Sziasztok!
Edina!
uh:
- hasonló méreteket produkáltunk mi is
Hogy van a derekad?
Az az igazság, hogy bennem fel sem merült az egyágyas szoba gondolata. Én jól éreztem magam az ötágyasban. Biztos, hogy most is ezt választom - bár akkor ugye még nem volt választási lehetőség sem.
Gondolom, most sem lesz túl sok látogatóm, no meg a beszélőkém is elég jó.... - így minden érv az ötágyas mellett szól.
Kökény!
Üdv a csapatban!
Indigo!
Örülök, hogy jobban vagy.
Lini!
Holnap megyek rendelésre... Gondolom, kicsi rá az esély, hogy találkozzunk...
Vigyázz magadra!!!
Vedd komolyan a pihenést!!!
Akinorev!
Margitról: én is vele szültem. Nagyon meg voltam vele elégedve.
Csak jót tudok írni róla.
Azt tervezem, hogy most meg is kérem őt.
Shine!
Megnéztem én is a képet:
Nagyon jóóóó! Tiszta apája - szerintem.
Kriszta!
Írhatnál bővebben is magadról....
Solya!
Gratula a munkahelyhez!
Akkor mostmár még ritkábban írsz...
Picus!
Meg kell szoknia az új helyzetet Andikának is - meg nektek is. Azt kell éreznie, hogy nem a szeretet vonjátok meg tőle, hanem a " három órás simit". Ezt meg biztosan érzi, hiszen nem "bömböl". Szóval, szerintem jól csináljátok.
Sokszor gondolkozom én is azon, hogy vajon mit gondolhat rólam Bobó, mikor a mese és a puszi után kijövök tőle ( bár ő 9 hónapos kora óta a saját szobájában alszik). Alvás előtt megbeszéljük, hogy mit fogok csinálni, amíg ő alszik - tehát tudja, hogy itt vagyok, csak nem mellette. Ha fölébred, kiabálva közli, hogy " hápi kacsásat álmodtam" - én meg máris indulok hozzá.
Sokkal jobb, hogy most próbálkoztok ezzel, mintha az oviban kellene az egyedül elalvással szembesülnie.
Hosszú idő óta ma REMEKÜL érzem magam. Semmi derékfájás és egyéb nyavalyák....
Bobó egyik napról a másikra ügyesedik a szobatisztaság terén. Használunk még pelenkát, de leginkább a véletlen balesetek elkerülésére...Éjszaka ugyanis már teljesen szárazon marad, napközban is elég ált. 1db.
puszi: Terika