Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de óriási az őrület most bent. Egész héten rohanás, plusz órákat tartottam, hogy befejezzük az anyagot, kedden szerenádozni voltam az osztállyal Feldebrőn az osztályfőnöküknél, csütörtökön hozzám jöttek. Fél kettőig itt voltak, de nagyon jó volt. Tegnap volt a ballagás, ahol a lelkemet kibőgtem, nagyon sajnálom őket, mert szerettem ezt az osztályt. A ballagás után mentünk haza a szülőkhöz Borsodba, mert a Pisti bátyjának is most ballagott a fia.
Pénteken voltam a 18 hetesen, odaadtuk a 2000 forintot, és 15 percen át mindent elmagyaráztak, csináltattunk videót is. Nagyon édes volt a kislegény!
Igen, itt is azt mondták, amit Zsolt négy hete, hogy fiú. Mi is láttuk, örülünk, bár a lánynak is ugyanígy örülnénk.
Minden rendben, az AFP is jó lett, úgyhogy meg vagyunk nyugodva. 17 hetes koromtól érzek valami mozgást, ami rendszeresen jelentkezett minden este a kádban, de nem volt egyértelmű. Néhány napja már határozottá vált, és nem is mindig csak este, úgyhogy ez már az, mégha kívülről Pisti nem is érzi, bármennyire hallgatózik.
Szóval én jól vagyok a rohanás ellenére. Most már izgulok a holnapi érettségi miatt! Nem mehetünk be mi magyartanárok csak 1 órakor, addig mind a 10 körmömet lerágom majd, az tuti.
Az újakat Isten hozta, örülünk, hogy itt vagytok! Kriszta, ne félj az új helytől, mi már itt is leszünk neked társaságlént.
Mekkora albérlet kell, merre és kb. mennyit szántok rá? Majd érdeklődöm. Most hallottam egy kolléganőmtől, csak nem tudom a részleteket.
Orsi, szuper lehet a két gyerkőc! Egyébként mivel foglalkoztok? Noszvaj előtt hol laktatok?
Betti, kitartás! Már biztosan nagyon várod, hogy lásd a picit! Alapítványi szobába mész végül is? Majd írj rendszeresen, amíg itthon vagy! Ha emailben elküldenéd a számodat, akkor érdeklődnék, ha nem zavarok.Mert az internet megszűnik majd neked jópár napra...
Vagy én is elküldhetem, és írsz smst, ha van valami. Szorítunk és várjuk a picit!
Én tuti jelzem majd, hogy epidurált szeretnék, illetve, hogy szeretném, ha úgy érzem. Már mondtam Zsoltnak is, azt mondta, megoldható.Illetve ez már nem is epidurális, mert ugye járkálhatsz vele, és a gerinc mellé adják. Talán peridurális a neve, de lehet, hogy hülyeséget mondtam.
Egyébként ezzel kapcsolatban észrevettem, hogy aki rendesen szült, és megtudja, hogy én fentartom az érzéstelenítés lehetőségét, ill. hogy ilyet kérjek, mindig kiakad, hogy mekkora hülyeség... Már unom is a sok vészmadarat, és a "mindenki kibírta, te is kibírod" mondtokat. Én szeretném, és akivel beszéltem, és így szült, jókat mondott róla. Nem árt a babának, nem árt nekem, miért ne könnyíthetnék? Aztán persze lehet, hogy nem kérem majd, meglátjuk. De láttam a barátnőmet 26 órán át vajúdni, végig vele voltam, aztán megcsászározták... Más élményei maradtak volna egy epidurális esetén. Na mindegy. A lényeg, hogy erről megoszlanak a vélemények, és én szívesen is veszem, ha mindenki elmondja, mit gondol, csak nem szeretem, ha meg akarják változtatni a döntésemet...
Kata, a második gyereknél hamarabb látszik a pocak, azt mondják. Az aluszékonyságom nekem még mindig megvan, de már nem olyan vészes. A rosszullétek elmúltak? Liza ördögfióka hogy van? Tegyetek már fel képeket, ha tudtok, kíváncsi lennék a manókra!
Zita, örülök a cukoreredményednek! Az 50 ezer forint a szülésért nagyon sok szerintem, én biztosan nem fogok neki annyit adni... Bár az tény, hogy pénteken meséltek egy orvosról, aki kijelentette, hogy annyi a szülés, mintha valaki 10-szer elmenne hozzá magánrendelésre... De ez nem Zsolt volt, és a lány, aki ezt mesélte (nemrég szült, és a sógornője szülésznő Egerben), azt mondta, Zsolt azon ritka orvosok közé tartozik, aki azt a roma nőt is megnézi rendszeresen a szülés után, aki egy fillért sem ad neki.
Attól ne félj, hogy nem lesz babás szoba. Nem minden szoba ilyen, de oda csak magyarok mennek általában, ők pedig sajnos nem szülnek olyan sokan, hogy megteljen minden szoba. Eddig mindig volt hely. De a szülés előtt majd azért jelezd Zsoltnak is, hogy ilyen szobát szeretnél.
Úristen, de hosszú lett, bocsi... Ha idekerülök, akkor mindig ezt csinálom.
Az unalmas részeket ugorjátok át. Az agyatokra megyek a végén.
Vigyázzatok magatokra és a picikre nagyon, puszi a gyerkőcöknek (is)!
Judit