Sziasztok
pocak témához: nagyon jók a pocakfotók!
Rokica, ez tényleg nem semmi!
Nekem is jó nagy hasam van (mint az elsővel félidősen) ami addig jó, amíg csak átadják a helyet, de amint beszédbe elegyedek valakivel,(pl játszótéren) és megkérdezi, mikor érkezik a baba, na onnantól tökciki, szept végén, kinézetre legkésőbb nyáron kellene szülnöm...
Uxi,
engem is érdekel, mi ez a "nemszeretem" szakma...
Én nagyon szívesen tanítanék,(el is végeztem a fősulit) de abból nem nagyon lehet megélni
Úgyhogy én is a kevésbé-szeretem (közgazdász) dolgot csináltam, anyagi megfontolások miatt. És beiratkoztam én is fősulira szeptembertől, most érdemes, mert ingyenes.Nyelvet szívesebben tanulnék (férjem szerint hülyeség a 3. diploma, talán igaza van) de azt nem támogatja az állam, a gyed mellett (bár max-t kapok) meg azért nem jut annyi, hogy még havi több tízezerért nyomuljak.
Zsuzska,
de jó, hogy it vagy még! Én is azt hittem elfelejtettél minket...jöhetnek a képek, majd esküvős is, soksok!
Én totál érzem a 2. harmad "energikusságát". 2 hete nem alszom délutánonként (pedig éjjel továbbra is felkel 1-2x az ebadta kölke), lemondtam az ebédmegrendelést, főzök (hétközben is! eddig csak 7végén) minden de. a szabadban vagyunk Kevinnel, már látszik a pofiján a szín, meg a kis kezén is, ami kint van a pulcsiból
Jövő 7en afp, csak most kicsit zavarban vagyok, mert a dr 4 hetente akar látni (12,16,20...) a 20. héten tuti félidős uh-t csinál, de most menjek jövő 7en is, amikor még nincs is afp eredmény? Vagy menjek a 18. héten az eredménnyel együtt, és után 20. megint...? Kéthetente nem szívesen mennék (már csak anyagi megfontolásból sem, ha nem muszáj...). Azt hiszem, megkérdezem az asszsztensét, aki az afp-t leveszi pénteken.
Megyek, böngészek valami klassz főznivalót a mindmegette.hu-n, hétvégére rittyentek valami finit a pasiknak
(Ehhez viszont holnap vásárolok
)
J_a, még valamivel el akartam dicsekedni. Bár babakocsimániás vagyok, a mostani vételt a praktikum vezérelte
Van egy szupi Graco kocsim, amire rá lehet pattintani a hordozót. De rájöttem, hogy 2 gyerek+hordozó+12 kilós kocsi annyira nem buli, és találtam egy váz+mózes+hordozó variációt 10 ezerért a babaszobán. CAM márkájú, igaz, 2 gyereket kiszolgált, de már túl vagyok azon, hogy hogyan néz ki, amúgy sem vészes egyáltalán. A lényeg, hogy ha majd autózunk hármasban, elég lesz a 4 kilós vázat vinni a hordozó mellé. Ha meg itt sétálunk a környéken, tök jól be tudom majd bugyolálni a babót a mózesbe.
Nagyon örültem neki.(Bár továbbra is nagy fájdalmam, hogy az anyósülés légzsákját nem lehet kikapcsolni, így mindkét gyerek hátul ül majd...)
Képekkel nem fárasztalak benneteket a kocsiról, de Kevinről feltennék egyet, ha nem baj
Szóval szülés után 22 hóval valami ilyesmi lesz belőlük (egyéni eltérésekkel persze
)
üdv
Penna 15+2