Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Krisz, ez durva!

Nekünk eddig nem volt ilyen bajunk, mert Szabolcs rohan tovább, nem tudunk megállni beszélgeni Kép. Én mindig kedves vagyok a nénikkel, bácsikkal, bár egy ilyen után, mint amit leírtál, nem tudom, az lennék-e...

Nem voltunk dokinál, el is múlt, csak egy kis heg volt az eséstől.
Ja, próbálj a régi neveddel regelni!
Fulescsacsi
 


Hú ebből a babanetből
kezd nagyon elegem lenni én is most regisztráltam magam
szuszoka
 
 


Ez nagyon gáz.
Igazán írhatnának valamit arról, mi a picsa van.
Kriszti
eszteranyu1
 
 

 
 

úgy tűnik, valamiért kidobott minket a rendszer Kép, persze gőzöm sincs, hogy miért, elfelejtik közölni.
mindjárt megnézem a szerkesztői topikot.

Fcs, vigyázzatok magatokra, és remélem, jól fog sikerülni az ottlét.

Krisz, ez tényleg nagyon durva. azt hiszem én se tudtam volna köpni-nyelni sem. az ilyennek még beszólni sem érdemes. viszont ha 3-asban mentek sétálni és véletlenül látod azt a f...szt, akkor nagyon mutogassál rá és magyarázzál félhangosan a párodnak. talán elszégyelli vagy legalábbis meghúzza magát. jobb ötletem nincs. Kép
Liza is rohangál, nem nagyon áll meg, hogy a nénikéket szórakoztassa, maximum, ha macska, vagy kutya is van vele Kép

mi már mindannyian dögrováson vagyunk Kép gyermek náthás, nyűgös, apa nagyon náthás, nagyon levert (mint a férfiak Kép), és én is reggel óta beteg vagyok Kép azért elviselhető volt a nap, de lehetne már jobb is.

panu
panu
 
 


Krisz
nem is tudom mit írjak ? ez egy pedofil állat. Hogy jut eszébe egy pici gyerekről ilyen undorító dolog ?? És még ki is mondja. Legközelebb apával keressétek meg és döngöljétek a földbe.
mérges Dorki
dorki
 
 


Krisz,
én is leblokkoltam volna, ez nagyon durva! Hogy milyen undorító f.szkalapok vannak szabadon a világban...

panu,
gyógyuljatok meg, igyatok sok cévitamint.

Sztem nem szabad beszólni ezeknek, mert tuti nem komplettek. Én nem szólnék be semmit ilyenkor, csak kavarnék onnak a francba.

Hú csajk, ez a babanet egyre gázabb és senki nem ír semmit, hogy mi van...

Kriszti
eszteranyu1
 
 


Sziasztok!

Kriszti,
véleményem egyezik az előttem hozzá szolokkal az öregpasi témában.

Panu,
hogy vagytok?

Ma kint voltunk délután a Margitszigeten Fancsi annyira jól érezte magát álandóan a földön fetrenget négy kézláb csuszot mászot a fübenKép,mint egy kis disznó úgy nézet ki.
Ricsivel meg délelőt meccsen voltunk 3-0 nyertek!!!!!!!!!!
Most megyek mert apa meg Ricsi plajsztésőnőzik autóversenyt játszanak és engem is hívnak játszak velükKép bizti én leszek az utolsóKép.

Jó éjszakát!
Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok,
köszönjük a kérdést, még mindig betegek vagyunk Kép de legalább sokat iszik a gyermek, és alszik is elég rendesen. csúnyán köhög, de szerencsére szakadozik fel, folyik az orra, már fut, ha a zsebkendőt látja nálam. mindezek ellenére nem tűri a sapkát a fején, ma már a kendőt is rákötöttem (ami a nyakában volt eddig), de azt is szedte le, ugyanakkor bóklászna kint. apa szenved, ahogy a férfiak szoktak, ma délelőtt egy csepp mentette, hogy nem vesztem belé Kép mert dirigált a székben ülve, én meg rohangáltam bevásárolni, meg a gyereket rendeztem. de megúsztuk Kép ráadásul most is dolgozik, meg holnap is Kép
viszont elkezdtem olvasni a klasszikusnak számító Mérei-Binét: Gyermeklélektan-t, hát óriási, nagyon tetszik. ajánlom mindenkinek.

Kriszti, én is nézegetem, mikor lesz már végre válasz a szerkesztői topikban, de eddig még nem láttam Kép

Zsuzsi, disznónak látszó Fancsi Kép, és mitől tetszett neki ennyire a fűben fetrengés?? Ricsiéknak gratula a jó eredményért Kép

Krisz, szerintem nem lehet megúszni teljesen az ilyen véneket Kép viszont rövidre zárhatod, ha valamivel továbbcsalogatod Dorkát (virág, katica, falevél, mittudomén). Liza nem szociális ennyire, sőt. ő mérgelődik, ha beszélnek hozzá és közben megfeszíti a karját, egyszóval veszekszik. ami persze elég röhejes, de simán továbbmehetünk.

befejezem a locsogást és visszatérek a könyvemhez, jó éjt mindenkinek, panu
panu
 
 


Sziasztok,

Andi, Kiscsaj nagyon aranyos a házikójában. A Marci is kapott egy kisházat húsvétra a nagyszülőktől, de ő nem az a "kuckózós, senki ne lásson" típusú gyerek. Inkább anya lába alatt sertepertél egész nap. Mostanában már a játékaival is alig játszik, rohangál egész nap le-föl, nem is értem, hogy bírja, mert én estére hulla vagyok tőle!

Panu, Remélem jobban vagytok. Nagyon sok C-vitamin!!! Én is csak attól jöttem rendbe, a Marci meg egész télen kapta és szerintem ezért nem lett beteg. Pedig én is azután apa is dögrováson voltunk.

Krisz, Vén szatír undorító!!! Én is utálom, ha az öregek elkezdenek molesztálni minket. De a Marci is igen barátságos, mosolyog mindenkire és persze, hogy azok meg megállnak és rákezdenek! Ilyenkor szépen udvariasan elkezdek válaszolgatni de közben lassan oldalgok tovább. Aztán két-három kérdés után: "Viszlát" és továbbmegyünk.

Amit a vásárlásról írtatok detto ugyanaz nálunk is. A Marci itthon nem eszi a kenyérfélét, viszont ha vásárolni megyünk az elején kint sétál, persze addig nem tudok semmit megnézni. Amikor megunom szerzünk egy kiflit és majdnem az egészet megeszi. Ki érti ezt?
A Marcinak az édes kaja egyáltalán nem jön be. Danonino és társairól is nagyon hamar leszokott. A sós, a savanyú, és a paprikás ízek a kedvencei.

Taliban mi is bennevagyunk! Fcs-hoz hasonlóan mi is a Ligetbe meg a Margitszigetre szoktunk menni, de Budaörs felé is ugyanannyi idő alatt érünk Pestre, úgyhogy nekünk mindegy. Csak belváros ne nagyon legyen. Ott a levegő sem jó, meg parkolni sem lehet.

Zsuzsi, Ahogy elképzelem magam előtt Fancsit a szigeten, le sem tagadhatja, hogy van egy bátyja! Kavics szedegetés, kulcsozás nálunk is megy ezerrel. Múltkor a Marci egy jó adag lósz..t szedett fel a földről! Meg a halálom, a bogarak. Minden bogarat meg akar fogni. Én meg minden kúszó-mászó-repülő dologtól rosszul vagyok.

Még egy sztori aztán lelövöm magam. Képzeljétek, amikor beteg voltam apa meg a Marci elmentek vásárolni. Kb fél óra múlva csöng a telefon, hogy a Marcit bent a Tescoban megcsípte egy méhecske. Már ettől ki voltam. Aztán nem telt el 1 perc, megint hív apa, hogy most rohannak a kórházba, mert már dagad a nyaka. Erre elkezdtem bőgni, magamra kaptam valamit, de nem találtam a kulcsom. Kirohantam, de a kapu zárva volt. Apa meg elvitte mindkét kulcsot. Van egy kosárban egy halom kulcsunk ott keresgéltem és találtam egy kapukulcsot. Az ajtót nyitva hagytam, a kaput bezártam és elindultam utánuk. Útközben hívogattam őket, de nem vették fel a telefont. Aztán kb félúton voltam, amikor apa hívott, hogy most jöttek ki a dokitól és nincsen semmi. A Tesco parkolóban megvártak és ott derült ki, hogy azt elfelejtette apa mondani, hogy pont a nyakát csípte meg a méhecske. Ezért dagadt egy kicsit meg, de du-ra már csak egy pötty látszódott. Persze még két napig állandóan néztem, hogy nincs-e valami.

Na most már megyek. Mindenkinek további jó hétvégét!
Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Sziasztok!

Andi,
Köszi a hiányolást olvasgatok, de egy kicsit elment a kedvem az írástól...., meg Mi is elég mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött.
Sokat voltunk kinn a szabadban, Bogim még mindig homokozó függő, oly annyira, hogy már itt fönn a lakásban is imitáljuk a homokozást. Nekünk is sikerült harci sérüléseket szereznünk játék közben. Egyet lenn a játszótéren futkosás közben esett egy jó nagyot, de sajnos pont nem a gumis, hanem a köves részen, így az arca jobb oldalát elég csúnyán lekarcolta, a másikat a lakásban való futkosás közben szedte össze. A fotelba nekifutásból szokott belevetődni, de most elvétette, és a karfának ütközött az orrával, és ezzel a lendülettel egyből hátrafelé, de szerencsére elkaptam mielőtt a fejét meg a padlóba verte volna. Nagyon megijedtem, mert az orra is elkezdett vérezni egy kicsit, de szerencsére gyorsan megvigasztalódott. Nagyon rossz, hogy ott vagyok mellette, és nem tudom kivédeni az ilyen "baleseteket".

Brigi,
Örülök, hogy jelentkeztél, és, hogy oké veletek minden.
Én is mindig időhiányban szenvedek, éppen mondtam is anyukámnak, hogy télen többször tudtam a játszások közben tenni - venni a lakásban, mint most, de tényleg vétek lenne itthon kuksolni ilyen szép időben. Nagyon jó látni, hogy a gyerkőc mennyire élvezi a teret, meg a többi kis pajtásokat.
Bogi mikor este már lefekvéshez készülünk, és már holt fáradt, de akkor is kis barátnője nevét emlegeti, meg mondogatja, hogy já(játszótér).
Hát ez a méhecskés eset...... nem csodálkozom rajta, hogy hirtelen a szíved is megállt, így vagyunk ezzel szerintem mindnyájan.

Panu,
Jobbulást az egész családnak.
Fogacskátok? Bújt már ki újabb?
Szerintem nálunk is készülődik a hátsó, mert aktívan van Bogi keze a szájában, meg nyálzik is rendesen. Amikor betegek voltunk, akkor Bogi is még jobban anyás volt.

Zsuzsi,
Utólag is boldog névnapot Ricsidnek, és gratula a jó meccseredményhez is.
Bogi szerencsére reggelire elég szépen eszik, bár nem valami változatosan. Apa ma tojásrántottát készítet, de annyira nem tetszett neki, hogy még megkóstolni sem volt hajlandó, úgyhogy maradt a szokásos vajas szalámis sajtos kenyér paradicsommal. Ez utóbbit imádja.
Aztán a nap további étkezésein egyre kevesebbet fogyaszt a kiscsaj. Csak azt nem tudom, hogy mégis honnét ez a nagy energia?

Krissz,
Nem is tudok mit írni erre a vén f.sz.a. És legalább a környéketeken lakik? Apának elmondtad?
Tini koromban felénk is lak/ott/ik egy vén….biciklivel kerekezett, és állandóan bámult és füttyentett, míg nem mondtam neki, hogy a saját korosztályánál próbálkozzon, és ne álmodozzon. Még mindig él, de már nem biciklizik -kicsit morbid vagyok-, de utálom az ilyeneket, ja és a poén az, hogy néha rám köszön, hogy csókolom. Igaz mi volt ez a kis füttyentgetés, ehhez a beszóláshoz képest. Ezek szerint az öregek is "szocializálódnak" a mai kor követelményeihez? Nagyon elszomorító.
Dorka kis harci sérült?,remélem már nem is látszik az esés helye.

Kriszti,
Autó? Remélem beavattátok. Az biztos, hogy nagyon jó találmány ez a négykerekű, de az már baj, hogy üzemanyag is kell a futáshoz. (főleg, hogy mennyiért mérik)
Amúgy jogsid van? Én imádok vezetni -állítólag, apa szerint elég jól, és ez már nagy szó-.

Bori,
Tejfog, nem semmi,......akkor hány éves is vagy?

Dorki,
Nikid remélem már gyógyult.

Eszter,
Jó pihenést.


Ági
kamagi
 
 


Ági,
sajnos nem tudjuk kivédeni a baleseteket, hiába vagyink mellettük. Olyan gyorsan történnek a dolgok, hogy győzze az ember lánya követni Kép.
Van jogsim, a munkaeszközöm a kocsi volt, évi 40.000 km-t vezettem Kép. Mások szerint elég jól Kép.
Hiányzik is veszettül. Az autót természetesen kipróbálhattam. Gergő nagyon erőltette - később rá is jöttem, miért volt ilyen sürgős: mert én vezettem haza a sógornőméktől (60km), ahol a keresztlányunk szülinapján voltunk. Szal: apa iszik, anya vezet Kép.

Brigi,
a méhecskés sztori grrrr, én is biztos frászt kaptam volna. Jó, hogy ennyivel megúsztátok, legalább tudod, hogy nem allergiás a csípésére.
Szeretnénk több infót kapni Marci tesójáról (ha lehet Kép )!!!

Zsuzsi,
Ricsiék ügyesek, hogy nyertek! Ilyenkor Te megszoktad jutalmazni?
Fetrengés: nálunk is nagy barát Kép.

panu,
jó lvasást! Én is szeretem az ilyen témákat Kép.
Az idén két könyvet sikerült kiolvasnom: A Norbi titok (Kép), ebből jöttem rá, hogy cukorfüggő kövér disznó vagyok, aki moslékot eszik Kép. Amásik egy csíkos könyv Kép, ami nagyon tetszett.

Lányok,
Eszter csudajól elalszik esténként. Leírom, hogy csinálom, hátha a rosszulelalvó Kölkök szüleinek kis tippeket lehet adni:
Fürdés után az ágyunkban pici játék (eszköz nélkül Kép ), majd villanyoltás és szopi. Ekkor nagyon klasszul lenyugszik, megnézzük, hogy világít be a lámpa a redőny lyukain keresztül. Odaállunk mi is, milyen klassz pöttyösek vagyunk: Baba és Nyanya, majd bemegyünk a szobájába és megnézzük, hogy Ágikutya is alszik. Mielőtt leteszem, ka egy puszit és elmondom Neki, hogy mennyire szeretjük Őt.
Egy mukk nélkül, abban a pózban 1 perc alatt alszik - villany nélkül!
Nagyon örülök neki, lassan 2 hete így megy. Éjjel még felébred, de visszaviszem az ágyába és ott alszik tovább. Ez az ébredés lecsökkent 1/éjjelre.
Nagyon örülök neki, bízom benne, h nem kiabálom el Kép.

Olyan hideg van kinn és esik az eső Kép.
Kis napocska ebben a rossz időben:

Kép

Még valami:
segítsetek lécci:
olyan szállodát keresünk, ami
1. nem drága (3 éjszaka félpínzióval max 60.000 Ft)
2, van benne szauna, jakuzi
3. hegyek között van (nem Eger és Miskolc) - de ha dombok között van, az is jó
4. Dunántúl

Remélem, sikerül találni, kb 1 hónap múlva szeretnénk menni.

Szép napot Mindenkinek, gyógypuszi a betegeknek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Kriszti,
http://belfoldiutazas.lap.hu/
itt keresgélhetsz. ha hegyeket akarsz, akkor ajánlom Nyugat-Dunántúlt - Bükfürdő, Sárvár, de jó a Göcsej is (bár ez utóbbi nem fürdőhely, hanem inkább kiránduló, de hátha lesz itt is fullextrás hotel Kép), vagy a Zalai dombokat is választhatod, pl. Kehida, ami elérhető ár, és ott is lehet kirándulni.

már javulunk, de a vasárnapra virradó éj szörnyű volt még.

panu
panu
 
 


Kriszti,
csak nem valami "ferde" hétvégére készültök Apával, édes kettesben?
kamagi
 
 


Köszi panu,

nem kell fullextrás, csak 1-2 dolog benne.
Szal ezért a pénzért sajna 3 éjszakára futi. Classic szobában, mert a superior már 3-4 ezerrel drágább Kép.

Jó lenne kicsi szauna, pezsifürdő, mert úgy érzem, megérdemlem Kép.

Megyek böngészni.
Babanet megint rossz, csak az új nickemmel tudok hsz-t küldeni.

Kriszti
eszteranyu1
 
 


Ági,
nem Kép Kölök is jön, aztán meglátjuk, mit hozunk ki az egészből Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Ági,
na végre!!!!KépÖrülök,hogy visszataláltál!Van ,amikor nekem sincs kedvem írni,de minden nap elolvaslak Titeket!Tejfogügyileg túlkoros vagyok, 27 múltam januárban.A doki is azt mondta,vétek lenne megszabadulni tőle,de csak egy picike,az egyik fogam mellett csücsül,szerencsére hátulKép
A homokozás ízére mi csak nemrég éreztünk rá,de nagyon sterilen homokozik az enyém.egy deka kosz nincs rajta utána,mindent leporol.
Ugyanazt éreztem vmelyik nap,amit leírtál a balesetekről,hintáztattam,fél pillanatra félrenéztem,már ki is huppant a hintából,volt nagy sírás,szerencsére más nem.Szóval nagy lelkiismeretfurdalás,hogy ott vagy a gyerkőc mellett,mégis sérül.
Eszteranyu,
sok -sok gratuláció(Eszterem úgy mondja:"vatulálok!!!"Kép )a jó alváshoz,akkor gondolom a lelkivilágod is helyre billent!Milyen jó is az!!Tök jó,hogy mentek pihizni,én is gondoltam rá,de sajna most kivitelezhetetlen.
Norbi titok:nagyon röhögtem,biztosan egy "kövér-cukorfüggő"lehetsz,ha Norbi-gyerek ezt mondja,dehát ezt már anyósod is mondta,hja,a fontos emberek véleménye.
Panu,
mi volt vasárnap??Hallgattalak valamelyik nap,tök jó munkád lehet,persze,csak mint külső szemlélő(hallgató) mondom.

Eszter meséli a Piroskát:"Nyammmama,mért ilyen naaaaagy a fülbevalód???"
Kis áthallás....


Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Bori, jót derültem az áthalláson Kép Kép már úgy várom, hogy enyimgyerek is dumáljon Kép vasárnap éjféltől 3-ig virrasztottunk a lányka mellett, nem tudott elaludni, pedig próbálkozott szegényke Kép valszeg fájt a feje, vagy nem kapott levegőt rendesen, aztán 3körül elaludt, egy lázcsillapító kúp beadása után, mert láza is volt egy kicsi. azóta jobban van, most már csak köhög és náthás, de nincs láz, és a hangulata is jobb.

a Norbi-titok szerint biztosan én is rondacsokifüggőkövér vagyok Kép Kriszti, Kehidán a családi ár elfogadható, és 2 év alatt nem kell fizetni, bár általában 2 év alatt sehol sem kérnek plusz pénzt. itt meleg víz van, de nem csak gyógyfürdő. Bükfürdőn viszont sok a külföldi, mert határ mellett van és felkapott, gyerekkel nem feltétlenül jó. Zalakaroson gyerekkel is jó, de ott is sok a külföldi és ott inkább kis panzióban éri meg lakni, és átjárni a fürdőbe. wellness hoteleket keress, pl. a Balaton mellett van szép számmal ilyen és ott is van általában szauna és jacuzzi, és ha az északi oldalt választod, akkor ott is vannak hegyek Kép, és kirándulásnak sem utolsó.

Ági, ne is foglalkozz azzal, hogy mennyit eszik a gyerkőc, hidd el, amennyi kell neki azt kiköveteli, ha kell. egyébként nekik is vannak étvágybeli ingadozásaik (ezt szépen magyarul fogalmaztam, mint egy profi Kép), és a fog készülődése is okozhat étvágycsökkenést. Lizánál csúszik a tojásrántotta Kép homokozásért irigy vagyok, én nem tudom ott tartani 1 percnél tovább Kép

ma déltől egyedül volt a gyermek az apjával, most várom őket ide a rádióba, ugyanis be kellett ugranom dolgozni. nagyon kíváncsi vagyok, hogy bírták egymást, már rájuk fért egy kis együttlét Kép persze telefonáltam 2-3x, és abból úgy tűnt nincs gond.

panu
panu
 
 


Panu,
Te idegenvezető is vagy????Kép

Kép
Bori
mbori
 
 


hát persze, hazabeszélek, mert odavaló vagyok Kép zalai
te mit szeretnél tudni? melyik országrészről adjak infot? mert a munkám miatt sok helyen jártam Kép mármint nem a rádiózás, hanem korábban a tévézés miatt. voltam tiszai árvízi tudósító, de a szlovák határnál is készítettem riportokat, és még ezer helyen, szóval ezért is Kép Kép

panu

ja, és a gyereknek hiányoztam, de jól megvoltak együtt az apjával Kép ez jó hír Kép a rossz az, hogy anyós jön hamarosan Kép

panu
panu
 
 


remélem, nem tűnt túl nagyképűnek, amit írtam, mert nem úgy akartam, csak poénkodtam, bocs, és el is dugulok Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
panu
 
 


Jó estét!

Hát Én is úgy mennék valamerre kikapcsolódni, csak Apa mostanában nagyon a fogához veri a garast. Bár az igaz, hogy Én is sajnálnék több százat kiadni egy hétért. Olyan jó lenne valami olyan helyet találni ami megfizethető, de színvonalas is lenne egyben. Meg a tavalyi nyaralás után megfogadtam, hogy ha útrakelünk a közeljövőkben, akkor anyumat is viszem, hogy Mi is tudjunk egy kicsit romantikázni apával. Tudom, hogy az már nem olyan igazi családi együttlét, de azt hiszem, hogy nekünk is szükségünk lenne/van pl.egy kis esti sétára a parton, egy vacsora valami kis teraszon, mint a régi időkben.....

Panu,
Bogim is még elég törve beszéli a magyart. Pár szót tud csak mondani azt annyi. Van olyan szó aminek csak az első két, három betűjét mondja ki. Viszont csipőre teszi az egyik kezét, a másikat a szája elé tartja és mozgatva az újjait magyaráz ezerrel, persze, hogy mit azt még Én sem értem, de minnél jobban nem értem annál jobban pöröl velem. Ennek mindíg egy nagy bírkózás a vége, mert olyan aranyosan csinálja, hogy muszáj "letepernem".

Brigi,
sajnos, nálunk van homok kilószám a gyerekben(meg a cipőjében).
A Piroskás mese így jobb mint a eredeti.

Kriszti,
kilóméter mennyiség nem semmi, nem csoda, hogy profin űzöd a vezetést.
Szerencsére alvás nálunk is simán zajlik(kopp..), néha egy egy kis felsírás van éjszaka, de mire átmegyek addigra békésen alszik tovább.
Örülök, hogy most így Te is tudsz pihenni egy kicsit.


Hát, ma volunk játszóbölcsiben. Remélem nem szedtünk össze semmi nyavaját, mert ott kivétel nélkül mindegyik gyereknek vagy folyott az orra, vagy köhögött, vagy prüszköltek szegények, úgyhogy egy darabig pihentetem a játszóbölcsi gondolatát.


Jó éjt: Ági
kamagi
 
 


Panu,
viccelsz, ne szerénykedj.......(ha,ha....)
kamagi
 
 


Panu
tudtam, hogy dolgoztál ma . Hallottalak is, kicsit náthás még a hangod.
Ha ismered az országot legyél rá büszke ! Sokan azt sem tudják milyen országban élnek csak rohannak nyaralni görögbe, törökbe, de Magyarország részeiről fogalmuk sincs.

Bori
a te csajod nagyon, nagyon jól beszél már !!!!
Brigi
szegény, jól megijesztettek ezek a családtagok téged. És persze akkor történik, mikor az ember nincs ott. Kép
Kriszti
a bakonyhotelt nézted ? szerintem nem drága, kölökbarát és jó helyen van.

Nálunk úgy néz ki apa jövőhéten elhúzza a csíkot 6 hónapra. Pontos infón még nincs, de a gyomrom már görcsbe van. Én még elleszek, mert 3 éve volt már ilyen , de őt nagyon sajnálom, hogy nem fogja látni kisnikit. Valszeg tőlem az elkövetkezendő időkben sok sírást-rívást panaszkodást fogtok hallani. Kép
Ja, ápr. 5-én fölhívott anyós, hogy gratulál a 4. házassági évfordulónkra. Mi meg teljesen elfelejtettük. KépKépKép Hát hiába, kedden kitaláltuk, csütörtökön házasodtunk és rajtunk kívül csak a pap volt meg a fotós. Mi is voltunk az állatkertben, bár Panuval megint elkerültük egymást. Az én gyerekemet alig lehetett kirimánkodni az állatsimogatóból. Ölelgette a kiskecskéket, azok meg szopogatták az ujját, fülét, haját, ruháját. Ő meg sikongatott örömében. Niki kapott ma egy új zoknit, amit megnézett utána elindult a konyhába és kidobta a kukába. Hát , istenem nem tetszett neki. Kép
Jó éjt mindenkinek
Dorki és 12 fogú NikiKépKép
apa sapkájában a legjobb !!
dorki
 
 


Sziasztok!

Niki nagyon édes az állatkával! Kép Már alig várom, hogy végre mi is kiruccanjunk az állatkertbe!
Na jó, ennyi, lány most ébredt , mennem kell, majd jövök.
Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


folyt:

FCS! Jó utat, és pihenjétek ki magatokat, ha lehet!

Krisszi! Az öreg beszólása nagyon durva, nekem még így, hogy csak olvastam is megállt bennem az ütő... Kép Nem is tudok rá mit mondani. Nagyon gáz, hogy vannak ilyen mocskos emberek. Ember??? Állat!!!
Nekünk a második szomszédunkban lakik egy ilyen "atyala-patyala" néni, de nem szeretjük különösebben, Boga régebben mindig megijedt tőle, ahogy közelhajolt hozzá. (Ezt különösen utálom.) Ja, amúgy a néniből mindig dől a piaszag... Kép

Ági! Jó, hogy jelentkeztetek! Bogi druszánk, mi is találunk homokot még a pelusban is. Kép
Azért néha elcsodálkozok, hogy mennyire korlátolt szülők vannak! Hogy lehet egy beteg gyereket közösségbe vinni? Remélem Bogi nem kapott el semmi nyavalyát!

Bori! Irigyellek, hogy Eszter ilyen szépen beszél már.Tök aranyos lehet!
Én Bogám, druszánkhoz hasonlóan csak alapszavakat mond, mellette meg egy-egy szótagot. Húsvét óta kedvenc a NYU - mindenhol kiböki a nyuszikat és csak mondja-mondja, meg mutogat, hogy vegyem már észre. Kép
Dorki! Nagyon gáz, hogy apa elhúz. Én nem bírnám ki. Kép Egy kérdés: Nikcsin Ortopé cipő van a képen? Csak mert nekünk is ugyanilyen szinű volt az első. Kép
Kriszti! Jó, hogy eszembe juttattad a kiruccanást, mi is tervezünk egy kétéjszakást pünkösdre. Meg is néztem gyorsan, május közepén lesz most pünkösd. Mi Harkány, Mátraszentimre és Sopron közül választhatunk. (Hegyvidék SCH-s üdülési utalványt kaptunk anyóséktól) Valszeg a Mátra lesz a cél.

Jó sokan ismeritek már a Norbi titkát. Kép Én most készülök megvenni. Szerintetek nem kéne??
Fogyni viszont kéne kb 10 kilót. Kép
Ja! Képzeljétek, tegnaptól sötétvörös vagyok. Kép Már nagyon őszültem, és ezek szerint hiú vagyok, mert már idegesített. Kép Pedig 30 éves korom előtt nem akartam befestetni. Még egy évet kellett volna várnom. Hülye vagyok, nem? Kép

Panu!Hogy vagytok?

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Jóalvástelkiabáló Anyuka jelentkezik Kép.

Andi,
sztem jó a könyv, csak kicsit pszichopata módon adja elő a kövérséget...
Amúgy sztem nagyon jó az update, el kéne határozni és csinálni. Csak mi nagyon sok tésztát és krumplit eszünk, ja ,meg fehérkenyeret. Pénz sem ártm ha Norbizni akarsz, mert a teljes kiőrlésű kenyér negyed kiló kerül 200 pízbe Kép.
Kérünk fotót a sötétvörös Andiról!!!

Dorki,
nyugodtan panaszkodj nekünk, azért vagyunk itt, hogy elmondjuk egymásnak Kép! Nem irigyellek, hogy Apátok elmegy...
Bakonyhotelt. hm, régebben néztem, de lehet, h megint belekukk az oldalra.
Állatsimis csajok nagyon szépek, Eszter a múltkor egy törpespániet simizett és sikított közben. Csak azért engedtem meg Neki a simit, mert gyönyörű tiszta és ápolt vot a szőre.

Ági,
betegek: sajnos ez van és majd az oviban mi lesz! Csak hallgatom a szomszédaim rémtörténeteit a takonyaszájbanlóg-sztorikról Kép.
CserfesBogi: tetszik Kép.
Mi is úgy tudunk elmenni, hogy Apa kap a cégtől üdülési csekket (ill. igényel, innen a TEMPO Egészségpénztáros tagság is: a cég fizet évente x összeget, amiért lehet bizonyos dolgokat kérni: fizun felüli juttatás).

panu,
le a kalappal előtted. Miért kellene hülyén érezni magad? Ezek jó dolgok és büszke lehetsz rájuk. Volt olyan kolléganőm, aki nem tudta, hogy van Gyula és Zalaegerszeg. Na, ez a durva!
Köszi a tippeket. Zala izgat amúgy is, mert Zalakaroson kívül nem nagyon voltam arrafele.
Anyós: Kép. Együttérzésem. Nagyon rossz lesz Neked?
Kövérség: hány centi és kiló vagy? Ha nem vagyok indiszkrét (de az vagyok, nem fontos válaszolnod, ha nem akarsz Kép )

Bori,
jó a duma Kép (fontos emberek...)!!!
Áthallás is tecc!

Dugulok,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


sziasztok, azt hiszem végre csend lett és elaszik a "szörny" Kép Kép néha hívjuk így viccesen az apjával, főleg amikor kifejezetten rosszalkodik. most is ebéd előtt ez volt a játék: felmászni az asztalra, székre, összegyűrni a szőnyeget, kirángatni az elérhető összes fiókot, szétszórni a játékokat, pedig voltunk sétálni is, tehát még azt sem lehet ráfogni, hogy a kényszerű bentlét miatt. de azt hiszem az én gyerekem már csak ilyen marad Kép Kép

Ági, elhiszem, hogy vágysz egy kis kettesben eltöltött időre, még ha az csak egy este is. én s már nagyon várom. Bogi csípőre tett kezét megnézném, fotózd le, csak sikerül elkapni, amikor így dumál, nagyon jófej lehet Kép játszóbölcsiben nem voltunk már 2 hete, éppen a nátha miatt. szerintem azért is vannak ott náthás gyerekek, mert a szülők nem tudnak több betegszabit kivenni, vagy már a betegség lázas része lement, és gondolta, hogy nem fertőz már. persze, nem egy szép látvány.

Dorki, gondolom, hogy nem lesz könnyű apa nélkül neked sem. mert azért jó, ha meg tudod osztani vkivel a napi problémákat, és az nem mindig a szomszédasszony Kép majd legközelebb csak találkozunk az állatkertben, de nem mertem tovább maradni, mert nyűgös volt a kiscsaj, és hát kiderült joggal, mert utána lett beteg. az állatsimizést ki se próbáltuk, látom Niki nagyon élvezte Kép

Andi, ez a NYU tetszik Kép, elképesztő, milyen jó szemük van, ezt már én is észrevettem. jó, ha megveszel egy ilyen könyvet, de attól még nem fogod elkezdeni a fogyót. ha bizonytalan vagy, akkor olvass a neten, ott is mindent megtalálsz, még a Norbit is, szóval ha csak ismerkednél a rendszerével, akkor ez is jó, ha komoly az elhatározás, akkor pedig hajrá. a sötétvörösre én kíváncsi vagyok... egy fotó???

Kriszti, rajtam úgy 3-4 kiló plusz van, de ez egy helyen, illetve kettőn Kép hasamon és a combokon, ezt kéne leadni. én sosem fogyóztam, mert eddig sosem kellett szerencsére. azt hiszem végre nemcsak hébehóba, alkalomszerűen kéne tornéra járnom, hanem rendszeresen, vagy futni, az állítólag a legjobb, az izmoknak, meg a kalóriaégetésnek is, és nem utolsósorban a szívnek is jót tesz. egyszóval ebben maradi vagyok: torna, és nem a különböző fogyókúrák, vagy legalábbis együtt a kettő.

Kriszti, legyen barna kenyér, annak elfogadató az ára is, ne legyen éde s a tészta, akkor nem hízlal, és sok gyümi-zöldség, és mindig akkor hagyd abba az evést, amikor a legjobban esik. ez már félsiker szerintem Kép

ja, és 165 magas, 58 kiló

megyek a dolgomra, mielőtt a csaj magához tér...

panu
panu
 
 


Sziasztok!

Hú megint babatali volt nálunk ki vagyok purcanva rendesenKép gyerkőc beájulva én meg a kupi tetején netülökKép

fogyókúra,
nekem régebben az este 6 után alig eszek vált be, ez gondolom teljesen tudománytalanKép Most viszont még nem sikerült visszahíznom a versenysúlyomra így nem tudom most hogy csinálnámKép a sógornőmnek bejött a 90 napos diéta az a Norbis amiről beszéltek?

nekem is igazából célirányosan kéne tornázni vagy kondizni egy picit. A futás is jó lenne csak én utálokKép akkor inkább az úszás lenne jóKép

Hú én is a Zalába vágyódom, sose voltam még ott de olyan sok szépet hallottam rólaKép viszont a pünkösdöt anyóséknál fogjuk tölteni a Mátrában.
De előtte nálunk is 14.től anyósveszélyKép
Anynira nem gáz végülis, de hosszútávon nehezen elviselhető.

Dorki,
hú Te szegényKép engem is eléggé megviselne ha elmenne ennyi időre. Amióta Dorka van, azóta 2x volt pár napos fejtágításon és olyan rossz volt. Semmiképp sem tudtok vele menni?

Andi,
tényleg kérünk képet az új séróról. Amúgy én is elkezdtem őszülni brühüü, vagyis amióta szültem azóta találok pár oda nem illő hajszálat. És ez már csak egyre ígyebb lesz, hmmm.
Lehet összehozhatnánk egy talit a Mátrában, Ti hova mentek?

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Jéééééé!
Nem is hiszem el, hogy végre műkszik!!!
Persze, most meg csak ennyire futotta.......
kamagi
 
 


sziasztok,
tegnap óta semmi új beírás?? igaz, kora du. nem működött nekem a babanet Kép biztos ez is rontja a beírási kedvet Kép

ma mégsem jött anyós Kép egész jó lett a hangulatom tőle. vele csak az a gáz, hogy mindig beleveszik a fiába, és erőszakos, erőlteti ránk az elképzeléseit, és megsértődik, ha nem sikerül. ja, és nem segít semmit, viszont fogyaszt rendesen Kép de az unokával foglalkozik, csak arra is oda kell figyelni.

tegnap vásárolgattunk kora este. kint voltunk a törökbálinti outletben, és vettünk Lizinek egy pulcsit, meg nekem alsóneműt Kép.
lányok, létezik, hogy 86-os vékony hálózsák nincsen (a paplan helyetti vastag klasszikus hálózsák van, de mi pizsama helyett vékony, hosszúujjú hálózsákot szoktunk adni rá, és azt most egy bababoltban egyáltalán nem kaptam. 80-as a legnagyobb méret, utána pizsama és hálóing jön. pedig azt még nem akarok. a Visegrádi utcában van 2 babanagyker, azt hiszem ott megnézem.

Krisz, a 90 napos diéta szerintem az Atkins diáta, amit a sztárok népszerűsítettek, azt hiszem a Bridget Jones is attól fogyott le. azt is sokan dicsérik.

képzeljétek ma voltunk délelőtt a budakeszi vadasparkban és olyan klasz nyugalom volt, rajtunk kívül még egy anyuka és 2 éves kislánnyal és egy pár, és senki más. az állatok s érezték a nyugit, mert mind ott voltak az etetőknél, és sorban végignéztük őket. megetettük az őzeket, bevallom volt nálunk cheerios Kép azzal, mert az gabonapehely, gondoltam, nem árt, és a gyerek annyira élvezte Kép de csak egy őzet mertem gabonakarikával tömni Kép, bár Lizi a következőnél is kértem tőlem a karikát Kép és annyira nem félt, hogy alig lehetett a bölénytől elrángatni, és a sasnál is a kerítésre akart mászni, hogy közelebb legyen Kép és jól elfáradt. ha valakinek van kedve, mi szívesen megyünk oda még, főleg így hétköznap. 450 a belépő nekünk, gyereknek 2 éves korig nincs. ja, és autóval megyünk, még egy anya-gyermek befér hozzánk. szóval kinek van kedve jövő héten egy ilyen túrára?? Kép

panu
panu
 
 


Sziasztok,

Tegnap én is végre akartam írogatni, de nem volt babanet. Tök idegesítő volt. Amíg aludt a Marci többször is próbálkoztam, pedig máskor van, hogy be se kapcsolom a gépet.

Most csak gyorsan tudok írni, mert a billentyű hangjára mindig felébred a Marci és azt most nem kockáztatnám meg.

Én holnap reggel megyek vérvételre. Apa lesz reggel a manóval. Kicsit izgulok is, mert még soha nem ébredt nélkülem, de muszáj 6-kor elindulnom innen. Apa aztán behozza a Marcit Pestre és kimegyek vele az állatkertbe. Ha van valakinek kedve jönni szóljatok, akkor megbeszélhetünk egy talihelyet.

Hát most ennyi. Mindenkinek szép napot!

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Brigi,Panu!

Nekem jó mind a két találka és van hely a kocsiba nálunk is .

Brigi,
nekem jó a holnap.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Brigi, a holnapi állatkert nekem nem jó. meló van Kép
Zsuzsi, oké. jövő héten melyik nap legyen? de majd a meteot is nézem...
ki csatlakozik?? már két autó is van Kép

panu
panu
 
 


Zsuzsi,
10-kor a bejáratnál jó neked? Remélem a gyerekekről felismerjük egymást.

Panu,
Nekünk a jövő hét is ok. Mi is autóval megyünk, úgyhogy az már 3!

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Brigi,
jó a 10-óra nekümk is .

HAHÓ SENKI MÁS NEM AKKAR JÖNNI HOLNAP!!!!!!!!!!!

Egy kép rólunk a könnyebb felismerhetőségért.Kép
szuszoka
 
 


Zsuzsi,
Akkor 10-kor. Sajnos képet most nem tudok feltenni, de nekem egy sötétkék esernyőbabakocsim van és általában egy piros dzsekiben vagyok. Meg akkora a hasam, mint a Marcival kb 6 hónaposan, úgyhogy arról könnyebben felismersz.

Többiek???

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


sziasztok!

Állatkertbe sajnos most mi se megyünk, viszont a vadasparkkal felcsigáztál, Panu! Mennyi időt töltöttetek ott, és mikor indulnátok?

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 


Nekünk is jó a holnapi tali.
Eljöttök értünk Szegedre Kép.
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Brigi,
kicsit gázos az idő mi most délután is tőkre eláztunk.
Maradjunk abban ha reggel 9-kor borus mi napoljuk az állatkertet.


Kriszti naná hogy megyünk érted!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
szuszoka
 
 


jövő heti vadaspark!! hurrá!! nekünk jó a 10 óra, mi 1-2 órát voltunk ott, de lehet több is. mit szóltok hozzá? ja, és melyik nap legyen??
az állatkertet sajnálom, de majd legközelebb... Kép

Kriszti, a hajnali vonatot küldöm Kép

panu

ja, és voltam a Visegrádi utcában a babanagykerben, háááát. sok a műszálas holmi, de ki lehet fogni egy-egy jó darabot. vettem nyári ujjatlan pólót kis bugyival (2 szet), nagyon helyes darab, mindössze 800 Ft-ért, egy rövidujjú bodyt, 900-ért, 2 pár zokni 300/pár, és 1 pólót 1000-ért, ennyi.

majd még jövök, panu
panu
 
 


Itt is nagyon ergya idő van Mi sem indulunk el, ha esik. Bár holnapra már jobb időt ígértek.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi
 
 


Nálunk jó idő van és van Vadaspark is.
Nos???
Kép

Kép Kép Kép

Kriszti Kép

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Akkor mi megyünk Szegedre oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon jók ezek az állatok.
szuszoka
 
 


Ja apa Olaszból jönn haza felé délután felhivtam hogy most áztunk szará erre közli .hogy ott folyamatos napsütés van 20-25fok.
szuszoka
 
 


De jó nektek....
A tököm tele van már a munkával,éééééén is Állatkertezni akarok!!!Kép
Azért ha találkoztok,tessék képeket küldeni!!!
Dorki,
egyszerűen csodaszép pofija van a Nikinek,kire hasonlít,rád vagy az apura??Az állatetetős kép nagyon komoly!!
Zsuzsi,
Fancsira ráhúzódott a sipka a képen??Kép
Csajok,

szemfog kinövése nem okozott érdekes dolgokat a gyerkőcöknél??Eszter átváltott napi egy kakiról 3-4-re,de nem hasmenés.Igaz,kicsit hígabb.Lehet ez a fogtól??Már áttört neki a fölső kettő,így most ha jól számolom 14-nél tartunk.
Alvás má' megint szakaszos,sokat ébred.Reggel meg hat előtt jóval fenn vanKép
Aszem,megyek is,elalszok mindjárt.

Jó állatkertezést!!
Bori

Kép
Bori
mbori
 
 


Zsuzsi,
fúj, ezt a meleget... Csak izzad az ember lánya Kép...

Állatok:
folyamatosan bővülő kollekcióm kicsiny része Kép.

Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


panu,
írhatnál a kajásba, rég jártál arra.
...esetleg egy vadasat... Kép

K.

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Sziasztok!

Brigi,
10,10-ig tudtam várni utána elkellet jönnöm mert közbe jőtt valami bocsi.

Zsuzsi
szuszoka
 
 


Sziasztok!

Bori,
nálunk is voltak hasonló tünetek fogjövéskorKép
szerencsére már mind kint vanKép

Tök jó, tiszta állatkert a topikKép

Dorkacsajnak kötőhártyagyulája van, így bírkózunk rendesen szemcseppentéskor, lassan javulgat azért bár nem tudom mitől lett neki.

Énis énis mennék az állatkertbe veletek.
Ha majd Hatvanban leszünk anyóséknál talán eljutunk mi isKép Feltéve ha sikerül pont akkorra talit összehozniKép

Krisz

Krisz
krisszie
 
 


Sziasztok!

Panu! Nekünk van 86-os vékony hálózsákunk, asszem Tescos. Kép Nektek adjuk? Kép Mi nem igazán szeretjük már a hálózsákokat, mert lány annyira csapong éjjel, hogy állandóan beletekeredik a lába, belegabalyodik, erre fölébred. Úgyhogy a régebben szeretett hálózsákokat már hanyagoljuk. Ja, és ráadásul elöl végigpatentos, ami azért is gáz, mert a lyukakon a lába mindig kibújt, behúzni meg mán nem sikerült. Kép Össze is varrtam egy darabon. Kép Kép

Krisz! Mi benne lennénk Mátrás taliban, csakhogy úgy néz ki, hogy már nincs szállásunk arra a hétvégére. A szállodás csajszi azért felvette az adatainkat, hátha visszamondja valaki addig, de csak 3 nappal előtte tud biztosat mondani. szóval: Kép Kép
Amúgy Dorkának jobbulást kívánunk!

Bori! Nálunk most jött ki, ill a második éle még mindig bújik a második rágófognak, és Boga is átváltott a napi több kakira. Ja, meg olyan mintha az alsó szemfogai is kezdenének nyomakodni, nyűgösködik is eleget mostanában. Kép

Na pusza, fölkelt őnagysága! Kép

Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: