Új privát üzeneted érkezett!

Mi is hazajöttünk a bakonyból. Jól éreztük magunkat, bár ennél hidegebb már nem is lehetett volna. Na de csönd volt, jó levegő, nyugalom, gyönyörű ősfás park és persze együtt voltunk. Egy délután kellett csak bent maradnunk a hotelben, de volt egy külön játszószoba ott szórakoztattuk egymást. Niki volt egyedül kisgyerek, úgyhogy mindenki foglalkozott vele. Voltak ott munkahelyi csoportok is és annyira látszott néhány fiatalon, hogy fogalma sincs mi fán terem a gyerek. Csak bámultak rá, mint a birkák. Vacsora közben is nyomták a "kreatív teammunkát a projectmanagerrel " stb. szöveget, nevetségesek voltak. Na mindegy. Voltunk a Balcsinál, a veszprémi állatkertben és hazafelé a Velencei-tónál is. A hotel parkjában volt kecske, nyuszi, póniló, kacsa. Szóval Niki elemében volt.
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy apa 1 héttel később megy , máj. 7-én. Így most mehetünk kanadai vízumért.Kép Az usa még régebbről megvolt, örültünk is neki, hogy legalább azért nem kell fizetni. Egyébként 2 naponta változtatják az indulás időpontját. Nem emlékszem ki kérdezte, de hajóra megy vissza (casino) és egész nyáron Alaskában lesz.
Na megyek aludni, majd később visszaolvasok és teszek fel képet is.
Dorki
dorki
 
 


hahó,
Dorki, jó lehetett, de azért örülök, hogy megint itt vagy a körünkben Kép a halsztás meg annyiban jó, hogy most a jó időben még sokat kirándulhat együtt a család Kép

Brigi, én sem tudok ilyen helyen Lizivel vásárolni, ha nincs ott apa. a Máriában pedig általában kint várnak az apukák gyerekkel, babakocsival. tényleg rémséges ez így. igaz, a nagy üzletekben epdig rohangál a gyerek, amíg valami érdekeset nem talál Kép, és akkor azért nem tudsz vele vásárolni, csak ha kocsiban van.

Krisszie, én úgy tudom, úgy olvastam, hogy kb. 2 éves kortól kezdődik az a leválási folyamat, ami egészen a felnőttkorig tart, 2 éves kortól érdeklődik a korabeli társak iránt, és innentől datálódik az egyedüli játék is. persze, mint mindenhol itt is vannak egyedi különbségek, befolyásoló családi szokások, genetika... stb. egyszóval nincs semmi furcsa benne, ha még nem foglalkozik a másfél éves a többi gyerekkel, de azzal sincs gond, ha igen.
jó nektek ez a talizás, már többször is említetted. összejártok barátnőkkel? vagy környéken lakó kismamákkal? látjátok ez az ami hiányzik nekem, vidéki csajnak, itt a nagy fővárosban. itt is vannak összejárások, főleg nagy ltp-eken, de én nem ott lakom. ismerek ugyan minden kismamát a környéken, beszélgetni is szoktunk a játszón, de nem olyan aktív az összejárás, hiszen nem is ismerjük igazán egymást.

Kriszti, olvasom Kép, hogy Sopron mellett döntöttetek. de jó Kép nagyon szép város. mikor mentek? nekünk ebben a hónapban már nem jön össze az ausztriai kirándulás, amit terveztünk. de május elejére hazamegyünk jövő hétvégén a nagyihoz (anyák napja és anyám névnapja is lesz, és ne legyen egyedül ilyenkor) pár napra. talán májusban sikerül ez a rövid kis utazás.

csajok, megkaptam a biciklit, és vettünk gyerekülést is. most megy apa Lizivel és a nagyival sisakot venni, és a biciklit még délelőtt rendbe szedi. így mire hazaérek (most éppen dolgozok Kép), kész lesz és du. biciklizünk egyet a csajszival, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá.
infok a gyerekülésről: hipermarketekben van 3-5 ezerért, de nézd meg, milyen műa-ból készült, és hogyan lehet rögzíteni, mert nem mindegy. bababoltban és sportboltban is lehet 10-12e-ért venni eu-szabvány szerintit, ne a kínait vedd meg, ha lehet, árban úgysincs különbség. van elölre szerelhető, de 2 éves kortól hátul kell utaztatni, így meggondolandó, hogy vegyél-e első ülést. nem kell dönthető, mert fölösleges (ez drágább), legyen a lábánál rögzítés, mert különben balesetveszélyes. a sisak muszáj, bármi történhet, "neadjisten", olyant vegyél, amin van háló az apró bogarak szűrésére (a sisakon vannak légzőrés, ezt kell, hogy fedje egy háló, különben ott lyuk van, bármi berepülhet.

sajnos, apa egész hétvégén dolgozik, ma délben elhúz, aztán éjjel haza, és holnap 9-től este 9-ig nem látjuk. szép hétvége lesz, de ez van, majd hétfőn-kedden bepótoljuk Kép

megyek dolgozni egy kicsit, jó hétvégét

panu
panu
 
 


hahó, csak röviden, mert látom, mindenki élvezi a jó időt Kép

Lizát ma megcsípte egy darázs, 3 helyen!! a pulcsija alá repült a keze száránál, és a könyökén van 3 csípés. én sajnos, éppen nem voltam itthon, de apa nagyon higgadtan kezelte a dolgot. orvossal beszélt. szerencsére, nem volt allergiás reakció, így mindössze fenistil kenegetéssel és kalcium-itatással megoldódott a dolog. bár holnap még biztosan viszketni fog neki.
aztán este a nagylábujjára ejtette a fakockákkal teli fakocsiját Kép, volt nagy ordiba. kicsit bevérzett, de nincs baj. kicsit fájlalta még pizsamaosztás előtt, de már teljesen nyugodt volt, és járt rajta.

ja, és fővárosiak egy program. a kertészeti egyetem (11. Villányi út)hatalmas udvarán dísznövény és kertészeti kiállítás van a hétvégén, nagyon klassz, ma voltunk, végigjártunk. kicsit sokan vannak, és kicsit borsos a belépő (700 a felnőtt), de gyönyörű.

panu
panu
 
 

 
 

Sziasztok,
ma nagyon kínos babás látogatásunk volt!Jöttek a volt osztálytársamék egy 4 hós babával,már alig vártam őket..Egész nap készülődtem,suvickoltam a lakást,Esztit "kidíszítettem" (csittcsatt,szép ruci).Erre pont az a lány pottyant be váratlanul(szintén egy 4 hós babával),akinek a férjével .....hú,hogy is írjam,szóval a szerelmi háromszög két női tagja jelent meg pont ugyanazon napon,pont nálam ,pont akkor!!!ÁÁÁÁÁÁÁ! Hát mér' vagyok ily szerencsétlen ,nem is értem!!!!!!!
A hűtőben melegebb volt,mint akkor nálunk....
Az egyik 4 hós folyamatosan ordított,ha valamelyik bébit megfogtam,Eszterem zendített rá,hogy az az ééééén anyukám,
.....a nyugis kis délutánból lett egy káosz elmélet.Sisteregett-a -levegő!!

Dorki,
pont ma gondoltam rád,mi lehet veletek,de jó,akkor még egy pár napot marad Nikiapu,az is valami!

Kriszti,
hoool vagy ,választod szét Szegeden a feldühödött mamákatKép ?
Akkor jöhetsz ide is...Kép

Eszterem ma megőrült,játszón többször teátrálisan elájulást játszott,ha nem teljesítettem akaratát,mindig visszafelé ment volna....hú!Itt a dackorszak..

Fülescsacsi még nem tért vissza????

Kép
Bori
mbori
 
 


Szegény Liza!!!!
Sok gyógypuszi nekiKép
Apukának meg gratuláció a higgadtságért!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Jelen, csak lusta disznó vagyok Kép! Ilyen:

Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Hamarosan jövök.
Lizának gyógypuszi: Kép.

Bori,
kicsit zavaros: ki kivel? és a hapik nem voltak ott?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti!

Csinálunk ebben a topikban is valami kis vita forumot és akkor majd ide is szivesen irsz!!!!!!!!!!!
szuszoka
 
 


Kriszti,
nem én vagyok a csalárd nőszemély!!Kép
Szal' ez egy régi történet,még gimis korunkból,de a szálka ott maradt......és ma engem szúrt meg!Kép Na,mindegy.Pasik nem voltak.
A szegedi topikotokban nagy a csend,az Angi kiszállt???

Kép
Bori
mbori
 
 


Megyünk holnap az állatkertbe családilag ( Niki, apa, anya,2 db mama, papa, dédi, apa tesója, apa tesójának férje, uncsitesó, aki egyidős Nikivel ) Jó kis galeri lesz. Engem csak az állatsimogató érdekel. Nikcsi megint ott fog visítani az örömtől. Remélem nem lesznek ezren.
Ma is jót bohóckodott a mamáéknál, imádja a homokozót. De néha mebolondul és a saját arcába dobálja a homokot és közben röhög rajta. Nem tudom ez mire jó ???


Na kicsit megpróbáltam visszaolvasni.
Andik azért még elfogadják a boldog névnapi kívánságaimat, ugye ???
Bori
nekem is tetszik az összevont szülinapozás. A te csajod itt a legidősebb ?
Pont Gödön voltunk mi is, mikor írtad, hogy oda vonatoztatok. Hova szoktatok menni? Egyszer összejöhetnénk, mi minden héten megyünk anyósékhoz, ha apa elutazik akkor is el fogok menni hozzájuk hétvégenként.
Buli jó lehetett !!!! Kép Nem olyan régen történt ez a kis affér, hogy ilyen hűvös lett a hangulat ? Kedélyesen ültetek a nagy csöndben ??? Kép
Andi 68
anyukádnak sok erőt és kitartást !! Szerintem is gyere nyugodtan, ha panaszkodni akarsz, nem csak jó dolgok vannak az életben sajnos, de azokról is beszélni kell valakivel.
Brigi
mi is kaptunk kis széket meg asztalt és Nikinek nagyon tetszett. Nálatok is sikert aratott ?
Panu
jól kiművelted magad bicikli ülésileg. Nekem valaki egyszer azt mondta, hogy bekötni kell ugyan a kölköt az ülésbe, de a lábát külön nem szabad lekötni, mert az jobban balesetveszélyes. Emlékszem még mikor a Papám vitt bringával és elöl ültem egy házi gyártmányú ülésben. Mindíg vigyázni kellett a lábamra, de sosem akadt be !!! Mentünk a sörözőbe és én mindíg kaptam egy málnát vagy egy jaffát ! Kép Azok voltak a szép idők !!! Kép Húúúú de szerettem !!
Babás mamás talik nekem is hiányoznak. Nekem 3 barátnőm 3 felé lakik (Lengyelo., Anglia, Tata ). A játszón én is szoktam beszélgetni, de az messze nem ugyanaz.
Szegény Lizi !!!! Jó, hogy apa nem ijedt meg, ügyes volt !!!
és végül néhány kép

Niki kacsa etetés közben a Balcsin. Apa dobálta a pogácsa darabokat a kacsáknak, Niki meg szaladt és elette előlük. A kacsák meg föl voltak háborodva KépKépKép. Ez volt a hotelünk. És így kellett fölszedni a földről, mert úgy gondolta ilyen fekvő pozícióban lehet a legközelebb a kőbarátaihoz. Kép
Kép
Kép
Kép
Dorki
dorki
 
 


sziasztok, csak gyors bekukk
Dorki, gyönyörű helyen voltatok Kép
csajok, budakeszis találka a hét elején? de mehetünk a szegedi vadasparkba is Kép Kép
Kriszti, azért a kajás topikban még volt vmi beszólás, szóval a kedélyek nem csillapodtak, csak fegyelmezik magukat a mamák. talán leül ez a történet. Eszteredről mesélj! mi van vele?? és a kirándulásotokkal?

köszi az aggódást, csípések jobban vannak, és a lába is. ma viszont a vécénk dugult el, szerelőt kellett hívni, és egyedül voltam a gyerekkel. Liza egy angyal volt Kép, persze leültettem filmet nézni, de ott a monitor előtt, egyedül ette meg az ebédjét, igaz, ehhez méreteztem: szójás fasírt kockákat kapott és a köretet most elhagytam. kapott kis villát is. és szúrkálta fel a villára, ahogy sikerült és ette. 1 órán keresztül, közben ivott is. azt hiszem lebecsültem. drága mulatság volt ez a szerelés 20e Kép

mindjárt elalszik Liza és akkor megyek fertőtleníteni Kép

panu
panu
 
 


Írtam csomót és ennyi maradt meg belőle a többi elszállt. Hogy aza a ....... KépKép
Voltunk ma az állatkertben és nem ezren voltak, hanem 500 millióan. Én oda többet hétvégén nem megyek az tuti. A bejáratnál kaptunk egy ingyenjegyet egy másik anyukától , a ligetben osztogatták az mszp-sek. (jól tették) Így pénzt is spóróltunk. Rögtön mentünk a simogatóba és Niki eszeveszett harci üvöltéssel vetette magát a kiskecskék közé. Hát tényleg annnyira, de annyira boldog volt. Ölelgette, simogatta öket, beszélt nekik. Mondta, hogy baba mek-mek. És kecskekakával próbálta etetni őket. KépKép Olyan jó volt látni, hogy így örült . Kis tündérke. Mostanában annyira bújós, puszilkodós lett. Eddig is az volt, de most már jobban ki tudja fejezni magát. Néha eszébe jut, hogy mennyire szeret, olyankor anyaanyaanya felkiáltással odaszalad hozzám átölel (közben csikorgatja a fogát is) megszorít kapok egy nyálas pusziszerűséget és megy tovább a dolgára. Úgy szeretem ilyenkor !!!!
Na befejezem a litániát , jó éjszakát
Dorki
dorki
 
 


Jó reggelt!

Panu,
Szegény Liza egy darázs csipés is elég lett volna neki bőven nem ,hogy három. Még szerencse,hogy nem allergiásrá és apának meg gratula,hogy ilyen jól kezelte az ügyet.Biciglizéshez gratula nálunk Ricsi most tanult meg kétkerekezni apával tegnap is lent voltak két órát gyakorolni már csak nekem kell bicigli és akkor mi is mehetünk velük Fancsival.
Hát szóval akkor tegnap sikerült a wc-nek kisebb fajrta boszúságot okozni neked.
A tali nem tudom mikor fog már végre össze jönni mert ez az idő valami borzasztó.
Hacsak nem találunk ki valami játszóházas talit.

Kriszti,
Sopron az nagyon jó választás mi 2002-ben voltunk ott Palival ketesben naygon jó volt annyira jól éreztük magunkat.

Krisszie,
irigyelek egy kicsit nagyon jók lehetnek ezek a babatalik.

Brigi,
Mária naygkerbe én is járok de én is azt nem szeretem ,hogy nem lehet bevinni babakocsit igy én általában úgy intézem ,hogy Pali eltudjon jönni velem és addig vigyáz Fannira mig én nézelődőm.Mi is készülünk ,hogy menjünk majd vonatozni mert a Ricsi azzal a szép új piros vonattal szeretne menni.

Dorki,
nagyon szép helyen voltatok,
nem semmi családi kiruccanás volt nálatok ez az állatkerti séta ,
tők jó ,hogy nyertetek egy kis időt apa indulásáig.

Bori,
fagyos délutánotok nem semmi lehetet nem lettem volna a helyedben.

Fancsi tegnap reggel felkelt fél nyolckor dumálgatott tők jól elvolt az ágyában adtam neki kakaót azt meg itta majd szépen vissza aludt fél tízenkettőkor úgy kelltetem már felKép.


Gyerekekkel való foglalkozás,
Nekem az a véleményem ,hogy baromira függ a dolog attól is ,hogy milyen tipusu a gyerek is mert az egyiket érdekli ,hogy mesél neki az ember tetszenek neki a különböző készség fejlesztő játékok a másik gyereket pedig nem érdekli.Na most ha túl erőlteti az ember ezeket a dolgokat baromira az elenkezőjére sül el szerintem.Nálunk annyira más tipusú a két gyerek a Ricsi pld. nagyon sokáig elutasított miden ilyen rajzos gyurmás feladattot ő picikorától fogva imádott magában játszani kockákkal kis autókkal Fanni az az ellenkezője.

Na jó most már lelövőm magam.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Hahó,
Zsuzsi, tegnap még optimista voltam a mai jó időjárást illetően Kép

Dorki, az állatkerti sétátok jó lehetett a tömegtől eltekintve Kép hétvégén ott mindig tömeg van, még akkor is, ha már régóta jó az idő, de így meg pláne, hogy hétvégére lett egyáltalán napos és meleg. de legalább a jegyeken spóroltatok Kép

Bori, ez aztán kényes helyzet lehetett Kép hogyan is bírtad ki?? először én sem értettem, hogy ki kivel hogyan Kép de aztán rájöttem: az egyik nő, a másik pasijával kavart, már csak az a kérdés, hogy kapcsolat előtt vagy közben??
ja, és akartam kérdezni, milyen az a "teátrális ájulás", összecsukli és pislog a földről, hogy mit lépsz erre??

Kriszti, ne legyél már lusta disznó!

Lizának már sisakja is van, csak nem szereti a fején hordani Kép, de tegnap este már megbicikliztettem és élvezte.

panu
panu
 
 


Most én hülye vagyok, vagy tényleg eltűnt egy csomó hsz? Köztük az enyém...
Fulescsacsi
 


Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa
 
 


Csajok,
mi lenne ha átmennénk msn-re?Kép

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok Lányok,
elnézést, amiért nem jöttem, de az igazság az, hogy nagyon elkeserítő az állapot napok óta (vagy hetek?) itt a babaneten.

Néztem bicajt és találtam is megfelelőt, ma kérdezi meg Gergő a Tempo-t, hogy megérkezett-e az orvosi igazolás - vehetjük-e a kártyára.
Mindennel felszerelve kerül 45 ezer forintba: gyerkülés, sárvédők, világítás, stb. Sisakot azt majd külön még veszünk, de azt mondta a srác, az is van nekik.
Panu, ti mennyiért vettetek?
Nagykerekű (28-as), lehet majd nyomatni. Már annyira várom. Ja, városi bicaj és vékonykerekű, széles ülésű (Kép), anyukának is kényelmes legyen.

Eszter jól van, köszöni. 1 hete taknyol. Semmi tünet, szerintem fogzik. Jól eszik, nincs hangulati zavara, láza, nem köhög, csak néha ki kell szívni az orrát. Bááááár, képzeljétek el, kifújja magának, ha olyan kedve van. Sőt, az orrszívót is odateszi és ha kiürült a nózi, átadja nekem. Nagyon kis ügyi Kép.
Elkezdett combosodni - nem ismerünk rá, annyit kajál. Biztos, hogy a mozgás, mert azóta van így, amióta jár.
Nálatok is így volt?

Zsuzsi,
Fancsilányod jól belehúzott az alvásba hétfőn. Mit tettél a kakaójába? Milyet itatsz vele? És milyen tejjel adod?
Esztert most nagyon leköti a mozgás itthon is. Ha sétálni megyünk, nagyon szeret a kocsijában ücsörögni és nézelődni - pihenget. Imád apró dolgokat pakolgatni ki-be, megfogni. Pl. dobókockákat. Ezzel csak akkor játszhat, ha ott van valaki mellette.
Ja, és 5let: buborékfújás. Meg van őrülve érte Kép.
Hol szálltatok meg Sopronban?

Dorki,
Nikid nagyon aranyos. Jó nézni őket, ahogy egyre inkább kimutatják érzelmeiket.
Milyen volt a Bakonyhotel? Mennyire bababarát?

panu,
kajálás: ugye, tudnak, ha akarnak ezek a Manók? Ügyes Liza, hogy egyedül evett.

Andi68,
hogy van Édesanyád?

Eszter,
de jó hogy vagy végra!
Sajnos nem olvastam vissza amiket írtál - írtatok, így elszállva meg már nehéz Kép.
Remélem, jól éreztétek magatokat Miskolcon. Kipihented magad?

Írjatok azért, vagy megbeszélhetjük, hogy átmegyünk egy másik fórumba.
Azért hiányoznátok Kép.

Puszi Mindenkinek,
Kriszti

ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Szerintem is menjünk át másik fórumba. Ötletek?
Fulescsacsi
 


izgi.hu esetleg Kép?
nyitnánk egy 2003. őszi-téli babásat

Andi,
mint Főmufti Kép, mit szólsz hozzá?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Szaiasztok!

Kriszti megnéztem amit ajánlotál nekem tetszik szerintem is menjünk valahová más ötletek is jöhetnek azért jó lenne ha igy együtt tudnánk maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szuszoka
 
 


Jajaja,nehogy eltűnjetek!!!Engem is vigyetek magatokkal!!!!Kép

Kép
Bori
mbori
 
 


Sziasztok!

Ahogy elnéztem a taglistát, már az egész babanet átment az izgire... Menjünk mi is! Altatás után regisztrálok, de ha valaki addig ráér, akkor nyissa meg a topikunkat.
Fulescsacsi
 


Csajok,
vagy én vagyok béna vagy én,de negyed órán keresztül próbáltam regisztrálni az izgin,nem enged be!!!Egyeltalán olyat sem találtam rajta,h.regisztráció..
Help!!

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori,
segítek:

1. kattints a Bejelentkezés gombra
- Kiad egy ablakot középen.
Ott keresd a 2. kék sorban ezt:

2. Azonosító létrehozása
<font color="119911">a felső sorba beírod a nicked (Mbori)
a másodikba a mélcímed, majd</font>

3. rákattintasz az "Azonosító létrehozása gombra.

Mélben küldenek egy jelszót majd.

Sok sikert Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


<font color="ff0000">És Tietek lett az ezredik hozzászólásom Kép!

Kriszti</font>

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Lányok,
ezt Fülescsacsi Eszter küldi, csak nem tud belépni:

<font color="0000ff">"Sziasztok!

Én nagynehezen regisztráltam, bár a topikot még regisztrálatlanul nyitottam. A Társalgóban van, 2003. őszi-téli babák címen Az izgi oldaláról be kell lépni a fórumba - bal felső sarok -, és ott valahol a lap tetején van, hogy regisztráció. "</font>

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Bori,
valami gáz van, mert nem engedett be a társalgóba, itt regisztrálj(atok):
http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/profile.php?mode=register
rákatt alul az elfogadomra, majd tovább már tudni fogjátok.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 



Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Köszi,benn vagyok!
Csajok,akkor gyertek át izgire,nekem még egy cseppet fura,de szokom.

Kép
Bori
mbori
 
 


Nah, bereggeltem az izgire, de nem enged be mégsemKép

Krisz
krisszie
 
 


Krisz,
nyugi, nekem sem ment elsőre, mert regisztráltam ugyan, de a fórumba külön kell.
Ott meg fenn a kis pipásoknál keresd.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Itt senki se marad?? Én mááá úgy megszoktam...
Igaz, hogy szar volt pár napig, de... ??

brü-hü-hü Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Ha hó Andi én itt szeretnék maradni csajuk visza a többieket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


szia Zsuzsi!

örülök, hogy te is itt szeretnél maradni. benéztem az izgire , de nekem nem az. Kép Kép idegen, úgyhogy én maradok. PONT. remélem nem maradunk egyedül!
ÁÁÁGI?? többiek?

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Én is szeretnék maradni, de mi van, ha megint rossz lesz a babanet?
Meg az izgi furcsa is, de majd megszokjuk.
Szerintem meg lehet oldani, hogy ide is és oda is Kép.
Hm?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti,
én úgy vagyok vele maradjunk itt és "irogatunk az izgire ha a babanet nagyon gáz" de hátha most már nem lesz vele gond.

BOLDOG ANYÁKNAPJÁK MINDENKINEK HOLNAPRA!!!!!!!!!!!
szuszoka
 
 


Kriszti,
most olvastalak el másik topikban de én igen is szeretném ha ide is irnál na szóval gratula a biciglihez nálunk is Ricsinek most már nagyon jól megy a biciglizés apának is van úgy ,hogy most már csak nekem kell kapnom és nálunk is indul a nagy családi biciglizés.Szemedre nagyon vigyázzál és feltétlenül ird meg ,hogy alakul a javulása!!!!!!!!!!!!!
Lakoparkos linkedet is szeretem volna meg nézni de valami nem stimelt vele.

Andi,
magatokról nem is irtál Bogád,hogy van?

Többiek gyertek irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Zsuzsi,
látom nem jó valami, ezért küldök egy másik linket:
http://www.realhungary.hu/index_h.htm

A képet le kell görgetni.
A mi lakásunk abban a házban van, ami a bal alsó sarokban van ferdén. A kéglink pedig jobb oldalon van az elsőn.

Többieknek:
Majd bemásolom ide, amit oda írtam Kép.

Íme:
Itt vagyok, csak annyira elfoglalt lettem mostanában...
Szal Gergőtől megkaptam a 2kerekűt és azzal nyomtuk ma Eszteremmel a km-eket. Nagyon kellemes volt, mire jön Esztertedó, le is fogyok sztem .
Közben Ember füvet nyírt a ház mögött és lenn maradtunk. Nagyon feltöltődtem (asszem rámfért, elég necces vagyok agyilag megint) és jól érzem most magam.
Tegnap volt babanetes (szegedi topic) tali Algyőn (aki nem tudja: pár éve Szegedhez tartozó település volt, aztán levált. Szal táblától tábláig nincs 10 km). Nagyon jó volt, az bántott csak, hogy Eszter az uccsó fél órában kezdett kibontakozni. Addig anyuci szoknyája mellett csücsült .

Mire ébredtem tegnap reggel? Képzeljétek el, a jobb szemem bevérzett. Elég csúnya látvány (azért az összképet nem rontja el ). El is mentem dokihoz megmutatni és közölte, hogy megpattant egy ér: hapci, köhögés, megemelés... Kaptam szemcseppet és ennyi. Ja ls azt is mondta, h inkább csúnya, mint veszélyes. Megkönnyebbültem.
Nem tdom, mit nem tudok nézni, majd gondolkozom rajta, mi az, ami ennyire bántja a szememet.

Ági,
üdv köztünk, de látom, Te régi motoros vagy itt

Nekem sem idegen az oldal, mert ahol lakunk lakóparkban, nekünk is van egy oldalunk és az is ilyesmi (majdnem ilyen). www.franciahogy.hu
Ha valakit érdekel. Oldalt vannak linkek, ahol meg lehet nézni a felvéteét a lakóparkról. Asszem ahhoz nem kell regisztrálni.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


ANYÁK NAPJÁRA:

<font color="ff0000">Zelk Zoltán
Este jó, este jó...

Este jó, este jó,
este mégis jó.
Apa mosdik, anya főz,
Együtt lenni jó.

Ég a tűz, a fazék
víznótát fütyül,
Bogárkarika forog
A lámpa körül.

A táncuk karikás,
mint a koszorú,
meg is hal egy kis bogár,
mégse szomorú.

Lassú tánc, lassú tánc,
táncol a plafon,
el s érem már talán,
olyan alacsony.

De az ágy meg a szék
messzire szalad,
mint a füst, elszállnak a
fekete falak.

Nem félek, de azért
sírni akarok,
szállok én is, mint a füst,
mert könnyű vagyok...

Ki emel, ki emel,
ringat engemet?
Kinyitnám még a szemem,
de már nem lehet...

Elolvadt a világ,
de a közepén
anya ül és ott ülök
az ölében én.</font>

Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!!!!!

Kriszti,
úgy úúúúútálok bőgni....!Amióta én is mama vagyok,minden ilyen versen elérzékenyülök!Mi lesz,ha majd Eszti mondja???Lényeg a lényeg,nagyon drága vagy,ütős volt ez a versike..
Érdekes,teljesen más megvilágításba kerül,mint amikor gyerekként olvastam
Most miattad belefolyt a könnyem az ebédembeKép!!!
Különben én is "necces" vagyok mostanában,tán a melegfront miatt???Kép

Én úgy döntöttem,hogy maradok a babanetnél,de írogálok az izGi-re is.Ne szakadjunk má' szét!!

Gyerekek,ma kaptam egy kisebb sokkot.Rosszul zártam be az erkélyajtót és Eszterem kiszökött,3 mp-re mentem ki a konyhába...Brr,kiráz a hideg.
Esélye sem lett volna leesni,de a tudat,hogy mi van,ha mégis...Nem bírtam abbahagyni a zokogást vagy 10percig,csak szorítottam Őt magamhoz.Jézus,még mindig a hatása alatt vagyok,nagyon borzasztó volt.

Ma eszembe jutott egy dolog,amiről szeretném kikérni a véleményeteket!Ti hogy osztjátok be az időtöket???Egyszerűen nem tudom megcsinálni,h.rendszert vigyek a hétköznapokba,mindig úgy érzem,hogy valahogy semmi sem perfekt.(főleg én..)Tudom,h.a gyerkőcnek is ez lenne a legfontosabb,az ő élete mondjuk rendszeres,na de az enyém?!
Állandó rohanás,széthullottam...

További jó majálisozást és Anyák napját mindenkinek,írjatok ide vagy a izGire!

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori,
ez a vers egyik kedvencem, főleg énekelve és nekem is teljesen mást nyújtott anno, mint most Kép.
Örülök, hogy örömöt okoztam VEle Kép.
Mi most megyünk le szalonnát sütni - 2-3 család a ház mögött. Jó kis Norbi update 3 :DDD asszem...

Milyen rendszerre gondolsz?

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Lányok,
National Geographic MOST!
Magzati élet...

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Most baromi fáradt vagyok egész nap csavarogtunk,

Kriszti,
olyan meghatto volt végig olvasni ezt a verset
köszönjük szépen .

Sirásról annyit ,hogy holnap lesz Ricsiéknek az anyák napi ünnepségük és én sose birom ki ,hogy ne sirjam el magam annyira aranyos tud lenni olyan büszke vagyok rá ,hogy már ilyen nagy fiam van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<!--attachment: szives_maci-220076.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*32.6**szives+maci%2ebmp --><center><pre>
Kép
szives maci.bmp (32.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Felőlem lehetünk itt, de azért tartaléknak kell az izgi Kép. De jó lenne, ha végre működne a babanet...

Kriszti! Nagyon klassz a vers, köszi! Én is nagyon szeretem, szoktam énekelni is Szabolcsnak Kép.

Bori! Hát, igen, kedenek veszélyesek lenni a kölkök... Szabolcs Miskolcon csinálta meg, hogy amikor indultunk sétálni, ahogy a lépcsőházba léptünk, rohant a lépcsőhöz, és már lépett is volna le egyedül. Csakhát egyedül nem megy, vagyis két három foknyi lépcsőkön még lemegy, de ezen csak gurult volna. Korábban mindig szépen megvárt, amíg becsuktam az ajtót, hát most alig tudtam elkapni, már a levegőben volt a lába... Így utólag, figyelve, ahogy lépcsőzik, lehet, hogy el sem indult volna, vagy nagyon óvatosan, kapaszkodva lépegetett volna le, de én nagyon megijedtem. Ő meg attól, hogy én...
Időbeosztás: ne is mondd... Szabolcsnak elég jó kis napirendje van, ami ritkán borul, legfeljebb, ha valami időváltozás miatt délelőtt alszik el. De én mégsem jutok valahogy normális rendszerhez. Mostanában nagyon igényli, hogy játszunk vele, egyre kevesebb időt játszik egyedül, ráadásul minél többet szeretnék vele levegőn lenni. Úgyhogy egyelőre délután három óra, de most már hamarosan délelőtt is másfél, kettő a levegőn telik, ami holt idő a háztartás, stb. szempontjából. Naponta másfél, maximum két órát alszik, ha nagyon esős az idő, akkor néha hármat, de ekkor sem tudok sok mindent csinálni, legfeljebb mosogatni, vasalni, bár már az is valami... Este mostanában hiába tesszük le nyolckor, fél kilencnél hamarabb ritkán alszik el. Akkor főzök, meg végre egy kicsit tudunk beszélgetni Péterrel, vagy filmet nézni, netezni. Nagyon hiányzik, hogy olvasni tudjak az ágyban elalvás előtt, már nagyon várom, hogy nagyobb lakásba költözzünk. És hát szegény szakdoli is csúszik teljesen... és a lakás rendetlen, a tavaszi nagytaki, meg lomtalanítás már lassan hónapok óta tart, mert egyszerre csak valami kis dolgot tudok csinálni, Szabolcs rögtön jön, ha felállok egy székre ablakot mosnni - hogy a felső ablakokat mikor fogom megcsinálni, főleg nem tudom, ahhoz létra kell. Igazából most jutottam el oda, hogy kidobok egy csomó mindent, amit évek óta gyűjtögetek - ruhák, majd belefogyok jeligével, egy csomó levél, jegyzet, papír, amit sosem fogok sem olvasni, sem semmire használni, régi újságok, magazinok, kütyük, amik eltörtek, de eltettem, hogy majd megragasztom, aztán azóta se, rengeteg lom, amik csak porosodnak, és nagyon sok helyet foglalnak. Úgyhogy most nekiálltam kihajigálni sokmindent, lassan emberi formája lesz a laksának Kép. A leggázabb, hogy télen bepenészedett a fal, de már nem akarunk kifesteni, mert pár hónap múlva úgyis költözünk, de le akarom mosni a penészt - persze, hogy a legzsúfoltabb könyvespolc mögött olyan... Szóval lenne mit csinálni, de nagyon lassan haladok, örülök, ha a heti házimunkát elvégzem...

Na, ennyit a nyavalygásról... Nálunk a tárolás a gond. Ha lenne egy nagy gardróbom, ahova minden vackot begórhatnék, nem kellene ilyeneken törnöm a fejem...

Hogy telt a majálisos anyák napja? Az én férjem nem valami kreatív, ha én lennék ő, olyan jó kis dolgokat ki tudnék találni anyák napjára meglepinek, hát ő nem erőltette meg magát... Azért jól telt a nap, nagyot sétáltunk, kajáltunk, élveztük a hármasban levést. Bár Szabolcs extra nyűgösséggel örvendeztetett meg. Nagyon rossz, amikor nem tudom mi baja - de elmondani sehogy sem hajlandó. Ezt a gyereket egyáltalán nem érdekli, ha nem értjük, mit akar... Sebaj, elmúlik ez is, egy év múlva le sem fogom tudni lőni...
Még az anyák napjához: én is azt várom már, amikor oviban, suliban ünnepség lesz, én bármikor meg tudok hatódni, ha a kicsik énekelnek, verselnek, táncolnak, hát még ha az enyém gyerek csinálja, és nekem!
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Na végre itt vagytok:-)

Anyák napja:
olyan jó volt olvasni a verset:-)
tényleg annyira más így, hogy már anyukák vagyunk.
Én kaptam 2 szál rózsát a kedvesemtöl egyet és Dorkától, olyan megható tényleg. Hát még ha a kis cérnahangján elmond egy kis verset tuti bögni fogok:-)

Beosztás:
örömmel olvasom, hogy nem csak én vagyok ilyen szétesettKép
ezek szerint ez országosKép
nálunk is káosz van folyton, Dorka napirendje azért elég kialakult, viszont az enyém ennek ellenére elég esetleges.
Föleg most már, hogy olyan aktívKép az étkezö; tele van a rajzlapokkal, ceruzákkal, mert folyton rajzolni kell, aztán a bébitaxira is rápattan egy-egy körre, és persze a könyvek és a lego kockák érdekes össze-visszaságban a szoba közepén. Persze léptenyomon sípoló állatok és labdák kerülnek az ember lába alá. Hmm idilliKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Helló!

Na meg volt Ricsiéknek ma az anyáknapi ünnepség ügyesek aranyosak volta mikor el kezdték énekelni a Koncz Zsuzsa " Mama kérlek meséld el nekem" cimű dalt szem nem maradt szárazon.

Kép
Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Nálunk is jól telt az anyák napja. Reggel párom két nagy teraszra kiakasztható futópetúniával köszöntött a lánykánk nevében. Már régóta szemeztem velük. Kép Utána elmentünk Alattyánba, Jászberény mellé, ahol egy rokon bácsinak van egy horgásztava. Ott hülyéskedtünk egy ideig, sétáltunk, csónakáztunk. A rossz csak az volt, hogy túl sokat kellett utazni hozzá, oda 2 vissza 1,5 óra volt. De jól el is fáradtunk mindnyájan.
Ja, van már nekünk is bringásülés, előre szerelhetőt vettünk, Boga imádja, mindig mondja, h csüccse.
Képzeljétek, Boga tegnap lenyúlt egy tele flakon ásványvizet, mire el akartam venni tőle, a lábára ejtette. A nagylábujjára... Szörnyű volt. Kb 10 percig ordított, ömlött a vér a körme alól. Sikerült megnyugtatnom, fogtam a kezemben, emeltem fel a lábát, h hamarabb elálljon a vérzés. Aztán elaltattam, mert mikor megnyugodott és újra rálépett a lábára, megint kezdődött a vérzés elölről. Szóval inkább elaltattam. 3 órát aludt, közben egyszer fölsírt, de visszaaltattam. Vártam Tomit du, hogy visszük a sebészetre a lányt, de mikor fölkelt Boga, már sokkal jobban volt. Bekötöztem, mert még vérezgetett. Kajált, utána meg elkezdett játszani, szaladgálni, úgyhogy megállapítottuk, h eltörve biztos nincs, mert akkor nem futkározna. Így nem is vittük orvoshoz. Ti elvittétek volna?
Ma úgy tervezem, h du elmegyünk végre a vadasparkba. 4 körül tervezek indulni, úgyis piszok meleg van. Ha van kedvetek, gyertek, még benézek addig ide, hátha.

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Andi! Mi szívesen mennénk, de csak ötig van nyitva a park, tehát a négyes indulás mindenképpen késő. Szerintem ez egésznapos programnak jó inkább. Szegény Boga! Most már jobban van? Amúgy én sem vittem volna orvoshoz, ha nem látszik komolynak. Szabolcs nagyon utálja a dokikat sajnos, csak nagyon indokolt esetben viszem. Amúgy meg most kezdődik az állandó sérülések korszaka, minden plezúrral nem rohanhatunk a sebészetre, körberöhögnének. Hozzá kell szoknunk sajna... Szabolcs alsólábszára és térde folyamatosan kék-zöld foltos, karcolásos, elkezdett szaladni, és néha nagyokat esik...

Zsuzsi! Hát a gondolatra is könnybe lábadt a szemem, nagyon helyesek lehettek a gyerekek!
Fulescsacsi
 


Fcs! Még jó, hogy mondod, hogy csak 5-ig van nyitva! Azt hittem, 6-7-ig... Így 3után már tényleg semmi értelme elindulni. Hát majd meglátjuk, h meddig alszik a kisasszony. Én kezdetnek még 1-2 órát terveztem oda, mert még nem voltunk,így nem is tudom h milyen, mekkora, stb. Csak még a mai jó időt kéne kihasználni értelmesen, mert holnaptól jön a feketeleves. Kép

andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: