Új privát üzeneted érkezett!

Almadi, Kismuki!
Én úgy tudom, hogy újra TGYÁS van, aztán GYED! Eléggé utánajártam a dolognak, mivel mi úgy szeretnénk, hogy a 2. év lejártakor legyek várnadós és nem a GYES-ből szeretnék akkor dokihoz járni, stb.

Kismuki!
Igen, sztem is csak szept-től fog oviba járni, aminek előnye és hátránya is lesz.
Előnye, hogy talán elszórakoztatja majd Máté a kistesót, hátránya hogy őt is "ki kell szolgálnom", rá is kell figyelnem, nem csak a tesóra!

Azért mesélnél egy kicsit az oviról? Igaz még messze van de érdekelne milyen Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Almadi: nagyon kitartást nektek, és jobbulást édesanyádnak!!!!!

Bannamari: köszi a történetedet, nagyon ügyi voltál!!! Gyors erősödést a legényeknek!!!

Többiek: pusszancs mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Hát..nem jön a kistesó.Csak vaklárma voltKép
Lehet ,hogy ennek most örülök is egy kicsit.Nem vagyok még felkészülve mégegy babára.
Nimródnak szerencsére már kutya baj,csak egy pici seb van márcsak a fején.Ja és mindenkivel sajnáltatja magát.Tegnap anyukámnak adta elő a "nagyhalált" Kép

Bannamari:mégegyszer nagy gratula.

Sziasztok:Anita

Kép

Kép
anita23
 
 

 
 

Anita!
Hát Nimród igazi férfi Kép

Többieknek sziasztok!

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Nagyon várom már a talit, remélem, nem lesz ilyen ramaty idő már addigraKép

Bannamari: nagyon örülök, hogy leírtad a szülést, szorítok nektek, hogy legyen sok-sok tejcsid és egészségesek legyenek a srácok!!

Dóri: mikor kezdődik pontosan a tali?

Megyek, mert a fiúk kicsit nyűgösek ma.

Puszi
Lau
lau
 
 


Bannamari, gratulálok én is a többiekhez csatlakozva! Biztos nagyon ügyes anyukája leszel a fiúknak!
A találkozóra fél 10-től várunk mindenkit. Remélem hétfőn már jobb idő lesz, bár a nappaliban is elférünk.
GYES/GYED témában: a szülő mindig a számára anyagilag kedvezőbb juttatásra jogosult, mivel ez a TGYÁS, azt érdemes igényelni. (De az OEP szokott is írni levelet, ha valaki véletlenül gyest igényel, hogy milyen kedvezőbb juttatások vannak.) Sajnos én Marcival végig nagyon kevés pénzt kapok, mivel nálunk a gyerekek között 2 év 8 hónap lesz a különbség, és az én TGYÁS számításomnál már nem veszik figyelembe a korábbi fizetésemet, csak az előző évi gyest. Ezért vállalnak sokan úgy második babát, hogy max két év legyen csak a gyerekek között. Erre majd figyeljetek a kistesó tervezésénél. (És arra is, hogy mi is csak másfél évet szerettünk volna közöttük, és mégis több mint kettő és fél lett!)
Dóri
tigris
 
 


Tigris!
Nekünk lehet, hogy hétfőn nem lesz autónk, mert még nincs benne riasztó, és mihamarabb szeretnénk! De max. megyünk Hévvel Kép

Én úgy szeretném, hogy terhesen táppénzen legyek...

Kép

Kép
csaju
 
 


Csaju, egyenlőre úgy tűnik megyünk, ki tudlak vinni titeket is, csak beszéljük meg, hol találkozunk.
sus
 
 


Sziasztok!

Hát most megfogtatok ezzel a TGYÁSsal.Márk november 5-én született és most november 27-re vagyok kiírva.Erre a 3 hétre már ki lehet vanni majd a táppénzt és akkor megint kezdődik előről a pénzkörforgás vagy akkor én is már úgy fogom kapni,mint te Dóri?!Végülis mindegy,úgyis megtudom majd akkor.

Annamari:írj majd mindig,hogy hogy vannak a fiúk!

Csaju:az oviról nagyvonalakban:anyu a vezetője.8 csoport van,átlag 18-20főkkel,2 óvónéni+dadus. vadi fel van újítva minden,az udvar is tök szupi,vannak medencék is és persze már csak az unios fa játékok.A nagyok már járnak korizni,úszni,van angol és külön torna meg minden szokásos.A kaja(magam is meglepődtem) elég jó,igaz amikor még én jártam oda akkor mindenhol elég gázos volt.Minden áprilisban van nyílt nap és májusban a beiratkozás.Ennyi. Ha aktuális lesz majd többet is mesélek róla. Kép

A talira mi is tuti megyünk.Gyorsan ki is másolom az odavezető utat,mert később már tuti nem fogom megtalálni.

Képzeljétek ma voltam a Hiltonban bejelenteni Kép
Örültek is meg nem is,de ez van.Most megint főhet a fejük,hogy mi legyen,de ez engem már nem izgat.

Megyek mert apa nem bír vele,megint nekem kell bekísérnem.

Sziasztok

Annamari
kismuki
 
 


Sus!
Köszi előre is Kép

Kismuki!
Húúúú, jól hangzik ez az ovi Kép Ha csak nem nyerjük meg az ötöst, Máté ide fog járni, mivel itt fogunk lakni 3 év múlva is Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Sziasztok!

Én is várom már a találkozót, remélem, addigra jó lesz az idő!

Annamari, akkor esetleg mehetnénk veled kocsival, mint látom, a Csaju-féle tervem megbukott Kép!? Nem tudom, Lau végül kocsival megy -e vagy te viszed őket. Persze ha nem férünk be sehová, kizötyögünk legfeljebb hévvel.
Az ovi jellemzés tényleg jónak tűnik, ki tudja, lehet, hogy még az én Mátém is oda fog járni, hozzánk is közel van !? Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Krisz!
Még nem biztos, de úgy néz ki!

Mi volt a dokinál?

Kép

Kép
csaju
 
 


Lányok, szerintem vasárnap egyeztesünk, ki, hogy jön, addigra mindenki látja, hogy autóval, vagy anélkül jönne, és akkor lehet társulni, meg megbeszélni a találkozókat. Kép
Remélem jó idő lesz addigra, már én is nagyon várom! Kép

Krisz, hogy álltok az elválasztással?

Valaki pár hónapja írta, hogy lesz homeopátiáról tanfolyam valamikor. Nincs róla hír?

Anita, ti jöttök talira?
sus
 
 


Sziasztok Kedves Uzsokisok!

Már régóta olvasgatlak Titeket. Én is az Uzsokiban fogok szülni. És jó érzés, hogy mindenki ennyire meg van a kórházzal és a dokikkal elégedve. Hozzáteszem, hogy nekem is csak jó tapasztalataim vannak!
Ha jól láttam két anyuka biztos van köztetek, aki a Habermajernél szült. Én is Nála fogok.
Megtennétek, hogy privátban megírjátok nekem, hogy mennyivel honoráltátok Neki a segítségét? A cím: barackleves@freemail.hu
Előre is köszönöm a segítségeteket!!

Üdv mindenkinek,
Barackleves
barackleves
 
 


Sziasztok!

Hát van egy jó hírem meg egy rossz!
Kezdem a rosszal:mégsem tudunk menni a talira,pedig már nagyon-nagyon vártam,főleg hogy végre egy csomóan lesztek.remélem csináltok sok képet és mindent elmeséltek majd nekem.
A jó hír persze,hogy azért nem tudok menni mert a férjem elvisz minket vasárnaptól keddig Visegrádra abba a szupi szállodába.Ráadásul még anyumék is jönnek így még pihenni is fogok tudni,mert ők majd vigyáznak Márkra.

Szóval sajnálom nagyon-nagyon... de remélem még lesz majd tali a közeljövőben.

Képzeljétek,elkiabáltam a rosszullétet,mert mostanában már jókat hányok.... KépHát ennyit arról,hogy megúszom ezt a terhességet!

Puszi mindenkinek
kismuki
 
 


Sziasztok!

Kismuki!
Neked még nem is gratuláltam! Hát most megteszem. Én azt hittem, nem lesz vége a rosszulléteimnek. A 7. héttől a 15. hétig naponta legalább 5-ször hánytam. Azt mondták, lányom lesz, azért van Kép

Képzeljétek, ma a fiúk már szopiztak 5-5 grammot. Olyan boldog vagyok!

Kellemes talit Nektek.

Puszi mindenkinek.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Annamari, ez nagy fejlődés, csak így tovább!! A szopizás nagyot fog a fiúkon dobni, biztos rohamos fejlődésbe kezdenek Kép Akkor most már befekszel hozzájuk?

Kismuki, nagyon sajnálom, hogy nem jöttök, de biztos jó lesz a pihi, pláne, ha van rosszullét, amit ki kell pihenni. Kép Majd igyekszem fotózni, meg föl is rakom.
sus
 
 


Annamari: jaj, de kár, én is sajnálom, hogy nem jöttök! Mindenesetre jó pihenést, minél kevesebb rosszullétet Kép! Fényképezőt én is viszek, úgyhogy tutit lesznek képek! Kép

Bannamari: szuper, gratulálok, hajrá a fiúknak! Egyébként mennyire hasonlítanak egymásra a lurkók? Teljesen egyformák vagy azért különböznek? Kép

Sus: az elválasztással sehogy sem állunk, valahogy nem visz rá igazán a lélek. Tegnapelőtt voltam homeopatánál, először megpróbálkozom ezzel a módszerrel, hátha gyógyulgatok erős gyógyszerek nélkül is és nem is lesz szükség erre a kálváriára.

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Krisz, remélem hat a homeo kezelés! Kép Azért én biztos lassan kezdeném leépíteni, legalább egy napi 2x (reggel, este) szopira, mert ha mégis kell a gyógyszer, akkor a gyerkőcnek nagyon rossz lesz, hogy egycsapásra, átmenet nélkül vonod meg tőle. Szerintem ha arra gondolsz, hogy az ő érdeke, talán könnyebb a te lelednek is! Kép (Én is azért csináltam fokozatosan, mert így nekem sem volt olyan borzasztó, bár így sem volt könnyű. Kép )
sus
 
 


Sziasztok!

Sus!
Mi nem megyünk,mert mi eléggé kiesünk,és én nem szeretek vezetni a városban.Majd egyszer ha megint valahol a városban lesz tali,ahova könnyű viszonylag BKV-val elmenni.

Képzeljétek,Nimródtól már kész vagyok.Tegnap 2-szer fél órát aludt,ma meg csak fél órát.Ezekután teljesen elviselhetetlen egész nap.Annyi mindent próbáltam már,hogy hogyan tudnám elaltatni,de semmi nem használ.Ja és közbeni időben ha nem vagyok vele,akkor hisztizik,vagy síkít torka szakadtából.Ma szegényt megint nyakon locsoltam egy pohár vízzel,mert annyira beleélte magát,hogy nem tudta abbahagyni a hisztit.Remélem ezen is gyorsan túl leszünk.

Jó éjt mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Anita ne aggódj, legyél türelmes. Teljesen normális, amit Nimród produkál, ez is az anyáról való leválás része. Szeparációs félelemnek hívják. El fog múlni, csinálni meg semmit sem lehet ellene, és nem is kell. Legyél sokat vele, de ne hagyd, hogy a hisztivel eluralkodjon fölötted. (Misi is ebben az időszakban van. Kép ) Kitartás! Kép
sus
 
 


Sus: Persze, igazad van, , de most úgy néz ki, ha a dokimmal meg tudok egyezni, van még két-három hónapom haladékként, addig kiderül, hat -e a homeopátia. Ha nem, még mindig el lehet kezdeni a gyógyszert szedni (mert hálistennek az égvilágon semmi tünetem, fájdalmam, köhögésem stb. nincsen!!!). És hát addigra Máté 11-12 hónapos lesz, így sokkal könnyebb lesz leszoktatni, akár magától is mehet!
Misi talán már nem szopizik, hogy azt írod, fokozatosan haladtál vele?

Anita: tuti nem jöttök, nem teszel egyszer kivételt a vezetéssel? Ha nekünk lenne kocsink, biztos nem hagynánk ki, persze így sem fogjuk Kép!
Nimródhoz kitartást, megértelek, Máté is ezt csinálja már jó ideje...

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!!

KriszKép Kocsival megyünk, és beférnél hozzánk, ha gondolod!
Pontosan merre laktok? Ne kelljen már hévvel zötykölődniKép Írd meg a mailcímemre.

AnnamariKép Sajnálom, hogy nem jössz, de a kirándulást irigylemKép Majd legközelebb eljössz, eddig úgyis mindig ott voltál, szóval most igazolt a hiányzásKép

AnitaKép Kitartás, nagyfiam 6 éves, és néha nála is elkél a hideg vízes mosakodás, szóval, van idődKép Remélem, azért Nimród kezelhetőbb lesz majdKép

Na, megyek, mert el kell menni Ákosért az oviba, aztán meg Balázs is nagyon álmos, sír szegénykém, dörgöli a szemét ezerrel.

Puszi
Lau
lau
 
 


Lau: köszi, aranyos vagy. Mi az Örs vezér tértől nem messze lakunk. Nem tudom a mailcímed!!! Különben megírnám pontosabban! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Krisz, akkor biztos megy majd magától is! Tudod, én vissza mentem dolgozni, amikor Misi 6 hónapos volt, ezért kellett leépíteni a szopikat. 6 hónapos koráig csak szopott. 7 hónapos koráig evett már gyümölcsöt és főzeléket, de még 5x szopott is. másfél hónap alatt (8 és fél hónapos korára) leépítettük a szopit a tízórai, majd az uzsonna, végül az ebéd után. Most már csak reggel és este szopik. Szerintem ez nem volt neki gyors, (nekem sem Kép), és ezt a kettőt pedig amíg lehet megtartjuk, ha lesz tejem, akkor kb. egy éves koráig.
sus
 
 


Ja, és Csaju, majd te is írd meg nekem a címed a hétfő miatt! A címemet pegpróbálom berakni a profilomba. Kép
sus
 
 


Sus: Ja, azt hittem hogy már egyáltalán nem szopizik! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Lányok, akkor hétfőn várunk ám mindenkit!
Remélem nem fog esni az eső!
Írok még, de most nagyon fáradt vagyok.
Dóri
tigris
 
 


Krisz: beleírom a profilomba, most nézem, hogy nem jelent megKép
A címem: lau@opnet.hu
Dóri: akkor megyünk hétfőn mindenképpen, még nem tudom, mit viszek, de majd valamit kitalálokKép

Lau
lau
 
 


Sziasztok!
Tegnap nődokinál voltam, utána pedig jól kibeszélgettük magunkat a barátnőmmel (fél 23-kor értem haza)!
Ma délelőtt megtartottam a nagy nyári bevásárlást (ruhanemű), így most tök jól érzem magam Kép
És képzeljétek, már több mint 5 kg-ot fogytam Kép

Csajok!
Még nem tudom, hogy tudok-e menni hétfőn, mert egy esettanulmányt kell leadnom a suliba jövő szombatig és még sehol sem tartok, ráadásul hétvégén Anyuéknál leszünk!
Holnap megyek suliba, meglátom, majd mennyire nehéz a dolog!

Sus!
Azért megadnám a tel.számodat, ha esetleg nem leszel vas. este? Köszi

Kép

Kép
csaju
 
 


Csaju: nehogy már megint ne gyere!!!!!!!
A bevásárlást illetően megértelek, én is így szoktam lenni vele Kép! Gratulálok a fogyáshoz, én már a múltkor mondtam, hogy vékony vagy Kép! Nekem is sikerült már kb. 4 kilótól megszabadulni, ennek én is nagyon örülök, de még egyszer ennyi kellene a jó közérzetemhez...

Lau: írtam ám neked mailt!

Dóri: várjuk már a hétfőt!!! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Már egy ideje én is olvaslak Titeket.

Barackleves: küldtem neked e-mailt, megkaptad? Bocsi, elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor szülsz?
Habermajer dr. egyébként nagyon jó orvos, sokat segített nekem az első terhességem alatt, ami egy kicsit problémás volt. Az ő bátorítása nélkül biztosan nehezebben viseltem volna.

Üdv mindenkinek!

Halacska
ezüsthalacska
 
 


Sziasztok!

Irigyellek titeket a hétfő miatt,de tényleg csináljatok majd sok képet és akkor azokat is valami Uzsokis találkozó címen tegyétek fel hogy jó hamar lássuk majd őket.

Képzeljétek mi tegnap hatalmasat buliztunk Gyöngyösön a barátainkkal,teljesen kibuktak,hogy megint terhes vagyok.Olyan szuper étteremben voltunk,aztán ott is aludtunk,de a panzió is fullos volt 5000 forintért.Szerencsére Márk itthon már 9kor aludt és csak az éjszakai kelésnél hiányolt,de anyu énekelt neki és gyorsan vissza is aludt. Kép Édespofám 2 napja csak azt emlegeti,ogy megyünk pancsizni és hozza a karúszót hogy fújjam fel.Szerintem most 3 napig ki sem fogom tudni venni a medencéből!

Puszi mindenkinek,kedden jövök,addigra legyenek ám fotók!!!(nagyon sajnálom,hogy kimaradok Kép )
kismuki
 
 


Hali, ez a gép szórakozik velem, napok óta nem engedett be, csak így, hogy új néven regisztráltam Kép
Csaju, ha írsz a címemre egy mailt, küldöm a számomat! Szetintem mi holnap 1/2 10 körül lennénk nálatok az Örsnél, ha az jó nektek!
Írj, hogy meg tudjuk pontosan beszélni!!! Kép

Sus
sus1
 
 


Lányok, mi ez a nagy hallgatás? Ugye azért holnap jöttök? Kép

Csaju, valahogy kommunikáljunk!
sus1
 
 


Helló: mi megyünk, épp most beszéltük meg Lauval, hogy hol találkozunk!

Gabi, Csaju, Anita, ti végül hogy döntöttetek?

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!Kép

Mi megyünk, minden oké, bár úgy tűnik, hogy nem kertiparti leszKép
Főzőcskézni, sütni nem volt időm hétvégén, férjem dolgozott péntek-szombat éjjel, és reggel jött haza, átaludta a fél napot, két gyerkőccel kellett foglalkoznom, így nem maradt mellette energiám. Annyira fáradt voltam ma, hogy mikor Balázs elaludt délután, én is alukáltam picinykét, de annyira jólesettKép
De azért viszünk valamit, nem megyünk üres kézzelKép

Akkor holnap délelőtt találkozunk, remélem, odatalálunkKép

Puszi
Lau
lau
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan írok! Bár autóm lenne, de a házidolgozat miatt a csoporttársaimmal kell találkoznom holnap Kép Pedig szívesebben lennék veletek...

Sok képet csináljatok ám!!!!!

Kismuki!
Mi is Gyöngyösön voltunk hétvégén Kép

Kép

Kép
csaju
 
 


Akkor ha valaki akar velünk jönni szóljon, mert van 2 üres helyünk. Kép
Én is remélem, hogy oda találunk! Kép
sus1
 
 


Sus: írtam neked mailt, hogy hátha akkor minket elviszel, mert nekünk kényelmesebb lenne, ha te errefelé (Örs) jössz. Lau nem jön felénk, így ebben az időben és Mátéval hordozóstól kellene elmennem egy darabig.

Várom a reakciód! Kép

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok!

Sajnos, nem tudunk menniKép
Besz...t az autó, férjem reggel vitte Ákost oviba, és hazafelé kb. 3x leállt, úgy kellett betolniKép
Krisz: ne haragudj, hogy nem mentem érted, de örülök, hogy el tudsz menni, Sus elvisz Titeket. Valószínű, hogy ebben az időben elmentem volna értetek autóval, de ezt most ki kell hagynom, nem merek így nekiindulni.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok, legközelebb remélem nem lesz ilyen problémánk. Vihetjük most a kocsit szerelőhöz, amennyiben hajlandó elindulni.

Puszi mindenkinek
Lau
lau
 
 


Sziasztok!
Hát sajna megint lemaradunk a taliról.De ígérem a következőre már elmegyünk.
Jó szórakozást nektekKép

Anita

Kép

Kép
anita23
 
 


Kedves Halacska és Eszter!

Innen is köszönöm a válaszotokat! Kép
Halacska! kérdezted, hogy mikorra várom a gyerkőcöt... Nos...., júni közepére...
Úgyhogy mostanság már kezdek eléggé izgulni.

Üdv.,
barack
barackleves
 
 


Hát, csajok, sajnálhatjátok, hogy kihagytátok a talit, nagyon jól sikerült, bár csak hárman jöttünk össze, plusz gyerkőcök persze Kép.

Dóri, köszi még egyszer a meghívást és a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!

Igyekszem feltenni a képeket!

Kép

Kép
tkrisz
 
 


SziasztokKép

KriszKép sajnálom is! Mostanában olyan rossz, ha kicsit esősebb az idő, akkor már rögtön hülyéskedik az autó, szóval alaposan ráfér már a szervizelés.

Képekre kíváncsi vagyok majd!

AnitaKép Mizujs veletek? Nimród mennyire kezelhető?

DóriKép Most már 1000 %, hogy fiú lesz a másodszülött is?Kép

BarackKép Még ne izgulj, van még időtök neked is meg a babának is, próbálj sokat pihenni, aztán nemigen lesz rá idődKép

BannamariKép hogy vannak a fiúk?? Eszegetnek már rendesen?

AnnamariKép VÁrjuk majd az élménybeszámolót a kirándulásrólKép

Ramaty egy idő lesz a héten, csütörtök körül már éjszaka csak 0 fok leszKép Újra a tavaszt várom, olyan jó volt lent sétálgatniKép

Lau
lau
 
 



Kép

Kép
tkrisz
 
 


Hali, nagyon édesek a képek!
Azért nem jelentkeztem már megint, mert ismét újra kellett regisztrálnom Kép
Dóri, köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Ott felejtettem a tigrises előkét, majd a következő talira hozd el légyszi. Kép
sus1
 
 


Csajok, hol vagytok???

Képzeljétek, Máté ma minden átmenet nélkül egyszer csak elkezdett mászni! Mondjuk épp ideje volt! :D

Sus, ha kell vmelyik kép Misiről, szólj és átküldöm emailben!

Kép

Kép
tkrisz
 
 


Sziasztok lányok!

Hát megjöttünk,nagyon szuper volt minden.Persze napi kb.6 órát töltöttünk a vízben,úgy,hogy Márk ugrált a vízbe a medence széléről,meg magától lemerült,szóval borzasztóan élvezte.Hozzáteszem én is,főleg amikor anyum ült vele a kismedencében én pedig az összes élményfürdős cuccot kipróbáltam. Tök finomakat ettünk,igaz reggeli rosszulét volt,de az csak azért mert már éhes voltam.Legközelebb augusztusban utazunk ilyen fürdős helyre,de már alig várom. Teszek fel egy képet a két szerelmemről:
Kép
Sajnálom hogy a taliról lecsúsztam,de látom sokan így jártak. Kár hogy mindig közbejön valakinek valami,de reméljük,egyszer csak találkozunk már majd mindannyian. Kép
Krisz,Sus:nagyon nagyok lettek a fiúk,őrület,hogy megy az idő. Dóri neked pedig már igen szép látványos a pocid!!! Irigyellek.
Lau:lassan összehozhatunk egy játszót,csak legyen már jobb idő!
Most megyek,mert vár a teregetés,stb...

Puszi mindenkinek
Annamari
kismuki
 
 


SziasztokKép

Megnéztem a képeket, szuperek lettekKép Dóri: hogy megnőtt a pocid, mióta nem láttalakKép

KriszKép Köszi az e-mailt!!!Kép

AnnamariKép nagyon jó a képKép várom már a jó időt megint, de jövő hétig marad a tré időjárás.Kép
Aztán majd tényleg talizhatnánkKép Jó lenne, ha lenne más ilyen jó kis játszótér itt Újpalotán.

Elaludtak a fiúk, megyek, és megpróbálom a lakást rendbetenniKép

Pussz
Lau
lau
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?