Új privát üzeneted érkezett!

Megann,

Lehet kapni kismama pocakba való piercing ékszert, ilyen elnyújtott, hogy a nyúló lukba illeszkedjen. Szerintem nézz körül, biztos lehet kapni itthon is. Eddig ugyan csak az amerikai fórumokon láttam emlegetve.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia BkrisztinaKép

Köszi a megnyugtató szavakatKép igyekszem én igyekszem,mint ahogy Uxinak is írtam!
Igazából szerintem akkor lesz jó,ha már itthon maradok majdKép
Alig várom!!!!!!!
Képés biztos,hogy minden percét élvezni fogomKép

Puszi:
annamami a téliből
9+2
annamami

Sziasztok Lányok,
Kicsit eltűntem, de mikor a múlt héten írtam egy kész regényt, akkor már nem tudtam feltenni. Kitörölt a rendszer engem (akkor már 3 napja írtam utoljára) és azóta se létezem a régi néven (cirmike77) és a régi profilomra is azt írja, hogy én magam töröltem ki. Szóval újraregisztráltam magam hasonló névvel.

Mi jól vagyunk, néha keményedik a hasam ugyan, de remélem nem gond, olvasom másoknak is.
A hasam óriási, olyan mint Rolival 20-22 hetesen volt. De hízni 3 kg-t híztam. Sajnos még nincs dig.gépünk, nem tudok feltenni.

Megann, neked tényleg milyen lapos még! És nekem is van haspiercingem (már 8 éve) nem kellett kivennem az első terhességnél, még a császár alatt sem, dokimat nem zavarta. Az már más kérdés, hogy gusztustalanul nézett ki, kb 2cm-vel feljebb csúszott mint a köldököm, de én se akrtam újra fúratni és egyébként sem sikerült széthúznom a karikát, hogy kivegyem.

Uxi, engem a dokim hasival nézett, és mondta csak akkor csinál hüvelyit ha úgy nem látja a dolgokat. (tarkóredőt)

Holnapután lesz a terheléses vérvétel. Szerencsére nekünk itt zsemélt és tejet kell enni, nem azt a cukros szart.
Aztán várom az eredményt (házhoz postázzák) amivel be lehet jelentkezni a 18 hetes uh-ra. Nagyon várom, hátha látszik, hogy mi a neme...

Penna, a táblában egy héttel kevesebb vagyok. Nem 15+4 hanem 16+4, de persze ez nem gond, csak ha nagyon ráérsz akkor javítsd ki.

Cirmike
16+4
cirmike2

Uxi,

Nekem egyedül az első uh volt hüvelyi, akkor voltam kb4-5 hetes. De szerintem orvosa válogatja, elvileg 12hetesen már elég nagy a baba. Egyébként 10 hetesen voltam4D-n és az is hasi volt.

Köldök: bár nekem nincs piercingem, de nekem a köldököm már kezd kifelé jönni. Bálinttal teljesen kijött, mármint egy síkban volt a pocakommal, de szülés után rögtön vissza is ment. Olyan furi voltKép

Edina
18+5

nedinabp

Most írta Rókica, milyen piercing kellett volna. Na mindegy, sztem nekem most is marad.
cirmike2

Megann,
Igen az én szüleimmel élünk, ők a földszinten, mi a tetőtérben. Szerencsére eddig minden rendben van, bár jól kell viselkedniük, mert megbeszéltem még az építkezés alatt, hogy bármiféle együttélési probléma adódik, ami miatt mondjuk a férjemmel állandóan vitatkoznánk, és jogossan, akkor elmegyünk onnan. Nem teszem emiatt tönkre a házasságom! Úgy látszik ugyan úgy gondolkodunk. Kép

Jó, ez alatt ne azt értsd, hogy nincsenek kisebb félreértések, vagy hogy nem segítünk semmiben a ház körül... hanem csak az a lényeg, hogy nekünk private szféránk van és ha nem akarjuk aznap őket látni, vagy csak fáradtak vagynk akkor nem erőszakoskodnak...és persze a rezsi fele a miénk!

De az anyós már más tészta, nincs vele bajom, de se én se a férjem nem tudnánk vele még így sem együtt élni... szerencsére nem is kellKép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
Mi is pont így lakunk. A szüleim a földszinten, mi pedig a tetőtérben. Kép
Bálint születése előtt 3hónappal költöztünk ide, eddig minden egész jó. Most épp azon igyekszünk, hogy tudjunk venni egy saját házat, mert most, hogy bővül a kis családunk már elég szűkösen leszünkKép

Anikó,
Pont én is Corollát nézegetekKép
Nekem most Yarisom van, az sem rossz, mert városban elég praktikus. A baj csak az, hogy amikor vettük, akkor még csak ketten voltunk, majd megszületett Bálint. Eddig nem is lett volna semmi gond, de 3 ajtósKép Úgy fáj a szívem eladni, mert ez volt az első kocsim, de kénytelen leszek, mert két gyerekülés, egy testvérkocsi már kicsit sok bele.

Edina

nedinabp

Edina,
Nálunk szerencsére elég nagy a tetőtér kb.100 nm és már az elrendezésnél két gyerekkel terveztünk, bár külön szobájuk egy darabig nem lesz, de az az egy amiben ketten lennének is elég nagy ahhoz, hogy elférjenek. Persze, ez még 5-10 év. Még csak az első babánkat várjuk Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Megann! Engem se állított még meg senki azzal, hogy babát várok. Kép Sőt a tök jó kismama-cuccaim is óriásiak még rám, a régi nadrágok meg már nem jönnek föl. Jövő héten tartok egy előadást pedagógusoknak, fogalmam sincs, mit fogok felvenni, fölsőt még találok, de egyetlen csinosabb szoknya vagy nadrág se jó most rám. Kép

Hú, azért elgondolkodtató, hogy a szüleitekkel jól megvagytok, de anyóssal már nem tudnátok együtt élni. És a férjetek hogy van ezzel? Én is elviselném anyuékat, de tudom, hogy a páromnak ugyanolyan nehéz lenne az anyósával, mint ahogy nekem. Én nem tenném ki őt ennek a kellemetlenségnek. De ez persze csak egy vélemény, biztos mindenki máshogy éli ezt meg.

Penna! Köszönjük a táblát. A tavaszi topikosok hogy oldották meg, hogy olyan szép nagy táblájuk van? Nincs valami rafinéria erre, hogy nagyobb képként is engedje feltenni? Esetleg meg kérdezd meg azt, aki az ő táblájukat csinálja.

Pusszancs

Bodza 17+2

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza,
Minthogy írtam is a férjem sem tudna a saját anyjával együtt élni! Éltünk együtt vele a kapcsolat elején, meg laktunk velük sréhen szembe, de így most a legjobb!
Apósommal éltünk ezidáig egy lakásban (az ő szülei válása után)2001-mostanáig, na azt én viseltem nehezen, de csak azért mert egy kutya is élt velünk, és én útálom az állatot a lakásban! Az apóssal csak néha voltak bajok, de így külön lakásban ahogy anyuékkal élünk vele is szívessen élnék.
Nem nyaggattam páromat, mert tudtam, hogy egyszer fordul a kocka, és neki kell elviselnie az én szüleimet, persze kicsit azért másképp, hisz nem egy szobában lakunk, hanem egy egész szinten, és az azért különbség!!! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi
azért biztos kényelmes oldalai is vannak az együttélésnek. A nagyszülők sokat tudnak majd segíteni nektek, nem?
Néha én is örülnék, ha lenne valaki, aki el tudja hozni a gyereket az oviból, esetleg elviszi usziba stb. De erre még nem volt példa, és gyanítom nem is leszKép....
Kati
20+6
Vendég

Penna,
jó a tábla, még ki tudom venni, de az időpontok tényleg nem jók...
Vendég

Cirmi, Nemesek!

Naná, hogy nem jók az időpontok, hiszen az elkészítéskor aktuális kort írta bele Penna

Winfosos programtól meg nem lehet elvárni, hogy frissítse is őket Kép

Sis
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis
bocs, megkaptam ám a múltkorit is, csak elfelejtettem kimenteni magamnak, derengett is, hogy valakit kihagyok...

A tábla méretét majd megoldom valahogy.
Viszont az időpontok eddig frissültek Excelben, azt konvertáltam mindig frissen jpg-be, de most Humi alakított a táblán, és úgy látszik, azzal kitörölte a formátumokat...Nem baj, megvan a régi, most van egy kis időm, szöszölök vele, vagy konzultálok Humival...
Meg átmászom a tavaszi topicba, hátha tudnak jót mutatniKép

Mi ugyan lakásban, de egy emeleten lakunk anyáékkal. Én úgy érzem, amíg ők is dolgoznak, nincs jelentősége annak, hogy itt laknak (max könnyebb a kapcsolattartás). Este ők is fáradtak, pénteken rohannak a víkendházba, vas. este jönnek haza. Jó, sokszor az is szupi, ha fél órára elviszik, de ők még nem "főállású" nagyszülők. Ez hátránya, ha fiatalok a szüleid (anyukám 21, apukám 18 volt, amikor születtemKép)
üdv
p (16+00)
penna

Nedinabp,

Szerintem nagyon jo a corolla. Az biztos, hogy nagyobb, mint a Yaris.
Nekem most egy Peugeot 206-os van, de a problemenk megegyezik, csak 3 ajtos.
Ket gyerekkel mar inkabb szeretnek 5 ajtosat.
Raadasul mi egy nagyon jo arat tudtunk kiallkudni, mert a ferjem is naluk vasarolt autot. Igy kettot vettunk egy csapasra.

Itt egy kep pocaklako kisfiamrol
menton-all
bouche-szaj
nez-orr stb
lattok belole valamit?
azt nem sikerul levenni amikor mosolygott
itt 22+2 hetes<!--attachment: JB-215938.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*88.8*Jean%2dBaptiste*JB%2eTIF --><center><pre>
KépJean-Baptiste
JB.TIF (88.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Penna,
nincs gond, és köszi!

Anikó,
nem látszik semmi sem a képen sajnos, túlontúl pixeles.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea!

Nagyon izgulok értetek, hol vagy már???

A fenébe, el kell mennem, akkor már csak este tudom meg mi volt az uh-nKép

Na majd jövök!

Kép

Kép
megann

Talan most,<!--attachment: JBD-215954.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*21.4**JBD%2etif --><center><pre>
Kép
JBD.tif (21.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
KépKép
aniko47

Kicsi jobb Kép
Kivehető a sötét-világos részek elhelyezkedéséből egy csini arcocska Kép

Sis
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea, tényleg jelentkezhetnél már, mert jó lenne tudni, mit mondott a doki! De szerintem csupa jót és most valami jó kis cukrászdában csücsülsz és sütivel ünnepelszKép

Lakás: mi is most csináljuk a kis jövevény helyét, bár már jó pár éve elkezdtük beépíteni a tetőteret, de egyre kevesebb energiát fektettünk bele, és a végére már elment a kedvünk az egésztől. Kb. egy éve már úgy lakunk fent, hogy nincsenek felvakolva a falak, én nincs rendes padló. De most újult erővel nekikezdett a párom, most épp vakol, aztán jövő héten megvesszük a padlót is és lerakjuk, ahogy lehet. Így sem lesz külön szobája a babának, de lent csak egy nappali van, ahogy áll a cigifüst, mert a párom szívja kegyetlenül, fent meg így lesz egy csukható (füstmentes) szoba, ahogy mi meg a baba alszunk majd. Aztán ha jön a következő, akkor nekünk kell majd kiköltöznünk a szobából, vagy inkább jó lenne akkor majd lecserélni, de a kezdeti állapothoz képest, 1 szoba, konyha, most már egész jól állunk, mert fürdőszoba is van, meg ugye +2 szoba, de abból az egyik megint csak nem füstmentes, mert oda érkezik a lépcső és nem lehet lezárni. Na mindegy. A lényeg, hogy most nálunk is nagy a kosz, felfordulás, de remélem hamar kész lesz.
Autó: nekünk sajnos csak egy van, azt is a párom használja, és azt is csak most kaptuk az anyóstól. Remélem elférünk majd benne, (Fiat Punto) Jó lenne, ha lenne nekem is egy külön autóm, de nem tudunk venni, ez se lenne, ha nem kapjuk, meg fenntartani se tudnánk még egyet. Jó lehet, ha az embernek nincsenek pénz gondjaiKép

Csajok, mikor lesz jó idő? Látott valaki valami hihető időjárásjelentést? Mondjatok valami bíztatót.

Ma már elmentem a szoláriumba is a masszázs után. Olyan jól esett, igaz csak 10 percre mertem befeküdni, és nem is a szín miatt, mert engem nem nagyon fog meg, hanem inkább a fénye miatt. Olyan volt, mint 10 perc egy rosszabb tengerpartonKép

Hari 14+3

Kép
Kép
hari

Anikó, én nem tudom megnyitni, milyen program kell hozzá? Kicsit béna vagyok a számítógéphezKép

Kép
Kép
hari

Hari!

Irfanwiev megnyitja simán, jobb híján Paint is

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bocsi, közben sikerült, talán mégsem vagyok olyan nagyon bénaKép

Kép
Kép
hari

Azért köszi SisKép

Kép
Kép
hari

Lányok az AFP vizsgálatot mikor lehet csinálni? Mert én 16+2 leszek, mikor megyek megint a dokihoz, és még csak akkor ad beutalót. Az ugye még nem lesz késő?

Kép
Kép
hari

Hari: Betöltött 16. héten kéne csinálni úgy tudom. Miért nem hivod fel az orvosodat és kérdezed meg, hogy mi van?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari!

Valóban betöltött 16. hét, +1-3 nap. Tehát ha elmész, és másnap egyből leveszik a vért, éppen időben leszel Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hari,

Nem tudok segiteni, nalunk mas vizsgalatok vannak, peldaul AFP sincs.Igy legalabb nincs olyan bajom sem, mint Mea.

Sis,
Koszi a segitsegetKép

Mea, Varunk am a hirekkel!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
aniko47

Hari,
Igen, betöltött 16.hét. Én 16+5 voltam amikor levették. Gondolom, amikor megkapod a beutalót akkor másnap mehetsz is. Kép Nálunk nem kellett beutalót kérnem, mert a Klinikára járok orvoshoz, és ott helyben le is vették.

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Megjöttem a genetikai uh-ról+ tanácsadásról!
Tudjátok! Az AFP -miatt kellettKép

Az uh- minden rendben voltKép
Viszont a magas bhcg szint miatt ,elakartak küldeni méhlepény vizsgálatraKépKép
Amibe nem eggyeztünk bele - a vetélési kockázat miatt.!!!!!!!!!!!!!

De a leletem valószínű ,hogy azért nem lett jó, mert korábban vették le az AFP-t+ a lombik miatt telenyomtak hormonokkal, és az még nem ürült ki a szervezetemből.= magas bhcg.
Rendes volt a genetikus! Megnyugtatott ,hogy megérti,hogy nem vállalom a vizsgálatot.
Tudja ,hogy mivel jár a lombik.
Azt is mondta ,hogy semmivel sincs nagyobb esélyem beteg gyerekre ,mint akinek természetesen fogant.
( Ha teljesen jó lett volna az AFP ,-akkor is javasolták volna a vizsgálatot -mert -LOMBIK)

Mivel a 12.-heti NT érték normális volt.
Az uh-mindíg minden rendben,- nem erőltette a dolgotKép

A mai uh adatok:

BPD: 50mm
OFD: 62mm
AC: 160mm
FL: 33mm
Magzati súly: 400 g
Egy élő magzat fejvégű fekvésű.Placenta a hátsó falon és a fundusban "o" tipusú.Átlagos magzatvíz. Köldökzsinórban 3 ér. Ép koponya. 4 üregű szív, jó szívműködés. Zárt has és mellkasfal. Ép rekesz. Vesék ábr.Telt gyomor és hólyag. Végtagok ábr.
Magzati fejlődési rendellenességre utaló jel nem látható.

Hát ennyi!

Pocis képek nagyon aranyosakKépKépKép

MeaKép

Nagyon várom ,hogy neked mit mondtak???Kép

Csilla
csillam

Csilla!

Örülök, hogy ok. minden. Végül is érthető, hogy nem csináltattátok a biopsziát. Jó, hogy a genetikus is így áll hozzá.Hol voltál?
Én is nagyon féltem a vizsgálattól, de örülök, hogy túl vagyok rajta, nekem jövőhéten lesz meg az eredmény. Az AFP-t is a jövőhéten fogják levenni, akkor mára 19. hétben leszek. Azért kell így, mert az invaziv beavatkozás miatt 2 hétig nem lehet, mert magas értéket mutatna.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

KrisztaKép

A Shcöpf Méreiben voltam.

Biztos jó lesz az eredményedKép

Csilla
csillam

Csilla!

én is. Valóban az adminiztratív dolgokat felvevő hölgy és a genetikus dokinő is nagyon emberi.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok,
nos, úgy tűnik, a méretgondon sikerült segíteni, és közben rájöttem, hogy egy másik táblát tettem fel, szóval ez az igazi:
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora Utsó mensi (a számoláshoz)
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 22 hét + 6 nap 2004.11.03
Zsófy Első baba 2005.08.17 Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 21 hét + 6 nap 2004.11.10
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 21 hét + 4 nap 2004.11.12
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 20 hét + 6 nap 2004.11.17
Rokica Első baba 2005.08.30 Szt. István 30év / Újpest 20 hét + 3 nap 2004.11.20
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Szent Imre 25év / Bp.XIII 20 hét + 3 nap 2004.11.20
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 19 hét + 5 nap 2004.11.25
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 19 hét + 4 nap 2004.11.26
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 19 hét + 1 nap 2004.11.29
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 18 hét + 6 nap 2004.12.01
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 18 hét + 5 nap 2004.12.02
Angelani Első baba 2005.09.10 Szt. István 28 év / Újpest 18 hét + 5 nap 2004.12.02
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 18 hét + 3 nap 2004.12.04
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 18 hét + 3 nap 2004.12.04
Mea Első baba 2005.09.12 II. Női Klinika 26 év / Verőce 18 hét + 2 nap 2004.12.05
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Szent István 26 év / Veresegyháza 17 hét + 6 nap 2004.12.08
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 19 hét + 4 nap 2004.11.26
Gviki Első baba 2005.09.15 Szt. István 28 év / Bp XVII 17 hét + 4 nap 2004.12.10
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 17 hét + 5 nap 2004.12.09
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 17 hét + 1 nap 2004.12.13
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 16 hét + 3 nap 2004.12.18
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 16 hét + 3 nap 2004.12.18
Tmarie Első baba 2005.09.25 Péterffy 25év / Bp XIII. 16 hét + 2 nap 2004.12.19
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 16 hét + 0 nap 2004.12.21
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 15 hét + 1 nap 2004.12.27
Pipacsvirág Első baba 2005.10.03 Kaposvári 27 év / Kaposvár 15 hét + 4 nap 2004.12.24
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 15 hét + 0 nap 2004.12.28
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 14 hét + 2 nap 2005.01.02
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Uzsoki 28 év / Újpest 14 hét + 1 nap 2005.01.03
Hari Első baba 2005.10.12 Szt. István 29 év / Bp. XIX 14 hét + 3 nap 2005.01.01
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 13 hét + 5 nap 2005.01.06
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 13 hét + 4 nap 2005.01.07
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 11 hét + 6 nap 2005.01.19
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 7 hét + 0 nap 2005.02.22
</pre>

A dolog kis szépséghibája, hogy eltüntek a színek, meg olyan extrákat sem tud még, mint a tavaszi tábla, de még ügyeskedem.
Ha ebben nem stimmel valami, akkor viszont szóljatok.
Köszi Angélának, a tavaszi topikbólKépKép
üdv
P (még mindig 16+00)
penna

Csilla!

Én is vártalak már Kép Ha az uh-n rendben találtak mindent, nem kell szerintem sem túlaggódni, és tényleg a hormon is befolyásolja, bár én ezeket csak szakirodalomból tudom, mert nekem saját elhatározásából fogant meg a drága Kép
Én majd csak 25-én megyek, akkor leszek 16+3, de dokibácsi azt mondta, az AFP csak ijesztgetésre jó, és több az eltérés, mint a jó érték, az egészségesek között, ő is csak protokollból csinálja, hogy "megadjuk a császárnak, ami az övé" KépKépKép Ezen jót mulattunk, mert tényleg úgy fest a dolog, hogy sokaknak nem megfelelő, és semmi baja a bébinek.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Penna woovvv!

Megleptél!

Hogyan számoltad a napokat? Nekem valamiért kettővel több lett KépKépKépKép

Sis
elvileg 14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaaaaa....

Hülye vagyok, befogtam!

Ha kiszámolom, valóban ez jön ki, csak az első UH mutatta két nappal nagyobbnak, azt nem is igazán értettem, viszont most néztem a második UH-s papírt, amin meg azért nem értettem, mert két nappal kevesebbet írt... KépKépKépKép

Szóval akkor

Sisotris
14+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

SisKép

Köszi aranyos vagyKép

Mostani pocis képek:
Kép
Kép
csillam

Woovvv!!

Ilyet akarok én is! Nincs is rajtad más domborodó rész, csak ami kell! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziastok!!!!KépKépKép

Minden ok volt Uh-n mindkét helyen a II.nőin a Bakos vizsgált de tök bunkó volt , nem is láttam a képernyőn a kicsit, ami szemben volt velem és nem mondott vlgig semmit csak a végén nyögte be halkan hogy nincs semmi baj.

Aztán átmentünk a Praxisba(Bartók Béla úton van)
4D-re.Ott tök jó, láttuk a babánkat mozogni, bár legtöbbször hátat fordított nekünkKép

ÉS SZINTE TUTI (150%) HOGY KISLÁNY!!!!!!!!!KépKépKép

Tök jó, örültünk neki mindkettenKép

Megpróbálok fotót tenni rólaKép

Mea(18+2)

Mea
mea

Megann!

Gratzor leánykádhoz! Ilyen orvosnak én még be is szólnék utólag Kép De full megnyugodtam, hogy nem csak rá kellett hagyatkoznotok Kép

Pápusz

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Penna!Kép

Ha beírnád a tábliba h lány és Lívia lesz, előre is kösziKépKépKép

Mea
mea

Íme a fotó kicsi LívikérőlKép

Kép

Mea
mea

Jól látom, hogy befogja a fülét? Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

MeaKép

Annyira örülök,hogy jól vagytok!!!!!!!!!!Kép
Írtam már délután is egy üzenetet,de az sajnos elszállt,vagy ez a hülye gép nem engedte....Kép
Nagyon Nagyon Gratulálok nektek a kicsilányhozKépKépKép Egyszerűen gyönyörű!!!!Így tökéletes,ahogy van!Kép

Puszi:annamami(a téliből)
annamami

MeaKép

Én is örülök ,hogy minden ok.Kép
Tényleg nagyon szép kiscsajKép
Még a fiam is bukfencezett egyett ahogy megláttukKépKép

Ezt meg a bunkó dokinak:Kép
csillam

Mea!

Gratulálok a csajszihoz és, hogy minden ok.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!
Bocsi hogy betörök Bkrisztinát keresem.
Szia Kriszta írtál a megszülettünk topikba majd eltüntél igaz én is de most vissza jöttem és írok a csepelibe is ha van kedeved írj.
Szia! Bocs ha zavartam:Anikó
Vendég

De aranyosak vagytok mindannyian!!!!Kép
Nagy puszit Nektek!!!!CUPP

Olyan boldog vagyokKépKépKép

Csillam!Kép

Örülök, h rendben volt UH és ne aggódj nálad is minden rendben lesz!!!!

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?