Új privát üzeneted érkezett!

és én is nagyon gratula a kiscsajokhozKépKépKép!
meg a nemmutisoknak isKépKépKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Penna!
Engem is tegyél be légyszi a tábliba! Kép
Dóri/Gergő 1998.07.03/2005.10.10./Uzsoki/28 év Újpest/11+3 nap/2005.01.03

Nagyon köszi Kép
Dóri
Vendég

Penna!
Hogy mennyire tuti a kiscsaj, nem tudom, az orvos eleg hatarozottan mondta, ugy hogy rozsaszinezd csak be nyugodtan, max majd dolgozhatsz megintKépKép

Nyúlné!
A 12+4 en az en babam BPDje 23mm voltKép

Kép

Kép
megann

Megann!
Mi az a BPD?
tmarie

köszi Megann,itt mindenki hüledezik nekem,hogy milyen nagy az én babám,még a gyerekorvos apósom is,közbe nem is igaz,lehet,hogy az átlaghoz képest nagy,de akkor kapásból neked is óriás,tehát nem egy ritka dolog.a nőgyogyim nem hüledezett a méreten,max.a fütyiméreten,a fejletségen,meg a tánctudásán!
nagy a répája!és akkor mi van?!KépKépKép
mégegyszer köszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

azt hiszem a fejen mérnek valamit,koponyaátmérő vagy mi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tmarie!

A BPD=a fejének az átmérőjével.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

hogy lehet egy fejátmérő 23mm???KépKépKép
meg kell zabálni!mekkora lehet a kukija?Kép
kikészülök!
.......na jó,már kikészültemKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jesszus!engem Húsvétkor kívül-belül meglocsolnak!!!KépKépKép
végem vanKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Így jár az akinek fia van!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Nyúlné!
Külön gratula a kukishoz!!!Kép
Hagy dicsekedjek már én is... amikor a fiam megszületett a kórlapjára felkerült a kukac-méret, tekintve, hogy mekkora volt (4 cm - az egész gyerek meg 54 cm). Ennek híre ment a kórházban, és az összes ápolónő jött megnézni (más osztályokról is), kérdezték, hol lakunk, hogy majd 18 év múltán felkeressenek.
Hát én olyan büszke voltam/vagyok rá... imádni fogják a lányok, és tuti a tiedet isKépKépKép!!!
Csak büszkénKép!
Kati
18+1
Vendég

arik vagytok,köszi
Kati,nem semmiKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nohát-nohát Kép)
Mi számit átlagosnak a szüléskor? Hát lányok hiányában tuti, hogy nem fognak szenvedni Kép

Nyúlné!
Voltál már előadáson a korházban?

Tmarie 13+4
tmarie

nem még,köv.héten támadásba lendülök !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Na, megint itt vagyok egy kicsitKép Ahhoz képest, hogy pakolnom kellene, mert ápr. 2.-án költözünk!!! Nagyon várom! igaz, albérlet és kicsi (1,5 szoba) de külön leszünk és többre nem futjaKép
Penna: légyszi javíts át a lakóhelyet Bp. XIII.ker és a kort is, mármint a babáét, mert mi már előrébb vagyunk 3 héttel. Ma 03.24.-én 17+5! Bár az utolsó mensi így nem tudom hogy lesz, mert dec.-ben rendesen megvolt, sőt tovább is tartottKép
Olvastam a "felmérésről", hogy ki mennyire aggódós. (5-ös vagy 10-es skála?) 5-ösön én most kb 4-es szinten vagyok, pedig már 3. gyerkőc, de egyikkel sem volt ennyi "gond" a terhesség alatt. Ugye egy kb 1,5 hetes vérzés (dec) utána egy fél napos vérzés, utána barnázás, ellenanyag a vérben, egy hónap csúszás miatt nem néztek tarkóredőt, sőt semmit, mert "úgyis menni kell nemsoká"Kép Eddig kibírtam 4D nélkül, de ezek után az előzmények után most el fogok menni, csak akkor leszek nyugodt!
Na, jobb dolog: Én már határozottan érzem a ficánkolását többször is napközben. Az elején csak este éreztem a kaparászást, de most már olyan, mintha megnyomnám az ujjammal, csak belülrőlKépKépKép
És egy fénykép:
Akkor még azt hittük, hogy 12 hetes, de kiderült, hogy 16Kép Tehát kb 2 hete készült. Igaz, 3. baba!
Kép
És mégegyKép Ez apa pocijaKép (kinyomva!Kép)
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocakpanci!

Az én babómra is azt mondták, hogy tiszta apja, mert már most akkora a pocakja. Kép

GMano
17+6
gmano

Pocakpacni,
ez állati jó, nálunk is apa már a 8. hónapban van...Kép
Igaz neki nem rugdos, viszont állati szörös...KépKép
Vendég

Csajok,
most hívtam a Schöfit:
1,5 MOM
54 ng/ml
Ki mit tud erről??? Mit jelent?
A nőci azt mondta, hogy normális, de megnéztem az előző terhességemnél:
1,1 MOM
21 ng/ml volt.
Tud valaki tól-ig határt?
Köszi
Kati
Vendég

NemesekKép

A nyári babásoktol vagyokKép

Nincs miért aggódnod,ez biztos,ha azt mondják ok ,akkor az is.Én nme tudok -tól-ig értékeket ,de leirom Neked az enyémet.

AFP 51 ng/ml
wAFP 47,1 ng/ml
MOM 1,4

Ha esetleg nem válaszolnak Neked a topikban,olvass vissza nálunk,egyszer nagyon kiveséztük a témát,december-január felé fogod találni azthiszem.
De én a neten azt olvastam ,hogy az esetek 80%-ában mindig minden rendben.Ezért én nem is aggódtam sem az afp előtt ,sem utána.Ez csak egy laborvizsgálat,az uh a lényeg,ahol tudom,hogy meg fogsz nyugodni.Kép

Gömbölyű
(28+6)
gömbölyû

NemesekKép
Megérkezett a válasz a túloldalon.(nyári babások)Kép
gömbölyû

Köszönöm GömbölyüKép!
Többen is megnyugtattak odaát, hogy ez okés...
Köszi
Kati
Vendég

KatiKép
Szívesen,gyertek máskor is,ha kérdés van,hátha tudunk segíteni.
gömbölyû

Sziasztok
A téli babásokhoz tartoznék, november közepével, de ott nincs túl nagy mozgás. Bár lehet korai még. Remélem azért nem zavarok itt.
Egy kérdésem lenne hozzátok, mint tapasztaltak. Nekem szinte folyamatosan fáj a hasam. Dokim azt mondta ez belefér, de engem aggaszt. Nektek is volt, van ilyen? Én még a terhességgem elején vagyok, 6+6nál.

Benö
benö

Benö!

Akkor most jól megnyugtatlak!Kép
Szinte mindegyikünknek fájt a hasa!
Ez majd szép lassan alábbhagy, azért van mert húzódnak a méhszalagjaid, nyúlik, tágul bent mindenKép

Nemesek!
Én csak 1 értékre tudom a hátárt arra a MOM ra azt hiszem! Az 0,7-2,4 ig jó ha jól emlékszem a többi nem tudom mit jelent!

Lányok!
Ezennel én is elkezdtem a pocinövesztést, hirtelen egyik napról a másikra annyit nőtt, hogy a kölcsönkapott nagyobb méretű gatyák is szorítanak, és nagyon kényelmetlenek, úgyhogy nincs mese, meg kell vennem az első kismamagatyámatKép

Kép

Kép
megann

Sajnos én nem tudok ebben segítene, nekem nem fájt csak inkább a derekam! De az a hátrahajló méhem miatt. De ha jól emlékszem, sajnos voltak itt is többen az elején hasfájósak, Ők is bizti írnak majd!

Üdvözlégy minálunk!Kép

Ha jól emlékszem, mi kb az 5. héttől kezdtünk itt levelezni, szerintem nem korai.

Kép

Kép
prüntyi

Szia Benő! Üdv a babások táborában! November az még ősz, szóval ide tartozol hozzánk!

Megann! Gratula a pocinövekedéshez! Az enyém is elkezdett szépen lassan nőni, bár még mindig beleférek a legtöbb régi gatyámba.

Én csak két hét múlva megyek AFP-re, amin mérik a HCG-t is (ez meg mi lehet?), úgyhogy engem is érdekelne a kérdés.

Olyan jó, hoyg itt a tavasz!

Rokica! Sikerült eltitkolnod a várandósságod? Mostanában jár le a próbaidőd, nem?

Bodza 14+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Benö,
a november hónap az őszhöz tartozik, vagyis jó helyen jársz! Kép
valszeg a kis terhesség miatt mindkettőbe fogsz irogatni, mert vmiben mi fogunk tudni segíteni, vmiben pedig a téliben a hasonló korú babások miatt.
én is ingázok fentiek miatt a nyári és az őszi között (szülés várható ideje: aug vége, szept eleje).
F.
falina

Sziasztok!
Pocakpacni!
Gratula a pocidnak:-)
Nekem is már elég nagy pedig még nem tartok csak a 15+4-nél.
De rajtam a levegő is meglátszik:-)

Az én párom is már a 8. hónapban van, igaz nem szőrös:-)

Benö!
Nekem még mindig sokat fáj a hasam, sőt be is szokott keményedni. olyankor lepihenek egy kicsit és elmúlik. A dokim magneB6-ot ajánlott az elevit mellé, ha görcsönék. Természetesen ha más jellegű panaszom is van, akkor mennem kell azonnal.

Megann!
Nekem már legalább 2hete nem jönnek rám a nadrágjaim:-)
Komolyan kellene diétáznom. Már felszedtem 5kg-ot.

Jajj lányok!
Mindenkihez egy kérdés.
Valakinél néztek már toxoplazmát (nem biztos, hogy jól írtam le); vagy ellenagyagot?
Nekem még semmi. Eddig összesem 2UH-on voltam.
Nagyon ideges vagyok!
Az én aggódási szintem 5-ös skálán 10.

Segítségeteket előre is köszönöm!
Angelani
15+4

Kép
angelani

Bodza!

A HCG a terhességi hormon a véredben, ha jól emlékszem ennek el kell fogyni valamikor, de ez nem biztos.

Angelani!

A Toxoplazma egy vírus, amit leginkább macskák terjesztenek, szerintem ne aggódj. De ha segít a lányok ezt a témát már kivesézték néhány hétttel ezelőtt, ha jól emlékszem. Engem sem vizsgáltat agyon az orvosom, de amit kell azt megcsináltatja.

GMano
17+6
gmano

Angelani!

A toxoplazmát és az ellenanyagot is a vérből szűrik!
Az ellenagyagot szerintem már szűrniük kellett nálad...
Vagy nem is volt még laborod???
Vérvétel, vizelet ilyesmi??
Nekem az első laborom 12. hét körül volt, ott kértek vizelet+üledék, vérkép, vércsoportvizsgálat, ellenagyag, wassermann(ez olyan összefoglaló név, nemi betegségeket szűr)
Ha nem volt még neked semmi ilyesmi szerintem azért járj utána!
A toxoplazmát meg kérd külön, én a multkori terheléses cukornál kértem a háziorvostól, csak elkavarták a csövet, úgyhogy mehetek mégegyszer!
De valószínűleg hogy a jövő heti afp vel együtt levetetem az itteni sztk-ban!
Fel is hívom a terhesgondozót, hogy menjek még egy beutalóért vagy mi legyen??

Egyébként a terheléses cukoror tuti lettKép
Mindkettő 3,...valamennyi lett, ami pont jóKép

Bodza!
Úgy látom hogy olyan 16 héten indul be a pocinövésKép
Úgyhogy még van bő 1-2 heted, de készülj fel előre némi ruhával, mert per pillanat én azt se tudom hova szaladjak holnap valami gatyóértKép, mert husvér vasárnap ráadásul vendégésgbe megyünk!

megann 15+4

Kép

Kép
megann

Benő!
Hasfájás: mikor idekerültem, én is ezt kérdezgettem a többiektől, hogy miért és meddig fáj a pocakja az embernek. Többen is írták, hogy nekik is fájt az elején, és hogy majd idővel elmúlik. Kicsit megnyugtatott, de azért továbbra is nagyon zavart, mert nem tudtam, hogy vajon nekik is úgy fájt-e ahogy nekem, arra gondolnak-e amire én, vagy valami teljesen más bajom van. Aggódtam nagyon és féltem, hogy valami baj van a kicsivel. Most 2 nap múlva 12 hetesen azt mondom, hogy még nem múlt el teljesen, de már sokkal ritkábban, és sokkal kevésbé fáj. Már nem izgulok miatta, mert már elhiszem, hogy ez így természetes némelyikünknél. Nekem volt, hogy úgy ébredtem, mintha az összes bordámat megütöttem volna, de aztán 1-2 nap és elmúlt, van akinek a bordái is elmozdulnak egy ici-picit, ahogy növekszenek odabenn a dolgok. Szerintem van aki észre sem veszi ezeket, és van akinek jobban fáj. De most én is azt írom, mint nekem akkor a "régiek", hogy ne izgulj, el fog múlni, minden esetre kellemetlen. Bocs a litániáért, de én emiatt tényleg annyira aggódtam akkoriban, hogy minden percemet ez töltötte ki.

Mindenkinek gratulálok és irigykedek ám keményen, aki már tudja, hogy fia lesz vagy kislánya. Bár igazából nekem mindegy, de azért én is kíváncsi vagyok.

Ma voltam a sógornőmmel vásárolgatni, vett is nekem egy kantáros gatyót lenvászonból, meg egy nyári rucit, és végre nem olyan "terhesruhák", hanem kényelmes és szerintem csinos darabok, pedig amúgy igazi terheseknek csinálták.
Én nem tudom hogy van ez, biztos megint azt mondjátok, hogy korai, de nekem nagyon nagy már a pocakom, főleg a korunkhoz képest. Mondanám, hogy azért ilyen, mert sokat eszem, de a formája letagadhatatlanul babapocak forma mindenki szerint. Majd teszek fel képet. Igaz tényleg sokat híztam, most már próbálom magam visszafogni, főleg az édességet, de nagyon nehezen megy. Pedig eddig nem voltam édesszájú, de most valahogy nem bírok magammal.

A terhestornát mikortól ajánlatos csinálni szerintetek? Vagy bármikor el lehet kezdeni?

Még mindig olyan messze van a következő UH időpontom, (ápr. 4.) pedig már úgy megnézném az én kis Benőkémet. Remélem már egész babaformájú lesz.

Kép
Kép
hari

Pocakpacni!
Hogy van az, hogy nem annyi idős, mint gondoltátok? Még nem voltál eddig UH-n? Vagy ott is rosszul mondták?

Kép
Kép
hari

Gmano!
Köszi, de egyszer amikor úgy volt, hogy terhes vagyok (2db pozitív teszt), akkor nézték. Később kiderült, hogy nem vagyok terhes vagy elvetéltem.
Most meg tuti terhesen nem nézik. Csak ez aggaszt.

Megann!
Nekem B-Negatív a vércsoportom.
Nálam ezért majdnem, hogy kötelező lenne ez a vizsgálat, de még nem voltam.
Egyszer régen már megnézték, de az más.
Laborom természetesen volt. Egy vérvétel és egy vizelet, amire a háziorvos adott beutalót. Azon csak az általános dolgok vannak.
Lehet, hogy az is elég, de én eléggé bizonytalan vagyok. Biztos csak az én hülyeségem.
Na mind1.
Azért Nagyon Köszönöm!

Szaisztok!
Angelani
15+4

Kép
angelani

Hari,

2 féle "terhestorna" van, az egyik csak átmozgatás, rendes torna, azt már a 2. trimeszter elején el lehet kezdeni.
Viszont van olyan, amikor légzést tanulsz haspréssel (én jártam ilyenre az elsővel) azt leges-leghamarabb 20. hét, de abban is vannak gyakorlatok, amit még később.
De gondolom a sima tornára gondolsz. A legjobb szerintem a nagy labdás, mert teljesen leveszi a terhelést az ízületekről, és még a kölköcöt is ringatja odabentKép
Amikor Kevin icipici volt, egy csomószor hintáztam vele itthon is a fitt-ballon, nagyon szeretteKép
Az A1-be jártam Budára, jó drága, de jó hely.
üdv
penna 13+2
penna

Sziasztok!

Sajnos én már megint aggódom...Kép

Voltam védőnőnél, csinált egy vizelet gyorstesztet,minden érték jó,csak egy nem: vér van a vizeletemben. Tudja valaki, hogy ez most mit jelenthet? Mondta, hogy menjek laborba, de nagyon izgulok.

Szerintetek attól lehet, hogy mielőtt pisiltem, megtörölgettem magam "ott lent" vécépapírral?
Meg eléggé az elejét sikerült edényben gyűjtenem. Vajon ez befolyásol valamit?

Akinek van tapasztalata, ossza meg velem, légyszi!
Néha úgy elkeseredek, most már végig ez a parázás lesz???

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!
Szerintem menj el tényleg egy teljeskörű vizsgálatra.
Vagy az urológiára. Ott is kedvesek és rögtön tudnak segíteni.
Attól nem lehet vér a vizeletben, ha megtörlöd.
Írd meg, hogy mit mondott a doki.
Nyugi, lehet, hogy csak felfáztál. Nekem is volt ilyen és nem lett semmi komoly probléma. De ha idegeskedsz, az többet árthat.
Szurkolok!
Angelani

Kép
angelani

Uxi, nyugi, most is rendben lesz minden!
Sajnos nem tudom mitől lehet vér. Nálunk már másnapra megvan az eredmény, remélem nálad is gyors lesz!
Ma megint voltam tornán. Vagy fitt-ballra megyek vagy alakformálóra. Amíg ez a torna jólesik nem megyek másmilyenre, csak majd nyáron szeretnék kismama tornára járni. Sajnos ahova járok tornázni, most pont nem indul terhestorna (nincs jelentkező), jó lenne ha nyárra összejönne, vagy keresek egy másik helyet arra az időre.
Van a kórházunkban is ami ingyenes ugyan csak hetente egyszer van du. 1 órakor. Szerintem ebben az időpontban a kismamák dolgoznak, vagy veszélyeztetetten otthon fekszenek, vagy a másik gyerkőcöt éppen altatják, de ugylátszik ez nekik (szervezőknek) nem számít.

Jó éjt nektek lányok!

Kép
[KépKép
cirmike77

Uxi!

Szerintem se hagy annyiban a dolgot!
Én a "vér a vizeletben" című témáról regényt írhatnékKép, nekem egy évig havi rendszerességgel volt hólyaghurutom ami mindig vérpisiléssel jártKép
Szörnyű fájdalom volt, akinek volt már, tudja miről beszélek!Kép
Azt hiszem akkortájt döntöttem el, hogy epidurállal szeretnék szülni(miután minden alkalommal egy éjszakán át zokogtam a fürdőszobában a falat vakarva a forró fürdőben a fájdalomtól)KépKépKép
Lehet hogy neked is valami hurutos problámád van, bár azt szerintem éreznéd, nem csíp, éget amikor pisilsz, nem görcsöl a hasad???
Esetleg valami más fertőzés..
Azért ne ess kétségbe, már holnap menj el urológiára!!!Minden rendben leszKép

Lányok a segítségeteket kérem!
Melyik is az a lekvár ami jó székrekedés ellen??
Amióta szedem az uj bogyómat(vastabletta), nem úgy mennek a dolgok a klotyón, mint kéne...
Van valakinek valami bevált trükkje??
Előre is köszi a segítséget...

Angelani!

Szetintem sürgősen kérj egy ellenanyag vizsgálatot!
Anyósom volt negatív és neki adtak is szurit, azt hiszem az a rosszabb ha az anyuka negatív, de lányok erősítsetek meg...én is csak hallottam...
Én ezt sosem értettem, hálás lennék ha valaki elmagyarázná az egészet...

Kép

Kép
megann

Megann!

Szilvalekvár, éhgyomorra langyos folyadék, lenmag.
Ha jól emlékszem Tamarin lekvár de a fejem nem adom rá./lehet, hogy bődületes hülye nevet írtam le/

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Megann!
Az ellenayagot valóban a negatívos anyánál kell nézni.
Mert ha már volt terhes, akkor az anya termelhet ellenanyagot a baba ellen.
De ez attól adódik, hogy a köldökzsinóron keresztül részben bejut az anya szervezetébe a baba véréből is ( Lásd: AFP. vizsgálat. azt is az anyától vett vérből mutatják ki), tehát keveredünk a babával. Ebben az esetben a negatív vércsoportúak vére idegenként tekinti a babát és védekezik ellene. Magyarán ellenanyagot termel ami megölheti a magzatot.
Jézus! Ilyen hülyén leírni. Na mind1. Majd elmagyarázzák.
Szóval, állítólag ez csak a második terhességnél okozhat problémát. De én nem hiszek ebben. Én igenis félek és megcsináltatom.
Most mennem kell, de majd benézek.
Puszi mindenkinek!
Angelani
15+5

Kép
angelani

A Tamarint nem lehet terhes anyáknak adni, csak a Tamarinlaxot, ha jól tudom. De először szerintem is próbálkozz a természetesebb anygokkal, mint lenmag, szilvalekvár, sok gyümölcs, rostdús étkezés.

Lányok, légyszi mindenki írja a neve után, hogy hol tart, mert nem tudjuk megjegyezni fejben, hogy ez vagy az éppen hányadik héten van. Köszi!

Uxi! Ki a védőnőd? XIII. ker. Nővér utcába jársz, és tegnap este voltál nála először? Lehet, hogy találkoztunk Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Bagoly mondja verébnek... Kép

Szóval: Bodza 14+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Uhu-uhu!

Belelestem pihenésnek, hogy mit csináltok. Én ablakot pucolok, takarítok stb.

Kriszta 15+0

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!Kép

Én ma megyek a dokimhoz nőgy.vizsgálatra, jövő héten meg AFP+első teljes körű vérvételKép)
Vicces, hogy csak most, na mindegyKép

Én elkezdtem nézelődni babakocsi után.
Ti milyet akartok vagy mely típusok jók szerintetek?

Azt hiszem én 2-3 funkcióst szeretnék és mindenféleképpen olyat ami szuper mélykocsinak is.És szerintem nagy kerekűt, mert én vidéki vagyok és télen itt káosz van(jég).

Nekem a BERGON típusúak tetszenek nagyon.
Ismeritek?

Szerintetek miből érdemesebb használtat evnni vagy Ti újat fogtok mindenből?

Pl. járóka, kiságy ilyenből is érdemes használtat vagy nem?

Na feldobtam az újabb témátKép)

Drukkoljatok ma a dokihoz délbenKép

Mindenkinek sok puszit küldök

MEA 15+5

Mea
mea

Kriszta!Kép

Óvatos legyél az abalakpucolásnál!!!
Nekem már anyós segített benneKép

Megann!Kép

Én is hasonló gonddal küzdökKép
Nekem a glicerines kúp vált be, szerintem az jól meghajt és egyből tudsz menni!!!Kép

Mea
mea

Mea!

Nekem nem fog senki. Anyós beteg, hetek óta szegénynek hol ez hol az a baja. Anyám 300 km-re, majd holnap megjön a készre. Mindig kérdi, hogy mit segítsen, de abból jobb nem kérni. Dupla annyi idő míg elmondom, hogy mit csináljon, addig 2x elvégeztem. Ő leginkább irányítani szeret/pedagógus volt és a gyerekeket lehetet ugráltatni/ Szegény apám mindig azt mondta, hogy egy osztály kéne folyamatositt kan mellé, hogy legyen kit utasítgatni./ Bocs a panaszért. Nálam soha nem tudja, hogy a konyhában mit hol talál, pedig 8 éve itt lakunk és nem rendezgetem a cuccokat folyton.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Mea! Én először azt hiszem csak hordozókendőt fogok venni, bár pont télen lesznek kicsik a babáink, így lehet, hogy tényleg nem árt a babakocsi is.

Szerintem ha találsz jó minőségű használt cuccot, nyugodtan megveheted (ruhát, kocsit, bútort, autósülést). Én is biztosan először a használt cuccok között fogok szétnézni, ott fele áron lehet mindent megkapni, és sokszor árulnak alig használt dolgokat (pl. én így szereztem tök jó kismamaruhákat).

A márkákat nem ismerem, a Brendonban én is csak kapkodtam a fejem a babakocsik és autósülések között, fogalmam sincs, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a kiválasztásakor. Ha tudtok erre valami jót, engem is érdekelne. Miért vesz az ember csak mélykocsit, vagy ilyen tulajdonságút vagy amolyan tulajdonságút?

Várom a tapasztaltabbak hozzászólásait!

Hú, nekem is kéne ablakot pucolnom, de ez nem most lesz, néhány héttel elhalasztva ez a projekt!

Bodza 14+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Mea! Én először azt hiszem csak hordozókendőt fogok venni, bár pont télen lesznek kicsik a babáink, így lehet, hogy tényleg nem árt a babakocsi is.

Szerintem ha találsz jó minőségű használt cuccot, nyugodtan megveheted (ruhát, kocsit, bútort, autósülést). Én is biztosan először a használt cuccok között fogok szétnézni, ott fele áron lehet mindent megkapni, és sokszor árulnak alig használt dolgokat (pl. én így szereztem tök jó kismamaruhákat).

A márkákat nem ismerem, a Brendonban én is csak kapkodtam a fejem a babakocsik és autósülések között, fogalmam sincs, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a kiválasztásakor. Ha tudtok erre valami jót, engem is érdekelne. Miért vesz az ember csak mélykocsit, vagy ilyen tulajdonságút vagy amolyan tulajdonságút?

Várom a tapasztaltabbak hozzászólásait!

Hú, nekem is kéne ablakot pucolnom, de ez nem most lesz, néhány héttel elhalasztva ez a projekt!

Bodza 14+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Bocs, kétszer küldtem el, csak azt hittem először, hogy lefagyott a gép.

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok,

Babakocsinal nagyon jo a 3 funkcios. nekem ilyen van. A baj csak akkor kezdodik, amikor be akarjuk tenni a csomagtartoba es nincs nagy autonk. Nekem muszaly volt vennem egy kisebbet, utazasi cellal.
Arra is vigyazzatok, hogy ne legyen nagyon nehez. Pl ha metrora, villamosra stb. kell szallni pici gyerekkel.Ezek a szempontok mind megfontolandoak.

Kriszta,
Sajnalom, hogy ilyen a kapcsolat anyukaddal. Az enyem kijon hozzank a baba szuletesekor es itt marad par honapig. Teljesen mas viszont. Csak jot tudok mondani rola. Mar alig varom, hogy itt legyen.

Reggel ota szurkal a bal oldalamon alulrol es faj. Remelem csak a szalagok nyulnak. Ha nem, jo vagyok egy orvosi vizsgalatra?
Mar olyan hosssssssssszu ideje nem lattam.
Februar vege ota. A kov vizsgalat pedig meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg ket het.
Most mar nagyon erzem a rugdosast. Tegnap megindult a hasam is bele. Tiszta furcsa formaja volt. Csak az egyik oldalon volt nagy. Gondolom osszekuporodott arra az oldalra.KépKép

Ti hogy viselitek a terhesseget?

Aniko
20+2

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?