Sziasztok!
Benö: először is gratulálok a babához!!! Járányi doktornőt én elég jól ismerem, ő kezelt még a terhességem előtt cisztával, majd a szülés előtt és után bent töltött napokban is sokszor kerültünk kapcsolatba, szinte úgy kezelt, aggódott, mintha a saját betege lettem volna (lehet, hogy nekem is nála kellett volna szülnöm?) . Kicsit hangulatember, ha rossz a kedve vagy valami baja van, fura tud lenni, de egyébként nagyon rendes és jó szakember, ha neked szimpatikus (mert ez ugye nagyon fontos), járj hozzá bátran, nem fogod megbánni. Csak a hangulatait ne vedd magadra!
Remélem, tudtam segíteni. Neked egyébként mi volt róla a benyomásod az első találkozáskor?
Anita: neked sajna nem tudok egyik kérdésben sem segíteni!
Csaju: gratulálok Máténak, nagyon-nagyon ügyes, csak győzzél majd utána szaladgálni!
Én Mátém is nagyon ügyeskedik, csak kb. két hete állt fel és már simán lépeget kapaszkodva oldalra, ha kell neki valami, megy mint a turbóegér
! És át is fordul egyik bútorról a másikra. Csak néha fogja magát és elesik, így marhára kell figyelni, mert aztán van bőgés!
Sus: tényleg furcsa, hogy állandóan regisztrálnod kell, szerintem jó Csaju ötlete a rendszergazdával kapcsolatban!
A képeket akkor küldöm majd négyesével! Mindegyiket szeretnéd, azt is, amin nem ti vagytok ?
Annamari: még nem gratuláltam a kis és nagy pasidhoz
, nagyon aranyosak a vízben, biztos jól szórakoztatok! Kívánok neked minél kevesebb rosszullétet!