Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Sziasztok őszi babások!
Ide is berakom, amit a télibe:

Most jöttem meg a budafoki SZTK-ból. Parragh Attilánál voltam. Felírt Duphaston-t a barnázásom miatt, megvizsgált ultrahanggal is, és megmutatta, hogy jól látható szívműködése van a babának. Azt is megnézte, hogy most nincs semmi barnázás, hüvelykenetet vett, de mindezek előtt kézzel megvizsgálta, hogy igen, meg van nagyobbodva a méhem, valószínű, hogy terhesség. (Kicsit összekevertem a sorrendet, de olyan hamar zajlott minden... ) Az zavart kissé, hogy a vizsgálatok előtt nem jelentette be, hogy mit fog csinálni, csak csinálta... Vagy ez minden dokival így van..? Azt is külön meg kellett kérdeznem, hogy mikor jöjjek vissza - azt se mondta magától...

Na de itt van a kép a kisbabámról! Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Csillam! Kép nagyon sokat segítettél! Köszönöm szépen! Az első az nálad 8 betöltött hét után volt 9 mm, ugye? Mert mi most 7 betöltött hét után voltunk még csak 4 nappal. A baba méretére nem volt kifogása, csak a petezsákra.
Vendég

Proone Kép gratula neked itt is! Vigyázz magadra! Akkor mégsem vártad meg a szerdát Kép

Gyere a téli topikba is Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Noémi, én is csak sok pihit tudok javasolni, és szorítok neked!

Megann!
Ne sokkolj! Rákattantottál a fagyira, de most biztos nem mászom le a liftnélküli negyedikről Kép
Ja, és egyetértek a fogakkal kapcsolatos megállapításoddal, nekem 26 évesen összesen két tömött van, mindkettőt lerendezték érzéstelenítés nélkül, mert annyira pici volt a lyuk. Mondjuk bölcsikkel megszívtam, mert a két alsó az előttük lévő fog irányába nő, kb. 45 fokban, úgyhogy őket majd vésni kell, hogy ne tolják el a többit Kép Kép

Csilla!
Én is úgy tudom, hogy a betöltött 16. héten kell, de drukkolok!

Krisztina, fogadd részvétem, ha számít valamit. Kép

Húú, Hari!
Azt hittem, egyedül vagyok a nagy pocakommal, hiszen van akin semmi sem látszik ennyi idősen, de megnyugtattál, neked is majdnem pont akkora, pedig te sem vagy valami vaskos Kép

Bodza!
Boldog szülinapot párocskádnak! Jó neked, hogy ilyen szupi munkahelyed van, hogy önként maradsz KépKépKép

Proone!
Óóóriási gratuláció! Doki csak csinálta a protokollt, kevesen jelentik be szerintem, de mind ugyanígy csinálja, én már meg sem szoktam lepődni. Sőt, aki nálam megállapította a várandósságot, kenetvételnél látván a szenvedő fejemet, megkérdezte: -Nem szereti? -Én meg kiakadtam: -Miért?? Van aki igen????- Erre persze sikítva kacagás, még asszisztensnéni részéről is Kép

Jaj, lányok, még egy kérdés!

Látta valaki a Jákob Lajtorjája c. filmet? Tegnap néztük párommal, de szétparáztam rajta az agyamat, nagyon durva!! És akkora pofont kap a néző a végén, hogy szeme-szája eláll! Nagyon tuti történet, nagyon tuti rendezéssel, úgyhogy ajánlom figyelmetekbe!

Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Alig tudtam végig olvasni titeket Kép

Rokica!
Izgultam miattad, hogy jól fogadja a főnök a bejelentésedet Kép Ezek szerint teljesen normális és emberséges! Gratula és most tessék többet nem izgulni!

Megann!
Hogy birtad???
Én már akkor szorongok, ha beülök a fogorvos székbe Kép
Nekem meg pont a bölcsesség fogamban van egy kis lyukacska, de én azt mondtam az orvosnak, hogy a fogtömésre fel kell készülnöm, így majd valamikor májusban megyek vissza hozzá Kép

Tmarie 15+3
tmarie

Sziasztok!

Hari
a lekvárt dm-ben tudod megvenni, de lehet, hogy van gyógyszertárban is. Remélem a derekadat nem masszíroztattad megKép. Én folyamatosan járok immár több mint egy éve.Most hogy már van pocim az oldalamon fekszem, és nagyon szeretek egy héten 1x elmenni hozzá. Én is hát és gerincfájós vagyok. Megnyugtatlak ez csak rosszabb leszKépDe ha van rá lehetőséged járjál folyamatosan.Kép.Szép a pocód.KépKépKép

Bodza
a nődokid nem ír ki? Vagy még nem akarod, hgoy megtudják, vagy csak nem akarod otthagyni őket? Nálunk ez úgy történt, hogy a dokim írt egy kérelmet (vagy minek nevezzem) és az SZTK-ban vettek táppénzre.

Kriszta
őszinte részvétem anyósod miatt. Remélem a férjed jól viseli, máramennyire ezt jól lehet viselniKép

Noémi
Itt vannak az én adataim:
6 hetesen;crl: 4.5 mm, szívműködés jó,petezsákról nem írt semmit.Rá 2 hétre; 8+3 crl; 17.3 mm, szabályos petezsák (méret itt sincs), jó szívpulzálás. Szerintem menj táppénzre, de még ne avass be senkit miért.

Proone
sajna néha a dokik elfelejtik elmondani mit is csinálnak velünk, velem is előfordult már.

A saját nőgyogyimánál is mindig meg kell kérdeznem mikor menjek vissza, bár az is igaz megtanulhattam volna már hogy havona 1x akar csak látni.Kép De én eddig mindig megkérdezem, az a biztos.

Megann
gratula a fogorvoshoz. Nekem is mostanában kellene mennemKép. lehet, hogy én nem leszek ilyen bátor mint te, bár én bölcs sem vagyok mert nincs bölcsesség fogamKépKép

Na sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi!
Miért nem lehet derekat masszírozni? Nekem az esne a legjobban, bár konkrétan nyomkodni mi sem merjük, csak simi, de az olyan finom!

Ja, én úgy tudom, hogy minél később nő ki a bölcsességfog, annál bölcsebb az illető... Uhh, most a Süsü a sárkány ugrott be, mint lehetséges forrás! KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Csilla
ha az uh jó eredményt mutat akkor ne nagyon izgulj, már több helyen is olvastam és a saját dokim is mondta, hogy ez egy felesleges vizsgálat, már be is akarták szüntetni.Külföldön már nincs is. Egyébként meg ha alacsony az érték az jobb, mint ha magas lenne.És hát igen, ha nem jókor küldenek el akkor az eredményed nem is lehet jó.
Ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kismama2004

Sis

Vérbőségset okoz.Az hogy otthon a párod egy kicsit simizi meg nyomkodja az más, de a masszőr célirányosan csinálja és nem szabad. Kiveséztük már a lányokkal ezt a témát is. Ja igen úgy tudom talpat sem lehet masszni.
Én csütörtökön megyekKép már nagyon váromKép

Kép
Kép
kismama2004

Jaa, értem, és jogos.
Talpon meg reflexpontok miatt nem szabad, mert az bármit beindíthat, amit nem kéne. Párom viszont istenien meg tudja tornáztatni, minden pici izmomat érzem olyankor Kép

Mindennek ellenére spéci kismamamasszázst bevállalnám szívesen. Nem tudjátok, hol lehet, és mennyibe kerül?

Ja, tegnap kitakarítottam, és esétre leszakadt a derekam a helyéről, még most is fáj! Nem vagyok pedig olyan nyámnyila.. Kép Na mindegy, úgylátszik, tényleg pihi ezerrel, más megoldást nem tudok.

Páp

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szilvi Kép köszönöm szépen a babád adatait. Nekem egy hét múlvára a tiédhez képest 1 cm-t kellene nőnie a kicsinek. Remélem azért minden rendben lesz. Köszönöm a drukkokat.
Vendég

Noémi!

Boocs, de most jutott eszembe, hogy én 7hét 6 naposan voltam UH-n, és az adataim a következők:

Uterus: 63*73mm, Nyh. vast.: 19 mm, szabályos, 33mm-es petezsák, CRL: 14 mm, szívműködés ok, szikhólyag látható.

Szerintem ez is egyénfüggő, mert ahhoz képest, amit a dokit mondott, hogy kellene lennie, az enyém sokkal nagyobb volt annyi idősen. Ettől függetlenül azért pihenj sokat, én biztosan kiíratnám magam a helyedben!

Sisotris

13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bkriszta!Emil-cím a profilomban,írj nyugodtan,kiváncsi vagyok neked hogy zajlott!

Kép

Kép
tündérke26

Már senki nem írja a heteket???
tmarie

De, én szoktam, viszont tényleg sokan elfelejtik. Irgum-burgum!

Bodza 16+3

Kép

Kép

Kép
bodza

Noémi!

Az első két ultrahangon (5.hét, 8. hét) nekem is kisebb volt minden mért adat. Mi is paráztunk, de feleslegesen. A 12. heti ultrahangon már minden megfelelt. Behozta a kicsi a lemaradást Kép
Előre ne idegeskedj, mert az viszont árthat. Tudom, így utólag könnyű ezt mondani...
Szorítok nektek nagyon, hogy minden rendben legyen!

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy ha az utolsó hónap előtt táppénzre íratom magam (az ötödik hónapban), az befolyásolja-e a GYED összegét?

GMano
18+5
gmano

Csajok,
épp ma vagyunk félidősek (20+0). +3 kg-val, minden napos mocorgással, jó alapos szorulással, kezdődő szénanáthával (30 tüsszentés/nap) és egy nagy adag optimizmussal és jókedvvel, főleg ha süt a nap.
Mindenkinek csupa ilyen jókatKép kívánok...
Puszi
Kati
20+0
Vendég

Én is, ghrrrrr-mhrrrr!! :P

Sisotris
13+5

Ja, mellékesen kérdem, csak ezt a három smiley-t lehet alkalmazni? Pedig annyiféle hangulata van az embernek Kép

Pl.
:I = egykedvű
:P = nyelvöltős
:D = nálam ez volt a "teliszájú" vigyor
:* = itt egy puszi
:S = ez, ha rosszul vagyok
;) = ez kacsintás
O_o = ez ledöbbenős/nemértős
:P- = ez nyálcsorgatós

stb.stb.stb.

A nagy O betűs meg a meglepődős volt... Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bodza!

Kép))
Jársz kismamatornára? Milyen?
Én csak sétálok, de az is jó Kép remélem a következő vizsgálatok a doki azt mondja, hogy nekem is lehet járni, bár kicsi rá az esély Kép

Tmarie 15+3
tmarie

Gmano!
Több, mint féléve dolgozol? (180 biztosított napod van?)
Akkor nem befolyásolja

Nemesek!
Gratula Kép és majd csak 1 hónap múlva leszek félidős Kép
tmarie

Lányok!

Gondolkoztatok már azon, hogy dúlát akartok-e fogadni? Állitólag nagyon megkönnyit(het)ik a vajúdást és a szülést. Bár őszintén, én szülésznőt fogadtam, neki nem ez lenne a feladata?

Fogadott szülésznő feladatkörébe vajon az is beletartozik, hogy végig ott lesz velem? Előtte is lehet vele találkozni? Szerintetek? Én Csűrös Erzsikét kértem fel az Istvánból akinek nagyon jó hire van, adott is egy névjegykártyát, de igazából nem tudom, hogy mit is kérhetek/kérdezhetek tőle.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Szerintem a fogadott szülésznő végig ott lesz veled, legalább is a Péterfy-ben én erről olvastam. És előtte is lehet vele találkozni, sőt, jó is, hogy van, mert később, asszem ő fogja majd csinálni valami NS? (nemtudom milyen) vizsgálatot és nem kell soha sorban állnod!
tmarie

Végre tudok valamit. Kép NST = non stress test

Azért non stress mert nem terhelt, tehát nyugalmi állapotban figyelik a baba szivműködését, meg még ki tudja mi minden mást.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Tényleg az! Kép
tmarie

TMarie!

Köszönöm! Tavaly március óta ugyanazon a munkahelyen dolgozom. Kép

GMano
18+5
gmano

Davallia!

Ne aggódj!!! Ha veszélyesen alacsonyan tapadt volna meg, akkor úgyis fektetésre fogott volna a dokid!!! Akkor van csak baj, ha a méhszáj közelében (vagy rajta) tapad meg a lepény. Ahogy nyúlik és nő a méhed, úgy fog egyre távolodni a méhszájtól (és a veszélytől). Ne aggódj! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Davallia!

Tényleg nem szerencsés, de ne emelgess és sokat pihenj!!!!!!!!!Ha már a dokid nem világosított fel akkor menj legalább el a védőnőhöz és kérjél tőle tanácsot.Úgy tudom, hogy a mélepény hogy úgy mondjam vándorol, tehát később lehet, hogy máshol fog elhelyezkedni. Mindenképpen kérj tanácsot.

Szia
18+6

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Köszönöm mindenki gratulációját, részvétét és egyéb megnyilvánulását fog-fogászat ügyben!

Hát nem mondom hogy nem érzékenyKép de hát ez vanKép
És hogy hogy mertem elmenni??
Hát úgy hogy még sosem volt se tömésem se foghúzásom, így dunsztom nem volt, hogy mire vállalkozokKépKép
Hát mostmár tudom, hogy nem ez lesz a kedvenc sportom!

Na most rohanok, mert fő a riszes-zöldésges husiKépKépKép, majd este még jövök

Megann 17+3(és még mindig mini hasKép)

Kép

Kép
megann

Davalla!

A lepény valóban vándorolhat szokták azt is mondani, hogy felkúszik a terhesség előrehaladtával. Ne izgulj, de nagyon vigyázz magadra.

Lányok!

Nektek köszönöm az együttérzést.

Kriszta
16+5

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Davaillia!
Ne idegeskedj!!! Az nem jó!
Mit mondott a doki, miért lehet veszélyes???

Gmano!
Akkor nem kell izgulni. Ha a fizud több, mint 118.000 Ft, akkor a max. GYED-et fogod kapni, de előtte igényeld a TGYÁST, főleg, ha jóval meghaladja a fizetésed a 118.000-t! (a táppénz asszem a Te esetedben a 2004. évi bruttó átlag fizetés 60%-a lesz, ha korábban is dolgoztál, akkor 70%
tmarie

hello Kép

Noémi,
pihenj sokat!figyelj a táplálkozásra, hátha javul a helyzet! a kevés magzatvít nagyon nem jó:8 drukkolok, hogy minden jó legyen!

RokicaKép
vége az idegeskedésnekKép
jó, hogy a főnököd rendi volt!

AngelaniKép
én ugyan 1980. után születtem 3 évvel, de nekünk még akkor sem volt kocsink, így babaülés sem, ez tényKép
amúgy igazad vanKép
én is ezekre szoktam gondolni, amikor rámjön a para a baciktól, víztől stbKép

Csillám
hogyhogy már most mész terhelésesre? te már hány hetes vagy? én csak a 24.hét után megyek majd! de azt se váromKép pfúúúj...nem tudom hogyan bírom majd ki a wc-re rohanás nélkül a hasamban a cukros löttyel 2órán átKép

Bkrisztina!
Ez elég durva, hogy ma meghalt anyósod. Én nem is tudom, mit éreznék, ha az enyémmel történne, mert marhára nem bírom őt...bele sem tudok gondolni igazán! Nem is tudom mit írhatnék. Mindenképpen szomorú a halála valakinek. Részvétem NektekKép

Sistoris,
én masszőr vagyok, -masszőzKép vagyis a nőnemű masszőrt így hívjákKép
a legtöbb masszázsfajtát tényleg nem szabad a terhesség során alkalmazni, ezt tényleg nagyon komolyan kell venni!
Vérbőseget okoz, meg az anyagcserében is változásokat idéz elő!
De a simításokat szabad csinálni terheseken is, csak dörzsöléseket és a gyúrást nem!
biztos a kismama masszázs jó lehet, sajnos azt nem tanultamKép de nekem is jól jönne!Kép
a szüléskor viszont jó az alhasi vérbőség, oda velünk elvileg be fog jönni egy masszőr- bár még meggondolom, -aki tud olyan lazító masszázst adni, aminek a hatására állítólag 1-2 órán belül meglesz a kicsi! De a szülésem intimitása védelmében lehet, hogy én mégsem akarom, hogy egy idegen férfi bejöjjön oda...

Mea!!!
Mi újság?Ritkán írsz! AFP eredmények megjöttek már??? Írj, hogy mi van veletek!!!
puszi!

Üdv:
Zsófy
21hetesKép
zsófy

Bkrisztina!
Mi történt??? (bocs, de nem volt időm teljesen végigolvasni)
tmarie

Lányok!

Angolul tudók részére ajánlom a következő lapot:

http://www.birthingnaturally.net/birth/index.html

Arról van szó, hogy a vajúdás/szülés különböző stádiumaiban mit érez és hogyan viselkedik a szülő nő. Nagyon érdekes!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bocs,hogy már megint ideszemtelenkedek,én nyári babás vagyok,tehát jóval előttetek járok,gondolom jól jöhet pár jó szó.
Davallia!
Azt ugyan nem tudom hanyadik hétben jársz,de nyugodj meg,és feküdj amennyit csak tudsz!Nekem a 13.héten derült ki,hogy a lepény mellső falon,a méhszájat elérve tapadKép
Én is rögtön beparáztam,mert ugyan 4.gyerekem,de ilyen egyikkel se volt.Nem kellett szigorúan feküdnöm(ami egy igen fürge 2éves mellett amúgy is lehetetlen),de amikor csak lehetett,ledőltem az ágyra.Az eredmény:18.héten teljesen jó helyen a lepény.Én azért azóta is visszafogottabban működöm,a maratoni távot nem vállalnám be,de már rég nem kell a széltől is óvnom magam.
Szóval nyudogj meg,pihenj sokat,és a köv. vizsgálatnál már csak legyinteni fogsz.
Na,bocsi,hogy beleszóltam!

BKrisztina akkor küldesz mailt?Címem a profilomba.

Üdv,Tünde.

Kép

Kép
tündérke26

Davailla,
nekem a fiammal volt ugyanezKép. A genetikai uh-on derült ki, hogy a méhlepény teljesen fedi a belső méhszájat. Ennek köszönhetően a doki mondta, hogy nem szülünk, hanem császár lesz. Így készültem 5 hónapon át, és a 38. hetes uh-on (amikor már megvolt a császár, illetve a befekvés időpontja) kiderült, hogy a fiam volt oly kedves és a buksijával szép fokozatosan felnyomta a méhlepényt. Így aztán császár törölve, és jött a szülés, amiről semmit sem tudtam... nem jártam tornára, sem légzőgyakorlatokat nem végeztem stb. Tiszta para volt az utolsó 2 hetem.
Ami a lényeg, én ezért lettem veszélyeztett... ha bármilyen okból kinyílik a méhszáj, könnyen elvérzik az ember. Nem lehet ezért sem szexelni, sem fizikai megterhelést végezni. A szülés nem indulhat meg spontán, mert akkor először a méhlepény születne meg...Kép
Na, de semmi vész, ha a te esetedben nem a méhszájon van, még úgyis változni fog a helyzeteKép!!!
Üdv,
Kati
Vendég

Vááávávávávává fagyifagyifagyifagyi vávávávávává!! KépKépKépKépKép
Sikerült beszereznem egy hatalmas adag főzöttet, úgyhogy most élvezkedek Kép

Zsófy!
Köszi tanácsodat, észrevettem egyébként, hogy nem is esik jól, nemhogy a hátamon, de még ha magamnak nyomkorászom a vádlimat, az sem, szerintem érzi ilyenkor az ember szervezete, hogy mi kell neki.
Én biztos kérnék olyan masszázst, fini a páromé is, csak ő védikus masszázst tanult, az meg inkább görcsök lazítására jó.

Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Bkrisztina!
Hát ez tök kiakasztóKép
Most olvasom valaki hozzászólását!Meghalt az anyósod...
Mi történt?Párod hogy viseli??
KiborítóKépKépKépRészvétem!!!

Lányok!
Megjött az elsőKép AFP eredményem 1,4MOM!
Az ugye jónak számít???

El kell mondanom valamit, az én egyetlen csodálatos anyukámról!Kép
Ma elmentem vele piacozni, szétnézegettünk stb... hát nem vett a babámnak egy édi együttest????
Van benne kis rékli, talpas nadrágocska, sapi, előke!
Mondom neki ez hihetetlen, nekem azt duruzsolja hogy babonából ne vegyek még semmit erre ő kielőz!
Azt mondta, hogy jól jegyezzem meg, hogy ő vette az első ruhácskát. Tisztára könnybelábadt a szemem még most is!Olyan dárga...., úgy mondta, mintha már holnaptól nem találkoznánk többetKépKépKép
Mindjárt bőgökKépKépKép ...................már késő, sírok........................................................................... ...............

Boccccs

Kép

Kép
megann

Lányok!

Tünetmentes ez a méhlepény-mizéria? Nekem még nem mondtak róla semmit, tudom, hogy korai is lenne, csak rámhoztátok a frászkarikát Kép

Megann Kép

Gratulálok anyucidhoz, én most enyémmel tartottam egy kis hatásszünetet, mint írtam pár napja; erre fel tegnapelőtt felhív, és kioktat, hogy bezzeg, ha kell valami, akkor egyből megyünk... Hát, most már jusztse, egy jó darabig legalábbis Kép

Nem panaszkodom!! Akkor sem! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Noémi!

Előkerestem én is az ultrahangot:

6 hét 5 naposan CRL= 5,4 mm.
A petezsákot nem írták, de megmértem vonalzóval, kb 11mm-es.

Ekkor azt írták a papírra, hogy 5 hetes.

Pont 9 hetesen: CRL 2,2 cm (nem tudom, hogy mérték, mert nekem a vonalzó éppen csak 2 cm -t mutat, a petezsákot meg 27 mm-esnek mérem.
Azt írták rá, hogy 9 hét 1 nap.

Bár azt nem tudom, a fénykép a tényleges méreteket mutatja-e. (az 5 mm-es méret a vonalzón is kb. annyi)

Uxi

11+0

KépKépKépKépKép
uxi

Sis!
Bocsi mindenkitől, gondolom én ijesztgetek itt Kép! Nem volt szándékomban...
Egyébként teljesen tünetmentes, az uh-on mindig nézik, hogy hol tapad, ez nagyon fontos.
Nekem jelenleg a fundusban...
De akit érdekel, előkerestem a régi papírokat (természetesen mind megvan).
Orvosi nyelven (azt hiszem ez az ide vonatkozó): placenta praevia tot. = lepény a mellső falon végig, a belső méhszájat fedően tapad.
De mint már írtam, ez változik...Kép hogy most hol van csak annyiból számít, hogy jelen esetben jobban kell vigyáznia magára az ember lányának.
Remélem, tényleg nem izgatja senki magát ezen... még korai lenne a végkifejlet miatt aggódni. Max. császár a vége. Vagy rosszabb esetben erre készülsz és nem!
Kati
Vendég

Kati!

Köszike, annyira azért nem ijedtem meg Kép Csak a kíváncsiság,tudod... Arra meg teljesen kielégítő választ kaptam, köszönöm szépen!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Bkriszta!
Őszinte részvétem! ( bocsi, hogy utolsóként).

Hari!
Gratula a pocidhoz!
Nekem is ilyen hasam volt a 13. héten.
Most úgy nézek ki mint egy vizilóKép
Holnap felteszek képet.
De valahogy megállt a növésben.

Jajj, még annyi mindent vissza kell olvasnom.
Legfeljebb majd holnap reggel átnézem, mert holnap korán kelünk 4:45-kor (ma is). A párom megy melózni és én is fel szoktam kelni vele, illetve én keltem. Bár próbál halk lenni, de belebetegednék ha nem én csuknám ki az ajtón, vagy ha nem adna búcsúpuszit. Jézus! Én még mindig szerelmes vagyok belé? Hááát, lehet, de nagyon jól megvagyunk.
Na jó, nem írok ilyeneket. Ez nem érdekel senkit és nem is ide tartozik, de olyan jó volt megosztani veletek!
Jó éjt mindenkinek!
Szép Babás álmokat!
Sziasztok!
Angelani
17+2

Kép
angelani

Sziasztok
csak erre van most időm Kép bocsi
üdv
p

Kép
penna

Penna!

Ezer köszi, plusz megmondanám a sárgára festett adatot is Kép 25év/Bp III.

Köszi még1x!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na itt vagyok!
Kicsit összeszedtem magam, bár amikor elmondtam a férjemnek a mai eseményeket...(szintén zokogva)
Neki is összeszorult a szíve, még a szeme is könnyes lett...

Na jó mostmár megyek, nem kísértek itt továbbKépKépKép
Úgy látszik ez egy ilyen melankólikus nap!
Inkább megyek és felkutatok valami csokikát a szekrénybenKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!Kép

Jól vagyunk, még nincs meg AFP eredmény, de még csak múlt hét elején vették le, úgy-hogy lehet, hogy már csak jövő hét elején lesz meg.

Edina!Kép
Neked megvan már? Mennyi idő itt a II.nőin???

Zsófy!Kép
Ritkábban írok, de minden okKép
Veletek?

Holnap megyünk babanézőbe sogorunkhoz, most született a baba április 1-én 50 cm-rel és 3700g-malKép
Kiváncsi vagyok nagyon a kicsireKép

Zsófy!Kép
Majd mesélekKép Lehet, hogy fotózunk, akkor felteszem ideKép

Zsófy meg én rokonok vagyunk, jobban mondva a párom uncsitesójaKép és jóóóóóóóóó messze kerültünk egymástól és majdnem egyidőben születik a babánk és ezek után remélem tényleg kislányka lesz enkünk is és akkor jó barátnék lesznekKép

Mindenkinek sok sok puszit!

Ja már 56kg vagyok, hirtelen 1 hét alatt 1 kg rám jöttKép

Mea
mea

Ja és 17+3 napos vagyokKép mindig elfelejtemKép

Mea
mea

Megann!
Most jutott eszembe, front jön, esővel, azt érezted, közrejátszott az én mai hangulatomban is.
Nekem fagyi kellett hozzá Kép

Mea!
Irigyellek babanézés miatt, én is akarok, csak nagyon messze lakik gyerekkori barátném, aki decemberben szült kisfiút Kép Mindegy, egyszercsak biztos sikerül Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok Lányok!

Olyan jó köztetek lenni, mindig olvaslak ám benneteket.
Csak nagyon kevés időm van irogatni nektek, meg igazából már azokhoz a dolgokhoz nem bírok hozzá szólni amiket írtok, de jó tudni, hogy jól vagytok mindannyian!!!!!

Magamról picit: Nagyon jól vagyok. Minden rendben van velem. Az ultrahangos vizsgálat is rendben volt, elvileg májustól lehet babánk.
Nagyon sokat edzek, heti 10-12 órát, lefogytam 7 kg-ot egy hónap alatt és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Nem volt egyszerű ez a pár hét, de mozgás és a sport szeretete túlvitt mindenen, és ma már úgy érzem magam újra mint régen. Nagyon sokat segített az akupuntúrás kezelés amin részt vettem, teljesen kicserélt. Erőt adott a folytatáshoz, hogy legyen hitem mindenben. Például először bármennyire vágytam is a mozgásra, arra, hogy mozogjak, nem igazán ment. Meghaltam 100-szor futás közben mert annyira nehéz volt egy műtét után és egy elvesztett baba után visszaállni a normális életbe. Szóval belehaltam egy párszor mire megtalálam önmagam. Volt amikor futás közben elestem és nem igazán tudtam felállni, de muszáj volt és folytattam tovább. Nagyon nagy harc volt, de sikerült. És nagyon Boldog vagyok. A Párom is az. Nagyon jól vagyunk. Bizakodunk a Bébiben ami majd nyár végén fogan, remélhetőleg.
Jó olvasni Benneteket lányok mindig, mert akkora erőt adtok a folytatáshoz, hogy nem találok rá szavakat.
Az esküvő előkészületei vadul folynak. Már majdnem minden a helyén, márcsak végső simítások vannak. Ha minden jól megy a hétvégén felteszek magamról és a páromról képeket, hogy lássátok kik is vagyunk valójában.
Szóval nagyon sokat gondolok rátok. És az Én Drága Jó Istenem nagyon vigyázz rátok!

Már csak 67kg vagyok. (182cm)
Mindenkit puszilok a legközelebbi jelenkezésig!

Per me, per sempre

Üdv mindenkinek

Zsuzska

Kép
pgsuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?