Mea!
En annyira nem ertek hozza, de mig ir a Babus, es megnyugtat addig had irjam meg a velemenyemet. Az AFP kulfoldon allitolag mar nem is csinaljak, mert ha nem pontos idoben veszik le a vert, rossz eredmenyek szuletnek. Rengeteg olyan kismamirol hallottam abban az idoben, akinek nem lett jo az eredmenye (tobbek kozott egy osztalytarsnomnek) akiket elkuldtek kulonfele vizsgalatokkal, es nem lett semmi baj. Neked pontosan mikor vettek le a vert. Ha jol tudom az utolso mensi elso napjatol szamitott betoltott 16.heten kell levenni. Hogy megnyugodj, en a 4D uh ajanlanam neked. Az osztalytarsnom is ezt tette az amneocentesis helyett, es ott kiderult, hogy minden rendben a babaval, csak a vervet nem volt pontos. Szoval meg ne izgulj, de a Babus majd mindent megir, O ert is hozza
Drukkolok, de meglatod nem lesz semmi baj!
Kinga!
Sajnos vannak ilyen bunko emberek is, csak szerencsere kevessel talalkozom, de ez nagyon megviselt. Nekem az osszes ekezetem szetesik, ha ide irok, ezert is szoktam ra az ekezet nelkuli irasra. Nem tudom mitol van.
Jofi!
Sajnos Judytnak mar ma vissza kellett mennie, es csak hetvegen jon. Szegenyt ugy sajnalom, de hat a fiukert mindent.
Annacska!
Lesz kisteso, en tudom
Koszi kerdesed, most eleg idegesen vagyok, tukon ulok a baratosnem miatt, es azon izgulok, hogy en nem akarok ilyen sokaig vajudni, mert nehezen viselem a fajdalmat. Jo, valamit valamiert, de konyorgom, van aki masfel ora alatt megszuli. Ha tudnam, hogy ez mitol fugg.
Evi!
Orulok a jo hireknek! Minden rendben lesz, szoritok delutan.
Csajok annyira szoritok mindenkinek, hogy mar gorcsot fogok kapni
Tundi!
Sajnos muszaj vasarolnom menni, majd legkozelebb kinyitom a nagy szamat az tuti, nem leszek ilyen nyuszi. Ugy is szeretek veszekedni
Nem tudom most miert nem alltam ki magamert, hisz nekem volt igazam. A fonoket kellett volna hivatnom. Csak hat mi van, ha velem allt volna neki a fonok vitazni, hogy ekkora pocakkal ne menjek vasarolni.
Senki nem nezte meg a babasarkunkat, az eskuvomet, es a pocakos kepeket? Uj oldalon van, a babaneteset torolni fogom, mert egy nagy sz.r, allandoan atrendezi, kitorli a kepeket.