Mica!
Örülök
Nekem a töltött kápi meg ilyesmik nem is hiányoznak, mert alapból nem bírja az én gyomrom sem. Ha a töltött káposztánál járunk, ott pl. a káposztát nem eszem csak a tölteléket, jó tejfelesen, aztán úgy is igen ízletes;)
Na, nálunk sem az a baj, hogy válogatnak, hanem inkább az hogy nem esznek. Én a bátyámra is főztem sokáig, mert ketten laktunk, de neki akármit, akármennyit csináltam mindig elfogyott. Atinak meg hiába csináltam naponta kaját, sütöttem rétest, sütit meg mindent, egy adagot becsipegetett, aztán a többit dobhattam ki
A lánya detto. Most Kevin más, ő mindent megesz amit elé rakunk, de tényleg mindent és bármennyit!
Neki már azért érdemes lesz főzni, mert amit amazok meghagynak ő befalatozza
Zöldborsófőzit én is szeretem, de csak úgy ahogy a mi családunk csinálja, tejesen nem. Palacsintát Ati szereti, főleg a Gundelpalit. Én nem lakok jól tésztákkal, sajna nem látszik rajtam, de nem vagyok egy édesszájú némber.
Szerintem biztos az első gyereknél megélt kudarc miatt tartunk ki így a szopi mellett. (legalábbis én igen)
nekem még ugye pluszban a pánikbetegséggel kell megküzdenem, de nem akarom még egy éves koráig elválasztani.
Én örülök hogy sikerült, és meg kell mondjam büszke vagyok magamra. És ez talán még annyival jobb is, hogy elsőre nem ment, hogy tudom hogy ez nem természetes, hogy mindenki tud szoptatni .Szóval hogy nem csak az anyukán múlik, mert akkor most sem szoptatnék ! Szóval azt akarom kihozni, hogy lehet ha az elsőnél is sikerül, én is fakalapos lenézős tápszertlefikázó anyuka volnék, mert azt gondolnám, hogy aki nem szoptat az azért nem teszi mert nem akar. Így meg nem, és jobban tudom értékelni magam, hogy igenis meg tudtam csinálni, és akkor is büszke vagyok magamra, ha mások nem értik hogy mi ebben a pláne;)
Na, az önimádatból ennyi
Az azért se- mondattal az a gond, hogy a barátnőm épp most van visszaszokóban és nagy a kísértés. De persze szopi alatt nem akarok ilyesmit művelni. Erre is jó
de nem tudnám garantálni hogy utána nem leszek függő megint. Meglátjuk.
Na, megyek nem áradozok. Holnap megyünk Cserkeszőlőre kirándulni, meg nyaralót takarítani. Remélem a gyerekek élvezni fogják
Úgyhogy holnap nem leszek.
Fú, este meg MEgasztár! Szurkolok Tominak ezerrel
bár Caramellt is szeretem, úgyhogy nem sírok akármelyik is nyer;)
Kellemes hétvégét, és boldog anyáknapját!
Betti