Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Szerkesztő!

Én is meglepődve nyitottam ki a Gyermekek/magzatok kor szerinti topikot, amelyben igen nagy változás állt beKép

Esetleg van rá mód, hogy visszaállításra kerüljön?

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Kedves Admin!
Köszi a kért archiválást!
Most az a probléma, h. Gyermekek/magzatok kor szerint topic tartalma eltűnt! Légyszi tégy vmit, h. újra olvashassunk/írhassunk!

Köszi:Márti
csmarti

Kedves szerkesztő
Eltüntek a gyermekek/magzatok kor szerinti topicok .Lehetne ezt orvosolni ?
Nikk

Kép
Kép
nikk0830

kedves szerkesztő,nekem is ez a bajom,eltüntek a csajokKép!!!mi történt?
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szia szerkesztő!

Én is panaszkodni jöttem, de látom, hogy előttem már ketten megtették, én csak csatlakoznék.
Remélem visszaállítható.

Köszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!
Köszi, hogy szóltatok, igyekszünk gyorsan orvosolni a problémát...
apa
apa

Apa
Köszönjük a gyors orvoslást
Köszi Nikk

Kép
Kép
nikk0830

Kedves Admin!

2004 novemberében kiváltunk egy fórumból és megcsináltuk az Anyaságról mappában a humormanót.
Számunkra hivatlan látogató sértő megjegyzése miatt ettől az időpontól a topikot nem látogatjuk, igy kollektivan kérjük annak törlését, mert úgy is csak a helyet foglalja, senki nem fog irni!
Tisztelettel és köszönve :Mucska az egyik létrehozó

Andi
Kép
mucska

Kedves Admin!

Légy szives várj a topik törléssel( humormanó), mert még van olyan aki jegyzetelni akar belőle, hogy a kicsi mit mikor csinált.
Elnézést a kavarásért! Tisztelettel: Mucska

Andi
Kép
mucska

Kedves Admin!
Légyszi csinálj egy archiválást havonként a Szülészetek,kórházak/Kútvölgyis anyukák beszámolója topicban! Ebből kettő is van, de csak az egyik topic fut. Köszönöm:

Márti
csmarti

Kedves Szerkesztő!

Azt szeretném kérdezni hogy hol találom meg Erazmust - mármint itt a társalgón belül- ? "Rendel" még valahol?
zozi

Kedves Admin!

Kérünk egy archíválást a Lakóhely szerint/ Halásztelek topik alatt.

Köszi,
Andi

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Kedves Admin!

Szeretném töröltetni a hozzászólásaimat az Ismerjük meg egymást/ képek és más egyéb topikból!
Ha lehet,minél előbb.
Nagyon szépen köszönöm!

Kép

Kép
tündérke26

Kedves Szerkesztő!

Szeretnék archíválást kérni a Szülészetek, kórházak / kaális párok fórumán a teljes 2004-es évre és 2005-ben pedig havonta (január, február).

Köszönöm:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Elég régen nem jártam itt, sajnálom, hogy elmaradtam a kérések teljesítésével, de nyilvánosan nem akarok magyarázkodni. Továbbra is igyekszem teljesíteni a kéréseket, de vannak olyanok, amelyeket nem fogok. Korábban sem teljesítettem, de akkor elvből, magyarázat a moderálási elvek között olvasható. Ilyen topik egy az egyben törlése vagy Tündérke kérése, képek, neveket, személyes adatokat tartalmazó hozzászólások kivételével (a hozzászólás pontos megjelölése után).
Gabi
Admin

Nem értem Admin!Mi a baj a kérésemmel?

Kép

Kép
tündérke26

Tündérke, ide másolom, amit valamikor még én fogalmaztam meg:

Utólagos törlést kérésre csak a legritkább esetben végzek. Törlöm a képeket, a hozzászólásokból a személyes adatokat és a személyt egyértelműen azonosító részeket... Gondoljatok arra, hogy ha egy újságban megjelenik egy olvasói levél, szerzője nem kérheti az újság bezúzását, csak azért mert időközben meggondolta magát.

A Babanet fóruma egy lehetőség, amellyel mindenki saját felelősségére élhet. Az utólagos törlések érthetetlenné tehetik a társalgást, de főként éppen ezt a felelősséget szüntetik meg, hiszen ha valaki meggondolta magát, egyszerűen törölteti a hozzászólásait. Ez nem is olyan egyszerű, nem lehet pl. név szerint törölni, egyénként kell kikeresni a hozzászólásokat. Tapasztalatból tudom, hogy ez nagyon nagy terhet jelentene a fórum moderátorának.
Gabi
Admin

Így már értem.Na és ha kikeresem amiket töröltetni szertnék,és úgy adnám meg,hogy pl.a tavalyi hozzászólásokat?Azt úgy meg lehet oldani?

Kép

Kép
tündérke26

Szia Gabi!

szeretnék kérni az alábbi topikba "mappásítást" (a többiek archiválásnak mondják, én nem értek még hozzá). a 2004-es hozzászólások legyenek egy mappán belül, havi bontásban. a 2005. jan. és febr.-iaknak is szeretnék kérni havi bontást.
köszönöm:
Falina

Babanet Társalgó / Fogamzás, várandósság, szülés / Fogamzás / Clostilbegyt
falina

Szia Gabi!

Légyszi' az alábbi topikban is archiválni a jan., febr. hónapot.
köszi: F.

Babanet Társalgó / Gyermekek / magzatok kor szerint / 2005.őszi babák
falina

Kedves Admin!
Egy archiválást kérek a Szülészetek-kórházak/Uzsokisok topikban az alábbiak szerint:
2003-as hsz-ok külön mappába
2004-es hsz-ok külön mappába
2005-ös hsz-ok hónaponként külön mappába téve.
Köszönöm szépen!
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan tudnék valakinek magánban írni?
rozsda
rozsda

Rozsda,
ha rákattintasz az illető nevére az üzenet mellett, akkor felhozza a profilját. Abban leggyakrabban benne van az illető emailcíme (pl. nekem is). Ha mégsincs (mivel nem kötelező megjeleníteni a profilban, például neked sincs megjelenítve benne), akkor nincs más hátra, mint megszólítod itt nyilvánosan, és elkéred tőle a címét, hogy magánban írhass neki. Remélem, ez volt a kérdésed.
Üdv
Kriszi
kriszi

Szia Kriszi!
Köszi, igen ez volt a kérdésem.
rozsda
rozsda

Kedves Szerkesztő!
Készítettem egy albumot vasárnap délelőtt: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5204
Vasárnap este még kaptam visszajelzéseket a topictársaktól, hogy megnézték, de a nagyításnál azt írta ki, hogy az album nem publikus. Ma reggel pedig már azt írja, hogy az album üres. Kérlek, nézz utána, hogy mi történhetett!
Köszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Kedves szerkesztő.
Először is azeretnék egy arhiválást kérni a Lakóhely szerint "Pesterzsébeti babák mamák" topiknak.
2. Én még elég új vagyok és megszeretném kérdezni hogy lehet albumot csinálni mint a többieknek van.
Köszönöm.

harivera
Budapest XXI. kerület

Ma többször is egy Whackerz nevü oldal jött be a Babanet cimén és ahelyett....Fekete oldal, angol szöveggel, lehet másnak is ez jött be? Mi ennek az oka??(Iszlámot hirdetö oldal)
Barbi

Kép
Kép
barbi

Kedves Admin!
Kérek szépen egy archiválást!
Magzatok kor szerint/2005. nyári babák- március
Köszönettel:

Márti
csmarti

Barbi (és többiek)!

Nekem is ugyanez a Whackerz oldal jött be - azt hittem, hogy valaki betört a gépembe, de akkor nem erről van szó. Az oldal a kedvencek között szerepelt - ha onnan nyitottam meg, akkor jött elő ez a fekete oldal.
J
julie

Remek,ilyenkor nincs aki megszólaljon a Babanet részéröl????Azt hiszem sokunknak okozott nagyon kellemetlen élményt ez az iszlámos oldal,igazán megérdemelnénk egy magyarázatot...
Vagy már erre se futja???
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szia Barbi!
Valóban nagyon sokunknak okozott kellemetlenséget az, hogy több mint negyven más weblappal együtt a Babanetet is feltörték a hackerek. Néhány alapoldalt átállítottak és töröltek. Szerencsére ennél nagyobb kárt nem okoztak. Mostanra szinte mindent sikerült helyreállítani. Arról, hogy mi köze a Babanetnek az iszlámos szövegükhöz nem tudom és csak remélni tudom, hogy többet nem zaklatják Babanetet.
apa
apa

Sziasztok,
hasonló gondom van, mint Lara77-nek, írtam is már mélt a szerkbe, de nem kaptam választ. MI történt a fotóalbummal? A gond nem újkeletű, már vagy két hete vacakol. Szintén a hackerek?
kíváncsi

Szia Kíváncsi!
Az albumban jelentkező hibához a hackereknek nincs közük... Az új szervert és az albumprogramot nem sikerült még úgy összehangolni, hogy tökéletes legyen... amikor hibajelzést ír ki, vagy azt amit jeleztetek, akkor a frissítés gombbal többnyire megjelenik a keresett album és kép...
remélem hamarosan sikerül kijavítani a hiba forrását.
Üdv, apa
apa

Már jó ideje nem mint a babanet szerkesztője és a társalgó moderátora, hanem mint a babanet egykori létrehozója és szerkesztője próbáltam eleget tenni az archiválással, regisztrációval kapcsolatos kéréseiteknek. Valamikor nagyon szerettem a babanetet és szívből kívánom most is, hogy a sok probléma után rendben működjön tovább. A szervercserével a hozzáférésem megszűnt, ezért a kéréseket nem tudom teljesíteni.
Incze Gabriella, Gabi
Névtelen

Szia Admin (Apa?),
szeretnék archiválást kérni 2005. márciusra a Lakóhely szerint/ Szegedi anyukák, babák... topicban.
Köszönöm,
Eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Gabi!
Köszi, h. eddig is csináltad!!!
Apa az új ember, akitől archiválást lehet kérni?

Apa v. Valaki!
Ápr. 1-én kértem egy archiválást:
Magzatok kor szerint/2005. nyári babák - március. Eddig semmi nem történt. Légyszi csináld meg!
Köszi:

Márti
csmarti

Igazán nem akarok kukacoskodni, de annyi probléma volt a közelmúltban a Babanet társalgójával, hogy szerintem a felhasználók megérdemelnének valaminemű értesitést arról, hogy minek köszönhető ez a sok problméa, és hogy várható-e rájuk megoldás. Az elmúlt pár hét alatt többször tűntek el topikok teljes egészében (most pl a Gyermekek, Magzatok kor szerint alól egy csomó), vagy egyáltalán nem volt elérhető a társalgó, vagy hekkerek sárkányfeje viritott ránk, vagy éppen szervercsere miatt volt korlátozva a hozzáférés.

Szerintem mindenki sokkal nagyobb türelemmel és megértéssel viselné a problémákat ha az adminisztrátorok kommunikálnának velünk, hogy mikor mi történt. Pl a szervercsere mit volt hivatott elérni? Ki tudja, hátha még akadna is vaslaki közülünk, aki segitséget tudna felajánlani a problémák orvoslására.

Köszi!
rokica

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Megint valami nem karika a Gyemekek/magzatok kor szerinti topickban.
Az oldal közepétől nem jelennek meg a topick címek.
Egyáltalán mi van mostanában a Babanettel?Ugye rosszul gondolom, hogy haldoklik??????
És most kihez lehet fordulni , pl ezzel a problémával (is)?

Gabi, sajnálom, hogy nem folytatod.De ki veszi át a helyedet?Apa?

Remélem van valaki, aki meg tudja oldani a fenti problémát.

Köszi, LÉna

nuska

Rokica,én hasonló inditattásból kértem magyarázatot a hacker feltörés kapcsán.
Mert szép-szép,hogy türelmet és megértést kérnek (már egy hónapja pár napról van szó...), de ahhoz az is kellene,hogy tájékoztatást kapjunk,meddig és miért kell még mindig várni...
Nagyon sokmindenki elpártolt a Babanettöl, tudod mint-égen-a-csillag, annyit lehetöség van a neten...
Én is kiváncsi vagyok,mikor lesz megint minden a régi, ha lesz egyáltalán...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Szia Nuska!
Az általad jelzett technikai gondból valóban nem következik az, hogy a babanet haldoklik. Sajnos ez a legutóbbi hackertámadás nagyon sok problémát okozott és még az sem vigasztal minket, hogy rajtunk kívül még közel ötven másik weblapnak megkeserítették az életét.
Csmarti!
Az archiválásokat változatlanul ebben a topikban kérjétek...
Barbi!
Mire gondolsz amikor arról írsz, hogy mikor lesz minden a régi? Ha valami gond volt, régen is korrigáltuk és remélem meg tudjuk oldani a jövőben is.

apa
apa

Nuska, köszi, hogy szóltál a topikkal kapcsolatban, kedden reggel helyreállítjuk a cuccot...
apa
apa

Szia Apa,
ha te vagy az illetékes, akkor még1x:

szeretnék kérni az alábbi topikba archiválást. a 2004-es hozzászólások legyenek egy mappán belül, a 2005. jan., febr. márc-iaknak szeretnék kérni havi bontást.

Babanet Társalgó / Fogamzás, várandósság, szülés / Fogamzás / Clostilbegyt

Légyszi' az alábbi topikban is archiválni a jan., febr., márc. hónapot:

Babanet Társalgó / Gyermekek / magzatok kor szerint / 2005.őszi babák

köszönöm:
Falina
falina

Apa, "minden a régi" cimszó alatt a zavartalan müködöképességet értettem...Mindenkinek mindig elérhetö topikokat, beirási lehetöséget (sokszor csak olvasni lehet...), stb...
Gondolom ez mint a szerverállitás miatt van,igaz??

Barbi

Kép
Kép
barbi

Szia Barbi!
Részben a szerverátállás miatt, meg a hackerek akciója miatt is... Összejött minden ami csak rossz lehet! De ha jól látom mostanra ismét minden rendben működik.
apa
apa

Majdnem minden.
A topik már megvan, csak hozzászólni nem tudok, most éppen azt mondja a gép, hogy: Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.

Én tuti jót írtam be...

Zsana75
Névtelen

Apa, köszi.
De igaza van Barbinak, hogy a hónapok óta elhúzodó problémák miatt sokan elpártoltak már.

Léna

nuska

Zsana75!
Változatlanul nem tudsz hozzászólni?
apa
apa

most próbáltam újra, nem megy
Névtelen

Szia apa!

Nekem jelenleg ugyanaz a bajom, mint Zsanának.Kép Tudnál rajta segíteni?

Köszi!

Zsizsa
Névtelen

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?