Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Lini a biztató szavakat. Én is abban bízom, hogyha valami ártott neki akkor nem marad meg. Ha viszont nem akkor egy szép erős baba lesz.
Jaj nem szeretném magam beleélni. Félek, hogy csalódok. Esetleg arra is gondoltam, hogy a gyógyszerek okoznak galibát. De ez az ötletem sem jó, mert nem hormongyógyszerek voltak. Szóval ez is kilőve.
Ráadásul olyan rossz, mert nem tudom senkivel megosztani, azért írtam le nektek. A párom szerintem azt hiszi, hogy megjött, mert tisztasági betétet berakok estére, hogy ha megjön akkor ne legyen olyan az ágy. Szóval Ő azt hiszi, hogy azért mert megjött. Még nem mondtam neki semmit. Majd holnap. Remélem örömhírt közlök neki.
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jó régen jártam itt, nem győztem olvasni :-)
Szilvi nagyon aranyos a kisbabád!!!
Indigo: a mi kicsi fiunk neve valószínű Gergely lesz! Nagyon drukkolok!!!

Én nem tudom ki hogy van vele de én egyre jobban félek és mégis egyre jobban várom a pillanatot amikor végre indulhatok a kórházba és végre megpillanthatom a kis lakótársamat!
Sajna nekem vizsgaidőszakom kezdődik úgyhogy nincs időm többet írni pedig még lenne kérdésem és szívesen hozzászólnék a témákhoz, de muszály tanulnom. Bocsi :-(((

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
akinorev
 
 


Akinorev, én is suliba járok. Nálunk 4 hét múlva kezdődik a vizsgaidőszak, úghogy teljesen megértelek. Egy kalappal. Szorítok Neked, hogy minden vizsgád görbüljön.
A táblát javítottam. Kép
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 

 
 

KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME ORVOS SZÜLÉSZNŐ ÉLETKOR
Emma8 2005.05.02 39 Első Balázs Dr. Ács Zsoldosné Eta 29
Aysegül37 2005.05.05 38+1 Első Kislány Prof. Asztalos Még nincs 37
Csücsök 2005.05.28 35+2 Első kisfiú Dr. Bánhidy Még nincs 30
Szilvi8 2005.05.29 35+1 Első Virág Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Titti 2005.05.31 35+3 Első Klaudia Kitti Dr. Radványi Tóth Anna 28
Akinorev 2005.06.04 34+2 Első Gergely Dr. Gimes Dömötör Margit 22
Lini 2005.07.14 28+4 Első Lacika Dr. Valent Még nincs 29
Terika 2005.08.24 23 Második kisfiú Dr. Valent Még nincs 31
Nedinabp 2005.09.08 20+4 Második ? Dr. Kazy Még nincs 28
Kökény 2005.09.08 20+4 Első ? Dr. Radványi Még nincs 30</pre>

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Emma, még megvagytok? Vagy már a kórházban?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira rosszul aludtam az éjszaka!S attól tartok, hogy a tej, amit este ittam, nem volt 100-as.Pedig elvileg holnapig jó.A gyomorsavam is beindult,az meg valószínűleg a tegnapi ebédtől.Úgyhogy együtt a kettő totál betett!Ugye a Babónak nem ártott meg ez a tej?Most hívott az egyik babás barátosném, s azt mondta, hogy ha nem volt hasmenésem tőle, akkor a szervezetem megbírkózott vele és a babóhoz nem került belőle.Szerintetek?!
Meg hát olyan határeset volt a jó és a savanyú között.Csak először szendviccsel ettem,s már csak akkor tűnt fel az íze, mikor magában akartram inni.Kép

És ráadásul tök kómás és gyenge vagyok, pedig nem éreztem, hogy tegnap kifárasztottam volna magam!De a múlt héten is volt egy ilyen napom, aztán másnapra elmúlt.

Indigo!
Képzeld, a várandósságom elején nekem is volt egy parás időszakom, pont röntgen miatt.A munkám miatt évente kell mennünk orvosi alkalmassági vizsgálatba, amiben a tüdőszűrés is benne van.Én egy kicsit elhúztam a dolgot és augusztus helyett szeptember 8-án mentem el.S erre fel szeptember 24-én kiderült, hogy babát várok!Először nem is jutott eszembe a tüdőszűrés, csak kb. két nappal később.Kérdeztem a dokimat, hogy ilyenkor mi van, hogy sérülhetett-e a baba és azt mondta, hogy a mesim időpontját nézve szerinte akkor még csak útban volt a petevezetékben a beágyazódás felé, és ha hatott volna rá a sugár, akkor elpusztult volna, de mivel szépen fejlődésnek indult, nem hatott rá.Még egy-két hétig agonizáltam rajta,de aztán látva milyen jól fejlődik,megnyugodtam.
Úgyhogy: no para!!!!!!!!!Kép
Én is szurkolok!Kép

Puszi: Szilvi
szilvi8
 
 


Szilvi, köszi azt hiszem kezdek megnyugodni hiszen a röntgent akkor csinálták, amikor az előző vérzésem volt. Akkor ezek szerint amit írtál nem árthatott neki.
Az injekciót meg a peteérés után egy nappal hagytuk abba. Szóval akkor talán reménykedhetem, hogy nem lett semmi baja. Hiszen a baba csak 2 héttel a fogamzás után kerül kapcsolatba az anyával.
De most meg amiatt aggódom, hogy bevettem a múlt héten 2 panadolt, mert kétszer is fájt a fejem. Nem gondoltam, hogy esetleg terhes vagyok. Egyébként Quarelint vettem volna be.
Ráadásul az előző 4 hónapban folyamatosan szedtem az Elevitet erre most abbahagytam mondván úgysem próbálkozunk. Szóval egy kicsit dühítő a dolog.
Te viszont ne izgulj. A barátnőm amikor babát várt elkapott egy hasmenős hányós vírust. Ő is aggódott, hogy a babának lesz-e valami baja. A doki megnyugtatta, hogy semmi baja nem lesz.
Szóval ne aggódj.Kép
Mondom én aki majd lerágom a körmöm.
Ráadásul tanulnom is kellene, de nem tudom, hogyan fogom rávenni magam olyan ideges vagyok.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!
Végre beindult a forgalom! Én még egybe vagyok. Pedig győzködtem a hétvégén a bébikét, hogy bújjon elő a szép időben, de nem akarodzott neki...

Indigo, a panadol miatt ne aggódj, én anno utánanéztem, mit lehet bevenni, ha nagyon muszáj és az pont a panadol volt! Szóval attól tuti nem lesz bajod (pláne nem két darabtól). Nagyon drukkolok, hogy bébike legyen odabent!!!!

Szilvi, nekem is volt hasmenéses vírusom, napokig rókáztam meg f...tam (Smecta nevű port lehet rá szedni, közben ezerrel görcsölt a hasam, de a dokim megnyugtatott, hogy ettől a bébinek semmi baja nem lesz. Szóval ne izgulj!

Puszi,
e

Kép
emma8
 
 


Köszi lányok kezdek megnyugodni és mostmár én is annak drukkolok, hogy legyen baba. Mert amiket írtok, lassan rájövök, hogy talán nem ártott neki semmi. Csak ne lennék ilyen aggóddós fajta. Kép
Csak nehogy csalódjak holnap reggel.
Emma sokat gondolok rád és nagyon kívánom, hogy gyors, könnyű komplikációmentes szülésed legyen.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Indigo, nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!Kép

Lehet, hogy bejön a jóslat, és újra együtt babázunk? Kép

Én is kérek szépen drukkokat, tegnap nagyon halványat teszteltem, mindjárt indulok a Kaáliba, hogy vérből is megnézzék, mert az hitelesebb képet mutat. Istenem, annyira izgulok!

Szép napot mindenkinek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Úgy látszik a rendszer megbolondult. Sok hozzászólás eltűnt. Kép Ez a babanet olyan sokat vacakol.

Pirus, nagyon örülök, tudod a halvány csík is csík, úgyhogy gratula. Ez csodás!!!!!! KépKépKépKépKépKép
Nekünk nem jött össze, kedden teszteltem reggel egy negatívat és utána 1 órára megjött. Majd a következő hónap most úgysem terveztük az injekció miatt. Úgyhogy most nem is vagyok letaglózva.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Most vettem észre, hogy , amit tegnap írtam(már másodszorra) az nem is jelent meg!KépKépKépTök kiakasztó!Sőt!Egyetlen keddi beírás sincs meg!Kép
Na, mindegy!Hála Istennek már nincs hányingerem és kezd a gyengeség is elmúlni!Kép
Most volt itt a védőnénink,tök jót dumáltunk! Nagyon jó fej és nagyon egyezik a látásmódunk a babagondozást illetően!
Nektek milyen védőnőt sikerült kifognotok?Mik a tapasztalatok?

Indigo!Lehet, hogy tényleg jobb így, mert lehet, hogy túlzottan izgultál volna az injekció miatt.

Pirus!Drukkolunk!

Hétfőn fél 3-ra megyek CTG-re.Jön még valaki?Találkozhatnánk előtte, mert utána rohanok a dokimhoz!

Puszi!Élvezzük a napsütést!Kép

Sz.
szilvi8
 
 


Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa
 
 


Szilvi, én is így gondolom. Így legalább a következő ciklusban már minden stimmelni fog. Megpróbálom lazán felfogni a dolgot hátha a stressz, a túlzott akarás hátráltatja a dolgot.
Védőnőkkel kapcsolatba nekem nincs sok jó véleményem. Háromhoz volt szerencsém egyik se jött be. Mondjuk én inkább olyan típus vagyok, hogy hagyjanak békén majd egyedül mindent megoldok. Így eleve nem úgy állok, álltam a védőnők munkájához.
Az első pl. úgy fejt meg hogy kék-zöld foltos lett a mellem utána. Kép Ennyit a szakértelemről.
A második az úgy ahogy elment, a harmadik pedig csak most kezdte nincs gyereke, így nagyon sok tanácsot nem tud adni.
Örülök, hogy Neked sikerült jót kifogni.

Na most megyek, tanulnom kell, jövő kedden személyiségalakulásából elővizsgázunk. Kép

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Hu Pirus én nagyon drukkolok. Emlékszem amikor én teszteltem nekem is az egyik csík nagyon halvány volt. Annyira hogy visszamentem a patikushoz és megmutattam neki hogy szerinte ez csik vagy nem.Kép Mondta hogy csík. Halvány de az. Hát ebből a havány tesztből van az én Lacikám. Holnap 29 hetes.Kép Kép Kép
Szóval hajráKép

Indigo
Hát majd legközelebb biztos sikerül.Kitartás aztán majd mi irigykedünk hogy pocakosodsz mi meg nem. Én imádok terhes lenni.Kép

Szilvi
Nekem szörnyű a védőnőm.Folyton siettet és elmegy szabira meg ilyesmi. Ugy a kérdéseimet nektek teszem fel meg a barátnőimnek

Lini

Kép
lini
 
 


Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Most szeretnénk második gyereket és keresem az orvost akinél szülni fogok(sajna az előző nem vált be).
Fontos, hogy legyen magánrendelője, ahol UH-ot is tud csinálni. Ha lehet akkor ne legyen méregdrága.
Visszaolvastam és Valent dr.-t sokan dícsérik, ha lehet akkor aki nála szül/szült írjon nekem infót a magánrendeléséről.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Anna

Kép
Kép
janna
 
 


Sziaszok !
A keddi mind kárba ment... sebaj.

Nekem is szerencsém van ezekszerint a védőnőm igyekszik minden kérdésemre válaszolni, most hogy így közeleg a nagy alkalom még ki is jön a köv héten, bár szeríntem a körülményekre kíváncsi Kép
Pedig még nem adtam neki semmi kis pénzt, egyáltalán azért a védőnőnek mennyit adjak? ha naponta v. kétnaponta jön majd? nem is tudom.

Indigo, most akkor nagyon szenvedélyes éjjszakákat. Kép nálunk is így volt első hónapban megjött, másodjára már csak -- Kép

Emma ? ....

Anna, nekem dr nőm van Radványi Krisztina,a Blahán van mgrendelője, Uh val ctg meg minden .
kedden de. szerdán du rendel itt külön is. Klassz mert nem kell várni mint a klinikán. Nekem jó érzés , hogy nő fog ott motoszkálni szüléskor, amúgy is volt egy két problémám a ffi nőgyogy.okkal.


Szilvi, pénteken megyek ctg re, pedig szívesen taliznék veled, Kép hátha együtt szülünk Kép
írtam még neked kedden : nekem gyomorégésre, + mikor éjjel nagyon feljön a sav, nagyon bevált a hámozatlan mandula+ nem vacsizok csak 3-4 órával lefekvés elött vmi light-osat.pl. csokifagyi Kép
attól sose ég éjjel a gyomrom Kép

puszi Titi
titti
 
 


Sziasztok!

Sajnos negatív lett a vérteszt, sőt a progim annyira alacsony, hogy valszeg nem is volt peteérés.Kép Kezdek kicsit paranoid lenni, úgy látszik a második csíkot is csak beképzeltem. Már a 34. napon vagyon, de megjönni sem akar, pedig jó lenne, mert akkor újra el tudnám kezdeni a clostit.
Indigo, sajnálom a Te negatívodat is, de majd a jövő hónap, meglátod, az a miénk lesz!Kép

Befejezem, mert nem tudom, hogy egyáltalán elmegy-e, tegnap semmit nem tudtam elküldeniKép

Puszi Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem délelőtt megint vacakolt ez az oldal.Kép
Tegnap voltunk "Apucival" kiskádat,vízhőmérőt,stb. venni.Tökre élveztük!
Amikor viszont elkezdtem összeszedni a kórházas, bocsi: klinikásKép cuccokat, rá kellett jönnöm, hogy nincsenek gombos hálóingeim.Pedig abból kell egy jó pár!Most délután megyek és szétnézek a környéken,hátha találok olcsón néhány normálisat.Ti felszerelkeztetek már ezekből?

Ja, és kiságy-témában is bonyolítjuk életünket.Eddig úgy volt, hogy kapunk egy már két gyerek által használtat, egy ismerőstől.Kaptunk is, csak éppen nincs olyan szép állapotban, mint gondoltuk és baromi nehéz összetákolni(szó szerint),úgyhogy a férjem kitalálta, hogy inkább veszünk egyet vagy újonnan, vagy egy szép használtat,amit max. egy gyerek használt.Most megy a dilemma, hogy pelenkázós legyen vagy sem.Ő mindenféleképpen heverővé alakíthatót szeretne, de persze az drágább.S mivel azt hittük, hogy erre nem kell költenünk,most én sajnálok érte sokat kiadni, viszont az is igaz, hogy ha már veszünk, az érje meg hosszútávon is.A babszoba.hu-n is lesem az ajánlatokat,de méreteket illetően is be vagyunk korlátozva.Hát nem könnyű...

Titi!Kár, hogy a hétfő nem jön össze.Neked is most lesz az első vagy már voltál?Én tegnap próbálkoztam a fagyival,a férjem is ajánlotta, de nem nagyon hatott.De a lényeg, hogy azért tudtam aludni.


Pirus!Sajnálom, de semmi csüggedés!!!KépKépKép

Szilvi
szilvi8
 
 


Titi, a védőnőnek szerintem nem szoktak pénzt adni. Amikor a baba pici, akkor sűrűn járnak nézegetni. Ez a munkájuk, úgyhogy emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
Nem igazán értettem az első hónapos mondatodat, mert sajnos nálunk már az 5. hónap jön. Kép

Pirus, nagyon sajnálom, de fel a fejjel új hónap új remények.
Szerintem is a következő hónap lesz a miénk. Akkor pont 3 évre rá születnének az új jövevények. Hajrá következő hónap!!!!!!

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Szilvi, szerintem is jobb, ha vesztek egy jobb állapotú kiságyat, hiszen gondolom még szeretnétek kistesót és ebben az esetben már jobban megéri.
A pelenkázós kiságyak nekem nem tetszettek, mármint aminek a végében oda van rögzítve a pelenkázó. Én személy szerint előnyben részesítem a külön pelenkázót, amit az ágytól függetlenül bárhova elrakhatok. Ja és később akár komódként is használhatsz az a legjobb.

Indigo

U.I.:Mondjuk nálunk egy igen masszív polcrendszer a pelenkázó, amit később is feltudok használni. A tetejére vettem puha pelenkázólapot, és olyan jól mutat, hogy mindenki azt hiszi, hogy eredetileg is pelenkázónak készült. Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Emma mi újság nálatok?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Indigo!
Kép, hogy most nem sikerült. DE, bízzunk benne, hogy a következő hónap a tietek lesz!Kép

A dolgok jelenlegi állása szerint a Zalán név lesz a befutó nálunk. Bár még nagyon sok idő van augusztusig...Kép

Pirus!
KépKépKép, pedig én rendíthetetlenül drukkolok...
Így viszont lehet, hogy egy kistesót kap Zsombi a 3. szülinapjára.Kép
Tali? Vagy mostmár nagyon sok az elintéznivalód?

Szilvi!
Ismerős a kiságyas történet.Mi is éppen így jártunk anno: olyat kaptunk, amibe nem akartam beletenni a gyereket. No és persze már akkor tudtuk, hogy nem csak egy gyereket szeretnénk...
Így aztán újat vettünk.

Lini!
Hogy vagy? Pihengetsz?

Emma, Aysegül?
Még egyben?

puszi: Terika
terika
 
 


sziasztok!

Pirus, indigo sajnalomKép de jon az uj honap es uj remenyekKép amugy a tesztekrol: mi ugye Botit nem terveztuk, igy csak akkor kezdtem gyanakodni amikor hanyingerem volt a hutobe pillantastol (ciklusom sem volt meg). csinaltam tezstet, kettot is (kulonbozoeket),olyan halvanyak voltak mint haz, aztan elmentem uhra es kiderult hogy 7 hetes a pocaklako. na ennyit a tezstekrol.

Titi: sajna Radvanyi drnonel az uh-ert es a ctg-ert kulon kell fizetni, szal en sose mentem oda, jobb a klinika, meg ott jobban biztam az orvosokbanKép

orsoly
orsoly
 
 


Terika, akkor beírjam a Zalán nevet?

Lányok aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok. Bevallom jól esik.
Bízom a következő hónapban, hiszen mást nem tehetek. Orvoshoz még nem akarok menni. Úgyis csak 1 év után foglalkoznak az emberrel.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Kedves Titti!

Én örülnék ha nő lenne a nőgyógyászom. Hol van a magánrendelője? Leírnád privibe, hogy mennyi nála a magánrendelés? Illetve a szülésért fix összeget kér?
e-mail címem: zsanna@monornet.hu

Előre is köszi.....Anna

Kép
Kép
janna
 
 


Sziasztok,

Pirus, nagyon sajnálom hogy nem jött még össze. De biztos sikerülni fog.Kitartás és biztos a siker. Megnéztem a képet a kisfiadról. Gyönyörű gyerekKép

Terika,
Igen próbálok pihenni de eléggé unatkozomKép
Gyönyörű az idő és hála isten semmi bajom nincs.De azért a legtöbb időt itthon töltöm.
A babáért mindentKép

Lini

Kép
lini
 
 


Sziasztok!

Annamari!
Remélem jobban vagy már, és nem vették el a "nevedet"... maradj csak velünk.
Meglepő volt, hogy V doki ilyet csinált... nem szokása "játszani " a betegekkel.

Indigo --> szerintem nincs miért aggódnod, hiszen már összejött egy babaócza, majd jön a második is, amikor annak ideje lesz :-)

Pirus :-( :-( :-( nagyon sajnálom.
Pedig úgy örültem, amikor írtad, hogy halovány ugyan, de csík...

Emma, lehet, hogy már babázik???

Erről jut eszembe:
Mi kell a babázáshoz?
- bab + víz :-) :-)

Na jó, tudom, rossz poén volt, de egy kicsit szerettelek volna felvidítani Titeket.

Terika!
Hogy van a derekad? Zalán a jó név nagyon.

Orsoly, rólad is már rég hallottam, olvastam. Mi van Veletek?

Szilvi8 - ha tényleg nem egy babát terveztek, akkor valóban jobb a saját új kiságy. Nekem pelenkázó lapom volt, kemény aljjal és azt raktam a kiságyra. Gyerkőcöt rendesen elbírta, nem foglalt külön helyet.

Kismamik - Titti és Aysegül és Lini és... olyan jó nektek, élvezzétek ki minden percét, mert utána sokáig nincs pihi :-))))

Nálunk is nagy hírek vannak. tegnap voltunk ovit nézni.
Megnéztük a termeket és az óvónéniket + a játszó udvart is. Pont akkor jöttek ki a csoportok ebéd előtti játékra. A gyerekek körülvettek minket és vitték is Pannát játszani.
Mintha mi ott sem lettünk volna... élvezet volt látni, milyen könnyen beillesztkedik. Az óvónőknek is nagyon tetszett, hogy Panna mennyire közvetlen baba.

Legyen szép napja Mindekinek.

Üdv: Krizsi
krizsi
 
 


Krizsi

Én minden percét élvezem és most egy kicsit szégyelem magam hogy az előbb panaszkodtam hogy unatkozom.
Lini

Kép
lini
 
 


Próba
muter
 
 


Wowww!!! Visszakaptam az igazi nevemet! KépKép

Balázs tegnap látott egy kisbabát a TV-ben, megfogta a kezem és azt mondta: tudodbizony anyu, én is ilyen kicsi baba voltam!
Annyira aranyos volt! KépKép

Annamari
muter
 
 


Csajok!

Elég gyanús, hogy az Emma napok óta nem jelentkezik....KépKépKépLehet, hogy már a babóval "cseveg" és nem velünk?Kép
Annyira kíváncsi vagyok!

Szilvi
szilvi8
 
 


Sziasztok!

Krizsi! köszi, már nagyon várom azt is hogy megszülessen és hogy oviba vihessem, az Anyukám oviba dolgozik és olyan édesek, gratulálok és klassz, hogy ilyen közvetlen Panna .
Nagyon szeretek pocakos is lenni, szerencsére nagyon jókat alszom és nagyon vidáman éljük + a Tamással a nehezebb napokat is.
Kép van mikor felszívom a vizet , reggel az ujjam nem fért át a teáscsésze fülén Képnevettünk.
már nem is tudom mekkora vagyok is valójában ,
sajnos nagyon vizesedek.Kép sebaj

Indigo, nem tudtam de köszi a hírt. Nem állunk úgy hogy szórjuk a pénzt . Csak azért gondoltam ,hogy várja merthogy kijön, de még nincs tapasztalatom mit is csinál majd a védőnő és mennyit is segít valójában.
Kép azt hittem még csak az első hónap nem sikerült,
de nagyon szorítok(unk)!

Szilvi, igen most lesz az első ctg, kicsit izgulok is. de holnep ha túlleszek rajta írok.
Sav ellen:próbáld meg a mandulát, egy maréknyit az is segíthet.
nekem sem volt hálóingem és szőrnyű gnomok vannak mindenhol 3,4000ért. DE ! találtam az auchanban 850 ft ért spagettipántos klassz nyári vidám színű
rövid hálóinget, abból be is vásároltam . könnyen kibújhatsz a pántból és nem is drága.Szerintem. Kép
Tegnap pedig a coraban is láttam ilyen hasonlóakat ugyanennyiért.
amúgy már majdnem minden megvan az eldobhatós bugyit hajkurászom, holnapra rendeli meg a gyógyszertár.
a savakon kívül jól vagy ? ma reggel arra ébredtem hogy furi tompán érzem a hüvelyem, nagyon lenn van a kis feje és nyomja , remélem ez nem gáz.

Lehet hogy már gratulálhatunk Emmának Kép

puszi mindenkinek
Titi
titti
 
 


Titi, a védőnénik az elején elég gyakran kimennek a kisbabákhoz. Hogy pontosan milyen gyakran az a védőnőtől is függ. A barátnőm védőnője hetente megnézi a picit és tanácsokat osztogat.
Az én védőnénim talán havonta egyszer jött ki, de nem is igényeltem többet. Ha gondom volt úgyis felkerestem a tanácsadóban.
Egyébként szülés előtt meg szokták a lakást nézni környezettanulmány végett, hogy a pici jó helyre kerül-e. Kép
Én ki voltam akadva ezen, de azért megértem, mert biztos van olyan helyzet, hogy a babának nem megfelelő az otthon. Ilyen esetben nekik lépni kell. Amikor kismama voltam fültanúja voltam annak, hogy egy védőnő éppen a nevelőotthoni elhelyezést vitatta egy kismamával. Aki viszont ígérgette, hogy mire megszületik a pici elköltöznek a nem tudom hány fős családtól albérletbe.
Szóval ilyen is van.


Szerintem is Emma már a klinikán van, mert máskor, ha kérdeztük, hogy hogy van, mindig válaszolt. Milyen jó most neki! Kép

Jó éjt mindenkinek
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME ORVOS SZÜLÉSZNŐ ÉLETKOR
Emma8 2005.05.02 39+3 Első Balázs Dr. Ács Zsoldosné Eta 29
Aysegül37 2005.05.05 38+4 Első Kislány Prof. Asztalos Még nincs 37
Csücsök 2005.05.28 35+5 Első kisfiú Dr. Bánhidy Még nincs 30
Szilvi8 2005.05.29 35+4 Első Virág Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Titti 2005.05.31 36 Első Klaudia Kitti Dr. Radványi Tóth Anna 28
Akinorev 2005.06.04 34+5 Első Gergely Dr. Gimes Dömötör Margit 22
Lini 2005.07.14 29 Első Lacika Dr. Valent Még nincs 29
Terika 2005.08.24 23+3 Második Zalán Dr. Valent Még nincs 31
Nedinabp 2005.09.08 21 Második ? Dr. Kazy Még nincs 28
Kökény 2005.09.08 21 Első ? Dr. Radványi Még nincs 30</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNŐ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Mohácska Dani (1994.09.12) 35 Dr. Ruzsvánszky Nem volt Császár Igen
Maszat <table>
Péter (2001.10.17)
Anna (2004.02.29)</pre> 29 Dr. Bánhidy Tóth Anna Császár Nem
Muter(Annamari) Balázs (2002.03.20) 30 Dr. Vermes Nem volt Hüvelyi Nem
Terika Botond (2002.05.31) 31 Dr. Valent Nem volt Hüvelyi Pocaklakó
Krizsi Panna Krisztina (2002.10.16) 33 Dr. Vermes Nem volt (Bagóné Annamária) Hüvelyi Jövőre
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Orsoly <table>
Lackó (2002.12.30)
Botond (2004.09.23)</pre> 30 Dr. Radványi <table>
Tóth Anna
Dömötör Margit</pre> Hüvelyi Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Igen
Piroska Zsombor (2003.01.23) 29 Dr. Mericli Dömötör Margit Hüvelyi Igen
Fülescsacsi Szabolcs (2003.11.06) 26 Dr. Várbíró Nem volt Császár Nem
Ágiboszi Dani (2003.12.09) 38 Dr. Matányi Zsoldosné Eta Császár Félig igen; nem
Nedinabp Bálint (2004.03.08) 28 Dr. Kazy Nem volt Császár Pocaklakó
Shine Ádám (2004.06.04) 29 Dr. Vermes Dömötör Margit Császár Júniustól
Repa Anna(2004.07.29) 34 Dr. Vermes Ismeretlen Hüvelyi Idővel
Icsilya Levente;Máté (2004.10.20) 25 Dr. Ujvári Nem volt Császár(35+0) Idővel</pre>

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Emmanak nagy drukkkkkkk ha a klinikán vanKép

Muter
Lenne egy kérdésem. Hogy hogy a dokid nem volt ott a bemutatáson. Én ugy tudom hogy ott szoktak lenni. De azért remélem jól vagy és hatnak a gyógyszerek.

Indigo
Még mindig tök jó a táblázat. ImádomKép

Titi
Mi ez az eldobható bugyi? Még sosem hallottam róla. Mennyibe kerül?

Lini

Kép
lini
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Eldobható bugyit lehet venni bababoltokban is (4 db 900 Ft körül mozog), de nekem most egy még jobbat ajánlott a barátnőm és a védőnő is: hálós bugyi, ami ugye nagyon jól szellőzik, s csak a betétet kell beletenni.Azt mondják,hogy tök jól felveszi az ember alakját és hát jön a meleg, meg a benti klíma, s nagyon praktikus.Ki lehet mosni, pikk-pakk megszárad,de addig is ott van a váltás.Egy csomagban 2 db van.A patikában lehet kapni, a Tenna gyártja.A barátnőm már két szülésnél is használta ua. a két darabot.Nagyon igényes csaj, úgyhogy nem igénytelenségből használta 2x, hanem mert ilyen strapabíróak.
Azt hiszem én ezt választom.Az ára szintén 8-900 Ft körüli.

A védőnő hozzám hetente fog kijönni az elején.

Emmának drukkolunk!Kép

Szilvi
szilvi8
 
 


Sziasztok!

EmmaKép Nagy drukk neked, de lehet, hogy már nagy gratulát kéne küldeni. Kép

Lini: az eldobható bugyi nagyon jó! Én azt vittem a kórházba, és nem bántam meg. Nekem anno anyukám vette a Kálvin téren (van ott egy kismama bolt). Fogalmam sincs, mennyi volt. Asszem 7 db. van egy csomagban. Klassz, mert használat után kidobod, és nem kell mosni. Kép Én nagyon véreztem, és nekem nagyon bejött. Legalább ezzel nem volt gondom. Mondjuk , ne számíts egy szexi darabra. KépKép

MuterKép Mi a jó fene az a bemutatás? És tényleg, hogyhogy V. doki nem volt ott? Drukkolok, hogy meggyógyulj!!!!!!!!! És még jobban, hogy ne endo legyen!!!!

puszi, shine

UI: tali???????????
shine
 
 


Köszi az infot a bugyikról KépKépjövö héten veszek egy párat . Még az lenne a kérdésem hogy tej szívot ti elemeset vesztek vagy kézit??

Shine
Azt hiszem az a bemutatás amikor az orvos nem dönthet maga arról hogy mit kezd a betegével. Vagyis nem műtheti meg addig amig a prof. nem vizsgálta meg.Szóval azt hiszem ez az. Nem hangzik túl jól de hát mit tehetünk?!

Lini

Kép
lini
 
 


Lini!

Én Avent kézi mellszívót vettem, az én környezetemben mindenki azt használ már régóta, és nagyon szeretik.Úgy tudom az elektromos nem mindenkinek vált be és persze drágább is.Én a Babaszobán vettem az enyémet egy anyukától, kevesebb, mint féláron +tejgyűjtő zacsikat is adott hozzá a lefagyasztáshoz.Most is láttam, hogy hírdetnek ilyen Avent-est.

Szilvi
szilvi8
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttéerzéseteket! Most azért kell drukkolni, hogy minél előbb megjöjjönKép Mert még mindig semmi, és jó lenne már elkezdeni a clostit. A klinikás laborom is kész lett, amit a clostis hónapban csináltak, és nagyon reménykeltőek lettek az eredmények, talán azzal sikerül elősegíteni a peteérést. A közeli terv az, hogy 3 hónapig closti, ha nem jön össze a baba, akkor átjárhatóságit csinálnak és annak eredményétől függően lépünk tovább. Remélem erre nem kerül sor és tényleg már a következő hónapban örömködhetünk.Kép
Indigo, én nem hiszem, hogy 1 év sikertelen próbálkozás kell ahhoz, hogy szóba álljanak Veled. Én is tartottam ettől, de a Kaáliban teljesen normálisak voltak, az eredményeket látva teljesen indokolt volt a beavatkozás, függetlenül attól, hogy mióta próbálkozunk és már van egy gyermekünk. A szekunder meddőség sajnos elég gyakori.Kép Ha gond van, akkor teljesen felesleges várni még több időt. Talán beszélj a dokiddal, hogy csináltasson egy hormonvizsgálatot, abból azért sok minden kiderül.

Terika, nagyon jó lenne már talizni, de sajnos ez a hetem is elég kaotikus voltKép Mindig ugrásra készen kell állnom, ha intéznem kell valamit a házzal kapcsolatban. Talán a jövő hét már nyugisabb lesz, és végre össze tudjuk engedni a zsiványokat.Kép Ha megjön és kezdem a clostit, akkor meg többször is mennem kell UH-s követésre. Szóval nincs lazsálásKép
Ezek szerint Zalán lett a vége? Nagyon szép névKép Mi még mindig Szabolcsban gondolkozunk. Ha lányunk lesz, akkor Hanga vagy Emese lesz.

Szilvi, Zsombinak olyan ágya van, amin van pelenkázó rész és később átalakítható. Igaz, soha nem azon pelenkáztam, mert vettünk külön komódot is. De jó nagy és kényelmesen elfér benne a fiatalemberKép
Nekem az ipari Medela vált be fejéshez. Ezt természetesen béreltük. Még a klinikán próbáltam ki és elsőre 100-120 milliket fejtem egy cicibőlKép 5 perc alatt megvolt. Volt Aventem is, jó volt az is, csak fárasztóbb (kényelmes kismama voltamKép ) azt inkább akkor használtam, ha nem otthon fejtem.

Lini, köszi szépen a bókotKép Zsombi egy kész szívtipró, a csajszikat is mindig ölelgeti, meg csókolgatja az oviban, és nem is menekülnek előle, vajon miért?Kép
Én is eldobható bugyit viseltem bent a klinikán, nagyon szexi egy darab, mondhatomKép De a célnak tökéletesen megfelelt, hiszen az első pár napban nagyon erős a vérzés, nálam többször is kellett ágyat húzni egy nap.

Krizsi, szuper, hogy Pannának így bejött az ovi. Én csak nagyon jókat tudok mondani arról, hogy Zsombit közösségbe adtam. Imádja a gyerekeket, rendszerességet tanult és nem utolsó sorban nagyon boldog kisgyerek, aki egész nap kedvére játszhat a kis társaival. Úgy látom, hogy a gyerekek is nagyon szeretik Őt.

Shine, Orsoly, Annamari és a többiek, olyan jó lenne talizniKép Mi még május végéig itt lakunk, utána egy hónapig valószínűleg nem lesz net elérésem, csak júni végén, amikor kiköltözünk Biatorbágyra. Addig jó lenne valamit összehozni. Talán most működne a Máltai játszótér, a kismamák is kénylemesen elücsöröghetnének az árnyékban. Tehát, talira fel!!!!

Üzenem ezt azoknak is, akik csak "olvasó" üzemmódban működnek mostanábanKép

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!
Nem tudom mi van a babanettel, de nem sikerült bejutnom egy darabig. Remélem most sikerül.

Indigo, köszi, hogy betettél a táblázatba, szörnyű, hogy én vagyok a legidősebb!! Még az a szerencsém, hogy nem látszik, letagadhatok egy tizest. Na ez a duma elég dívás volt.

Aysegült egyébként úgy ejtik, ahogy írva van, persze az y-t jének. Ha fiam lenne akkor Fatih lenne a neve. De a korom miatt nem valószínű, hogy lesz még tesó.
Nagyon szerettem volna május 1-én szülni, apucinak akkor van a szülinapja, ráadásul anyanap is van, de a dokibácsi szerint semmi esély arra, hogy a héten megszülessen. A 4D-s ultrahangon is azt mondták, hogy ez a csajszika olyan elégedett arcot vág, biztos nem akar mostanában kibújni. De egyszer csak kijön, nem?
Már alig várom!

Piroska, Indigo remélem következő hónapban összejönnek a babák!!!

Mellszívót akkor kell használni, mikor elindult a tej belövellés, vagy már az előtejnél is? Egyébként én is kézi Avent-et vettem. Remélem tudom majd hasznát venni.
Márti

KépKépKépKép
aysegül37
 
 


Sziasztok!

Remélem, minden ok már a babanettel. Mostanában, ha van időm a babanet vacakol, amikor meg nincs, akkor gondolom jól műkszik. Kép

Pirus, Indigo,
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Meglátjátok, ez a hónap sikert hozKép

Emmának megy a drukkKép de szerintem ő már babázikKép

Tegnap voltunk 4d-s uh-n, sajnos ismét nem a praxisba mentünk, mert nem volt türelmem kivárni azt az időpontot amit tudtak volna adni...Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Brendonba be menjetek ilyen uh-ra, igaz már másnap van hely, de nem az igazi.
Szóval a nő tegnap azt mondta, hogy ismét kisfiúnk lesz, de nem bizti, csak 60-70%
Egyébként jól vagyok, csak a derekam nem a régi. Bálintot egyre nehezebb felvennem, de még nagyon igényli, na meg persze én isKép

Terika,
A Zalán név nekünk is nagyon tetszik, de van ismerősünk és ezért kilőttük, nálunk most épp a Bence a befutó, ha lány lenne esetlegKép akkor Zita, de ahogy te is írtad, hol van még a vége? Kép

Mellszívó: Én Aventet használtam. Egyébként nem vettem meg előre, a kórházban szereztem be, és ott kipróbálhattam többet is, és ez jött be a legjobban. Persze ott drágábbak. Az elektromosat lehet ott is bérelni, mert ahogy Pirus is írta, aki sokat tud fejni, annak sokkal jobb az, szerintem.

Mennem kell, felébredt a hétalvó. (20perc után)

Szép napot, hétvégét!

Edina
21+1

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Igen-igen, műtétek előtt szokott lenni bemutatás, gondolom, azért, hogy ne operáljanak a dokik esetleg indokolatlanul, a prof minden műtétre váró beteget sk megvizsgál, miközben további orvosok is ott vannak és körülállnak és érdeklődve figyelnek.
V doki szerintem műtőben volt és azért nem volt ott a bemutatáson. Igazából előtte nem kérdeztem meg, mert biztos voltam benne, hogy ott lesz, utána pedig más dolgok foglalkoztattak, nem jutott eszembe, hogy megkérdezzem.

Taliban én benne vagyok!!! Mikorhol?

Most mennem kell, vár a munka!
Annamari
muter
 
 


Sziasztok !

Az eldobható bugyi, mosható is , hálós úgy néz ki mint egy short Képjó kicsit vicces. lehet kapni 1esével az AnitábaKépelvileg, mert 3*menten és csak igértékKép de 170 ft/db.
Vagy a gyógyszertárban tena bugyi 2db/360 ft.
én is bevásároltam 5 csomaggal, hogy ne kelljen mosogatni.

Avent motorosat vettünk, remélem elégedett leszek....Kép
Szilvi, ma voltam ctgn nagyon izgis volt Kép
szépen mocorgott aztán szunya a végére...nem túl stresszes amúgy sem a baba.

Kaptam 2cdt baba zene van rajta nagyon édes , de nem nagyon érzem még hogy élvezné és táncolna Kép

Indigo, igazad lehet a védőnővel kapcsolatban, Képremélem teccik majd neki a kecó.
Nem tudom -akarom -e, hogy itt lihegjen , még az anyunak is csak azt mondtam, meglátjuk...Kép

Nagyon cool a táblázat !

Emma Kép Kép Kép nagyon sokat gondolunk rátok !

Titi
titti
 
 


Krizsi!
Én nem gondolom, hogy V doki "játszott" velem, szerintem szerencsétlen véletlen, hogy így alakult a dolog, nyilván ő sem sejtette, hogy ez lesz, hiszen ez neki is kellemetlen.
Annamari
muter
 
 


Sziasztok!
Néha benézek ide, hogy lássam, kivel mi újság.

Pirus,
megy a drukk a következő hónapra! Kép

Terika, -és a többi friss kismama-
rátok nagyon irigykedem! Mostanában nagyon rámjött a teherbeeshetnék... Kép

Shine,
ti hogy vagytok rosszcsont-Ádámmal?

Solya, Ágiboszi, Kriszta, Gabi, többiek, régi motorosok, hol vagytok?

Talira énis énis! A Máltai jó lenne. Most már Flóra is élvezi a játszóterezést, bár főleg csak a "nagyokat" nézi.

Egyébként van pár új kép a Pöttöm Flóra 2.szemeszter albumban.

Mindenkinek puszi, a kismamáknak további kellemes babavárást!
PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek!Tegnap este egy picit megijedtem, mert a Babóca olyat csinált mint még soha!Olyan erővel fúródott(nem találok rá jobb szót) lefelé a medencémben,mintha akkor rögtön ki akart volna bújni.Baromira feszített és fájt!Autóban ültem,így még nagyon testhelyzetet se tudtam változtatni.A férjem is csak pislogott,hogy most mi lesz ebből!KépEgyedül az nyugtatott, hogy semmilyen méhösszehúzódást nem éreztem.Gondolom, csak helyezkedik befelé a Kincsem, készül a "nagy" útra.KépVégülis ez jó jel, nem?Legalább nem kell lefelé csalogatni majd mesterségesen.

Csücsök!
Nagyon eltüntél!!!KépReméljük nincs semmi baj!

Jó hétvégét mindenkinek!
Szilvi
szilvi8
 
 


Sziasztok!

Szilvi8: én is éreztem már ezt, és írtam is a netre csak az a nap teljesen eltűnt és nem volt kedvem újra leírni! Ráadásul elég sokat fáj a pocim, nem tudom miért, lehet hogy készülődik a Picúr? Néha én is megijedek, hiszen még van ideje!

Emma: ha azért nem vagy mert babázol, akkor nagyon gratula!! Gondolunk rátok!

Indigo: sajnálom hogy nem jött össze, meglátod ha nem gondolsz rá annyit sikerülni fog, addig is élvezd hogy már van egy gyönyörű porontyod!
Pirus neked is drukkolunk!

Csütörtökön megyek ctg-re, hétfőn meg laborba. Valaki jön még?
Ja drukkoljatok légyszi hétfőn szigorlatozom!

Emlékeztek Megann-ra, képzeljétek nem toxos mégse, úgyhogy minden ok velük! Szörnyű hogy ennyi téves eredmény születik a klinikán, kár hogy az enyém nem volt az! :-((

Kép
Kép
akinorev
 
 


Sziasztok! Emma férje vagyok.
Balázs fiúnk 28-án, este hétkor született meg.
3,8 kg és 56 cm lett a kis törpe :-)
Minden rendben ment, mindketten nagyon jól vannak. Egyedül még a szoptatás nem sikeredett, mert igencsak lustácska, és még a tej se indult el igazán. De biztos az is hamarosan menni fog.

Sziasztok
Kép

Kép
emma8
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?