Új privát üzeneted érkezett!

Wish! Vegyél Ibuprofent, recept nélkül is kiváltható.

Roxal!

Ennek a vizsgálatnak mikorra lez meg az eredménye? Ha teszem azt, már aznap megvan az eredménye, és minden másod meglesz már máj.2-re, akkor hívd fel a Dokit, és kérjél tőle máj.2 után időpontot, mert ezzel is csomó időt tudsz spórolni.Én is így csináltam, nekem az mr vizsgálatra kellett 3 hetet várnom.
lkt

Timi Kép
Elzavartam Apát ibuprofenér és kóléárt. Közben eszembe jutott, hogy valamiért a kóla is segít egy picit. Kb három hónapja nem ittam Kép

Roxal Kép
Azért egész gyorsan sorra kerültök a penicilin vizsgálattal. Azt Dévai nem mondta, hogy mi van, ha tényleg érzékeny vagy?

wish

Lkt!

Hát ez az amit nem tudok. Ha szerencsém van, akkor megtudom még aznap. Ha várnom kell az eredményre, akkor nem tudom mennyi idő. A baj csak az, hogy 2-án kezdődik a ciklusom, tehát akkor semmiképp nem tudunk kezdeni. április 28-a körül lezs meg a többi eredményem is, tehát csak egy hónappal később lehet indulni. Persze HA MINDEN stimmelni fog. De az ötlet jó, amint tudom, mikor vannak eredmények, bejelentkezünk.

Eszter
Kép
roxal

Hát Roxal! Az is lehet, hogy ha megvannak az erdményeid már 2-án, és akkor a mensi 1-2 napján vagy, na meg ha minden leleted + a férjedé is rendben van, akkor akár még a májusi ciklusban is elkezdődhet a dolog.Ehhez viszont feltétlenül az kell, hogy amint megtudod a leleteid eredményének az idejét, azonnal hívd a dokit. Ha elmondod neki, hogy a lelet eredménye megegyezik a várható ciklus indulásoddal, akkor szerintem ő lesz az aki mondani fogja, hogy menjetek.Jaj de jó is lenne, ha minden klappolna!!!
lkt

Lkt!
Túl egyszerű lenne ez így. Inkább tervezem egy hónappal később. Dévait nem zavarja, hogy csak egy konzultációnk volt, amikor kiderült a férjem baja, s ennek ellenére elkezdené?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nekünk is úgy volt, hogy egy konzultáció utén kezdtünk.
Február 23-án elmentünk. Addigra megvolt minden leletünk. És március 9-én, amikor megjött már kezdtünk is.
De Dévai mit mondott? Nem mondta mikor menjetek vissza?

wish

De jó, ma is tudok 1-2 szót írniKép! Eddig dolgoztam, nemsokára jön a férjem látogatniKép, Csak le ne hányjam szegénykétKép! Hogy lehet az, hogy reggel semmi bajom (illetve délelőtt elkezd fájogatni a hasam), késő délutánra-estére pedig olyan émelygés és rosszullét jön rám, hogy csak na! Mások nem reggel émelyegnek? Lehet, hogy a szervezetem jó-kislánykodik, délelőtt hagy dolgozni, estére teszi a kínlódást, a szabadidőre. (Szokott bölcselkedni velem a szervezetem, sokszor volt olyan, hogy inkább késett a menszim 3-4 napot, csak ne pont egy kiránduláson jöjjön meg. Vagy pl. gyomorfekélyem is csak államvizsga után lett, előtte még hagyott tanulni..Kép. És most - hab a tortánKép - megajándékozott egy kisbabával, amikor már van lakásunk, autónk, és a munkámat is hanyagolnám már, hogy inkább babakocsit tologathassak a patakpartonKép.) Bocsi a monológért, elég ingerszegényen élek itt a munkahelyemen, most legalább jól kifecsegem magamKép.

StellaKép, mi lett a vérvizsgálat eredménye??? De jó lenne, ha mégis...Kép

WischKép, hatott a kóla? (Nekem anyukám mindig forró téglát tett a hasamra bebugyolálva.) Megjött már rendesen? Szegénykém, nem elég, hogy nem sikerült, még tovább kínoz a menszi.. Jobbulást kívánokKép!

AnnaKép, de édi vagy! Itt vagyok ám, persze, úgy mint te is, néha nincs mit írni, vagy nincs idő, de azért érdekel, kivel mi van. Hamarosan kezdetek. A genetikai vizsgálatot végül kihagyod? Sikerülni fog!!!!!!!!

Megjött a férjem, most elbúcsúzom. Minden szépet és jót kívánok mindenkinekKépKép!
szani

Szanika Kép
A barátnőm is mindig délután/este volt rosszul. Hétvégén azért otthon voltál ugye?
Olyan büszke vagyok rád, hogy bevállatad ezt a munkahelyen lakást. Vagy ez is a babáért mindet kategóriába esik? Kép

Hát nekem most nem használ semmi, se Nóri módszere, se az ibuprofen, se más gyógyszer, se hasmelegítés, se a kóla. Azt hiszem ezt most ki kell bírni. Viszont végre beindult rendesen.
Miknek nem tud örülni az ember pár napra rá, hogy kiderült, hogy nem sikerült...

wish

Lányok!
Itt egy újabb adag erőt adó kép csokor.Kép
Sikongatok.Kép
Kép
Vigyorgok.Kép
Kép
Juj de komoly vagyok!Kép
Kép
Én már ilyen szépen ülök.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

LányokKép
Ahogy sejthető volt, negatív lett a vérerdmény!
Most jönnek a hosszú várakozásos napok!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Sajnálom nagyon... Kép

Wish!
Dévai azt mondta, hogy ha megvan az andrólogus eredmény, akkor menjünk vissza. Az meg elméletileg ma lesz. Csak nem tudom, annak mi értelme, hogy most lemenjünk. Úgyis azt fogja mondani, hogy csináljuk meg a vizsgálatokat, s menjünk újra...

Eszter
Kép
roxal

Jaj,Stella!! Igazán sajnálom. Nem is tudom, mit Írjak. Ne engedd eláradni magadon a szomorúságot, jó, mert szerintem az a legrosszabb! Gyorsan menjetek el valahová kirándulni a szép erdőbe -nekem ez segít mindigKépKép

SzanikámKép Szuper csaj vagy tényleg, hogy a munkahelyeden vagy és nem ugrálsz. Mikor láthatod újra uh-n?

EnigmaKép Tőled is várjuk a hányós sztorikat!!

DiaKépValaki a múltkor mondta, mennyire látszik,hogy kiegyensúlyozott a bébitek! MOst én is ezt látom rajta, csupa mosoly ez a fiú! Szokott bőgni is, vagy alapvetően ilyen?? GIgiről nem írtál!

Wish!!KépRemélem, már jobban vagy! Szegénykém...Kép milyen szemét dolog ez, hgoy most még ennek is örülnöd kellene!

RoxalKépHalljuk a híreket!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Roxal!
Ha Wishék esetét nézzük, ennek a mostani találkozónak azért lehet értelme, mert ha az andrológiai eredmény esetleg nem a legjobb, akkor a Te vizsgálataidat már az eredmény függvényében irányíthatja. Meg van ebben valami pszichológia is a részéről szerintem, mert így mi nem érezzük magunkat "elhanyagoltnak", megvan az az érzésünk, hogy a dolgok zajlanak, Doktorúr figyel ránk stb. Mi is voltunk anno többször ilyen megbeszélésen, amikor még csak az erdmények egy része volt meg, amiknek függvényében eesetleg kért újabb vizsgálatokat (magas prolaktin, újabb vérvétel, ct, majd mr). És én bevallom Neked, hogy nekem ezek nagyon fontosak voltak pont a fentiek miatt, megnyugtattak.

Wishünk!

Jobban vagy már ugye?? Sajnálom, hogy semmi nem hatott. Kitombolta a fájdalmát a tested a sikertelenség miatt...

Stella!

Talán az vigasztaló kicsit, hogy túl sok bizodalmad nem volt a dologhoz. A doki bizonytalansága viszont nekem azt sugallja, hogy valami igenis beindult Nálad, tehát attól már nem kell félni, hogy egyáltalán semmi sem történt a szervezetedben a baba megtapadása és megtartása ügyében!Kép

Szani!

Jaj de "szép" is ez a hányinger!! Hihetetlen, hogy mi ennek is mennyire tudunk örülni!!Csak elviselni ne kellene... Én még most arra vágyok, hogy legyen hányingerem, aztán ha lesz, nem tudom, mennyire fog a kedvenc foglalatosságaim közé tartozni...
lkt

LktKép
Igazad van, tényleg beindult valami. Ezt mondta a doki is.
De most még addig sem jutott el, mint decemberben. Akkor a transzfer utáni 15-20 nap között halhatott el a baba, most meg épp, hogy csak meg tudodd kapaszkodni, ami egy fagyibabától nagyon szép teljesítmény.
Na, de majd legközelebb. Vagy nem is, inkább spontán 800e/ml-es spermaszámmal.
Bár lehet, hogy a páromnál hatott az injekciókúra és javult a helyzet.
Ehhez már csak az kell, hogy nekem is legyen peteérésem, ami a decemberi stimu óta nem igazán jellemző Kép! De fő az optimizmus!

WishKép
Nem számoltam pontosan utána, mert fogalmam sincs, hogy hogy állnak helyre nálam a dolgok, de szerintem a következőt is nagyjából együtt fogjuk csinálni Kép!

HajneszKép
Hogy vagy? Kezem-lábam x-ben érted ezerrel!!!
Jó lenne, ha többségbe kerülnének a topikban a babások!!

EnigmaKép
Írtam privit és még egyszer köszi!!!

Stella

Kép
stella9

Lkt!
Hát ez az. Az én vérvételes eredményem, meg a nőgyógyászati majd úgy 28-a körül lesznek meg. tehát nálam csak az egy évvel ezelőtti leleteimből lehetne kiindulni. Az meg nem sok...

Eszter
Kép
roxal

StellaKép Lkt-nak igaza van, az is valami,ha "bereccsent" a dolog. A Doki fogalmazott így, amikor nálunk megnézte -csak nálunk pont az ellenkezője történt, semmi.
Úgyhogy a következőnél már sikerülnie kellKépKépKép

HajneszKép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Stella Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült Kép
Én sem tudom, hogy fog beállni a ciklusom, mert a múltkori ciklushoz képest 4 nappal késöbb kezdett el szivárogni a vér és monstám egy hete tart. Azaz már beindult és hihetetlen mennyi jön.
Akkor legközelebb együtt, ügyesebben... jó? Kép
Nálunk be se indultak babók Kép

Timi
A görcsök köszönik egyelőre megvannak. Ma tréningen vagyok és csak nézek ki a fejemből a vetítő felé... Kép

Roxal Kép
Szerintem menjetek vissza, ha azt mondta. Legalább meg tudsz vele beszélni egy menetrendet.

wish

Wish!

Rendben, amint van hír az eredmények várható időpontjáról, bejelentkezünk. Férjem fél hétre megy andrológushoz, izgulok, mi lesz.

Stella!
Legközelebb biztos sikerül. Pihenj egy nagyot, ezzel tudsz most a legtöbbet segíteni. S próbálj pozítívan hozzáállni.

Lldicsi!
Köszi a mosolycsokrot. Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Lányok!
Rég nem jelentkeztem, de lélekben veletek voltam, olvastalak titeket!
Én elég rosszul vagyok, állandóan fáj a gyomrom, nem esik jól semmi, se a kaja, se az ásványvíz. Hányni én nem hányok, de épp arra gondoltam, lehet hogy utána könnyebb lenne. Elléggé le vagyok gyengülve, sokszor úgy érzem, még élni sincs erőm! Állandóan mérem a vérnyomásom, ami még rendben is van, de a pulzusom nagyon magas, folyamatosan 100 felett van! Kép
Mindezt nem panaszkodásként írom, hiszen 1-2éve még én is bármit megadtam volna, hogy "terhességi jeleim" lehessenek. Csak az a fura, hogy ezek nem az a tipikus tehességi jelek, én még ilyesfajta rosszullétről nem hallottam. De szerencsére mindjárt itt a hétfő, és mehetek UH-ra!Kép Remélem minden rendben lesz, és szépen fejlődnek a kicsikéim. És legalább ezekről a jelekről is beszámolhatok a Dévai dokinknak, remélem ő legalább megnyugtat.

Szani!Kép A te rosszuléteid is hasonlók, vagy téged "csupán csak" hányinger gyötör?

LavyKép, Enigma!Kép Ti hogy vagytok, és hol vagytok?!
Azt szeretném még kérdezni tőletek, hogy a lombikos megtermékenyítésre való tekintettel, ti a kötelező vizsgálatokon kívűl, csinaltattok e egyéb vizsgálatokat? (Pl. magzatvízvizsgálat, stb)

WishKép, LktKép, RoxalKép, StellaKép!Leendő kismamik!KépKépKép Csak ügyesen, alig várom már, hogy ti is beszámoljatok a "más állapototokról"!
nikosz

Lldicsi!Kép
Domi baba még mindíg gyönyörű!
Bárcsak az enyémek is már így mosolyognának!
nikosz

Köszönöm mindenkinek a dicséretet remélem erőt ad Nektek!Kép
Szia Anna!
Gigiről írtam a képek fölött egy kicsivel,lapozz vissza!KépMár jól van.Kép
Hogy lásd tud sírni is a fiam küldök egy képet.Kép
Pusz.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Roxal!

Mit mondott az andrológus? Nagyon kíváncsi vagyok!!

Wish!
Azért nagyon jó, hogy most hétvége jön, és ebben a hihetetlenül hosszúra nyúló görcsölésben legalább nem kell mosolyognod, és pihenhetsz.

Dia!

Ezt a képet direkt kiprovokáltad a fiadból...nem hiszem el, hogy tud sírni is.
Természetesen viccelek!A férjemnek is nagyon tetszett Domi fiad!
lkt

Roxal Kép
Várjuk a híreket!

Timi Kép
Jó bizony a hétvége. Haza is lógtam a tréningről, pedig holnap is tart még. De elég volt bánatos arccal azt mondanom, hogy nem érzem jól magam (ami persze igaz) és mindenki egyből nagyon megértő volt abban, hogy haza akarok jönni Kép
Ma találkoztam egyébként elöször a kollégáimmal a punkció óta. Nagyon kedvesek voltak. Mondták, hogy pedig nagyon drukkoltak, mondtam hogy nem is rajtuk múlt.

Dia Kép
Mivel vetted rá Domit a sírásra Kép?
De ugye alapvetően mosolygós, jókedvű baba? Olyan kiegyensúlyozottnak tűnik a képeken.

wish

Sziasztok!
Lkt,Wish!
Ne gondoljátok,hogy a fiam minta gyerek!Kép
Ő is tud sírni,csak azt Anya nem fotózza le.Kép
Nagyon akaratos,már most egy személyiség.Sajna elkényeztettem,de hát olyan sokat vártam rá.Kép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Wish, ez is olyan fontos, hogy normális a munkahelyed, és nem kell titkolni a dolgot.Pihengess még a hétvégén, aztán 1,5 hónap hipp-hopp elrepül, és minden kezdődhet újra.

Lldicsi!

Mi az, hogy mintagyerek? Olyan csak a szomszédban lakik! Gyönyörű és kész! Az hogy akaratos, az nagyon pozitív, nem kell majd félteni!
lkt

Roxal!

Mit mondott az andrológus???
lkt

Sziasztok!
Tegnap voltunk baba-mama talin.Íme kettő kép Gigi Olivérjéről és az én Dominikomról.KépPusz.Dia
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok, KépKép-ák.
Végig olvastalak titeket, és rájöttem hogy nekem vannak a legkevesebb leveleim, amit nagyon sajnálok, de most elmagyarázom hogy miért is van igy?
A ferjemmel hétköznap Pesten tartozkodunk, és ott nincs internet, hétvégén pedig jövünk haza Bodajk-ra(Fehérvár mellet). Vagyis Pesten van Net, de nem nekünk, én meg nem szeretek mászkálni sehová egyedül.
Ez az egyik ok, a másik pedig az hogy én mire rátok találtam a neten már tul voltam a ET-en is,
de egy biztos hogy ti nagyon sok lelket öntöttetek belém a 21 nap allat, és nem gyözöm megköszönni.KÖSZÖNÖM MINDENKINEK.

Nos, szoval én ott tartok hogy megszünt 3 napja a hányás, már csak neha jön az inger, és ez most nagyon jó, mert azt hittem hogy sosem lesz vége a hányásos idöszaknak.
DE MAJD MEGÉRZITEK TI IS EZT!!!
Szerdán leszünk 15 hetesek, de a pocim 2xakkora mint a szomszed lánynak a 20-ik heten.
De ez most komoly.
Májús 3-án megyünk AFP-re, de anyira nem izgat, mert sok nem fog mulni azon bár mi lesz az eredmény. Még a védönö is azt mondta hogy bármi is az eredmény nem kell vele foglalkozni.??!!
Nem tudom mi az igazság, de nem izgat és kész.
Van két téma amiröl még nem beszéltünk a leendö kismamákkal(Enigma, Nikosz, Szani...és majd a többiek), és amit én mosz elinditok, azt vagy lesz érdekes vagy nem?
Az elsö az hogy ki milyen nemü kisbabát szeretne, mert föleg ahol 2 KépKép lakik a pocakban ott elég variálható a téma.
Én szivem szerint 1 kislányt 1 kisfiút szeretnék, a párom pedig, végig azt hajtja hogy neki 2 kislány kell. hát majd kiderül.

A második téma egy kicsit intim dolog, de majd meglátjuk mi fog kisülni belölle.
Az pedig nem más mint a SZEX.
Nem tudom hogy van-e külömbség egy lombikos terheség, és egy nem lombikos között, de megmondom nektek öszintén én félek.
Egy jó ideig a Dévai doki mindig azt mondta hogy semmi ..., a mostani doki nem mond semmit.
Olvastam valahol hogy a KépKép-k nem bánják ha az apuka neha meglátogtja öket(szó szerint)de én akkor is félek!
Szegeny férjem ö nagyon megértö.
Na szoval várok egy kis help-et mert tanácstalan vagyok.
Föleg Lldicsi-tól mert te már tul vagy sok mindenen.
Amugy megnéztem Domiról az összes képet saját honlapról is, és egy kicsit elérzékenyültem.
Nem baj ugye? Gyönyörü, csodálatos, vigyázz rá!!!

Most ezt elküldöm és mindenkinek irok külön levelet.
Puszika.
lavy

Szia Lavy!
Először is szívből gratulálok!Kép
Nos a szex:Sajna nem volt benne részem a terhesség alatt.Az elején azért mert a 6.héten véreztem és veszélyes volt,aztán pedig már féltettük picurt.Most pedig már lehetne de nem nagyon kivánom mert úgy fáj mintha szűz lennék.Kép
Szerintem egy lombikos terhességnél sokkal jobban vigyázzni kell mindenre mint egy spontán terhességnél.De gondolom aki megjárta a lombikos utat az már alapjáraton jobban vigyázz.Most majd nyáron nagyon oda kell figyelni,hogy ne fürödj sehol ahol fertőzést kaphatsz!/strand,tó,uszoda stb..../De gondolom egy nyarat ki lehet birni pancsolás nélkül a baba érdekében!Kép
Hát persze,hogy nem baj ha megnézed Domit!Kép
Szivem szerint én tennék fel nektek gyakrabban képet róla,de nem szeretnélek ezzel zavarni titeket.Lehet,hogy van olyan akinek már ez is sok.
Na,puszpusz!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Lavy!
Örülök hogy jelentkeztél! Kérdésedre válaszolva, hogy elősször is milyen nemű kisbabát szeretnénk: erre én mindíg azzal a közhellyel szoktam válaszolni, hogy mindegy, csak egészségesek legyenek!!! KépKép Meg aztán ezen úgysem tudunk változtatni, ők már eldöntötték , hogy mik szeretnének lenni! Persze az nagyon tökéletes lenne, ha egy fiam és egy lányom születhetne, márcsak azért is mert egyenlőre csak egy fiú és egy lánynevet tudok!Kép
A másik témáddal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy nekünk a Dévai még a legutóbb is tiltotta, sőt a páromnak kedvesen felajánlotta, hogy esetleg a szomszédba átmehet!Kép Nekem van egy lombikbabás ismerősöm, ő egy babát szült, és ők végig nem voltak együtt! Úgyhogy nem tudom, de kiváncsian várom én is a tapasztaltabbak válaszát!
Azért majd szeretném ha megírnád az AFP eredményedet, csak hogy majd nekem is lehessen összehasonlítási alapom - bár én még messzebb vagyok tőle.
nikosz

Sziasztok!
Stella, sajnálom, hogy nem jött össze!
Lányok, az mennyire általános nálatok, hogy a stimuk miatt nincs spontán peteérésetek? Ez azért nekem elég durván hangzik, de én még csak ismerkedem a témával...
png

Szevasztok,
Péntektől nem olvastalak benneteket. Tegnap akartam, de az egész nap egy kalap szar volt, kiváltképp a vége.Az egész azzal kezdődött, hogy a reggel nem úgy alakult ahogy képzeltük, majd a délután katasztrófája az volt, amikor a baráti kör egyik párja (az utóbbi 2-3 hónapot különválva töltötték)benyögte, amikor épp a arról beszéltünk - mert hát megkérdezték-, hogy állunk a gyerekkel, szóval benyögte, hogy ők gyereket várnak. Hát csendben is maradtunk egy kicsit. Örültünk ám neki, de nekem ilyen praktika sohase jutott eszembe hogy megtartsak egy pasit, hát még ha férjemről van szó. 1óra múlva fel is oszlott a társaság, de soha ilyen hosszú ideig nem tartott hazafelé az út. Ma reggelig nem tudtam szegény Krisztiánnak mit mondani, de láttam rajta hogy ő is szenved. Ma reggel is csak harcoltunk, de most már egy kicsit mugnyugodtunk.
Miért ilyen kegyetlen az élet, hogy annak aki annyira szeretne valamit annak nem sikerül elsőre, pedig azt is annyira tudná értékelni? Ez most olyan költői kérdés volt, mert szerintem mindannyian feltettétek ezt a kérdést, és nem találtatok rá választ.

Lavy,
Tudom ám hol van Bodajk, drága párom zirci és mi jobb szeretünk a falvakon keresztül autózni, mint M7 után a 8-ason végigsöpörni.
Csúcs, hogy ilyen kicsi ez az ország.

Ami a nemet illetve a szexet illeti, csak lenne már gyerekünk és ha lehet egyszerre minél több. A szex hát mióta 5 hónapig szedtem a Clostilbegitet nekem egyedül csak a ciklus elején volt kedvem hozzá, a többi már csak a kedvében-járás volt. Most meg aztán fullon leredukálódott, mivel tegnapig bíztunk a szerencsében, hogy hátha spontán lesz valami, de hát nem lett.

Holnap megyünk UH-ra és majd kiderül hogy milyen szurit kapunk, de elvileg 2 hét múlva akció. Remélem addig lenyugszom, és minden fenti sokkot kiheverünk.

HAlló Nikosz,
Írj holnap mi volt az UH-án.

Sziasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Png! Kép
Szerintem egyáltalán nem általános amit kérdeztél, hiszen nekem januárban volt egy stimum, és aztán márciusban csupán 5 szem Clostibegitet szedtem be, és így is 5+pár kisebb tüszőm volt!!! De gondolom ez egyénfüggő, hiszen van akinek eleve nehezített peteérése van, és ez nem függ attól, hogy volt e előtte stimuja.

Hajnesz! Kép
Mizus van veled? Teszteltél már? Lassan letelik a 3 hét! Nagyon drukkolok nektek!
nikosz

Sziasztok Kép

Lavy Kép
Örülök, hogy jobban vagy. Igazán megszenvedtél az elejével, úgyhogy most jár neked egy a problémamentes boldog kisamama lét Kép

Judit Kép
Már csak két hét... Ez igazán jó. Kép Kíváncs vagyok mit mondanak az ultrahangon. És tessék megnyugodni, nektek most az fontos.

Költői kérdésekkel egyébként és is tele vagyok Kép
A tegnapi nap meg nekem is nagyon rosszul telt. Gyakorlatilag az egész napot végigsírtam. M amég mindig ott tartok, hogy bármikor el tudom sírni magam. Azt hiszem most vagyok a mélyponton és totálisan elegem van az egészből. Legszívesebben csak beülnék egy sarokba és megvárnám, hogy július legyen. Elegem van abból, hogy mindenki azzal jön, hogy hát igen az első ritkán sikerül. Tudom, de ez nem vígsztal. Inkább ne mondjanak semmit.
Nincs kedvem semmihez csak aludni és bambulni. Pénteken tréningen voltam és zombinak éreztem magam a munkatársaim között. És most jön a hétfő és megint fel kell venni a jólnevelt arcot és végig kell csinálni egy napot, ami egyáltalán nem érdekel. Olyan nehéz, pedig nem akarom, hogy ilyen nehéz legyen. Közben még mindig vérzek, jönn belőlem folyamatosan a cucc és görcsöl a hasam. Gondolom ez is hozzájárul a jókedvhez. Legalább ennek lenne vége és akkor nekiállhatnék edzeni.
Olyan nehéz most arra koncentrálni, hogy milyen lesz ha sikerül. Leginkább csak azon tudok gondolkodni, hogy milyen lesz ha megint nem sikerül. Nagyon rossz, hogy nem tudom mit csináhlatnék mésképp vagy jobban legközelebb. Én bármit megtennék, csak mondaná meg valami, hogy mit tegyek.
Bocsánat, hogy panaszkodom, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.

wish

NikoszKép
Köszi kérdésed, nem nagyon írok, mert egyelőre nincs is miről, sajna az idő ólomlábakon cammog, nemhogy a 3, de még a két hét is messze van még, amikor tesztelni lehet...Ma még csak az ET utáni 9. napot taposom. Tesztelni is csak jövő pénteken fogok, ha előtte meg nem jönKép.
Vigyázz magatokra, majd írok, ha van valami hír!
DiaKép
Imádom nézegetni a képeidet, ez a két talis is annyira kis vidám, színes, mindig visszamegyek rápillantgatni!Kép
LavyKép
De jó, látom, róka koma továbbállt tőletek, remélem, errefelé tart, én nagyon örülnék, ha hozzánk is benézne!Kép
Szex??...vannak halovány emlékeim róla...KépKépKép
További boldog gömbölyödést neked is!!!
hajnesz

Nos újra itt vagyok: LavyKép+2KépKép

Kedves Wish.
Nagyon rossz volt azt olvasni amit irtál, de hát ilyen az élet és el kell fogadni.
Ha jól értettem ez volt az elsö?, vagy nem?
Mindegy hányadik volt, bizzál benne hogy a következö sikerülni fog, mert igy kell lennie.
Egy kicsit pihend ki magad, és ne sirjál sokat,
lesz Kép mindenkinek lesz Kép-ja.
A Dévai doki nagyon profi.
Képzeld nekem az ET után, azt mondta szó szerint,
ha meg jönn a menszim hivjam,de NEM FOG JÖNNI!!!
Szoval ügyesen csinált mindent, és nálad is ez lesz. Hinni kell benne.
Mégegyszer nagyon vigyázz magadra.
Puszika LavyKép

Dear Stella:
Szurkoltam neked, de ugy né ki hogy nem jött be.
Annyira rossz amikor jövök haza és ilyeneket kell olvasnom, de hát az élet már csak ilyen.
Most rád fér a pihenés, majd a Wish-el együtt megcsináljátok, ahogy Enigma meg Én:
Egyszere, ügyesen és duplán!
Puszi.

De jó hogy már nem kell irnom ilyeneket!!!

Vissza térek a napi eseményekhez.

Köszönöm, és meglepettek a sok válasz.

Szia Lldicsi:
Én is pont a hatodik héten keztem vérezni, mint kiderült utolag, nem a KépKép-tól, hanem attól a poliptól a méhszáljon.
Ami a szexet illeti, egyet értek is meg érzék is veled, mert tényleg összement, és gondolni se birok a mult szép eseményekre.
Hát ez van várjón a párom is pár hónapot mert én 6 évet vártam ezekre a KépKép-ra.
Amugy teljesen korekt srác, még megse emlitette soha.
Köszönöm a választ, és vigyázz Domikára.
Puszi mindketötöknek.

Hello NikoszKépKép
Tudom hogy nálad is ott lapul a szived mélyén hogy milyen babákat szeretnél.
Amiota eszem tudom mindig a kislányok voltak a kedvenceim, de most azért mondtam hogy 1 lány 1 fiú, hogy ne legyen 1forma a pároméval.
Amugy nunist akarok, akár kettöt is.
Egyik ismerösünk azt mondta a páromnak, ha 2 kislányod lesz, egész életedben BETÉTRE fogsz dolgozni.
Hát akkor dolgozz drágám.
Amit a magzatviz vizsgalatot illeti(amniocentézis)én megkérdeztem a Dévait hogy kell-e, ö meg rögtön vissza kérdezett hogy ICSI volt, mi meg azt mondtuk hogy nem, majd ö azt mondta hogy nem szügséges.
Amugy nem is szeretük volna csak ha muszáj lett volna.
De azért kérdezz te is rá.
A Down kor vizsgálatot még nem tudjuk hogy megcsináljuk vagy nem majd körbe kérdezünk mi is egy kicsit.
Sok puszit nektek, vigyázz rájúk.

Szia Farkasok.
Hát tényleg kicsi a világ.
Amugy mi csak másfél éve lakunk Bodajkon mert itt vettünk lakást, de imádok itt lenni.
Veled mi a baj? Hol tartasz most?
Bármi van sok sikert és vigyázz magadra.

Most megint elfáradtam picit. Abahagyom az irást.

Puszilok mindenkit:
ENIGMAKép SZANIKép ROXALKép LTKKép MADARANKép WISHKép
SZTELLAKép LLIDCSIKép+DOMIKép NIKOSZKép PNGKép HAJNESZKép
Remélem nem hagytam ki senkit.
Ha igen bocsánatot kérek.
Jó éjszakát nektek.
lavy

Wish! Kép
Csak panaszkodj nyugodtan, mi itt aztán tudjuk mit érzel! Remélem lassan túlesel rajta, talán a munka majd elvonja egy kicsit a figyelmedet! Aztán pedig újjúlt erővel indulhatsz is a következőnek! Egyszer kérdeztél az AHA-ról. Nem is tudom pontosan, hogy hogy is van, de "normál" esetben talán a 2. vagy a 3. beültetésnél már alkalmazzák (ha kéred)! Azért írom hogy normál, mer hát ugye mi ebben is nehezebb eset voltunk, hiszen nekem vastagak voltak a setjtfalak, ezért már az első beültetésnél megcsinálták, és én persze mindháromnál kértem! Úgy gondolom, nekem ez segített!!!

Lavy! Kép
Magzatvíz vizsgálat nélkül is lehet külön Down kór vizsgálatot csináltatni? Hogyan?

Roxal! Kép
Mi van veletek? Úgy vártam a híreket az andrólógiai eredményről!

Farkasok! Kép
Milyen a könyv? Képzeld, nekem még mindíg nem küldték meg!
nikosz

PngKép
Ajjaj! Nem akartalak megijeszteni, vagy paráztatni a saját sztorimmal.
Nálam több oka is lehet annak, hogy nincs peteérés:
1.) Kicsit "túl jól" sikerült a stimu (29 petesejtet szívtak le) és utána pici ciszták lettek a petefészkeimben, vagyis lett egy jó kis PCO-m. Ez egyáltalán nem általános. PCO mellett pedig nagyon gyakran gyógyszerrel lehet csak elérni, hogy legyen peteérés.

2.)A fagyibabás stimuk miatt ösztrogén tartalmú gyógyszert szedtem, ami a doki szerint befolyásolja a saját hormontermelést és emiatt is elmaradhat a petérés. Persze ez sem általános, mert ha jól emlékszem Hajnesznél így is volt tüsző.

Szóval ne parázz, minden rendben lesz. Nálam kicsit összejöttek a dolgok. Részben ezért is akarok kihagyni.

NikoszKép
Ha szedtem volna closty-t valószínű nálam is lett volna peteérés. Ez íyg nem számít spontánnak!

WishKép
hogy vagy? Renélem múlik a piros "köd"!

HajneszKép
Drukkolok!!!
Hogy érzed magad?
Stella

Kép
stella9

Wish!

Boldog névnapot!BEállok melléd sorba, fáj a hasam, mint állat, ráadásul ma biztos, hogy nem mehetek haza a munkából. Sőt tovább bent kell maradnom!
lkt

WishKép
Boldog névnapot!

Kép
stella9

Wish!
Boldog névnapot, szomorúan olvastam soraid. Nekem mindig te voltál a példa, hogy annyira jól kezeled ezt a témát. De persze mindenkinél kiborul a bili. Ha elmúlik a "köd" akkor biztos a kedved is jobb lesz.

Lányok! (Lkt, Wish, Nikosz főleg Kép! )
Bocsánat mindenkitől, hogy nem hoztam híreket. De direkt azért szóltam nektek, hogy csak hétfőn tudok írni... Nos. Pénteki andrológus eredmény. Semmi. Ugyanis nem vizsgálták meg. Ez több okból dühítő. 1. ugye házasélet az semmi 5 napig, szegény férjem meg végig kanos volt. Elment a dokihoz, ránézett az eredményre, Dévai küldte, jó, már írta is alá a papírt, hogy ICSI. Szerintetek ez normális? Férjem megkérdezte, hogy nem kell e valamit szedni, s azt mondta, annyira rossz az eredmény, hogy nincs értelme, mert a határ közelében sincs. Valahol jó, mert gyorsan elkezdhetjük, de valahol meg nem értem. Mit szóltok? Szerintetek ez normális? Egy vizsgálat nem vizsgálat. Viszont ennek örömére még péntek este felhívtam Dévait, berendelt április 26-ra. Ha minden igaz, addigra penicillinen kívül minden vizsgálatom elkészül. S halvány reményként él bennem, ha minden sikerül, mégis lehetne esélyem a májusi kezdésre... De ez csak remény. Voltunk hétvégén Békéscsabán, anyósom megcsinálta az EKG-t, szt mondta, teljesen rendben van. Meg mért vérnyomást, az viszont szokatlanul alacsony 100/75. Vasárnap apósom meg betömte a fogam, még 3 lukas van, s aztán ezen is túl vagyok. Kép nincs valami jó kedvem, mert fáj a szám, kicsit megtépték, de hülye helyen volt a lyuk, s nem fért hozzá. Férjem holnap megy vérvizsgálatokra, úgyhogy mi most itt tartunk.

Lldicsi!
Domi még sírósan is gyönyörű Kép

Lavy!
Mikor lesz kép a babákról?

Enigma!
Ugye jól vagy, s csak pihengetsz, s azért nem írsz?

Hajnesz!
Drukk. Izgulok érted nagyon.

Eszter
Kép
roxal

Nem hiszem, el hogy elszállt amit írtam Kép Kb fél órán át írtam mindenkinek jó sokat. Erre kezdhetem előről. Ez a babanet mostanában elég hisztis Kép
Szóval, üzenet rekonstrukcióóóóóóóó Kép

Timi Kép Stella Kép Roxal Kép
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat Kép

Stella Kép
Neked hogy állt be a ciklusod a lombik után. Hány napos volt utánna az első cilus?. Kicsit aggódóm, hogy a hormonok megkavarták és ez a nagyon hossszú vérzés is ezt mutatja.
Egyébként a nekem Dévai mindig azt mondja, multicisztás a petefészkem. Egyszer azt mondta, hogy esetleg PCO egyszer meg azt hogy még nem mondaná rá. Mindenestre nagyon furcsának találom, hogy Dévai elött eddig egy UH-on sem közölték velem a dokik, pedig volt jópár, Dévai meg rögtön az elsőn. Tök mérges is vagyok arra a dokira aki elötte csinálta nekem az UH-okat a peteérés követésére. Ami szintén fura volt, mert hol nem látott tüszőt, de a hormonok szerint volt peteéérés, hol meg látott és a hormonok szerint meg nem volt peteérés. Ez így utólag az esetleges PCO-val érthető, de megvan a véleményem a UH-os dokiról.

Hajnesz Kép
Hogy vagy? Minden rendben. Nagyon drukkolok Kép

Timi Kép
Sajnálom a hasfájásod. Ha gondolod küldd át nekem, én már úgyis kezdem megszokni Kép

Dia Kép
Aranyosak a fiúk Kép Látom nagy egyetértésben egyfora játszószőnyegen játszanak, ami megjegyzem nagyon tetszik nekem is. Legalább nem irígylik el egymástól, csak én tőlük Kép

LavyKép
Mi is sokat járunk Bodajk felé nyáron. Anyuméknak Fehérvárcsurgón van hétvégi háza, keresztapáméknak meg Söréden szőlője. Nyáron meg majdnem minden hétvégén elmegyünk hozzájuk.
Nagyon szép kis hely, szerintem jól választottatok, hogy oda költöztetek.
Gyerekkoromban egyszer nyáron a kastélyban nyaraltam, nagyon jó kis nyaralás volt Kép

Farkasok Kép
Szóval Zirc Kép Akkor Laci Judittal én meg Krisztiánnal laktunk az országban egyfelé Kép
Hogy vagytok Kép UH megvolt?

Roxal Kép
Nekünk össze-vissza nézegették Apa eredményét többször is és bár nagyon változó, hogy milyen igazán sokat nem nagyon javult. Szerintem egyszerübb így, bár valóban bosszantó, hogy emiatt 5 napig feleslegesen nem volt szex.

Nekem talán javulgat a kedélyállapotom, bár még nagyon hullámzó és több benne egyelőre a Kép, mint a Kép. Nem is mentem ma be dolgozni, bár nem igazán emiatt. Inkább a görcsölés miatt (hess-hess). Nem is igazán értem, hogy miért görcsöl még mindig, bár az igaz, hogy ennyit még soha nem véreztem, de mintha talán csillapodna. Közben teljesen kialvatlan vagyok, mert nem tudok aludni, csak forgolodóm, ha meg elalszom nagy nehezen 10-15 perc múlva folyton felriadok, olyan hülyeségeket álmodom. Olyan négy-fél öt felé alszom el, de az meg nem elég, hogy kipihenjem magam. Fáj is a fejem már rendesen. Úgyhogy ki kell találnom valamit arra, hogy jobban tudjak aludni.
Mindenestre összeszedtem, hogy miket tudok itthon megcsinálni a munkámból, így talán nem kell szabadságot kivennem mára. És így lesz egy picit dolgozó, picit pihenős napom.

wish

WishKép
Hát most jó nehezet kérdeztél!
Tudod nálam a decemberi lombik vetéléssel zárult és a menzim 2 részletben jött meg, mert mindent megpróbáltunk, hogy megtartsuk a babát.
Utána viszont jó sokára jött meg. Már nem emlékszem pontosan, de szerintem beletelt 6 hétbe is.

Emiatt viszont ne aggódj. A szervezeted nagyon jól tudja, hogy mennyi idő kell neki ahhoz, hogy rendbejöjjön. Rengeteg gyógyszert kaptál viszonyleg rövid idő alatt és ezt bizony ki kell pihenni.
A mostani menzid elhúzódásának szerintem reészben az az oka, hogy szép vastag volt a méhnyálkád, aminek most tisztulnia kell.
És azt se felejtsük el, hogy 3 hétig szedted a progeszteront. Mikor elkezdtél vérezgetni, az a szervezeted saját működése volt, amit próbáltál befolyásolni a progival. Aztán a gyógyszer abbahagyása után is kell pár nap, mire kiürül a hatóanyag és akkor aztán beindul...
Nekem is az utro abbahagyása utáni 3. napon jött csak meg.
Nekünk most türelmesnek kell lennünk és abban kell bíznunk, hogy a testünk tudni fogja, hogy mikor vagyunk készen.
Én persze azért próbálok segíteni neki felkészülni napi 1-2 csésze cickafarkfű teával, egészséges életmóddal, sporttal és sok-sok friss levegővel.

Próbáld meg most ne ezen rágni magad! Tudom, hogy ez nagyon nehéz! Ha nekem eszembe jut az első még mindig mardos az önvád, hogy vajon mit rontottam el? mit csináltam rosszul? miért nem maradt meg a baba?
De erre - épp úgy mint a többi miértre - sose kapunk választ, viszont rendesen mélyítjük a sebeket saját lelkünkben!
Kitartás, reméljük hamar eltelik ez a pár hónap!
Addig is tartjuk egymásban a lelket, jó?!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!
Írok, mert látom, sokan gondoltok rám, ez nagyon jól esik, olyan aranyosak vagytok!
WishKép Itt is boldog névnapot kívánok!Kép
RoxalKép Elég furi, hogy ennyivel elintézték az andrológiát, de vedd úgy, hogy ennyivel is közelebb vagytok a célhoz! Jó látni, hogy mennek a vizsgálatok, ez a fogtömés nagyon példamutató!!!Kép Én is megcsináltattam az összes fogamat az első lombik előtt, hoppá, lassan illene megint megnézetni. Hogy repül az idő!!!

Hátha segít: Az elszállt üzikre az a legjobb orvosság, vagyis inkább egy elővigyázatos lépés, hogy előnézet/küldés előtt nyomtok rá egy copy-t. Akkor be tudjátok illeszteni újra a szöveget; nekem másodszorra szokta "átengedni". Mint ezt is...

Hát Csajok, nekem mára minden reményem elszállt. Tegnapelőtt még be is jegyeztem a lombikos naplómba, hogy milyen szuper ez a ciciérzékenység, ez biztos nagyon jó jel, erre tegnap mitha elvágták volna, teljesen olyan mint mensi előtt 1-2 nappal, pihe-puha, érzéketlen. Plusz az arcom is kitisztult, ez is azt jelenti, hogy hamarosan mensi...
Egész éjjel azon agyaltam, hogy miért is kaphattam én ezt a szerepet, miért nem vagyok egy karrierista nő, akinek esze ágában sincs gyereket vállalni, vagy apáca, vagy mittudomén, azért így nehéz ezt csinálni, amikor 20 éves korom óta arra készülök, hogy anya legyek...Majd biztos egyszer rájövök, mert ugye soha nem akkor kapjuk meg a válaszokat, mikor szükségünk lenne rá, hanem jóval később, de jó lesz megtudni, mert akkor végre bele tudok törődni. Bocsi, ha kicsit lehangoltalak Titeket, de néha vannak ilyen pillanataink, nem?
Azért titokban persze reménykedem, hátha ezek a jelek a jó jelek...majd megírom, hogy mi van.

Vigyázzatok magatokra!
Hajni
hajnesz

HajneszKép
Légyszi ne add fel!!!
Annyira szorítunk neked!
Lehetnek rossz pillanatok, de azért bízni kell!

Ismerősek a kérdések, amin éjjel agyaltál.
Én is gyakran érzem azt, hogy biztos nem véletlen, hogy pont annak kell a legtöbbet küzdenie a gyerekért, aki ennyire akar, mint mi.
Az ember alig várja, hogy elérkezzen az idő, amikor végre elkezdhet próbálkozni... aztán csupa kudarc éri, de sose szabad feladni! Hinnünk kell benne, hogy nekünk is sikerülhet!!!
Kitartás!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Köszi!
Persze, nem adom fel, még nem! Csak tudod, nekem most jönnek azok a kérdések, amikkel nem foglalkoztam eddig, hogy "vajon miért / mért én?". Nem voltam hajlandó ilyeneken agyalni, mert úgyis sikerül és kit érdekel, hogy miért nem lehetett máshogy. Csak közben sajnos jött néhány kudarcélmény és most már máshogy kezdem látni a folyamatot. Na nem filozofálok tovább, majdcsak lecsitul ez bennem.
hajnesz

Hajni Kép
Ezek amiértek, amire soha nem fogunk választ kapni.

Én arra jutottam, hogy elöző életemben biztos sokat vertem a gyerekeimet vagy ilyesmi, különben el sem tudom képzelni mi oka lehet, hogy ilyen nehezen jön össze a baba.
Tényleg, lehet hogy érdekes lenne egy regressziós hipnózis. Bár akárhogy is volt én köszönöm eleget bünhődtem szerintem.
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezzel fogunk szenvedni. Plusz az a sok feleslegesen megvásárolt óvszer Kép
Pont tegnap mondtam a páromnak, hogy köszönöm, mostmár tudom milyen ha nem sikerül a lombik, ez a tapasztalat is megvolt, most már tényleg jöhetne a milyen babásodni és anyának lenni tapasztalat Kép
És közben arra is gondolok, hogy én még csak egyet gyűrtem le, másokhoz képest milyen jó helyzetben vagyok. De ez sem vígsztal, igazból azt szeretném, ha másoknak (Nektek) is elsőre sikerülne/sikerült volna, de ha már nem, akkor legalább a következő. Ne játszon már ilyen tréfákat velünk a természet.
És közben persze nem lehet mást tenni, mint valahogy nagy nehezen továbblépni és tiszta szívvel bízni a következőben, vagy a csodákban.
Nagyon sok erőt adnak ehhez az ittlévő kismamák és a babák képei. De akkor is csak azt tudom kérdezni, hogy miért és mikor?

Stella Kép
A cickafarkfű tea mire ajó? Az szabályozza be a ciklust?

wish

WishKép
Én is gondoltam már rá, hogy ha találnék egy olyan szakembert, akiben megbízom és "regresszálhatok" vele, vajon mikor lenne a legjobb idő, hogy ezt elvégezzem. Mert most lombikok közben nem hiszem, hogy okos lenne megcsinálni, mert ki tudja, milyen folyamatokat indíthat el egy ilyen "utazás". De szerintem erre egyszer sort fogok keríteni, az biztos.
Ja, az a sok koton...vicces Kép

De kitartunk, eljön a mi időnk is!!!Kép Kismamik gyertek bíztatni minket!KépKépKép
hajnesz

Hajnesz Kép

A nagy kérdés csak az, hogy mikor jön el a mi időnk? Kép
Nem tudom, én meg mernék-e csinálni egy regressziós hipnózist. Gyáva kukac vagyok. Jobb azt gondolni, hogy igazságtalan az élet Kép

Én közben azon gondolkodtam még, hogy meddig fogják cérnéval bírni a munkahelyemen a 2,5 hónap munka 3 hét pihi ciklusokat, plusz közben néha még szabira is mennék.
Nagyon jó fejek, de azért nem jótékonysági intézmény. Jó lenne minél elöbb az a lombikos törvény a munkavállalók védelmében.

Szó volt a szecxről, csak magam sjnálgatása közben nem reagáltam rá.
Részemről ezt tartom pozitívumnak abban, hogy nem sikerült. Mi nagyon sprátai életet élünk egyébként is november óta, mert az andrológus nagy lelkesen olyan bacikat talál folyton, ami semmi panaszt nem okoz ugyan nekünk, de ő ki karja kezelni és közben tiltja a szexet. Ráadásnak 3-4 hetente újabb mintát kér a páromtól (szerintem már saját spermabankja van Kép). Szóval én már nagyon várom, hogy lemúljanak a görcsök és szerdán leadja a következő adag mintát a párom.
Lehet, hogy csütörtökre szabit kellene kivenni Kép

wish

WishKép
A humorod úgy látom a régi!!!

A cickafarkfű jó mindenféle női bajokra. Akár fürdőként, akár teaként.
Elvileg szabályozza a ciklust, de én ezt még nem tapasztaltam, de azért iszom és próbálok hinni benne.
Egész megszoktam az ízét és így legalább úgy érzem, hogy teszek valamit az ügy érdekében a nagy várakozás alatt is.

A melóhelyemen nekem is hasonló a helyzet. Megértik, de azért nem akarom túlfeszíteni a húrt.
Múltkor részben ezért is volt ez a nagy titkolózás.
Tudják, hogy gyakran írok nektek és úgy mentem el, hogy húsvét utáni kedden telefonáltam a főnökömnak, hogy "nagyon beteg vagyok".
Nem akartam úgy lebukni, hogy valaki beleolvas a Babanetbe.
Eddig én is szabira mentem, de most táppénzen voltan és szerintem így lesz ez a következőnél is.

Stella

Kép
stella9

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?