Új privát üzeneted érkezett!

Edina Kép
Gratulálok Kép

wish

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert rohanok dolgozni Kép

EDINKA Kép MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKED ÉS VIKINEK!!!!!! Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Szép reggelt Mindenkinek!
Bár minden nap ilyen szupi hírre jönnénk!Kép

Edinka GRATULÁLOK!!!Nagyon sok boldogságot kívánok az új családodnak!!!KépLegyetek nagyon boldogok!!!Kép

Judyt!
Hogy vagy?Lányok, nem tartja valaki Judyttal a kapcsolatot?Mi lehet velük, úgy izgulok Értük!!!

Nekem ma reggel 37.1 lett a höm,felfelé megyKép, viszont tegnap délután teszteltem egy negatívat és ma már a 33. napon vagyok.Ez megmagyarázhatatlan,ugye?Ez vanKép!

Kinga
Kinga79

Jó reggelt,

én is rohanok dolgozni, de még előtte:

EDINA
Sok sok boldogságot Vikivel, jó babázást és örömöt az anyaság csodálatos állapotában!Kép

Kiiiingaaaa,
úgy drukkolok!!!!!!Szerintem reggel kéne tesztelned!!!!De jó lenne!!!!!Mennek a hőfenntartók és a "zebrástesztetprodukáló" energiák"Kép

Judyt,
hogy vagytok?Ugye minden rendben?!!!

Kivi,
Nálad mi a helyzet???

Tegnap a férjem azt mondta, szerinte nőtt a mellem.Szerintem ez még korai (23.cn), valszeg már ő is beképzeli a tűneteket. Kép Kíváncsi vagyok, mikor kezd hányingere lenni.Kép

Még próbálok később jönni!

Szép napot!!!Úgy érzem, izgalmas heteknek néz elébe a topic. Nme tudom miért, de van egy ilyen érzésem.....

Jófi
jófi

Edina,

Kép
jófi

Edinka & Viki
Gratulálok és nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!

JófiKép
Nekem az utóbbi két hónapban egy egész számmal nőtt a melltartóméretem (szerintem nem az utrotól, hanem az ösztrogéntől). Az utro viszont tömény progeszterom. Sokan vagyunk, akiknek ciklus második felében érzékenyebb a melle és progi ugyebár akkor van a szrevezetben.
Szóval ez lehet nálad az utrotól, de simán lehet a babától is. A méhnyálkád nagyon bíztató!!!!!!!!!!!

TündiKép
Drukkolok nektek nagyon!! Ugye milyen jó lenne átlátszónak lenni? Úgy legalább tudnánk, hogy mikor van a tüszőrepi és mitől szurkál hol itt, hol ott!
Most igyekszem ezerrel csak magamra koncentrálni! Úgy érzem el kéne vonulnom egy csendes helyre ahol lenne időm gondolkodni. Két napig biztos, hogy csak ülnék és lassan végiggondolnék mindent. Olyan sok dolog történt mostanában, amiket lelkileg meg kell emészetenem!
De most szerencsére van időm. Úgy értem, hogy a következő lombikig. Így fel tudok készülni, talán.

KingaKép
Türelem zebrát terem! Neked is hosszabbak a ciklusaid, úgyhogy várj még pár napot! A hőd nagyon bítató!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Babus Kép
Köszi a híradót!

EDINA
Sok boldogságot nektek, mielőbbi felépülést, hoyg hazavihessétek Vikit a szép szobácskájába! Kép Várom a jelentkezésed!

Dorka
Én is nézelődtem máshol, de nem volt szimpatikus, olyan össze-visszának tűnt az oldal, úgyhogy én sem akarok elmenni innen! Türelmes leszek, azért csak tudunk dumcsizni itt is Kép Mellesleg ha nem megy a társalgó, attól még a chat megy Kép

Kinga
Hagyjuk azt a negatív tesztet, amíg a hőd fenn van, szuper! Drukkolok továbbra is nagyon!
Judytnak megvan a száma, majd küldök neki sms-t...

Kriszta Kép
Hát ha így állunk a zebrákkal és gólyákkal.... Kép Azért én várom az enyéimet Kép

Jófi Kép
Ha a párod produkálja a tüneteket, a tesztet is majd vele csináltasd meg KépKépKép

Stella Kép
Köszi a drukkot! Tedd amire szükséged van! Ha arra hogy elvonulj, akkor válasszatok egy csendes hangulatos kis falut hétvégére (falusi turizmus) a közelben. Ott garantáltan ki tudsz kapcsolódni és át tudod gondolni a dolgokat. Időd van, igen, sajnos...
Ja, és Kép. Ölelést akartam, de az nincs elmentve nekem, szóval most én gyűjtögetem neked... Kép

Lányok
Tegnap óta fáj a pocim, most is, hasmenésem is van picit Kép Fogyasztok egy hideg kaukázusi kefírt, hátha javít a helyzeten.
A hőm ma megint 36,6 volt, tüszőrepinek nyoma sincs. A múlt heti szúrkálás nem lehetett az, mert akkor a hőm már régen felment volna. Úgyhogy vagy később lesz vagy egyáltalán nem lesz Kép
Na rakok egy táblácskát Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Azért próbálok ám maradni, csak tegnap már nagyon elegem volt a rendszerből Kép

Nálam úgy tűnik, hogy esélytelen ez a hónap is, hőm már csak 36.9 volt ma Kép

Kinga, neked nagyon drukkolok, nagyon jó a hőd! Én is egy reggeli tesztre szavazok majd. Tüszőrepi óta hány nap telt el?

Kép
szdorka

Kép
Kép
Vendég

Dorka
Örülök, ha maradsz Kép Szerintem nem rossz még az a 36,9 sem, Judytnak sem volt több, mikor babás volt Kép

Szép a táblánk, ugye? Egyre kékül Kép Nicol, most már te leszel a következőőőőő Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Köszönöm a drukkokat, bár szerintem a 32. napon már ki kellett volna mutatnia, ha lett volna valami, sajnos.... De azért sem vagyok elkeseredve, szerintetek korai volt a teszt tegnap?Reggel még nem volt tesztem, délután vettem, de már nem bírtam ki ma reggelig, pedig tudom, hogy a reggeli elsöböl kellett volna csinálni, de most már mindegy!
Annak azért örülök, hogy felfelé ment a höm és nem pedig lefeléKép!
Köszönöm a sok drukkot, kérlek még drukkoljatok, ha nem megterhelö!!!!!Kép

Kivi!
Mi újság Veled?Van valami tüneted?Teszteltél már?
Írj!Szívböl kívánom Neked a két csíkot!!!Kép

Kinga
Kinga79

Tündi!
Nagyon szép a táblaKépKépKép!
Ne írj ilyeneket,hogy nem lesz peteérésed, biztosan lesz!!!Küldök tüszöérlelö- és repesztö energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok Kép
Edina Kép
Hurrá! Megszületett a topik második csodája KépNagyon-nagyon sok boldogságot, és sok tejcsit kívánok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

TündiKép
Én is szeretnék már bekékülni!!!!!!
De jó lenne a narancs is!!!
Naaaaaaaaaaa, légysziiiiiiiiiiiiiiii

Kép
stella9

Lányok!
Most beszéltem Judyttal.
Jól vannak, már nem kapja a magnéziumot, csak pihennie kell.
A fiúk rugkapálnak rendesen és ez a lényeg Kép
Valószínű bennt kell maradnia most már végig Kép
Drukkolok nekik Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Edinka!
Gratula Vikihez! Minden jót kívánok Nektek! Kép

Kinga Kép
Azért szorítok még tovább. Hátha sikerül egy + tesztre szert tenni. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Edinka! Gratulálok a babához!

Tündi!
Nagyon szorítok!
pilis

Kinga
Hagyjuk azt a teszet, hoyg korai volt vagy nem, attól függ mikor volt a tüszőrepid Kép Ha tudsz még várni, várjál, és legközelebb reggel teszteljél majd, oké? Kép NAgyon drukkolok neked! Egyáltalán nincs semmi tüneted? Kép
Köszi az energiákat, jól jönnek! Kép

Évi79
Nagyon jó dolgokat írtál, és tuti a hozzáláásod! Kép Gratulálok, ügyes vagy, főleg mert hamarosan tényleg mehet minden tovább! Kép
Neked is köszi a drukkot! Kép

Annácska Kép
Köszi az infót, én most írtam Judytnak sms-t, de megelőztél Kép Örülök hogy jól vannak Kép

STELLA
Te kérted, bármi lehetsz, narancs is vagy kék, és leszel is, lásd a motivációt! KépKépKép Ilyen leszel a táblában Kép Tetszik? Kép Időpontokat tekintve nem bocsájtkoztam jóslatokba, de az ikreket megelőlegeztem neked Kép

Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Ez tök jóóóóóóóóóó!
Bár így lenne!!!!
Pláne vegyespárosban!!!
KÖszi, köszi,köszi!!!

Kép
stella9

Stella Kép
Örülök neki hogy tetszik Kép Én is kívánom hogy így legyen, legalábbis hasonlóan! Kép

Pilis
Neked is köszi! Kép Mesélj már magadról, tényleg! Kép Babóca neme? Neve? Kép

Judyt írt sms-t hogy jól vannak, fekszik egész nap, és hogy ezt is meg lehet szokni Kép Jaaaaaajjj mit nem adnék most azért ha engem valaki 2 napra ágyba parancsolna Kép

Szép napot mindenkinek amúgy, nekem majdnem befagyott a sejhajom reggel de a nap szépen süt és MA PÉNTEK VAN Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Stella !

Remélem minnél hamarabb sikerül helyre raknod a dolgokat és kiegyensúlyozott leszel!Én szorítok neked!Nagyon fontos a harmónia,főleg nekünk nőknek.

Tündi30!

Jól csináljátok!
Két naponta akció és meg lesz az eredménye!
Én jövő héten kezdem az UH-ra járást.Már megint két naponta,tele lesz a vele puttonyom megint.Meló helyről valami ürüggyel elkéretőzni ,stb,stb.....

Áruld el nekem LÉGYSZÍ ,hogy csináltad a fejsimogatós pofikátKép
Mit kell beütni hozzá?

Köszike!

TÖBBIEKNEK is pusszantás!!

Sziasztok (clostis) Évi!

Edinának gratula!!!!Kép

Judytnak EXTRA szorítás ,a tágulás megállásához!!!!
berni611

Berni
A mozgó képre kattintasz jobb egérgombbal-mentés másként, és elmented a gépedre GIF formátumban Kép Csak a gif mozog, a többi nem (pl. jpg). És akinek akarod küldeni, beszúrod az üzidbe a melléklet feltöltésével Kép
Sok sikert az UH-hoz, illetve hoyg eredményes legyen Kép

Puszi

Tündi
Vendég

Tündi!
Igazad van!Billings-es április 6-án szerdán volt, de még csütörtökön is éreztem a szurkálást, tehát körülbelül akkor, vagy pénteken lehetett a tüszörepi.Kép

Kinga
Kinga79

Köszi!

Már el is mentettem!!!
berni611

Sziasztok!
Na jó, közkívánatra írok néhány szót Kép
A nemét a 4. hónapban sem tudták megmondani, ezért akkor úgy döntöttünk, hogy most már kibírjuk és nem kérdezzük meg. És egy szüláésznő ismerős is nagyon rábeszélt, hogy ne kérdezzük meg. Szerinte nincs annál szebb, mint amikor x óra küszködés után azt mondják, hogy egészséges fiad vagy lányod született. Ezzel egyet kell, hogy értsünk Kép Jövő héten is megyek uh-ra, de akkor már szólni fogok, hogy még véletlenül sem mondják meg a nemét. Megyünk 4d-re is és azt mondták, ott is szólni kell. Először megnézi a doki, hogy ott lenn is minden rendben van-e és csak autána mutatja nekünk is, ill. akkor kezdi csak a felvételt.
Amúgy minden szuper. Jövő hetem az utolsó a munkában, utána nekiesem a tanulnivalónak, mert júliusban szigorlatozom. Utána folytatom a szakdoli írást, de szerintem államvizsgára már nem igazán lesz időm... De nem is bánom!
Elkezdtük már a nagy beszerzéseket: akciós pelenkák vásárlása, rucik, cumisüveg és hasonló apróságok... És a bababörzén pedig jöhet a babakocsi és egyéb kimaradt dolgok beszerzése!
Amúgy tényleg semmi panaszom: jól bírom a munkát, a kertészkedést, a kutyát, a férjet Kép Tényle az a titka, hogy ne hagyjuk el magunkat.
Nagyon szorítok mindenkinek, hogy minél előbb átérezhessétek a babavárás örömeit és mindannyiótoknak nagyon sok szépet és jót és persze kitartást kívánok! Persze a már babásoknak is minden jót!
pilis

Sziasztok!

EDINKA!
Sok boldogságot és tejcsit neked és Vikinek is!

Tündi!
Igen én lennék a sorban a következő, de lehet hogy valamelyik ikresünk beelőz!Kép

Judyt!
Jó pihenést és türelmet a fekvéshez!

Kinga!
Kitartás +++++ Kép

Pilis!
Jó kis akaraterőtök van, hogy nem kérdezitek meg a nemét. Én nem birtam ki, hogy ne tudjam meg. Kép

Nicol

Kép
nicol

Helló Mindenki,

Edinka,
hatalmas Gratulációt küldök a gyönyörű kislányodhoz, és boldog babázást kívánok!!!

Kinga,
türelem, várj még egy picurkát. Nálam alábbhagyott a szúrkál csak elvétve hébe-hóba de az ezért megérzem. Cicifeszülés van de nálam az folyton van.

Tündi,
eddig nem is tudom hova tettem a szeme de most látom csak hogy milyen gyönyörű táblát csináltál Nekünk!!! Szuper lenne ha mind feltöltenék már zebrákkal, babócákkal.

Évi,
csak így tovább!!!

Jofi,
mivel nekem elég hosszúak a ciklusam (35nap)ezért én még nagyon az elején vagyok.

Kivi
kivi2

Sziasztok!

Először is Edinának szeretnék szívből gratulálni, olyan jó lehet most nekik!!! Remélem, mi is minél hamarabb megtudhatjuk, milyen érzés anyucinak lenni.

Tündi!
A tábla szuper, tényleg jó lenne feltölteni mielőbb zebrákkal és babákkal! Én már szóltam a gólyának, hogy megváltozott a címünk, nehogy a régi címre kopogtasson be KépKépKépRemélem meg tudta jegyezni...

Tegnap voltam UH-n. 3 szép tüszőm van, de az eddig is mindig volt. Van, hogy kettő, esetleg három is, de akkor miért nem lesz belőle baba??? A férjem eredményei jók, nekem jó a peteérésem, petevezetők átjárhatóak, kétnaponta akció, mi kell még? 6 hónap Closti-szedés után azt mondta a doki, hogy úgy látszik nekem ennyi nem elég, így most szurikat kell majd adnom magamnak. Eddig úgy gondoltam, hogy bármit, csak szurit nem... Most viszont azt mondom, hogy hajlandó vagyok bármit megenni, vagy magamba döfködni, ha az használ! Puregont kaptam, ismeri, vagy esetleg használja valaki? Mit várjak tőle? Kerestem infókat róla, de semmi használhatót nem találtam (lehet, hogy én vagyok nagyon béna)Előre is köszi!

Puszi mindenkinek!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
5perc pihit tartok, es utana rohanok tanulni. Valamelyik nap is reggel 9kor kezdtem, es masnap 10ig nyomtam. Muszaj, mert ez az utolso, es egyben a legnehezebb.
Akartam irni, de Annacska mar megelozott, hogy most kaptam Judytol sms-t, hogy valoszinu nem engedik haza. Szegeny, nagyon sajnalom, de a kis pasikert mindent.

Na rohanok tovabb tanulni.
Mindenkinek jo hetveget kivanok!

pusz
Judit

ui: Stella, Tundi!
Lehet majusban megint megyek Pecsre, de meg nem biztos. Talalkozunk, ha megyek?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

A lenyeget meg elfelejtettem:

EDINKA!
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon varom a beszamolodat!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok! Új hozzászóló vagyok és jó volt olvasgatni az eddig leírtakat az ember mindig tanul valami újat! Én és a férjem is úgy döntöttünk nem régen, hogy szeretnénk kisbabát, persze a dolgot nem erőletetve. Arra kérnék tanácsot, hogy az ember mégis hogyan terelhetné el a figyelmét arról, hogy állandóan a ciklusát figyelgesseKép. Most, hogy már eldöntöttük az ember azt várná, hogy rögtön összejönKép. Amúgy lenne még egy kérdésem: nekem is voltak problémáim a fogamzásgátló befejezése után(már egy éve nem szedem)és voltam nőgyógyásznál is aki a hormonvizsgálat után megállapította, hogy kicsit fel van borulva a hormonháztartásom (nem jegyeztem meg a 2 hormon nevét) felírt egy gyógyszert, de én úgy döntöttem nem szedem be, mert előtte pont a hormon miatt voltam nagyon beteg (fogamzásgátló). Szerintetek hiba volt?bocs ha kicsit hosszú lettem remélem megoszthatom veletek élményeimet
Virag2

Kinga
Április 6..... hát azóta eltelt 16 nap Kép Már ki kellene mutatnia a tesztnek Kép Szerintem várd meg azt a napot, ami volt a leghosszabb ciklusod (ha jól emléxem 36 napot írtál), és ha a hőd még aznap is fenn van, akkor csinálj egy clearblue tesztet reggeli vizeletből. Ez hétfőre esik. gondolkodj rajta Kép Addig is irtó drukkok mennek feléd! Kép És ne haragudj, nem elkeseríteni akartalak!!!!!

Pilis
Végre valaki, aki úgy gondolja mint én Kép Mert én sem szeretném tudni a nemét majd Kép Persze ki tudja hogy alakul éppen akkor, de most így gondolom Kép Tényleg jól bírod, öröm hallani olyanról is akinél minden tuti jól megy (olyan sok rossz történt mostanság), munka is család is, kutyus is Kép Csak így tovább! Kép

Kivi
Nagyon vágyom rá hoyg mindenki neve mellé tehessek zebrácskát! Kép Azért azt nem lehet mondani hogy az elején lennél, inkább már közeledsz a végkifejlet felé Kép Úgyhogy asszem lehet már neked is drukkolni Kép Tábla Kép

Nicol Kép
Tényleg, az ikres kismamik Kép Azért remélem, hoyg azok az ikerbabák max 1-2 héttel akarnak csak korábban kibújni Kép Akkor max egyszerre szültök Kép

Évi77 Kép
A gólyák nagyon okosak, nem fogják elfelejteni az új címedet, ez biztos! Kép Hisz azt sem felejtik el évről évre, hoyg melyik villanypóznán vagy kéményen raktak fészket Kép
Ja, figyi, nem gondolkodtál a gynevac injekción? Szerintem érdemes lenne megpróbálkoznotok vele, egyéb hormonok helyett. Inszemet nem javasolt a dokid? Légyszi nézd meg a www.gynevac.hu oldalt! Én a helyedben ezzel próbálkoznék, de neked kell dönteni Kép Többeknek segített, pl. Zitusnak is a másik topikból.

Judit
Jól bírod a tanulást, remélem azért ez mellett jól vagytok a kis Attival! Kép
Részemről a tali rendben! Nem azt mondtad hogy már nem jössz Pécsre pocakosan, csak szülés után? Kép

Tündi
Vendég

SZia Virág!
Üdv itt, és sok sikert! Milyen gyógyszereket írt fel a dokid? Írok néhány hormont, hátha így beugrik a nevük, kéne tudnunk,hogy miről van szó pontosan Kép Na, lássuk csak, progeszteron, prolaktin (a mumus Kép), pajzsmirigy dolgok, tesztoszteron, ezek a legáltalánosabbak. Gyógyszerek közül pedig én a bromocriptint tudnám megnevezni és a duphastont, utrogestant. Ismerős valamelyik?

Tündi
Vendég

Szia Tündi!
Hát meg nem mondanám, azaz igazság, hogy amúgy sem túl sok időt szánt rám a fiatal doktor bácsiKép.Amúgy úgy emlékszem a progeszteron benne volt. A gyógyszerről fogalmam sincsen. Amúgy ez az egész vizsgálat már vagy 2 hónapja volt.

Ja és még valami, visszahajló méhem van és még senki sem tudott felvilágosítást adni, hogy ez milyen hátrányokkal jár. Mire kell figyleni, vagy hogy van e valami tuti pózKép.
Virag2

Virág Kép
Kínában a nők 70%-nak hátrahajló a méhe. Szerintem elég sokan vannak, úgyhogy ez nem lesz probléma.
Egyébként nekem is az.

wish

Köszi Wish megnyugtató ezt hallani.Kép)Hát akkor ha még nem tettem meg én is nagyon nagyon sok kisbabát kívánok az itt jelenlévőknek.
Virag2

Virág Kép
A visszahajló méh tényleg nem gond Kép
A gyógyik viszont igen. Mert ha kevés a progeszteronod, a babád nem tud beágyazódni a nyálkahártyádba, vagy ha mégis, akkor nagy a vetélés lehetősége. SZerintem ennek komolyabban utána kéne járnod, hoyg pontosan miről van szó, milyen gyógyszert kell szedned, meddig, lesz-e kontroll vérvételed, stb. Megértem hogy a fogigátló miatt tartasz a hormongyógyiktól, de lehet, hogy enélkül nem fog összejönni.

Lányok
Légyszi mondjátok el a véleményeteket: nekem viszonylag erős a hüvelyi folyásom. Ez miatt állandóan aggódok, hoyg a kiskatonák nem jutnak át rajta Kép Most megitn elolvastam a gynevac infókat, és azon gondolkodom, hogy érdemes lenne megcsinálnom a kúrát. Szerintetek?

Tündi
Vendég

Hát igen Tündi és nálam ez a hormon dili igen komoly mert én a fogamzásgátlótól, 5 év szedés után elkezdtem szédülni, hányni, nem tudtam aludni és a többi...valahogy nem szeretném ezt újra átélni. Egy biztos fogamzásgátló gyógyszert én soha többé nem fogok szedni ezután.
Én arra gondoltam a szervezet nem tudja ezt magától is leküzdeni?
Virag2

SziasztokKép

Eszter
Én allergiás vagyok a parlagfűre és még egy csomó minden másra is. Júliustól októberig szenvedek, így volt ez tavaly nyáron is, pocakos koromban.
Egyik doki szerint szedhettem volna az allergiagyógyszert, másik szerint nem, így én inkább elővigyázatosságból kibírtam nélküle. Hát pokolian szenvedtem, de legalább tutira nem ártottam KristófkámnakKép A parlagfűszezon tetőzésekor patakokban folyt a szememből a könny, kamillateával átitatott gézlappal borogattam, napi 100-at biztos tüsszentettem, egyszerre tízesével nyomattam, ettől féltem a leginkább, mert állítólag hasprést okozó hatása miatt kinyílhat tőle a méhszáj, bár ez nagyon ritka és szerencsére nálam se lett semmi baj.
Egyedül a Sterimar orrspry-t használtam, ettől picit jobb lett az orrom, és a korábbi 100 helyett "csupán" a felét tüsszögtem egynap alattKép
Azóta már nagy "rajongója" lettem a homeopátiás szereknek (a kevés tejcsi rákényszerített), így mostmár talán azokat is kipróbálnám, és azokat tutira nem ártanak terhesség alatt.

Timika
VálaszoltamKép, így nagysokáraKép

Tündi
Nagyon jó ez a Stellának tervezett táblázatKép

Szerintem a hüvelyi folyás nem a kiskatonák szempontjából rossz, átjutnak azok nagyobb akadályokon is, hanem más okokból. Nincs valami fertőzés a hátterében? Nehogy aztán amikor összejön a baba, akkor bezavarjon valamilyen bacis fertőzés.
A Gynevac pedig szerintem megér egy próbátKép

Pesti babások!!!
Nem jöttök május 14.-én a Bababörzére?
Mi valószínűleg megyünk, természetesen Kismacit(=Kristófkát is visszükKép, ez a legújabb neve), és talizhatnánk egyetKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi!
Dehogy haragszom!Örülök, hogy leírtad a véleményed!!!KépTeljesen igazad van és szerintem sem baba van a dologban, mert kimutatta volna a teszt!Ez az én formám...!

Kivi,én nagyon drukkolok Neked,remélem legalább Te hozol hétfön egy zebrát!!!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, vigyázzatok magatokra!!!Kép

Kinga
Kinga79

Kinga Kép
Én nem azt írtam hoyg nem baba van a dologban, mert attól még lehet hogy a teszt nem mutatta ki Kép Szóval még bizakodom Kép

Babus
Nem érzek fertőzést, mert nem viszket, nem csíp nem fáj, nem gombás jellegű, szóval semmi ilyen, egyszerűen nekem sok van, csak engem nagyon zavar és nehezen fogadom el hogy ezzel együtt kell élnem. De valami oka biztos van hogy ennyi, és ez nem jó. Köszi a véleményed! Kép Egyre jobban hajlok a gynevac felé Kép

Virág
Azok a hormongyógyik amit ilyenkor kapsz nem olyan mint a fogigátló, egyáltalán nem biztos hogy ugyanúgy reagálna a szervezeted. A fogigátlót meg akkor most felejtsük is el KépAmíg nem próbálod ki, nem tudhatod. Továbbá - maradjunk a proginál - a szervezet termel progeszteront tüszőrepedés után. De ha nem eleget, akkor hiába termékenyül meg az a szegényke petesejtecske, nem fog megmaradni a baba Kép Bevállalnál inkább egy vetélést, mint próbálnál helyrehozni valamit? Sajnos itt is többen átestek már vetélésen, tudnának mesélni, és biztos vagyok benne hogy azt javasolnák, ha lehet kerüld el, mert iszonyú feldolgozni. Erre gondolj, ennek fényében mérlegelj, és ha a dokid úgy érzed nem foglalkozik veled kellőképpen, akkor keresünk neked másikat Kép Itt már sokan váltottak dokit, jobb dokikhoz kerültek, akikkel meg vannak elégedve, mert tényleg segít nekik. Rengeteg lehetőség és dolog áll még előtted, el kell kezdeni valahol, ha úgy érzed problémás az eseted. Mi segítünk szivesen, de ne zárkózz el akármennyire félsz is, mert nem fogsz előbbre jutni, és sorba csak a csalódásokat éled meg. Én azt hiszem a helyedben keresnék másik dokit ha ez nem jó, és ráfeküdnék a hormon témára Kép Szóval gondold át, kérlek, oké? Kép

Hamarosan én is megyek haza, úgyhogy elbúcsúzom Kép Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!!! Vigyázzatok magatokra!

Timikának drukk hétfőre a PCT-hez! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Kinga Kép 1-2 nap múlva nem próbálnál meg egyet reggel tesztelni?

Jófi Kép Aranyos a férjed! Kép Reméljük igaza lesz! Kép

Stella Kép Nem tudnátok elutazni a pároddal valahova egy romantikus hétvégére?

Kivi Kép Hőt szoktál mérni?

Virág2 Kép Üdv itt! Kép Én is azt javasolnám, mint Tündi; próbálj meg ennek a hormon dolognak utána járni!

Babus Kép Köszi a mailt, olvastam, később még próbálok rá válaszolni Kép Hogy vagytok? Dolfika meggyógyult már? Edináról nincs újabb híred?

Tündi Kép Köszönöm a drukkokat!!! Kép Ha végeztem hétfőn, hívlak Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

EdinkaKép
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

TündiKép
Csináljatok végig egy Gynevac-kúrát. Mi a párommal tavaly augusztusban adattuk be, azaz ő csak az első kettőt kapta, mert a szuri helye bedagadt és be is lázasodott tőle. De én megkaptam mind az ötöt.

Henci
henci

Lányok, megnéztem ezt a Gynevac-kúrát. Nekem is tetszene, de ahogy látom azt írja, hogy háziorvossal kell beadatni. Nekem sajna a háziorvosom kb. 100 km-re, páromnak nem is tudom hogy hol van, mert sosincs rá szükségünk. Máshogyan nem elérhető esetleg???

A lapon azt olvastam, hogy igazából mindenkinek ajánlják, nem csak akkor ha probléma van. Igaz ez? Vagy tényleg csak akkor érdemes menni, ha bármi gondunk van?

Kép
szdorka

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat apunak. Gyógyulgat, jövő hét csütörtökön hozzák át Budakeszire, a rehabilitációs intézetbe. Az már jobb lesz, mint Debrecen, mégsem három, csak másfél órányira lesz tőlünk.

Mi most ebben a hónapban pihentetjük a baba témát, egyrészt azért, mert a velem történtek ellenére megpróbálom megírni a szakdolgozatomat, levizsgázni és leállamvizsgázni, és persze hulla fáradt vagyok, mert közben apun izgulok, vagy utazom hozzá.

Ja, a nőgyogyi megnézett, csinál rákszűrést, annak a jövő hét csütörtökön lesz meg az eredménye, ha negatív lefagyasztja a méhszájsebet, ha pozitív nem tudom, mert nem mertem megkérdezni. De úgyis negazív lesz, ugye?

Tündi!
Elsősorban neked akarok most válaszolni. Nekem is erős folyásom van, fiatal lány koromban orvostól orvosig jártam, annyira zavart, adtak mindenféle kúpot, hüvelyzuhanyt miegymást, semmi nem segített, míg végül az egyik doki kinyögte, hogy élettanilag így van és kész. De a lényeg a lényeg, hogy Peti fiam az első próbálkozásra úgy befészkelte magát a pocimba, hogy csak na. Szóval a terhességnek biztos nem akadálya.

A Gynevac-ot nem ismerem, ettől még kipróbálhatod.

Edinka!
Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Mindenkinek minden jót!

Timi
szabotimi

Sziasztok!

EDINKA Kép
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK NEKTEK, JO EGESZSEGET, GYORS FELEPULEST ES HAZAMENETELT!
VARJUK A KEPEKET ES A BESZAMOLOT!!!

Tundi,
Timi a szambol vette ki a szot! Nekem is eros az alapfolyasom, de mar jonehanyszor kitenyesztette a dokim es sosem volt koros. Egesz egyszeruen ez ennyi (a terhesseggel meg meg tobb lesz!!!). De nalunk is Mate elsore ugyesen befeszkelte magat, folyas ide vagy oda, ugyhogy ez nem lehet akadaly, nyugodj meg! Az injekciorol sajnos nem tudok semmit mondani ...

Stella,
mikorra varhato a kovetkezo lombik? En is azt kivanom, hogy a Tundi altal megelolegezett kisfiu + kislany hamarosan befeszkelje magat a pocakodba Kép

Pilis,
ugyes vagy, hogy kibirod, hogy nem kerdezed meg a nemet a babonak. Biztosan tudnom kene, de melyik korhazban szulsz majd?

Virag,
Udvozlet kozottunk! Hormonokhoz nem ertek, sajnos nem tudok ebben tanacsot adni, de egyet ertek azzal, hogy a legfontosabb dolgok egyike a megbizhato es szimpatikus doki! Budapesten eltek?

Kinga,
en is drukkolok azert is, es nem adom fel!

Tegnap voltunk dokinal, Mate mar 1559 gramm volt.

Babus,
eleg az, ha 2 het alatt csak 200 grammot nott? Kiszamoltam, hogy ha 2 hetente csak ennyivel gyarapszik, akkor nem fogja elerni a 3 kg sem a 40. hetre. Vagy az utolso 4 hetben tenyleg 1 kg-t meg magara szed?

Kepzeljetek egy baratnom fogigatlo mellett esett teherbe, ami allitolag meg nem nagy baj, csak szedett vmi gyogyszert a hajara, amitol gondok lehetnek a babaval, igy most Czeizeltol kezdve mindenhova rohangalnak, hogy ki mit mond, mert lehet, hogy el kell vetetniuk a babat.

Azert fura a sors, hogy van, aki mindent megtesz azert, hogy babaja legyen es semmi eredmenye, ma meg meg fogigatlo mellett is bebabasodik!!!

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Babus!
Köszi. Ha mégis korábban akar érkezni a következő pocok, az sem baj, csak olyan jó lenne egyett nyarali, hiszen jövőre szoptatás idejére úgyis megint jön a szobafogság.
Az a bánatom, hogy nem csak taknyom-nyálam-könnyem, de fulladok is a csúcs ideje alatt. Amíg két-három keresztes erősségű, szinte nem is érzem, de amikor 4 keresztesek a méréseik a meteorologusoknak, na az kemény időszak.

Virág2!
Szia!
Ne aggódj a hátrahajlott méh miatt, nekem is az van, és riogatott egy két korábbi orvosom, hogy gondjaom lesznek a teherbe eéssel, de hála mindenkinek akinek kell, nem volt semmi gond.

Kérdés
Addig amíg szedtétek a fogamzásgátlót tartottatok időnként szünetet, vagy évekig folyamatosan szedtétek?
Azért kérdezném, mert egy orvos azt mondta, hogy bár még vitatott orvosi körökben, de van aki ajánlja, hogy évente legalább egyszer 1-2 hónapot hagyjon ki, hogy a szervezet ne szokjon hozzá teljesen, és megmaradjon a képessége a saját hormonszabályozásra.
Tehát kicsit olyan mint a narkó, ha hozzászokik a szervezet, nem tud mit kezdeni magával, ha nincs meg az adagja.

Pocaklakókna üzenem, jó odabenn! Ráérnek kibújni!

Edinka!
Remélem beindult a tejed!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Évi 77!

A Puregpn FSH-t tartalmaz, mely a tüszők érését serkenti. Én is kaptam ilyet az elmúlt 2 hónapban (az elsőben 1 db-t, a 2-ban 2-t). Nekem is Clostival kezdődik a hónap, aztán 2 naponta UH, ahol a doki ellenőrzi a tüszők számát és méretét.Ha nincs vele teljesen megelégedve, akkor a 11-13.nap között szokott szurit felírni.
Én is nagyon idegenkedtem a szúrástól, de tényleg csak egy pillanat az egész. Ja, én a háziorvosomnál adatom be, vagy ha pont úgy jön ki, beadják az intézetben. Magamnak eszembe sem jutott beadni.
Különben a Puregontól mind a 2 hónapban gyönyörűre nőttek a tüszőim.
Remélem, eléggé kielégítő volt a válaszom.

Virág2! Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, nekem is extrán hátra felé álló a méhem. A doki szerint semmiben nem befolyásol. Az biztos, hogy ha a hormonjaid nincsenek rendben, akkor annak érdemes a végére járni. Már nincs olyan hormonprobléma, amire nem lenne megoldás.
lkt

Lkt!

Köszi a választ, most már kicsit okosabb vagyok. Nekem Closti nem lesz, csak az 5.naptól 5 napon át 60NE Puregon. Igazából nem értem miért van rá szükség, mikor most is 3 tüszőm van, és csak Clostit szedtem. Mindegy, ha harakirizniKép kell, azt is vállalomKépÉn sem örülök neki, hogy magamnak kell beadni, remélem nem lesz semmi gond belőle. Lehet, hogy a férjemet kérem majd meg rá, hogy segítsen.

Pusszancs mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Még egy dolog eszembe jutott, olvastam már olyanról, hogy van az injekció beadására valamilyen toll- szerűség, ami nagyon leegyszerűsíti a beadást. Kérdezd Kandi72-t, ha máshol nem, a sikeres inszeminációk topikban megtalálod, ott rendszeresen szokott írogatni.
lkt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?