Sziasztok!
Most van egy kis időm, úgyhogy bővebb leszek
Mondjuk jókedvem nincs, mert valszeg nem lesz hová viszamennem dolgozni, de ezt most nem részletezném.
Ildi! Voltatok nálunk, itt igazából nincs mit becsukni, mármint ajtót. Sőt, továbbmegyek, gyártani kell kisajtót a teraszra is, mert nálunk egész nyáron nyitva áll a kétszárnyú ajtó a terasz és a konyha között, és persze mindig meglóg, meg se áll a kertig.
Marycus! Örülök, hogy egyben vagytok még! Mennyit kellene még kihúznod?
Miksával elég sokat megyünk el most, mert szinte az ember nélkül kell esküvőt szerveznünk, és hát majdnem minden délelőtt autózunk valahová. Igazság szerint ha ki tudom vinni a kertbe, akkor nincs olyan nagy baj, de ha tócsákban áll a víz és térdig vizes lesz a fűben a kölyök, akkor nem tudom kivinni. Ugyanez a játszó is, van itt a faluban egy egész rendes, de ha tocsog a homok a víztől, akkor az nem játszik. Lehet, hogy veszek neki gumicsizmát
Mondjuk ha bent vagyunk, én akkor is sokat játszom vele, meg könyvet nézegetünk, ilyesmi, csak hát ő fogócskázni szeret (egy kicsit bent is lehet, de azért az nem olyan
) Most az a sláger éppen, hogy áll a széken és piszkálgatja a teraszajtó kilincsét. Mondjuk nagy megkönnyebbülés, hogy legalább a lépcső le van zárva. Egyébként az ember kérdezte, hogy megdicsértétek-e a művét, mondtam, hogy nem
Manó! Én most - hogy járkálunk a városba - borzadtam el, hogy mi kosz van Pesten. Döbbenet. És nagyon örülök, hogy kijöttünk onnét, mert nem gyereknek való. Ezt a belvárosra értem, nem a külsőbb kerületekre. Legutóbb épp a Nyugati aluljáróban borzadtam el, hogy folyik a szar az utcán, már bocsánat. És keresztültoltam a koszon a babakocsit, itthon meg a kölyök piszkálgatja a kerekét, bbrr... És én még épp a múlt héten voltam fölháborodva, hogy Miksa talált 2 csikket az utcánkban
Kriszta! Én is nagyjából ezekre gondoltam, mármint tesóügyben. Nagy meglepetések szerintem nem érnének, bár tudom, hogy kemény lenne nagyon.
Akartam már kérdezni, hogy te voltál már doki bácsinál gyerekkel? Egy hogy, elfogy a gyógyszerem, kettő, hogy már nem szoptatok, három, hogy állandó jelleggel görcsöl egy picit a pocim, négy, hogy most már meg is jött, bár gyengén és vagy 8 napon át (kétszer is), meg volt egy egynapos meglepi barnázás is. Nem tudom kire bízni Miksát, és csütörtökön is ugyanez lesz. Mondjuk még azt se tudom, fölébred-e, mire menni kellene.
Hanzika! Köszi a vigasztalást!
Nektek mondjuk az tényleg jó, hogy anyukád ha akár félórára is, de le tudja venni a nyomást rólad. Csak hát neked meg ott van a meló ugye... Marcusnál hogy ityeg a fityeg?
Nyuszi! Az kemény időszak volt, amikor szültem
Mindjárt csatlakoznak a többiek is
Még a nyávogásomról annyit, hogy többen vigasztaltataok, hogy ti is kiabáltok (nem is hittem volna
), meg írtátok, hogy mondjam el az embernek a dolgokat. Abban nincs hiba, mi mindent, de tényleg mindent megbeszélünk. Sőt, naponta legalább tízszer beszélünk telefonon is. De hát nagyon különbözőek a problémáink, és amikor hullaként hazaesik, akkor nem kezdhetek el panaszkodni a kölyökre, hogy megint ledobálta a tányérjából a krumplit, mert tök röhejes. Illetve leginkább én is röhögök rajta, meg végülis olyan is van, hogy elmesélem, de hogy kiborulásom okaként 30 ilyen apróságot megjelöljek, valahogy az nem veszi ki jól magát. Ha ő is itthon van, érti, de ha ez régi történet, mondjuk délelőtti, akkor valahogy hatályát veszti az egész, amikorra késő este elmesélném. És tényleg az az egy van, amit visszafogok, a panaszkodás, nehogy a kistesó sorsa lássa kárát. Hiszen az ember is a saját benyomásai és az én tapasztalataim szerint dönt az ügyben, és ha azt látja, hogy nekem milyen nehéz, sőt, eggyel is alig bírom, akkor inkább arra hajlik, hogy ne legyen tesó. Kicsit zavaros, nem tudom, értitek-e
A kistesóról egyébként folyamatos egyeztetésben vagyunk
Én nagyon szeretném, ő pedig azt mondja, hogy ha most kell valamit mondania, akkor nem. Szóval nem lefutott játszma ez még, de már csak másfél évem van itthon, és ha legalább ő is akarná... mert akkor ott van még, hogy sikerül-e, mert mi se lettünk fiatalabbak, és Miksa is több mint 1 évig készült.
Most megyek és csinálok cappuccínót
szirom