Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi
Nagyon sajnálom, ami a munkáddal történt, ez több mint bosszantó dolog Kép Remélem, azért a meglévő dolgokból ki tudsz majd indulni a folytatáshoz!

Tündi
Vendég

StellaKép
Velef vagyok én is lélekbenKépKépKép
Drága TündiKép
Nagyon sajnálom de fel a fejjel...eljön még a Te időd is mint itt MindenkiéKépKépDrukkolokKép
GyöngyiKép
Ezt nagyon-nagyon sajnálomKép Nem készült másolat CD-re esetleg? Hogy fordulhat ez elő????

Puszi és mindenkinek megy a drukkKép

Doris
doris

TündiKép
Vérzik érted a szívem!
Remélem azért fel tudsz újra állni hamar!
Most hogyan tovább?

Kép
stella9

Stella!
Ne add fel kérlek!!!
Még nincs veszve semmi.
Drukkolok nagyon!!!!!

Gyöngyi!
Húú, ez nem semmi.Ellopták a gépedet?Kép
Remélem össze tudod szedni majd a dolgaidat különböző "mentésekből".

Tündi!
Annyira sajnálom.KépA szívem szakad meg érted.

Annácska!
Nagyon jó a hőd.Kép
Drukkolok nagyon!!!!!!!KépKép

Babus!
Én is megkaphatnám azt a listát?

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Drága Tündi!
Annyira sajnálomKép, nyugodtan sírjál és szomorkodj picit, de csak PICIT!!!Már itt a hétvége és nemsokára Húsvét, remélem ez valamennyire eltereli a gondolataidat!
És kérlek arra is gondolj,hogy engem mindig Te szoktál vigasztalni, így majd mire nekem megjön, addigra már erősnek kell lennedKép!!!

Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!

Kinga
Kinga79

Itt van egy tábli:

Kép
Kép

Judyt
KépKép
judyt

Gyöngyi Kép
Ez nagyon rossz. Az a legrosszab ilyenkor, hogy egyszerűen tehetetlen az ember és nem tud mit csinálni. Van rá remény, hogy meglesz? Milyen a hely ahol dolgozol, kamerák nincsenek a folyosón?
Úgy sajnálom, tudom milyen félig elölről kezdeni a munkát, nekem is szálltak már el dolgaim rendszeröszeomlásnál. Bár az nem fél év volt, de egy hetet is rossz újracsinálni Kép

Tündi Kép
Kép Segítek, jó? Küldd ide a fejfájást én meg küldök egy kis hőt. Hátha az segít és kiderüll, hogymégis babás vagy. Most még bevállalom Kép

Stella
+++++++++++++++++++++++++

Annácska Kép, Kinga Kép
Remélem fenn marad a hő, eddig nagyon jó Kép

Kinga Kép
Azért nem csak szűzlányoknak lehet P1, nekem is az volt legutóbb (elötte évben P2)Kép
valami olyasmit írt Babus annak idején, hogy a P2 a teljesen tiszta, A P2-ben vannak hüvely baktériumflórájából baktériumok, a P3-P4 gyanús, azt meg kell ismételni, a P5 meg már nagyon gáz.
A P2 tutira és teljesen nagyon jó.

Lépzeljétek tegnap annyira felhúztak a melóhelyemen, három különböző ember is, hogy ma be sem akartam jönni. De szerencsére ma egész nap ügyfélnél vagyok, nem a központban, úgyhogy bejöttem, remélem nyugisabb lesz.
Kell ez a stressz most nekem? Ráadásul egy negyedik ember elkezdtett győzködni, hogy majd transzfer után dolgozzak otthonról, mert az nem olyan megeröltető. Tudom, hogy úgyis be kell majd segíteni, de már most erre játszani elég disznóséág tőle. Ő az egyetlen, aki abszolút nem érti az egész ügyet és folyton beltapos lelkembe bunkóbnál bunkóbb megjegyzésekkel. Elegem van. Babázni akarok Kép

wish

Lányok
A dokimnak sűrgősen Pécsre kellett jönnie, úgyhogy most nem elérhető.
Még jó, hogy be tudok menni az eredményért!
De hogy a dokit hol fogom elérni?????????????

Nem bírom ki kettőig!!!!!!!!!!!!

Kép
stella9

Tundi Kép

Kép Kép Kép Nagyon sajnalom. Kis szomorkodas utan fel a fejjel es probalj a kovetkezo honapra koncentralni. Tudom, nem lehet konnyu, de kerlek ne legyel nagyon letorve!

Koszonom az egyutterzest, szerencsere nem annyira-annyira veszes a helyzet, csak igy hogy kb. 2 honapot leszek csak, nem a legjobbkor jott... Persze sose jon jokor. Irto lassan folynak itt alt. a dolgok, a legutobb is 2 honapig tartott amig ujra lett gep... Ja, azt nem is irtam, hogy ez volt a 3. gep amit 1 even belul elloptak a laborol... Kép Kamerak vannak, meg is van a pasi orokitve, de sapka behuzva, sal az arc elott... Az az ijeszto, hogy megvarta amig az utolso ember elment a laborbol, es 1 perc mulva mar vitte is a gepet... Kép

Gyongyi

bgy

Wish Kép

Ne hagyd hogy turaztassanak! Nalad most sokkal fontosabb dolgok keszulodnek, mint a munka...

Stella Kép

Kitartas! Nagyon izgulok erted! Kép

Gyongyi

bgy

Tündi
Annyira sajnálomKépKépKép
De biztos azért nem sikerült most, mert még csak erre a hónapra rendeződött a prolaktinod. Kell egy kis idő a szervezetednek, a jövő hónap már tuti sikeres leszKép

Judyt
ElküldtemKép

Babus

Kép
babus2005

Tündi!

Én is borzasztóan sajnálomKép
Eyg kis closti jót tenne már neked is szerintem.
Nem tudsz ezügyben beszélni a dokiddal?
Mert nekem is minden hormoneredményem ok volt és mégis felírta.

Van még 5 db nekem, mindjárt elküldöm neked komolyan!!!Kép

Én is 5 db-ot bevettem és bejött és Judytnak is bejött duplán a closti, neked is biztos segítene.

Jah annyira elkeserít engem ez a szitu, tudom milyen szar!!!

Engedd ki és utána előre a babáért!!!Kép

Puszillak

Mea
mea

Lányok!
Hát, sajnos csak 4-en ültünk a kanapén KépKépKépKépKépKép
Én ezt nem csinálom tovább, elegem van!!!!!
Sziasztok

Kép
stella9

Stella Kép
Kettőkor pont megbeszélésem lesz, én meg Rád fogok koncentrálni Kép Remélem nem keverem majd össze az IT folyamatokat a lombik folymatokkal Kép

Gyöngyi Kép
Ez elég félelmetesen hagzik. Ha ilyen sűrün előfordul tehetnének fel valami beléptető rendszert. Vagy az is van? Akkor visztont a rendőrség nagyon béna. A CSI sorozatban mindig olyan ügyesen megoldják ez ilyen ügyeket Kép

wish

Hiába koncentráltam Kép

wish

Ma ennyire rossz nap van???Kép
Ez borzasztó!!!
Anníira kívánom Nektek a babát és nem értem miért van ez a szörnyű helyzet.Sajnálom, ténylegKép

Mea
mea

Stella!
Nem tudok mit írni... Nagyon sajnálomKép!

Kinga
Kinga79

Judyt!
Légyszi majd javítsd ki a táblában, már 25 éves vagyok (decemberben volt a szülinapom) és ma a 26.cn-on vagyok!Köszönöm!!!Kép

Kinga
Kinga79

StellaKép
Nem tudom mit irhatnék...talán azt, hogy sosem szabad feladni, de hogy miként lehet felállni és továbbmenni...Drukkolok, hogy mielöbb sikerül Nektek isKép

Puszi:Doris
doris

Köszönöm szépen mindenkinek az együttérzést! Nem tudom mi a baj, csak azt hogy van! Most biztos azt írjátok, hogy ne gondoljak erre és hogy csak beképzelem. De egyre nehezebb a talpraállás, és most tényleg azt gondoltam, hogy mi mindent megtettünk!
Utálják a gólyák Pécset! KépKépKép

Mea
Én bármit hajlandó lennék beszedni, még a barnaszenet is megenném ha attól lenne tuti hogy teherbe esek. Most egy dolgot szeretnék: mielőbb visszamenni a dokimhoz, és beutalót kérni a meddőségi részlegre. Nem tudok és nem is akarok tovább várni. Türelmetlen lennék? Lehet, de ez a türelmetlenség hajtott a dokihoz decemberben is, és beigazolódott a prolaktin miatt.

Babus
Hencinek a bromo után rögtön sikerült, én másra gyanakszom már nem hormonra Kép Persze boldog lennék ha neked lenne igazad. Talán az új ciklusban a wellness hévégén összejön, a környezetváltozás sokmindenkinek bejött, ebben is bízom, de már nem bízom a véletlenre.

Stella
Azt hiszem azért volt éppen szerdán ez a jókedvű tali, hogy felturbózódjunk pozitiv energiával. Sajnos nem sokáig tartott Kép Ha a te szived vérzik miattam, az enyém már kivérzett miattad Kép És még sokminden kavarog a fejemben, de most hagyjuk inkább Kép Simán csak van két fölös vállam... Kép

Tündi
Vendég

Drága Stella!
Nem igazán tudom mit írhatnék most, azt hiszem semmivel nem tudnék vígaszt nyújtani Kép Nagyon-nagyon sajnálom Kép

Tündi!
Le vagyok súlytva Kép Nagyon-nagyon sajnálom, hogy íly csúfot űz veled a sors Kép

Stella, Tündi!
Nagyon drukkolok Nektek, hogy fel tudjatok állni és tovább tudjatok lpni!

Kinga Kép
Rajtunk a világ szeme! Már csak mi maradtunk a fogatból!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella
Pedig úgy bíztam bennetek. Kép Tudom, hogy most el vagy keseredve, de hidd el pár nap múlva már szebbnek fogod látni a világot és újra előre fogsz nézni. Remélem a következő stimu és lombik jobban sikerül. Cat írta egyszer, hogy ők nagyon figyeltek arra, hogy ne elegyen túlstimulálva és inkább kevesebb, de minőségi pete érjen meg.
Továbbra is szorítok nektek és remélem, idén azért lesz baba a pocidban. Kép

Tündi
Most írhatnám, hogy amíg nem jön meg van remény, de azt hiszem ismered már annyira a tested, hogy tudd úgyis megjön. Kép Te úgy bíztattál engem amikor megjött, hogy megkérlek, tessék előre nézni és az új hónapban reménykedni! Kép Láttam, a másik topikban, hogy az andrológián gondolkozol. Szerintem jó ötlet. Az eredmény biztosan megnyugtat és egy újabb pontot kipipálhatsz. Mire visszajövök a síelésből újra egy kiegyensúlyozott Tündit szeretnék itt olvasni.

Lányok
Én mára lelépek és mindenkinek jó, hosszú hétvégét kívánok. Holnap indulunk sielni, de szerdán már leszek, immár 30 évesre vénülve. Kép Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündike, Stellácska Kép
Annyi rossz most Nektek, de kérlek-kérlek ne addjátok fel!!!
Nagyon fontos, hogy újra, meg újra talpra tudjatok állni( remélem most utoljára)! Tudom, hogy ez egyre nehezebb, nekem is az, de megéri! Hisz egy babáért küzdönk, ami ez egész életünket bearanyozza és ez egyszer így is lesz, csak bízni kell!!!
Egyszer egy számomra nagyon kedves ismerűsöm azt mondta ettől leszek igazán jó ember! Én is legyintettem akkor és azt mondtam inkább lennék rossz, csak ne kelljen ezzel a kereszttel együtt élnem! De ezt sajnos nem mi döntjük el! Van egy fentebb lévő hatalom és az Ő döntéseit el kell fogadnunk!
Azt hiszem most az egyetlen amit írhatok:
"Ember küzdj és bízva-bízzál!"
Ez lebegjen a szemetek előtt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Tündi
Jól teszed, hogy belevágtok egy alaposabb kivizsgálásbaKép

Stella
Erre egyszerűen nem tudok mit írni. Igazságtalan az élet...Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok, én már csak jövő hét szerdán tudok jönni, mert csak itt a cégnél van net sajnos!
Kérlek egy picit drukkoljatok Nekem is Annácska mellett, igaz nekem nem olyan jók az esélyeim, de én akkor is bizakodom!!!Kép

Annácska!
Ezer millió drukk megy Neked!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++

Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!!!

Kinga
Kinga79

Majcsi, Annácska
Nagyon köszi a szavaitokat! Igazán jól esik a vígasztalás! Hiába, az ember néha erőtlen, és másokra van utalva Kép Fel fogok állni, tudom, de ma még ki kell bőgjem magam, mert ha már a könnyek sem jönnek, akkor baj van Kép

Majcsi
Igen, andrológia... Csak ez olyan borzasztó, mintha az ember a párját hibáztatná amiért még nem jött össze Kép Iszonyú rossz érzés, pedig nem is igy van Kép Csak hát tényleg ez a legegyszerűbb vizsgálatok egyike, ugyanakkor elég nagy jelentőségű.
Nagyon jó síelést kívánok neked és boldog szülinapoT! Kép

Babus
Most küzdök az idővel, ellenségemmé vált Kép A dokim kedden és csüt. rendel. Kedd kiesett, csüt meg valószínüleg nem érek oda a rendelésre a munka miatt Kép Valahogy pedig meg kellene oldanom, de ha nem sikerül, akkor plusz 1 hét, plusz 1 hónap, ha esetleg teljes hormonkép kellene, és akkor máris a 10. hónapban találom magam Kép

Milyen durva, ebben a hónapban szülnék, ha rögtön összejön... Kép

Na, nem leszek tovább hangulatrontó, jó hétvégét mindenkinek! Hétfőn jövök (én bizony jövök!)!

Puszi

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nem írtam még nektek, de mindennap olvaslak titeket.

Stella, Tündi
Nagyon drukkoltam nektek, és sajnálom, hogy most nem sikerült!
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: tudom, hogy most nagyon rossz, de nem szabad feladni.

Egyébként velem is szórakozik a természet. Sose szoktam tesztelni, most két nap késés után vettem tesztet, a rohadék nem megjött éjszaka?! Ez az én formám.

Puszi
Petyaanya

Kép
petyaanya

Stella, Tündi!
Annyira sajnálom.Kép
Nagyon nehéz ilyenkor tanácsot adni.Sőt nem is lehet, mert mindenkinek saját magának kell előre néznie, és tovább lépnie a jövő felé.
Gondolom ez most egyikőtöknek sem tűnik elég fényesnek.De higgyétek el (gondolom ez most nem vígasztal Titeket), hogy Nekem sem volt könnyű az a 13 hónap a babákig, de megérte.Majd Ti is így fogjátok látni nemsokára.Akkor majd elfelejtitek ezeket a szomorú napokat.
Továbbra is nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!

Kinga, Annácska!
Drukkok mennek!!!!Kép
A zebrák már rátok várnak!!!!Kép

Majcsi!
Vigyázz magatokra!!!
Jó síelést!!!!

Babus!
Köszike.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Stella, Tündi,
sajnálom hogy ilyen rossz híreket találtam.
De előre kell nézni és tovább kell lépni.
Magamról most ezért nem írok semmit, csak annyit hogy minden rendben a babával.
Legyen erőtök a folytatásra!
Tim
tim74

Sziasztok!

Úgy láttom nincs nagy szerencsénk!!!
Tegnap voltam mütéten mert elvesztettem a babámat!
Most jött el a pillanat, hogy befejezük egy kis idöre!

Zsófi
zsófi76

Sziasztok!

Tündi, Stella, Zsófi!
Nagyon sajnálom!Kép

Judyt!
Légyszi írd be, ma vagyok az 1. cn-on. Megjött hála Istennek, csak picit késett.

Lányok, mind, akik szomorkodtok! Én is szomorkodom, hiszen anyu nemrég ment el. De muszáj előre nézni, muszáj optimistán tekinteni a jövőbe, mert csak így lehet élni! Jön a tavasz, jön a húsvét, az ujjászületés, a feltámadás ünnepe! Gondoljatok erre, és merítsetek erőt a körülöttetek lévő emberek szeretetéből. Ilyen nagy szomorúságokban derül ki, kik azok, akik igazán mellettetek állnak, akik igazán szeretnek, akiknek igazán fontosak vagytok! És ebből szerintem lehet táplálkozni, lehet erőt meríteni! Sok erőt kívánok!

Timi
szabotimi

Zsófi!Kép

Sajnálom..... ez nem lehet igaz.
Nem is tudok mit írni...Kép

Mea
mea

Zsófi Kép
Le vagyok döbbenve. Sajnálom, bár ez a szó nem fejezi ki amit érzek.
Istenem, miért történnek ilyenek. ..

wish

Tündi,
nagyon sajnálom, hogy most sem jött össze!Kép Szerintem nagyon jó ötlet egy andrológiai vizsgálat, legalább arról is meggyőződtök, hogy ott minden rendben van! Szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy a párodat hibáztatnád, egyszerűen ezt is meg kell nézni, hiszen te is vizsgáltattad magad, nem igaz? Az én férjem önként akart elmenni, ha a negyedik hónapban sem jött volna össze a baba.

Stella,
én annyira bíztam abban, hogy most sikerülni fog nektek, nagyon-nagyon sajnálom!Kép

Zsófi,
ez borzasztó, nem is tudok mit írni.Kép Rettenetesen sajnálom.Kép Megértem, hogy abbahagyjátok egy kis időre, nagyon nehéz lehet most nektek, el sem tudom képzelni.

Kóbor
kóbor

Ennyi rossz hírtKép
Borzasztóan sajnálom ZsófiKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Judyt
Megjött szombaton a menzim, légy oly drága javíts ki a táblában, ma 3.cn. Köszönöm szépen!

Zsófi Kép
Tragédia Kép Nagyon sajnálom, bár ez igazán kevés Kép

Tündi
Vendég

Ja, és nem megyünk dokihoz, a párom még nem akar. Azt mondja hogy ez volt az első esélyes hónapunk, várjuk ki az 1 évet, úgyhogy júniusban doki... Mit mondjak, emésztem a dolgokat, próbálom elfogadni a döntését, elvégre mást nem is tehetek. És most úgy érzem feladom az egészet, próbálkozunk tovább, de ennyi, megpróbálom kiengedni a kezem közül a dolgokat, had menjenek a maguk útján. Nem mondom hoyg ettől boldog vagyok, sőt... Békák kiköltöznek a cserépből, a cserépbe veszek egy kaktuszt, hőmérőzést befejeztem, könyveimet elpakolom, ne is lássam őket. Marad a PG53, 2 naponkénti akció, és talán a remény is hit is felébred bennem.
Ráadásul tegnap meglátogatotott bennünket du. egyik babát váró házaspár barátaink, biztos nagyon jól éreztem magam, nem?!?!?!? Kép Bírom, az észosztás az qrvára megy (ez nem jó ezt ne csináld ezt egyél és azt igyál, stb.), mintha mi nem tudnánk semmit az egészről. Amúgy imádom őket, nekik is csak a 7. hónapban jött össze sajnos, meg segíteni akarnak, csak azt hiszem több tapintatot vártam volna... Sajnálom hogy cask a fájdalom, csalódás, düh és cinizmus képes megszólalni belőlem, megint kell pár nap míg összeszedem magam, pedig szombaton tuti jól voltam (végre vettem függyönyt a nagyszobába és vasárnap meg is akartam varrni, olyan nagy örömmel csináltam volna, de teljesen elment tőle a kedvem), még nem is bőgtem, de tegnap du. óta meg alig bírom abbahagyni. Ne haragudjatok!
Soha semmit nem kaptam, kaptunk ajándékba az élettől, nagyon keményen meg kellet küzdenünk a boldogságért és biztonságért, reméltem, hogy talán ez majd simán megy. Ekkorát tévedni...

Köszönöm szépen nektek a vigasztaló és együttérző szavakat, tényleg ti vagytok akik értitek miről beszélek, mert a pasik egész máshogy vannak összerakva mint mi.

Tündi
Vendég

Tündi!

Fela fejjel!!!el tudom képzelni milyen jól esnek most az észosztó szövegek,ezeket is meg kell szokni...nekem az egyik unokanővérem szokott "kedves"szavakkal biztatni-"na megmutassam,hogy kell???háát miért nem dolgoztok rajta...hehehe"-
nagyon fájnak ezek a dolgok,de sajnos el kell viselnünk.
Az andrológiai vizsgálatról annyit kicsit megértem a párodat,hiszem ilyen helyzetben olyan kis törékenyek a férfiak,viszont ha ő is szeretne babát,akkor bizony fel kell kötnie a gatyát.Mi is vártunk a vizsgálattal 1 évet,addig jártam vizsgálatokra,műtétre,hormonokat szedtem-amitől persze jöttek a kg-t,és a műtét utána doki mondta- andrológia!!!!!!!elmentünk és igen -lehet egy ok:lassúak és kevesen vannak-Ekkor jött a férjem kezelése,3 hónapig szedte az andrioll nevezetű gyogyeszt,javult a spermaképe,de még nem tuti,ezért irányítottak minket inszemre.Holnap lesz 1 hete az inszemnek.Eddig nagyon bíztam benne, de most egyre jobban kezdem feladni...majd pénteken kiderül.
Nos csak annyit,fel a fejjel és gatyával!!!!!

Viki
Vendég

Babus!

Judyt+2 kis pasi

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok Jányok!

Ilyen rossz hírekre jönniKép, annyira sajnálom, mi van mostanában, mi történik???????És még egy zebra sincs sehol??????

Zsófi és Stella!
Nagyon-nagyon sajnálom, bár tudom, hogy most semmi nem csökkenti a bánatotokat, remélem, nemsokára belevágtok majd újra, nagyon sok kitartást kívánok Nektek!

Tündi!
Remélem már jobban érzed magad és nemsokára visszakapjuk a boldog, kiegyensúlyozott, reményekkel teli TünditKép!!!
Lehet, hogy majd az hozza meg a várva várt eredményt, hogy nem fogsz úgy odafigyelni a dolgokra!A férjed pedig majd kihúzza magát és azt mondja: Látod, mondtam én!Kép

Kristóf!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!!!

Velem még semmi újság nincs, ma vagyok a 31. napon, ami hihetetlen, mostanában mindig 28. napra jön meg!Ennek örömére tegnap teszteltem egyet a 30. napon, de miért is lett volna pozitív!
Szóval nem tudom mi van, már a hőmet is mérem három napja, hátha megtudok belőle valamit, 37.1 minden nap, ma reggel is!De ha nincs baba ,akkor miért nem jön meg?Már úgy kezdeném az új hónapot!Remélem holnap megjön...!

Kinga
Kinga79

Jányok!
Hol vagytok?????
Kinga79

Szia Kinga!

Bíztató a hőd, ha nem jön meg pár nap múlva csinálj még egy tesztet, nagyon drukkolok neked! Kép
Nem sokkal érzem magam jobban,rendezgetem a gondolataimat...
Nem tudom hol vannak a többiek, hétfőn se járt erre senki Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
MegjöttemKép
Visszaolvasni még nem volt időm, igyekszem!

Velem a helyzet az, hogy a pénteki állapot szerint van egy 5,4 mm -es petezsákom, a doki szerint a lehető legjobb helyenKép Nagyon rossz volt az elmúlt hét, de Nektek nagyon köszönöm a sok drukkot, Viki átadta. A következő lépés, hogy hétfőn megyek uh-ra, elméletileg akkor már hallhatom a pici szívét!
Számításaim szerint ma vagyok 6 hét + 3 napos.
Igyekszem visszaolvasni...

Éva
évi79

Sziasztok!

TündikeKép
Drukkolok neked, hogy le tudd zárni ezt a 8 hónapot, bár szerintem ez lehetetlen.
Én tutira nem várnék!
nagyon drukkolok nektek!

Én nem tudom mit csináljak!
Nem látom értelmét semminek. Tényleg nem tudom, hogyan tovább.
Tudom, hogy még nagyon az elején vagyunk, de akkor is!
Soha nem kímélt az élet, de azok a pofonok, amiket most kapok... hát tényleg igazságtalan az élet, ahogy Babus mondta!
Lehet, hogy ritkábban fogok jönni, mert nincs hozzá lelki erőm. Igázából semmihez sincs Kép!
De azért olvaslak titeket!

TündiKép
Hétfő munkaszüneti nap volt, legalábbis nálunk és szombaton kell majd ledolgoznunk.

Stella

Kép
stella9

Viki
Köszönöm szépen!

Évi
Nagyon örülök nektek, és akkor újra gratula! Kép Most már minden rendben lesz!

Tündi
Vendég

Évi!
Hát mégis???????????????????????????????????KépÓriási gratula!!!!
Annyira izgultam Érted!!!!
Mesélj, hogy derült ki mégis, hogy jó helyen van?

Tündi!
Sajnálom, hogy még nem vagy a régi, de talán ez természetes ilyenkor, majd én is ki leszek biztos, de Te majd megvigasztalsz, ugye?Ahogy én próbállak most!
Én nem érzek semmi különöset, semmi tünet.

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Zsófi!
Ez borzasztó, nagyon sajnálom Kép

Kinga!
Benned van minden reménységünk, a hőd szép magas Kép

Velem semmi jó nem történt Kép Szombaton kellett volna nem megjönnie! A hőm szép magas volt, de a tesztem negatív lett Kép Még hétfőn is 37,1 volt a hőm, nagyon beleéltem magam, csináltam még egy tesztet, de az is negatív lett Kép Kedden aztán ahogy a nagy könyvben meg van írva megjött Kép Nagyon le vagyok törve KépKépKép Ilyen hosszú ciklusom nem is volt mióta abbahagytam a gyógyszert Kép

Judyt!
Kérlek javíts ki, ma vagyok 2. naponKép Köszi.

Annácska

annácska

Stella
Örülök hogy jelentkeztél! Én nem mondanám, hogy az elején vagytok, inkább rendesen benne Kép Megértem az elkeseredettségedet! Kép Doki mit mondott? Most akkor megint várni a menzit? Aztán újabb fagyibaba akció? Vagy ne szaladjak enynire előre? Kép Ne haragudj!
Muszály lezárnom a 8 hónapot, és muszály kivárnom amig a párom tovább akar lépni. Remélem bejön az ő taktikája és már nem lesz szükség júniusban dokira, ki tudja Kép
Tudom hoyg hétfőn sokan nem dolgoztatok, de én igen, viszont szombaton nem fogok Kép

Tündi
Vendég

Annácska
Őszintén sajnálom!!!!!!!!!!!!!!! Kép Tényleg csupa rossz történik a topikban mostanában Kép Remélem, hamarosan jobban leszel te is, persze vak vezet világtalant Kép

Kinga
Igen, megpróbállak majd megvígasztalni, de szeretném, ha inkább boldogságot hoznál a topikba! Kép

Tündi
Vendég

SziasztokKép

Köszönjük a névnapi jókívánságokatKép

Évi
Ez nagyon-nagyon jóKép GratulálokKépKépKép

Kinga
Nagyon-nagyon drukkolokKép

Annácska
SajnálomKépKépKép Csúnyán megtréfált a sorsKép

Tündi
Azért csak jó lenne, ha a férjed minél előbb kivizsgáltatná magát. Max. kiderül, hogy minden rendben veleKép, ha viszont nem (dehát miért ne lenneKép), akkor pedig tudnátok haladniKép
Hiszen ő is nagyon szeretné a TörpétKép
A Törpétek kedvéért igazán megtehetné, és nem kéne nyárig várniaKép Én megértem, hogy kellemetlen helyzet ez egy pasi számára, de sajnos ez vanKép Mi nők is sok mindent megteszünk a babáértKép
Na mindegy, ti tudjátokKép

Tényleg nagyon Kép ez a topik mostanság, kivéve persze ÉvitKép, igazán jöhetne már erre egy pár zebraKép

Mi hétfőn voltunk a dokimnál, megvizsgált, minden rendben, mostantól MINDENT szabadKép, csak még nem volt rá alkalom, mert minden este bealszom, mire apuci az ágyba érKép De ami késik, nem múlikKép Csak az a baj, hogy apuci nagyon tart a dologtólKép Sebek, varratok, meg ilyesmikKép Dehát a doki szerint és szerintem is teljesen rendben vagyokKép
Na majd lesz valahogyKép

Akartam feltenni pár új képet Kristófkáról, de most nem illene bele a topik hangulatába. Akit nagyon érdekel, megnézheti a tavaszi babás topikbanKép
(Majd hamarosan igyekszem albumba is rendezni a képeitKép)

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?