Új privát üzeneted érkezett!

Emma8: Köszi a drukkolást. Nekünk se nyuszink, se macskánk, se semmi. Azért vigyázz!!
Praxisba mennyivel előbb kell jelentkezni én még nem hívtam őket, és mennyibe kerül kb?

Indigo: Jobbulást, nekem a párom beteg, influenzás 38 fok feletti lázzal. Szegény manómat annyi mindentől kell most óvni, kész rémálom ez a sok aggódás! Alig várom, hogy a karjaimban legyen, és lássam, hogy minden ok. :-))))
Igyál sok teát és C vitamin bombákat egyél, nekem eddig így sikerült elkerülnöm a betegeskedést, remélem így is marad!

Kép
Kép
akinorev
 
 


Indigo!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

Emma!
De jó, hogy jelezted!Majd írd meg légyszi' a benyomásaidat!Amúgy az én dokim, a Sipos azért ajánlotta, mert mindegyik gyereke az Etelkánál született!Azért ez elég meggyőző, nem?!
A telefonszámát már ideadta,de mivel visszarendelt a dokim(fentebb írtam róla)21-re,majd csak azután hívom fel.
Ha jól olvastam, akkor egy hét különbség van köztünk,mert én a 29. hétben járok.Május 29-re vagyok kiírva.És Te?

Üdv:Szilvi
szilvi8
 
 


Emma!

Bocsi!Most vettem észre, hogy nem is Te írtad, hogy a 28. hétben jársz, hanem Akinorev!
KépKépKép
Szilvi
szilvi8
 
 

 
 

Szilvi, én most a 32+3 napnál tartok, május 2-ára vagyok kiírva, de lehet, hogy hamarabb meglesz a baba, mert a 29. heti UH-n már 2 kilósra mérték...

Akinorev, én kedden telefonáltam és a hétvége már eléggé be volt telve (azért sikerült még egy időpontot kicsiholni szombatra), szóval szerintem kb. 1 héttel előtte telefonálj. Ha jól emlékszem legutóbb 13 ezret fizettünk, de mi kértünk DVD-t is, ami 2 v. 3 ezer ft.

emma

Kép
emma8
 
 


Emma8: Köszi az infót!

Szilvi8: én jún.4-re vagyok kiírva, de nem hiszem, hogy kitart addig a manó, a mi számításaink szerint előbb jön pár nappal.Aztán ki tudja!

Kép
Kép
akinorev
 
 


Képzeljétek, nagy volt a csönd már vagy két perce délután.
Megyek ki megkeresni a kölköket.

ezt találom:

Kép
Pusza: Maszat
maszat
 
 


Képzeljétek, nagy volt a csönd már vagy két perce délután.
Megyek ki megkeresni a kölköket.

ezt találom:

Kép
Pusza: Maszat
maszat
 
 


bocs a dög kétszer küldte, elsőre azt mondta nem ment elKép
maszat
 
 


Hát igen, ha csönd van, akkor biztos valami rosszat csinálnak. KépKépKépKépKép
Egyébként mi amit találtak? Liszt?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


liszt, búzadara, réteasliszt, beleöntve rétegesen egy nagy lábasba. egy kis rizzses, zsemlemorzsával gazdagítvaKép

Onnan jött az ötlet, hogy előző nap meg főztek paprikalevest:

Kép

pusza: Maszat
maszat
 
 


KépKépKép
És finom lett? Kép
solya
 
 


Emma!
Most egy kicsit megnyugodtam.KépAkkor nem csak a mi bébink nő ilyen ütemben!Mondjuk,nekem mindig csak a cm-eket mondja a dokim,a súlyt csak a korához képest hozzávetőlegesen.Lehet, hogy a rendelőjében levő gép nem tudja mérni a súlyt???Tényleg a 3D-sen meg tudják mondani a súlyát?Mi is tervezzük, hogy elmegyünk.

Maszat!
Eszméletlenül jók ezek a képek!KépKépKépNagyon kreatív gyerkőceid vannak!Gratula!
Mennyi idős a leányzó?

Indigo?
Jobban vagy már?

Puszi Mindegyikőtöknek!
Szilvi
szilvi8
 
 


Szia Szilvi!
Szerintem minden UH meg tudja becsülni a súlyt, de pl. a klinikán nekem sem mondták külön, és a leletbe se került be, csak mikor külön rákérdeztem, akkor nézte meg a doki. A 3D-n az összes leletemen rajta van a becsült súly, szóval ott tutira megmondják.

Maszat! Cukik a gyerekek! Különösen a kis lisztes buksijú...

Kép
emma8
 
 


a csaj 1 éves.

ma festettek......

anna olyan lett mint egy indián, mert festékes kézzel végighúzta az ujjait az arcánKép

de a mai intenzív kiképzés: a degu szabadtartásos lett, vele játszanak egész nap..

maszat

ja anna kapőta degut szülinapra, majd fényképezem, ha megállKép
maszat
 
 


Sziasztok!

Köszi a részvétet, már gyógyulgatok. Bár nagyon lassan a hangom most egy repedt fazékra hasonlít. Kép Na de már az orrom nem olyan vészes. Tegnap este amikor hazafelé jöttem olyan rossz volt, mert csak a számon tudtam levegőt venni és a 0 fok nem volt valami kellemes. A végén már a sálamat és a kabátomat húztam a szám elé, úgy egy kicsit jobb volt, de akkor meg olyan nehezen vettem a levegőt. De még mindig jobb volt mint a hideg.

Maszat, és hogy bírod az ilyen alkotásokat? Engem a frász kerülgetne, ha nekiállna a konyhában "főzni" a lányom. Kép

Emma, nem is tudtam, hogy a klinikán is meg tudják mondani a baba súlyát. Kár, hogy ezt nem tudtam előbb. Én is kíváncsi lettem volna menet közben. Szóval akkor kérdezni kell. Nem értem miért nem lehet ezt alapból mondani.Kép

Na megyek, üdv
Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Picus, a beszéddel hogy álltok? Fanni még mindig csak szavakat mond, azt is szinte csak mi értjük. Persze fejlődünk, mert minden nap van valami új szó, de én már úgy szeretném, ha rendesen tudnánk kommunikálni. Na de ami késik nem múlik. KépKépKép Veletek mi a helyzet?

Shine, merre vagytok? Mi újság Ádámmal?

Muter, és nálatok?

Orsoly?

Edina?

Merre vagytok, régi babanetesek??? KépKépKépKépKépKép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Itt vagyok KépKép
Hozzád hasonlóan nekem sincs hangom, azaz ma már van valami, de a hét az katasztrófa volt. Kollégáim ismét minden humort bevetettek, a legjobb az volt, amikor egyikükhöz odamentem kérni valamit, és valami minimális hangom lett volna, de annyira fájt beszélni, hogy suttogtam csak, ez meg megszólal, hogy: "jólvan Panni, csak ne kiabálj!" Annyira genyák KépKép

Amúgy nagyban a 3. szülinapra készülünk, Balázs lázban ég és persze mi is, ez az első olyan szülinapja, amit vár és tudja, hogy mi az, hogy szülinap. Aranyos nagyon! Kép
Nagyon kis bújós és osztogatja a puszikat. Imádom, na! Kép

Puszi
Annamari
muter
 
 


Hát akkor Neked is jobbulást kívánok. Ja és boldog szülinapot Balázsnak, előre is. Biztos izgi lehet, hogy már Ő is készül a nagy napra. Képeket majd kérünk!!KépKép

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Indigó: beszéd: sehogy nem állunk bár már halad pl. szi=szia szóval halad...de nem sokat lassan lassan, de most mit tudok csinálni. Mindent ért , ha megkérdezed hol a térded, a könyököd a stb stb mindent megmutat mindent megért. Ami fontos azt még mondja is esz isz aztán slussz.

Három éves korig nem zavar. Vagy pl. már játszuk a csipp csipp csókat a gyerekek gyerekek....ez elment vadászni..s mondja ez..ez a...stb.
A játékot is érti a zenét is majd szépen halad.

Ma voltam fősulin vizsgázni szerintem megvan..pénteken meg az OKJ vizsgának a szóbelije lesz úgyhogy 90 tétel megtanulása vár rám péntek reggel 8 igKép

Picus
picus
 
 


Sziasztok!

IndigóKép Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Vagyunk, csak Ádám annyira lefoglal, hogy nem nagyon tudok jönni. Jobbulást kívánunk neked! Kép

Tegnap volt a keresztelője. Olyan cuki volt, mert mikor mondta a lelkész, hogy ámen, Ádám rákontrázott, hogy Á. Még a lelkész is röhögött. Kép

Új tudományunk, hogy felültünk és néha, ha kedvünk van, és szimpi az illető, akkor pápát intünk.

MutiKép szija!!! Kép Valamelyik nap gondoltam is rá, hogy nemsokára lesz Balázs szülinapja, mert tudom, hogy márciusi.Mellesleg hihetetlen, hogy már 3 éves!(kistesó??????)Kép Nagyon tündéri lehet, amikor ilyen bújós. Kép Gyógyulj meg minél hamarabb!

Picus: hajrá a vizsgákhoz!!! Szerintem nem gond, ha lassan halad Andika a beszédben, ha ilyen ügyesen megért mindent.

Maszat: édesek a kölykök nagyon! KépKépKép

Mennem kell, ádám nem hagy békén.
shine
 
 


sziasztok, a 28. hétben járunk, Radványi drnőnél és Tóth Annánál fogok szülni. vkinek van róluk infója? tarifa, szakértelem, stb. a dokinő lassan egy éve az orvosom, de kíváncsi lennék rá, hogyan vezet le egy szülést.
milyen a szülőszoba? alternatív módszerek?
köszi..Kép
ezerjó
 
 


az ígért kép a degucikáról (by Peti):

Kép

Maszat
maszat
 
 


Sziasztok!
Szilvi8 és Akinorev!Kép Én is csatlakoznék hozzátok, már ami a szülés időpontját illeti, nálunk május 27. Tehát lehet, hogy egyszerre? Én most kezdem érezni, hogy egyre fáradtabb vagyok, ahogy nő a manó,úgy nő az alvásigényem isKép Ti hogy vagytok?
A 4D-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem a tapasztaltaktól: ott orvos nézi a babát, vagy valaki más..
Ezerjó!Kép Én is a dokinőhöz járok, van néhány infóm, de a profilodban nem találtam a mailedet, írd meg légyszi, hogy oda válaszolhassak!

üdv/Syra
kissyra
 
 


Sziasztok!
Üdv a pocakosoknak, hahó a régieknek!
A szülinaposoknak sok boldogságot! Megdöbbentő, hogy már milyen "öreg" gyerekeink vannak. Vagy csak mi vagyunk öregek? Kép

Solya,
Mátét meg sem ismertem volna. Kész nagyfiú lett. P. szerint T. bátyjára hasonlít.

Pirus,
szerintem ha már van tüszőérés, az nem rossz kiindulási alap! Hamarosan te is pocakosodsz, meglásd!

Maszat,
meddig tervezed Annát szoptatni? Én Flóra 1 éves korára szeretném teljesen abbahagyni, mert kistesót akarunk és így még a mensim sem jött vissza.

Vojőr,
Berényi Gyöngyi megszült már, ugye? Kisfia vagy kislánya lett? Jól vannak? Mikor vittünk neki fényképet, akkor mondta, hogy ő is babát vár és most eszembe jutott, hogy akkor mostanra már biztos megszületett a kisbabája.

Nekem közben volt egy síbalesetem, eltörtem a vállam. Nem a legpraktikusabb dolog, ha az ember szoptat, meg egyáltalán, ha gyereke van. Pillanatnyilag nem tudom Flórát egy kézzel ellátni, valaki állandóan itt kell legyen velünk segíteni öltöztetni, pelenkázni, felemelni a gyereket. Holnap megyek a sebészetre, hogy döntsék el kell-e műteni.

PP
pöttöm_panna
 
 


Sziasztok!

Szia PP!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, kellett neked ilyen veszélyes sportot űzni.... És merre voltatok éppen? Jobbulást és drukkolok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, hogy ne kelljen műteni.
Amíg kedves Vojőrünk nem jön, gyorsan válaszolok: Gyöngyi még nem szült. 20-a körül fog. És kisfia lesz. Legalábbis úgy tűnik. Infok: elsőkézből. Szólok, ha megszült Kép.
Mellesleg jól kitolt velem, de nem csak ő: nála akartam, bocsi, vele akartam szülni Kép. És ki még? A fodrászom: ő nyáron szül, a barátnőm: ő is nyáron, ráadásul a mi házassági évfordulónk napjára van kiírva, de úgy, hogy ők nem is akartak második gyereket. Kedves gólya eltévesztette a házszámot. KépKépKép.

Amúgy...

Üdv az újaknak, a finishelőknek kitartás, a többieknek további pocakosodást kívánok!

Hát igen, nagyon öregszünk... Vagyis inkább a gyermekeink KépKépKép. És természetesen gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűek, okosak, és ügyesek!!!

Maszat!
Hogy álltok a házvásárlással? Ja és a gyermekeid által készített ebéd finom lett? KépKép))))

Pirus!
Olvaslak a másikon is, hát nem semmi dolgok derültek ki, de drukkolok ezerrel++++++++++++++++++++++.

Mi per pillanat állunk, vagyis csak én állok adddíg, míg azuram nem megy el andrológiára. És ezen a héten tuti nem fog Kép))). Így most csak a spontaneitás marad, na meg az élvezet.

Puszi Mindenkinek

Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

Kissyra: Ma voltam uh-n és olyan ari a kis manóm!!
Farfekvéses még mindig. Én örülnék neki ha együtt lennénk, főleg ha addig jobban megismerjük egymást, hátha segít a nehéz pillanatokban ha nem egy "idegen" fekszik melletted!
Mi a praxisba megyünk, ott tuti, hogy doki nézi!

Indigo: az uh nem mutatott ki rendellenességet, úgyhogy kicsit megnyugodtunk, de a bogyót valószínű még szülés után is szednem kell.
Köszi a drukkot!

Tudja valaki meddig kéne megfordulnia a pocaklakónak? Normális hogy még farfekvéses?

Szép napot!

Kép
Kép
akinorev
 
 


Sziasztok!

Rég voltam, de mostanában nagyon lefoglal a Bálint. A hétvégén tartottuk a szülinapját, nagyon élvezte.

Ma reggel voltam a védőnőnél, megvan a kiskönyvem. Legközelebb majd a 20.hét környékén megyek, amoikor meglesz minden lelet.

Kép
Kép

Felébredt a hétalvó, még jövök!

Szép napot!
Edina
14+6

nedinabp
 
 


kissyra, elvileg benne kell, hogy legyen. ha mégsincs, akkor: laszlotimea@monornet.hu
és köszi!
ezerjó
 
 


Sziasztok!

Sajnos már régóta nem jártam a topikon, mert a munka és a suli együtt nagyon lefoglalt, de a szerencsére már mindkettőt befejeztem.
A 30. hétben járunk, 2 UH szerint is kisfiúnk lesz. Már belevetettem magam a babaholmik nézegetésébe, és egyre többet foglalkoztat a szülés gondolata is.Ti hol szerzitek be a legszükségesebbeket?
Szerintetek érdemes a doki mellé szülésznőt is fogadni?

Maszat: Nagyon aranyosak képek kicsikről, főleg a kislány lisztes haja!!

Solya, többiek: tudtok valamit a szülés előkészítőről a klinikán? A papát is érdemes elcincálni?

Bocsi, hogy hirtelen rátok zúdítom a kérdéseimet, de ígérem ezentúl többször benézek, és fokozatosan kérdezek! Kép

Csücsök
csücsök
 
 


Sziasztok!

Már sokkal jobban vagyok. Kép

Picus, egy kalappal. Gondolok majd Rád.

Shine, aranyos lehetett Ádám az "Ámen"-jével. KépKép Nálatok majd mikor lesz kistesó? Ádám mikori is? Május, Június?

Ezerjó, szia. Sajna az illetőket én nem ismerem. A szülőszobával sem tudok sok mindent írni, mert én még a régiben voltam. De azért örülök, hogy itt vagy. Ha bármi kérdésed van és esetleg tudok válaszolni szívesen megteszem.

Maszat, tiszta fotóművész a kisfiad. Aranyos a degutok.

PP, remélem minden rendben volt a vizsgálaton és nem kell műteni.

Kriszta, azt hiszem én le vagyok maradva. Ha jól veszem ki a szavaidból. Ti is most próbálkoztok a manóval? Mióta?

Akinorev, nagyon örülök, hogy minden rendben. Látod felesleges idegeskedni. A rossz úgyis jön magától. A vérvétel eredményed mikor lesz meg?
Egyébként a Lászlóba kellett beutaló?

Edina, boldog szülinapot Bálintnak. Hogy viseled a másállapotot, ilyen pinduri kis legény mellett? Gondolom fáradt lehetsz. És biztos minden más, mint az első terhességnél. Nem tudsz annyit magaddal és a picivel törődni. Jól érzékelem?

Csücsök, üdv a csapatban. Gratula a picihez. Én császárral szültem így a szülésznő kérdésben nem tudok válaszolni, de sokan úgy érzik, jól tették, hogy fogadtak. Hiszen Ő lesz Veled egész végig. És szerintem ez fontos. Ha sima szülésem lesz másodjára, akkor biztosan én is választok.

Lányok, ma vagyok a 28. napon és még semmi. Bár fáj a derekam. És reggel teljesen olyan érzésem volt, hogy megjött, aztán semmi. Azt hiszen várok egy hetet és utána tesztelek. Szorítsatok!!!!

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Szia Indigó!

Tudod, hogy hány ágyasak a baba-mama szobák?

Csücsök
csücsök
 
 


Indigo: nagyon szorítok. Én is azt éreztem még egy hétig is, hogy na most tuti megjön, de aztán nem :-)))))
A Lászlóba kell beutaló, de nekem nagy könyörgésekre megcsinálták anélkül.
A vérvétel eredménye: határeset, ez van a leleten, vagyis még mindig nem biztos, hogy toxo, és az sem hogy megkapta.

Csücsök: üdv

Kép
Kép
akinorev
 
 


Mi a véleményetek az UH vizsgálatokról? Mert valahol azt olvasstuk, hogy nem igazán egészséges (igaz még nem biztosak benne, de erre gondolnak), máshol meg azt, hogy veszélytelen. Állítólag Japánban már nem használják, mert a vizsgálatok azt mutatják, hogy nem használ a babáknak, emiatt nem is menntünk el 4D-s ultrahangra.

Szerintetek a 28. heti UH mennyire fontos, mert valahogy elmaradt, igaz a 24. héten voltunk egyen.

üdv. Csücsök
csücsök
 
 


Sziasztok!

Csücsök
Üdv itt Kép
Én 1 éve szültem császárral a klinikán. Szülésznőt nem választottam,szóval az volt velem végig aki épp ott volt. Nagyon kedves volt. (A szülés elvileg normál szülésnek indult) Mindent elmondot, hogy mi fog történni, még a gyermekágyon is meglátogatott.
A baba-mama szobák, vagyis ahol én feküdtem az 5 ágyas volt, a szobákban van fürdőszoba is.
A szülésfelkészítő áprilisban indul a következő, én nem voltam. Kérdezz nyugodtan, ha valami eszedbe jut még. Kép

Ingigo,
Szoritok Kép
Szerencsére egész jól vagyok, elkerült a hányingeres dolog, pedig a Bálinttal elég rosszul voltam. Estére mindig nagyon fáradt vagyok, néha alig érzem a derekam, a lábam...stb. Valóban nem tudok a pocaklakóval annyit törődni, mint a Bálinttal anno, de azért igyekszemKép

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Akinorev!
Valahol, itt, a babaneten, valamelyik topikban olvastam, hogy vannak babamegfordító praktikák. Valaki össszegyűjtött egy csomó hasznos linket. Akkor, sajna, nem jegyeztem fel, de sztem, ha rákeresel megleled. Én kerestem, de nem leltem KépKépKép, béna vagyok ehhez.

Indigo!
Tavaly január óta... Az a baj, hogy azt hittem, pikk-pakk terhes leszek, mint a fiammal. Csak azt nem kalkuláltam bele, hogy 10 évvel lettem öregebb, volt cisztaműtétem, ahol az összenövéseimet is orvosolni kellett, valamint azt sem, hogy a spirál levétele után megzakkannak a hormonjaim. Legalábbis valószínű a fél-egynapos mensik erre utalnak.
De még várok, csak nem tom mire. És közben újra eltelt egy év...

De minden ok, itt a tavasz, napsütés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és jön a május... KépKépKép!

Puszi Mindenkinek!

Kriszta

mohácska
 
 


Nedinabp: Szia! Kép A szüléselőkészítőre hol lehet jelentkezni? A klinikán vagy esetleg interneten keresztül is lehet vagy csak a dokinál?

Csücsök
csücsök
 
 


A Klinikán. Ha jól tudom Németh Éva védőnőnél lehet érdeklődni. Az ambulancián telefonon is biztos adnak felvilágosítást, vagy megadják a számot. Keddenként van. A szülésznő kérdést pedig szerintem kérdezd meg a dokidtól, hogy kit ajánl. Ki az orvosod? (bocs, ha már írtadKép )

Edina

nedinabp
 
 


Nedinabp: Köszi az infókat. Kép A dokim: dr. Bánhidy Ferenc

Csücsök
csücsök
 
 


Sziasztok!

Csücsök, 5 ágyasak és mindegyikhez van külön fürdőszoba, ami elég színvonalas.

Akinorev, és most nem vettek vért, hogy tovább vizsgálódjanak?

Kriszta, jó látni az optimizmusodat. Erőt lehet belőle meríteni. Én is azt hittem, hogy hamar terhes leszek, merthát azt mondják, hogy ha már valaki szült könnyebben esik teherbe. Kár hogy nagyon adtam erre a megállapításra, mert ha tudom, hogy megint ilyen kínlódás elé nézek, akkor már előbb nekiállunk a babócának. Na mindegy még van 2 hónapom. De azt hiszem a következő hónapban már nem fogunk célirányosan akciózni, mert nem akarom megismételni a 3 évvel ezelőtti állapotokat. Vagyis innentől kezdve majd jön amikor akar. Kép Csak annyira át kell gondolnom az életünket. Fannit bölcsibe adni, majd munkát keresni(mert időközben elköltöztünk és messze lett a régi munkahelyem) és elkezdeni munkába járni. Szóval én azt hittem ráérek majd ezzel 4 év múlva gondolkodni, erre lehet, hogy jövő januárban már ez a projekt megy. KépKépKépKépKép

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


SZiasztok!

NEm vagyok gyogyszerugynok, de aki teherbe akar esni es ra tud szanni egy kisebb (nagyobb) osszeget, es termeszetesen egeszseges annak tudom ajanlani a Gabriel vagy egyeb (de ha jol tudom a tobbi dragabb) tesztet. Ez egy 5 darabbol allo tesz (olyan mint egy terhessegi teszt) kb 4000 Ft-ba kerul es amikor latod vagy erzed hogy pont a kozepidoben lehetsz akkor kell ra pisilni reggelenkent. A tajekoztatoban le van irva , de azt hiszem ha mind a ket csik eleg vastag akkor lesz vagy van peteeresed es akkor lehet akciozni. En mind a 2x elsore lettem igy terhes. Ugy hogy az elso elott probalkoztunk 4 honapot sehol semmi aztan teszt es utana mar jott is a terhessegi 2 csik. Tenyleg nem olcso de az ember ezzel talan jobban tudja megallapitani hogy mikor van ovulacio mint sajat maga. En pl mar az utolso 5. napon azt hittem hogy nincs is ovulaciom mikor jelzett a teszt hogy itt az ido. Tenyleg nem borzaszto olcso de kb csak egy kicsivel tobb mind egy fogamzasgatlo tabletta egyhavi osszege. Es tenyleg nincsen riziko csak pisilni kell.

Erdemes kiprobalni azoknak akik eddig nem jartak szerencsevel. Egyebkent azt hiszem LH hromonokat mutat ki vagy valami ilyesmi. PErsze aki 100% tutira akar menni az vesz ket darabot es akkor 10 napig nezheti az eredmenyt.

Szerintem jo erdemes kiprobalni es vesziteni valo (a penzen kivul) nincsen. Sziasztok
Rodi
rodi
 
 


Szia, Rodi!

Én is próbáltam ezt a tesztet. Ovulációs tesztnek hívják. Én 900 Ft-ért vettem darabját és a múlt hónapban alkalmaztuk is. Mégsem jött össze a babó. Vajon miért? Remélem minden rendben van velünk....

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Akinorev,Syra és Csücsök!Tehát mind májusiak vagyunk?!KépNagyon tuti lenne együtt bent lenni így, hogy valamennyire megismerjük addigra egymást(hiába, a mai technika!)!
Én is szeretnék az áprilisi felkészítőre bekukkantani,úgyhogy lehet, hogy már ott is összefuthatunk!

Azért ez az 5 szobáshoz tartozó fürdőszoba elég jó hír!!!Azért nem mindegy, hogy a folyosó végéig kell bandukolni vagy ott van helyben!

Csücsök: mi is a 30. hétben járunk, s nagyon úgy néz ki, hogy ő kislány lesz.Nekünk ajánlott a dokim szülésznőt, és jövő héten fel is szeretnénk hívni, hogy megismerjük.Eddig mindenki, aki választott szülésznőnél szült,nagyon pozitívan nyilatkozott.Végülis tényleg végig ő van ott veled és mégiscsak nőKép
Babacuccok:
Hála Istennek mi elég sok babaruhát kaptunk rokonságból és barátnőmtől is, bár ahogy most elkezdtem átnézni, rájöttem, hogy a 56,62,68-as méretekből nincs valami sok,a nagyobbakból meg egy csomó.Úgyhogy azért többet kell venni, mint gondoltam.Nem tudom Te vásárolnál-e használt holmikat, de tudom ajánlani az Üllői út 162. sz. alatti Babacentert,mer ott nagyon szép használt bébiholmikat lehet kapni, de vannak új ruháik, játékaik is.Én már vettem ott egy-két dolgot és még fogok is.
Amúgy pelenkázós kiságyat, kádat+állványt,stb-t is lehet ott kapni jó áron!Na, jó kis reklámot csinálok itt nekikKépKépKép/Majd kérek jutalékotKép/

Üdv:Szilvi
szilvi8
 
 


Sziasztok!

Kérdeznék valamit. A terhességem előtt hátrahajló volt a méhem. Lehetséges, hogy a terhesség után normál állású lett? Vagy újra a régi állapotot vette fel? Szerintetek? Előfordul egyáltalán ilyen?

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jelentem, itt vagyok, mint régi motoros... :-)
Üdv az újaknak!!!
Jó látni, ahogy beindul a topic.
Máténak, Balázsnak utólag és előre is boldog szülinapot!
Huhhhh de múlik az idő. Nagyon nő az "aprónép".

Pirus, Mahácska, Indigó azt hiszem benevezek mellétek az induló babaprojektesek közé.
Ma nagyon tele lett a bugyrom a céggel. (illetve boss-al) úgyis babázni szeretnénk, csak én az év végére terveztem a babásodást. Nos azt hiszem erősen át kell értékelni a helyzetet. :-(

Nekem nem volt választott szülésznőm - doki egész egyszerűen azt mondta, hogy nem kell külön fogadni senkit, ha olyan szülésznővel hozna össze a sors, akivel nem tud jól együtt dolgozni, akkor behívat valakit.

Pancika 2,5 éves és szeretném végre a saját ágyába visszanevelni. Van valakinek valamilyen jó praktikája erre? Segítsetek!

Na megyek haza.

Üdv Mindenkinek.

Puszi: Krizsi
krizsi
 
 


Szia Krizsi!

Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééj! Üdv közöttünk!!!!!!! Ne légy szomi az átértékelés miatt!!!!

Puszi

Kriszta

mohácska
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék babázni!

Bár Balázs kettőt is kitesz KépKép
Hétvégén bevásároltunk neki, megvan a bicaj, meg persze egy rakat lego, kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzájuk vasárnap! Kép

És hurrá, nem volt hiábavaló az egyhónapos influenzám, megérkezett mellé a homloküreg- és tüdőgyulladás is. És (ne csesszetek le nagyon) MUSZÁJ dolgozni mennem, jövő kedden audit, a főnököm felköti magát, ha most beteget jelentek. Annyira gáz. Olyan jó lenne valami nyugis, de mégis jól fizető meló, nem tud valaki ilyet??? Kép

Annamari
muter
 
 


Én is üdvözöllek Krizsi a babaprojektesek között.

Lányok, nagyon fáj a derekam és görcsöl a hasam is. Szerintetek ez lehet a babától? Olyan érdekes, mert Fanninál nem volt ilyen. Főleg estére nagyon fáj a derekam. De mitől? Ja a hasam meg szinte egész nap görcsöl és még mindig semmiKépKépKépKépKép
Sajna a visszaszoktatásban nem tudok segíteni. Nálunk a Fanni kezdettől fogva külön alszik és egyszer sem engedtem meg neki, hogy nálunk aludjon. Tudod én rettenetesen félek, hogy megszokja és nem tudom majd visszaszoktatni. Úgyhogy eleve kizártam ezt a lehetőséget. Lehet, hogy kegyetlennek tűnik, de így jó mindkettőnknek.
Szerintem próbáld ki, hogy mellette maradsz amíg elalszik. Vagy nem megoldható?

Szilvi, hogy vagy? Pihengetsz ugye?

Pirus, Veled mi a helyzet? Régen írtál!

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Szia Annamari!

Akkor mostmár Te is benevezel a babaprojektbe? De jó, legalább ismerősökkel fogunk szülni. KépKépKépKép
Gyógyulj meg minél hamarabb bár azt hiszem sokat jelentene ha pihenhetnél. De tudom egy kisgyerkőc mellett ez nem igazán megoldható, ja és a munkahely.
Annamari, ezek a betegségek nem fertőzők?

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Kriszta,

köszi az infót! Kép
Én is vele terveztem a következőt is, mondtam is neki, hogy akkor hamarosan újra találkozunk, és akkor mondta, hogy vele már nem... Kép
Ezért jó, ha az embernek legalább a dokija férfi, ők nem mennek el szülni... Kép

Neked is drukk!!! puszi
PP
pöttöm_panna
 
 


Mut,
ha ez ötletnek jó :D, Sára (ugye elmúlt 4) azt mondta ma nagy kegyesen, hogy elaludni velünk szeretne, de utána nyugodtan átvihetjük az ágyába! :D:D:D:D

PP,
ezek szerint nem kell műteni? De jó! Szurkoltam nagyon!
solya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?