Új privát üzeneted érkezett!

Mellső fali mélyen tapadó ill. méhszájat elérő méhlepényről a köv. topikban olvashat, akit érint:
Babanet Társalgó / Fogamzás, várandósság, szülés / Várandósság / Placenta previa

engem a 13. héttől fektetnek az 1. miatt. de nekem vérzéssel kezdődött, ezért a nagy óvatosság. mostanában kezdek kiszállni az ágyból. viszont a legújabb, h. szinte állandóan keményedek, tehát marad az ágy még 1 ideig...

F.
19+5
falina

Zsuzska, de jó, hogy jelentkeztél! Már azt hittem nem is olvasol minket. Gratulálok, hogy ismét magadra találtál, biztos nehéz lehetett, de Te kitartó vagy és bölcsen éled az életed, még ha rossz dolgok is történnek Veled. A lényeg, hogy talpra álltál és szerintem elég rövid idő alatt, csak neked tűnt soknak. Nem éltem át ilyet, de szerintem én elhagynám magam, ami a legrosszabb tudom, de ilyen fajta vagyok. Szóval a lényeg, hogy örülök, hogy rendben vagy. Tegyél fel minél előbb képet magatokról! Nagyon jó készülődést az esküvőre meg a nászéjszakáraKép
Olvasgass minket továbbra is, tessék nyomon követni minket! Ja, és gyakrabban beszámolni magatokról!

Csajok, jól rámijesztettetek ezzel a masszázs dologgal. Most aztán fogalmam sincs, hogy járjak-e vagy sem. Annyira jól esik, főleg most, hogy fáj a medencém és azt is megmasszírozta. De fogalmam sincs, hogy ez most simizésnek, vagy gyúrásnak minősül. Hol a határ? Ráadásul lehet, hgoy hülyeség, de mintha azóta kezdett volna újra hasogatni a pocakom mióta járok hozzá. De ez nem biztos, most már össze-vissza kuszálódnak a napok. Most mit csináljak? Inkább hagyjam a fenébe? Terhesség előtt kaptam pont egy olyan kádba tehető hidromasszázst ami buborékokat fúj. Az is tök jól ellazította a hátamat, de azt se merem használni, mert azért az lötykölte a pocakomat is. Szerintetek azt sem lehet? Akkor mit csináljak én a rossz hátammal? Főleg, hogy csak most kezd majd igazán nőni a pocakom, tehát csak egyre rosszabb leszKép

Ráadásul pont valamelyik nap mondtam, hogy megálltam a hízással, de tévedtem, már megint +1 kgKép Már 67 vagyok!Pedig még fagyizni se mentem el ma, holott szerettem volna. Na mindegy írjatok valami bíztatót. Ja, és vettem müzlit, de azt muszáj tejbe vagy joghurtba tenni? Magába nem lehet elrágcsálni?
Hari 13+4

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Szép-Jó Reggelt!

Penna!
Köszi a táblázatot!

Hari!
Néha nekem is meg szokták masszírozni a fájós derekamat. Az nem ártott, sőt még a hasfájásom is elmúlt. Persze nem túl durván gyúrtak, de szépen a gerincmmel együtt az egész hátamat ellazították.
Ha nem gyúrás, hanem finom masszázs, akkor nem lehet baj belőle. Nekem a védőnéni is ezt mondta.
A hidromaszázst nem merném bevállalni. Eddig még nem is lehetett fürödnöm sem. A víz az ugye nem lehet túl meleg. A masszázshoz pedig kell némi idő és ezalatt lehűlhet a víz is. Inkább azt hagyd ki, nehohy megfázz. Bár itt több a tapasztaltabb ember, ők tudnak segíteni.

Pgsuska!
Őszinte örömmel tölt el, hogy jól vagy és nem adod fel!
Büszke lehetsz magadra!
Nagy erő és kitartás kellett mindehhez.
Na meg rengeteg HIT!
Én nem ismerem az előzményeket és nem is akarok sebeket feltépni, de örülök, hogy köztünk vagy:-)
Szorítok!

Mea!
De jó neked Kép
Én is szeretnék már babázni...

Megann!
Ez olyan megható!
Ne gndolj rossz dolgokra.
Mostanában én is érzékenyebb vagyok.
De tök jó fej anyud vanKép

Lányok!
A fagyival meg nem izgatni a másikatKép!
Alig bííírom a diétát.
Már majdnem 60kg vagyok a 160cm-hez.
De kinézek vagy 80kg-osnakKép
Teszek fel képet és rosszul lesztek tőlem.
Mint egy mangalica. Szörnyű.
Teljesen el vagyok keseredve!
De majd megnyugszom.
Pussz mindenkinek!
Angelani
17+3

Kép
angelani

Kép

Kép
angelani

Ez már szörnyűűűűűűű
Kép

Kép
angelani

Ez itt a VÉÉG!

Kép

Kép
angelani

Remélem nem lesznek rémálmaitok!
Sziasztok!
Angelani
17+3

Kép
angelani

Napsugaras, rigófüttyös jóreggeltet mindenkinek!

Pguska!
Nagyon megdöbbentem, téged még nem olvastalak itt eddig, de szörnyen sajnálom, ami történt veled. A csakazértis talpraállásért, és kitartó, kemény harcodért meg tisztellek és csodállak, kevés embernek lenne ekkora próbatételhez ereje!
Csak így tovább, szorítok a mielőbbi gyermekáldásért!

Angelani!
Izgatásért bocsi, csak nem bírtam magamba fojtani az örömömet tegnap KépKépKép Mert én olyan vagyok, hogy akarok valamit, nagyonnagyonnagyon, aztán mindig elfelejtem... Szóval, mire hozzájutok a kívánt dologhoz, addigra igazi gyönyör Kép
És nagyon tuti a pocid, ne aggódj!

Hari!
Találtam neked spéci kismamamasszázshoz címeket, mindkettő természetgyógyászokkal dolgozik.

Ez az egyik:
http://www.teafa.hu/

Ez a másik, árlistával együtt:
http://arlista.melissa.hu/index.php?todo=show&vcid=14

Szép napot mindenkinek!

Sisotris
13+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Angelani!

Hihetetlen a pocakméretedKép
De örülj neki, én is feltegyem az enyémet?Kép
Alig egy kis dudorkaKép
És mióta vége van az utazgatós szezonnak(amerika, síelés), egy dekát sem híztamKép
Ez mondjuk jó, de remélem minden nem a baba rovására megy!
Pedig mindent megeszek amit megkívánok, de nincs valami fenomenális étvágyam, csak olyan mint volt.

Zsuzska!
Olyan jó hallani rólatokKépHihetetlenül erős ember vagyKép
Mindenképpen nézz be hozzánk, és kérünk az esküvői fotóból is egy ici-pici mintátKépKépKép

Falina!
Veled mi újság?
Épp tegnap nézegettem a táblit, hogy sokan olyan ritkán jöttök felénk!
Pl Prüntyiről se hallottam már ezer éveKép

Na megyek tanulni, Kép , de azért majd kikapcsolódásként jövök hozzátok

Megann 17+4

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Na, tegnap elmentem dokihoz, és végre kiírt. Mától pihenhetek itthon, meg úgy osztom be az időmet, ahogy akarom. Azt hiszem megnyugodtam tőle, nekem és a babának így a legjobb. A munkahely meg talán nem omlik össze nélkülem.

Ma reggel voltam AFP-n, két hét múlva lesz eredmény. Elmentem háziorvoshoz is a táppénzes papírért.

Uxi! Régen jártál erre, gyere gyakrabban!

Megann! Jó fej anyukád van! Én is hazamegyek majd egy pár napra, most már, hogy ki vagyok írva, és anyuzom egy kicsit. Kép

Zsuzska! De jó, hogy megint írtál! Jó sportolást, meg készülődést az esküvőre. Na még nagyon szép nászutat!!!

Angelani, ne izgulj a pocakod miatt, kell hely a babának, inkább nyugodj meg, hogy szépen fejlődik odabenn.

Szép napot mindenkinek! Megyek, és visszafekszem egy kicsit.

Bodza 16+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Angelani, haha, engem nem tudsz lekörözni a pocakoddal Kép , bár én nem vagyok olyan bátor hogy a pucér hasamat mutogassam. De ime egy kép, vasárnap készült:

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/100_0974.jpg

Akkor voltam 18+5 napos.

Ma vagyok 19+2 és egy ismerősöm azt mondta tegnap este, hogy a hétvége óta nőtt. Egyébként azt olvastam, most rohamosan növekszenek a babák egy-két-három hétig, aztán majd inkább hiznak meg fejlődnek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én is úgy érzem, mintha felpumpálnának éppen, napról-napra egyre nagyobb vagyok... Remélem párom hoz hétvégén fotóáppárejjt, és akkor jól megrémisztek mindenkit KépKépKép

Sisotris
13+6

Ja, olyan jó ide írkálni, legalább itt látom, ahogy vánszorognak a napok Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Meghosszabbították a munkaszerződésemet.

Két lehetőség volt (mivel gyeden lévőt helyettesítek):

- visszajön a csaj, és akkor szeptembertől megpróbáltak volna véglegesíteni (ami ugye szóba sem jöhetett volna babával).

-marad még gyesen egy évet, s addig kapom a szerződést.

Miután ezekből kiderül, hogy mindenképp elvesztem az állásomat, örülök, hogy a második valósult megKép.

Bár akkor sem estem volna kétségbe, ha most elküldenek, nem szeretem a munkámat, de a gyed miatt még muszáj kibírni...
Azért örülök, hogy lesz biztosításom, s nem kell munkanélkülire mennem.

Baba mellett meg lehet, hogy átképezem magam, mert sajnos nem a munkahelyemmel van baj (az ideális lenne), hanem a szakmámmal, amit nem sikerült megszeretnem, s akárhová mennék, mindenhol ezt kéne csinálniKép.

Na jó, nem panaszkodom, csak már nagyon elegem van, és kicsit megirigyeltem azokat, akik otthon lehetnek...Kép

Uxi
11+1

KépKépKépKépKép
uxi

Rókica!

Megnéztem a képet,nem semmi, hogy nem vették észre a kollégáidKép!

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Gratula, nekem is hasonló gondjaim voltak, mint tudod!

A pocakot pedig ügyesen álcáztam. :D Szerintem még most se vannak tisztában hogy MENNYIRE terhes vagyok, ma volt az első nap hogy lenge ing vagy blézer nélkül jelentem meg előttük, és csak néztek nagyokat. De még senki nem szólt semmit rá.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Nem tüntem el, csak sok dolgom volt mostanság alig kerültem netközelbe, mire már lett volna időm, addigra kifolyt a szemem a monitortól. Jól vagyunk mi is, holnap megyek az AFP-vel az UH-r. Az Afp ről nem tudok semmit, a dokinő azt mondta, ha gond van felhív, ha nincs akkor az
UH előtt át tudom venni a papírt a korházban. (az UH-ot )is ott csinálják.

Pocak dolog: igazából akkor éreztem magam nagyon jól, és büszkének, amikor először átadták a helyet a bkv-n. ez két napja volt! Na azért ne higyjétek, hogy azóta is így van...most tudatosult bennem, hogy mennyi bunkó ember járkál az utcán. Sokszor tapasztaltam, hogy végigmérnek, konstatálják a dolgot és ül tovább a seggén! No nem mintha egy megállót nem tudnék végig állni, de munka után, mikor a fél M3 metróvonalat átutazom, bizony már jól esne leülni... na mindegy.
De az az egy eset jólesett! Kép

Hát most kb ennyi, de még idekukkolok napközben!

puszi mindenkinek,
Pr. 18+2

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,
De rég jártam erre.Kép)

Megann, Anyukád nagyon aranyos.Kép Az enyém meg nekem adja majd az én első tipegőmet.Kép)

Ma este utazom Anyukámhoz.Kép

Figyu, Ti érzitek már a babótokat? Nekem néha olyan mintha, de még nem vagyok benne biztos. Úgy örülnék már egy két határozott rugásnak.Kép

Angelani,
Na és valahogy úgy kezdek kinézni mint Te.Kép) Bár reggelente olyan kis helyes pici pocakom van, ami délutánra "megereszkedik".

Jó hétvégét mindenkinek.
minimi

Hát mindjárt elfog a sárga irigység, Rókica!
Egyszerűen én sem értem, hogy hogy nem tűnt fel senkinek a méretes pocidKép
Tán vakokkal dolgozol????KépKépKép
Tiszta röhej!
Na du megpróbálok egy sztárfotót csinálni a hasamról, hadd nevessetek kiKép
Én sem akarom elhinni, kb feleakkora mint bármelyikőtöké!

Minimi!
De jó, hogy Ti is itt vagytok!
Szerintem már biztos Minit érzedKépKépKép
Egyébként nekem is reggel van mégkisebb hasam, estére már látszik valami!Kép
Jó anyukázást, én valószínű, holnap megint elnézek felé!

Prüntyi!
Neked is üdv, csakhogy eltalálsz felénkKépKépKép

Na mára berekesztem a tanulást, megyek levegőzniKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Mea,
Nekem már megvan az eredmény, és hétfőn megyünk az uh-ra. Ha jól emlékszem nekünk egy napon vették le(múlt héten kedden)nekem azt mondta a dokim, hogy már tegnap meg volt a lelet, és már várta nagyon, hogy hívjamKép
Megvan már az új orvosod?

Rokica,
Tényleg remek álcázóművész vagyKép Szép a pocidKép

Angelani,
Szép pocid van neked isKép

Bálinttal kb 1 hónappal később volt ekkora pocim, mint most. Akkor az esküvőnkön én öt és fél hónapos terhes voltam, és még jó volt a normál menyasszonyi ruha, most pedig már nem hiszem, hogy bármi is rám jönneKép

Megann,
Nagyon aranyos anyukádKép

Zsuzska,
Olyan jó olvasni a soraidat! Örülök, hogy minden rendben, és ismét nagyon boldog vagy!Kép
Várjuk a beszámolókat továbbra is!Kép

További szép napot!

Edina
18 Kép

nedinabp

Sziasztok!
Rokica, AngelaniKép,
szép poci!!!

Én is kedvet kaptam a fotózáshoz. Ha nem bánjátok, itt a jelen állapotom, ruhábanKép
Kép
szinte nem is látni...
Kati
20+1
(+3 kg)
Vendég

De csalóka ám, mert itt vagyok ruha nélkül:
Kép
és lám, ez már valamiKép, nem???
KatiKép
Vendég

Bodza!
Miért már kiírattad magad? Nem tetszett a munka?

Rokica!
Aranyos a pocid! Kép Hogyhogy senki nem vette észre??? Kép))
tmarie

Na jó, egy picit kinyomtam Kép de tényleg csak egy picit.

ZsuzskaKép,
Örülök, hogy jól vagy. Írigylésre méltó az optimizmusod!!! Néha rám férne az akaraterődből, ugyhogy tedd meg légyszi, hogy küldesz egy kicsit a hálón keresztülKép!

Fagyizóknak csak annyit, hogy Ti lesztek a felelősei a túlzott súlygyarapodásomnak, mert délután ha marad a jó idő, megyek és eszek egy 8 gombócostKép....
Kati
Vendég

Szépek vagytok!

Kedvet kaptam a fotózáshoz... ha hazamegyek én is megmutatom mekkora van...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Nemesek!
Csalsz Kép
Az első képen behuzott hassal, a másik képen meg kinyomtad a pocit, nem? Kép Vagy mégsem??? Kép
20 hetes korra nem is olyan nagy Kép

Tmarie 15+4
tmarie

Tényleg, ma voltam védőnőnél...
A szorulásos sorstársaknak:
- reggel kamillatea mézzel (esetleg egy pici citrom), pár nap alatt hozza csak meg a hatását, de tartósan alkalmazva beáll a menetrend;
- karamella (sok cukor, kevés tej), állítólag tuti a hatás;
- paradicsomlé kis cukorral;
- semmi rizs, kevés krumli és sárgarépa.
Én kipróbálom, mert van, hogy 1 héten csak egyszer tudokKép, és akkor is nagyítóval kell keresnemKép a fajanszban.
Kati
Vendég

UxiKép
Mi a szakmád? Ha nem titok???
Vendég

Tmarie! Miért? Ennyire korainak találod, hogy kiírattam magam?

Fentebb már leírtam, hogy rettenetesen fáradt voltam, nem volt jó a közérzetem, de nem akartam a főnökömet se kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy már most eljövök, mert nem vesznek föl helyettem mostanában mást. Szóval dillemáztam, aztán a baba és a saját érdekeim kerekedtek felül.

Bodza 16+4

Kép

Kép

Kép
bodza

az írásom elveszett!
KépKépKépKépKépKép(:
nem akarom még egyszer újra írni a kisregényemet

nagyon csalódott vagyok!!!!!!!!!

a kisregény elveszett ez persze nem , most már dilis is vagyok

küldjetek nyugtatót!!

Kép
Kép
kismama2004

Ma du megyek a dokihoz, és akartam tőle kérdezni egy csomó mindent, de persze mindig ilyenkor repülnek ki a kérdések a fejemből. Nem akartok segiteni? Ha már kifizetem a magánrendelő diját, kifacsarom belőle az infót.

Ide a kérdésekkel!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza!
Szerintem korai. De az más, hogy nem érezted jól magad!!! Ha jól érzed Magad, biztos, hogy még maradtál volna pár hónapig Kép
De a baba tényleg fontosabb és ha csak idegeskedtél a munkában, az tuti, hogy nem tesz jót sem Neked, sem a babucidnak!

Tmarie 15+4
tmarie

és még a topikra is feltette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez teljes kicseszés a szegény ember lányával!!!!!!!

Bosszúból elmegyek a masszőrhöz!!!!!!!!!
Hari
ha jól tudom te kérdezted ennyire emlékszem mostKépKépKépKép Ne hagyd abba, de a derekedat nem masszíroztasd!!!!!!!!Egyébként ha a masszőr profi úgy is tudja mit szabad és mit nem. A hasfájásra pedig pihenj sokat. Nekem is segítKépHa esetleg nem te írtad akkor a levél írójának szól ez a rész. Nézzétek el nekem csak nagyon felhúztam magam két másodperc alatt!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kismama2004

Sis, köszi a két címet, az másodiknál az árak kicsit húzósakKépSokat gondolkoztam, hogy menjek-e megint a masszőrhöz, jövő hét keddre van időpontom, ezt még úgy döntöttem bevállalom, aztán egyenlőre nem kérek időpontot, majd meglátom hogy bírom a hátfájást. Meg így legalább kiderül, hogy van-e köze a pocakfájásomhoz a masszázsnak.

Bodza, szerintem egyáltalán nem korai a kiiratásod. Ahogy érzi az ember úgy kell hogy döntsön. Szerintem a babád örül, hogy otthon maradsz veleKép

Rokica tényleg jó nagy már a pocid, jó nagyokat mozoghat benne a babódKép

Angelani, köszi a masszázs-hozzászólást, kicsit megnyugtatott, és ámítóan nagy a pocid, de nem rémisztő, én inkább irigylemKép Bár korunkhoz képest jó az enyém is szerintem, de jó lenne már ha még nagyobb lenne.

Hari 13+5

Kép
Kép
hari

Kismama!
Lehet masszázsra menni terhesen????
tmarie

Kismama! Ha nem tudod elküldeni és rányomsz a vissza gombra akkor se jön vissza amit ilyenkor írsz? Nekem ez szokott beválni.

Kép
Kép
hari

Hari!
Nem mindig,sajna Kép
Nekem is ma 2x igy eltünt, amit írtam, így a rövidebben írtam és elküldtem.
tmarie

Sziasztok

pocak témához: nagyon jók a pocakfotók! KépKépRokica, ez tényleg nem semmi!Kép
Nekem is jó nagy hasam van (mint az elsővel félidősen) ami addig jó, amíg csak átadják a helyet, de amint beszédbe elegyedek valakivel,(pl játszótéren) és megkérdezi, mikor érkezik a baba, na onnantól tökciki, szept végén, kinézetre legkésőbb nyáron kellene szülnöm...Kép

Uxi,
engem is érdekel, mi ez a "nemszeretem" szakma...Kép
Én nagyon szívesen tanítanék,(el is végeztem a fősulit) de abból nem nagyon lehet megélniKép Úgyhogy én is a kevésbé-szeretem (közgazdász) dolgot csináltam, anyagi megfontolások miatt. És beiratkoztam én is fősulira szeptembertől, most érdemes, mert ingyenes.Nyelvet szívesebben tanulnék (férjem szerint hülyeség a 3. diploma, talán igaza van) de azt nem támogatja az állam, a gyed mellett (bár max-t kapok) meg azért nem jut annyi, hogy még havi több tízezerért nyomuljak.Kép

Zsuzska,
de jó, hogy it vagy még! Én is azt hittem elfelejtettél minket...jöhetnek a képek, majd esküvős is, soksok!Kép

Én totál érzem a 2. harmad "energikusságát". 2 hete nem alszom délutánonként (pedig éjjel továbbra is felkel 1-2x az ebadta kölke), lemondtam az ebédmegrendelést, főzök (hétközben is! eddig csak 7végén) minden de. a szabadban vagyunk Kevinnel, már látszik a pofiján a szín, meg a kis kezén is, ami kint van a pulcsibólKép

Jövő 7en afp, csak most kicsit zavarban vagyok, mert a dr 4 hetente akar látni (12,16,20...) a 20. héten tuti félidős uh-t csinál, de most menjek jövő 7en is, amikor még nincs is afp eredmény? Vagy menjek a 18. héten az eredménnyel együtt, és után 20. megint...? Kéthetente nem szívesen mennék (már csak anyagi megfontolásból sem, ha nem muszáj...). Azt hiszem, megkérdezem az asszsztensét, aki az afp-t leveszi pénteken.

Megyek, böngészek valami klassz főznivalót a mindmegette.hu-n, hétvégére rittyentek valami finit a pasiknakKép (Ehhez viszont holnap vásárolokKép)

J_a, még valamivel el akartam dicsekedni. Bár babakocsimániás vagyok, a mostani vételt a praktikum vezérelteKép Van egy szupi Graco kocsim, amire rá lehet pattintani a hordozót. De rájöttem, hogy 2 gyerek+hordozó+12 kilós kocsi annyira nem buli, és találtam egy váz+mózes+hordozó variációt 10 ezerért a babaszobán. CAM márkájú, igaz, 2 gyereket kiszolgált, de már túl vagyok azon, hogy hogyan néz ki, amúgy sem vészes egyáltalán. A lényeg, hogy ha majd autózunk hármasban, elég lesz a 4 kilós vázat vinni a hordozó mellé. Ha meg itt sétálunk a környéken, tök jól be tudom majd bugyolálni a babót a mózesbe.Kép Nagyon örültem neki.(Bár továbbra is nagy fájdalmam, hogy az anyósülés légzsákját nem lehet kikapcsolni, így mindkét gyerek hátul ül majd...)
Képekkel nem fárasztalak benneteket a kocsiról, de Kevinről feltennék egyet, ha nem bajKép
Szóval szülés után 22 hóval valami ilyesmi lesz belőlük (egyéni eltérésekkel perszeKép)
üdv
Penna 15+2

Kép
penna

Lányok!

Gondolom a többség explorerrel böngész, az meg hajlamos ilyen furfangokra, hogy benyeli az irományt, és nem hajlandó kiköpni. Erre való az egér jobb gomb menüjének a Copy parancsa, és akkor nem lehet csúful járni. Én is használom, mert a Májkrófotty termékekkel megszívtam párszor, és hát jobb félni, mint megijedni (pedig Firefox-szal böngészek) KépKépKép

Pocisok!
Mindenkié gyönyörű, és nem túl nagy, és nem túl kicsi! Érthető! Mi is szajkózzuk folyton a fiúknak, csak más részükre KépKép Úgyhogy nyugi, úgy szép mindenki, ahogy van Kép

Szakma témában:
Én ilyen titkárnősdit játszottam pár évig, de halál az egész, három hónap alatt olyan szinten monoton, hogy belekattanok. Kép Nembaj, majd babcival tanulás, és pályaváltás Kép

Penna!
Kevin mosolya már most nagyon sármos Kép Tessék rá vigyázni!

Sisotris
13+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Én azt a cselt szoktam megcsinálni, hogy ha úgy érzem mindent leírtam, akkor kijelölöm az egész szöveget és rányomok a másolásra, és utána akárhányszor eltűnik a szöveg csak shift+inserttel újra bemásolom, addig, amíg össze nem jön! Azóta nem tud kicseszni velem a rendszer!!!! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Shift+insert, ez is jó!
Nekem Ctrl+C(másolás), Ctrl+V(beillesztés) használatos, na meg a Ctrl+X(kivágás) :D, de hát mindig tanul az ember :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ajóégáldjameg ezt a szmájlit, hogya zángyatérgyekalácsátmáneki!

KépKépKépKépKépKépKép:

Nnnna!

Punktum!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na most kipróbálom mindet:
:I :P :D :* :S ;) Kép Kép O_o :P- Kép

Kép

Kép
prüntyi

Hééééé a többi mért nem jó?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!Kép

De sokat írtatok megintKép

Edina!Kép

Nekem is megvan az eredmény, csak nem mondták még meg milyen.
Azt mondták hívnak majdKép Szokásos!
Már meszoktam, hogy várok....
Még nem ajánlott új dokit.Jó mi?

Rokica!Kép
Nem semmi pocakKép
Tök jó!

Nemesek!Kép
Nagyon jól tartod magadKép

Penna!Kép

Nagyon édi a kicsiKép

Ma megint napoztattam az arcom délelőtt a teraszon, olyan jólesett, amúgy is olyan sápadtka vagyok, mert nem járok szoliba egyáltalán amióta terhes vagyok.
Járt valaki közületek terhesen?

Mindjárt indulunk babanézőbe Esztergomba( 1/2 óra Verőcétől) csak a Duna másik oldalánKép

Kiváncsi vagyok már nagyonKép

Ha lesz fotó felteszem.

Sziasztok!További szép napot!

(17+4)

Mea
mea

Prüntyi, már én is próbálkoztam Kép

Azért nem jó, mert nem veszik a fáradságot a kedves üzemeltetők, hogy a mindennapi igényekhez optimalizálják a felületet. De a mai világban én ezen már nem csodálkozom, inkább örülök, hogy legalább ilyen lehetőség adatik! Kép

Nah, megyek is főzni inkább, fini karalábéfőzeléket, húsgombóccal! Kép

Sisotris
14-1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea,
én most is annyit járok, mint előtte: havi 1x 5-6 perc, mondjuk nagyon klasszul tartja a bőröm.Kép
Szerintem heti 1(max 2)x rövid idő nem árthat.
Hiszen mértékkel napozni is szabad.
üdv
p
(még mindig 15+2Kép)
penna

Mea,
Én nem járok, mert nem ajánlják! De asszem most tényleg nem a barnaság a fontos... Én is ha tehetem az erkélyen napozgatok Kép

Kép

Kép
prüntyi

Penna,
azért hozzá kell tegyem, hogy ha megy valaki szoliba, jól nézze meg hova megy, mert ahol nem tartják megfelelően karban a csöveket, ott komolyabb bajok is lehetnek! Szerintem! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Mea,
én sosem jártam, mert tejfehér katicabogár vagyok, teli pöttyel Kép Egyszer próbáltam ki 3 percet, és úgy leégett a sejhajom, hogy két napig viszketett. Fini napocska viszont jöhet bármikor, csak mértékkel Kép

Pápusza

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris,
de más topikokban is láttam már olyan jókat! Honnan a csudából szedik!

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?