Sziasztok
, üdvözlet az "éjszakai műszakból"
! Hát nem hiszitek el, mióta itt lakom a munkahelyemen, semmire nincs időm. Ez vicces, de tényleg így van. Mivel délben ledőlhetek 1 órára, ezért 17 helyett 18 óráig dolgozom este. Utána elbattyogok a MOM Parkba vacsizni, ott elüldögélek, sétálok, lesz fél 9, mire hazaérek. Zuhanyozás, angol lecke, agykontroll, pránanadi, csicsika. Hol van itt a régi sok utazás, vacsorafőzés, TV-nézés, olvasás? Sehol. Ezt nem értem. Na mindegy, majd belejövök
! Egyébként jó így, a férjem 2 naponta látogat, csak egyre nő a szerelmünk
. Semmi komoly panaszom nincs, nem vérzek, nem barnázok, nincs hányingerem. Csak annyi, hogy hamar elfáradok és éjjel nem alszom olyan jól (bár ez lehet az idegen ágy miatt is). A cicim feszül és nőtt (a férjem nagyon boldog tőle, bár semmire se megy vele, mert nem érhet hozzá, nagyon érzékeny
.) Néha kicsit fájogat vagy szurkál alul, de alapvetően jól vagyok. Pénteken megyek újra Dévainkhoz, addigra már 7 hetes terhes leszek. Ez érdekes, mert azt írják a papírra, de azt igazából az utolsó menszitől számolják, tehát a baba csak 5 hetes. Etetem-itatom minden egészséges dologgal, hogy jól érezze magát és akarjon maradni
.
Nikosz
, nagyon szuper a hír, bizony Te babá(ka)t vársz!! Nagyon örülök!
Várjuk tőled a konkrét híreket szerdán!!!!!!!!!! Majdcsak összejön mindenkinek
!
Enigma
, Te már 13. hétben vagy? Hogy telik az idő! Akkor tényleg lassan eljön a szentendrei sétálós, patakcsobogásos tavaszi napsütéses délutáni séta ideje
! Hm????
Domborodik már a pocid? A mellbimbók tényleg bebarnulnak, ahogy a nagykönyv írja? Szegénykém, olvastad azt a sok szörnyűséget.. De látod, a babáid fittyet hánynak az aggódásodra és élik világukat odabenn
! (De jó, hogy én dolgozom, nincs időm rémtörténeteket olvasni. Sajnos néha még a Ti jó híreiteket sem..) Puszika bébi + 2 kisbébi
!
Wisch
, teszt?????? Hogy vagy? Írjál!! Te kérdezted az e-mail címem? Íme:
mail@eurofrey.hu . Nyugodtan írjál, kérdezzél, igyekszem válaszolni! Drukkolok
!!
Hajnesz
! Rajtad a világ szeme! Holnap lesz a punkció, ugye? Írjál majd, ha jobban leszel, mennyien lettek. Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!
Lkt
, mikor tesztelhetsz majd kb.? Neked is nagyon szorítok, ott a sok pete, tuti lesz találat
! Jó a petevezetőd is, tehát szépen lesétálnak (max. 2-en), beágyazódnak szépen, és 266 napig ott nődögélnek nagy boldogságban
!!!
Dia
, imádom a kisfiad képeit
!!! Annyira édes!!!! Minden nap figyelem, küldesz-e újakat. Már ilyen nagy baba, hogy főzelékezik? És köszönöm, hogy úgy drukkolsz nekem. Ezt mindenkinek is mondom
. Olyan jó kis társulat a miénk, még akkor is, ha néha-néha szomorú hírt kapunk, vagy ha valaki átmenetileg eltűnik.
Anna
, Stella
, Gigi
, olvastok minket? Ugye azért itt vagytok
?
Roxal
, neked pedig gyors és eredményes vizsgálatokat kívánok, és babákban gazdag 2005-2006-os évet
!!!
A főnökasszonyomnak tegnap 15 petét szívtak le. Mára 6 termékenyült meg neki, de azt mondja az orvos, hogy még nőhet az embriószám. Drukkolok neki is, majdnem egyszerre babásodunk
.
Valamit még elmondok Nektek. Mióta babácska van a méhemben, nincs olyan másodperc, hogy ne tudnék róla, hogy ne lenne benne az érzéseimben. Ő a lényeg, minden érte van, semmi sem olyan fontos már. A könyvesboltban és a ruhásboltban a baba-részleghez megyek, figyelek minden jelet, minden nap ellenőrzöm, nem lappad-e a cicim.. Minden róla szól, pedig még mindössze csak 6-7 mm-es lehet. Enigma és többi babás lányka, ti is így éreztek
???
Puszi, jó éjt
!