Új privát üzeneted érkezett!

Hajra Minyu!

Jo hizast a picinek!!!!!!!

Noemi!

Drukk, hogy minden rendben legyen!!!!!
Milyen jo, hogy itt a nagy "oregek" tudnak segiteni!!!!!

Orsi!

Ha erre jarsz, megkerhetnem, hogy irjal nekem valamit a pszichoanalizosrol, ahova jartal, erdekelne minden, lehet priviben is! Koszi!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Hajra Minyu!

Jo hizast a picinek!!!!!!!

Noemi!

Drukk, hogy minden rendben legyen!!!!!
Milyen jo, hogy itt a nagy "oregek" tudnak segiteni!!!!!

Orsi!

Ha erre jarsz, megkerhetnem, hogy irjal nekem valamit a pszichoanalizosrol, ahova jartal, erdekelne minden, lehet priviben is! Koszi!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Ha csak másnaponta szeded a gyógyit az kevés ha tényleg gond van!!!! Napi 1 szem a 100mg-osból a min. adag. Gondolj bele, ha így szeded akkor is csak 5 nap alatt szedsz be 1 szem normál felnőtt aszpirint (az 500 mg-os). Szedd naponta, hidd el,hogy nem árt! Ha visszaolvasol, láthatod a kicsi fiam, akivel végig szedtem és semmi baja, csodaszép, tündéri, okos és aranyos.Kép Na jó, ebből vond le az anyai elfogultságot.Kép Kép Kép
A véralvadási faktorokat belgyógyászaton nézik, azon belül is immunológus. Ha úgy néz ki, hogy ez - remélem csak volt - a gond, kérj beutalót. Nekem a nőgyógyász adott. Ha akarod priviben megadom a dokit akihez járok.

Dodo,
Csak érdekességként: Nekünk 10 év kellett ahhoz, hogy rájöjjünk mi a gond.Kép Remélem senki más nem jár így!

Minyu,
Továbbra is megy a drukkkkkkk!!!!KépKépKépKép

Humi
humi
 
 

 
 

MinyuKép
megy a drukk tőlünk is

DodoKép
de jó téget itt látni, emlékszem, mikor bejelentkeztem a ma megint mejött topikba, Te voltál az első aki válaszoltál nekem. De régen is volt. Gratulálok, vigyázz magatokra.

NoémiKép
remélem minden rendben lesz

Kicsit rólunk: már a 11. hét végén járunk, a pénteki UH-n a babó 33 mm-es volt, sokat mocorgott a páromat teljesen levette a lábáról.

Lenne egy kérdésem is, ki milyen gykran jár orvoshoz, nekem 3 hetente kell megjelennem, akkor UH, pisiteszt, stb. vizsgálat van, de most a 12. heti kötelező UH a két vizsgálat közé esik, most is kell mennem (és most majd videóra is veszi nekünk a doki a kis Ficánkát). Nem okoz gondot ez a gyakori UH? Vagy nem is gyakori, csak nekem tűnik annak?

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


Dodo Kép
írok mailt.

Anita Kép
Majd a dokid megmondja, hogy mikor menj a 12. hetire. Azt általában pontosan be szokták tartani. Az elején ált. gyakoribb a vizsgálat, a 12. hét után lehet, hogy már ritkábban fog hívni.
Az UH nem okoz gondot. Én a 2 pasival végig 2-3 hetente jártam, és semmi bajuk nincs.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

A "ma megint megjött" topikba szoktam írogatni, de most nagy szükségem lenne a segítségetekre.

A férjemnél a spermavizsálaton egyetlen egy spermát sem találtak a mintában, meg érzett a doki valami csomót a mellékherék tájékán, ami elzáródásra utalhat. Elküldték genetikai és hormonvizsgálatra, majd ha azoknak meg lesz az eredménye, akkor jön a többi vizsgálat. Az andrológus azt mondta, hogy nagy a valószínűsége, hogy csak a heréből kivett biopsziából tudnak majd spermát nyerni. Azt szeretném megkézdezni, hogy valamelyikőtök párjánál volt-e ilyen gond, csináltak-e biopsziát? És ha igen, akkor az mivel jár, mennyire fájdalmas, felépülési idő, stb?

A másik kérdésem, hogy a Forgács Intézetet említette a dokim, hogy ha arra kerül a sor, azt ajánlaná az ICSI elvégzéséhez. Tudtok tapasztalatot mondani ezzel az intézettel kapcsolatban? Én igazából még csak a Kaáli-ról és a Dévairól hallottam.

Ha tudtok légyszíves segítsetek.

Reni
Vanoreni
 


OrsiKép

Állitólag tudnál nekem segiteni!
HSG-ről lenne szó: előzmények: holnap kellett volna bemennem,de késve jött meg igy a doki azt mondta tegyük át, jövhét szerdára. de az a 12.cnapra esik, amikor az 5-12cnapig csinálják. Másnap meg megyek peteérési uh-ra. Kérdésem az lenne, ezt a hónapot kikell hagynunk? A kontraszt anyag elpusztitja a tüszöket? Ja és nem röntgenes lesz a vizsgálat hanem uh-s.

Megköszönném ha tudnál válaszolni.KépKépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


válszoltam a ma megint megjöttben

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!KépKép

Már nagyon elegem van a babanetből, így lehet, hogy más fórumot kellene keresni. Ma megint egész nap elérhetetlen volt.KépKépKép

ReniKép
Sajnos nem tudok segíteni Neked, mert mindegyik intézetről hallottam már, de a Forgáchról nem.Kép

Van viszont egy jó hírem is, még nem vagyok felhatalmazva, hogy nevet mondjak, de hamarosan valaki csatlakozik hozzánk, aki már régóta szeretne.KépKépKép Remélem holnap bejelentkezik, és felfedi a titkot.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Cat! Kép

Én már nézegettem a mamanet.hu-t. Hasonló, mint a babanet. Kép

Katie
katie
 
 


Sziasztok!

MINYU HIREK!!!KépKépKépKép

Nandi baba mar 2570grammKépKépKép
A magzatviz kicsit kevesebb,de a koldokzsinor aramlasa jo.
Nem engedik ki Minyut,csak mar majd Nandival egyutt.
Kovetkezo UH es terheleses vercukor penteken lesz,szoval DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!

Kriszta es Akos
35+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


KatieKép
Képzeld megnéztem a mamanetet, és nagyon tetszik.KépKép A párom is megnézte, Ő ért is hozzá, és erre a formára épül az összes modern fórum, szerinte ezerszer jobb a babanetnél. Lehet képet beszúrni, tickereket, küld emailt, ha jön a hozzászólásomra válasz stb.KépKép

KrisztaKép
Minyunak továbbra is drukkolunk!Kép Ha valami híred van, akkor írj légyszíves.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok Kép

Ma voltunk méricskélni a gyerkőcöt a védőnéninél. 7800 gramm a csöppség. Írt fel a dokinéni tejpépet is, mert éjjel megint kel a fiú, már nem elég neki csak a tej. Gondoltam, ma este kipróbálom. Este fürdés után megszoptattam, de lekapcsoltam a villanyt, mert mostanában minden érdekli, és a szopira sem figyel rendesen. Hát ez a módszer annyira bejött, hogy el is aludt a karomban. Úgyhogy pépet majd máskor próbáljuk.

Minyunak Kép megy a drukk.

Cat Kép kifúrja az oldalamat ez a jó hír. Hogy fogok így aludni? KépKép

Megnézem én is a Mamanetet.

Puszi, Alena
alena
 
 


Hú, ennek a rendszernek megborult az órája. A hozzászólást most, 21:09-kor küldtem, itt meg 23:09-et ír ki. Ez a Babanet egyre rosszabb.
alena
 
 


Cat!

Ugy izgulok!!!!!! Ismerem en is?? Annyira szeretnek a regiek kozul valakit itt!!!!!

En meg 4 napja minden reggel hanyok, de jol vagyok!!!!! Biztos jol van a babam is!!!!!!

Lanyok, de ne menjetek el a mamanetre, vagy menjunk el mindnyajan???????

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


ReniKép
Nekem van tapasztalatom a Forgács Intézetről. Csupa pozitívat tudok mondani még így is, hogy nekünk akkor rosszul végződött a történet. A nektek szükséges területen nagyon profik, családias a hangulat, kedves Forgács tanár úr is és az asszisztenciája is. Mindenkivel Forgács tanár úr foglalkozik és ő nagyon profi. Sok sikertörténetet hallottam ott a váróban. A www.forgacsintezet.hu oldalon olvashatsz is róluk. A konkrét problémátokhoz nem tudok hozzászólni.

Kriszta,
Hányadik hétben van most Minyu? Továbbra is sok drukk nekik!

Humi
humi
 
 


AlenaKép
Ez a tejpép dolog lehet, hogy engem is fog érdekelni majd. Megnézem, hogy hat Zétin.Kép Nekem 1/2 4-kor kelnek enni a fiúk, de 240 gr tiszta tápszer tűnik el ilyenkor a bendőjükben.Kép

DodoKép
Persze, úgy gondoltam, hogy mindenki költözzön, a felettünk lévő topik is.Kép
HányásKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Ezt írták az ikres topikba nekünk.:

"Sziasztok!
Látom titeket is nagyon felbosszantottak az utóbbi időben tapasztalt technikai zűrök... Teljesen érthető a reakciótok, ennek ellenére bízom abban, hogy nem választotok más társalgási felületet. A szerverátállás zűrjet tetézte egy brutális hackertámadás, a feltört szervert mára sikerült egy közel öt órás leállás alatt megjavítani. A végső szerverbeállítást a jövő héten fejezik be, akkor a leállást majd előre jelezni fogjuk...
Köszönöm a türelmeteket, sziasztok,
apa"

Szerintem akkor várjuk ki a végét, ha már ennyit kihúztunk, akkor ezt a kis időt kibírjuk.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok Kép
Minyunak megy a drukk továbbra is tőlünk is!

Alena Kép
Ez a tejpép dolog tényleg igaz lehet? Ugyanis nekem Bálint hétfőn 8 hónapos lesz és még mindig minimum 3 óránként kel enni. Én olyan boldog lennék, ha Cat Kép-hez hasonlóan csak egyszer kelne egy éjszaka, de sajnos nem így van.
Az az igazság, hogy frankón éhes is ilyenkor a gyerek, mert kb. 15 percig szopik és rendesen kiüríti a mellemet. attól tartok, hogy nagyon beállt a pocakja-emésztése erre a 3 óránkénti evésre és erről nem lehet egykönnyen leszoktatni. Mostanában pedig már azt csinálom, hogy fürdés előtt nagy adag főzelék, aztán fürdés és aztán szopizás és mégis max. 3 óra múlva már fenn is van.
Az, hogy nem megyek át hozzá kizárt, ugyanis a kiságyban állva kiabál és ebből csak hatalmas esés lehetne, visszaalvás evés nélkül kizárt.

Cat Kép Úristen! Nagyon kiváncsi vagyok....nagyon várom a jó hírt!

Alena Kép Írok egy mailt (ha még nem ébred fel a legény), majd légyszi nézd meg!
Köszi
Edit

Megyek, Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Cat Kép

Regisztráltál is a mamanetre? Egyébként nekem is tetszik... Kép
Hányás?!?!!??! Csak nem a gólya köröz a kéményetek felett? Kép Kép Kép

A tejpépet én is mindenkinek csak ajánlani tudom. A lányom 6 hónaposan már kapta uzsonnára, néha még vacsi kiegészitéseként is. Imádta. A Hippek finomak ! Kép

Katie
katie
 
 


Látom Minyunak megszületett a babája, gratulálok! Hanyadik hétre?

Én nem voltam egy ideig netközelben, uj lakásban 1 év után felvált a csempe több helyiségben is, most lett olyan katasztrofális hogy fel is kellett szedni és kicserélniKép

Orsi megtanult szaladni, egész nap le-fel megy, nem unja megKép Tegnap hasmenéses volt, vinnünk is kellett mintát tenyésztésre, de mára már nincs baja, kapott ugyan gyógyszert is.
Éjjel ö is eszik 2-3 óránként, de nappal már nem szoptatom olyan sürün, inkább vizet adok neki.

Ja és nekem is megjött 1 hete. Viszont nem olyan erös mint régen, és nem is darabos, remélem ilyen is marad. Vagy az elsö az csak "bemelegités" a szervezetnek?

Endo miatt valszeg nem érdemes sokáig várni a tesoval, felkeresem hamarosan az orvost mit tanácsol.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen Kép
Orsi még mindig ilyen sűrűn eszik éjjel? Ne ijesztgess!!! Hogy bírod? Én néha úgy érzem magam mint egy élő halott...
Minyunak nincs meg a baba, pocakban ekkora amekkora.

Katie Kép Ez receptre kapható? mármint a Hipp tejpép? Tényleg jobban alszik majd tőle várhatóan a gyerkőc?

Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


KatieKép
Mi a különbség a HIPP és a Milupa tejpép között ?
Receptre van ?

Nem én hányok, hanem DodoKép, szerencsére. Nekem még korai lenne a 2 hat hónapos fiú mellett.Kép

KarmenKép
Az első mensi nekem is ilyen volt, de az azt követő viszont a Niagara vízesés.Kép Tampon+betét együttessel mertem csak kimozdulni.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


KukkKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Jovi Kép Kép Kép
Szóval te vagy az? Mesééééljjj!!

Alena
alena
 
 


Az ikresektől hozom a hírt!

"KépKépKép MEGSZÜLETTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép
Szilvi kisfiai KépKépKép Gergő 3000 gr, Petike 2200 gr, ő inkubátorban van, de mindkettő teljesen egészséges, délután négykor születtek, császárral, Szilvi az őrzőben van, jól van :-) Ahogy tudok majd még róluk, megírom Kép"

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Szilviéknek nagy gratula, szép nagy lett Gergö, de Petike sem kicsi!

Cat! köszi, igy nem ér váratlanul a köv. majd hordok magammal többet a készletből. (régen nagyon erös volt, akkor lehet megint nem uszom megKép) Teso kell gyorsan.Kép

Edit! köszi Minyuról, lemaradtam és rosszul értettemKép Nekem is fárasztó, de hiába nem akarom megszoptatni addig sir keservesem amig nem adok neki tejcsit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


EditKép
Nem ijesztegetés de náluk 4 hete fejeződött be az éjszakai etetés...17 hónaposak voltak akkorKépRemélem Nálatok nem tart eddigKép
Minyunak én is drukkolokKép
KarmenKép
Orsinak gratulálok a szaladgáláshozKép

JovikaKépKépKép Csak nem????????????????KépKépKép De örülök!!!!KépDe nem ér eltünni, tessék mesélniKép

Puszi:Doris
doris
 
 


Cat,Reditke!

Én 6 hónaposan már a nem receptre kaphatót adtam neki, hanem amit bármelyik boltban lehet kapni. Hipp barackos, alma-vanilia, kekszes, ilyenek. Különbséget talán az izében érztem csak a Milupával szemben A Hipp finomabb volt mint a többi fajta. Valahogy ez lágyabb.

De ha más izre is vágynak a picikék, a tápszerbe is rázhattok nekik a üveges gyümölcsösökből, igy olyan, mint a turmix.

Katie
katie
 
 


Sziasztok,

jöttem Sziszusnak gratulálni, nagyon boldogok lehetnek és legyenek is mostmár!!! Kép

Sajna nem sok idom volt visszaolvasni, de látom a tejpép a téma. Lányok, olvassátok el a doboz tartalmát. Én személy szerint nem adnám, tele vannak mindenfélével. Sokkal biztonságosabbnak tartom az sk pépeket, 7 gabonásból (tesco) vagy a Holle bio kásákból vagy rizslisztbol készítve vízzel v. tápszerrel v anyatejjel. Mehet bele gyumölcs-zöldség. Ezektol ugyanolyan jól alszik a baba éjjel Kép
Bocs az okoskodásért, csak én meg annyi rosszat hallok ezekrol a tejpépekrol, inkább jobb az óvatosság sztem. Persze ahol nincs semmi rizikófaktor a családban, ott biztosan semmi galibát nem okoz Kép

Reditke, Bálint áll? wow Kép

Puszi,
Kriszta
soraya
 
 


KatieKép
Én is a HIPP-ez láttam, hogy dícsérték többen. Hipoallergén (HA) van ezekből ?Nem olcsóbb ha doki felírja ? Ezt lehet cumisüvegből adni ? Este én már nem tudok kínlódni a gyerekekkel kiskanalazással, mert nagyon fáradtak, és az ölben cumisüveg, félhomályban a meghitt lezárása a napnak.Kép Nekem nincs kedvem már utánna fürdetni, törölni, és a gyerekek is kiájulnak az etetőszékből.Kép

SorayaKép
Hogy vagytok ? Martin nagy huncut már ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Szia Cat,

Martin igen, nagy huncut, jófej kissrác lett belole Kép Egyre jobban élvezem a társaságát, már lehet egyutt játszani klasszul, de elvan magában is szépen ha úgy alakul. Nálunk épp az alvástanítási project megy, ez a 4. nap és nagyon szépen és a várakozásaimat túlszárnyalva alakulnak a dolgok.
Remélem Oli és Samu is jól vannak és nonek-okosodnak ahogy kell Kép

Kriszta
soraya
 
 


Sziszuséknak nagy gratula! Sok-sok boldogság!

Hát ez a tejpép dolog, most jól megzavart. Ettől most csökkenni fog a tejem, ha elkezdem adni vagy fogjam fel ezt is úgy, mint egy főzeléket?

Alena, gyere! aludt Zéti a tejpéptől?

Mi éjszaka 6x keltünk ma! Kivagyok, mint a fene.

SorayaKép Hát ez az altatái projekt nagy falat. Mi egy napig próbáltuk, amikor is a gyerek 1 óra 10 percig üvöltött teli torokból, hogy hogyan képzelem én letenni és nem cicin vagy karban elringatni. négykézláb verte a fejét a rácsba és felállva ordítozott. 1 óra 10 percig bírtam, amikor már fuldoklott. Akkor kivettem és feladtam a próbálkozást.
Egyébként igen áll és hatalmasakat esik.
Felkelt, megyek.

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Edit Kép

olyan mint egy fozelék csak magas a tápértéke. Ugyanolyan tejbol készulnek a boltban kaphatók, mint a _nem_Ha-as tápszer. De lehet h van HA-s is, doki megmondja. Vagy van a Sinlac, azt szokták még adni.
A tejed nem csökken tole elvileg, ha elotte/utána megszoptatod. Martin pl este 7 körul vacsizik pépet v fozeléket, aztán furdés, aztán szopi. Egyébként bnom mesélte h a Madarász alváslaborban azt mondták h inkább fozelék estére, mert neccesebb a hasfájás a pépeknél.

Altatás: én is azt hittem h lesz 4kézláb fej ágyba verése, de azt hiszem Martin érezte hogy az elhatározás komoly a részunkrol és ugyan sírt, de nem volt nagy hiszti. Én lepodtem meg a legjobban. Nálunk muszáj volt lépni, oda jutottunk hogy óránként-2 óránként kelt és nem éhesen mert csak cummogott. Sosem gondoltam volna, de most ugye nincs szopi éjjel es simán kibírja, ma éjjel csak felnyöszörgött kicsit és aludt tovább.

Esések: röhejes vagy nem, én bizony ráadom a kutacsvédot. O is akkorákat esik hogy rossz nézni. 4kézlábból akar felulni, de túlviszi sokszor még a lendulet és zúg hátra. Kép

Kriszta
soraya
 
 


Soraya Kép
Köszi.
Hát én is fürdés előtt adok neki főzeléket, aztán fürdés, szopi alvás, de max. 3 óra múlva fenn van és baromi éhes Kép
Akkor lehet, hogy nálunk a tejpép sem oldaná meg.

Kutacsvédő? Az csak a kutacsot védi, mert Bálintnak az nagyon gyorsan becsontosodott. Én most már az agysejtjeit féltem, mert aokat pusztítja rendesen, ahogy állásból tök egyenes törzzsel hátraesik, mint egy sózsák Kép vagy inkább Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Sziszusnak OOOORIASI GRATULA!!!KépKépKép
Sok szeretettl gratulalok, minden szepet, jot kivanok a fiuknak es szuleiknek, aki beszel vele, uzenem hogy gyorsan kepet is szeretnek latni. Mit kepet? Kepeket!!!

Most csak ennyire futja, mert a tronorokos itt all a hatam mogott es sanszos, hogy megint azt hiszi o mar tud jarni, pedig nem is Kép es a keze mar igy is be van kotve Kép!!!

SorayaKép! Puszi Martinnak!!! Ezt az elvagyok egyedul-t elmeselhetne Bazsinak is, bar ma kopp-kopp jo napja van, de eddig...Kép Igaz, 2 nap alatt 2 foga jott most ki. Mi az a kutacsvedo???

szoszi
szoszi
 
 


csajok, ilyen: (nem röhögni! Kép)
Kép

Úgy tudom Brendon szokta árulni, ez körben védi a fejét, olyan mint egy puha sapka. Martint hála ég nem idegesíti, elturi magán elég hosszan.

Meg akkor már egy normális foto is, úgyis rég mutattam Martint Kép Íme a kis 10 kilos majdnem 8 hónapos:
Kép


Szöszikém, azóta is írod azt az emailt nekem, ugye? Kép
Milyen kötés van Bazsi kezén??
soraya
 
 


Sziasztok,

Sziszuséknak Képóriási gratula! De jó, hogy minden rendben.

Edit Kép megkaptad tegnap a mailem?

Lekopogom, ma szuper éjszakánk volt. Este rendesen elaludt,és csak 5-kor kelt a fiú. Mondjuk egy alkalomból még nem lehet hosszútávú következtetést levonni, de remélem hasonló éjszakáink lesznek megint.
Nem tudom, hogy magában a tejpép, vagy eleve az, hogy tegnap már két alkalommal kapott mást is, mint cicit, de tény, hogy nem kért enni éjjel. Arra is rájöttem, hogy napközben is amikor sír, sokszor éhes volt, és nem a foga volt a bűnös. Mert eddig ráfogtam, hogy a foga, és kivártam a kb. 3 órát. De ha most sír, akár másfél órával a kaja után is megpróbálom szoptatni, és mohón eszik. Azóta napközben is nyugodtabb sokkal. Hiába, az anyaságot is tanulni kell.KépKép

Soraya Kép Én is nézegettem, hogy esetleg lehetne sima bio cuccból kikeverni ezt a rizspépet, de egyenlőre nem mertem. Nekünk a doki néni írt fel HA tejpépet, tehát nem a sima boltit vettem. Az nem okozhat allergiát.

Cat Kép
Nem tudom, hogy HIPP-ből van-e ilyen HA, nekünk Milupa van. Megkóstoltam én is, és egész finom. Olyasmi, mint egy natúr tejbegríz. Kb. 600 forint volt a patikában.

Puszi, Alena
alena
 
 


Sziasztok!

Mi megnéztük a kutacsvédőnek nevezett akármit, de nem győzött meg, és az ára sok volt ahhoz, hogy csak őrizgessem és ne használjuk.
Pedit nekünk is kellene, mert Hanna is állKépKép, de néha Bálinthoz hasonlóan dől hátra, mint a zsák. (A legijesztőbb ilyen hátradőlését épp a Heim PálbanKép csinálta, állt a széken, és elengette a karfát. Még jó, hogy tartottam (a lendülettől még így is eljutott vízszintesig), mert különben zúgott volna le a székről is fejjel lefeléKép.)

Sziszusnak gratulálok!KépKép

Jovi!

KépKép Mesélj!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Gratula Sziszusnak meg a babaknak!!!! Kerunk kepet!!!!!!!!

Izgalmasak az altatos, etetos sztorik, sokat tudok belole tanulni, lanyok, koszi.

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Alena Kép
megkaptam, köszi.
Majd válaszolok, de most elhavazás esete áll fenn.

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Soraya/KrisztaKép
Nagyon édes Martin, de ne hari én nem tudtam megállni röhögés nélkül ezt a fejvédőt.KépKép
Hatalmas fiú egyébként, és még mondja valaki, hogy az anyatejtől nem lehet hízni!Kép

AlenaKép
Ma felíratjuk mi is a Milupa HA-t, mert kiderült, hogy a védőnő is fel tudja írni. Kíváncsi leszek a pasikra, hogy mit szólnak hozzá.Kép

SzösziKép
Mi történ Balázzsal ? Miért van kötés a kezén ? Megverted?KépKép

BesztiKép
Ritkán jösz! Van képed Hannáról ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hatalmas gratula Sziszusnak a fiúkhoz. Jó egészséget és sok finom tejcsit nekik.

DodoKép

hányingerre nekem nagyon jó a fagyasztott: eper, reszelt alma, gesztenyepüré, jégkrém (de csak a sima vaniliás vagy csokis mert a többit visszaküldi ez a kis válogatós). Nekem már több mint négy hete tart ez az állapot, egész nap, örülök, ha valamit is meg tudok enni.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24
 
 


Soraya!Kép
Bocsi a mail miatt, semmi mentsegem ra, majd igyekszem.Martin milyen szep meg mindig...Te, mondd csak, nem szoktal azon izgulni, hogy tuleteted? Nekem most ez a legnagyobb gondom, mar 3X eszunk szilardat, de meg szopit nem hagytunk el, ejjl is szopik, 9 honapos lesz es 10.5 kg. Ti hanyszor/mennyit esztek? Azaz Martin, a te adagod nem erdekelKép.
Kutacsvedo:Kép en is elvigyorodtam magam, de biztos, ha lenne olyanunk, akkor ott mernem hagyni allni a szekreny mellett, igy meg nem merem.

Cat!Kép
A keze: nos, megnezte, hogy tenyleg forro-e a vasalo. Amugy nem tul komoly es a kotes is azert van rajta, mert o szopna az ujjat egyebkent, de az anyja iszonyatosan megszenvedte a dolgot, rettenetes lelkifurdalasom volt/van miatta.

Alvas: mi is kelunk es szopizunk ejjel is, pedig o kicsinek aludt jol...de el sem kezdem leszoktatni rola, mert tudom elore, hogy nem birnam nyoszorogni hagyni ugysem.meg almos is vagyok az ilysmihez ejjel.
Igy aztan mensim sincs meg (hol van mar a "megint megjott" feeling), pedig surgosen szeretnek meg egy gyereket, nehogy aztan meggondoljam magam, ha Bazsi miatt vegre alhatnek...
szoszi
szoszi
 
 


Cat Kép

Biztosan van a tejpépből HA, bár én már nem nagyon emlékszem rá, régen volt már a lányom ekkora. Azért ezek a pépek nem igazán cumisüvegbe valók, sűrűbbek attól, hogy abba lehessen tenni. Ha meg hígabbra csinálod, nem elég laktató.
A helyedben én adnék főzeléket éjszakára, mint valaki már tanácsolta, azt tudják üvegből is enni, és azért az is laktató, és alszanak tőle. De ha a tápba keversz az üveges gyümölcsök közül, az is átmegy a cumin, és azzal is több a dolog, tartalmasabb.

Foguk nem jön még? Kép

Katie
katie
 
 


Sziasztok!

Sziszuseknal nagy gratula, sok boldogsagotKép

JOvika, ha most megen eltunsz, en megkereslek es nem is tudom micsinalok veled, tessek jonni beszamolni mindenrolKép

Pep: en szinten holle biopepet adok Botinak, ahogy soraya (huuu de fura ezt a nevet irniKép). ugy tunik szereti, egesz jokat eszik beloleKép a milupa ha-s is biztosan jo, hippbol asszem ilyen nincs, a bolti tejpepek viszont telleg elegge tele vannak mindenfele sz.rral, azt meg hanyagoljatok szerintem par honapigKép

mar varom a talit, ugye jon mindneki (szegeny EdiKép)

orsoly
orsoly
 
 


KatieKép
Olinak már kint figyel a 2 alsó foga, Samunak még se híre se hamva.

Főzit nem akarok adni nekik éjjelre, mert az emésztőrendszerük még nem elég felkészült rá. Még nappalra sem vezettem be nekik, csak gyümit kapnak, meg néha egy kis krumplit sütőtökkel, répával stb.

SzösziKép
Szegény Balázs! Dehát sajna minden gyerek saját bőrén tapasztalja meg a dolgokat. De hogy mászott fel a vasalódeszkára?

Szerintem is így kell tesót vállalni frissíben, mert amíg nem alszik az ember végig egy éjszakát.KépKép Én is szeretnék tesót.

OrsolyKép
Milupa HA tejpépet írt fel nekünk a védőnő. Beleteszem majd eleinte a tápiba, és cumisüvegből fogják kapni. Utánna szerintem úgy fogom csinálni mint Soraya Kriszta, hogy fürdés előtt pép, utánna szopit helyettesítő cuclizás Anyával. A Holle termékek nekünk is bejönnek.

Megyünk Ediékhez, már alig várom!!!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziszuséknak óóóóóriási gratula. Jó egészséget és sok tejcsit a két szép legénynek!
Lujza
lujza
 
 


Látjátok ennyit változik a világ 5 év alatt csecsemőtáplálásban is. Én nem is ismerem a Holle termékeket...
Mi még simán adtuk a bolti pépeket 6 hónapos kor után. Senki nem mondta, hogy ez vagy az van benne.. Kép

Katie
katie
 
 


Egyébként Cat-nak igaza van tesó ügyben, ha már akkor a gyerkőc, mint az enyém, illetve már előbb is. Talán olyan 3 éves korig ha nem lesz tesó, utána már az ember gondolkodik rajta....

katie
katie
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?