Új privát üzeneted érkezett!

Apa

Nem tudok sem a régi regisztrációmmal, sem az újjal írni Kép. Az újjal eddig nem is írtam, mert addigra működött a régi, most mindkettőre ezt írja ki :
" Hiba
Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát."
Ez a második mondat egyébként is csonka...

???

Segítséged előre is köszönömKép
Toffifee
Névtelen

Vége ennek a szerverleállásnak?
A problémám azonos az előttem szólóéval, pedig reggel még működött.

Zsana75
Névtelen

Apa,
tegnap egész hamar helyrejött a dolog, köszi, de most megint ugyan az a probléma.
Panka
panka

Apa!
Nekem is hasonló gondom van, mint az előttem szólónak. Délután nem engedett be a rendszer, vagy a szerver miatt kellett várni és sorra elúsztak a leveleim. Kép Újra regisztráltam a régi adataimmal, így működött. De ez már a második ilyen eset, jó lenne, ha nem kellene 3-4 hetenként újra regisztrálnom! Megoldható? Köszi a segítséget! Kép Z.
zichy

Kedves Apa!
Ha lehetséges szeretném kérni az eredeti üzenetszám visszaállitását, mert újra kellett regisztráltatnom magam.Elöre is köszönöm.

Moszmota

KépKép
Kép
moszmota

Apa!

Az új regisztrálásom sem működik mindig! Mit csináljak???
zichy

Kedves Illetekes

Hirtelen toroltettem a rendszerbol, miert? Regisztraltam magam ujra,uazon a neven, ill jelszoval, de szeretnem a regi uzeneteimet is megtartani.
Kerlek segits!

elore is koszi

Nyuszika

KépKép
KépKép
nyuszika

Apa, Ata!

Megint újra kellett regisztrálnom. A gyermekem adatait már magától kiadta, ugyanakkor megint új felhasználó lettem, új kóddal! Miért van ez?
Jó lenne, ha végre tájékoztatnátok minket a problémáról, mert előbb-utóbb sokan meg fogják unni az örökös leállást, újraregisztrálást, és más társalgót fognak, fogunk keresni, pedig, legalábbis én, nagyon szerettem ide feljönni.
Sorra írjuk a leveleket, már emilt is küldtem, gondolom, nem csak én, nemigen reagáltok rá. Remélem megkapjuk a minket is érintő események magyarázatát.

Amúgy meg száradna le annak a "jóakarónak" a keze, aki egy ilyen társalgónak a szerverét, ahol minket érintő hasznos, emberséges, dolgokról tájékozódhatunk, illetve bánatunkban, örömünkben osztoznak velünk, és nem utolsó sorban rengeteg barátot szerezhetünk, vírusokkal bombáz! Nem tudom mit tenne, ha neki lenne problémája, itt a babanet társalgóban választ is kaphatna, de nem kap, mert egy másik birka tönkreteszi!

Bocsi a kiakadásért!

Kriszta
Névtelen

Csajok,
nem kell ujraregisztralgatni szerintem, a bejelentkezesi adatok -mint fent mar irtak- mentve vannak, problema eseten helyreallitjak ugyis. Ha nem tudtok irni, akkor varni kell, max. itt jelezni. Ez "csak" a net, egy bájos, de virtualis vilag. Ha leall a szerver, nem a real vilag dol osszeKép

-Afonya

ui: Anyapoc, koszi, mar kerestem mindenfele, minden szoraKép
afonya

Én azt szeretném tudni, hogy miért van az, hogy valaki tud írni, én meg pl negyed 4 óta nem. Tényleg kellene valamit tenni. Legalább megmondhatnátok mikorra lesz jó?
vkhajni

Kedves Szerkesztő!

Vasárnap tudtam utoljára írni a nickemmel, de azóta valahogy "törölt"-ként tart számon a rendszer, nem regisztráltam magamat újra.

A segítségedet kérném ezügyben, köszi!

Sztigris
sztigris

Én sem tudok írni Kép HIbás felhasználónév/jelszó-t ír ki - természetesen mindkettőt helyesen írtam be, nemegyszer Kép

Márti
márti

Kedves szerkesztő. Nagyon kérnélek titeket, hogy próbáljátok a neveket visszaállítani, én sem tudok a régi felhasználómmal bejelentkezni.
pkági78

Csak próbát teszek, hogy nekem megy-e...
kíváncsi

Ez szuper, csak így is maradjon! Kép
kíváncsi

próba - én hiába próbálom, nem enged írni Kép Kép Kép
márti

Kedves Apa!

Ugyanaz a problémám, mint a többieknek, nem enged hozzászólni azzal, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Brühühü.Kép Pedig egyszer már megjavult.Kép

Zsizsa
Névtelen

Sziasztok!
A szerver üzemeltetői tegnap ismét megpróbálták beállítani úgy a gépet, hogy megszünjenek ezek az ismétlődő hibajelek... A legzavaróbb ezek közül az, amikor ideiglenesen törlődik a felhasználói lista egy része... Ezt mi mindig helyreállítjuk, de a közbülső időben az érintetteket nem engedi belépni a régi jelszavukkal. A szakemberek küzdenek a hiba kijavításán, ezért ismételten a türelmeteket kérjük. Minden jel szerint még napokra lesz szükségük, hogy végezzenek...
apa
apa

Apa

KösziKép
Akkor várok... Csak a betűk az ujjaimban... Kép

Toffifee
Névtelen

próba
kayo

Apa!
Köszönöm, úgy tűnik én már "előkerültem"Kép

Üdv
Sztigris
sztigris

Apa!

Visszakaphatom a régi énemet? Üzik száma, regisztráció ideje?

Köszi Kriszta

mohácska

próba
pkinga

Segítség! Én is érvénytelen vagyok!

Edi
Névtelen

Apa!

Kérhetnék a LAkóhely szerint-Miskolc topicba a témaköröknél egy tömörítést:

Köszike

Magdi
lilien_csenge

Kedves Apa,

Kérnék egy archiválást a Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005 tavaszi kisbabák topikba márciusra.

Előre is köszi

Angéla
angéla

Kedves Apa!

Nem akarok kukacoskodni, de az elmúlt két napban kétszer vesztettem el a teljes profilomat. Amitől most végképp elszakadt a cérnám, hogy a saját nickemen vissza se tudok regisztrálni, mert a régebbi Momo hozzászólásokra kattintva másvalakit hoz fel, egy Momó néven futó kedves babanetezőt. Most akkor én már lőhetem az eddigi babanetes életemet?....brühühüKép Ha még lehet, csináljatok már valamit, ígérem, törlöm utána az új regisztrációmat. PlíííízKép
Ja még annyit, hogy 3 kicsi gyerkőc mellet kicsit körülményes állandóan kűzdeni a babanettel egy kis fesztelen csevegés helyettKép

üdv
Momo
momo70

Én pedig egyáltalán nem tartom kedvesnek a szerkesztőt, és nevetségesnek, ugyanakkor felháborítónak találom, hogy immár rendszeresen törlik a regisztráltak nickjeit, hogy egyszerűen képtelenek összahngolni az új szervert a programmal. A programozóik hanyag munkát végeznek, a felhasználókkal a kutya sem törődik. Én nem fogok itt brühühüzni meg rimánkodni, hogy ugyan állítsák vissza. Ez már több a soknál, nem mi vgagyunk őértük, hanem fordítva. Ha nem áll helyre a rend véglegesen és rövid időn belül, ki sem fogom nyitni a babanetet. tudom, marhára "komoly" fenyegetés, de ha mind az akárhányezer felhasználó így dönt, akkor lehúzhatják a rolót. Jónapot.
Jónapot

Szia Momo!
Egyáltalán nem kukacoskodás az, amit csinálsz. Tökéletesen igazad van, hétfőn megnézzük a regisztrációdat. A szerkeszto@babanet.hu címre írd meg azt, hogy pontosan mi volt a régi regisztrációd...

Jónapot!
Nem veszem fenyegetésnek a leveledet, csak furcsállok valamit. Az igaz, hogy nagyon bosszantó az elmúlt időszak, az is igaz, hogy nem kell rimánkodni... Biztos, hogy sokaknak okozott gondot a kapcsolattartásban mindaz, ami nem működött! De szerencsére a babanetesek többsége kedvesen és megértéssel viszonyult a helyzethez. Valahogy a többség sejti, érzi, hogy ami például neked gond, az nekünk többszörösen az. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk kb. öt éve, hogy, tartalmas, szeretett oldalt kínáljunk a látogatóknak. Hidd el, most is azon vagyunk, hogy mielőbb rendeződjenek a gondok. De mivel nem vagyunk egy tőkeerős cég, vagy egy multi leányvállalata, a lehetőségeink korlátozottak.
A stílusról meg engedjél meg egy rövid sztorit... Egy fővárosi szabadtéri rendezvényen a szervezők megkínálták a betérő vendégeket egy tányér gulyással. Bevallom meglepő volt és nagyon kedves a gesztus. Örömöm a gulyás megkóstolásáig tartott, nem volt finom, meg el is sózták... Nem örültem, de eszembe nem jutott, hogy kioktassam őket és közöljem velük, hogy még egy ilyen húzás és többet nem látnak. Láthatóan örültek amikor megköszöntem a házigazdáknak a figyelmességet, de nem sértődtek meg, amikor kedvesen jeleztem az étel elsózását.
Bocs, ha túl hosszú voltam és remélem a jövőben is benézel hozzánk!
apa Kép
apa

Nekem ugyan nem törölte a Babanet a nickemet,komolyabb problémám nem volt,legfeljebb nem tudtam írni/olvasni,de nem jutott eszembe,hogy egy régi,kedves helyet ezért itt hagyjakKép!
Tudom,nem vagyunk egyformák,de lelépni lehet csendben ,hang nélkül is...KépPláne név nélkül...Kép

Én maradokKép
Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Sajnos nem találom a Kútvölgyis anyukák topikját, pontosabban valami 5 hozzászólásos régi valami van fent, de az nem az a topik. Nem tudjátok mi történt?
Macs
maccs

En is elveszettnek erzem magamKép

-Afonya
Névtelen

Szeretnem kerni, hogy a Lakohely szerint - Gyor, a folyok varosa topic 2004-es havi archivjait zanzasitsatok legyszi, mert tul hosszu mar.
Koszi elore is.

-Afonya

ui: magamratalaltam, ezt is kosziKép
afonya

Hurrá,
én is meglettemKép KöszönetKép...Remélem, ez most már így is marad...

üdv
Momo

Momo
momo

Kedves SzerkesztőkKép
Sajnos a tegnapi hozzászólásaink az Ikrek topikból eltüntek...Kép Tudnátok segiteni? Az üzenetek száma mellett egész furi számadatok jelentek meg tegnap...talán összefügghet a dolog.

Doris
doris

Sziasztok!
Nekem is ugyanez a problémám mint Dorisnak.
Help!!!!!Kép
Vera

Kép
Kép
vera70

Szia Apa!

Nekem is ez a gondom, hétfő déltől eltüntek az üzik több topicban is (lehet, hogy mindben?). Vissza lehet valahogy állítani?

Panka

panka

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá.
Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
apa
apa

Apa!

Visszakaphatom a régi énemet? Üzik száma, regisztráció ideje?

Köszi Kriszta

mohácska

Jónapot, a stílusod... nem semmi...

Kép

Kép
liv

Csak remélni tudom, hogy az én problémám is a szerverváltással függ össze - szomorú lennék, ha valami más okozta volna, hogy a frissen indított topic (életem első ilyen próbálkozása volt..:o() teljesen eltűnt.
A Gyermeknevelés témakörében indítottam el az "Örökbebabára várva - beszélgessünk" című topicot. Olyan büszke voltam, hogy én ilyet is tudok - aztán most meg nem találom sehol.

Segíts nekem, Kedves Szerkesztő!

Hol lehet? Valaki talán azt gondolta, nem fontos...? Dehát az - nekem feltétlenül!

Vagy talán máshová került át? Hol keressem?

...azt hiszem, többé inkább nem indítok topicot. Pedig olyan lelkes lettem iránta :o(

A választ előre is köszönve: - Amneris -

KépKép
amneris

Drága Panka!

Olyan aranyos vagy! Köszönöm szépen a segítséget!! Odaklikkeltem az üzenetedre, és már ott is voltam! (Majd máskor is ehhez folyamodom, ha elkallódnék...:o)

Azért esetleg leírnád, hogy találtad meg? Lehet, hogy én vagyok nagyon ügyetlen?
Az én gépemen valamiért nincsen felsorolva többé a Gyermeknevelés témakör topicjainak listáján - pedig látom, hogy onnan került elő...
Nem értem én ezt kérem...:o(

Köszönöm, hogy törődsz velem!

KépKép
amneris

Szia Amneris!
Két dolog miatt is köszönettel tartozom neked!
Felhívtad a figyelmemet arra, hogy a topiklistáról a szerverzűrök miatt eltünt egy beszélgetés... nincs semmi alantas szándék a háttérben, csak egyszerűen a technika ördöge okozza ezt a galibát! legkésőbb hétfőn megjelenik a listában is és akkor mindenki számára elérhető lesz a téma!
De leginkább a topikindításodat köszönöm, mivel egy, sokak számára fontos gondolatoknak, érzéseknek teret adó témát nyitottál meg. Kérlek legyél jó házigazdája a topiknak, itt biztosan sokan fogják megnyitni a lelküket...
Hétfőig türelem, utána tiétek a terep!Kép

apa
apa

Amneris, majdnem elfelejtettem, hogy bár már van rokon téma a topikok között a Babanet Társalgójában, a te megközelítésedben felvetett gondolat sokakat fog érdekelni... Sok sikert!
apa
apa

T. Szerkesztő!

Megkérem, hogy a szülészetek - margitos mindkét topikját archíválja havonkénti bontásba. Köszönöm szépen!
Nikcsi
nikcsi

Drága Apa!

Köszönöm a bátorító sorokat, és a tudatot, hogy most már minden újra rendben lesz, hisz Te megoldod!

Minden jót, Kedvesem! - Amneris -

KépKép
amneris

Szia Apa,
kérnék szépen archiválást a lakóhely szerint/ "szegedi anyukák babák és kismamák" topicban:
külön
2005. március és
2005. április hónapban.

Köszönettel:
Eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

szia Apa

Mar korabban jeleztem, de meg mindig nem talalom a regi enemet. Uzik szama, regi iraspk, stb. Kb 3.5 eve logok a babaneten, nem szeretnem elvesziteni az eddigi "naplomat". (pedig eskuszom azon gondolkodtam, hogy rendezek magamnak egy mentest itthon...Kép)
Elore is koszi.

Nyuszika

KépKép
KépKép
nyuszika

Apa,
köszi az archiválást Kép.

Eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Szerkesztõ