Új privát üzeneted érkezett!

úgy látom a szín összejött

Niki
a dokumentáció - formázásból jelöld ki amit kiválasztasz, ctrl c, majd ide ctrl v
és a két kapcsos zárójel közé írd amit szeretnél.
Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Miért van az, hogy egy ideje elveszítettem a fonalat...?
Ditta!Kép
Gratulálok a vizsgához.
Perpike!Kép
Ezer éve írtam Neked... ezek szerint mégsem ismerjük egymást? Ez esetben elnézést!
Vágásom nekem is függöleges. Valóban más érzéstelenítést kaptunk. Hatásáról inkább mem beszélnék itt...
Dodus!Kép
Fránya net! Ma lehet, hogy meglátogatunk titeket, persze csak egy villámlátogatás erejéig. Laura szokta emlegetni a nagyfiadat, szerinte úgy hívják: Lauránt. Kép
Panka!Kép
Már kezdödik az izgulás.

Remélem ma is jó idö lesz, mert népkertezni szeretnénk.
Szívesen venném ha feldobnánk az "anyák napjára ajándék ötlet" témát Kép Tegnap már kerestem néhány ötletet, és ma meg is próbálok venni valahol piros gyöngyöket, ragasztót stb.
De jó lenne másokat is meghallgatni.
Köszönöm
Éva
neva

Szép jó reggelt!
Neva!
Milyen előrelátó vagy! Én tuti, hogy az utolsó pillanatban fogok kapkodni!
Ötlet? Egyenlőre semmi!
Mi a nagyapának szoktunk minden névnapjára egy olyan gipszképet adni amin a Bence kézlenyomata van. Idén a harmadik került a falra.

Megkaptuk a 3 éves oltást. Nem terveztük, de be kellett menjek a tanácsadásr és ha már ott voltunk elkaptak minket!
Humánus oltás: anyuka fektesse le a gyereket és fogja meg a kezét, asz. nő a lábát és már mehet is! Húúúúúúúúúú! Hol van az amikor a doki nénink kijött és otthon, barátságos körülmények között szúrta meg a gyermekemet!
Délutánra jött a menetrendszerű lábfájás, láz. Mára is marad egy kis fájás, de ez már tegnap se nagyon volt érdekes az örökmozgó emberkémnek!

Nagy sárga:
- gáz, hogy ilyen nagyon sárgátlanító szag volt! még itthon is éreztem!
- Betti ott voltál még amikor az jött szóba, hogy lehet bérletet venni és úgy 500ft/alkra jön ki?
- szükség van rám???

Szép napot!
Elég nagy kékség jön felőletek!
Már nem is süt a nap!
k
kriszta13

Niki!
FüggQleges Kép Kép

Panka!
MosógépszerelQre lenne szükséged?Tudok egyet.

Melinda
adnilem

SziasztokKép

DodusKép
Nálunk a napirendet mindíg Marci magának alakította ki, mi csinálhattunk bármit. Egész kicsi kora óta így van. És ezek a napirendek 3-4 hetente változnak. Úgyhogy mi igazodunk hozzá. Mikor ő alszik, én akkor takarítok, főzök. Szóval nagy segítséget én nem tudok adni, nálunk mai napig Marci magának osztja be az idejétKépKép

ÁgiKép
Képzeld, most olvastam, hogy már az első fogat is át kell minden nap törtölni egy tiszte gézlappal. Sőt! Már a fogak helyét is...Kép

MelindaKép
Hogy vagytok?
Gratula a vizsgához!

NikiKép
Nálatok mi a helyzet? Hasmenés?

DittaKép
Mi lett Attila fogával?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok lányok!
Már régebben kérdeztem,de most újra próbálkozom:Nem ismeri v.ki a diósgyőri kórházban Meskó Lászlót? Szikszón is szokott ügyelni.
Amúgy szoktalak titeket olvasni,csak mi még a projektnél tartunk,így nem írok ide.
Neva!
Lehet pl. anyáknapjára bébiételes üveg tetejére sárga pap. rá makuka,zöld temperával pedig az üveget színezni.
Vagy ezt az üveget mák,só,grízzel rétegesen megtölteni. Ezeket a kicsik is meg tudják csinálni.
ebba

Kriszta!Kép
Az én kézügyességemmel már most el kell kezdeni Kép

Ebba!Kép
Köszi a tippet.Ilyen üveges dolog nem jutott eszembe, pedig ebben már tényleg tud Laura is segíteni. Hiszen itt az a lényeg, hogy ö készítse.
neva

neva

Sziasztok!

Délelőtt már próbálkoztam, írtam egy csomót, aztán elbénáztam, és eltűnt a szöveg.

KodaKép

Még mindig beteg Marci, nem akar múlni ez a hasmenés. Annyira sajnálom szegényt, a napi átlag kb. 10 pelenka, ugyanennyi popsimosás. Most már a kedve is rossz, nagyon bágyadt szegény és a legrosszabb az, hogy nemtudok rajta segíteni. Étvágya nulla. Néha elrágcsál 1 szál ropit és kész. Mikor lesz már vége!!!! Tegnap reggel visszavittem a dokihoz és voltak előttünk vagy 8-an, mindenki hasmenés, hányás. Azt modta az orvos, hogy legyünk egy kis türelemmel, mert erre mivel vírus okozza, nincs gyógyszer, kb 1 hétig tart.

Vigyázzatok, el ne kapja MArci! Már amennyire erre lehet vigyázni.
Ti egyébként jól vagytok?

NevaKép

Én nemtudom, lehet hogy találkoztunk már, de nem emlékszem. Mindenesetre az biztos, hogy a férjeink egy munkahelyen dolgoznak.Kép
És ti terveztek második babát?

DeliceKép

Mi is 1 hete voltunk a bőrgyógyászaton. Marcinak a kezén jöttek ki, a csuklóján kiütések, mintha karkötője lett volna.Aztán ez átterjedt a keze fejére is, meg volt egy pár a karján is de az jelentéktelen. A tenyeréről meg elkezdett lehámlani a bőr. Nektek milyenek voltak és hol helyezkedtek el a kiütések?
Nekünk is írtak kenőcsöket, az egyikkel 4 napig kell kenni, aztán 4 nap szünet. Szépen elkezdett elmúlni, de most tartunk a 4 nap szünetnél, és mintha kezdene visszajönni. Meg a hidrofillel kell mosakodnia. Mi arra gondoltunk, hogy az öblítő miatt van, mert most újjat vettünk, és utána jött ki. Nem lehet, hogy nálatok is arra érzékeny Rebeka? Most megint a Silan sensitívet vettem, hát kíváncsi vagyok rá, mi lesz. Melyik dokinál voltatok?

Köszi a színre vonatkozó dolgokat, most kipróbálom!Kép

AdnilemKép

És másodszorra az előző hegnél vágtak? Ilyenkor nem lehet bikinivonalban?

KrisztaKép

Szegény Bence! De legalább túl vagytok rajta!

Tudtok nekem olyan nőgyógyászt mondani a Megyeibe, aki ultrahangozni is szokott?
Ott mindig olyan futószalagon megy az UH-ozás?
Egyszer voltam ott hát nem semmi volt, kb. 2 perc az egész, öltözéssel együtt. Hogy lehet ilyen rövid idő alatt meglátni a dolgokat?
HA elhatározom végre a tesó dolgot, olyan dokihoz mennék, aki rendesen megvizsgál, nem kapkod, és az UH-ot is megcsinálná. Létezik ilyen?

PankaKép

Hogy vagytok? Mekkorára becsülik a babuci súlyát?
Kép

Jó hosszúra sikerült!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam. Annyi mindent írnék, de háromra vissza kell rohannom az egyetemre. Holnap kettőkor vizsgázom, fél háromkor Bp-en kell lennünk egy esküvőn. Nem baj a vacsira odaérünkKép! A gyerekek miatt ügyis ki kellene vonulnunk a felénél. Az utóbbi három évben egy esküvőt se bírtunk végignézni.

Csak egyet!
Ebba!
Nyugodtan írjálKép! Szívesen látunk! Miért számítana, hogy a projektnél tartotok? És az egyáltalán nem "csak"!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kriszta

Hol lehet olyan gipszképet csináltatni?
Vagy otthon házilag készítitek?

Niki
Vendég

Niki!
Igen a régi heget kivágták.Sztem ha már egyszer vágtak semmi értelme nincs , hogy a másik bikini legyen.

Koda!
Javulunk, már csak az Olivér hisztériás rohamaira kellene valami gyógyszer.Kép

Melinda
adnilem

Búzaszem!
Küldeném a választ a mailedre, de visszajön, hogy betelt a postafiókod.
Panka

panka

Perpike!
Van gipsz sablonod? Kiöntöd mintha szalvétás képet csinálnál! Én lefestettem egy alapszínre (most pirosra) és arra nyomtam rá Bence kezét (idén kék).
Ha nincs sablonod szívesen kölcsön adom az enyémet!

Oltás jó, hogy túl vagyunk rajta! Már semmi bajunk!
Sőt!

Történt az elmúlt hetekben valami nagyon jó velünk! Szertném Veletek megosztani!
Mostanában úgy érzem, hogy nem szabad engedni, hogy "nagy legyen a szívem" és igenis meg kell keményítenem! Sokan kihasználják, hogy mindig csak adok és adok!
Nemrégiben közelebb kerültem két olyan emberhez akik nagyon JÓK! Ráébresztettek arra, hogy igenis kell maradnia olyan embereknek akik segítenek, akik szeretnek!
Köszönöm NEKIK!
Köszönöm azaz köszönjük, hogy most egy gyönyörű autó tulajdonosai lehetünk! KÖSZÖNJÜK, hogy a barátainknak mondhatjuk!
KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k
kriszta13

Perpike!

Nem tervezünk tesót. Egyszer szerencsénk volt. Lelkileg, egészségileg engem annyira megviselt, hogy nem lennék rá képes.
Szerencsére a férjem is osztja a véleményemet, ezért már döntöttünk ebben a témában.

Kriszta!
AutóKép
neva

Ötletek anyáknapjára!
Igaz, hogy ezt karácsonyra tettem fel, de szerintem ilyenkor is jó4 A lényeg, hogy a gyerekekkel együtt csináljuk!

http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=283&post=417852#POST417852

Ha kézműveskedni szeretnétek akkor még mindig áll,hogy lehet "akciós" áron rendelni nálam! Nincs ebben semmi haszon, csak a fentiek! Kép

k
kriszta13

kriszta13

Sziasztok!

Emlékeztek még rám?Kép
Megyek visszaolvasni benneteket. Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KataKép
Szijjja!! Ha lehet, kicsit bővebben nyilvánulj meg!KépKép

ÁgiKép
Köszi érdeklődésed, most jól vagyunk, bár a kicsi megint taknyos, de nem annyira, mint egy hónapja. A forgalom kb. 1 hónap múlva, mert csak 25-én megyek, az oktatóm nyaral!

DodusKép
Míg nagyon picik voltak, nem nagyon volt rendszer, de kb. fél éves korukra valahogy kialakult a napi ritmus, és ez nekem is nagyon jó, meg lehet tervezni a napunkat. Ez csak betegség esetén szokott módosulni. A kicsinél szinte mindig ugyanabban az időben van evés, alvás, játék, fürdés. Így már tudja, mi mikor következik, így pl. nem szokott tiltakozni az alvás ellen. De azt ne kérdezd, hogy alakítottam ezt ki, vlahogy kialakult... Na, ezzel sokat segítettem... Bocs!

Anyák napi ajándék:
Hát én nem vagyok valami kreatív, barkácsolós, de most van egy ötletem. Anyukám mindig azon nyavajog, hogy a dig. képeket ő sosem láthatja, mert a gépen vannak, valahogy nem kézzel fogható. Persze ő is szeretne dicsekedni az unokákkal a munkahelyén, ezért most kitaláltam, hogy össszeállítok egy szép albumot, persze nehéz lesz a több 1000 kép legjavát kiválogatni, kb. 100-150 db-ra gondoltam, előhívatom, és valami egyedi albumban megkapja. Egyébként is szoktam kinyomtatni képeket, amik nagyon jók lettek, mert mégiscsak úgy jó nézegetni.

Na, ha már a képeknél tartunk, tettem ide néhány frisset, ezzel be is telt az albumom:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4116&page=4&image=125503

Perpike/NikiKép
Én ajánlom a dokimat! Ő uh-s is, és szerintem alaposan vizsgál! De Bettit is kérdezheted ez ügyben!

BettiKép
Vizsgához sok sikert, és jó bulizást! Már amennyire 2 gyerekkel lehet...

KodaKép
Attila foga...Kép
Hát szóval visszament a dokihoz, hogy tömés után is fáj, nem maradt más, ki kellett húzni. De:
először kapott 2 injekciót, meg sem kottyant, nem zsibbadt, majd kapott még 3-at, nagyobb löketet, na, attól az agya is lezsibbadt, akkor húzták ki.

KrisztaKép
Milyen az új autó? Gratula hozzá!

Jó hétvégét mindenkinek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

AdnilemKép

Azt szeretném még kérdezni, hogy mivel az Tamaránál levált a méhlepény, emiatt Olivérrel veszélyeztetett terhes voltál? Neked hanyadik héten is vált le a lepény? Olivérnél gondolom jobban figyelték a lepény tapadását, gyakrabban jártál UH-ra?

KrisztaKép

Köszönöm hogy felajánlottad a te sablonodat,nekem nincs, de ha megmondod hol lehet venni olyat, veszek eggyet és akkor nem okozok gondot neked sem avval, hogy kölcsönkérem. Egyébként még nem láttam ilyet, tudsz külden képet róla? Nemtudom milyen a szalvétás kép sem.KépÉn még nem csináltam ilyeneket.

Ditta

Köszi a választ.Kép
Esetleg tudnál bővebben írni róla nekem mailben?
Hogy mik voltak a tapasztalataid?

De jó süt a Nap!
Jó hétévégét kívánok én is Nektek!Kép

Egy kis tavaszi hangulat:

Kép

Niki
Vendég

Niki!
Kérésed!
http://gportal.hu/portal/kriszta13/
A sablon kölcsön adása számomra nem gond!
Így meg tudod nézni, hogy van-e kedved a dologhoz!
Egyébkén a fent említett "akcióban" 440 Ft-t tudok rendelni Neked + posta ktg.. A bótba 1100 küröl van!
Valaki már rendelt innen, szerintem jó minőség, nem az a könnyen törő fajta!
k
kriszta13

Niki!
Nekem a méhlepényem a kiírt idQ elQtt 5 nappal vált le, szóval emiatt belefért.A dokim szerint a lepénylevállás nem "tipushiba", tehát nem tudják az okát, nem tudnak olyan tényezQrQl ami ezt okozhatná.Nem voltam veszélyeztetett terhesés nem is feküdtem be a kórházba korábban, bár a dokim aggódott, de okot nem talált rá, hogy befektessen.Ha akarod még vesézni a témát mailben vagy telefonon is szivesen válaszolok, nehogy a többieket untassuk. Kép

Kriszta!
Autótémát nem értem elég hiányos, de azért hatalmas gratula.
Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok,

Perpike
A kiütések a könyök hajlat mellett jöttek, de először csak száraz volt a bőre, aztáán kezdett sárgásodni, majd pirosodni, de időben visszafordítottuk a folyamatot.
Nem hiszem, hogy az öblítővel volna a gond, mert azt nem használok Rebeka cuccaira. Sőt még a mosópor is szines ruhákra való, védőnő kezdetben ezt tanácsolta.
Egyébként mi is Hydrophil-lel fürdünk, bár közben Johnsons-t is használtunk, de féltem, hogy az okozza bajt...
Nem tudom mi lehetett az oka a kiütéseknek!
Jók lettek a szines betűid!! Kép

Kriszta
A honlapodon nem tudom megnézni nagyban a képeiteket Kép

Ági

delice

Lányok, Miskolciak! Kép
Nem is írtam, hogy a héten voltunk Miskolcon, arra gondoltam egyszer össze is futhatnánk KépKép

Ismeri Valaki a KRESZ hordozóra vonatkozó szabályait?
Annyit tudok, hogy a légzsákbnak kikapcsolva kell lennie. Naés előre tehető?
Rebeka szundizik, Kép pedig már fürdetni kellene.
Na lépek is, készítem a dolgait!
Pusszantás! Kép

Kép

delice

HiKép
Csak gyorsan egy-két dolog.
Delice!
A johnsontól mi kis kipirospöttyösödtünk.
Akkor tehető előre a babahordozó ha nincs benne légzsák (vagy ki van kapcsolva). Legalábbis én így tudom.

Kriszta!
Jók a tenyerekKép Kedden benézhetünk? Most úgy néz ki oké a dologKép

Ditta!
Attila fogaKépKép De most már nem fáj?

Kata!
Hello-helloKép Olvastám ám a másik topicotKép

Na rohanok van egy csomó dolgomKép

marika

Marika!

Engem már el is felejtettél?

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Lányok!
Nem tud valaki SOS egy mosógépszerelőt? Lehetőleg olyat, aki most azonnal jön!!!
Kép
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Marika!
Várlak Titeket! 10-től kezdődik?

Betti!
Sajnos nem tudok segíteni! Aza gáz, hogy nem találjuk a számát!
azért még nem adom fel! Hátha megtalálom!

k
kriszta13

PErpike!
Ti jöttök holnap? Elvigyem a sablont?
k
kriszta13

Köszi Kriszta!
Ha nincs meg ne erőltesd! Most kaptam Melindától egy számot!

Melinda!
Még egyszer kösziKép! Ha holnap jön úgy is jó. Hazajött Gábor és kihalászott belőle egy fémdarabot, szerinte nincs nagy baja. Engem ez a fém egyik játékra sem emlékeztet. Viszont a dob nem forog olyan könnyen, használni nem merem.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

www.miklosrobert.aranyoldalak.hu vagy 06/309582280.

Én ezt tudom ajánlani.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek ebéd előtt.

KrisztaKép

NEm merem még vinni Marcit, mert beteg volt, vírusos hasmenés, de már gyógyulófélben van szerencsére.
Lehet hogy a jövőhéten már eljutunk végre, legalábbis remélem. Köszi a kedvességedet, a sablon ügyben, majd itt megírom ha a jövőhét jó lesz, és nagyon megköszönöm, ha kölcsönadod!Kép

Egyébként majd magyarázd el légyszi, hogy kell használni.

Néztem a képeket, nagyon ügyi vagy! A keretet venni kell hozzá ugye? HOl lehet azt venni?

MM: Egyébként még mindig a hétfői csoportba férünk bele? Hánykor is kezdődik? Ti akkor jártok?
A barátnőm is lehet hogy jönne a kislányával.

Delice

Akkor a ti pöttyeitek nem olyanok, mint a miénk.

AdnilemKép

OKÉ.Köszike a választ.

Kép Niki
Vendég

Niki!
Mail ment!
k
kriszta13

Kriszta!

Olvastam, köszike! Majd szólok, ha megyünk!

Kép

Niki
Vendég

ANDREAKép

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kíván a családunkKép

Kép

NikiKép
örömmel olvastam, hogy jobban vagytok!

ÁgiKép
Anno a férjem körbejárta ezt a babahordozós témát.
Előre csak akkor lehet rakni, ha nincs légzsák (vagy ki lehet iktatni). De ha előre teszitek, akkor csak a menetiránynak háttal lehet a babahordozó.

BettikémKép
Vizsga?? Esküvő?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Hétvégén utolért a fészekrakó ösztön, így mindkét nap mostam, vasaltam, takarítottam.Kép Egyébként jól vagyunk. Ne nevessetek ki, de attól félek, hogy nem fogom tudni, hogy itt az idő, indulni kell a kórházba. Tudja valaki, hogy hány perces fájásoknál kell már mindenképp elindulni? Érdekes, Beninél ilyenek eszembe sem jutottak.Kép

Azért pihenésképpen én is gyűjtögettem néhány anyáknapi ötletet.Kép
http://www.crayola.com/mothersday/index.cfm?mt=stat_mothersday
http://www.dltk-holidays.com/mom/index.html
http://familyfun.go.com/parties/holiday/feature/mother-day-ms/
http://www.makingfriends.com/mothers%20day%20gifts.htm

AndiKép
Mi is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kriszta, BettiKép
Akkor ma találkozunk?

Megyek, mert már Beni nagyon követel, majd du. ha alszik megpróbálok még jönni. Remélem nem pont akkor fog jönni az asztalos.

Puszi, Panka (37+2Kép)

panka

Sziasztok!

Koda!
Örülök, hogy ilyen jól javulsz, ez igazán jó hír.
Kösz az érdeklődést, megvagyok még. Túlvagyunk mindkettőn. Tulajdonképpen egész jó volt. (Nem a vizsga, hanem a lagzi.) Már a másodiknál jártak, amikor megérkeztünk, úgyhogy a levest újramelegítették nekünk. Gerda olyan sokat evett, én is meglepődtem. Matyi meg szinte semmit. Ezen nem lepődtem meg, mostanában nem eszik. Gerdát 10 körül elaltattuk a kocsiban, Matyi egyáltalán nem volt álmos, nagyon élvezte. Majdnem 1 óráig, akkor indultunk haza (amikor már kb. másfél órája búcsúzkodtunk). Aztán hazafelé szerencsére nem aludtunk el (én fél háromkor keltem, Gábor se sokkal később), de elég érdekes volt, ahogy próbáltuk ébren tartani egymást.
Fogmosás: nem ment mindig simán. Matyi se nagyon akarta. Minden este meséltünk a manócskákról. Nekem megvan vidón az Egyszer volt... az élet, abban is van egy fogas rész. Mi mostuk a fogát régebben, (először ő) valahol egyszer azt hallottam, hogy 5-6 éves korukig a gyerekek nem tudják elég hatékonyan mosni. Fogkrémet csak akkor kezdtünk használni, amikor már tudott köpni. Amikor oviba ment, akkor kezdődött a bonyodalom. Ott ugyanis szintén a felnőttekkel akarta mosatni a fogát. Én meg beadtam a derekam (az óvónőknek), és befejeztük, eztán csak Ő mosta egyedül. Ezt kérték ugyanis.
A többit tudod/tudjátok, két hónapja felfedeztük, hogy van két lyukas foga. A fogorvos talált még egy harmadikat is. Na nem nagy lyukak voltak, de akkor is. Azóta megint mossuk a fogát. Sokszor csak mi. Persze lehet, hogy akkor is kilyukad Neki, ha mi mossuk.
Ha nem akar fogat mosni, most is élünk a fenyegetéssel: manócska, csákány, fúrókalapács stb., a szerszámokat imádja, remekül el tudja képzelni. Ha nem elég, akkor csak emlékeztetni kell a fogorvosra. Sajnos. Hát ez van. Gerdánál ezt már nem rontom el, nem baj majd mást elrontokKép!

Jó bő lett, bocs!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Folytatom, ha nem bajKép!

Panka!
Emesének szóltál? Küldjek Neki egy SMS-t? Gábor nem nagyon ér rá, de valahogy elmegyünk.
Azért gyanús ez a nagy munkálkodásKép!

Kriszta!
Igen ott voltam, megfontolandó a bérlet.

Ditta!
Szerintem a rutin nehezebb. Majd meglátod, fog az menni könnyen!

Melinda!
Vizsgához gratulálok! Miért kellett ez a kiegészítő? Már tavaly is vizsgáztál!

Niki!
Császár: nekem az első nagyon rázós, nagyon hosszú volt. Utána még rosszabbul folytatódott. A második rövidebb volt, igaz nem volt összenövésem. Az összenövések miatt húzódhat el, amíg azokat szétbontogatják, de ilyened egyáltálán nem biztos, hogy van. Korábban, amikor még nem volt gerincérzéstelenítés, ezért is ellenezték a több császárt (meg persze jobbak az varróanyagok stb. is,). Altatásnál nagyon gyorsan ki kell kapni a babát, nem nagyon van idő bontogatni, pepecselni.
Ja, nekem mindkettő spinál volt, a másodiknál megállapítottam, hogy az elsőt elrontottákKép. (Össze se lehetett hasonlítani őket).
Úgy rémlik, ha már volt egy koraszülésed, akkor veszélyeztetettként indulsz, (ehhez még hozzájön az előzetes császár is).
Vágni (,ha sor kerül rá) szerintem függőlegesen fognak megint.
A megyeiben nagyon sokan ultrahangoznak, inkább egyéb szempontok alapján próbáld szűrni Őket és utána nézd meg, a maradékból ki felel meg ilyen szempontból!
Küldhetek én is mailt, ha van még kérdésed. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Magdi!
Köszi neked is a telefonszámot!

Volt itt délelőtt a szerelő, azt mondta, nincs baja a mosógépnek, így kell forognia!
Szerinte ez az izé kívülről került be, most keresem miből hiányozhatKép!

Andrea!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
Szóltam Emesének, de sajna ma nem tudnak jönni, egyébként jó lesz nekik a hétfő.
Nálunk a mosógépben egy hullámcsatt volt beszorulva a szivattyúhoz, mondtam a szerelőnek, hogy nem egyedül szoktam mosni, sejtem kinek a keze van a dologban.Kép Jó, hogy ti is megúsztátok ennyivel.

KrisztaKép
Ma még nem írtál.Kép

KataKép
Jó, hogy újra jelentkeztél, ha lesz egy kis időd nézz be ismét, bár olvastam a topicodban, hogy mától már dolgozol.

Puszi, Panka

panka

Panka!
VAjon milrt nem? Na???
MM! hétfő!

Megszületett Andiék babája /Anna anyuka, ott voltak a szülinapon/. Péter 12-n bújt ki a melegből, nem egyedül! Na és akkor most a paraméterek: 4500 gr és 55 cm.
Császár volt.
Mindketten jól vannak és lehet, hogy ma már kiengedik a kóráhzból!
N

Sárga: nem tudom, hogy tudunk-e menni! Nincs most pénzem! Kép

Andi!
Nagyon boldog névnapot!

Betti!
Bocsi a szám miatt! Elég zűr itt a helyzet! Majd személyesen mesélek! Szóval nem nálam van a szám és aki eltüntette nagyon zizi mostanában!

Bence egyer vadócabb! Nem lehet egyedül hagyni! Folyton valami életveszélyeset csinál! Kinyitja az ablakot, kitámasztja mint Apa, felhúzza azaz inkább túl a redőnyt és kihajol az ablakon. Ma ráfeküdt a radiátorra.
Kész!

Na most fogok fogyni! Annyit kell utána rohanni, hogy kész!

MEgyek!
Majd még írok!
Tsók!
k
kriszta13

Sziasztok! Én fény vagyok, új nickkel, mert hetek óta próbálok szót érteni a mail adminnal, naná, hogy sikertelenül. Úgyhogy ismét regisztráltam magam. Mindeközben kábé három hosszú üzenetemben fogalmaztam meg örömeimet, bosszúságaimat, kérdéseimet és kéréseimet, amik elszálltak a nagy éteri semmibe. Úgyhogy most ismét beköszöntem hozzátok, és bízom benne:nem fogok kiesni megint a babanet kegyeiből . Amúgy jól vagyunk, babóca 33-34 hetes, II. fokozatban érett a méhlepényem, a vérnyomásom meg a béka feneke alá süllyed időnként. Ettől eltekintve boldog várakozással nézek elébe az utolsó heteknek, és nagyon remélem, nem dolgozik ellenünk a lepény. Még 3 hetet benn kéne maradni a kisasszonynak, utána mehetünk szülniKépSzóval ez a helyzet. Ja és olyan hülye új védőnőt kaptam, hogy tanítani kéne. Képzeljétek, közölte, hogy a szülésig már nem fog jönni, ellenben majd májusban menjek le hozzá a fogadóórájára! És ez még csak az egyik húzása, volt ennél durvább is, de azt majd máskor, nem akarom felhúzni magam...
kisüthetne már a nap, hátha jobb kedvem lenne...
üdv, fényke
Fényke

Fényke!
Nyugi Drága!
Koncentrálj babócára! Az ilyen külső dolgokkal nem kell foglalkozni!!!
Sajnos vannak mellettünk,de kit érdekel? A léyneg úgyis Ő!!!
Sajna tanácsot nem tudok írni a vérnyomást illetően, de annyit tudok, hogy itt a tavasz! Visszavonhatatlanul! Minden fa zöld és nyílnak a virágok!
Babóca érkezésére új ruhát ölt magára a természet, hogy minnél szebb arcát mutassa a jövevények! Kép
Ha van valami gáz, gondolj csak arra a kis életre ott bent a pocakban! Pár hét és kibújik! Elmúlik egy gyönyörű időszak! Jó, hogy itt lesz kint, de olyan jó amikor együtt lélegzünk, együtt vagyunk!

Kép

k
kriszta13

Panka!
Megkaptad az SMS-t? Most olvastam, hogy Emeséék se mentek! Ti mentetek?
A mosógéppel tényleg nagy szerencsénk volt. Ha becsúszott volna, biztos a szivattyúban köt ki, és szét kell szedni.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
Igen, megkaptam. Mi azért elmentünk. Laci szerint sokkal jobb a víz, így hétfőn, nem fázott benne egyszer sem.

LányokKép
Megint van egy hülye kérdésem.Kép Nem tudom, hogy hogy szokás, hogy ha beindul a szülés hívjam fel én dokibácsit vagy menjünk be a kórházba és majd onnan szólnak neki. Beninél pont ő volt az ügyeletes, így ez a része kimaradt az életemből.

Panka

panka

Panka!
Akkor most egyedül voltatok?

Szerintem orvostól és kórháztól függ és leginkább Tőled!
Te mit szeretnél!
k
kriszta13

Sziasztok!

Kbetti

Köszi a választ.

Panka

Szerintem, ha úgy érzed, hogy beindult, hívd fel a dokidat! Én ezt tenném.(Ha vagy vele olyan viszonyban, de gondolom vagy.)Kép
Amikor nálunk is elindult a dolog, én felhívtam.

Miért esik az eső?
Remélem holnapra eláll.Kép

Niki
Vendég

NikiKép
Itt is esik...KépKép

PankaKép
Én úgy beszéltem meg a dokival, hogy először a kórházba megyek, és onnan szóltak neki. De orvosa válogatja! Úgy látom, te már minden eshetőségre felkészültél! Takarítás, rendezkedés, ez-az...

AndiKép
Ezt neked küldöm:

Kép

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

PankaKép
Nekem itthon folyt el a magzatvíz, ami ugye elég egyértelmű jelKép Képzeld el, nekem eszembe se jutott a dokimat felhívni. Totál kiment a fejemből. Csak azt tudtam, hogy be a kórházba. Ott viszont az volt az első kérdésük, hogy van-e fogadott orvosom, és rögtön hívák is telefonon. nekem így oldódott megKép

BettiKép
Örülök, hogy a levesről sem maradtatok leKép
És mit csinált a fogdoki a lyukas fogacskákkal??????

Köszi mindenkinek a fogmosásos hozzászólásokat! Látom nem csak mi kínlódunk vele. Bár pár napja kezdi megengedni, hogy legalább pár másodpercig suvickoljam a fogait...ez is valamiKép

FényKép
Érdekes a védőnő hozzáállása......nem neki kéne mennie hozzátok?? Mint általában? nem semmi.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Marika!
Mail most ment!
Megkapod még?
k
kriszta13

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: