Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Emlékszik még rám valaki?
Hogy vagytok?
Nálunk minden OK, Mini növekszik rendesen.Kép
pussz
minimi

Minimi!Kép

Persze hogy emlékszünk!!!Kép

Merre jártál?Kép

Hanyadik héten jársz most?

Mea
mea

Ja és Minimi hányingered volt?
Eygéb tüneteid?Kép

Mea
mea

Sziasztok lányok!
Köszi a hozzászólásokat. Aranyosak vagytok nagyon.Örülök, hogy ilyen sokan és sokat gondoltok rám. Én is szoktam rátok gondolni, és szorítok nektek, hogy minden rendben menjen.
Vigyázzatok magatokra, lányok!

Kismama! KÖszi a mailt. Válaszoltam!
Puszi

Kép
pgsuska

Rókica, képzeld van is itthon, de pont a gyerekszobában volt. Úgy került oda, hogy az éjjeliszekrényről elcsórta bevitte a szobájába, majd mikor ott megtaláltam, feltettem az ottani polcra. Nem akartam bemenni érte, hátha felébredt volna.
Ezért is mondom, hogy mennyire hülye vagyok!

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike! Kép

Hehe, erre már nem tudok mit javasolni. :D

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MeaKép
Eltűntem, mert volt egy kis barnás folyásom ami megijesztett és úgy gondoltam, hogy majd a 12. heti UH után jövök.Kép
Szerdán voltunk UH-n Mini vidáman lubickolt.Kép) Nagyon jó volt látni.
Hányingerem nem volt szerencsére, remélem most már nem is lesz. Vagyis a tészától van, de azt nem eszem.Kép)
Veled mizújs? Nálad járt a rókakoma?Kép
Megann rendben van?
pusszancs
minimi

Minimi!Kép

Engem is elkerült a hányinger, szerencsére barnám sem volt.
Megann is jól van, és azt hiszem neki sem volt hányingereKép

Lányok!Kép

Ma vettem 2 kismama nacit, egyik sötétkék farmer, egyik meg sötétszürke farmerjellegű vékonyabb naci.

Sajnos v.kék nem volt egyik boltban semKép
Ha láttok v.kéket szóljatok légyszi nekem!!!!Kép

Olyan fura, mert rám már csak 1-2 naci jó, az is épphogy.Kép

Ti hogy álltok ezzel???
Rátok még jók?

Mea
mea

Mea,
én már vagy egy hónapja terhesgatyóban járok. Igaz még nem híztam semmit, de a hasam jól kivehetö.
Ha még rám is jön egyik másik nadrágom, olyan kellemetlen érzés, hogy én már rég eltettem öket... öszre jók lesznek újra, remélem Kép
Kati
16+3
Vendég

Cirmi,
a Roland nagyon aranyos név, és illik is rá, így kép alapján.
Egy nagyon kedves ismerösöm is ezt a nevet adta a fiának...Kép
Vendég

Cirmike,
ugye te érdeklődtél a gatyáról, amit feltettem? Kellett a csajnak, úgyhogy elkelt...Kép nem baj, ugye?

Mea
2. gyerekkel nekem sokkal jobban nő a hasam (mint az elsővel) simán elmennék 16-18 hetesnekKép Egyelőre én is egy nagyonnagy farmerban járok, tök bő a combomra, meg a csípőmre, pociban épp jó, de mégse látszom annyira terhesnek. Igazi terhesgatyába még nem mertem bújni, pedig van, mert az kiemeli a pocakot, tök ciki, ha megkérdezik, hogy mennyi idős, én meg mondjam, hogy a nagyon is jól látható pocak csak 12 hetes...?Kép

Jövő 7en (csüt.) megyek 12 hetesre, nagyon remélem, hogy mindent rendben talál a drKép

Most felteszek 1 táblát, aki be akar kerülni, írjon adatokatKép
Kép

üdv
PEnna
penna

Penna!Kép

Köszönjük a táblitKép én kétszer vagyok rajtaKép

Pussz

Mea
mea

Penna!
Nagyon klassz a tábla KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ahogy így olvasgatlak Benneteket, úgy nézem jó páran eltűntetek, Nem???

Például Pipacsvirágról régen hallottam. Nyúlnéról is és Bodzáról is.Mi van veletek????
Megann remélem, hogy jól vagy??? Hiányoznak a hírek!!!

Csillam ha még beteg vagy, javulást neked!!!

Kismama, ment mail tegnap!!

Cirmike! Olyan aranyos vagy, hogy így érzel. Tényleg itt vagyok a közeledben. Sőt épp most értem haza Tatáról, a Pikantban kajáltunk a párommal. Szöllősön át jöttem. Remélem, hogy Ti is jól vagytok.

Penna! Klassz a táblázat, kár, hogy már nem szerepelek rajta!

Pusz lányok

Kép
pgsuska

Lányok,
volna egy picit kellemetlen kérdésem:
van még valaki rajtam kívül, akinek szörösödik a hasa? Az első terhességemnél nem emlékeszem ilyesmire, de most ez így előjött...Kép
Olvastam, hogy előfordulhat, de nem tudom, mit lehetne kezdeni vele Kép
Így én nem teszek fel pocakos képet, az tuti, pedig már szépen lehet látni...
Jó hétvégét mindenkinek,
Kati
Vendég

SziasztokKép

ZsuzskaKépKép

Kedves tőled ,hogy hiányolsz!!
Köszönöm már jobban vagyok!!
Igazából azért is nem írtam ,mert még ahhoz sem volt kedvemKép

Mint látom ,te már "jobban,, vagyKép Ennek igazán örülök!
Halad az esküvői előkészület????Kép

A táblánkba még te is visszakerülhetszKép
Még ha nem is őszi baba lessz ,akkor isKépKép
MÁR ALIG VÁROMKépKép

PennaKép

A táblába: 27,éves vagyok
Lakhely: Táborfalva

KösziKép

Már én is inkább csak a terhesgatyókban járok!
A többi nem jön rámKép
Mostanában mindenki azt kérdezi ,hogy érzem -e már mocorogni a babát??
A válaszom: Még nemKépKépKép
Szerintetek nics valami gond?? nem kellene már éreznem??
Mindíg ezen agyalok!

Hosszú hetek-hónapok? óta most végre fürödtemKép
Olyan nagyon hiányzott már, nagyon jólesettKépKép

Nemtudom mitörtént a talpammal ,de nagyon fáj-sajogKép
A férjem meg nem hajlandó megmaszírozni mióta azt olvastuk ,hogy az ártalmas lehetKép

De van jó hírem isKép
Elkészült a rajz, a házbővítéshez, úgyhogy lassan elkezdünk építkezniKépKép
Mi lessz itt????
Már alig várom ,hogy elkészüljönKép

Csilla 17+3
csillam

csilla,
a 16-22 hét között kezdik először érezni a magzatmozgást a kismamik. előbbi inkább a már szült nőkre vonatkozik.
f.
falina

Falina!

Olyan sokat olvastam rólad más topikokban is és annyira felnézek rád, és nagyon tisztellek és becsüllek azért, hogy ennyi rossz után volt erőd hinni a terhességben. Nagyon szurkolok Neked, hogy problémamentes terhességed és egészséges babád legyen, mert annyira megérdemled!!! Nagyon szorítok Érted! Kicsit megijesztettél amikor kórházban voltál, de bízom benned, hogy nem lesz gond!

Vigy magadra, Zsuzska

Csillam! Dejó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltalak. Csak neked elmesélem, ma voltam a párommal sétálni a tatai tó partján és találkoztam egy 9 hetes berni pásztorral. Több mint egy órát játszottam vele, nem bírtam tőle elszabadulni, annyira drága volt. Szétrágta a kezem azzal a bébi fogaival, annyira hazavittem volna de sajna még nem lehet. CSak ha kertes házunk lesz. Szóval csak ezt akartam megosztani veled, mert tudom, hogy Te mennyire szereted a kutyusokat. Tudom nekem nagy hibám, hogy nem mindegyiket, csak a nagytestűeket és a kicsik közül pedig azokat akik jó fejek. Sajna, én így működöm.
Na nem fárasztalak vele.

Jó éjt, Pusz

Zsuzska

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Penna
olyan szép a tábliKép
A doktorbácsi azt mondta, hogy 8-ára várom a babát. Javítsd ki lécci lécci lécciKép

A gatyáim nekem már több mint egy hónapja nem jók. Kaptam egy 2 számmla nagyobbat a barátosnőmtől, és vettem egy kismamagatyót.KépAz tény, hogy azok jobban kiemelik a hasat.
Nagyon én sem fogom mutogatni senkinek a hasamat.Apa azt mondja rám, hogy barbamamaKép.Biztos emlékeztek erre a mesére. Tök úgy nézek ki!!Kép

Nemesek
miért nem húzkodod ki, mint a szemöldököt?Vagy gyantáztatás is talán működne, nem? Ha lábat lehet akkor a pocakon azt a kis csíkot miért ne ???!!!

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Szilvi,
én is erre gondoltam, de a kisokos könyvem (Terhesség hétről- hétre, asszem) azt írja, hogy ez magától el fog múlni. Ha most elkezdem gyantázni, lehet, hogy bekavarok, és mégsem.
A gond az, hogy ha már most zavaró, mi lesz nyáron? Kép Nyilván nem fogom mutogatni a hasam, vagy bikinizni, de engem zavar... Kép Olyan undi.KépKépKép
Talán a csipeszt megpróbálom. Kép Olyan bizonytalan vagyok...Kép, mintha valami életbevágó dologról lenne szó...

Kati
Vendég

Csajok!

Végre újra érzem a babám mocorgását. KépKépKép
Tegnap este hasra feküdtem (csak így tudok kényelmesen aludni) és akkor éreztem igen határozottan. Ezt ajánlom mindenkinek, aki már várja az élményt és már időben is ott tart...
Ha másképp nem is, így tutira meg lehet különböztetni a bélmozgástól!!! Nekem bevállt!Kép
Kati
16+4
Vendég

Az a könyv nem a lila terhescsíkról ír? Vagy ez ua.?Hányadik oldalon keressem?

Szerintem én is egyébként őt érzem, pedig első babás vagyok.
15+5
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Nemesek

A párodnak elmondtad a közvélemény kutatás eredményét? Mit szólt hozzá?

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szia Szilvi!
A 30. oldalon, a 13. hétnél (de ez még a régebbi kiadás):
"Hasa közepén egy sötét csík (a linea nigra) tűnik elő. Ez terhessége alatt egyre sötétedik, de szülés után elhalványodik." ennyi.
Vagy félreértettem, és ez nem szőr, csak én kezdek mutáns lenni? Kép

Igen, meséltem, hogy a Gréta kiütéssel nyert...
Örült neki, bár még ő sincs meggyőződve róla, hogy mi is tetszik neki igazán. A lényeg mindekettőnknek, hogy jelentsen a számunkra valamit a neve, ne csak úgy a könyvből nézzük ki...

Ja, néha átkukkantok a tavaszi topicba. Olyan klassz, hogy sorra jönnek a babák. Mikor lesz már nálunk is ez????
Ott van egy nagyon szép baba, talán 1 hetes, és Grétának hívják. (kár, hogy Grétikének becézik, nem szeretem a becézett becézést).

Na pusz mindenkinek,
Kati
Vendég

Szilvi!
Ha vékony testalkatú vagy, akkor szerintem már lehet, hogy a babádat érzed. Kipróbáltad a hasra fekvős pozíciót?
Vendég

Hát nekem eszembe nem jutna a leírás alapján szőrre gondolni. De lehet, hogy tévedek.

Pont a minap mondtam a páromnak, hogy már csak 5 hónapja van, hogy a pocimba lubickoljon, élvezze csak a magzatkorát.Kép Idekint úgy sem lesz egy perc nyugta semKép
Mi is nagyon várjuk már.
Szoktam hasonfeküdni, de nem jellemző rá, hogy akkor mozogjon.
Ma délután viszont a Szabó Lesliere ficánkolt.Úgy látszik szereti.
Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Zsuzska

ment mail

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi,
A munkatarsamnak is szoros lett a hasa az elozo terhessege alatt, de szules utan kihullott.

Mea,
En mar terhes nacit hordok ket hete, meg van egy szoknyam ami rammegy a tobbi kenyelmetlen.

Penna,
En is szeretnek a tablazatban lenni.
Mini pont egy idos Mea pocaklakojaval.Kép A korom 27, Mini varhato szulinapja szeptember 11. Ma 14 hetes es kulfoldon elek. Akkor is kell a korhaz?

pussz
minimi

kati,
a linea nigra nem szőr!!! hanem egy barna csík, pigment. nem minden terhesnek jön elő. nekem már kezd asszem.
f.
falina

Lányok!Kép

Nagyon fontos kérdés, beteg lettem, de igazából a torkom fáj.Kép
Tegnap megittam 1 db aszpirin c-t, amit most már bánok, mert segíteni nem segített de ugye egytől nem lesz baja a babánknak?????

Vagy egy is ártalmas lehet rá?????

az van ráírva hogy főleg a terh. végén nem ajánlott.

Segítsetek!!!

Egyáltalán mit lehet bevenni végső esetben(algopyrin vagy mit?)
Vagy semmit????

Minimi!Kép

De jó, hogy egyidősekKép

Mea
mea

hát sziasztok rég nem látott(olvasott)net-barátnéim!!!!!megjöttünk Amszterdamból,nagyon jó volt és hideg.a legjobb az egészben az isteni kaják voltak,teljesen a szájízem szerint sütnek-főznek,sőt életem legjobb olasz tésztáját is ott ettem,mennyei voltKép!fene nagy leszarom mit csinál a másik van ott,ami nekem egy ponton már túlzás volt,képzeljétek a palik,ha olyanuk van,fényes nappal megállnak és hugyoznak az utcán,miközben ott mennek el mellettük.hát nemtudom,biztos neveltetés és beidegződés,meg prűdség,meg ilyesmik,de engem ez zavart.amúgy rém kedves mindenki,nem mízes-mázas,hanem tényleg lazán jófejek és mindenki biciglizik,a mocskos hidegben,egy szál semmiben is,ránk azt hitték hogy Brazilok vagyunkKép,úgy beöltöztünk(még úgy is fáztunk).na szóval klassz volt!!!
utazás elött meg eltűntek a topikok és nem tudtam írni.
Pgsuska,itt vagyok,jól vagyok,már csak nagyon ritkán vagyok rosszul,még egy hét,akkor lesz a baba 12hetes,megyek nőgyogyihoz és ha minden rendben végre szétkürtőlhetjük a világnak,hogy babánk lesz!úgy várom,meg az ultrahangot is nagyon,látni akarom már a drágámat!
az én egyetlen bajom az az,hogy nagyon lassan gyógyulnak a sebeim,sérüléseim.egyszerűen nem hegesedik be,inkább gennyesednekKép,fújj,de ronda a mostani is,majd rá is kérdezek a dokira,hogy mit lehet ellene tenni,vagy melyik vitamint kell esetleg még pótolnom,mert ez így elég gáz.
azért jól vagyok,leszámítva a hangulat ingadozásaimat,azok ellen nem tudok mit tenni!!!
na puszi mindenkinek,Pipacsvirág és többiek,hol vagytok???
szép napot,Nyúlné 11+0

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hellllllllllllllllllllllóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!

Megjöttünk a síelésből!Kép
Nálunk minden rendben vanKép
Igyekszem majd visszaolvasni, hogy kivel mi a szitu!Eddig még csak ezt az oldalt sikerült, az arhív a jövő héten következikKép

Előre is köszönöm mindenkinek aki hiányolt és aki aggódott értem, ti is nagyon hiányoztatok az isten hátamögötti hegyekben!Kép

SZIA MINI!
De jó, hogy újra köztünk!Kép
A frász jött rám hogy barnáztál, de úgy látom helyreállt a rendKép
SzuperKép
És igen, jól mondták a lányok, nulla hányingerrel megúsztam eddig (14 hét), csupán mormotává változtam az első 2 hónapban és 3Xannyit aludtam mint egyébként!

Mi jól vagyunk, az 1 hétből Pindurral mi 2 napot síeltünk, balesetmentesenKépKépKépKép
Utána már csak olvasgattam, napozgattam, szuper időnk volt!
2 napja szurkál és feszülget a hasam néha-néha,0 vérzés, 0 láz, úgyhogy ezt betudom a növögetésnek, végülis nekem még mindig alig látszik, biztos szűkölködik odabentKép
Hízni sikerült megint 1-2 kilót, köszönhetően a svédasztalos kosztolásnak, de majd igyekszem moderálni magam itthonKépKépKép

Anyóséknak ma lesz a nagy bejelentés, anyukámnak holnap, egy-két barát már tudja, és odáig vannak.
Tegnap már kaptam is kölcsönbe terhesgatyót, és biztosítottak, hogy számíthatunk babaruhákra és egy csomó felszerelésre is!

Na majd még jövök, puszKép

Kép

Kép
megann

Üdv újra itthon csavargók!
Legközelebb bennünket is csomagoljatok be a bőröndbe!!!Kép

Megann
Ha jól emlékszem te mondtad, hogy hagyjam ki a meccset.Megtettem, mert olyan hangzavar volt, hogy inkább haza jöttem, nem mertem bevállalni a babóka miatt.
Szerintetek nincs káros hatással a magzatra ilyenkor a hangzavar?
Nézte egyébként valaki a Fotex meccset, vagy senkit nem érdekel a kézilabda?

Minimi nincs éppen elég problémánk így is? Még ez a szőrözés isKép BorzasztóKép

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Mea!

Sajnálom ,hogy beteg lettélKép
Nekem is torokfájással indult, és borzasztóan fájtKép
Én Algópirynt vettem be ,de úgy hogy elosztottam egy napra 1-etKép
Reggel -délben 1/4 -et ,este egy felet.
Igyál sok forró mézes -citromos teát.
Feküdj legalább első 2 nap, én még sálat is tekertem a nyakamba,mert úgy kevésbé fájt.
Folyamatosan párologtattam a kamillát az egész lakásban.
Más gyógyszert én nem mertem bevenni.

MegannKép

Örülök ,hogy újra itthon vagyKép
Már hiányoztálKépKépKép

NyúlnéKép

Neked is örülök ,hogy hazatértélKép
Biztos nagyon jó volt kintKép

KismamaKép

Én nem néztem a meccset. Épenn elég mikor focit kell néznemKép
Meg forma 1-et ,bár azt én is szeretemKép

Csilla
csillam

Csilla
a foci meg a forma 1 engem sem érdekel.Bár volt olyan időszakom (csak pár hét) amikor a sport 1-en focit néztem.De csak külfoldi csapatokat, abban van egy kis pörgésKépKép

Te teljesen rendbe jöttél?
Tök jó, hogy végre itt a tavasz! Én már úgy vágyom ki a szabadba. Remélem ez a jó idő nem kedvez jobban a baciknak!!!!

Továbbra is mindenki nagyon vigyázzon magukra!!!!!!!Kép

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Mea!
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked,és ne feledd a gyümölcsöket se!!!!Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni Kép, nekem a doki nem ajánlott semmi gyógyszert, arra az esetre ha esetleg megbetegednék. De kop-kop eddig még megúsztam.

Kzsu
Mi van veled? Régen adtál hírt magadról!Remélem jól vagy.
Elmész magán nőgyogyihoz vagy maradsz az SZTK-nál?

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Megann,

Kivancsi vagyok, hogyan jelentettetek anyosodeknakKép es a szuleidnekKép Nagy volt a meglepi?
Nekem mar a legelejen eljart a szam. Hogyan birtad ki eddig??

Mi is megyunk sielni a hetvegen. Mar alig varom!

Mea,
Gyogyulj meg gyorsan. Efferalgan vagy dolipran nevu gyogyszer van otthon? Ebbol lehet szedni.
Sok tea citrommal es fekudni.

Kismama 2004
A babak hallaserzeke valamikor a 18-19. heten kezd valoban kialakulni. Semmilyen karosodassal nem jarhat ez szamara. Megterhelo talan inkabb csak neked voltKép

Nyulne,
Udv itthon!
Orulok, hogy jol sikerult a kiruccanas.

Szorosodes:
Nekem is szorosodik. En leborotvaltamKép

Lanyok,
Nekem mar oriasi a pocimKép
Ha igy haladok nem tudom hogyan fogok kinezni a vegere. Lesz egy oriasbabam. Vagy ikrek, csak meg lattuk a masodikat??
A fiammal a hetedik honapban neztem igy ki.

Aniko
18+5

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Zsuzska, Nyúlné köszi az aggódást, édik vagytok. Kép
Mindennap olvasgatlak titeket, de lusta vagyok írni, meg az az igazság, hogy most kezdek kilábalni a mindennapos émelygésből, hányingerből, hányásból. Kép Közben rámjött egy kicsit a téli depresszió is, meg most a tavaszi fáradság, de már egyre jobb kedvem van, mert megjött a jó idő és a meleg. Kép Hurráááá! Kép

Velem minden rendben van, múlt szerdán voltam dokinál, megdicsért, hogy gyönyörű terhességem van. Kép És meglepődött, hogy hogy nő a babóm. Kép Pénteken megyek ultrahangra, kíváncsi vagyok, hogy mekkora már a baba. Kép

Nekem is egyre nagyobb a hasam és gondban is vagyok, hogy mit vegyek fel, két nadrágom van, eléggé kényelemetlenek, a szoknyákat még nem próbáltam, hogy azok milyenek. És amúgy is gondolkodom, hogy megéri-e egyáltalán venni egy terhesnadrágot tavaszra, mert legfeljebb csak áprilisban tudnám hordani, utána meg már úgyis itt a nyár és akkor úgyis szoknyát meg felsőt hordok. A sógornőm beígért valami terhesgatyót, de állítólag az már nagyobb pocakra van, kertésznadrág szerűség. Na majd meglátom. Kép

Azon is gondolkodtam, hogy nyáron úgyis csak tangát tudok felvenni, de vajon lehet akkora tangát kapni ami jó terhes nőre is? Szerintetek?

A munkahelyemen a jövő héten megtudják, hogy babát várok, mert akkor fogom kérni az adókedvezményt. Kép Meg amúgy is, mert már elég látványos, főleg tavaszi ruhában. Kép

A doki olyan rendes volt. Kérdezte, hogy dolgozom-e még? Mondtam neki, hogy igen. Kérdezte, hogy bírom-e még? Mondom igen, bírom. Erre azt mondja, hogy jól van, de ha már nem bírom, szóljak csak nyugodtan és szépen kiír. Kép

Ma először olyan jó étvággyal ettem. A saját főztömet. Kép Merthogy eddig a főzéstől is hányingerem volt, de ma végre minden rendben volt. Két hónapja először ettem csokit is. Kép Én a sima Milkát, illetve a Crispy-s Milkát imádom! Kép

Mindenkinek jó pihenést!
pipacsvirág

Pipacsvirág,
az adókedvezmény szted tört hónapra is jár ill. teljes összegben (3000 Ft)?

Lányok,
nektek háton fekve, állva vagy ülve nem feszül/keményedik be a hasatok? nálam már ez van 4 napja... normális ez vajon?

Falina
16+3
falina

Sziasztok!
Aniko,
megvan már az AFP eredményed? Mikor mész uh-ra vele?
Én aggodóm a babóm miatt. Egyik nap tök jól érzem, aztán másnap meg semmi. Jól van ez így??? Mondjátok, hogy csak én dramatizálom túl...

Szilvi,
minden - általam eddig olvasott - terheskönyv azt írja, hogy a halk zene, vagy beszélgetés nyugtatja a babát. Szerintem a koncert vagy meccs tényleg nem túl ideális.

Pipacsvirág,
én is bajban vagyok a terhesnacik tekintetében. Egyet vettem, de elég vastag az anyaga. Tavaszra már nem biztos, hogy jó lesz, de nyárra meg inkább ruha kéne, vagy halász gatya. A lényeg, hogy 100% pamut legyen, nem?
Most még ezt az egy gatyát hordom, nem túl igényes,hogy nincs váltás, de nem akarok még 10ezret költeni erre...Kép

Minden jót,
Kati
16+5
Vendég

Falina,
időnként nekem is bekeményedik a hasam, de valahogy ez kellemes érzéssel tölt el, mert legalább érzem, hogy valaki készül odabent...
Talán ezért nem is aggodóm emiatt. Szerintem ez normális, különben aggódnék, azt hiszem Kép!

Üdv itthon mindenkinek, aki eddig külföldön pihengetett. Most már itt is tök jó idő lesz, lehet kiszabadulni a természetbe Kép.
Kati
Vendég

Sziasztok!

Kezdek lassan kilabalni a betegsegbol, szegeny kis bebi mit razkodhatott a sok kohogestol...

Mea Kép Gyogyulj meg minel hamarabb!

Minimi, en is gondoltam rad sokszor az utobbi idoben, mar aggodtam mi lehet veled! Meg vagy elegedve az angol terhesgondozassal? Vagy jarsz vkihez Magyarorszagon is?

Pocak-ugyben: ma en is nyakamba vettem a varost, mondvan, hogy jovo heten megyek haza es jo lenne ha nem azzal kellene kezdenem, hogy kismamaruhak utan rohangalok... Hat semmi normalis ruhat nem talaltam Kép Reszben biztos azert is, mert itt mar nagyon nyarias az ido, mar nem nagyon arulnak tavaszi dolgokat, meg aztan legtobbszor a legkisebb meret is tul nagy, tipikus amerikai meretezes...
Pedig mar nem artana 1-2 nagyobb nadrag meg felso is (amik vannak mind rovidek Kép ), nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz valasztek. Nyugtassatok meg, hogy otthon csini kismamaruhakat lehet kapni Kép

Nemesek Kép szerintem is nyugodtan gyantaztasd le, nem hinnem hogy baj lesz belole. Pocis kepet meg azert meg tehetsz fel, nem kell hogy ruha nelkuli legyen Kép A hasonfekvos tippet kiprobalom en is, mar alig varom, hogy erezzem a mozgasat Kép Bar meg kicsit korai azt hiszem...

Holnap megyek AFP-szuresre, jo lenne ha UH-ot is csinalnanak, majd megirom mi volt.

Puszi mindenkinek,

Poci (15+3)
pocika

Helló!

Nagyon régen jártam erre, már biztosan senki nem emlékszik rám.Kép Az az igazság, hogy annyit írtok, hogy nem tudok lépést tartani. Azért a táblázatba szívesen bekerülnék, ha már megjelenek itt néha-néha.Kép

Penna,
ha megkérlek, betennél a táblába? Köszi! Az adataim: név: Kóbor; első gyermek: Gabriella, 2003.08.28; a pocakbaba 2005.09.15-re várható; kórház: Szent István; kor: legyen 30, ne kelljen már két hét múlva javítgatni; pocak kora március 15-n számolva (lévén már az vanKép): 13+6; utsó mensi: 2004.12.09. Egyébként az én pocakom is eszméletlen nagy, a lányommal a 20. héten volt ekkora...

Na, végül is most azért "ragadtam tollat"Kép, mert szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy a keményedés nem feltétlenül jó dolog, oda kell rá nagyon figyelni! Ugyanis ha sokszor van, megrövidítheti a méhnyakat, vagy kinyithatja a méhszájat. Nekem az első babámmal a 21. héttől végig feküdnöm kellett, és nagyon erős gyógyszert kellett szednem, úgyhogy sajnos nagy ismerője vagyok a témának. Szóval érdemes mindenképpen megemlíteni a dokinak! Addig meg a magnézium bármilyen formája (MagneB6, Magnesium citricii (vajh így írják?), Magnerot, stb.) jó rá, mert ellazítja a simaizmokat, állítólag egy kicsi alkohol (konyak, bor, stb.) is segít (ezt nem tudom, mert én a gyógyszert szedtem), plusz a pihenés nagyon jó, semmi stressz, semmi megerőltetés. Ha egy órán belül többször van, akkor érdemes minél hamarabb felkeresni a dokit. Szerintem csupán az, hogy fekve vagy állva keményebb a pocak, az természetes, hiszen feszül minden; a "rossz" keményedés az, amikor ki tudjátok tapintani a méheteket, mintha egy kemény kő lenne a pocakotokban, tehát maga a méh húzódik össze. Remélem, azért senkit nem ijesztettem meg, de úgy éreztem, hogy ezt fontos leírni!

Velünk annyi történt, hogy voltam 12 hetesen uh-n, és minden rendben volt a pocaklakóval, 5,85mm-es volt már, és szépen dobogott a szívecskéje.Kép Legközelebb jövő kedden megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, mi lesz. Most már ahhoz megyek majd, akinél remélhetőleg szülni fogok, szegényt már előre sajnálom, amikor megjeleneka kérdéseimmel és kívánságaimmal.Kép

Minden jót nektek! Nem ígérem, hogy tudok gyakrabban jönni, de azért próbálkozom majd!

Kóbor
kóbor

Nemesek,

Nalam uez a helyzet. Egyik nap allandoan rugdos, most egy par napja mar alig erzem. Oda kell figyelnem nagyon, hogy megerezzem. De valahogy eddig amikor mar majd fraszt kaptam, mindig adott egy kis eletjelt.
Az enyem egy nagy lusticsek.Kép
Ma meg abszolut nem adott jelt magarol.
Azt tudom csak mondani es en igy fogok tenni, ha peldaul ket napig abszolut nem ad eletjelt, bejelentkezem a dokihoz.

Az AFP ertekem jo, bar igazsag szerint en nem sok dolgot vettem ki belole. Telefonaltam a nodokimnak azt mondta, hogy minden rendben, de csak aprilis 8-an van rdv-m.

Penna,
Jo a tablazat.

Udv
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok csajok,

megjártuk Bécset, a H&M-ben vettem egy tökjó fekete terhesgatyát, vékonyabb pamut+elasztán, kb az utcai és a szabadidőgatya határán van, nagyon klassz és végre kényelmes!! 15 euro volt, voltak tökjó farmerek is, de 40 euróért inkább otthagytam.Kép

Anikó
12 hetesen én is elmegyek 20-nakKép Állítólag másodszorra már nem olyan feszesek az izmok, és könnyebben nő a pocak.

Kóborral abban egyetértek, hogy a keményedésről szólni kell a dr-nak! Akkor megnézi, hogy minden okés-e, ált magnéziumot ír, de a keményedés tényleg figyelmeztethet dolgokra. Nem kell megijedni, de a dr tudjon róla.

Mea
Torokra a "vitatott" (csak viccelek, RokicaKép) Belladonna való (9ch napi 3-4x5 golyó) de nagyon jók a kombinált szerek is a Homeogene és a Homeovox, ezeken rajta van az adagolás is.
Meg szerintem a szopogatós cukorkákat is lehet (de azért nézd meg a papírt vagy kérdezd meg a patikust, de ha jól emlékszem, ezekben semmi ártalmas nincs, helyileg hatnak, bevonatot képezve a torkon.)

Múlt 7en 1 napig lázas volt Kevin (hasmenős vírussal) kihívtam a homeodokinéninket, és mondtam neki, hogy terhes vagyok, és hogy nehogy elkapjak valamit, de megnyugtatott, hogy igazából nagyon kevés vírusnak van magzatkárosító hatása, rubeola, bárányhimlő szóval az ilyen komolyabbaknak, egy vacak kis influenza- vagy hasmenősvírusKép semmit nem árthat a pocaklakónak.
Úgyhogy mindenkinek üzenem: nyugiKép

Ma egész délelőtt égett a gyomrom, pedig ettem rendesenKép
Ja, és ki kérdezte a mellszurkálást? Írtam, hogy nekem is szokott néha, nos, mióta "felhívátok rá a figyelmem"Kép minden este érzem, és tényleg fáj. De valahogy eddig nem is figyeltem rá, természetes tünetnek vettem, úgyhogy fel sem tűnt igazán. Most is csak az esti nyugiban.

üdv
Penna
penna

Kóbor,
köszi a mindenre kiterjedő választ!
én sajna már tudom, h. nem oké a gyakori keményedés, főleg nem a 17.héten.
viszont nekem nem csak percekre keményedik be a méh, hanem ha háton fekszem pl., akkor egészen addig kőkemény, míg az oldalamra nem fordulok...
erre tudsz vmi okosat mondani nekem, hogy mi ez? :/

Anikó,
az rdv az az uh?

Falina
falina

Falina,
En mindenkeppen elmennek dokihoz.
Szerintem csak o tud tanacsot adni vagy megnyugtatni teged!
Igen az uh. Remelem akkor megtudom a baba nemet is.

Penna
Kép
Ugy latom nem vagyok akkor egyedul. Pont ezt mondtak nekem is.Na de, hogy ennyire nyuljok kiKép

Ehen halok.
Ti milyen finomat esztek delben?

Aniko
18+6

KépKép
KépKép
aniko47

Zsuzska,
nagyon jól esett, amit a minap írtál! Adott némi erőt, h. muszáj végigcsinálnom! Kép
(bár tegnap este eléggé kibuktam az újabb problémák miatt, kezd kicsit sok lenni ez nekem: most éppen túl korán jelentkező keményedések, ami méhszáj kinyíláshoz is vezethet akár, de nálam azért sem fog!
szóval tegnap legszívesebben bevettem volna egy nyugtatót... remélem bírni fogom mentálisan a megpróbáltatásokat!)

lassan már te is újra próbálkozhatsz! Kép
remélem jó orvos kezében vagy! hormonvizsgálatok voltak, lesznek nálad?
sok erőt, kitartást kívánok neked az elkövetkezendőkre, egyszerűen nem szabad feladni. keménynek kell lenni, nincs mese... a legjobb gyógyír -az én tapasztalatom szerint legalább is-, az újabb terhesség. Kép
de egy nagy utazás is jót tesz, amit én sajna kihagytam anno mind a 2x, pedig így utólag fontos lett volna. ráadásul nem is maradtam otthon tp-en, hanem mentem rögtön dolgozni (akkori dokim nem is említette, h. nem ártana pár napot pihenni...) nah, de ez már a múlt!

örülök, hogy néha benézel hozzánk, ebből is látszik, h. már újra előre tudsz tekinteni! Kép
drukkolok neked nagyon.

üdv:
Falina
falina

Penna,
Ha a munkatársam kisfia bárányhimlős és én már voltam akkor Mini nincs veszélyben ugye?
Gratula a gatyóhoz.Kép Már én is azt hordok 14 hetesen és első baba...

Mea,
Jobbulást. Szerintem ne izgulj egy Aspirin C miatt, de ha úgy jobban érzed magad kérdezd meg a dokid.

Megann,
Hogy ment a bejelentés?
Nagyon bátor vagy, hogy síeltél.Kép Mi is voltunk, de én csak sétálgattam, meg olvastam. Bár én nem is vagyok valami jó síelő, biztos, hogy estem volna.

Aniko,
Épp ebédelek.Kép Fini brokkolis tonhalas rizst, nyammmi.Kép

Kismama,
Kép Vacak szőrösödés. Azt is hallottam, hogy ilyenkor a napozással is vigyázni kell, mert könnyebben leégünk. A bőrünk pedig viszkethet. Más nincs, csak a bálnásodás.Kép))

Pocika,
De jó, hogy gondoltál rám.Kép Angol terhesgondozás, hm. Amit csinálnak azt jól csinálják, de sok mindent rábíznak a természetre. Pl. nincs a mi körzetünkben automatikusan 12. heti UH, ha akarsz azért fizetni kell és nem is keveset.Kép Viszont a fertőzésem miatt, ami még az elején volt elküldenek majd mindenféle vizsgálatra. Ez megnyugtató. Merre is laksz? Ott milyen a terhes gondozás?

Lányok,
Nektek mondott a doki olyanokat amit nem lehet enni?

pussz
Minimi
minimi

Falina,

Le a kalappal elotted es mindeazok elott akikben ennyi kitartas van!
Ne felj, gondolj arra, hogy hamarosan kibujik es akkor aztan futkoshatszKép

Minimi,
Amirol en halottam az a nem pasztorozott tej es mindenfele ebbol keszult tejtermek. Ha nincs kulonosebb gond a terhessegeddel egyebkent mindent lehet enni mertekletesen.
Ha mar atestel a baranyhimlon semmi baj nincs. Nem lehet elkapni megegyszer.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?