Sziasztok!
Dorka
Szerintem igenis fontos a hőmérőzésben hogy azonos időben mérd. Én hétköznap reggel 6-kor kelek, de korábban hétvégén nem keltem fel ekkor, és a szokásoshoz képest 4-5 tized fokkal többet mutatott a hőmérő pár óra múlva. ez pedig becsapós lehet. Annak nem látom értelmét, hogy 2-3 mérésből "átlagoljál", sosoem lesz egyértelmű a görbéd. HA rászánod magad, én a higanyost javaslom, és a 10-12 perc mérés alatt is el lehet szundikálni, nem vészes
Majcsi
Sajnálom, tényleg
Évi77
Örülök hogy visszajöttél, már nagyon hiányoltunk!
Most akkor hogy vagy a ciklusodban? Mert ez a 71 nap kicsit sok ha nem vagy babás
Netán lehet éppen megint drukkolni?
Judyt
A többi kérdezettről nem tudok semmit
Gyöngyi
Drukkolok hoyg midnen rendben legyen, remélem tudsz pihenni és nem kell korábba korházba menned!
Vanda
Máté biztos megvárja még azt a 2 hónapot, hogy kész szobácskájába költözhessen be
Wish
Mindig elfelejtem, bocsi
Mikor mész vérvételre??????
A héten már tesztet is csinálhatsz, nem?
Lányok
Szuper volt a hétvégénk, csak annyira de annyira rövid volt
A hely fantasztikusan jó volt, a kaja eszméletlen, azt hittük 2 kiló plusszal jövünk haza, de mégsem
Az élményfürdő nagyon profi, a szauna-park meg olyan mintha egy elvarázsolt, keleti helyen lenne az ember
Az aroma-kamra lenyűgözött, ott el is tudtam volna aludni
Igazi kikapcsolódás volt, luxus, kényeztetés, nagyon jól éreztük magunkat mindketten
Babaproject szemponjából: sajnáltam hogy nem az ovuláció idején voltunk ott
Amúgy ritkán járt az eszem a babán függetlenül attól, hoyg elképesztő sok kisbabás szűlő volt, meg kisgyerekes család
Sőt, volt egy kb. 6 hónapos kismama is, nagyon szép pocija volt, és amig néztem csak mosolyogtam, és cseppet sem fájt
Tök nyugis érzéseim voltak
Remélem 1 hét múlva is ezt modnom ha jövök a menzis hírrel
Ja, majd hozok néhány képet is, asszem berakom az albumomba, hátha érdekel valakit
Babus
Nem voltunk sehol a szállodán kívül, mert kevés volt az időnk és eszünkbe sem jutott még a várba se felmenni
Stella
Hoyg vagy szabi után? Jól kipihiztétek magatokat? El is utaztatok valahová?
SZép napot mindenkinek!
Tündi