Szia Zsu!
Ezer éve nem írtam már neked! Eszembe jutottatok, úgyhogy gyorsan el is kaptam az alkalmat, hogy pötyögjek pár sort. Nem is tudom hol kezdjem.
Na szóval, már egy hónapja nyomom az ipart itt fent Pesten, vagyis Budán. A melóhely tetszik, igen sokrétű a feladatom és bőven van mit csinálni. Már egész jól beilleszkedtem, a kollégák nagyon befogadóak, így abszolút nem volt semmi gond. A feladatomat is már egyedül csinálom, bár még van mit kérdeznem!
Dolgozni kocsival járok, de az a sajátunk. Szerencsére a cég fizet egy kis benzinhozzájárulást, úgyhogy nem olyan vészes. Kiszámoltam egyébként, háztól házig 13 km. Tehát naponta 26 km. Szerintem az Pesten abszolút nem vészes, főleg, hogy kifelé megyek a városból, mindig lehet haladni, csak ritkán van dugó.
Sokkal jobban élvezem az együttélést és hogy hála égnek már nem kell ingázni. Jó együtt lenni esténként, együtt dumcsizni, tévézni, beszélgetni, főzni.
Képzeld múlthéten voltam a Béres Alexa fitness termében. Most elhatároztam, hogy rendszeresen fogok járni. Legalább egy héten 3-szor. A múltheti aerobiktól olyan izomlázam volt 3-4 napig, hogy alig bírtam menni.
Holnap megyek újra. Már várom!
Tök jó lehetett nektek anyudéknál, az mindig jó, ha a szülők egy kicsit leveszik a terhet a vállakról.
Gondolom jó színed van már!???? Mentek még valahova a nyáron???
Nekünk most már teljesen úgy néz ki, hogy csak szeptember végén tudunk elmenni nászútra. Márcsak azért is mert, nekem addigra jár le a próbaidőm, meg a férjem sem tud előbb eljönni szabira. Úgyhogy majd akkor kinézünk valami utat, aztán hajrá!!!
Nekem egyébként már nagyon mehetnékem van, de az vigasztal, hogy minden hétvégén csavargunk valami tó mellett.
Meddig szándékozol Dáviddal otthon lenni??? Otthon maradsz 3 évig??? Mi van a kistesó projekttel??? Nálunk most már biztosan tolódik egy, másfél évet. Most bedolgozom magam, aztán majd utána megyek szülni. Remélem nem lesz késő. Te hány évesen szülted a Dávidot????
Tényleg mond már értelmes szavakat a kis Drága???
Na pusszantalak, megyek kiteregetek a mosógépből, meg még eltakarítom a vacsora romjait!
Jó éjszakát nektek és holnapra szép napot!
Pusszantás: Edoszka