Sziasztok!
Délelőtt már próbálkoztam, írtam egy csomót, aztán elbénáztam, és eltűnt a szöveg.
Koda
Még mindig beteg Marci, nem akar múlni ez a hasmenés. Annyira sajnálom szegényt, a napi átlag kb. 10 pelenka, ugyanennyi popsimosás. Most már a kedve is rossz, nagyon bágyadt szegény és a legrosszabb az, hogy nemtudok rajta segíteni. Étvágya nulla. Néha elrágcsál 1 szál ropit és kész. Mikor lesz már vége!!!! Tegnap reggel visszavittem a dokihoz és voltak előttünk vagy 8-an, mindenki hasmenés, hányás. Azt modta az orvos, hogy legyünk egy kis türelemmel, mert erre mivel vírus okozza, nincs gyógyszer, kb 1 hétig tart.
Vigyázzatok, el ne kapja MArci! Már amennyire erre lehet vigyázni.
Ti egyébként jól vagytok?
Neva
Én nemtudom, lehet hogy találkoztunk már, de nem emlékszem. Mindenesetre az biztos, hogy a férjeink egy munkahelyen dolgoznak.
És ti terveztek második babát?
Delice
Mi is 1 hete voltunk a bőrgyógyászaton. Marcinak a kezén jöttek ki, a csuklóján kiütések, mintha karkötője lett volna.Aztán ez átterjedt a keze fejére is, meg volt egy pár a karján is de az jelentéktelen. A tenyeréről meg elkezdett lehámlani a bőr. Nektek milyenek voltak és hol helyezkedtek el a kiütések?
Nekünk is írtak kenőcsöket, az egyikkel 4 napig kell kenni, aztán 4 nap szünet. Szépen elkezdett elmúlni, de most tartunk a 4 nap szünetnél, és mintha kezdene visszajönni. Meg a hidrofillel kell mosakodnia. Mi arra gondoltunk, hogy az öblítő miatt van, mert most újjat vettünk, és utána jött ki. Nem lehet, hogy nálatok is arra érzékeny Rebeka? Most megint a Silan sensitívet vettem, hát kíváncsi vagyok rá, mi lesz. Melyik dokinál voltatok?
Köszi a színre vonatkozó dolgokat, most kipróbálom! Adnilem
És másodszorra az előző hegnél vágtak? Ilyenkor nem lehet bikinivonalban?
Kriszta
Szegény Bence! De legalább túl vagytok rajta!
Tudtok nekem olyan nőgyógyászt mondani a Megyeibe, aki ultrahangozni is szokott?
Ott mindig olyan futószalagon megy az UH-ozás?
Egyszer voltam ott hát nem semmi volt, kb. 2 perc az egész, öltözéssel együtt. Hogy lehet ilyen rövid idő alatt meglátni a dolgokat?
HA elhatározom végre a tesó dolgot, olyan dokihoz mennék, aki rendesen megvizsgál, nem kapkod, és az UH-ot is megcsinálná. Létezik ilyen?
Panka
Hogy vagytok? Mekkorára becsülik a babuci súlyát?
Jó hosszúra sikerült!
Niki