Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék a szerver szidókhoz, de én csak a saját gépemet szidhatom:-))
Mire mindenkit megdícsértem addigra szépen lefagyott ez a dög.-(
És ez azért is ciki mert eddig nem volt szokása:-(
Nos!
Akkor mégeccer :-(
Erika!
A képeis a szokásos szépek, de az utolsó köcsög azzal a repesztett háttérrel, nagyon tuti :-)))
Jubi!
A kertészkedésed eredménye ugyanúgy gyönyörű, mint az anyukádnak alkottott ajándék:-))) Én is csak azt mondhatom, hogy biztosan nagyon boldog lesz anyukád és büszke Rád :-)))
A borosdoboz is nagyon szépséges lett, méltó a tartalomhoz :-))))
Mian!
persze hogy lenyűgözőek az alkotásaid megint:-)))
A plágium itt nem szégyen, hiszen szabadon garázdálkodunk egymás ötleteiben tobzódva:-)))
Hajcihő!
Üdv a fedélzeten :-))))
Sztigris!
A Te anyáknapi ajándékod is nagyon szépséges :-))), de nekem a kulcstartó is nagyon bejön és biztosan a férjed is örülni fog szarvaskának :-)))
Vali !
Kár hogy ilyen picik lettek a képek :-(
Boldog névnapot így egy nappal később is:-)))))
Zsuzsi!
Biztosan nagyon hálásak lesznek az anyukák, hogy ilyen szépségekre tanítod az aprónépet, akik rád vannak bizva:-)))
Gratula Neked is és a törpöknek is:-)))
Krimóca!
Nem kis fába vágtad a fejszét azzal a ládával :-))
Várjuk a végeredményt is:-)) Az edényke nagyon pöpec., nagyon teccik nékem :-)))
Koda!
Lássuk a dobozokat !!!!!! :-)
Abby Cica!
Téged már szóban agyondícsértelek, úgyhogy most csak annyit, hogy csatlakozom az előttem szólókhoz, le a kalappal:-))))
Patricia!
Gratulálok, az alkotások mennyiségéhez, a gyorsaságodhoz, de leginkább a minőséghez.:-)))
Azt tudom tanácsolni, hogy ezzel a lendülettel folytasd az alkotást és keress fel ajándék és virágboltokat a cuccokkal, mert erre a minőségre azért biztosan van igény, és különösen mivel nálatok elég élénk azidegenforgalom ezeket a szépségeket a külföldiek is díjazni fogják:-)))
Sokat kell menni miatta, de megéri:-)))
És végül én is csináltam ezt-azt, és jó hogy lefotóztam, mert a többség már nincs meg :-)) :-((
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=370667&index=1 Innen négy kép. Az antikoltaknál a fotó nem igazán jó, mert eredeteiben ennél sokkal homogénabb volt a felület, csak a fotón nagyon csíkos, és világos :-(
Na eldugulok és egy darabig nem jövök ígérem :-)))