Új privát üzeneted érkezett!

KrisztaKép
Vajon miért is volt fontosabb a tb?Kép Szerencsére még megvannak a régi ismerősök, így mindig megúszom sorbanállás nélkül. De a pénzre még így is kb. 1 hónapot várni kell.
Outlook: nem tudom, hogy mi lehet a gond. A felhasználóneved meg a jelszavad jól írtad be? A chellonál a felhasználónévhez a mail cím kell, nálatok nem?
Dúlaképzés biztos szupi lesz. Olvastad már Virág naplóját? Ha nem itt megtalálod (Egy friss dúla naplója).

Panka

panka

Most nézem, hogy nem jól működik az üzeneteknél az óra, nálam már 14.11 van.Kép
P.

panka

Panka!
Én írtam, csak nem ment el!
Elegem van!
Elolvastam! Már én is regisztráltam magam arra az oldalra!
Azt hiszem!
Kicsit meg vagyok ijedve, hogy semmit nem értek a gépekhez! Annyi lelvelet küldtek! Annyi kattintásos üzivel!
A teljes mail címre gondolsz? Megpróbálom! Küldök egy levelet!
k

Nekem már megint vacakol! Másodszor próbáljam meg 5 mp múlva....
kriszta13

Janka!
Beállítottam és már a bejövőket sem tudja leolvasni!
A ................................................................................ ....................................................................
Kisütött a nap!
Hurrrrrrááááááááááááá!
k
kriszta13

Kriszta!

Melyik szolgáltatónál vagy?

Niki
Vendég

Panka!

Tényleg nem jól működik az óra, egy órával korábban van itt! :-)

Niki
Vendég

Perpike!
Borsodwebnél. Már nagyon elegem van!Olyan jó lenne normális úton levelezni!
k
kriszta13

Kriszta!
Holnap megyünk! Ugye még az Eltébe? Hova jelentkeztél dúlaképzésre? Akkor most nem is kapod meg a leveleket?

Panka, Kriszta!
Nekem a péntek nem jó, egyetem. Ráadásul kéthetente. Most hirtelen nem találom az órarendet, de biztos legalább hatig. Majd utánanézek. Az a baj, hogy Matyi már ma is akart menni. hogy fogom ezt beadni Neki?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Na, megnéztem! Hétig van órám, ha összevonják, akkor is eltart 6-1/2 7-ig, így nem tudunk menni. Csak mire befejezitek.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti,Panka!
Menkjünk szerdán! Nálunk is az a gáz, hogy apa nem tud jönni pénteken!
Szóval úgyis jó a sárgában! Úgyis jön a meleg és akkor jobban fog esni! NEm?
Na megyek és megbeszéljük személyesen!
Pusza!
k
kriszta13

Sziasztok!

KrisztaKép
Ezt az 5mp-et már elég régóta kiírja, állítólag a szerverátállás miatt van.
A héten még nem kaptam tőled levelet.Kép
Ezt a sárgát nem értemKép, vagy a nagy kékre gondolsz? Végül mit beszéltetek, melyik nap lesz akkor. Csak mert holnap már szerda.Kép

BettiKép
A péntek csak azért vetődött fel, hogy olyankor már melegebb egy kicsit a víz. De tőlünk maradhat a csüt. ha az jó mindenkinek.

TöbbiekKép
Merre vagytok? Írjatok, ne csak mi tartsuk itt a frontot.Kép

Tegnap összefutottam Zsuáékkal. Jól vannak, neki is szépen gömbölyödik a pocijaKép, még májust végig akarja dolgozni, nemsokára költöznek az új lakásba, de egyenlőre még nem lesz netjük.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panak!
Miért is írtam szerdát? NEm tudom!
Csütörtökben maradtunk!
Érdekel még valakit a nagy sárga, kék vagy minek is hívjuk!
Magánban bővebben!

Az outookomról nem írok! Szóra sem érdemes!

Rakok fel képeket a mai MM-ről!
k
kriszta13

KrisztaKép (Jól elbeszélgetünk mi ittKép)
Ok, akkor csüt. 6 óra. Megyek képeket nézni, ha már menni nem tudtunk.

(De zavaró ez az óraKép)
P.

panka

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Ébresztő többiek!

Panka!
Még nincsenek ott a képek, de már rakom is!

BEtti!
Ittál teát?
k
kriszta13

Beszállok én isKép!
Ma kaptam egy levelet, úgyhogy a három alkalomból, amikor nem jó a péntek, egy kiesett, maradt kettő.
Nekem mindegy, Gerda úgyse hajlandó, Matyinak pedig jó az ilyen is.
Akkor marad a csütörtök 6?

Kriszta!
Teát iszom! Ha mailt küldesz, a profilomban lévő címre légyszi!

Most Gerda nem hagy írni, megyek!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Úgy látom jó az óra!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Viki babáról képet itt láthatók:http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4776&page=2
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Képzeljétek Marci elkapott valami vírusfertőzést, megy a hasa, de rendesen. Meg lázas is. Ma már 7-szer rakta tele a pelust. Ilyen még nem volt.
Múlt hét péntekre gyógyultunk ki egy torokgyulladásból. Most meg megint. :-(

A MM-ra sosem jutunk el, mindig van valami.

Ti hallottatok mostanában ilyen Hasmenős vírusról?

Sziasztok!
Vendég

Betti!
Mail ment! Arra a címre!

Marika!
Mident megírtam mailben!

Csüt. marad! Jó?
6-kor!
Koda szólnál légyszi Emesének, hogy 6-kor megyünk a nagy kékbe/sárgába Kép!
Köszi!
k
kriszta13

Kriszta?
Lehetek én is kiváncsi? (kék/sárga)
Párod még mindig ott dolgozik? Nem akar változtatni?

Magdi
lilien_csenge

KrisztaKép
Okés, szólok nekiKép

Niki!
Marcinak gyógyulást! Mi is így jártunk, mármint a hasmenéssel. De nálunk szerintem csak a betegség utóhatása....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

itt vagyok! már próbáltam írni pár napja is, de nem hagyta elküldeni.

Magdi: nagyon jó hírek!!!! Viki baba szép nagy lett. Kép Hány kg most?

Panka: én is úgy mentem szülni Alkával, hoyg a 2. babó, de nem tudom, hogy szülni fogok-e... nekem pont fordítva volt, Valtinál voltak jóslófájások, a nőcinél nem. ráadásul reggel kezdődött az egész.

Melinda: ugye Te kerestél 15 fős ovis csoportot? ha találtál ilyet engem is érdekel.

kék/sárga??

Betegeknek jobbulást.

Ági: Rebekának van még tejcsi? vagy már tápiztok? melyik jött be végül? ekcáma elmúlt már? nekünk msot tyúkszemünk van. Kép
És jelentem Alettának 2 foga van. Kép de azért a cicit még nem harapta le. Kép
pamacs

Magdi!
Magánban írom!

Pamacs!
Neked is tenném, csak nem tudom a címedet!
Én kerestem olyan ovit! Még nem találtam, bár még nem is nagyon kerestem!

Szép napot!
Talán a nap fog nyerni!
De tudjátok a felhők mögött mindig süt a nap! Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Koda!
Ha beszélsz Emesével, azt is tedd hozzá, hogy csütörtök. Szerintem Ő pénteket tud. Ti nem akartok jönni? Csak mi voltunk 4+5-en. Egyébként hogy vagy? Gyógyszerek? Jársz valakihez?

Niki!
Marcinak jobbulást kívánokKép!
Olvastalak a császárosban. Most már értem, miért érdeklődtél a császárosok után. Ha lesz időm majd írok Neked. De inkább ide, ha a többieket nem zavarja.
Ugye Többiek nem zavarKép?
Szerintem ha ide is leírnád a problémád, biztos válaszolna, akinek van ilyen tapasztalata. Vagyunk itt egy páran egy-két császár után.

Kriszta!
Beleolvastam. Tetszik. De most először megírom a dolgozatomat, meg tanulok a vizsgára.

Pamacs!
Nem akarok pesszimistának látszani, de szerintem ilyen ovi nem létezikKép!
Gerdának már 10 foga van. Talán. De még Ő sem harapta leKép.

Panka!
Ma még nem írtál! Ugye még együtt vagytok?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, hogy Betti megnyugodjon.Kép Még egyben vagyunk, még szombatig muszáj kihúzni. Délre megyek NST-re, utána Uh, du. majd benézek még. Addig is írjatok!

Puszi, Panka

panka

Niki!

Két császárral jelentkezem.Kép
Egy barátnQmnek négy volt.Kíváncsian várom a történetedet, márha megosztod velünk.

Melinda
adnilem

SziasztokKép

KrisztaKép
Emesének az üzenet átadva!

BettiKép
Igen, kihangsúlyoztam neki, hogy csütörtökKépKép
Amúgy köszönöm, aránylag jól vagyok. Egy magán igeggyógyász-pszichiáterhez járok. Eddig 3 gyógyszert szedtem, de már el kellett hagynom a nyugtatót és a szívritmusszabályzót. Most már csak a pánikbetgségre szedek kimondottan gyógyszert. A doktornő szerint azt is lassan el lehet hagyni, olyan szépen javulok. Bár néha nem úgy érzem, főleg ha Marci nem alszik éjszakaKép Ha nem tudom magam kipihenni, akkor azért még előjönnek a bajaim. De ezt már guggolva is.....Kép

NikiKép
Hogy vagytok??

PankaKép
Szerintem Molli nem siet annyiraKép

És egy kis felmésérs! Kinek a gyereke nem akar fogat mosni?????? Marci egyszerűen nem engedi, hogy megmossam a fogát. És persze ő sem akarja magának. Igaz még nincs 2 éves, de akkor is. Nálatok hogy van ez?????

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Millió köszönet Neked érte!

Fogmosás: voltak időszakok amikor nem akarta engedni. Különböző cseleket vetettem be! Pl: nézte magát közben a tükörben, mosta az én fogamat miközben én az övét, két fogkefével ügyködtünk a szájában eggyel ő, eggyel én. Mostanra elértük, hogy este /egyenlőre csak este/ először ő, utána én ellenőrizve, hogy mindenhonnan kiűztük a fognyűvőmanókat, én mosom meg!
Betti is érintett a témában! Pont kedden beszéltünk erről!Kép

Gáz volt , hogy ma nem volt babanet!
Elvonási tüneteim voltak!
Jó éjt!
k
kriszta13

Sziasztok Lányok!

Koda

A fogmosás nálunk sem tartozik a kedvenc foglalatosságok közé.
Marcell sem akar fogat mosni, fürdés közben próbálom elbolondítani, de nehezen megy. Ha a kezébe adom csak rágja, de nem mossa, hiába mutatom neki. A fogkrémet meg ha mondom neki hogy köpje ki, először lenyeli, aztán köp eggyet.Kép
Erre én is kíváncsi volnék, hogy ki hogy csinálja!

Még nincs jól Marci tegnap és ma is 7-szer kakilt. Teljesen hígat. Nem eszik semmit, bár diétázni kell, de a kekszet sem eszi. Délben evett vagy 10 teáskanál rántott levest. Még ma ia lázas volt.
De ő egész jól viseli. Én meg este mosom a bodykat, hogy másnapra legyen tiszta, mert minden egyes "alkotásnál" hiába megyünk rögtön popsit mosni, kicsurog egy kicsi.

Köszönjük a gyógyulásra szóló jókívánságokat mindenkinek, most ránkfér!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Megint én.

Kbetti, Adnilem!

Aranyosak vagytok!
Engem az érdekelne, hogy van e különbség az első és a második császár között. A második könnyebb esetleg? Én úgy hallottam a második műtét tovább tart. Mi az amire a dokik jobban odafigyelnek a másodiknál. Én nemrég olvasgattam itt a neten ilyen témában és megijedtem egy kicsit amikor a császáros szülés kockázatairól olvasatam.(vérrögök, sebfertőzés összenövések...)

Egyébként a veszélyeztetett terhesség mit takar szerintetek?

Kíváncsian várom a válaszaitokat!

Adnilem: nééééééégy? Úristen! Nem semmi!
Én azt hittem, hogy max. 3 lehet.
Húúúú.

Nik
Vendég

Kriszta: kbabik@freemail.hu

Niki: veszélyeztetett terhesség: ha az anyára vagy a babára nézve veszélyes. nálam ez azt jelenttte, hoyg a lepény mélyen tapad és véreztem. pihenés nélkül nagy eséllyel levált volna.
pamacs

Sziasztok!

Panka,

Pesten ilyen lehetőségek vannak: baba-mama torna, masszázst tanulunk/gyakorolunk a védőnénivel, Ringató (bölcsődalok-mondókák gyakorlása, tanulása), stb.
Nem ragaszkodom mindenképpen valami programhoz, csak gondoltam felmérem a lehetőségeket.

A Diósgyőri Stadionnál lakunk, ha "babakocsi-léptékkel" mérve a közelben lakik valaki és van kedve találkozni akkor jelentkezzen.

Üdv, Gigis
Köszi előre is az infót.

Üdv, Gigis
gigis

Az óra már megint nem jól jár itt!
2 órát siet.
Vendég

Gigis!
Add meg légyszi az email címedet!

Pamacs!
Küldöm!
Eszembe jutott, hogy miért írtad! NEhezen esett le,de ....

Szép napot mindenkinek!

JA!
Outlook van kifelé! Mostmár a vipmaies leveleim nem jönnek be! Kép
kriszta13

Kriszta: megkaptam, írtam is. Köszi szépen. Kép
pamacs

pamacs

próba

Kép

Kép
ditta76

Már nagyon unom a babanet húzásait!
Tegnap este jó hosszú üzenetet írtam, és nem küldte el! Kiírt valami 5 másodperces hülyeséget!

Pedig már tegnap meg akartam veletek osztani az örömömet, hogy a rutin vizsgám is megvan!!KépKép
Már csak egy van hátra, a forgalmi, ami szerintem a legnehezebb.

MelindaKép
Mailt köszi, majd "referálok" rá!

PankaKép
Sokszor csak úgy benézek ide miattad, hogy minden rendben van-e, egyben vagytok -e.

MarikaKép
Mégegyszer köszi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Pamacs!
Mail ment!
A fényképek biztosan nagyon izgik, de nem tudtam megnézni, mert a főoldal címét adtad meg! Kép

Ditta!
nekem is szokta ezt! Ilyenkor a vissza nyíllal vissza lépsz egy oldalt, begépeled megint a jelszavadat és hajrá! Ma mondjuk én is meguntam amikor harmadszorra sem ment el!

Forgalom: ugyan kirázod!!! Gratul a rutinhoz!

K
kriszta13

Sziasztok!

TEgnap nekem is elvonási tüneteim voltak.Kép
Tegnap voltam NST-n, ez volt az első olyan (a két terhesség alatt) mikor mozgott is rendesen a bébiKép Már az alsó görbe is egész szép lett, Benivel még a szülés előtti nap sem mutatott fájásokat. Volt uh is, babuci becsült súlya már 2992g. Ma letudtam a tp-es felülvizsgálatot is, így a hétre már nincs semmi.Kép
De azért, hogy nem legyen minden tökéletes, tegnap elromlott a mosógépem (tényleg, nem tud valaki olyan szerelőt, aki nem hetek múlva jönne ki?), meg úgy néz ki, hogy lyukas az egyik fogam, így jövőhéten fogorvos. Pedig most nem jönnek jól ezek a váratlan kiadások, de hát ez van.

MarikaKép
És tetszik valamelyik változat?

MagdiKép
Viki baba nagyon édes.Kép

NikiKép
Marcinak gyors gyógyulást kívánok. Állítólag van most egy hányós-hasmenős vírus. Ma de. nekem is úgy fájt a gyomrom, meg rázott a hideg, remélem csak a kialvatlanságtól.

PamacsKép
Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen tanácstalan itt a második szülés küszöbén.Kép
Alettának gratu a fogakhoz.Kép Fotókat megnéztem, aranyosak a gyerkőcök. Jó, hogy magadról is tettél fel fotót.

BettiKép
Engem nem zavar, ha ide írod.Kép

KodaKép
Ezek jó hírek, örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid.Kép
Fogmosás: Beni sem engedi egy pár napja nekem, de szerencsére Lacinak megengedi, hogy megsúrolja neki.

GigisKép
Baba-mama torna volt de megszűnt, nem tudom, hogy azóta van-e valahol. Babamasszázs tanfolyam itt is szokott lenni, de közelebbit sajna nem tudok róla. Meg van Mazsola Muzsika, ami hasonlíthat ehhez a Ringatóhoz.

KrisztaKép
Küldtem neked mailt a vipmailesre, megkaptad? Vagy küldjem másikra?

Pamacs fotói: http://www.babanet.hu/album/main.php?&album=4849

DittaKép
Nagyon ügyes vagy, gratula a rutinhoz. Meglásd fog menni a forgalom is.
Köszi, hogy benézel miattam, jól esikKép De ne félj, időben megtudjátok majd a történéseket.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

KrisztaKép
Jól esett a biztatásod! Mármint a "kirázás"! Úgy legyen! Most erőt gyűjtök hozzá, mert az oktatóm lepattant 1,5 hétre Franciao.-ba, csak 25-én megyek legközelebb.
Hát én is próbálkoztam azzal, amit írtál, de 5-6 nekifutásra sem ment el az üzi.

PankaKép
FogKép
Ez olyan undorító dolog! Most Attila kínlódik vele! Egy hete elment, mert fájt neki, akkor elküldték rtg-re, ami hétfőn volt, hétfőn visszament, betömte a fogát, és azóta is fáj neki, ma 4-re megint visszament, hogy ő addig ki nem száll a fogorvosi székből, míg nem csinál vele valamit! Szerintem Molli érkezése előtt csináltasd meg!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kata nagyon régen írt! Tudtok róla valamit?

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Katánál nemrég voltam, igaz csak egy villámlátogatásra.Akkor volt Dóri elsQ nap oviban, próbáltam fellelkesíteni Katát.Egyébként jól vannak, zajlik az élet a három leányzóval.Kata biztos örülne ha írnál egy mailt neki.

Niki!
Császár:A kislányom lepényleválással született, ez egy nagyon gyors altatásban végzett császár volt.Utánna nagyon beteg és gyenge voltam még 2 hét múlva is.Másodjára erre voltam felkészülve.Ehhez képest a második(epidurális)császárom maga volt a kéjutazás.Igazán, sokkal-sokkal könnyebb volt a második.
A barátnQm 4 császárjára visszatérve...sztem nem kényszeríthetik rá senkire, hogy vetesse el....persze a kockázatokkal számolni kell.

Olivér beteg Kép , kicsit lázas ,köhög , nem is tudom az orra miért nem folyik Kép Kép
Egy picit Tamara is meg van fázva, nekem meg a fülem fáj (t), de azért sikeres Lottózós (kiegészítQ)vizsgát tettem.

Melinda
adnilem

Próba

Dodus
Kép
Kép
dodus

Na, sikerült!

Sziasztok!

Gyorsan egy pár szót írok. Nagyon le vagyok itt maradva, mert a netünk szokás szerint megint rossz volt, de a múlt héten megcsinálták. Mi jól vagyunk, Lóri már nagyon nagy fiú (ahogy Neva is írta, szépen gyarapszik). Holnap lesz négy hónapos, alig akarom elhinni! Az éjszakák még mindig fárasztóak, mert kétszer eszik és általában még ezeken kívül is fel kell kelni hozzá, mert sír. Na de egyszer ez is elmúlik. Nagyon szeret kint aludni a babakocsiban, 2-2,5 órát is durmol.
Kérdésem lenne megint.Kép Napirend és időbeosztás. Nálunk nem igazán van napirend, mert változó, hogy mikor eszik először Lóri és a többi étkezés ugye ahhoz igazodik. A szopik között ha felvan, akkor próbálok vele játszani, énekelni, persze van, hogy akkor kell valamilyen házimunkát megcsinálni (pl. a főzést befejezni), de akkor azzal nagyon sietek. Annyi, hogy általában a késő délelőtti szopi után szoktunk menni sétálni. A fürdés sem egy konkrét időpontban van, hanem az utolsó szopi előtt 3/4 órával elkezdjük (hancúr, játék, fürdés) és kész. Szóval Ti hogy csináljátok, csináltátok ilyen korú gyerkőccel? És hogy megy a házimunka? Most két-három hete próbálok magamnak kialakítani egy rendszert, hogy melyik napokon mit akarok megcsinálni és úgy látszik működik, persze a hétvégére mindig csúszok.Kép Szóval várom az ötleteket, tanácsokat!

Jó éjszakát!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

/blue{Adnilem}

És neked a vágásod hogy helyezkedik el? Bikinivonalban, vagy függőlegesen? Nekem függőleges.
Nekem spinális érzéstelenítésem volt, ha jól tudom.
És neked tudni miért vált le a lepény?

Niki
Vendég

Nem jött összea színes írás, azt hittem így kékkel is lehet írni.
Vendég

Sziasztok Kép

akkora itt a pörgés, hogy nem is győzlek követni Benneteket! Kép

Perpike
Most én is próbát teszek a szines betűvel... Kép

Ditta
Gratula! Szorítok a forgalomhoz! Ügyes legyél majd. Mikor is lesz a vizsga?
Hogy vagytok egyébként?

Magdi
Viki Baba aranyos Kép
Mennyi idős is most ? hány kg?
És Ti hogy vagytok?

Pamacs - Kriszta Kép
Jelentem tejcsi még van. Igaz nem tudom, hogy mennyi, mert már NEM FEJEK!!!!!
Reggel cicizik (6 és fél 7 között) aztán még 1/2 9-9 ig alszik, és 10kor kap tápit. (de eddig csak délben kapott utána, csak gpndoltam adok Neki, mert nem igazán hízik az elmúlt hónapokban.)
Most 7970g. Vagyis egy hete ennyi volt.
Fogacskák: az én kicsi manóm bizony az Ő 4 fogával már elég jelentős veszélyhelyzetet jelent a cicik számára Kép Kép
Ekcéma - nem az volt, hanem atópiás d. Kenegettük, elmúlt, abbahagytam, visszajött. Kenegettem, elmúlt, abbahagytam, visszajött.
De most úgy tűnik nem jött vissza.
(közben pedig leálltunk a j&j-ról, a bébidesszertekről, a bébiitalokról. de mivel visszajött, arra a következtetésre jutottam, hogy nem az volt az okozója.. nem tudom mi lehetett...)
Képeiteket megnéztem! Aranyosak vagytok Kép

Koda
Rebeka még nem mos fogat KépKép
De jó,hogy szóba jött a téma!
Milyen idős kortól kell mosni a gyerek fogát? Vagy inkább hány fogtól? Kép

Dodus
Na utánanéztem Rebeka időbeo-jának, amikor 4 hós körül volt, leírom gyorsan :
szóval Ő akkor 6 körül kelt, és 3 óránként evett, fél 8 körül fürdettünk, és 21-22 körül be is fejeztük a napot. (Nálunk kicsit később következett a nehezebb éjszakázós időszak, kb a fogak tájékán..... )
Lóri milyen nagyfiú Kép Nagyon szép baba, (megnéztem a képeket ám! Kép)
Hány kg most?
Házimunka? Hát nálunk anyukám vállalta a teendők oroszlánrészét.. Egyedül nem tudom hogy bírtam volna.. (de lehet, hogy csak én vagyok "ilyen". - állandóan versenyt futok az idővel..)

Melinda
Olivérnek gyógyulást!
Ugye már jobban vagytok?

Panka
Mosógépszerelőt nem tudok, még Encsen se, pedig a mienk is beadta a kulcsot Kép
NST - ügyik voltatok Kép
(én azt se tudtam, hogy az alsó vonalon mit kell nézni, csak a felsőt figyeltem)

Kriszta
Készülök mailt írni....

Hát Lányok eljött a búcsú pillanata... Mindenkinek Jó éjszakát, szép álmokat!
Vagy ha ma már nem jöttök, akkor
Jó reggelt! Kép

Ági

delice

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?