Sziasztok
Ismét megpróbálok írni
Bár a kissrácomnak olyan radar fülei vannak, hogy azonnal felébred, ha leülök a gép elé. Pedig már olyan lassan és halkan nyomogatom a billentyűket, mégis, még a másik szobából is kiszúrja
Wish
Nagyon sajnálom
De még mindig le vagyok döbbenve, hogy még ezekután is csupa
-val írod a leveled
Elképesztő lelki erőd van
Annácska, Évi
Annamarinak pedig nagy puszi a hősiességéért
Judit
Légyszi, légyszi, ne haragudj rám!
Én nem akartalak ijesztgetni! Csak siettem, és bele se gondoltam, hogy ezzel rosszat írok.
De bizonyára azért írtam erről, mert manapság sokat jár az eszem ezen a bölcsőhalálon. Kristófka ugyanis tipikusan egy veszélyeztetett baba. Azt mondják, a bölcsőhalál gyakoribb fiúknál, idő előtt született babáknál és hasonfekvő babáknál, illetve télen, fűtési szezon alatt, amikor is könnyen túlmelegednek a babák. Namármost mi mindegyik rizikófaktornak megfelelünk. Kristófka pont egy kizárólag hason alvó, 3 héttel korábban született fiúcska, aki állandóan izzad az ágyikójában, pedig már csak minimumon megy a radiátor, a takaróját is vékonyabbra cseréltem, kizárólag rövidujjú rugikat hord vékony hosszú ujjú bodyval, mégis folyton melege van.
És hiába van légzésfigyelőnk, ha baj van, cselekedni kell, esetleg éleszteni kell. Oké, hogy évekkel ezelőtt tanultam ezt a suliban, műbabán csináltam is, de sose alkalmaztam még, a munkahelyen szerencsére sose volt ilyenre szükség. Már tutira nem tudnék babát lélegeztetni. És biztos jól be is pánikolnék. Mit csinálok ha megszólal a légzésfigyelő??? És mi van, ha véletlenül meg se hallom??? Nem valami hangos az Angelcare riasztója.
Szóval manapság ezen parázgatok, folyton nézem a légzésfigyelőt, zölden villog-e. Bizonyára ezért rémisztgettelek téged is. Bocsi érte, csak manapság sokat agyalok ezen
Ja, és megnéztem, nem kaptam tőled mailt
Timika
Megkaptam az emailed, igyekszem válaszolni
Mea
Neked is igyekszem válaszolni, bocsi, hogy megváratlak, de manapság nagyon kevés időm van írogatni
Edina
Én a cumisüvegeket egyszerűen csak elmosogatom, és hetente 1-szer kifertőtlenítem Chicco fertőtlenítő lötyivel. De a kifőzés ugyanolyan tökéletes
Babus