Új privát üzeneted érkezett!

ÁgiKép

Rizstej és társai a bioboltokban, esetleg a DM-ben található meg.
Biozöldségről azonban nem tudokKép
nekem is sikerült lebetegednem ebben a szép időben. Torokfájás, köhögés, orrdugulás....

Koda

Kép

Kép
koda

Koda Kép

Te tudsz valamit! KépKép
Hol a biobolt Miskolcon? Kép

delice

vagyis... ööööööö. bioboltok! Kép

delice

Sziasztok Lányok!
Nem tudtok véletlenül olyan valakit aki vállal gépi himzést, egészen pontosan nevet hímezni törölközöbe?????????

Melinda
adnilem

Sziasztok!

MarikaKép
Nagyon jók a képek! Nekem is az "ölelős" tetszik legjobban! Olyan megható! És te is nagyon csini vagy az új séróddal!Kép
A torta is jó nagy, szerintem 1800-ért nem volt drága!
De jó lenne, ha már ott tartanék! Mármint hogy egyedül mennénk hozzátok! Na, de ami késik, nem múlik.

Megvolt a húsvét, nagy eszem-iszomból állt! A kicsi éjjel 2 órát felvolt, és csak beszél-beszélt... Szerintem megterhelte a gyomrát! Pedig próbáltam visszafogni, de mindig csipegetett!

PankaKép
Nagyon helyes kis locsolólegény lett Beniből!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szia Melinda!
Én tudok. A Színházzal szemközti közben lévő Blue Szépségházban keresd Balogh Tünde kozmetikust. ő foglalkozik ezzel is.

Gyöngyöske
gyöngyöske

ágiKép
Itt lehetne érdeklődni. Hirtelen ennyit tudtamKép

Bio-tár
3527, Zsolcai kapu 4-6
06-46-411464
H-P: 0900-1700,
Szo: 0900-1200

Herbatár
3525 Miskolc, Széchenyi István út 86.
Telefon: (46) 417067

Herbária 9.sz. Szaküzlet
Miskolc 3527 Korvin Ottó u.6 46/341-537

Margaréta Drogéria
Miskolc 3529 Testvérvárosok útja 16
46/431-200

Gyógynövénybolt
Miskolc (Cora)

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok

Nem vesztünk el mi sem, de munka mellett az élet nem oly' könnyű! Reggel héttől dolgozom egyig, de ebből mindig kettő, fél három lesz mire hazaérek, pedig két percre lakok a cégtől. Munka rengeteg van, de élvezem, és azt hiszem jobban tudom értékelni, mi is az az anyaság, mert Beni rettenetesen hiányzik. Ha hazajövök, le sem mászunk egymásról egész nap.
Nézzétek a nagy fiam:

Már nekünk is van két fogunk alul, és felül jön most négy, teljesen be van duzzadva az íne.

KedveS Szülinasposok, Névnaposok!
Mindenkit köszöntünk szeretettel, akit elmulasztottunk!
Kép

Ági
Mi a Milupa Aptamil HA-t ettük egészen pici korunktól. Most a Milumil eszi Beni, de ez is ízlik neki. Soha nem volt semmi bajunk vele. Ezt kapja naponta kétszer: reggel és este.
Napközben vettem neki cseresznyés pépet, grízt és felváltva adom neki, délben főzelék.

Panka
Hogy vagytok? De nagy már Beni! Nem tudok ezzel a gyorsan telő idővel mit kezdeni. Egyszerűen néha megállítanám az időt. Azt viszont nem tudom mikor lesz Beninek kistestvére, mikor fogok tudni ismét nyugodt szívvel eljönni, de egy biztos, hogy lesz kistestvérke!

Koda
Hatalmas a cipód! Ezt kenyérsütőben sütötted?

Na megyek, mert megyünk fürdeni, vacsizni.

Puszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Itt van Beni!

Kép
nzsuzsa

Sziasztok!

Koda Kép
Szuper !! Nagyon nagyon nagyon köszi a bioboltok címeit!! Kép Kép

Kép

Zsuzsa
Egyszerre jön 4 fogi? Az nem semmi! Kép
Rebekának most össz van 4. Kép
És egyelőre úgy tűnik nem jön..
Jó sokat melózol!
Milyen különbözüek vagyunk! Én még azt sem tudom elképzelni, hogy 3 éves korára visszamenjek dolgozni. Hogy itthagyjam, vagy ezért oviba küldjem...
A Milumilt kipróbáltam ,még pár hete, mert a cég küldött egy próba csomagot. Hát mit ne mondjak.. Összekutyultam, ahogy meg van írva, de olyan gusztustalan lett az állaga , na meg a szaga....arról ne is beszéljünk! Meg totál habos is lett. (az ízét ne kérdezd, nem mertem megkóstolni Kép )
Persze Rebeka sem kérte.
A Beba kicsit biztatóbbnak tűnt, de azt meg állandóan át kell szűrni, mert az meg darabos Kép
(nem megy ez nekünk Kép Kép )
Beni mekkora lett! Most hány kg?
Jól látom, hogy fogmosáshoz készülődik éppen? Vagy az nem fogkefe Kép Kép hiába nézem jobban, nem tudom eldünteni, hogy micsoda! vagy inkább kiskanál? Kép

Na sziasztok.
ma sokat dumáltam....

Ági

delice

Sziasztok!

Most csak egy rövid bekukkra futja. Ma voltam dokibácsinál, elvileg minden rendben, már jövő héttől járnom kell NST-reKép, nem sikerült kihúzni még 1 hét haladékot. Na de hátha Molli aktívabb lesz mint Beni volt.
Lenne egy kérdésem, hátha tudja valakiKép. Eddig a fundushoz mindig egy szám/K volt írva, de ma dokibácsi azt írta, hogy px/3. Nem tudja valaki, hogy ez mit jelent?

Puszi, Panka

panka

Gyöngyöske!

Ezer köszönet.Meg fogom keresni.

Melinda
adnilem

Zsuzsa!
Beni már hatalmas gyerek lett kész nagyfiú.
Mikor jösztök el hozzánk? Ha tudnál jó lenne ha április 7ig jönnél. MEgmondom hogy miért. Szeretném ha készitenél egy pár digitális képet Hannáról. HA a Rossmannban ápr 10ig hivatom elő akkor a 10X15ös kép 25ft és internetről is meg lehet rendelni.
EGY ismerősöm érdeklődik a babaúszásról. Tud valaki valamit mondani róla? Mikortól lehet menni , hol van mennyibe kerül stb.
Panka!
NEmsokára meglesz Mollika is. Gyorsan repül az idő.

Kép

KépKép
búzaszem

Andi!

Zalán babának NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Magdi Lili
lilien_csenge

Már tegnap is elakartam küldeni , de nem lehetet.

Magdi
lilien_csenge

Zalán baba!
Ezt neked üldöm nagy szerettel. Csak eddig nem tudtam, mert nem működött ez az izé:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Zalánnak Kép

Kép

Sok sok boldog névnapot!

delice

Sziasztok!

Mit szóltok az üzenethez? Ki lehetet az a pihentagyú aki képes tönkre tenni a Babanetet? Miért zavarta őt?
(az a baj hogy erre sose lesz meg a válasz.)
lilien_csenge

lilien_csenge

Sziasztok!

Búzaszem

A babaúszás engem is érdekelne. Most úgy hallottam, hogy a Futó utcán is van ilyen lehetőség.
Meg van a Barlangfürdőben és Szikszón is, de részleteket nem tudok. A barlangfürdőben nyitás előtt van a babaúszás, amíg "tiszta" a víz.

Megnevezés: Termál Barlangfürdő
Cím: 3519 Miskolctapolca, Pazár sétány
Telefonszám:46/369-452
Nyitva tartás:Jún. 1-szept. 15. H-V 9-19 h;
okt. 1-máj. 31. H-V 9-18 h.

Talán itt tudnak segíteni.

A szikszói itt van:
http://www.szikszo.hu/uszoda.html

És a Mazsola muzsikáról hallottatok már, esetleg jár valaki oda közűletek?

Mi is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ZALÁNNAK.

Kép

Niki
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Szerintetek melyik bölcsi a legjobb itt Miskolcon?
Valakinek van tapasztalata ilyen témában?
A körzeti orvosunk ajánlotta, hogy majd esetleg belehetne Marcit adni ősszel, de csak 4 órában, hogy gyerekek között legyen egy kicsit. Szerintetek ilyen esetben ha 4 órában lenne bölcsiben, akkor nekem kötelező elmennem dolgozni a másik 4 órában?
Egyébként nem veszik be?

Niki
Vendég

Sziasztok!

Már szerencsére teljesen meggyógyultunk, biztos a jó idő tette.Kép Szinte egész nap kint vagyunk a kertbe. Egyik du. kivittem Beninek az uzsit, azóta már enni is kint akar, alig tudom behozni.Kép Csak nagyon nehéz megállnom, hogy ne csináljak semmit, de muszáj, mert dokibácsi kiadta, hogy "kímélet, pihenés". Már ez a két hét eltelhetne és akkor jobban mernék tenni-venni.Kép Tegnap már a kisruhákat is kimostam, kórházi motyómat összekészítettem. Lehet, hogy kezdek bepánikolni? Biztos az NST hatásaKép

AndiKép
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de nagyon-nagyon sok boldog első névnapot kívánunk Zalánnak.Kép
Fotót mikor láthatunk a nagyfiúról?

MarikaKép
Milyen nagylány már Dorka a képeken.

KodaKép
Csokitojást sikerült neki egy jó nagy zsáknyit begyűjteni, de mivel neki még nem nagyon adunk csokit, így muszáj nekem megenniKép
Kenyered nagyon jól néz ki.

ÁgiKép
Hú mennyi étel, még végigolvasni is sok, nemhogy végigenni.Kép
Felolvasztott anyatejet Beni sem ette meg, még a főzelékekkel sem.
Ismered ezt a lapot?
Szerintem a rizstej nem egészségesebb, mint a tápszer. Azért a tápszert próbálják úgy alakítani, hogy hasonlítson az anyatejhez. Meg azért ott elég kemény előírásoknak kell megfeleni, az meg, hogy valami bio még nem jelent semmit sajnos. Ez persze csak az én véleményem.

ZsuzsaKép
Beni is milyen nagyfiú már. Nekünk a pelenkázólapunknak van olyan mintája, mint a ti etetőszéketeknek.Kép

Búzaszem, NikiKép
Babaúszás: mi most a Futó utcára járunk, a hely nagyon szupi, a módszertől nem vagyok elájúlva (régen Kalovits módszeresre jártunk és ahhoz hasonlítva nem tetszik). Péntek, szombat, vasárnap de. vannak a foglalkozások, korosztályonként. A bérlet árára már nem emlékszem, egy alkalom, ha egy szülő megy a vízbe a gyerekkel 1300Ft, ha mindkettő 1800Ft.
A Barlangba én még ha ingyen lenne se vinném Benit, nagyon sok rosszat hallottam róla.
Szikszó állítólag nem annyira rossz, de most van egy család akik eddig oda jártak, most pedig a Futó utcára és ők a szikszói után ettől elvannak ájúlva, hogy milyen szuper. Ebből úgy gondolom, hogy nekem a szikszói sem jönne be.
Lehet, hogy túl nagyok az igényeim? Kriszta tehet rólaKép
Mindhárom helyre 3 hónapos kortól lehet menni, babának kell orvosi igazolás.
RövidenKép ennyi, ha még van valami kérdésed csak nyugodtan.

MagdiKép
Milyen üzenethez?
Megnéztem a fotóidat, és nosztalgiáztam egy kicsit, előszedtem a mi velencei karneválos képeinket.Kép Jól érezted magad?

NikiKép
Mi járunk Mazsola Muzsikára (meg Betti és Emese is). Szerintem nagyon jó, legalábbis Beni nagyon élvezi. Gyertek el egyszer, próbáljátok ki. Mi kedden 10-re járunk, de van két csoport hétfőn is, talán 9-től és 3/4 10-től.
Bölcsiben sajna nem tudok segíteni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka

Köszi az infókat!
A babaúszáson mit csinálnak a gyerkőcökkel?
Hány órakor kezdődik? Mennyi ideig tart? Fürdőgatyót hol lehet beszerezni?
Mennyiért? (Mármint a babáknak.)Előre be kell jelentkezni? A víz nem hideg?
Én izgulok, hogy nehogy összeszedjen valami nyavaját. Éppen a mostani Babapatikában van szó erről.
A Barlangfürdőről én is elég rosszakat hallottam, még annakidején a gyógytornászunk sem ajánlotta.

Jó sokat kérdeztem ugye? Majd a barátnőmmel kiszeretnénk próbálni, de csak ha melegebb lesz az idő.

A Mazsimuzsit is megnézzük majd, az egyik ismerős is mesélt már róla. Sok baba van ott?
Úgytudom az első alkalom ingyenes. Ugye?
Meg valahol a Szinvapark parkolóháza mögött van valahol. Könnyű megtalálni
Kép

Szia: Niki
Vendég

Panka!
Én is már decemberben kivasaltam a kisruhákat készen volt minden a baba fogadására. Gondoltam nagy pocakkal nem lesz kedvem már
Köszi az infót a babaúszásról. Mi is el fogunk majd menni, májustól.
Perpike
A bölcsikbe csak akkor veszik fel a gyereket ha a szülő elmegy dolgozni. Túljelentkezés van, jó előtte már egy évvel bejelenteni.
Egy kép Hannáról 10naposan. Végre sikerült lekicsinyitenem.
Kép

Kép

KépKép
búzaszem

Panka!

Tegnap este amikor beakartam lépni a Babanetre azt az üzit írta ki hogy vandálok rongálták meg az oldalt. Úgyanis ha a kedvenceken keresztül nyitotad meg akkor egy Whackerz nevü oldal jött be ami az iszlámot hírdeti.

Niki!

Mi járunk bölcsibe. A Hadirokkantak utcaiba és nagyon tetszik.
MM-re mi is jártunk kb.9-10 hónapot. Nagyon szerettünk járni, amit ott tanult meg Lilike azt tudja a mai napig. Így neki nem volt újdonság a bölcsiben hallott dalok. Igen a Szinvapark mögött van a tánciskola (ELTE) épületében.

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Hétvégére beteg lett Marci (állandóan így csinálja, mikor már nincs rendelés). Torokgyulladás, lázas lett, úgyhogy szombat délben az ügyeleten töltöttük az időnket. De ma már nem volt láza szerencsére.

Magdi!

Köszi a választ. Te már visszamentél dolgozni? Nemtudod véletlenül hogy ha 4 órában járna, kötelező e munkáltatói igazolás hogy én is dolgozom 4 órában, vagy felveszik anélkül?

Úgy volt, hogy hétfőn vagy kedden mentünk volna megnézni a Mazsimuzsit, de hát most halasztva a jövőhétre.

Niki
Vendég

Niki!

Igen én visszamentem dolgozni. Nekem kellett vinnem munkáltatói igazolást.

Magdi
lilien_csenge

SziasztokKép

na végre, hogy ide találtam! Folyamatosan hibát jelzett a gép.

PankaKép
Akkor ezek szerint tényleg működött a babanet, ahogy a DM-ban is mondtad. Csodálkoztam is, hogy akkor nekem miért nem..Kép
A csokidolog nálunk is így történik, csak itt Gábor eszi őketKép

NikiKép
Levél betegség miatt elmaradt, de pótolom. Ebben a szép időben kell nekem is ágynak esnem.
Amúgy Emese tegnap előtt iratta be ádámot a Tokaj szolgáltató ház háta mögött lévő bölcsibe. Azt mondja, hogy szuper. Ő hónapokig nézegette a bölcsiket és minden szempontból megfelet nekik.

BúzaszemKép
Ez a kép valami tündéri! hanna egy tündérkeKép

MagdiKép
Szuper lett az albumotok! És micsoda gyönyörű tortákat láttam!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, 32. hetemben vagyok, május végén fogok szülni a Semmelweisben Dr. Fenesi Istvánnál.Eddig úgy tűnik, kislányunk lesz, de ugyebár sose lehet aztat tunniKép
Most csak beköszöntem, mert lassan indulnom kell itthonról, de ezentúl gyakori látogató leszek itt. hm..ezt nem fenyegetésnek szántamKép
Kellemes napot mindenkinek!
Fény
fény

Kedves FényKép

Üdvözlünk köreinkbenKép Megint van egy kismamánkKép Úgy is kezdtünk "kifogyni belőlük"KépKép Örülönk nektek, gyere gyakran!
És mi lesz a neve a kishölgynek? Esetleg a fiatalúrnak?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Úgy látom mindenki kint van ebben a jó időben.Kép
Nincs kedvetek a héten egy közös Népkertezéshez? Mondjuk pénteken?

Búzaszem, NikiKép
Babauszi árát rosszul írtam, az 1gy+1f 1500Huf.

NikiKép
Uszizni mi vas. 10-re járunk, a többi foglálkozás nem tudom, hogy mikor van. Kb. 1 órás egy óra. A gyerkőccel valamelyik szülő van a vízben és ő csinálja vele a gyakorlatokat (jó esetben, van amikor az oktató ki akarja venni az ember kezéből, de én ezt nem szoktam engedni), hogy miket az elég nehéz lenne itt leírni. Úszópelust már most elég sok helyen lehet kapni (a DM-ben biztos van), kisnadrágot pedig ott lehet venni, az árát nem tudom, mert nekünk volt még az előző uszizásról. Igen, első alkalommal előre be kell jelentkezni, utána már csak akkor kell szólni, ha nem tudtok menni egy alkalommal. A víz 32˙C, szerintem nem hideg (elvileg mondjuk 30˙C-nál melegebb vízbe nem lehetne vinni a babákat az ÁNTSZ szerint). Szerintem már elég meleg az időKép.
MM-et már MAgdi leírta, hogy hol van, szerintem meg lehet könnyen találni. Változó, hogy mikor mennyi baba van, de úgy kb. max. 10 szokott lenni. Első alkalom ha jól tudom akkor ingyenes, ha veszel bérletet, de erről Kriszta tudna bővebben írni.
Gyors gyógyulást nektek.Kép

BúzaszemKép
Nagyon édes HannaKép

KodaKép
Milyen volt a kínai kajcsi?Kép
De Gáboron legalább nem látszik meg a csoki, bezzeg rajtamKép

FényKép
Üdv ittKép gyere csak nyugodtan gyakran. Én külön örülök neked, mert majdnem egyidős kismamik vagyunk. Nekünk is úgy néz ki, hogy leányzó lakik a pociban.

Betti, EmeseKép
Holnap jöttök MM-re? Mi úgy néz ki ott leszünk, remélem most nem jön közbe semmi és senki.Kép

Szombat du. olyan rosszul voltam, be is pánikoltam rendesen, hogy nekem még nem kell szülni, még 2 hetet ki kell húzni. Ráadásul magam voltam itthon Benivel, még ez is rátett egy lapáttal. De vasárnapra szerencsére már jobb lett. Elég zsúfolt lesz a mostani hetem, de azért próbálok sokat pihenni. Igaz ma is elmentem turizni (de muszáj volt, ki tudja mikor jutok el legközelebbKép), olyan édes csajrucikat vettem.

Puszi mindenkinek, Panka (35+2)

panka

És akkor a táblázat:
Kép
Kép
Fájó szívvel, de kivettem azokat a táblázatból akik idén még nem írtak semmit.

NkikKép
Nálad a doki nevéhez kit írjak?

Bea, Kata, Pamacs, Riki, SylkeKép
Olyan régen írtatok, legalább egy kis életjelet adjatok magatokrólKép

P.

panka

Sziasztok!

Szombaton voltunk végre Doduséknál babalátógatóba.
Jelentem, jól vannak.Kép Csak ámultam és bámultam Lórántot. Gyönyörü baba és nagyon gyorsan gyarapszik. Mikor ott voltunk szerintem nagyon jól viselkedett, bár Dodus szerint néha hasfájás miatt van sírás. Reméljük hamar elmúlik!
Annyira jó volt újra látni öket.Kép
neva

Sziasztok Drágáim!
Itt vagyok!
Köszönet egy bizonyos net szolgáltatónak már állandó lesz a jelenlétem! Ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!!!Kép
Mikor megyünk már oda Panka? Ahová másokat is meghívhatunk innen, persze csak magánban!
Mondjuk e hét csüt???

Panka!
Köszönöm a hálás szavakat!
Köszönjük az autót! Aranyos!

Perpike!
MM ről már mindent leírtak előttem!
"Sajnos" már nincs hely kedden így hétfőn 9:45-re tudtok járni. Ha meggyógyultok és van kedvetek akkor holnap reggel 10-től szeretettel várlak ! Az első alkalom abban az esetben ingyenes ha bérletet váltasz! Magánban majd megírom az árakat!

Betti, Ti tudnátok már jönni? Csütörtökön a nagy kékbe? Kép

Mse!
Te már egyáltalán nem vagy itt? Ha vagy még akkor Neked is szól a kérdés a csütörtököt illetően!

Most ennyi! Rohanok a csemetémet kelteni!
Még alszik!
k
kriszta13

Sziasztok!

KrisztaKép
Lassan én is megyek ébreszteni, mert 2 óta alszik, csak még firkantok gyorsan!

PankaKép
Ne ijesztgess!Kép Mégis mi volt? Voltak összehúzódások? Vagy jóslók?

FényKép
Üdv. körünkben!

BúzaszemKép
Nagyon édes Hannácska!

KodaKép
Téged mi (vagy ki??KépKép) döntött ágynak?

Holnapután lesz az eü. vizsga, remélem az nem lesz túl nehéz, jövő szerdán meg már rutinból vizsgázok! Attól egy fokkal jobban tartok...
Azért szorítsatok!

Jaj, lányok, itt olyan jó idő van, már délelőtt is kint voltunk, a kicsit alig lehet az udvarról behúzni, és ha felkel, megint irány kifelé!
Pedig már a nagy takarítást is el kéne kezdeni, de valami kifogást mindig találok...Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Köszönöm lányok, imádom a kiscsajt. Majd csinálok albumot, de olyan hamar eltelik egy nap. Most is itt cuppog a vállamon megyek fürdetni.

Kép

KépKép
búzaszem

Kriszta!

Egy milló bocsi de a mamám elfelejtette nekem mondani hogy oda adta egy ismerősünknek egy temetésre.Úgyanis szegényeknek nem telik már gyász ruhára, mivel nagyon hirtelen halt meg a fiúk (19 évesen) egy nagyon súlyos balesetben.

Magdi
lilien_csenge

És egy jó hír:

VIKI BABA SZERDÁN HAZAMENT!!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

EMESE üzeni az érintetteknek, hogy ma mennek Mm-re. Az úszást pedig ott megbeszélitek

Koda

Kép

Kép
koda

Drága Koda!
Köszi!

Panka!
Olyan nagy már a pocid! Jó volt Titeket még így egyben látni!

Betti!
Jársz a városban holnap? Mondjuk az Arany Corvin környékén? Beviszem a teát oda! Jó? Nagy-nagy szeretettel adom, remélve, hogy ezektől a gyógynövényektől meg fogsz gyógyulni!!

Magdi!
Semmi gond!Egyébként is arra jártam!
Oviról tudsz valamit?

Szeretném a segítségeteket kérni!
Keresek egy jó ovit! Olyan helyet keresek ahol:
- max. 15-en vannak a csoportban,
- jó helyen van,
- aranyosak, kedvesek.
Ugye nem csak az álmaimban van ilyen????

Előre is köszi az ötleteket!
k
kriszta13

Sziasztok!

Ditta!
Vizsgára nagyon sok drukkKép Szorítok, bár tuti befutó vagyKép Levelet azóta váromKép
Nálunk is nagy balhé volt ha be kell jönniKép Már kész módszereim vannak, mit kell csinálniKép

Magdi!
Éljen-éljenKép Képet kérünkKép Nagyon jó az album. Az utolsó kép a legjobbKép

Kriszta13!
Dobj már meg egy méllel, mert nem tudom az emiledetKép

Búzaszem!
Kicsi TündérKép

Panka!
Mi újság? Ugye jól vagy? Kell segítsék, mert megyek hi-hiKép

Fény, Niki!
Üdv ittKép
FényKép Gratula a pocaklakóhozKép

Betegeknek gyors javulást és küldöm a gyógyfejecskéketKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lányok!
Jól emlékszem, hogy volt egyszer itt szó vmilyen orr alá kenegethetős vacakról, ami kisgyereknek segít (talán Betti, Koda). Ha igen, akkor mi volt annak a neve? Szerdától folyik az orra Dorkának, fújni nem akarja (pedig tudja), orrszívóval semmi nem jön, viszont folyamatosan be van dugulva és a száján veszi szegényke a levegőtKép

Puszika, Marika

marika

Niki, Fény!

Kép

Melinda
adnilem

Marika_!

Szerintem az Azulenol orrkenQcsöt keresed.

Melinda
adnilem

Marika!
Mail ment!

Melinda!
Mi újság a virágkötéssel? Azóta is mindig gondolok Rád ha meglátok egy hirdetést!

Homeopátia: nagyot zuhantam! Bence kapta az Oscc.. és a Stodalt. Csak nem akart megszűnni a köhögés. Láz, orrfolyás, orvos. "Még nem tüdőgyuszi!" Miért lehetett volna? Zsák gyógyszer, többek között az első antibotikum. Király!
Már túl vagyunk rajta!
MEgyek mert Bence szedi szét a befizetésre váró csekket!
Hiában a szigor nem hajlandó letenni!
Jó éjt!
k
kriszta13

Kriszta!

Köszi az érdeklQdést az üzletünkben most van virágkötQ, reménykedem, hogy végre megtaláltam a megfelelQ embert.Ha a tanfolyamot kérdezed...én csak akkor akarok majd menni ha Olivéár elment ovodába , állítólag a KISOSZ ? szervez 2-3 hónapos tanfolyamokat..

Melinda
adnilem

SziasztokKép

Marika!
Mi a Nasivin orrsprayt használtuk. Bármilyen orrdugulást enyhített annyira, hogy rögtön tudott tőle aludni éjszaka.

Sajnos Marci is beteg. mandulagyulladása van. Egész éjjel nem aludtunk. A láza is majdnem 39 fölött volt. Csak úgy tüzelt a kis teste.

Koda

Kép

Kép
koda

Ditta!
Ugye sikerült a vizsga!!!
A rutintól sem kell félned! Nyugi! Minden rendben lesz csak egy picit kell koncentrálni a már jól bevett vezetési "rutinokra"! Szorítok!!!

Marci!
Millió gyógypusza!

k
kriszta13

Sziasztok!

Immár sokadjára próbálok írni, de valamiért nem engedett, talán most már rendben lesz minden. Szóval, Koda, kislányt várunk elvileg, persze sose lehessen aztat tunni alapon még lehet ott a lába között valamiKép
Hanna lesz a neve, a fiúnéven még megy az agyalás, egyelőre nincs konszenzus a párommal. Így jobb híján erősen imádkozom, hogy valóban lyánygyerek legyenKép
32. hétben vagyok, gyermekem időnként átrendezi a hasam, sőt, szerintem az össze belső szervem ott belül, ami a környékén vanKép Nagyon mocorog, elég határozottan reagál zajra, zenére, továbbá azt is elég nyilvánvalóan tudtomra adja, hogy nem van kényelmesen és mondjuk ugyan forduljak már meg.
Elég nagy a pocakom, persze ehhez tudni kell, hogy amúgy sem vagyok egy karcsúság, de többen azt hiszik, hogy már ebben a hónapban megszülök. Vagy már túl is hordtamKép
Sylkével találkoztam ma kismamagondozáson, üdvözöl benneteket, és megígérte, hogy benéz hozzánkKép
Én viszont most elköszönök, kellemes napot mindenkinek!
Fény
fény

Sziasztok!

Kriszta, köszi a szorítást, sikerült az eü. is, mostmár "csak" két vizsga van hátra a négyből, persze a legnehezebbek!

KodaKép
Szegény Marcika! Nagyon rossz, amikor a láz erőt vesz rajtuk, és olyan kis elesettek! Jobbulást!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

KrisztaKép
Gyógypuszik megkapvaKépKép
Remélem sikerült Emesével mindent megbeszélni!

DittaKép
Sajnos igen, a láz miatt olyan kis elesett volt éjszaka. Gondolom te már tudod ezt 2 gyerkőc mellett, de nekünk ez az első ilyen betegségünk. Tudod, hogy először mindíg olyan rémsnek és ilyesztőnek tűnik minden.
Ma szerencsére nappal már jobban volt, rossz mint egy ördög. De attől félek, hogy estére megint belázasodik..Most épp alszik, gondolom az éjszakát piheni ki.

FényKép
Úgy látom, a Hanna név nagyon kelendő mostanábanKép Nekem is tetszikKép
Egyébként én is úgy éreztem néha, hogy Marci rendezkedik a pocakbanKép Azt visztont nekem is határozottan tudtomra adta, hogy ha ő nem feküdt kényelmesenKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?