Új privát üzeneted érkezett!

Panka!
Megyünk ma? Tudtál velük beszélni?
kriszta13

Sziasztok!

Úgy látom, hogy a holnapi Népkertes ötletemre nem reagált senkiKép, de ha nem esik az eső, mi kb. 10 órától kint leszünk Krisztáékkal és Emeséékkel, mindenkit szeretettel várunk.Kép

Kedden végre eljutottam Benivel a 2 éves vizsgálatra, hivatalosan 12kg20dkg és 88cm a nagylegény. Ma megvolt az első NST-m, mondanom sem kell, hogy nem akart mozogni a leányzó, bezzeg mostKép 1-et mozgott magától, 1-et a szülésznő nógatásásra, szülésznő biztos volt benne, hogy ismételni kell, de szerencsére dokibácsim azt mondta, hogy neki jó ez az eredmény, így hát happy voltam.Kép Kedden volt egy potyauh-om, szerdán tanácsadás volt, így hát jó zsúfoltra sikeredett ez a hét.

NevaKép
Biztos nagyfiú már Lóránt, egy kicsit irígy vagyok, hogy te láttad már élőben is.Kép

KrisztaKép
Jó, hogy ismét van netetek. Mostmár akkor írjál gyakran.Kép
Ha megtaláltad ezt az ovit, majd áruld el nekem is.Kép
Megnéztem amit ma kérdeztél, azt írja, hogy max. 28-30˙C lehet.

DittaKép
Nem kell kinevetni, hogy nem vagyok benne biztos így 2. terhességnél, de szerintem jóslók voltak. Benivel anno egyáltalán nem voltak jóslóim, azért csak sejtem. Meg babuci is annyira aktív volt, jól megrúgdosta mindenem, csak úgy hasgatott mindenhova, meg keményedtem is rendesen. De már csak 8 nap és utána már nyugodt leszek, mert jöhet bármikor.
Mi is kint vagyunk egész nap, csak ebédelni meg aludni jövünk be, de mindig úgy kell valamivel becsalni Benit. Mi lesz velünk ha esni fog az eső?
Vizsgádhoz gratula, ügyes vagy.Kép Már félig megvan a jogosítványod.Kép

BúzaszemKép
Holnap igyekszem válaszolni a mailedre.

MagdiKép
Ez szuper hírKép Mennyi ideig is volt kórházban? És mostmár minden ok vele?

MarikaKép
Köszi kérdésed, megvagyunkKép Vigyázz, mert a végén még szülés után a szavadon foglak a segítséget illetően.Kép
Már biztos megvettétek a kenőcsöt, az Azulenol az.

KodaKép
Marcinak nagyon gyors gyógyulást kívánunkKép Remélem már jobban van egy kicsit.

FényKép
Aranyos név a Hanna. Nekünk Molli Anna lesz, de azért ideje lenne valami fiú nevet is kitalálnunk, nehogy meglepetés érjen minket. Bár a héten is lánynak mutatta magát.Kép
Akkor ezek szerint Sylkével ismeritek egymást?

BettiKép
Remélem azért jól éreztétek magatokat ma.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Kép

Csak egy hirtelen bekukk Kép
Rebeka elaludt - ez a szokásos menetrendje, fél 11kor alszik el. Kép És Apa még a TV-n lóg.
Míg nem jön írhatok Kép
Hál' Istennek, csak egy kis megfázásom volt, 2 nap alatt el is tünt, csak Strepsils-t nyalogattam.

Koda
Te hogy vagy? Marcinak gyógyulást!!

Kriszta
szupi, hogy van netetek

Fény
Üdv itt! Kép
A Hanna név tényleg gyönyörűűűűű Kép

Ditta
Csak így tovább.
Én az elméletiektől paráztam jobban, a ygakorlati miatt nem. (Igaz akkor már egy éve vezettem, amikor a vizsgákra került a sor......)
Jobban vagytok? Gyógyulást!!

Panka
Zsufi hét után pihend ki jól Magad! Kép
Rebeka mindig akkor kezdett rá, amikor én pihenni akartam (volna). Ez az NST azért jó, mert az anyuka stressze miatt nem úgy mozog a Picur, mint máskor... (én legalábbis már 1 órával előtte tiszta ideg voltam, hogy "na vajjon ma fog-e rugdosni?") Kép

Most ennyire futotta,

pusszi Mindenkinek!

Ági Kép

delice

ezt nézzétek milyen szép van a kertünkben!
Kép

Kép

ha kinyílt még szebb lesz!

Jóéjt!

delice

Kép

itt jobban látszik..
de már itt sem vagyok Kép

delice

Sziasztok!

Én is csak bekukk!!
Köszönjük a névnapi üdvözleteket! Igazán kedvesek vagytok!
Szorgalmasan járunk a kezelésekre Zalánnal! Heti háromszor!!! De legalább szépen javul!!A gyógytorna határozottan jót tesz neki!! Szerintem sokkal több mozgást tud már emiatt, mint a kortársai! A kezelő asszisztensek dicsérik, hogy okos a tekintete! Kitől örökölhette?!? Kép Kép Kép
Amúgy minden rendben!

Fény!
Üdvözlünk mi is! Gratulálunk a bébihez! A Hanna név nekem is nagyon tetszik!

Panka!

A Népkertes ötlet nekem nagyon tetszene! Én is gyakran sétálok ott!! De holnap 9 körül jön hozzánk a doki néni! Ha valami elfogadható időben végzünk, mi is kinézünk! Mondjuk azt nem tudom, miről ismerlek meg titeket! Majd ügyeskedek!

Andrea
ania62

Panka!
Itt elég borús! MEgyünk?
Szerintem nem gáz ha nem süt a nap!
???
kriszta13

HiKép
A csodába én is meg akartalak lepni Titeket a Népkertben, erre elfelejtettem szólni, hogy a kocsit hagyja már itthon a páromKép Na ez a kocsi is elment. Pedig olyan jó lett volna talizni. Tényleg be kell invesztálni egy jó olcsó második kocsibaKép Már csak a párom kell meggyőzni.

AndiKép
Nagyon helyes lehet a kissrác. Képek????

ÁgiKép
Ilyen nekünk is van márKép Olyan jó már kint lenni, nézni hogy hajtanak a fák, virágok...Kép

PankaKép
Akkor már tényleg nincs sok hátra. Szólj bátran, megyünkKép

DittaKép
Hajrá-hajrá. Mire itt a nyár, már kocsival fogsz szaladgálniKép

KrisztaKép
Emil nem jöttKép Közben találtam egyet. A freemailes címed él még?

Napsütéses szép jó napot mindenkinekKép Puzsika, Marika

marika

Sziasztok!

KrisztaKép
Itt is borús, de nem esik, szerintem mehetünk, nincs hideg.

ÁgiKép
Örülök, hogy ilyen gyorsan meggyógyultál.
Nálunk is már olyan sok tavaszi virág kinyílt. Már a s.barack is virágzik, pont mikor jön a hideg, de csak nem fog lefagyni.
NST-t ne is mondd, én olyan ideges voltam miatta, hogy még a hasam is ment egy kicsit. Párom mondta is, hogy biztos azért nem mozog, mert én ennyire parázok. Dokibácsim mikor kérdezte, hogy mikor megyek legközelebb, legszívesebben rávágtam volna, hogy majd szüléskorKép, de hát menni kell szerdán is.

AndiKép
Gyertek-gyertek, de jó lenne személyesen találkozni.Kép Ha másról nem az én nagy pocakomról biztos megismersz minket, valószínű, hogy az egyik játszótéren leszünk.

MarikaKép
De jó lett volna, na de majd legközelebb (vagy én már ne tervezgessek ilyeneket egy darabig?Kép).
Eddig még nekem sem sikerült meggyőzni Lacit kocsi ügyileg, de mostmár bekeményítettem, mondtam neki, hogy mostmár nincs mese, szept-től nekem kocsi kell.Kép

Puszi mindenkinek, Janka

panka

Marika!
Tegnap derült ki, hogy én hiába írtam nagyban a leveleket nem mennek ki! Szóval él még a freemailes címem!
Írtam a szolgáltatónak egy levelet, hogy jó lenne ha segítenének beállítani a levelező programot! Most várom a választ!

Panka!
Összeszedem a gyereket és megyünk! LEhet, hogy egy kicsit késünk!

k
kriszta13

Sziasztok!
Képzeljétek töröltettem magam a rendszerből! Bár én nem tudok róla!
Mi van itt??

Melinda!
Küldtem egy mailt! Légszi írj ha nem kaptad meg!
Köszi!
k
kriszta13

Most van egy kis időm így meg tudom nézni, hogy ki járt még így:
Panka te is törlve lettél
Marika te is törölve lettél
Ania62 te vagy
Delice te is törölve lettél
Koda te is törlve lettél
Lilien_csenge te is törlve lettél
Búzaszem te is törlve lettél
Neva te is törlve lettél
Melinda te vagy
Fény te is törölve lettél
Ditta76 te is törlve lettél
Perpike te is törölve lettél!
Egyenlőre ennyi!
Ezt most átmásolom az adminisztrátornak!
Bocsi, ha vaklárma!
Pusza!
Jó hétvégét!
k
kriszta13

Kriszta!
Nem kaptam meg. Kép

Puszi:Melinda
adnilem

Melinda Drága!
A profilodban lévő e-mail címre küldtem, mégegyszer!
Próbálom beállítani az outlookomat!

Most átment?
k
kriszta13

Kitöröltek mint a huzat....Kép
Újra regisztráltam.
Nem értem mi van itt...
neva

Panka!
Késembe dölök!
Töltöttem fel képeket és mi van....
Nem látszanak!
k
kriszta13

Miért lettünk mind törölve??????
:-((((((((((((((((((((((((((((

delice

Kriszta!
Még mindég nem jött Kép b.kepes@chello.hu

Melinda
adnilem

Melinda!
Kutya fáját!
Miért nem megy át?
Akkor most küldöm a régi jó vipmailről!

Delice!
Beleolvastam az adminisztrátori topicba! NEm csak mi jártunk így!
k
kriszta13

Kriszta!
Itt van!!Kép
Mihamarébb küldöm.

Melinda
adnilem

Szép jó reggelt!
Sajnos ideért a rossz idő!
Mit csináltok ma?

Valaki ért az Outlookhoz?
NEm sikerül beállítani, hogy kimenjenek a levelek!

Melinda!
Előre is nagyon köszi!
Írtam a dec. topicban is Neked!
Én pedig most azt fogom megkeresni!
k
kriszta13

Sziasztok!

Sajna nem tudtunk elmenni pénteken a Népkertbe, mert későn jött a dokinéni, és már nem tudtunk felkerekedni! Kép Majd legközelebb!!! Kép

Tegnap voltunk két hónaposak! Hogy repül az idő!!! Ki tudná megmondani, hogy mennyit evett a csemetéje ebben a korban? Zalán 120-130at eszik, igaz, hogy hízik, de nem vág elégedett képet evések után, és nagyon nagy hévvel szopja az ujját, vagy a cumiját és evés után már 2 órával elégedetlen hangokat hallat, ha éppen nem alszik! Nem lehet, hogy mégiscsak éhes?!? Amúgy még nagyon sokat alszik. Az éjszakákat már rég átalussza, ma is fél hétkor kelt, pedig fél kilenckor este már aludt! Már azt nézegettem reggel, hogy lélegzik-e egyáltalán! Amúgy fél hatkor szokott kelni. De ha tornázni kell mennünk, akkor fájó szívvel, de fel kell ébresztenem 3/4 5kor, mert úgy jön ki jól az evése, hogy ne legyen éhes, de ne is hánnyon, amikor a kezelések folynak!

Kár, hogy ma ilyen rossz az idő!! Szobafogság!! Kép

Sziasztok
Andrea
ania62

Andrea!
Mit esztek? Boccsi,de csak a héten csatlakoztam ismét és így nem tudom!

CSAJZIK! EZT AZ ÜZENETET AZ ADMIN ÍRTA:Sziasztok!
Sajnos minden jel arra utal, hogy az új szerveren ezt az általatok tapasztalt hibajelet produkálja a program... Próbáljuk kijavítani a hibát, de ha másképp nem megy akkor kicseréljük a Társalgót működtető teljes programot. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen kellemetlenséget akoz a technikai átállás. Remélem hamarosan megszüntetjük ezt a hibajelet.
apa

ARRA NEM VÁLASZOLT, HOGY REGISZTRÁLJUNK-E ÚJRA!

k
kriszta13

Sziasztok!

Andrea
Utánanéztem Neked pontosan! Kép Rebeka 2 hósan napi 800 körül evett, és összesen 7x.
És kb 5400g volt akkor. De mivel szopizott, ezért változó, van hogy egy alkalmommal 80-at, de van olyan is hogy 140-et evett Kép

Kriszta
Muszáj újra regisztrálni, mert másképp nem tudsz üzenni. Kép (Ill. én nem tudtam...)

Nálunk is rossz idő van Kép Kép Pedig mára is terveztünk kirándulást. AZérrt egy étterem lehet, hoyg belefél. De előbb Rebeka Hanna kisasszonykának fel kellene kelnie. De Ő csak szundózik Kép Kép
Képzeljétek tegnap voltunk a Regéci várnál, s bár meg nem másztuk, de azért jól éreztük magunkat. Kép

Mindenkinek jó étvágyat a vasárnapi ebédhez!

Ági

delice

Kriszta
Mi újság Veletek? SOkáig nem voltál!

Na , ilyet láttunk tegnap! Kép

:

Kép

delice

Hát regisztráltam újra!
Nagyon el vagyok keseredve, amiatt ami itt történik.

Kriszta!

Milyen email címet szeretnél beállítani?

MAgdi
veligdán_magdolna

Sziasztok!

Na! ismét próbálkozok, remélem most sikerülni fog.

Kriszta, Panka!

Köszi az infókat a Mazsimuzsiról!
Sajna megint nemtudunk menni, mert szerencsére Marci már meggyógyult, de most a barátnőm kislánya lett beteg és együtt akartunk menni.

Kriszta: Egyébként te tartod a foglalkozást?

Kár hogy ilyen rossz az idő, kisem tudunk mozdulni itthonról.

Még a múlt héten voltunk sétálni Marcival a Várnál. Itt egy kép, ahogy tömi a fejét a pereccel.

Kép

Remélem hamarosan mindenki visszatér ide!
Sziasztok!

Niki
Vendég

Kriszta!

Outlook beállítása

E-mail fiókok / email létező (bejelölni), utánna tovább, módósítás és a következőnek kell lenni.

Bejövő levelek kiszolgálója: pop.chello.hu
Kimenő levelek kiszolgálója: mail.chello.hu

Remélem ezzel tudtam segíteni!

Niki
Vendég

Állítólag jó a régi regisztráció!
lilien_csenge

És tényleg jó!!Kép

Kriszta!

A chellos beállítás csak akkor jó ha chellos cimed van.
Freemail-es beállítás:
SMTP szerver: freemail.hu
POP3 szerver: freemail.hu
postafiók neve: azonosító
jelszó: ........
lilien_csenge

Akkor most én is megpróbálom!
Az előbb nagyon mérges voltam!
Se az új, se a régi nem működött!
k
kriszta13

na végreKép

nekem is sikerült visszajönnömKép
De most valóságban kell elmenni nagyiékhozKép Később még benézek.

Koda

Kép

Kép
koda

Hurrrrrrrrrrrááááááááááá! Működik a régi!
Készítettem nagy unalmamban egy kis meglepetést!
Mindjárt készen lesz!

Perpike!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni! Jövő héten nem a megszokott helyen lesz! Kimegyünk a tapolcai játszótérre.
Nem nem én tartom. Mindkét napon két nagyon aranyos hölgy Emese és Erika. Mindketten végzett óvodapedagógusok.

Köszönöm az outlookos tippeket!
Azt mondta ez a nyomi szolgáltató, hogy a kimenő és bejövő levelek esetében is u.a. kell beállítani.
Szóval most a kimenő nem működik pedig ott a mail.borsodweb.hu van. Na???? Mit rontottam el?
k
kriszta13

Kriszta!
Nem jó a szolgáltató!Kép

Úgye milyen szemét vagyok?
lilien_csenge

Kicsit megijedtem!
Nem ment el elsőre!

Ági!
Mail ment magánban!

Kicsit megkésve, de ....
Szóval itt vannak a " Farsangi tali" képeim!
KÖSZÖNET JANKÁNAK!!!!
http://gportal.hu/portal/kriszta13

A többit még most fogom feltölteni!
kriszta13

Magdi Drága!
Nem vagy az!
A gáz, hogy ebben a porfészekben örülök, hogy ez is van! Az ár is barátságos és ami nagyon jó, hogy nem kell az órát néznem! Korlátlan!
Fura a nagy telefontársaság percalapúja után!

k
kriszta13

Kriszta!

Hogy örüljünk is egy kicsit az a bizonyos telefon társaság MEGSZÜNNIK!!!
lilien_csenge

Magdi!
Miket nem tudsz! A nagy vezetékesről beszélünk? Átalakul vagy 0 lesz?
k
kriszta13

T-mobile veszi át. Állítólag nagyon sok minden fog változni.
lilien_csenge

Na, most kipróbálom...

Kép

Kép
ditta76

Na, végre, délután 3 körül próbáltam írni, és nem engedte...Kép
Viszont újra regisztrálni sem akartam!
Ennek örömére felteszem jelenlegi kedvencemet, kisfiam "udvarlós" képét! Múlt héten voltak nálunk ismerősök, az ő kislányukkal látható!

Sziasztok!

Ditta

Kép

Kép

Kép
ditta76

Ui: Egyedi udvarlási technika, épp a szemét készül kinyomni!KépKépKép

Kép

Kép
ditta76

DittaKép
Tuti a kép! A kislány mit szólt hozzá?Kép

NikiKép
Marci hogy bírkózott meg azzal a hatlamas pereccelKép

KrisztaKép
nagyon aranyosak a képek, olyan jó volt újra látni a talitKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok Miskolciak!

Marci fiam 5 hónapos, Budapesten született a János kórházban. Több napra hazautazunk Miskolcra a szüleimhez és ezért szeretném felmérni az otthoni "terepet". Tudtok nekünk ajánlani baba-tornát vagy egyéb kicsiknek való foglalkozást?

Köszi előre is!
üdv, Gigis
gigis

Sziasztok!

Az Ünnepelteknek sok boldogságot kívánokKép! Lilikének, Dorkának és Zalánnak!
Csak halkan, mert igen lemaradtam!

KépLemaradtam a taliról! Lemaradtam Krisztáról! Illetve a teáról.

Kriszta!
Miért nem mondtad csütörtökön? Nekem csak itthon jutott eszembe. Mondtam, hogy nincs időm, múlt hétfő óta most tudtam fellépni csak. (Akkor is éppen végére értem az olvasásnak, írni már nem tudtam.)

Niki, Fény!
Üdvözöllek Titeket! Gyertek gyakran!

Marika!
Én is a Nasivinre emlékszem, de mi cseppet használunk. Van még Unguentum nasale is nekünk itthon, ez kenőcs, Matyi utálja, soha nem hagyja bekenni az orrát.
Tavaly, amikor megnéztük a babauszit, április 23-án, akkor is mondtad, hogy már hetek óta folyik meg dugul. Nekem ez elég gyanus. Ha csak folyik és dugul, nincs már tünete, nem lehet, hogy allergia???

Panka!
Matyi nagyon jól érezte magát. Annyira, hogy pénteken is akart menni. A kocsiban is azt magyarázta hazafelé, hogy legközelebb először Ő megy be a vízbe, Gerda csak másodszor. Szerintem ebbe Gerda szívesen belemegy. Sőt!
Jövő héten megyünk?

Magdi!
Éljen Viki BabaKép!

Ditta!
Vizsgák?

Remélem most már gyakrabban tudok jönni, bár jövő szombatra le kell adnom egy dolgozatot és vizsgázni is fogok, meg a lakásfelújítás, meg Gábor reggel hattól este kilencig dolgozik. Gerdának kupacokban jönnek a fogai, az őrlők, pedig még az összes metsző se jött ki. És ez most fájt Neki. Most meg elviszi az egeret és kattog vele.
(Remélem, azért el tudom küldeni a hsz-t!)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ditta!

Kép

Betti!

Örülök, hogy olvasok felQlled. Kép

Magdi!
Képek Ficánkáról??

Melinda
adnilem

Betti!
Mit nem mondtam? Bocsi, kicsit "szőke" vagyok! Nem tudom, hogy mire gondolsz!

Még több kép:
http://gportal.hu/portal/kriszta13

Szép jó éstét!
k
kriszta13

Sziasztok!

Kriszta!
Nem csodálom, hogy nem érted. Elég régen volt.

Idézem:
"Betti!
Jársz a városban holnap? Mondjuk az Arany Corvin környékén? Beviszem a teát oda! Jó? Nagy-nagy szeretettel adom, remélve, hogy ezektől a gyógynövényektől meg fogsz gyógyulni!!"

Ezt múlt kedden írtad. Szóval nem jártam, de nem is olvastam, hogy jó lett volna, ha járokKép. (Még mindig nem az igazi.) Te meggyógyultál?

Ja, Tőled is kérdezem, megyünk-e csütörötkön?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Na végre helyreállt a rendszer, már ideje volt.

Mi jól vagyunk, megvagyunk, bár péntek éjszaka azt hittem, hogy megyünk szülni olyan vacakul éreztem magam. De amint látjátok nem így lett.Kép A hidegfronton is túl vagyunk szerencsére, már csak a melegedést kell "túlélni" és akkor itt is lesz a szombat, remélem utána már megnyugszom.Kép

AndiKép
Ha lesz egy kis időd tegyél fel nekünk egy fotót a 2 hónapos nagyfiúról, jó?Kép

NikiKép
Aranyos Marci a képen.

KrisztaKép
És a bemenőnél mi van?
Fotókat megnéztem, jókKép Ez az állatkerti játszóház nagyon szuper.

DittaKép
Udvarlós kép nagyon jó.Kép

GigisKép
ÜdvKép Hát olyan, amit egy 5 hónapos baba élvezne szerintem nem nagyon van (vagy én nem tudok róla). Pesten mikre jártok? Hátha úgy könnyebben tudunk segíteni.

BettiKép
Örülök, hogy végül Matyinak így megtetszett.Kép Abban maradtunk, hogy a héten inkább pénteken mennénk, mert akkor már 1-2˙C-al melegebb a víz. Csak akkor ti még az öltözőben voltatok. Jó nektek a péntek?

Megyek, mert menni kell a tb-be, intézni a tp-t, hogy minél hamarabb kapjak valami pénzt.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Betti!
Holanp jöttök? Viszem a teát! Egy egész üveggel!
Ma MM-re menet azt hittem meghalok! ALig kaptam levegőt, köhögtem, berekedtem! Szóval gáz... Ittam és minden ok volt! Az itthoni levegőben lehet valami, mert csak itt jönnek elő ezek a tünetek!
Pénteken jó lesz nektek?

Panka!
Szóval ezért nem láttalak Titeket?Fontosabb volt a TB! Mh... Kép Sikerült intézni valamit?
Én is készülök a munakügyibe. MEgyek regisztráltatom magam! Úgyse kapok semmit!

Drága Outlook szakértőim! Azt találtam ki, hogy bemásolom a http://gportal.hu/portal/kriszta13

Ja!
Jelentkeztem dúla képzésre!!!

k
kriszta13

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?