Sziasztok!
Már szerencsére teljesen meggyógyultunk, biztos a jó idő tette.
Szinte egész nap kint vagyunk a kertbe. Egyik du. kivittem Beninek az uzsit, azóta már enni is kint akar, alig tudom behozni.
Csak nagyon nehéz megállnom, hogy ne csináljak semmit, de muszáj, mert dokibácsi kiadta, hogy "kímélet, pihenés". Már ez a két hét eltelhetne és akkor jobban mernék tenni-venni.
Tegnap már a kisruhákat is kimostam, kórházi motyómat összekészítettem. Lehet, hogy kezdek bepánikolni? Biztos az NST hatása
Andi
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de nagyon-nagyon sok boldog első névnapot kívánunk Zalánnak.
Fotót mikor láthatunk a nagyfiúról?
Marika
Milyen nagylány már Dorka a képeken.
Koda
Csokitojást sikerült neki egy jó nagy zsáknyit begyűjteni, de mivel neki még nem nagyon adunk csokit, így muszáj nekem megenni
Kenyered nagyon jól néz ki.
Ági
Hú mennyi étel, még végigolvasni is sok, nemhogy végigenni.
Felolvasztott anyatejet Beni sem ette meg, még a főzelékekkel sem.
Ismered
ezt a lapot?
Szerintem a rizstej nem egészségesebb, mint a tápszer. Azért a tápszert próbálják úgy alakítani, hogy hasonlítson az anyatejhez. Meg azért ott elég kemény előírásoknak kell megfeleni, az meg, hogy valami bio még nem jelent semmit sajnos. Ez persze csak az én véleményem.
Zsuzsa
Beni is milyen nagyfiú már. Nekünk a pelenkázólapunknak van olyan mintája, mint a ti etetőszéketeknek.
Búzaszem, Niki
Babaúszás: mi most a Futó utcára járunk, a hely nagyon szupi, a módszertől nem vagyok elájúlva (régen Kalovits módszeresre jártunk és ahhoz hasonlítva nem tetszik). Péntek, szombat, vasárnap de. vannak a foglalkozások, korosztályonként. A bérlet árára már nem emlékszem, egy alkalom, ha egy szülő megy a vízbe a gyerekkel 1300Ft, ha mindkettő 1800Ft.
A Barlangba én még ha ingyen lenne se vinném Benit, nagyon sok rosszat hallottam róla.
Szikszó állítólag nem annyira rossz, de most van egy család akik eddig oda jártak, most pedig a Futó utcára és ők a szikszói után ettől elvannak ájúlva, hogy milyen szuper. Ebből úgy gondolom, hogy nekem a szikszói sem jönne be.
Lehet, hogy túl nagyok az igényeim? Kriszta tehet róla
Mindhárom helyre 3 hónapos kortól lehet menni, babának kell orvosi igazolás.
Röviden
ennyi, ha még van valami kérdésed csak nyugodtan.
Magdi
Milyen üzenethez?
Megnéztem a fotóidat, és nosztalgiáztam egy kicsit, előszedtem a mi velencei karneválos képeinket.
Jól érezted magad?
Niki
Mi járunk Mazsola Muzsikára (meg Betti és Emese is). Szerintem nagyon jó, legalábbis Beni nagyon élvezi. Gyertek el egyszer, próbáljátok ki. Mi kedden 10-re járunk, de van két csoport hétfőn is, talán 9-től és 3/4 10-től.
Bölcsiben sajna nem tudok segíteni.
Puszi mindenkinek, Panka