Új privát üzeneted érkezett!

Mea !!
Nem találom a pocis képet, holvan????
Vendég

AlinaKép
Azon a napon, amikor meg kellett jönnie valóban fájt egy picit a hasam és a hőm is leesett pár fokkal, de aztán semmi és visszaállt 37.1-re. Na ezt add összeKép
Vendég

Megette a babanet amit írtam Kép
Úgyhogy csak röviden.

Alina Kép
Nyugi, a szerevzeted már tudja, hogy hogyan kell teherbeesni és ez jó. Szombatig próbálj meg lazítani, ha ott baba jobb neki ha nem idegeskedsz Kép

Edinka Kép
Nagyon izgi, hogy nemsokára megláthatod Vikit Kép

Kivi Kép
Szerintem nem kell az andrológiára beutaló. De azt hiszem a Bolgárkerék utcai családtevezőben is megcsinálják a kiskatonavizsgálatot ha kéritek.
Az én volt dokim csinál hormontükröt, de magánrendelő és a vérvételért is kell fizetni (6-7000 ft és többször is kell), plusz végig ultrahangoztat ami szintén pénz, aztán megnézi aleleteidet minden alkalommal amiért szintén fizetni kell. Szóval nem olcsó, de megcsinálja és nagyon rendes.

A babákról: Én szeretem babusgatni őket. Olyan aranyosak és olyan őszinték. Nézzétek csak meg Kristófot, hát nem ennivalóan gyönyörű!
És hihetetlen jó érzés amikor egy baba rád nevet, vagy hozzdábújik. Én ha tudok szívesen vagyok a féléves keresztfiammal. Mostanában meg a szomszéd kislány (2,5 éves) átjön minden este játszani. Annyira jó megdögönyözni és olyan kis aranyos, ahogy próbálgatja a világot megérteni. Imádom a kölyköket. Hol vannak az enyémek!? Kép

A szexről: hihihihi, micsoda gondok....örüljetek, hogy legalább babagyártás célzattal lehet. Az egyik pozitívuma annak, hogy nem sikerült alombik, hogy végre lehet(ne ha nem görcsölne ezerrel a hasam). Vígasztaljátok férjecskéiteket ezzel Kép

wish

nem is lett rövid Kép

wish

SziasztokKép

Most önző leszek és csak magunkról írok, de légyszi, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Szerintetek mi lelhette a fiacskámat?!?

Szombat óta nem hajlandó nappal aludni, reggel 7-től este 7-ig ébren van, ezidőalatt max. 45 percet alszik összesen. Eszik rendesen, kakil rendesen, szerintem már melege sincs, vékony rugiban és vékony takaróval alszik egy jól kiszellőztetett szobában.
Evés után be is alszik rendesen, de nem sokkal utána felébred és még álmában kegyetlenül elkezd sírni, ilyenkor hiába simizem, cumiztatom, hiába húzom fel a zenélőkéjét, semmi se segít. Próbáltam már, hogy nem megyek be rögtön hozzá, hanem vártam 5-10 percet, hátha abbahagyja, de nem, sőt, méginkább sírt. Amint kiveszem viszont az ágyikójából, már a kezemben bealszik, annyira álmos szegény, viszont amint újra lerakom, bárhová, a járókába, a heverőre, tök mindegy hová, megint keserves sírásba kezd. Szerintem még ilyenkor is félálomban van.
Ezután megpróbálok lelket verni bele, felébresztem, erre abbahagyja a sírást, sőt, nevetgél is, 15-20 percig eljátszik, elnézelődik, elnevetgél egymagában, tovább viszont nem bírja egyedül és engem követel.
A pocija se fájhat, hisz akkor játék közben is fájna, meg akkor be se aludna evés után. Éshát látom a különbséget, a múltkor mikor fájt a pocija, akkor egész nap nyűgi volt, most meg egész jól elvan.
Nem értem mi van vele. Ha babakocsizunk, semmi baja, még jókat alszik is közben, ha autóval megyünk valahová, szintén semmi baja, tegnap megint elvittük Tesco-zni, ott is tök jól el volt, egy csomót nézelődött és nevetgélt, de volt, hogy ott is horkolt egyet. Ha jön hozzánk valaki vendég és kényezteti, akkor sincs semmi baja, múltkor az unokatesóm kezében tök jót aludt, meg persze akkor sincs baja, ha én játszadozom vele egész nap. Csak aludnia ne kelljen, és egyedül lennie. De miért? És mitől nem tud aludni? Pedig álmos. Mégse tud vagy akar aludni.
Viszont az esti fürdetés+evés után úgy bealszik, hogy hajnal 4-ig hangja sincs, akkor eszik és utána megint alszik, egészen kb. 7 óráig, és onnantól megkezdődik. Szóval éjszaka tud aludni, csak nappal nem.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Apuci szerint elkényeztettem, ő azt tanácsolta, hogy ha már megunta az egyedüli játszadozást, akkor hagyjam sírni, egyszer csak megunja. De én erre képtelen vagyok. És szerintem nincs is elkényeztetve, egyáltalán nincs sokat kézben, én inkább csak úgy mondanám, sokat foglalkozom vele, de szerintem ez nem baj, és ez nem is kényeztetés.
Szerintetek????

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép

Sokokosat nem tudok mondani. A keresztfiam is ilyen. Napközben nem alszik olyan két hónapos korától kezdve és folyamatosan igényli, hogy foglalkozzanak vele. De pont ilyesmiket mondott a barátnőm, mint te Kristófról. Általában a cicin bealudt, de ha letett egyből felébredt. És nem nagyon volt el soha magában, mindig játszani kellett vele. Lehet, hogy Kristóf is egyszerűen ilyen baba. Viszont akkor most nem könnyű hónapok jönnek. De legalább szép idő van és tudtok sokat sétálni.

Én nem tudom mikortól számít kényeztetésnek, de én sem tudnám sírni hagyni a gyerekemet.

Szerintem az a legfonotosabb, hogy következetes legyél. És hallgassa a szívedre. Amit mások tanácsolnak azt hallgasd meg, de a saját érzéseid szerint döntsd el, hogymit csinálsz, ne mások tapasztalata és a nagykönyv alapján.
Kitartás Kép

wish

Helló lányok!
Nálunk is már lassan az a helyzet áll be,hogy babát gyártunk nem szexelünk.Meg is jegyezte a férjem...erre éjszaka a lelkiismeret miatt olyan rosszakat álmodtam,hogy csuda!Kép Pedig tegnap páfrányoztam is,de nem is oly jó így az együttlét,hogy kell!! De megpróbálok nem gondolni rá mátólKép
ebba

Sziasztok!
Találtam még egy ide vágó cikket:

Mindent a terhességért 2
Aki azt hiszi, hogy a védekezés abbahagyása után azonnal teherbe esik, téved. Ha sietteted az eseményeket, alighanem meglepetés ér: lehet, hogy még hónapok múlva sem kerülsz másállapotba. Ne add fel, van megoldás!

Termékenységi diéta
Egészséges táplálkozással javítható a megtermékenyülés, illetve az egészséges csecsemő születésének esélye.
- A szervezetnek olyan anyagokra van szüksége, amelyek védenek az úgynevezett szabad gyökök támadásától. A legismertebb sejtvédő anyagok közé tartozik az A-, a C- és az E-vitamin, ezenkívül a szelén (nyomelem).
- Leghatásosabb a C-vitamin: javítja a spermiumok minőségét, illetve csökkenti a vetélés veszélyét.
- Kulcsfontosságú szerepet játszik a folsav (egy B-vitamin), amelyből
rendszerint keveset kap a szervezet. Jóllehet a gyermekre vágyó nők számára az egyik legfontosabb: megvéd a termékenység zavaraitól és a gyerek bizonyos fejlődési rendellenességeitől (például nyitott hátgerinc).
- Hasonlóan fontos a B12-vitamin. Amennyiben kevés található belőle a vérben, ötszörösére nő a fejlődési rendellenességek veszélye.
- A cink különösen nagy jelentőségű a női és a férfi hormonháztartásban: növeli a spermiumok számát, egyidejűleg mozgékonyabbá is teszi őket.
- A dohányzás főleg annak a nőnek méreg, aki teherbe szeretne esni. Gátolja a peteérést és vetéléshez vezethet.
- Vigyázzon a kávéval is. Napi három csésze megháromszorozza a babára való várakozás idejét és a vetélés veszélyét.
- Terhesség alatt felejtse el az alkoholt.

Káros környezeti hatások
A környezeti mérgek - főleg a nehézfémek és a vegyszerek - erősen befolyásolják a termékenységet. Ezekre vezethető vissza - a kábítószer mellett -, hogy negyven fölötti pároknál mind nehezebben jön össze a gyerek. Ijesztően sok ember szervezetében fedezhető fel káros anyag: higany (fogtömés), ólom (kipufogógáz), kadmium (dohányfüst és kipufogógáz), illetve egyéb környezeti méreg (például kártevők elleni vegyszer). A káros anyagok évekig gyűlnek és hatnak, mire egyáltalán észreveszik őket. Lerakódnak a zsírszövetben, mivel a máj ennyi mérget már képtelen lebontani. Természetes, hogy ilyen körülmények között az utódlás sem megy zökkenőmentesen.

Tennivalók a terhesség előtt
6 hónappal előtte
Ha gyereket akarsz, készítsd föl a szervezetedet a terhességre. Szakemberek körülbelül hat hónapot javasolnak. Tanulmányozd menstruációs ciklusodat, mert az szinte mindent elárul
termékenységedről. Megmondja például, van-e rendszeres peteérésed. A baba reményében pontosan ismerned kell a legtermékenyebb napjaidat. Minden reggel mérd meg a hőmérsékletedet és jegyezd fel az értékeket.

5 hónappal előtte
Méregtelenítsd a szervezeted: hagyd abba a dohányzást, kevés alkoholt és kávét igyál. Csinálj végig egy tíznapos méregtelenítő kúrát.
- Ébredés után igyál egy pohárnyi (két teáskanál citromlével és egy
teáskanál mézzel ízesített) langyos vizet.
- Reggeli: egy pohár, frissen facsart zöldség- vagy gyümölcslé.
- Ebéd: kedve és ízlése szerinti fogásokkal.
- Uzsonna: citromos ital (mint reggeli előtt).
- Vacsora: a zöldséglevest erősen fűszerezheted. Ha nincs hozzá kedved, igyál frissen facsart zöldség- vagy gyümölcslevet.
- Félóránként: néhány korty forró(!) víz. Fontos, hogy tíz percig forrald.

4 hónappal előtte
Közelítsd meg az ideális testsúlyodat. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy hormonrendszered a legkiválóbban működjön. Ha túlságosan sovány vagy, elsősorban összetett szénhidrátokat és fehérjét fogyassz - ne zsírt! Túlsúly esetén lassan szabadulj meg a felesleges kilóktól. A hirtelen súlycsökkenés ugyanis méreg a hormonháztartásnak és az anyagcserének.

3 hónappal előtte
Táplálkozz egészségesebben, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget és kevés húst. Figyelj a megfelelő vitamin- és ásványiaanyag-ellátásra. Mondj le az édességről és a mesterséges édesítőszerekről. Igyál sok vizet, szedj vitamintablettákat (A, C, E, B12, folsav, cink).

2 hónappal előtte
Lehetőleg ne szedj semmilyen gyógyszert. Felejts el minden olyan pirulát, amely nem feltétlenül szükséges (nyugtató, fájdalomcsillapító, étvágycsökkentő, víztelenítő, hashajtó stb.). Ha nem tudod elkerülni valamelyik tabletta bevételét, kérdezd meg orvosodat, hogy szedheted-e. Amennyiben nem, az elkövetkezendő egy-két ciklusban semmi
esetre se ess teherbe!

1 hónappal előtte
Ugye, már tudod, mi jó neked és a babának? Kerülj mindent, ami kicsit is árthat. Ez vonatkozik testi és lelki dolgokra egyaránt. Tilos a stressz, a
fogyókúra és a kemény torna. Semmiképpen ne tűzd ki, mikor “kell” teherbe esned. A túlságosan erős várakozás feszültté tesz téged is, partneredet is. Legkönnyebben úgy megy, ha belátod: egy-két hónap (ide vagy oda) nem számít.
pilis

Ebba
Le a kalappal előtted ha neked ez így menni fog, hoyg MÁTÓL nem így gondolsz az akciózásra Kép nekem ez hetekbe tellett, mig eljutottam idáig a gondolataimban, és el akrom felejteni azt hogy KELL Kép

Edina
Bízz a dokidban, ő tudni fogja mit kell tennie és mikor. Megértem hoyg izgulsz meg félsz, de kitartás, már csak néhány nap, talán 1 hét, és Viki a kezedben fog aludni Kép ez csudajó dolog lesz ám, majd meglátod! Kép

Babus
Kristófka a szobájában sötétben alszik nappal vagy világosban? Kép Úgy értem nem lehet becsapni azzal ha elhúzod a függönyt vagy leengeded a redőnyt? Bár biztos próbáltad már... Nekem sincs ötletem egyébként, mert hát honnan is lenne Kép A lényeg hogy egészséges baba, persze neked ez így sokkal strapásabb. De kérdezd meg a ma megint megjött babásai topikot, ott sok tapasztalt anyuka van, tudod, biztosan tudnak konkrét segítséggel szolgálni neked! Kép

Wish
A görcseid el fognak múlni, és hamarosan mehet a szex nálatok is, kitartás, annál jobb lesz Kép

Alina
5 napja késik?!?!?!??! HOyg a csudába bírod teszt nélkül? Én már rég teszteltem volna Kép Igaz, ha babás vagy akkor ott lesz szombaton is a baba Kép
Háááát, írtóra mennek a drukkok, most már ne okozzál nekünk csalódást! Kép
Nézd meg az albumok között Mea albumját, ott lesz a képe is Kép

Stella
Jó a barátnődnek, drukkolok neki is hogy most már ne legyen semmi baj velük! Kép

Lányok
Én nem tudom mi van. 2 napja állatira szurkál a bal petefészkem körül. Olyan nyilallás szerűen. És a méhemet is érzem középen, pont olyan mint ciklus 2. felében szokott lenni tüszőrepi után. Na de ovulációhoz kicsit korai ez a 6-7. nap Kép Nem értem. Meg azt se, mért mindig csak a bal oldalon érzem ezt, a jobbon soha.

Tündi
Vendég

Halihó!

Ezer éve nem írtam, olvasni is csak pár naponta szoktam, mentségemre legyen szólva, alig van időm, állandóan kint vagyunk a lányommal. Sajnálattal látom, hogy a zebrák kerülik a csapatot, de már szóltam nekik pénteken az állatkertben, hogy most már kacsintgassanak errefelé is! Ne haragudjatok, hogy nem írok név szerint bíztató szavakat, de tényleg mindenkinek drukkolok, régieknek, újaknak egyaránt!

Kötelező szexről annyit, hogy én három hónap alatt nagyon belefáradtam a kétnaponkénti muszájból akciózásba, és úgy döntöttünk, hogy a negyedik hónapban inkább csak háromnaponta akciózunk (persze ha az ember korábban kívánná, az csak jóKép). Így jött össze a babuci.Kép Szóval lehet, hogy érdemes egy hónapig ezt is megpróbálni, hátha...

Babus,
még neked írok gyorsan. Hozzá kell tennem, hogy ez az én véleményem, tehát nem szentírás. Szóval szerintem egy ilyen pici babát nem lehet még elkényeztetni, ugyanis ő még semmit nem tud a világról, csak annyit, hogy te vagy a mindene, ő nélküled semmire sem képes, te vagy az, aki az életet jelented neki, és ha nem mész oda, amikor hív, és szüksége van rád (függetlenül attól, hogy éhes, és azért, a hasa fáj, és azért, vagy egyedül érzi magát, és azért), akkor megrendülhet benned és a világban a bizalma. Hiszen ő jelzi, hogy nincsen rendben valami, de nem kap választ, érdemes akkor ezek után jelezni? Egy idő után nem. Ha megunta az egyedül játszadozást, és sírni kezd, az azért van, mert társaságot szeretne, és ő még nem tud hozzád odamenni. Egy mászni tudó gyerekkel ilyen szempontból már könnyebb lesz. Szóval szerintem bőven ráér elkezdeni "szoktatni" a gyereket ahhoz, hogy másnak is vannak szükségletei, amikor már értelmesebb, 8-10-12 hónapos korában, és akkor is csak apró léptekkel. Alvásról: az én lányom két hós korától 8 hós koráig egyáltalán nem aludt nappal, még a kezemben sem! És ő ráadásul éjjel is sokszor ébredt. Ez nyilvánvalóan azzal járt, hogy rengeteget kellett vele nappal foglalkozni, ami fárasztó, de szerintem megéri. Aztán amikor elkezdett mászni, elkezdettt aludni is, de ő azóta is csak egyszer alszik nappal. Először fél órákat aludt, és úgy öt hónapja (mióta sokat jár) másfél-két órát. Egyszerűen ennyi az igénye, vannak ilyen gyerekek. Na, most ébredt fel éppen. Tudnám még ragozni a témát, de szerintem ennyiből is kitűnik, hogy mi az én véleményem.Kép Még annyit, hogy az én lányom kifejezetten igényelte a kézben levést (cipeltem is állandóan, még sétálni is kendőben mentünk, mert ordított a babakocsiban), de gondolhatod, hogy most már önállóan közlekedik, szóval csak meg kell várni, amíg megérik rá, hogy egyedül is elvan.

Most már muszáj mennem.

Minden jót, jó SZERETKEZÉST mindenkinekKép, és sok-sok zebrát!

Kóbor
kóbor

Tündi Kép
Nem volt mostanában egy kellemes estétek a férjeddel? Tudod, azt mondják, hogy a női szerevezet bármikor képes megérlelni egy petesejtet az orgazmus hatására. Kép

wish

Alina! Hogy te ezt hogy bírod ki? Minden elismerésem!
Nekem még eddig csak egyszer késett (5 napot), akkor én már az első napnál teszteltem, és volt olyan nap is hogy kétszer. Na jó, erre nem vagyok nagyon büszke, meg valószínüleg a következőnél már jobban meggondolom, de nem tudom, hogy 5 napig tudnék-e várni. Szóval minden elismerésem a tiéd. Ha van baba, tuti látszani fog, igy nem kell idegeskedned azon, hogy esetleg még túl korai volt a teszt.
Hétvégén te tudsz netközelbe jutni? Csak mert gondolom sokunkat megöl hétfőig a kiváncsiság Kép

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok Kép

Jövő héten jövök legközelebb. Remélem addigra lesz legalább egy zebra. Alina!

És mindenkinek jó hétvégét.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Mea
Meglestelek az albumban. A 17 hetes képed nagyon csini. Jól áll neked a pocak. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok lányok!

Kivi2, sajnáom Kép Nekem is sok kisbabás és kisgyerekes ismerősöm van, ezért néha én is átélem azt, amit te Kép
A hormon eredmény és a párom eredménye kb. 1,5 hét múlva lesz meg. Az andrológiára nem kell külön beutaló, mi csak elmentünk és mondtuk, hogy a dokim szeretné, ha a páromat is megnéznék. Viszont előtte 3-5 napig nem szabad együtt lenni.

Alina Kép Küldöm a babatapasztókat ++++++++++++++++

Edinka Kép Én maximálisan osztom Berni613 véleményét. Mivel indokolta a dokid, hogy nem próbálhatod meg a természetes szülést? És a minden napos magzatvíz ellenőrzést? Ha elfogadsz tőlem 2 tanácsot, egyrészt mindenképpen ragaszkodj ahhoz, hogy magától induljon be a szülés, ha Vikivel és veled minden rendben van (naná, hogy a dokinak kényelmes, ha az ügyeleti idejében VEHETI KI a babát), a másik pedig, hogy ha muszáj is a császár, akkor EDA-val csinálja, ne altatásban. Ezt jogod van neked eldönteni, hacsak nem S.O.S. kell megműteni valamiért. Az altatás sem a babának, sem az anyának nem jó! Egyáltalán elmagyarázta neked, hogy mire miért van szükség?

Babus Kép csak Kóbort tudnám ismételni, úgyhogy nem teszem Kép

Tündi, nem tudom, mitől fájhat a pocid Kép

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

Edinka!
Már nincs sok hátra, egy kicsit irigyellek is, én is szeretnék már ott tartani, hogy csak 1 hét válasszon el Vivitől. Kép Várom majd nagyon a hiradókat!

Babus!
Már írtam itt, hogy itt járt a rokon kisfiú egy hétig, ő is 2 hónapos és ő sem alszik nappal szinte semmit és csak kézben van el jól. Éjszaka is sokszor ébred és nehezen alszik el. Szerintem nincs ezzel semmi gond, kitartás!!!!

Nicol

Kép
nicol

TündiKép
Szarul bírom tesztelés nélkül, gondolhatod(bocsi)Kép
De mégis azért húzom a dolgot, mert van egy rossz érzés, tudod, olyan női megérzés féle, hogy nem lesz baba, legalábbis most. A tesztig legalább reménykedhetek picit.KépKép
Meghát csalódást se szeretek okozni senkinekKépKép

Szdorka
Gondolom olvastad amit Tündicinek írtam, csak mert szinte ugyanazt kérdeztétek.Kép
Leszek Netközelbe, és ne félj Kép, a jó hírt elsők között tudjátok meg. Vasárnap tesztelek, már ha nem jön meg.

Majcsi KépKép Köszi

TimikaKépKép Köszönöm

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, és viszont kívánom mindenkinek. A babásoknak pedíg kitartást, lesz ez még "rosszabb" is.KépKépKépKépKépKép

Alina
Vendég

PilisKép
Köszi a sok okosságot, amit megosztottál velünk!
Ti hogy vagytok?

TündiKép
Sajnálom, hogy fáj a pocid. Próbálj meg minél kevésbé figyelni ilyesmire. Ez most hülyén hangzik, de ha folyton az ilyen "jelekre" figyelsz, akkor újra a baba-téma fog előtérbe figyelni.
Dolgozik a szervezeted, ennyi.
Az is lehet, hogy nem a petefészked, hanem valami más sugárzik ki oda. Ezt a dokim mondta szerdán. Bár ő pasi és csak könyvekből tudhatja, hogy mit érezhet egy nő!
Kitartás és lazíts!
Nekem sincs most más dolgom!

AlinaKép
Tegyél félre minden rossz érzést, jó?
Nagyon fontos ez, ha ott a baba. Ha pedig véletlenül nincs, akkor is csak magadat stresszeled vele és azzal senkinek sem használsz!
Mi drukkolunk!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Pilis Kép
Nagyon jó volt ezt a kis egyveleget olvasni, köszi Kép
Hogy vagytok? Pocakod?

Babus Kép
Nagyon sajnálom, hogy Kristófkának mostanában nem sikerül aludnia. Kitartás! Előbb-utóbb vissza fog állni, legalábbis remélem Kép

Alina Kép
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Én már tuti csináltam volna tesztet Kép

Kóbor Kép
Meg van bocsátva, hogy eddig nem jelentkeztél Kép
Remélem jól vagytok. Lányod hogy fogadta a kistesó érkezését?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Próbálok végre írni, de egyszerűen nem mennek el az üzijeim, már nagyon bosszant! Táblát is próbáltam tenni tegnap egy csomószor Kép

Wish
Nem voltunk mostanában együtt, dó lenne ha elég lenne egy kis testi szerelem az ovulációhoz Kép

Stella
Nem akartam erre figyelni direkt, csak amikor már picit összegörnyedek a nyilallásokkor, arra már nem tudok nem figyelni. De ma határozottan jobb a helyzet, semmi fájdalom, így most már tudok nem foglalkozni vele Kép

Kóbor
Azért írhatnál magatokról is Kép Pocid növekszik szépen? Kislány lesz vagy kisfiú? Minden rendben? Kép

Alina
Már csak 2-t kell aludni a tesztig! Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép

Utólagos engedelmetekkel Mokucit kivettem a táblából mert nagyon régóta nem jelentkezett. HA jön, természetesen visszateszem.

Tündi
Vendég

Helló Lányok,
köszi a tanácsokat akkor a jövőhéten megkeressük a Nyírőbe az andrológiát.A dokimnak meg csak elemezni viszem az eredményt.

Wish,
merre rendel a doktorbácsid? Én is mindíg adok pénzt az orvosomnak bár mi nem a magánrendelőbe járunk, de szerintem ezt mindenki így csinálja.Bár a vérvétel, konzultáció nem fizetek de nem is mond semmit! :o)))Tök furi szerintem megint el van havazva és néha olyanokat kérdez vissza hogy majd lesek a vizsgáló székről. Pl.:"írtam már fel Clostyt?" hozzáteszem hogy kezémben a 21.napi vérvétel eredménye amit azért kért hogy a megemelt gyógyszer adagomnak volt-e hatása az alacsony progi szintre.Na ilyen totál elkeseredem.De legközelebb az összes leletemet viszen és hagyok neki 2 percet a tanulmányozásra.
Timika,
1,5 hét a hormon eredmény? Nekem mindíg meg van max.2 nap alatt. Körülöttünk is potyognak a gyerekek, mindekitől azt hallom hogy vagy 2 hónapos terhes, vagy szült.Aminek nagyon örülök, mert mehetek babázni,kényztetni, mert amit Wish írt az annyira igaz, egy pici baba annyira önfeledten, őszintén tudja élvezni az életet, és az a mosoly amit az ember kap Tőlük egy kis odafigyelésért cserében az mindent megér!! Viszont egy ilyen látogatás után leszek tiszta depi, és fáj a szíven egy kis babó után.Te tudjátok ami késik nem MÚLIK!!!
Babus,
amit Kobor írt az nagyon igaz, vagyis én is gondolom.Bár nekem sincs tapasztalatom, de Kristófka már egy társaslény és egyszerüen csak a közeledben szeretne lenni. Neveléssel még bőven ráértek, majd ha nagyobb lesz és múvel cifra dolgokat akkor kell majd észnél lenni.
Alina,
gondolom hogy néhéz lehet várni, de én is ezt tenném a helyedben. Remélem vasárnap tényleg 2 erős csíkos tesz lesz, ha meg nem sikerül akkor akkor az tényleg negatív nem csak az idő szórkozik veled.Szorítok!!
Tündi,
próbálj ne figyelni magadra, bár tényleg elég nehéz mert Pilis levele, és minden arról szól hogy figyeljük a testünket hónapról hónapra, az óvulációt, ami mind fontos de pont emiatt elvész a lényeg!! A spontenaitás!! A szuper szex helyett lesz a gyereket gyártunk program.:o( Hát erről én is leszeretnék szokni!!

Ma ezzel fáraszt a babanet:
Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.
Kivi
kivi2

Lányok, segitsegeteket szeretnem kerni hogorbe temaban. Ugye a multkor erdeklodtem, hogy mit hogyan, igy aztan ebben a ciklusban belevagtam. Mar a ciklus elejen 36.7 koruli volt a hom, a legalacsonyabb meg 36.55, aztan jott a ciklus kozepe, ahol pont nem sikerult jol mernem. A 11. napon egyszer meg valamikor hajnalban mertem, akkor 36.5-36.6 korul volt, majd visszaaludtam, de mar csak 9 korul ebredtem, akkor meg 36.8. Ezek utan a kovetkezo napon pont belecsorgott a telefonom, amit fel kellett vennem, es csak 5 percig tudtam merni, akkor 36.5 lett. Vagyis valoszinuleg az is ment volna meg fel. Azota aztan megint volt ket nap 36.7, most meg ket nap 36.85.
Ma mar a 16. napon vagyok, es meg mindig csak 36.85. Nem kellene mar magasabban lenni? Foleg mivel ahogy latom nekem alapban is eleg magas a hom.
Jol tudom azt, hogy a ciklus elso feleben joval alacsonyabbnak kell lenni a honek, mint kesobb? Mert ugye nekem az elejen is 36.7 volt, most meg szinten 36.7 - 36.85, vagyis nem jelentos a valtozas.
A fertilityfriend oldalon is rogzitem mindig az adatokat, ott azt mondja, hogy valoszinuleg meg nem volt ovulacio. En is ezt latom a gorbebol, csak nem tudom, hogy ez a 16. nap mire eleg (osszesen ugye 26 nap szokott lenni a ciklus)

Beillesztem azert a grafikont is, abbol talan jobban latni a dolgokat, de a ket kerdeses napot inkabb kihagytam.

<!--attachment: grafikon-216950.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*157.8**grafikon%2ebmp --><center><pre>
Kép
grafikon.bmp (157.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szerintetek? Én már nem is nagyon reménykedek ebben a hónapban, mert ez a gorbe szerintem nem igazan ugy alakul, ahogy kellene.

Alina! Jovok hetvegen a hirekert!

Kép
szdorka

Dorka
A 8. nap esetleg lehetett a hőd alapján, de ahhoz képest meg nagyon sokára ment fel a hőd, ráadásul nem is olyan nagyon, mert ha 36,7 körül van az alaphőd akkor bizony minimum 37-nek kellene lennie. Ez a görbe tényleg nem egészen olyan amilyennek lennie kellene Kép De én is nagyjából azt látom belőle hogy még nem volt ovulációd. Lehet hogy most később lesz mint szokott, ez még a jobb megoldás. A rosszabb az lenne, ha ebben a hónapban kimaradna a tüszőrepid, de erre ne gondoljunk most.
Szerintem mérd tovább a hődet, és ciklusod vége felé megnézzük megint, oké? Addig is ne keseredj el ez miatt, jó? Hisz nincs veszve még ez a hónap!!!

Tündi
Vendég

Tündi! Köszi, én is ugyanezt gondolom. Egyenlőre nem vagyok elkeseredve, azzal biztatom magam, hogy mindenkinek vannak olyan hónapjai, amikor nincs peteérés. Remélhetőleg nekem most ez az egy van, és akkor a következő hónapban már nem lesz gond Kép
Akkor leszek csak elkeseredve, ha következő hónapban ugyanezt látom Kép

Kép
szdorka

Köszi Kivi!
Egy a véleményünkKép
A körülöttünk lévő babásodásról pedig annyit, hogy az én környezetemben is ez van, mindeki kismama, még az is akinek 10 éve nem jött össze, meg az is, aki nem is akarta nagyon.
Háááááát ez van!
Reménykedjünk, hogy nemsokára a mi időnk is itt lesz!!!!!!!!!!!!!

A.Kép
Vendég

Hát, megjött.Kép
Képes volt ennyi napot késni. A női megérzésem bejött.Ennyi volt.
Majd a köv. hónap sikerül.RemélemKép

Alina
Vendég

AlinaKép
Sajnálom...

Kép
stella9

Pedig úgy drukkoltam neked! Na de, új hónap, új remények!

Nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi pár hétben rengeteg embernek csúszott pár napot! Nekem is késett 5 napot, neked is, van egy másik topik amit olvasok, ott is 2 v. 3 lánynak késett az útóbbi 2 hétben 4-5 napot úgy, hogy egyébként nem szokott!
Lehet hogy van valami a levegőben?

Kép
szdorka

Dorka Kép
Nem tudom, hogy ez a levegőtől függ-e, de lehet benne valami Kép

Alina Kép
Nagyon-nagyon sajnálom Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Köszi csajok.Jó érzés hogy lelkiegben velem vagytok.
Vendég

Alina Kép
Pedig már borítékoltam neked egy zebrát Kép olyan jó lett volna, tudom, nem rajtad múlott! Kép Nagyon sajnálom! Kép

Tündi
Vendég

Kivi Kép
A Duna Plazatól nem messze (kb 5 perc)

wish

Alina!
Sajnálom Kép
Nagyon drukkoltam neked...

Nicol

Kép
nicol

Lányok Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Hétfőn találkozunk Kép

Annácska

annácska

Judit Kép
Téged nem is láttalak ma!
Remélem jól vagytok Kép

Annácska

annácska

úgy szeretnék már én is hazamenni. kezdődnek megint ezek a 6 órai hazamenetelek...... nagyon boldog vagyok tőle Kép
már unalmamban egy rakás receptet kerestem a neten meg kinyomtattam őket. na nem mintha nem lenne mit csinálnom ha nagyon akarnám, de kinek van kedve pénteken du 5-kor még intenzíven melózni? Kép Úgyis megvár hétfőn Kép

van még itt valaki?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Mennek a drukkok Kingának és Kivinek, aztán pár napig pihi...

Alina!
Sajnálom, ez a disznó természet KépKépKép!

Alina!
Én is ezt tapasztaltam: a fodrászom kezdte, pedig nem is akart, (már 1 éves a baba), folytatta a barátnőm, túl van a félidőn, ő teljesen elzárkózott a második gyerektől, aztán a másik fodrászom, szintén túl a félidőn, de ők akartak és egyből sikerült. Múlt héten tudtam meg, hogy két anyukánk is, az egyik a 4.! gyermekét hordja a szíve alatt, a másik ikerszülés után a 3. gyermekét, úgy, hogy majdnem 5! hónapos terhes volt, mire elment a dokihoz, hogy nem stimmel valami. Ja, és addíg menzeszelt! Május végén szül, de úúúúúúúútálja az egészet...
Én meg ittvagyok, NEM utálnám, sőőőőőőőőőőőőőőőőőt, aztán csak szórakozik a testem velem.

Na de lányok húzzunk bele, mert ha sikerül(ne) ebben a hónapban, idén még meg is szülhetünk KépKép

Babus!
Én híve vagyok a délutáni alvásnak, de nincs tippem, mit csinálhatnál. Kristófka még picike a különböző praktikákhoz. De nemsokára megnő KépKép. Addíg meg nem add fel a próbálkozást. Úgy gondolom, ha szívesen alszik a babakocsiba, séta közben, akkor vidd sétálni.
Eszembe jutott valami. Akkor megrökönyödtem a dolgon, hogy ilyen nincs, de lehet, hogy nálatok is ez a probléma. A keresztfiam nem volt hajlandó aludni... Éjszaka a szülei mellett, de a kiságyba nem volt hajlandó bemenni sem. Viszont kanapén, franciaágyon egyedül is, séta közben babakocsiban, autóban - ott pedig ott voltak körülötte. Klausztrofóbiás... próbáld a ti ágyatokban, vagy heverőn. Hátha sikerül. Drukkolok!

Edinka!
Én sem engedném ilyen feltételekkel a császárt.
Anno én az első trimeszterben voltam, amikor a dokim közölte, hogy császáros leszek. Végig így szerepeltem. Faros volt, az is maradt végig. (Bár az elején sztem nem lehet egyértelműen erre számítani, mindegy.) Az eredeti dátumom hétvégére esett, így gyorsan előbbreírt, 16-ra, ami péntek volt. Aztán sűrűsödő fájásaim miatt 1 hónappal az időpontom előtt bekerültem kórházba, bent is maradtam. 11-én este 1/2 9-kor elkezdődött. Egész éjjel vajúdtam, a szülésznő szerint beindult szülés (2 ujjnyi), ügyeletes orvos szerint nem. Nem hívták be a dokimat. Állítólag elég rendesen kijelzett a gép, én hangtalanul tűrtem. Reggel 1/2 7-kor 3-an is (fődokival együtt) végigvizsgáltak, kiderült, a drágám kitámasztotta az egyi lábát a csípőmre, a másik talpát meg a fődoki meg is tudta csikizni. Az én dokim (nem hívásra) bejött 8 felé, aztán még mindíg váratott... Aztán kaptam a letolásokat, mert kimentem Wc-re, pedig nem lett volna szabad... Megcsináltak (egy másik orvos) egy dioptria miatti programozott csaszit (az anyukának nem voltak fájásai), én meg időnként a fájások miatt kiakadó fájásjelzővel, csak de 11-kor! kerültem sorra.
Azóta orvost, majd más okok miatt kórházat is váltottam. És nem mennék bele programozott csasziba, valamint minden lehetőséget számba vennék egy normál szülés reményében. Amennyiben kivitelezhetetlen, az utosó pillanatig várnék...
Nagyon szorítok Értetek!

Na, regényt írtam...

Jó hétvégét Mindenkinek!

Puszi Kriszta

mohácska

Alina!

Nagyon-nagyon sajnálom... Úgy drukkoltam! Hogy a természetnek milyen kegyetlen viccei vannak néhaKép

Közben elkezdtem a 6, Clostis hónapomat. Én már reménykedni se tudok... Van olyan köztetek, aki szintén ennyi ideig szedte eredménytelenül? Vagy csak nekem nem segít???

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csak gyors leszekKép, majd holnap megpróbálok írniKép
Mindenkinek köszi a tanácsokatKép
Ma már 2 és fél órát sikerült egyhuzamban aludniaKép

Évi
Még régebben, pontosabban jó régen írogatott a ma megint megjött-be egy Szöszi nevű lány, neki ha jól emlkészem a 6.Clostys hónapban jött össze a kisfia, aki ma már majdnem 1 évesKép
Szóval simán van reményKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi, Nikol, Annácska, Mohácska, KiviKép
(elnézést akit kihagytam)
Köszi, hogy gondoltok rám.
Délután még egész jól viseltem, de így estére bizony eltört a mécses....még Apa előtt is ...pedig nem akartam hogy lássa, hogy hááát azért csak reméltem titkon a kisbabát.

ÉviKépNe add fel, biztos össze fog jönni a dolog, csak egy picit várat magára. Már láttam ám a zebra csordát, bár messziről csak, de a Te zebrád is ott volt. Hidd elKépKép
Vendég

Kivi2 Kép Igen, 1,5 hét. Itt úgy látszik, ennyi az átfutási idő Kép

Alina, annyira sajnálom!!!!! Kép Kép Kép Pedig szentül meg voltam győződve arról, hogy hosszú idő után tiéd lesz az első zebra Kép Kép Kép

Évi77, szorítok, hogy ez a hónap végre AZ A HÓNAP LEGYEN!!! Kép Closty témában nem vagyok járatos - egyelőre...

Lányok, mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Majcsi!Kép

Köszi a pocidicséretetKép

Alina!Sajnálom én is nagyon, szorítok hogy a köv. hó sikerüljön végre!!!!!Kép

Mea
mea

Csak egy gyors hir. Ma "mar" 36.9 volt a homersekletem reggel, a fertilityfriend grafikonja alapjan ez mar kimutatja, hogy volt ovulacio!!! Hip-hip-hurrá!
Ok a 14. napra teszik, ami azert is jo, mert a 13. es a 14. napon is egyutt voltunk Kép
De persze igy sem az a gorbe amit en szeretnek, de azert egy picit talan megnyugodtam, hogy lehet hogy meg sem vagyok teljesen defektes Kép
Persze 37 folott meg mindig nem vagyok, de most ez erdekel a legkevesbe Kép
Ez mar egy jo nap Kép Es a nap is sut Kép

Kép
szdorka

Sziasztok!
Hétvégi eltávom alatt sikerült végigolvasnom a bő termést.Kép
Hétfőn újra megyek vissza a kórházba, egyelőre úgy néz ki, hogy még 2 hétre (30. hétig).
Most csak az a feladatom, hogy szorgalmasan feküdjek.Kaptam vérképzőt, mert alacsony volt talán a vas- és hemoglobin szintem, de azt mondták, hogy általában ez minden ikresnél előfordul.
Remélem jövőhéten lesz egy UH, mert már kíváncsi vagyok a fiúkra.
Már lassaan megszokom a bentlétet, ha lehet ilyet mondani.
Olyan mintha kollégista lennék.Hétfőn bemegyek 6.30-ra, pénteken reggel hazajövök, kimossuk a ruháimat, és újra bemegyek.
De még ez a szerencse, hogy hazajöhetek egy kicsit, mert úgy nagyon rossz lenne, ha hétvégén is bent kellene lennem.
Van még két ikres kismama bent, így jókat tudunk beszélgetni a sajátos jövőnkről.Egyikőjüknek csütörökön meg is születtek a lányai.Kép

Judit!
Nagyon szép lett a fal, ügyik vagytok.Kép

Mea!
Gratulálok Lívikéhez és a pocidhoz.Kép
Nagyon jók a képek.Kép

Annácska!
Nagyon ügyi volt Annamari.Kép
Én is puszillak titeket.Kép

Tündi!
Jó lett a tábli.Kép
Majd megkeresem a zebrát és elküldöm, remélem minél hamarabb szükség lesz rá.Kép

Edinka!
Kitartás!!!Kép
Ez már a célegyenes.Kép

GYÖNGYIRŐL!
Jól vannak.Neki is szigorúan pihenni kell.
Jövőhéten költöznek az új lakásba, majd lehet utánna tud jelentkezni.

Bocsika, ha nem reagáltam volna valakinek, de hát egy hetet elég nehéz bepótolni.
Mindenkit puszilunk, és mielőbbi babásodást kívánunk.Kép

Judyt
27+6

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Még nem jártam itt. Lehet, hogy nem idevaló a kérdésem de ha tudtok valami okosat mondani nekem, az jó lenne. Már 8 napja késik a mensim--soha nem szokott. (pont 28 napos) A teszt negatív...Szeretnénk a kislányomnak (aki 3 éves és amikor szerettük volna, megfogant azonnal) egy kistesót, de még nem jött össze. (persze van aki éveket vár egy babóra mi pedig még csak 5 hónapja próbálkozunk). Szerintetek keressek fel egy dokit ? sajnos akinél a lányom szültem már nem dolgozik.
El vagyok bizonytalanodva
Zsuzska
zsuzska28

Szerintem ha már 8 napja késik, viszont a teszt negatív, akkor már érdemes felkeresni egy dokit.
Több tesztet is próbáltál, vagy még csak egyet?

Nekem a múlt hónapban amikor késett akkor azt mondta a doki, hogy ha 1-1,5 hetet késik, és a teszt is negativ, akkor keressem fel (nekem is mindig pontos volt). Aztán persze megjött 5 napos késéssel, igy dokihoz nem jutottam el.

Aztán meg persze az is lehet, hogy későn volt peteérés, és ezért nem látszik még a teszten.

Szóval szerintem tesztelj egyet holnap vagy holnapután is, aztán ha még mindig negativ, akkor keress egy dokit. Akármi is van, jobb ha megnéz.

Ha nincs dokid, érdemes körbenézni itt a különböző topikokban (szinte mindegyik kórháznak van saját topikja), sokszor irogatnak véleményeket dokikrol, és annak alapján esetleg tudsz választani.

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok lányok!

Stella,Tündi30!
Ez nem az a hónap amikor a teszteket pozitívan árulják.Nekem is 2006-ban valamilyen hónapban és napon fog ,majd egyszer születni még egy gyerekem.
berni613

Sziasztok!

Nemsokára mi is szeretnénk nekifogni a következő babaprojektnek, de szeptemberig várni szeretnénk, hogy elmúljon a parlagfű szezon. Allergia.
Olivér most hétfőn tölti be a 10. hónapot. Nagyon jó csemete, bár már kezdi gyakorolni az akaratosságot. Főleg állni akar, de a leülés még nem megy.

Szeretnék egy kis segítséget kérni a hőmérőzés és páfrányozás terén. Az tiszta, hogy mindig ugyanott, ugyanakkor és ugyanazzal a hőmérővel, de mikor kell örülni? Ha fel vagy lemegy?
Páfrányt még nem láttam, mert az első piros most volt szülés óta, de ez kitartott 23 napig! Persze mire időpontot kaptam a dokihoz gyorsan megfutamodott és másnapra elmúlt. Nesze nekem.

Mindenkinek akinek aktuális sok sikert a fogantatáshoz, a babásoknak sok pihit! Állapottól függetlenül sok nevetést! Az használ a legtöbbet szerintem mindenkinek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Kép

Berni Kép
Sajnálom. Legyen mondjuk 2006 január az a hónap ... Kép

Judyt Kép
Örülök, hogy jól vagy Kép Vigyázz magadra és a fiúkra. És azért nagyon ne szokd meg a kórházat Kép

Lányok, csak hogy tudjátok, hogy azért az én optimizmusomnak is vannak határai...
Azért elég sokszor elsírtam magam az utóbbi napokban, de a csúcs az a mai nap volt, amit gyakorlatilag végigsírtam. És még mindig van bennem. Nagyon fura érzés, mert szeretnék túllépni és a jövőre koncentrálni, de közben ott dübörögnek bennem a megválaszolhatatlan miértek és a szomorúság valami olyanért, ami valójában nem történt meg. Talán a mai sok sírás után könnyebb lesz egy kicsit. Nagyon kimerültnek érzem magam.

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?