz az anyagokhoz, így biztos tudod miről beszélek. Ha meg szeretnél szabadulni tőlük és nagyon szívesen átveszemKépKép És bízok az izlésedban, nenm kell nekem válogatniKép Fél métertől már tudok mindent hasznosítani. Puszi-puszi érte.

MianKép
Ez a tükrös kis csoda hmmmm.....de jó, hogy esett nálatokKép

AnikóKép
Én is úgy gondolom, hogy eléggé félrementem a szakmában.....könyvelő vagyok. De nem is megyek vissza dolgozni a munkahelyemre. Nem nekem való..
A pzs tartók édesek. Kik veszik ennyire??

PaatKép
Direkt nem akarom dekupálni a dobozt. Épp az a lényege, hogy anyaggal van bevonvaKép nekem így jobban tetszikKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kodám!
Én ezt tudom, hogy pont az a lényege és nagyon elegáns isKép Csak a kisördög megkérdezte...
Némely olyan, mintha még ki is lenne tömve a textil alatt.
Amúgy a 40kg-oddal te vágod a kartont szikével, vagy befogod a párod is? Csak mert az unalmas rutinmunkát én már rá szoktam hagyni. Építész drágám, hadd mérje már ki az akasztó helyétKép Én utálom...

Anyko, nagyon jól kitalálod ezeket a kis tartókat, és az a szuper, hogy az ember mindig beleszeret az újabb meg újabb művébeKép

Mian!
Még van helyed ilyen csodákat kiállítani a lakásban? Vagy ajándék lesz? Nagyon csecse.
Zuhog az eső. Vasaljak? Kép
Szép napot!
paat

Anyko!
Szivaccsal pacsmagoltad ilyen szép egyenletesre?
paat

Sziasztok!

Koda Drágám!

Isten éltessen, bocsi de tegnap alig volt időm erre járni, de talán nem késő még a jókívánság:-)

Mian!

Csodás lett az a tükör:-))) Jót tesz Neked a rossz idő:-)))
Már itt is viharos szél van reggel már esett is:-(

Anikó!
A pzs tartó a szokásos formád, nem nagyon tudom már jobban dícsérni :-)))

Lányok!
Akik szoktak facuccot vagy köcsögöt kérni tőlem.
Találtam 750 Ft-ért 200 gr-os dekuragacsot. annyira sűrű, hogy én kb. 1/3 vízzel hígítom, tutin jó minőség. aki úgy gondolja, a legközelebbi rendelésnél tudok ilyet is küldeni.
Felrakom a portálra a facuccokhoz.

Csók mindenkinek
minimaxi
minimaxi

Mini!

Hogy te mindig megleled az ilyen helyeket?! Mi lenne velünk ezek nélkül?Kép Ég áldjonKép
paat

Sziasztok lányok!
Minden érintettnek kivánok igy utólag Boldog Névnapot,Szülinapot!
mentségemre szolgáljon nem voltam itthon 10 napig,és most próbálom utolérni magamat az angliai út után.Kép
Tikiti
tikiti

LÁnyok!
Köszönöm a dícséretet! Kép

Paat!
Ha nem is szépen és egyenletesen, de szivaccsal pacsmagoltam! Azért nekem nagyon tetszik és szerencsére másoknak is, így kell csinálnom még!

Én a babaszobán hírdetem és van vevő bőven! Van, aki egyszerre 6 db-ot!!!! kért! Már csak május 2. felére vállalok pzs tartókat! Úgy tele vagyok!

Mini!
Megjött a csomi!
Szuper minden nagyon!
A kis kulcsosszekrénykét végre magamnak vettem, erre nem elkelt egyből? Kép Na majd máskor veszek magamnak! Kép De azt jól eldugom és letagadom! Kép
Úgy nekifognák mindnek, de sajnos elsőbbség a rendeléseknek!

Tikiti! Te világjáró! Kép Üdv újra itthon! Kép

Koda! A dobozok valami gyönyörűek! Mennyi idő alatt van kész egy? És varrod is? Én olyan béna vagyok, hogy tűt sem veszek a kezembe! A gombvarrást a férjemre hagyom! Olyan jókat röhögök rajta olyankor! Ha látnátok, hogy hogy varrja fela gombot... Kép De nálam mindenképp jobban! Kép

megyek ebédet kreálok!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Koda!
Tegnap, amikor láttam, hogy Tímea napja van, tudtam, hogy van nekem is egy Timim! Most jutottam idáig, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Mian!
A tükrös remek!!!...ideért a rosszidő, ez már kevésbé...

Anyko!
Nagyon aranyos a legújabb tavaszi pzs tartód is!

Mini!
Mégis összejön a fuvar! Apa holnap (csüt.) délelőtt 10 körül tudna menni Orsihoz, ha neki is jó! Írj már egy mélt lécci, hogy jó-e az időpont, és kellene az Orsi mobilszáma is!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!

Anyko a pzs tartód nagyon tecc, dehát, ha valaki ilyen szériában csinálja attól el is várja az ember lyánya..... NAGYON JÓ!

Mian! A fene essen beléd, lefogadom, hogy innen 800 km-re a gondolataimat is kitalálod! Én is most csináltam meg a tükrös dobozkát, igaz, hogy az enyém nem olyan szép mint a Tied, mivel a kolléganőm névnapjára készítttem és az ő beceneve Eperke, így az enyém epres lett, majd mutizom, ha az ember haza jön, mert én sajnos még mindig béna vagyok egyedül a dologhoz.
Látom Te is vadul repesztesz, amióta Mini előadta, hogy kell.

Minikém! Látod mekkora tanár vagy repesztés ügyben, nekem is a tanóra óta reped olyan klasszul.

Paat! szerintem Te már ki is vasaltál, ellentétben velem, aki csak tologatom azt a mintegy 15 ffi inget, hiába szövegelek a férjemnek, hogy milyen marha jó pasi puliban, vagy pólóban.

Na menek mert dógozni is köll...
váradi_vali

KOda!

Hogy én milyen figyelmetlen vagyok! Kép Szégyenlem magam!

Nagyon sok boldog nevednapját kívánok én is!
Kép

Na megyek én is, mert ebédfőzés helyett Gerivel játszottam, most meg már csak kéne valamit ennem is! Kép
Itt még jó idő van, de a pavilonunkat elfújta a szél! Kép

Szép napot nektek és alkossatok sokat! Szépeket!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
A szombati zsibis dobozkámból ez lett:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/rozsasszivardoboz.JPG
itt pedig nyitva:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/rozsasdoboznyitva.JPG

Vali!
Én meg pont fordítva vagyok vele, arról győzködöm a párom, hogy mennyire jól állnak neki az ingek...még vasalni is hajlandó vagyok, csak vegye fel Kép A rábeszélés annyira jól sikerűl, hogy már a fiúk is rákaptak az ingre. Itt pl. Beni látható, aki meg benne gyönyörködik az én vagyok (s.barna hajjal):
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/piciingespasi.JPG
Most megyek, mert ezer dolgom van, és még aludni is kéne egy kicsit...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

....alvás helyett megittam egy kávét Kép...

Anyko!
Elfelejtettem gratulálni a karrieredhez! Örülök, hogy beindultak a dolgok! Kép Írtad, hogy Geri bölcsis lesz, visszamény dolgozni?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Nem megyek vissza dolgozni, mert a vámügyintézéstől elment a kedvem! Kép
Gerinek vannak dühkitörései és azt mondta a dokinéni, hgy Geri hiperaktív! Sajnos ez van! Nagyon nehéz vele. A dokinéni a bölcsit javasolta. Így beírattam. Sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt Geri gyerekek közt! Ez is kiválthatja a dührohamait! 2 éve velem van és senki mással! Nincs ki vigyázzon rá pár órácskát! Néha nekem is van dührohamom! Olyankor elvonulok madarakat nézni! Mert ugye nekünk van 3 db gólyánk! Kép Néha 1 méterre is idemerészkednek hozzám! Kép
Kép
Itthon dolgozok, mert sok a megrendelés. Főleg pzs tartóra. De már készülök a vásárra és a kiállításra is!
A tanfolyamnak nevezett foglalkozások pedig jót fognak nekem tenni! Majd csinálok képet és felrakom, hogy mit ügyeskedünk egy ilyen foglalkozáson! Kép

na jól kioffoltam magam! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Írok mélt!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!Kép

PaatKép
Hogy magácskának micsoda szeme van! Bizony, a doboz és vászon között van egy réteg vatelin. Ettől olyan jó kis pufis lesz és mutatósabb isKépés igen, én vagdosom a 42 kilómmal. Igaz néha az egész tesemmel rá kell tehénkednem a kartonra, mert csak úgy megy a vágásKép nem bízom Gabira, mert pontos munkát igényel. Meg szeretem is csinálniKép

AnykoKép
Egy doboz kb. 1 hét alatt készül el, de csak idő hiányában. Amúgy szerintem 2-3 nap alatt kész lenne, a mérettől függően. És nem , semmi varrást nem igényel. csak ragasztva van! Ennek a technikának ez a lényegeKép
Cukik a gólyák!
És akkor mit tervezel, mivel fogsz foglakozni? Kamatoztatod a kézügyességedet?Kép

JubiKép
Szuper a doboz, rá sem lehet ismerni!
És a kép rólatok mostani vagy régebbi? A hajad miatt kérdezem.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Fú, de szégyellem magam! Én is mindíg lemaradok névnapilag, mert itten ezek a népek nem névnapoznak, ezért kullogok mindíg csak az események után! Kép

Koda! én is kívánok utólagosan sok szépet és jót Neked! Kép

Köszönöm a dícséreteket! Kép

Paat,
sajnos már tényleg nem férek el a lakásban a sok dekuplitól, ezért is vagyok állandóan bajban, mert semmit nem tudok hova tenni! Kép
Mindíg irígykedem, amikor azt olvasom, hogy megrendelésre dolgoztok, meg árusítjátok a csodákat. Én is szívesen tenném, de itt nincs lehetöségem rá. 1x1 évben szokott lenni hobby-müvész kiállítás és vásár, de annyira drága a helypénz, hogy nem merem vállalni a rizikót.

Jubi,
a zsibis dobozod szebb lett, mint az enyém! Irígy vagyok! Kép

Anyko, (OFF)
Gerivel kapcsolatban! - azt hiszem egy cipöben járunk. Kép Szerintem ne fogadd el elsöre a dokinéni diagnózisát; elöször az én Maximra is rá akarták sütni, hogy hyperaktív, aztán még sem! Azóta meg már még cifrább diagnózisokat is kaptunk! Szívesen értekeznék Veled emilben! Kép

Megyek kuplizni, mert k@k@ idö van! Kép
mian

Koda!
A kép tegnap készült Kép

Mian!
Kép
...az a gondom, hogy rózsán kívűl nem tudok egyenlőre másban gondolkozni...
J

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Koda!
Bocsi, hogy utolsónak de nagyon boldog névnapot kívánok. Mentségemre legyen, hogy elhavaztam és suliban voltam és .... Majd a májusi szülinapokra talán jobban tudok figyelni!
A dobozaidat pedig minél többször látom, annál jobban tetszenek! Nagyon szépek!

Anyko!
Tudom, hogy nem sok beleszólásom van, de vigyázz, mert divat azt mondani, hogy hyperaktív a gyerek. Ez nem olyan dolog, amit egy vizsgálat alapján meg lehet állapítani, és nem is mindenkinek van kompetenciája ilyet diagnosztizálni. Befogtam! Tovább nem okoskodom!
Nagyon klasszak a pzs. tartóid!

Jubi!
Igazi zsibivarázsló vagy!
Sziasztok!
Nolo
nolo

Na szóval lányok most mutizok, persze ha sikerül, úgyhogy nem menekültök. Íme:
C:Documents and SettingsLDokumentumokKépekValcsi,7-05
Hát erre nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül átküldenem.
Kérem a kritikákat, ha valakinek van ideje megnézni a képeket.

Pusszantás mindenkinek: Vali
váradi_vali

Lehet, hogy ez nem jött össze?
váradi_vali

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?