Sziasztok!
Úgy látom, hogy a holnapi Népkertes ötletemre nem reagált senki
, de ha nem esik az eső, mi kb. 10 órától kint leszünk Krisztáékkal és Emeséékkel, mindenkit szeretettel várunk.
Kedden végre eljutottam Benivel a 2 éves vizsgálatra, hivatalosan 12kg20dkg és 88cm a nagylegény. Ma megvolt az első NST-m, mondanom sem kell, hogy nem akart mozogni a leányzó, bezzeg most
1-et mozgott magától, 1-et a szülésznő nógatásásra, szülésznő biztos volt benne, hogy ismételni kell, de szerencsére dokibácsim azt mondta, hogy neki jó ez az eredmény, így hát happy voltam.
Kedden volt egy potyauh-om, szerdán tanácsadás volt, így hát jó zsúfoltra sikeredett ez a hét.
Neva
Biztos nagyfiú már Lóránt, egy kicsit irígy vagyok, hogy te láttad már élőben is.
Kriszta
Jó, hogy ismét van netetek. Mostmár akkor írjál gyakran.
Ha megtaláltad ezt az ovit, majd áruld el nekem is.
Megnéztem amit ma kérdeztél, azt írja, hogy max. 28-30˙C lehet.
Ditta
Nem kell kinevetni, hogy nem vagyok benne biztos így 2. terhességnél, de szerintem jóslók voltak. Benivel anno egyáltalán nem voltak jóslóim, azért csak sejtem. Meg babuci is annyira aktív volt, jól megrúgdosta mindenem, csak úgy hasgatott mindenhova, meg keményedtem is rendesen. De már csak 8 nap és utána már nyugodt leszek, mert jöhet bármikor.
Mi is kint vagyunk egész nap, csak ebédelni meg aludni jövünk be, de mindig úgy kell valamivel becsalni Benit. Mi lesz velünk ha esni fog az eső?
Vizsgádhoz gratula, ügyes vagy.
Már félig megvan a jogosítványod.
Búzaszem
Holnap igyekszem válaszolni a mailedre.
Magdi
Ez szuper hír
Mennyi ideig is volt kórházban? És mostmár minden ok vele?
Marika
Köszi kérdésed, megvagyunk
Vigyázz, mert a végén még szülés után a szavadon foglak a segítséget illetően.
Már biztos megvettétek a kenőcsöt, az Azulenol az.
Koda
Marcinak nagyon gyors gyógyulást kívánunk
Remélem már jobban van egy kicsit.
Fény
Aranyos név a Hanna. Nekünk Molli Anna lesz, de azért ideje lenne valami fiú nevet is kitalálnunk, nehogy meglepetés érjen minket. Bár a héten is lánynak mutatta magát.
Akkor ezek szerint Sylkével ismeritek egymást?
Betti
Remélem azért jól éreztétek magatokat ma.
Puszi mindenkinek, Panka