Új privát üzeneted érkezett!

WangaKép
Ez nem is most fog megvastagodni, csak a tüszőrepi után, hogy jó ágya legyen a kisbabának. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!
Csütörtökön én is megyek ultrahangra, kiváncsi leszek, hogy a Clostilbegyt mit produkált.
Néha már úgy érzem, hogy belebolondulok, annyira szeretnék már gyereket. Már a kiságyakat nézegetem, sőt szivem szerint már vennék is...
De minek ilyen korán?! A párom ha megtudná, hogy ilyeneken töröm a fejem... Kép
zildi25
 
 


IldiKép
Ez természetes dolog. Nekem 2 éve a párom egy baba-játszószőnyeget vett szülinapomra.
Abszolult nincs rossz érzésem ezzel kapcsolatban. Szépen eltettem, de annyira aranyos volt, hogy nem hagyta ott. Sőt én 2 hónapja vettem egy cumisüveget, mert le volt értékelve a hiper-szuper cumisüveg. Kép
Csak a páromnak mutatom meg és elteszem és ha néha kezeim közé kerülnek jó érzéssel tölt el, hogy egyszer ezt majd valaki használni fogja. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 

 
 

Pkagi: hát igen, de azért egy cumisüveg meg egy kiságy közt van különbség. De remélem, hogy előbb utóbb szükség lenne rá, és jó érzés lenne látni, és beleképzelni a kisbabámat. Mondjuk ilyet nem szabad csinálni, mert az ember belebolondulhat.
Most nagyon bízom a Clostilbegytben. Nem tudom mikor lehet tüszőrepedésem. Van ennek valami tünete? (gondolom igen) Nincs véletlenül msned? Ha lenne kedved ott beszélgethetnénk.
Remélem nem vagyok tolakodó. Kép
zildi25
 
 


Ildi de van írd meg a címedet.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik a délutáni hozzászólásomat eltüntette a drága.

Szóval!

Ági!

A legjobbkor voltatok a legjobb helyen! Ennek sikerülne kell!

Wanga!

Csütörtökig tessék joghurt kúrát tartani!

Berni!
Én szombaton tesztelek. Hát nem tudom.

Falina!
Hogy vagy? Még mindig fekszel?

Ildi!
Hányadik clostis hónapod? Első?

Kép
Kép
tanczy
 
 


Pkagi: a címem: rozild@freemail.hu
Tranczy: ez az első Clostis hónapom, de remélem, hogy az utolsó is. Bár erre nem sok esély van.
De azért bizakodunk.
zildi25
 
 


Ildi megprobáltam, sikerült is ,de nem hagyja hogy bejelentkezzek.
Ha nem gond lehet hogy én is irok majd privátban.

Julcsi, én is nagyon szoritok!!!!

Képzeljétek nem megyek Szerdán hsg-re, a doki azt mondta vérzéssel nem lehet. Igy jövhétre irt be szerdára, de nem gond ha 12c.napra esik? Másnap meg megyek UH-ra. Lehet gogy majd ki kell hagynunk ezt a hónapot? Akkor minek szedem a clostyt?

Ildi, jövhéten csüt felé nem mész a dokihoz, úgy taliznék vkivel aki szintén odajár?!

Húú lekell állnom a gumicukorral, azóta tömöm mgamba amiota megjött. Talán vigasztalás képpen? Amikor a párom meglátta, hogy azt majszolom, rámorditott... Bár igaza van csak hizni lehet tőlle, és igy is mindenki azt mondja hogy ugy nézek ki mintha terhes lennél.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


Sziasztok!

Van néhány percem,tehát írom a fejleményeket.
Szombaton voltunk az épitéstechnikai Construmán,már megvettük a mosogatót meg a csaptelepet hozzá.Jó áron kaptunk ajtókat és két cserép ajánlaton is gondolkodunk.


Ági!

Ezt az időt az ember legszivesebben át aludná és akkor kelnénk fel amikor tesztelni kell.

Tanczy!

Szóval te előbb tesztelsz két nappal.
Pénteken voltam dokinál mert elfogyott a Bromocriptinem és felírta mellé a clostit nade most a 2cn-tól kell szednem és 2×1-et.A múlt hónapban meg a 15cn-tól 1×1-et és így is volt egy tüszőm ami 26.5 mm-es volt a 22cn napon.Én ezt nemértem minek emelt az adagomon és miért ilyen hamar kell elkezdenem????????
Nagyon remélem nem lesz rá szükségem.

A hüvelyi UH-ról meg csak annyit már lassan észre sem veszem ebben a hónapban 6szor voltam.
Már szinte hiányzik.
Na férre a tréfával ,remélem Julcsi babája megmarad!!!!!Szegény csajt ,most nem irigylem.


GYEREKEK SKYPE-ja NINCS SENKINEK?
berni613
 
 


Goofyka!

Ezzel a falánksággal nem vagy egyedül.Én négy napja minden este éhen akarok halni,olyan vagyok mint a feneketlen kut.
A párom reménykedik a hétfői pozitív teszben ,mert hogy reggel hányingerem van este meg annyit eszek mint egy ló.De mensi előtt is sokat szoktam enni,de nem ennyire.
berni613
 
 


Én most csak rá vagyok kattanva, de amúgy tudom türtöztetni magam. Hajaj aztán jönnek a gombák mindenhol, én érzékeny vagyok rá. El kell dugni a gumicukit, mert nem lesz jó vége.

Drukkolok neked!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


köszi!

Egyébként vasárnap kéne tesztelnem ,de a múlt hónapban is az utrogestan utolso szeme után hat napra jött meg és ezért várok hétfőig.
berni613
 
 


LányokKép
Kapaszkodjatok megKép
Megedtem egy negyed doboz jégkrémet, rá rostos üdítő és 1 egész üveg csemegeuborka levével együtt. Kép
A hasam még megvan, nem indult el. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Jólvan!!
Akkor nemcsak én vagyok falánk.
berni613
 
 


Sziasztok!
TanczyKép Én, mióta először kipróbáltam az Ági féle joghurtot, azóta reggel és este is mesziszom egy-egy 400 g-os naturt a gyümikkel. És hősiesen még a szénsavmentes vizet is iszom, ahogy elő van írvaKép

Egyszerűen muszály, hogy sikerüljön!!!
Valahogy attól félek, hogy elveszítem a hitem és akkor azt mondom, hogy nem érdekel, abbahagyom a dokihoz járását, meg a rengeteg gyógyszer beszedését.
Általában én elég pesszimista vagyok, de ebben a helyzetben ezt nem lehet.

Ma is mi volt a kórházban?
A prof írt egy pár sort az UH-nak, hogy milyen vizsgálatot kér, de a lányok minden pocakos kismamát behívtak előttem. És kifelé mindegyik üdvözült mosollyal lobogtatta a videokazit.
Én nem akarok irigykedni, de nagyon nehéz.
Mondtam a lányoknak, hogy nem elég, hogy millió ember megkérdezi, hogy mikor jön a baba, de még az összes kismamát végig kell várnom, mondván, hogy ők pocakosok.
Hát nem elég baj az nekem, hogy nem vagyok az?
De elég jól viselték a panaszáradatot (a sírás határán álltam)és azt mondták, hogy ha tudták volna, akkor előbb behívnak, mert tudják, hogy ez elég rettentes.
Másfél órát vártam az UH előtt úgy, hogy én voltam a második érkező.

Hú, ÁgiKép ebből has-mars lesz. Rostos üdítő meg uborkalé?! Brrrr
Egyébként hogy vagy ilyenkor utána? (Már az inszem után) Nem fáj semmi? Nem görcsöl?

Lányok, ha nem ír fel a dokim az inszem után utrót, akkor szóljak neki? Mindenki kap valamit utána?

Berni megy a dukk a hétfői teszthezKép

MatchiKép merre vagy?

wanga
 
 


Köszi!

Kérdezz rá ,hogy mi van az utroval.
berni613
 
 


WangaKép
Vagy Utrót vagy Dhupasont lehet, hogy nem jól írtam le a nevét) kell hogy adjon. Az első hüvelykúp a második tabletta.
Ne izgulj a Kaáliban már csak ghasonló sorsú nők lesznek.
Gyerünk kimászni a gödörből Kép

Én köszönöm jól vagyok. Kicsit fel vagyok fújódva, de amúgy minden oké. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


LányokKép Szerintem ez mindenkit érdekelKép



Mondhatjuk, hogy a méhen belüli fejlődés mindig foglalkoztatta az emberiséget. A mai napon csak röviden, vázlatosan arra térnék ki, ami a mai ismeretünk a magzat méhen belüli fejlődéséről, életéről. Az elmondandó tapasztalatokat, eredményeket részben állatkísérletek, részben az emberi, spontán vetéléssel korán világra jött magzatok és a szervezeten kívüli megtermékenyítések szolgáltatják.

Amikor a megérett petesejtet az érett ondósejtek közül a leggyorsabban, legcélirányosabban mozgó, azaz a legnagyobb vitalitással rendelkező ondósejt megközelíti, azon egy domb, az ún. termékenyítési domb keletkezik. Ezen a ponton hatol be a spennium a petesejtbe. Amint ez megtörténik, a termékenyítő ondósejt hatására a petesejt kürül kialakuló termékenyítési hártya megakadályozza, hogy még egy ondósejt bejuthasson a petesejtbe. Az ondósejt egy enzimet, oxydase-t visz a petesejtbe, aminek a hatására a petesejt O2 fogyasztása kb. hatszorosára nő meg. Így alakul ki az az anyagcserefolyamat, ami a további fejlődés, osztódas alapja. Felmerülhet valakiben a fizikai ingerre, rázásra, tűszúrásra bekövetkező sejtosztódás lehetősége is. Ilyen valóban van, de ez a pete-plasma colloidjának a változásából adódik és az előbb elmondott anyagcsere- változásokat nem hozza létre. Az ondósejttel történt megtermékenyítés után tehát e petesejt minőségileg más lesz, mint volt a megtermékenyítés előtt. Ezt követően kezdődik a petesejt fejlődése. Először nézzük meg röviden a petesejt fejlődését még a beágyazódás előtt.

A megtermékenyített petesejt, a zigóta már a beágyazódás előtt fejlődésnek indul, ami kb. a 4. és 10. nap között jön létre. A zigóta a petevezetékben, azaz a méhkürtben és a méhben található folyadékban szabadon úszik. A folyadék áramlik, de az áramlás fenntartását biztosító tényezőket még nem ismerjük teljesen. Ennek, valamint a petevezeték mozgásának és a petevezeték-méh közdtti átmeneti rész szűkebb voltának a jelentőségére már a 30-as, 40-es években utaltak. A mechanizmus pontosabb részleteit azonban csak mostanában ismertük meg. Így tudjuk, hogy a petevezeték különböző részeinek a lekötése oly módon, hogy a lekötések az embriót a petevezetékben visszatartják, az embrió fejlődésére gátló hatással vannak. Mivel a petevezetékben haladó petesejt közben fejlődik is, ez azt jelenti, hogy a petevezeték különböző szakaszainak más és más jelentősége az embrióra nézve, azaz a fejlődés meghatározott idejében az embriónak meghatározott helyen kell lennie! Ez bizonyítja az embrió és a környezete közötti időbeli megfelelést, a szinkronizációt. Azt már tudjuk, hogy a petevezeték- és méhfolyadék összetétele és mennyisége hormonális hatástól függ. Mivel pedig a terhességi változások is hormonális jellegűek, feltételezhető, még ha ez nem is bizonyított, hogy a petevezeték és méhfolyadék összetételének és mennyiségének is van szerepe a beágyazódás előkészítésében.

Kezdetben az embrió fejlődése sejtoszlások sorozatából all: ez az ún. barázdálódás. A sejtoszlások sebessége változó. Már két, ill. négysejtes állapotban is igen sok változás következik be. Ez kb. az első két nap. Igazolni lehetett pl., hogy a petesejtben (radioaktív izotóppal történt megjelöléssel) egy új, minőségi változást jelentő polipeptid komplexum jelenik meg. Tudjuk, hogy a 2. barázdálódási sejtoszlásig a fehérjeszintézis anyai mRNS, azaz az anyai sejtben, cytoplasmában levó gének segítségével történik. Legújabb ismereteink szerint tehát csak ezt követóen aktiválódik, lép működésbe az embrió saját mRNS képzése. Éppen ezért sokan ezt a fejlődési időpontot tekintik az új egyed önálló élete kezdetének, mert csak ettől kezdve tartják a változásokat az anyai és apai együttes genetikai információn alapuló megnyilvanulásának. Tudnunk kell azonban azt is, hogy már az eddig bekövetkezett változások is az ondósejt hatására jönnek létre és nem attól függetlenül.

Igazolni lehetett, hogy a petevezetékben és a méhfolyadékban található, akár csak kisérletesen odajuttatott anyag (pl. glicin vagy radioaktív ionok), már a kétsejtes állapotban megjelennek az embrióban is. Arra is van bizonyítékunk, hogy a terhesség bizonyos anyagoknak a méhfolyadékban való mennyiségét is befolyásolja, megváltoztatja. Ez pedig fontos tényező, ugyanis a méhfolyadékban jelen levő anyagok részben közvetlenül is hatnak az embrióra, mert nemcsak a méhfolyadékban, de az embrióban is megjelennek. Mondhatjuk tehát, hogy már a kétsejtes embrióban olyan tulajdonságok, működések igazolhatók, amelyek elsődlegesen a petesejtben nem voltak és amelyek az apai ivarsejtek hatására vezethetők vissza. Ezen ismeret alapján az embriót már a kétsejtes stádiumban is új élőlénynek, embernek kell tekintenünk.

Amikor az embrió eléri a 8 vagy 16 sejtből álló fejlődési fokot, a megtermékenyítést követő 3., 4. napon, a sejtek egymáshoz való viszonyában változas áll be. A sejtek ellapulnak, egymással nagyobb felületen érintkeznek, az embrió felülete elsimul, ún. kompaktálódik. Ennek jelentősége van:

a sejtek közötti kapcsolatok megváltozásában,
a blastomérák, azaz az embrió ekkori sejtjei sejtközötti állományának a megjelenésében,
az elsődleges differenciálódásban (az ún. trophoblastok és embrioblastok kialakulásaban, elkülönülésében).
Ez az elsődleges differenciálódás fogja előkészíteni a következő fejlődési fokon, az ún. cavitatiot, az üregképződést, amely az ún. blastocysta kialakulásához vezet. Ez az 5. barázdálódási sejtosztódással esik egybe, kb. a megtermékenyítést követő 4. napon. A kialakult üregben folyadék van, amelynek összetétele aktív ion-pumpának, azaz energiaigényes enzimműködésnek a segítségével jön létre.

A beágyazódás előtti embrió tehát rendelkezik a kívülről jött anyagok feldolgozásához, anyagcseréjéhez szükséges enzimekkel. (Pl. microsomalis citochrom-P-450, sőt vannak a sugárhatásra létrejövő DNS károsodás helyrehozásahoz szükséges enzimek is.) Kísérletek alapján igazolt, hogy az anya-állat serumfehérjéi és ellenanyagai kimutathatók az embriókban már a beágyazódás előtti életszakaszok különböző fázisaiban.

Az aktív anyagcsere bizonyítására érdemes megemlítenünk, hogy anyagoknak a balstocystába történő bekerülése nem teljesen függ az anyagok molekulasúlyától, mert szerepet játszik benne az anyagnak a lipoidokban való oldhatósága, az ionizációs foka, stb. Bizonyító erejű még, hogy a balstocystában és a méhfolyadékban lényeges pH- különbség van.

Érdemes megjegyezni, hogy egyenlőtlenül barázdálódott vagy sejttörmelékes embrióból is folytatódhat a fejlőlés egészséges utód kialakulásához, azaz észrevehető rendellenes szerkezetből az embrió további épségére vonatkozólag nem lehet következtetéseket levonni.

A kb. 8-16 sejtbő1 álló morulának nevezett embrió petevezetékben történő fejlődése ezzel befejeződik és lassan átvándorol a méhüregbe.

Ezután a fiatal embrió a fajra jellemző tipusú ún. lyticus aktivitással beágyazódik az endometriumba, az anyaméh nyálkahártyájába. Ettől kezdve úgy is értelmezhetjük az embriót, mint önálló implantátumot.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok lányok!

Ági!
Látod csak összejött a dolog, és megvárta a tüsződ a mai napot. Nem semmi az időzítés, hogy még a doki is látta. A szép kezdethez happy end is dukál.
Hű, nem semmi az összeállítás jégkrém és csemegeuborka. Mikre nem képesek a hormonok.

Julcsi!
Nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi komoly.
Vigyázz magadra!

Wanga!
Jól kezdődik nálad is ez a hónap. Hajrá, hajrá!


Ebben a hónapban nálam a farkaséhség nem jelentkezett még, gondolom majd a ciklus második felében, de a hőhullámokat meghozta a closti. Nekem leginkább hányingert okoz, de csak azokban a napokban amikor szedem a gyógyszert.

Képzeljétek ma elkezdtek fájdogálni a petefészkeim. Ennek most nagyon örülök, hátha beindult valami. Már alig várom a hüvelyi uh-t, végülis tényleg teljesen hozzá lehet szokni.
Megnéztem a naptárban, egy hónapja járok Arnold dokihoz, és ez idő alatt 6-szor voltam nála. Kicsit elborzadtam, amikor arra gondoltam, hogy korábban 6 év alatt látott ennyiszer nőgyógyász.

Tündi
neptun
 
 


Lányok, van valakinek tapasztalata a fürdősókkal kapcsolatban? Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy az is segítheti a peteérést.

Wanga!
Nem irigyellek a hosszú várakozás miatt, tényleg kiborító tud lenni. Fel a fejjel, hamarosan Te is kazettával jössz ki onnan.

Olyan furcsa a természet nem? Soha nem értettem, hogy ugye mindig azt mondják, ha valamit nagyon akarsz, azt hamar meg is tudod valósítani. A mi esetünkben ez miért van másképp? A babára is igazán igaz lehetne ez a tézis. Nem szeretem azt hallani, hogy ne akard annyira, majd akkor sikerül. Hát hogy ne akarja valaki annyira, ha közben nagyon akarja. Na ezt jól megaszondtam.
Ezt nem lehet csak úgy beállítani, hogy: na akkor mostantól nem akarom annyira.

Ági!
Érdekes, amit bemásoltál. Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a könyvek, meg rajzfilmek, amik a megtermékenyülést, és a sejtosztódást mutatják be.

Tündi
neptun
 
 


TündiKép
Ne fürödj csak zuhanyozz.
Igen ez a szúrkálás jó jel. Nekem is ez volt az első meglepő a dokival kapcsolatban, hogy mennyiszer voltam nála, de legalább látom, hogy haladunk. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok!
Most értem nemrég haza. Remélem Julcsi és a babája rendben van és csak azért nem ír mert nagyon vigyáznak rá.
Nagyon szurkolok.
Ma volt a polgárjog záróvizsgám, és sikerült, 3-ast kaptam attól a tanártól, aki eddig a vizsgákon már akkor beírta at egyest mikor meglátott.
Most nagyon örülök és egy napig nem tanulok.

Tündi,
ez tényleg a sors furcsa fintora hogy a babára nem igaz a nagyon akarás tézis. talán azért, mert ez az a folyamat amit az agyaddal nem lehet irányítani. Sőt a lelki gyötrődés csak ront a helyzeten.
Mikor mégy legközelebb dokihoz?
Ági.
Nagyon szurkolok hogy sikerüljön. Tényleg csodás volt az időzítés. Kép

Sziasztok
Dana

Kép
danaaia
 
 


Ági!
megfogadom a tanácsod-nem fürdök.
Az biztos, hogy jó látni hétről hétre, hogy mi történik bennünk.
Mikor kell menned vérvételre?
neptun
 
 


Dana szia!

Gratulálok a vizsga eredményedhez, csak így tovább!
Pénteken megyek legközelebb dokihoz.

Tündi
neptun
 
 


Azt mondjátok, hogy a 10.napon jók a tüszőim?
Én nagyobbra számítottam. A clostitól is voltak ekkorák, sőt.

Elég aggasztó, hogy Julcsi nem jön, de lehet, hogy bent kell maradnia a kórházban.

DanaKép Gratula a jó vizsgához.

wanga
 
 


TündiKép
21.-én megyek vérvételre.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok! Én is csak 8 körül értem haza, ezért írok ilyen későn.

Julcsi,
Nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen. Jelentkezz majd, ha gépközelben leszel.

Ági,
Nem semmi az időzítés. Ilyet még nem is hallottam, jól elkaptátok. Melyik repedt akkor, a nagyobb vagy a kisebb? A plusz pihiért külön irigyellek, a fél órát én sokszor keveslem, de ha ennyi van előírva, annak is elégnek kell lennie.

Wanga,
Nagyon jó a 2 tüsző. Általában nekem is ennyi ért az injekciótól. Drukkolok az inszemhez, és tényleg ne aggódj, pár perc az egész, mint egy rákszűrés.

Dana,
Üdvözöllek otthon. Te nyertél, én 8-ra értem haza.

Matchi
matchi
 
 


Sziasztok!

Sajnos vissza kell, hogy adjam a zebrát. Tegnap a doki nem látott még mindig semmit UH-n, és már vér is volt a méhben. Úgyhogy most abbahagytam az utrot, és várom, hogy mikor jön meg. Ez kb. hány nap, mire megjön? Mert most meg nem tudom a clostit mikor kell elkezdenem szedni?

Szóval tegnap mikor hazaértem bőgtem egy hatalmasat vettem egy forró fürdőt, és aludtam egyet. Még ma is eléggé zaklatott vagyok Kép, de remélem legközelebb sikerülni fog.

Nagyon köszönöm, hogy ennyire szorítottatok Nekem!

Ági! Remélem ez a hónap a Tiéd!

Puszi: Julcsi
julcsi29
 
 


Ja, és a táblán a nap még jó, csak már zebra nélkül, mert még nem kezdődött el nálam a következő ciklus.
julcsi29
 
 


JulcsiKép
Nagyon sajnálom,de kérlek próbálj előre nézni.
Nem is tudom mit mondhatna isten igazából ilyenkor az ember.

Lányok
Ma nem hinném, hogy napközben gépközelben leszek. Úgy hiszem a leltár miatt nagyon nagy bent most a kavarodás.
Este visszaolvaslak benneteket és dobok egy táblit is.

Kép

Kép
pkagi
 
 


IldiKép
Láttam reggel kerestél.
Nálunk mindig be van kapcsolva a számítógép mégha nem is vagyunk gépközelben. Ezért írja ki, hogy elérhető vagyok, közben meg nem.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Julcsi!
Együtt érzek veled.Kép
Hát ennyit a 99%-ban megbízható tesztekről.
Az orvosod mondott valamit?

Tündi
neptun
 
 


Tündi!

Az orvosom csak annyit mondott, hogy nem osztódott tovább. Ő is csak találgat. Ebből is látszik, hogy az emberi szervezet milyen bonyolult, és az orvostudomány még mennyi mindent nem tud. Valószínű nem volt életképes. Hát igen, a természet tudja a dolgát és szelektál - gondolom.
A tesztekre kitérve: ezek már a 20 feletti értéket kimutatják, ami bármi lehet. Milyen kínzó egy helyzet, hogy nem elég, hogy a teszt pozitív, de biztosak semmiben sem lehetünk.
Megfogadtam, hogy mostantól nem fogok egyáltalán tesztet venni. Nem akarom magam még egyszer becsapni.
julcsi29
 
 


Julcsi!

Szomorúan olvastam a dolgokat. Kép
De ha jól értettem, nem kell kihagynotok ezt a hónapot?
Gondolj arra, hogy legalább azt tudod, hogy sikerülhet! (Bár most ez biztos nem vigasztal)

Wanga!

Már csak pár nap! Kép

Nekem is a tesztig, bár én szkeptikus vagyok.

Dana!
Gratulálok a vizsgádhoz!

Kép
Kép
tanczy
 
 


Szilvi!

A doki nem mondta, hogy ki kellene, majd délben le kell telefonálnom a vérvétel eredménye miatt, és akkor majd rákérdezek. Igazából különben nem bánnám, ha 1 hónap kimaradna. Kicsi pihenés nem árt. Szeptember óta a sok vérvétel, a sok vizsgálat, a sok megcincálás, a sok stressz... De azt hiszem ezt nektek nem kell bemutatnom. Most kicsi nyugira vágyom.
julcsi29
 
 


Szilvi drukkolok, hogy nem csak a zebra, de a babás kép is a tied legyen! Az én zebrámat nem ajánlom fel, mert az nem volt jó!
julcsi29
 
 


Julcsi!
Amikor nekem fél éve elment a babám, én is azzal nyugtattam magam, hogy biztosan nem volt valami rendben vele, és ez a természetes kiválasztódás része. Az orvosok pedig előszeretettel erősítenek meg mindenkit ebben a hitben.
Mi pedig reménykedünk, hogy többet nem fordul elő.
Én akkor próbáltam a jó oldaláról nézni a dolgokat, már ha egyáltalán mondhatok ilyet, hogy van ennek jó oldala is. Szóval próbáltam annak örülni, hogy nem kellett műszeresen befejezni, ami lelkileg borzasztó megterhelő lehet.
A következő ciklusban újra próbálkoztok?

Tündi
neptun
 
 


Tündi!

Ezt most nem is tudom, a doki nem mondta, hogy most várnom kellene, illetve még ez az ügy nincs is teljesen lezárva, mert meg kell nézni, hogy a HCG szint mennyire csökkent le.
Hányadik hétnél veszítetted el a babád?
Engem az vigasztal, hogy nem is láttam, még egy pontot sem. Minél később veszítjük el annál fájóbb.
julcsi29
 
 


Tudnátok segíteni, hogy az utro abbahagyása után hány nappal jön meg a rendes vérzés, mert most tegnap délután óta megint nem vérzek csak gyenge pötyögtetés van.
julcsi29
 
 


Julcsi!

Nagyon korán, úgy az 5-6. hét környékén. Én sem láttam már egy pöttyöt sem, mert mire a doki megnézett, addigra már komplett volt a vetélés.
Hétvégén kezdtem el vérezni, és hétfőre már vége is volt. Az uh után még sikerült megijesztenie, mert azért vettek vért, hogy megállapítsák ténylegesen volt-e terhesség. A HCG szintem olyan magas volt, hogy két nap múlva sürgősen behívott a doki, hogy csináljunk még egy uh-t, mert lehet, hogy méhen kívül kell keresni. Akkor nagyon megkönnyebbültem, hogy nem látott semmit.

Kitartást kívánok neked, legyél erős a folytatáshoz!

Tündi
neptun
 
 


Sziasztok!
Julcsi nagyon sajnálom, ami történt. Nem is tudok mit mondani, remélem erős tudsz lenni és nem keseredsz el nagyon.
Puszi
Dana

Kép
danaaia
 
 


Tündi!

Nekem azt mondta tegnap, hogy sem méhen belül, sem méhen kívül nem lát terhességet, és a vérvétel ennek megerősítésére kell. Most az egyszer örülnék, ha nem vagy nagyon alacsony lenne a HCG-m.
Ígérem, hogy erős leszek, és visszaszerzem a zebrámat!
julcsi29
 
 


Julcsi!

Nagyon sajnálom a történteket. Próbálj meg erős lenni (könnyű azt mondani), sajnos ezt én is átéltem már, úgyhogy teljes mértékben át tudom érezni a helyzeted.
Most az a legfontosabb, hogy felállj, és folytasd. De látom is, hogy Te is így gondolod.

TanczyKép
Csütörtök. Te pedig szombaton tesztelsz, ugye?
Olyan jó lenne, ha sikerülne Neked!

ÁgiKép Jó leltározást.
Nekem is van Msn-em, de még sosem használtam.

wanga
 
 


Julcsi,
Én is nagyon sajnálom. Remélem hamarosan visszaszerzed az új zebrát, és az már egy életerős, végleges zebra lesz.
A Te esetedben most nem tudom, hány napra fog megjönni a vérzésed, terhesség nélkül az utro abbahagyása után 3-4 nappal szokott megjönni, de ez egyénenként változó lehet.
Talán tényleg érdemes lenne egy hónapot kihagyni, hogy erősödjön a szervezeted.

Wanga,
Mért csak egy inszemet csinálnak Neked a Tétényiben? A Kaáli mennyivel jobb ebből a szempontból?

Matchi
matchi
 
 


Julcsi!

Ha beszerzek valami csoda folytán egy zebrát, ígérem a társait hozzád küldöm!
Nagyon remélem, hogy nem kell befeküdnöd a kórházba, hanem magától rendeződnek a dolgok.

Wanga!
Remélem ti is sikerrel jártok.
Én azért bízom egy kicsit ebben a hónapban, mert még soha nem volt a baloldalon tüszőm.
Ez volt az 5. clostis hónapom, de az első kettőben nem nőttek meg a tüszőim. Így tul.képpen ez a 3. próbálkozós hónap.
De nagyon remélem, hogy nem azért kell a dokihoz mennem, hogy a köv. adag clostit felirassam.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!
Julcsi!Nagyon sajnálom, hogy elment a baba, persze ilyenkor könnyi azt mondani, hogy biztos
úgy kellett annak lennie. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha nekem menne el a babám!Azt hiszem meghasadna a szívem. Nem is értem, hogy miért lehet annak gyereke, aki nem akarja, és esetleg a kukába dobja, és miért jön össze annak olyan kínkeservesen, aki meg mindent odaadna érte. Nem értem, miért van így, és ezt hiszem ezt soha nem fogom megérteni!
zildi25
 
 


MatchiKép
A Tétényiben elvileg nem csinálnak inszemet. A spermákat nem tudják megtisztítani, valami nincs meg hozzá. Úgyhogy most tisztogatás nélkül helyezi be (azt mondta a prof, hogy egy pár éve még így csinálták, és akkor is működött). De azért remélem, hogy így is sikerülhet.

wanga
 
 


Wanga,
Spontán sincs tisztítás, mégis működik. Ez biztos nem lesz akadálya a sikernek. Drukkolok nagyon!!

Matchi
matchi
 
 


Köszönöm Nektek a vigasztalást!

Most megint zajlanak az események. A HCG-m még mindig magas, 970. Azt mondták hétfőn menjek vissza UH-ra. Hát nem jó!?
Most egy kis magánakcióba kezdtem, és felhívom az egyik ismerős nőgyógyászom, hogy vizsgáljon meg, és nézze meg, hogy mi van szeretnék tisztán látni. 1 hetet nem bírok várni. Teljesen kikészülnék addigra.
julcsi29
 
 


MatchiKép Köszönöm a drukkot, remélem, hogy segítKép
Neked mikor drukkolunk?

JulcsiKép
Hát ez tényleg érdekes. Jó magas a HCG szinted. Mikor mész a másik dokihoz?
Nem akarlak ijesztgetni, de nem lehet esetlen méhenkívüli terhesség?

wanga
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?