Új privát üzeneted érkezett!

Sziazstok! Kép Én is a clostyba irok legtöbbször, de ezt a topikot is olvasgatom! Kép

Hőmérőzéssel kapcsolatosan, én minden nap szájban , ugyanazzal a hőmérővel, de viszont nem mindig azonos időben mérem, mert egyszer 7-kor kellek, máskor 8:30-kor, de semmi eltérést nem mutat és meglehet állapitani mikor van a peteérés kb.

ZitaKép Véletlenül nem a családtervezőbe jársz?
Nekem is spanim volt, szegény elment 15 éves volt.Kép

Mea, nagyon ari a babád, bárcsak én is, mindannyian már itt tartanánk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka

Ebba
Na, én azt halottam valakitől, hogy a szánka beáramlott levegő befolyásolja az értéket. PL ha az alaphőmérsékleted 36.3, az ugye normális, ha ez feljebb megy 2 fokkal akkor lázas vagy. Viszont amikor a peteérés miatt csinálod, akkor minden tized számít, és lehet hogy a szádon vett levegő ezt az értéket befolyásolja. Viszont a hüvelyedbe vagy popsida nem valoszínű, hogy beáramlik levegő, legalábbis amíg fekszel(ezért is kell felkelés előtt mérni), ezért ha csak 0,1 fokot megy feljebb a test hőd, azt is pontosan megfogja mutatni a lázmérőd.
Tehát valószínűbb ha "lent" méred a hőt, sokkal pontosabban tudod vezetni a hőm. görbédet, és biztos lehetsz az eredményben.
De ez csak tanács, nem kell megfogadni.Kép

Alina
Vendég

MeaKép
Gyönyörű a kisbabád!!!!!GratulálokKép

Goofyka
Lehet, hogy igazatok van, de akit ismerek és hőmérőzik, általában a hüvelybe teszik a lázmérőt.

A.
Vendég

Most nem tudok visszaolvasni, mert befejeztem nagy remekmuvemet, es nagyon elfaradtam. Igaz a ferjem nelkul nem sikerult volna. O rajzolta fel.
Most nezzetek meg a
http://zsamboki.sytes.net/gallery/album02
Kivancsi vagyok, hogy tetszik.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Alina!Goofyka!Kép

Köszönöm!!!

Nagyon kívánom nektek, hogy mihamarabb itt tarthassatok Ti is!
Szívből kívánom!!!!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok Kép

Évi77, nagyon sajnálom, talán a következő lesz a mi hónapunk Kép Kép

Annácska, gratulálok a hős kislányodhoz! Kép

Wish, annyira sajnálom Kép Kép Kép De akkor mi volt az az albínó zebra???

Évi79, örülök, hogy a dokid mindent rendben talált Kép Felőlem előre ugorhatunk 1 hónapot Kép

Zsófi76, jó, hogy újra jelentkeztél Kép Majd írj egy kicsit többet magatokról, ha lesz időd + kedved, ok? Kép

Alina, nagyon drukkolok neked a szombati teszthez, remélem meghozod a topik első zebráját hosszú idő után Kép Kép Kép

Mea, gratulálok Livikéhez!!!!!!!! Kép Kép Kép Látod, minden rendben van, úgy örülök!!!!!!!! Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Timi Kép
Valószínűleg mérési hiba volt az albínó zebra. Úgyhogy én ezentúl csak az erős csíkoknak hiszek Kép

Judit Kép
Szuper jó lett a kép Kép Nagyon ügyes vagy Kép

wish

Stella!
Azert majd igye irogatsz? Koszi a baratnom neveben is! Most nezd meg a babasarkot Kép

Mea!
Annyira orulok, hogy minden rendben, nagyon drukkoltam. Tenyleg hulyeseg ez az AFP. Gratulalok a kislanyhoz. Ugye nem lenne ellenedre, ha a kis Atti udvarolgatna Neki, vagy Ti is Kristofkara palyaztok Kép Sok noje lesz annak a kis palinak Kép Mar most bmlanak utana a csajok. Fajhat majd miatta Babus feje Kép
Komolyan nagyon orulok, hogy minden rendben van!

Berni!
Nem hiszed el, de en is a Gelencserhez szoktam jarni, meg most is, ha Pecsett vagyok anyumeknal. Egy nagyon komoly, sulyos betegseget vette eszre par eve. Amire a korhazban azt mondtak, ha egy evvel kesobb jovok, kipakolnak. Ez 21evesen volt, majdnem 22. Nagyon jo fej no, en nagyon csipem. A rakszureseimet mindig o csinalja, pedig 5eve Pesten lakom. O nem vallal kulonben szuleseket?

Tunder!
Ismerosom ugyan ebben a cipoben jart 3evig. Mindent kiprobalt mar, de neki csak az Aloe Vera gel, lotyi segitett. kb literes kiszereles, a feher dobozos, valami izesitett. Kulonben nekem is ez segitett, mert Clamidiam is volt (ami meddoseget okoz) es a legerosebb antibiotikum sem tudta kiolni. Ket het aloe utan nyoma sem volt a betegsegnek.

Alina!
En csak a higanyos reszeig hasznaltam, es nekem ugy is tokeletesen kimutatta.

Wish!
Koszi a dicseretet!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!Timika!Kép

Lívike köszöni a dicséreteketKép
Aztán nem túl sokat dicsérni, nehogy elbízza magát már ilyen koránKép

Ezvicc!Kép

Mivel még nincs kérője nyugodtan udvarolhat neki AttiKépKépKép

Mea
mea

Jó reggelt Lányok!

Mea,
gratulálok Lívikéhez!Már most gyönyörű kislány!Kép Szuper ez a kép!KépNagyon örülök, hogy minden rendben!

Én holnaptól szabin vagyok, kedden leszek legközelebb.Remélem csupa csupa jó hírre jövök vissza!!!!!KépKépKép

szép napot,

Jófi
jófi

JuditKép
Megnéztem a babasarkot és nagyon tetszett!!
Annyira hangulatos!
Igyekszem majd nyomon követni az eseményeket, megígérem!!

MeaKép
Gratula Lívihez!
Stella

Kép
stella9

Tündii!!!
37.1 fokot mutatott a hőmérőm. Na, ezt fejds meg!Kép
Szerintem babóhoz ez túl kevés, ahhoz hogy megjöjjön meg túl sok. Kezdek aggódniKép

Alina
Vendég

Alina,

a 37,1 bőven elég ahhoz szerintem, hogy babád legyen!!!!KépKép Persze ez függ attól is, mennyi az alaphőd, mennyire esett le tüszőrepikor stb stb.

Megadrukkok mennek!!!!!!!!!!!!Mikor tesztelsz???

Jófi
jófi

Jófi
Köszi ari vagy. A hétvégén szeretnék tesztelni. Már ha addig nem jön meg.Kép
Az alphőm: 36.2
A.
Vendég

Alina!Kép

Én is küldöm a megadrukkomat!!!Kép

Mea
mea

Köszi ANYUCIKépKép
Vendég

Sziasztok!

Alina
Nagyon is jó az a 37,1 babához! Kép

Jófi
Jó pihenést, várunk a jó hírekkel! Kép

Judit Kép
Hát fantasztikus ez a kép amit festettél! Kép Nagyon ügyes vagy! Igazán barátságos a babasarok Kép

Mea
Nagyn örülök hogy minden oké veletek, Lívike nagyon drága a képen Kép Nőtt már a pocid?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Most tudok jönni egy kicsit.

Wish Kép
Nagyon sajnálom. Úgy reménykedtem benne, hogy sikerül.

Mea
Látod minden OK. Kép Cuki a kiscsaj.

Alina Kép
Szorítok neked. Rmélem végre tényleg sikerül valakinek.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Kép
Alina Kép
A hőd szerintem jó, ne aggódj!
Nagyon-nagyon drukkolok!!! Kép

Mea Kép
Sajnálom, hogy nem voltak jó élményeid a klinikán Kép Gondolom megint futószalag volt.
Valami tündéri a kislányod (bár ezen a képen nem látszik Kép) Gratulálok! Látod nem is annyira mérvadó az AFP Kép Örülök, hogy minden rendben, remélem megnyugodtál.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kép
Kép
Vendég

Judit Kép
Megnézetem a képet, nagyon ügyi vagy Kép
Hogy csináltad???
Az esküvői képeidet most nézegetem és nagyon édesek a kicsi lányok a koszorúslány ruhákban. Remélem egyszer az én lányom is lehet majd ilyen gyönyörű koszoróslány Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Mea,
nagyon szép a Livi baba, olyan jól kivehető az UH-n, én soha nem ismerek fel semmit, de most Livike karját és profilját IGEN!! Gratulálok!
Alina,
én is szorítok, remélem szépen fennt marad a hőd és baba van a dologban.
Wish,
nagyon sajnálom, legutóbb még azt olvastam hogy van egy halovány csíkod, úgy örültem hogy sikerült!! Most meg a szomorúságot olvastam egy másik topikba,sajnálom.Azt tudnod kell hogy, annyira nagyszerű csaj vagy és hogy így eltudod magadba rendezni!!Nem is szabad belekeseredni, mert majd ez az optimizmus meghozza a gyümölcsét!!!

Sajna mostanság engem elkapott egy kis negatív hullám, ezért gyorsan be is fejezem a levélkémet nem szeretném rontani a hangulatot.
Kivi
kivi2

Lányok
Tegnap volt nekem egy köztes vérzésem( inkább maszatolás). Ez pont a ciklus felénél volt. Ma már nincs semmi. Ezek szerint ebben a hóban nem jöhet össze a baba?
Olik
Vendég

OlikKép
Ettől még simán összejöhet a baba!!!
Sőt!!!! Nagyon sokaknak van pici vérzésük félidő tájékon, amikor kezd beágyazódni a baba!!!
Már most borítékolok Neked egy zebrát!!!!
Stella

Kép
stella9

Kivi, Annácska, Majcsi és többiek!KépKép
Akik szurkoltok, nagyon jól csináljátok, mert még mindíg semmi vérezgetés.KÖSZÖNÖMKép
Vendég

Köszi még egyszer diséreteket, olyan édik vagytok!

Tündi!Kép
Van egy újabb pocakos fotó az albumomba(Mea albuma)Kép
Hát nőtt, meg hízok is, 51-ről 56-ra eddig így 5.hónapraKép

Nem vészes szerintem, csak iszonyú narancsbőrös lettem viszont.Kép

Mindenkinek hatalmas drukkok a babásodáshoz!!!
Lívike ugyanis minél több kis pajtást szeretne itt a netenKép

Mea
mea

Azt néztema tábliban, hogy sok a lány, nem?
Az uh-n 26 párból 26-nak lánya lesz, akik velünk egy napon voltak 4D-n, jó mi?
El sem hiszem!

Ja és valami volt decemberben, mert a 2005.őszi topicban is nagyon sokan vagyunk, akik szeptemberben szülnek és a faluban ahol lakom 9 SZEPTEMBERI baba lesz.
Az nagyon sok!Kép Lesz sok kismamaKép

Mea
mea

Annácska!Kép

Már megszoktama klinikátólKép de ez a Bakos eddig a legrosszabb.Semmit nem mondott m,iközben bámulta a gyerekemet, és még csak nem is láttam őt!!!!
Csak nehogy ezt a dokit ajánlja majd az enyém!!!!

A 4D aztán kárpótoltKép

Mea
mea

EZvicc!

A Mártinéni szokok szülést levezetni,de ismerősöknek nem vállalja a szülését.
berni613

StellaKép
Remélem igazad van! Azért furi, mert még sose volt ilyen. Amióta próbálkozunk, mindig valami furi dolog kisér engem( ezelőtt 11 napot késett a mensim, most meg ezKép )
Várni, várni, várni...
Vendég

Sziasztok!

Ezvicc-Judit Kép Nekem is nagyon tetszett a kép!!!! Kép Kép Mennyi időbe telt, amíg elkészítettétek?

Kivi2, mi a baj? Kép

Alina Kép Én továbbra is nagyon bízom benne, hogy meghozod a várva várt zebra csorda első tagját Kép Kép Kép

Mea, ez tök jó, akkor biztos sokszor össze fogtok járni a többi anyukával és kisbabával Kép Kép

Én ma voltam 3. napi vérvételen, a párom pedig kiskatona vizsgálaton. Kb. 10 nap múlva lesznek meg az eredmények.

Timi

KépKép

KépKép
timika

TimiKép
Köszi a bíztatást.KépBár úgy lenne, hogy meghozzam az elsőt, ne félj, csapatostúl küldeném tovább!!
Drukkolok a jó eredményekhez, Neked is és Apának is.Kép
Azt hallottad, hogy a tökmag is jó hatással van a kiskatonákra, úgy mint a tojás is?

AlinaKép
Vendég

Köszi Alina Kép A drukkok folyamatosan mennek Kép Kép Kép Igen, hallottam a tökmag jótékony hatásáról Kép Kép Kép

Mea, te tulajdonképpen a Sote II-re jársz? Hogy érted azt, hogy reméled, hogy a dokid nem azt a dokit fogja ajánlani? Nem a mostani dokidnál fogsz szülni? Egyébként ha esetleg ez a helyzet, mikor még ment a Szülőszoba c. műsor, volt egy számomra nagyon szimpi doki a Sote II-ben, azt hiszem talán Ács Nándornak hívták. Csak egy tipp, de lehet, hogy totál félreértettem, amit írtál Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok, jó reggelt Kép
Mea Kép
Tényleg nagyon furi, hogy ennyi lány van. Úgy látom nagyon bele kell húznunk és fiúkat kell prezentálnunk, hogy javítsuk a statisztikát Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Mea
Annyra cuki pocikád van KépKépKép Tényleg nem nagy még, de nagyon szép Kép Rmélem jó sok puszit ad rá a párod és sokat simizitek Livikét Kép A 17 hetes képed egyszerűen gyönyörű Kép

Hogy vagy, mizujs veled? Kép Drukkolok ám neked nagyon!

Alina
Mértél hőt ma reggel is? Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Mértem, ma is 37.1 lett, és még nem jött megKép!!!
Istenem de jó lenne, ha babám lenne és nem valami probléma. Holnap veszek tesztet, amit szombaton csinálok meg, ha pozitív azért megyek dokihoz, ha negatív azért.
Ideges vagyok.

Pusz AlinaKép
Vendég

AlinaKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++KépDe jó lenneKép
Vendég

Timika,
semmi különös csak voltam picikét babázni az egyik ismerősnél, és én is annyira szeretnék.... mint Mindenki közülünk!!
Plusz megjelentek az első tünetek ami arra utal hogy lassan itt a menzi, ebben viszont az a jó hogy mire megjön addigra már már jól megerősítem a lelkemet, csokival!!:o)))
Milyen lett a hormon eredményed? Remélem a párod is renben van!!!

Alina,
továbbra is drukkolok mint az örült, remélem elindítod a zebra lavinát!!

Mea,
az nagyon szuper hogy ennyi kismama lesz körülötted!! 26-ból 26 lány! ez tényleg nem semmi!!!A narancsbő miatt ne izgulj azt szépen szülés után rendeződik. Iszol sok folyadékot?
Judit,
én is megnézhetem a képeket?

Olik,
remélem a beágyazódás miatt vérezgettél!!

Lányok,
mi a menete a kiskatona vizsgálatnak, megbeszéltük a párommal hogy most Ő következik csak azt nem tudom hogy erről a nőgyogyimmal konzultáljak,vagy hol, kivel? Orvosomnal már egyszer megemlítettem de azt mondta hogy korai,(ezt írtam is) de azóta is csak megy az idő.Gondoltam hogy a petevezetékemet is meg kéne nézetni de ugyanezt a választ kaptam.Szerintetek mi tegyek? Már bejelentkeztem egy másik dokihoz de csak 05.02re kaptam időpontot.Sajna. Esetleg tudtok egy szuper jó nőgyogyit,aki a hormonok hoz is ért?

Mostanában elég sokszor rosszalkodik a babanet.
Kivi
kivi2

Sziasztok,

Tegnap már megint nem tudtam belépni ebbe a piszokba.

Tényleg most néztem a táblit és sok a lány, pedig nekem eddig valamiért úgy rémlett, hogy fiúból van több.

Az a legjobb, hogy eddig azt hittem, mert az előző két ciklusom viszonylag hosszú volt (28 és 31 nap) ez is az lesz és azon rettegtem, hogy ha holnap elutazok akkor lecsúszok mindenről, mert a párom nem jön velem. Erre ma reggel megmértem a hőmet és 37,1 volt. Amiben csak az a szar, hogy valószínűleg így is lemaradtunk mindenről mert vasárnap voltunk utoljára együtt. Mondjuk fogalmam sincs mikor volt tüsszőrepim, de szerintem jól elcsesztük. Kép Most abban reménykedem, hogy hazudott a hőmérő, mert melegem volt. Bár ez hülyeség, mert amikor a múltkor mértem nem számított mennyire van melegem, a ciklus első felében lent volt a hőm. Ja és ezt a kis eszmefuttatásomat még el sem meséltem a páromnak, mert, ha elmondanám, akkor megint halhatnám, hogy "Úgy látom mi nem szeretkezünk, hanem csak gyereket csinálunk." Kép

Bocsánat a nyavalygásért, de valahol muszáj volt.

Alina Kép
Nem akarsz holnap tesztelni?

Kivi
A szomszédunkban van egy egy éves baba és már jön a tesója. Van akinek ilyen könyyen megy.

Majcsi

Majcsi
majcsi

MajcsiKép

A "nyavajgásodat" ITT nyugodtan leírhatod, azért vagyunk, hogy egymást meghallgassuk. Azt hogy lecsúsztatok-e az akciózással, majd kiderül mensikor. De szerintem ha még ilyen magas a hőd, nincs elveszve a hónap, tessék akciózni ma is!Kép

Nem szeretnék előbb tesztelni, mert ha pozitív is lesz, sem tudok jövőhéten dokihozmenni, mert 1 hétre elutazott. Ez az én formám.Ha meg negatív, akkor meg főleg nem rohanok. Csak várok..várok..várok.., és csöndben megőrülök Apával együtt.KépKépKép

Alina
Vendég

AlinaKép
Nyugi és ne őrüljetek meg.
NEm akarok károgni, de Nektek csak a ciklus végét kell várnotok!
Nekünk meg több hónapot egy-egy lombik között, hogy testileg és lelkileg is rá tudjunk készülni és ne tegyünk kárt magunkban a sok hormonnal!
Bízz magatokban!!!
Drukkolok a teszthez!
Stella

Kép
stella9

Olik
Neked ha jól emlékszem a múlt hónapban késett elég sokat. Nem emlékszel, hogy amelyik napon megkellett volna hogy jöjjön, ugyanúgy fájt a hasad, vagy egyáltalán nem fájt, csak mielőtt tényleg megjött?
Mit éreztél?
Vendég

StellaKép
Jaj, tudom Én, hogy nektek ennél sokkal több türelmetek kell hogy legyen, csak tudod nekem az első kisbabám elment a 9. héten, nem is olyan rég, és nem tehetek róla, de bennem van a para nagyon. Túl friss a borzalmas lelki fájdalom.
Apa is ezért fél nagyon. Őt is nagyon megrázta akkor a dolog.
Vendég

Alina
Nagyon jó a hőd, irtóra drukkolok! Egyébként hány napja is késik?

Kivi
Csodálom hogy el tudtál menni babázni! Én nem vagyok rá képes, kerülöm a kismama barátnőket Kép Meg babalátogatóba is hívnak régóta, de még nem ment... Ami a menzit illeti..... Kép

Majcsi
Bevallom, ha ez megnyugtat, mi már jó ideje többször gyereket csinálunk mint szeretkezünk, és most azon vagyok hogy visszaállítsuk a szeretkezést Kép Ki akarom törölni a kifejezés-tárból azt hogy MA KELL SZEXELNI! Akkor akarok amikor jólesik mindkettőnknek, nem pedig amikor éppen lejárt a 2 nap... Asszem ez normális folyamat, mert olyan sokmindenkinél így alakul Kép Szóval effelől ne aggódj Kép
Elcseszés....... reméljük mégsem!

Lányok
Valinak 8 hónap után ma először rendesen, gyógyszer nélkül megjött a menzije Kép Hurrá, reméljük a javulás útjára lépett Kép

Tündi
Vendég

Alina
Ha már így fönn van, akkor már mindegy. Kép Persze akciózni lehet, mert az önmagában tök jó Kép, ráadásul így már semmi plusz cél csak az élvezet. Kép Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

SziasztokKép

Tegnap voltam dokinál!!!!
(Ahogy írtam is!!)
Minden rendben volt megnéztük a picikét is...
3250gramm jó kis husis.
Még mindig faros fekvésűKép Kép
Ezért a dokim úgy döntött, vagyis úgy mondta hogy ő
nem látt esélyt arra hogy én természetes úton szüljekKép, ezért ő a császár mellett dönt!!!!!

Hétfőn már be kell feküdnöm!!!!
És lehet hogy már azon a héten meglesz a babaKép

Most jöttem a loborból ismét vért vettek egy csomó vizsgálathozKép
Altatható vagyok-e, belgyógyászatilag megfelelőek e az adataim,(igaz ez majd holnap dől el az eredményeim alapján) meg Ékg is volt!!!
Meg a dokimnak valami konzúliumot kell összehívni vagy mi a fenétKép Kép

LányokKép
Én úgy tudtam hogy a császárnál is meg kell várni amíg el indul a szülés, erre ő azt mondta hogy nem
minden esetben, ha ő ugy láttja jónak akkor már jövő hét vége felé "Kiveszi" a babát!!!!

Említett valami minden napos magzatviz nézést???!!!
Az fáj????

Húú örülök is meg nem isKép Kép
Félek a kórháztól de tudom hogy már onnantól egy karnyujtás és a kezemnbem tarthatom Vikimet!!!
De akkor is nagyobb bennem a félelem

Bocsi hosszú lettem
de olyan jó leírnom minden gondot és örömötKép

Még a héten , hétvégén leszekKép
Aztán írom Babusnak a fejleményeket!!!!!!!

Edina és Viktória

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Tegnap már próbáltam írni, de nem sikerültKép (most is csak 5. próbálkozásra) - mérgesfej

Tündi, Stella, Ezvicc!
Köszönöma tippeket, ki fogom próbálni. Ez utána mensi után ami majd valszeg a hó végén lesz meg elmegyek dokihoz és kiosztom, hogy mit is szeretnékKép
A teát, aloe-t kipróbálom!Kép

Mindenkinek mielöbbi zebrásodást kívánok, a pocisoknak meg jó babavárást!

Üdv, Tündér
tündér

AlinaKép
Akkor pláne mennek a drukkok és légyszi próbálj megnyugodni!!!
Mi majd izgulunk helyetted!
Bíztatásként: a barátnőmnek december elején halt el a babája 11 hetesen. Most az 5. hétben van Kép!
Puszi

Kép
stella9

TündiKép
Még "csak" 5 napja késik.Kép

EdinkaKép
De jó Neked, hogy pár hét és a kezedben tarthatod a kis Vikit. Irigyellek. Ne félj a császártól, sok ismerősömnek volt így a szülése, és minden rendben volt, sőt Ők azt mondták egyáltalán nem hiányzott nekik a vajúdási fájdalomKép. És még a babát sem viseli meg. a legszebb babák a császárosok. Nincs a kis fejük megnyomódva meg ilyesmi..
Drukkolok Neked, és addig is vigyázzatok magatokra. Aztán írjál ám!!!KépKépKép

StellaKép
Köszi hogy elmesélted a barátnődet, ez most jó érzést ad nekem.

És Veled mi van? Mesélj egy kicsit, hol tartotok most.
Vendég

Edinka!

Elég mogorva dokid van.

A faros babákat is természetes uton szokták megszületettni esetek 99%-ban.Előre látható császárnál viszont megszokták várni még beindulnak a fájások,mert a baba feltud készülni a születésre.

Pécsen és Szekszárdon ez a módi.Csáazárt csak akkor végeznek ha nincs vagy gyenge a magzati szívhang vagy beszorult vagy nem tud a szülőcsatornára ékelődni a feje vagy a kismama vérnyomása felmegy vagy már régóta vannak fájásai és nem tágul kellő képen.

Az amniószópia nem tul kellemes dolog főleg ha a méhnyak nem puhult még fel vagy nem vagy nyitva akkor nagyon tud fájni.

Neked olyan erőszakos császárod lesz én a helyedben nem engedném ,ha minden rendben van a babával és a magzatvizzel szépen várja meg mig rendszeres fájások jönnek.

Na ez csak az én véleményem.
berni613

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?