Új privát üzeneted érkezett!

UdoKép
Remélem a cickók hamar helyrejönnek! Biztos lesz még több mosoly is, le fog venni még a lábadról párszor a kiscsaj!KépKép Nyugodalmas éjszakákat kívánok!

KarmenKép
Hú de vidám ez a hajmosás! Édes ahogy kivillantja a 4 fogacskáját.KépKép

EdiKép
Még valami eszembe jutott. Meg kellene DoristKép kérdezni, hogy mikor jönnek haza, és akkora tenni a talit. Biztos szívesen eljönnének!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Hóvirág! Orsi imád fürdeni, pont ez a gond, hogy 15-20 perc után sem akar kiszállni a kádból, ha megemlitem menjünk törölközni elkezdi csapkodni a vizet meg visit, hisztizik. Érdekes a vizben nagyon eleven, de ahogy kiveszem már a törölgetés alatt majd elalszikKép Hajmosást is szereti, ill. nem foglalkozik vele hogy megmosom a haját.
Noémi nagyon szép név, nekünk ez volt a 2. nevünk nem tudtunk választani csak közvetlen szülés elött dölt el amikor indultam a mütöbeKép
ügyes lesz a babátok, bent fog maradni amig kellKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Hóvirág!
Nagy gratula a kicsi lánykához!!! Gyönyörű nevet választottatok neki.Kép Nem lesz semmi baj, bentmarad a leányzó amíg kell.Kép Mili mit szól hozzá, hogy hugocskája lesz?

Karmen,
Nagyon édi Orsi a hajmosós képen. Krizsó is imád fürdeni, de a hajmosást rettentően utálja. Mikor mosom le a sampont a hajáról úgy veszi a levegőt, mint aki épp megfulladni készül, közben üvöltve kapaszkodik belém 2 kézzel. Lesz még ezzel problémánk.

Azthiszem nem írtam, hogy pénteken egy kicsit vérezgettem. Ma voltam dokinál és megnéztük PociBébit. Szerencsére minden rendben, hatalmasat nőtt a bébi, 12 hetesnek felel meg méretileg (ma 11+3). Olyan megható volt látni, ahogy lökdöste magát a lábacskáival; pedig nem is volt olyan rég, mikor Krizsót is így nézegettük. Az egyetlen ami aggaszt az a melső falon tapadó lepény, de remélem ez nem okoz majd gondot.

Olyan kíváncsi vagyok már rátok. Mehetünk majd mi is ha taliztok?

Leone,
Beleírsz a táblicskuba? Így a 12. hét környékén már kezdek optimista lenni. Remélem nem alaptalanul!
Az adatok:
Ma 11+3 napos a bébi, Lakhely: Bp, Kor:húúú ez nagyon sok, leírni is szörnyű (40 év), Szülés várható ideje: 2005. szept.25. Egy bébi és ő lesz a 3. csemeténk.

Köszi a gratulációkat mindenkinek!

Humi
humi
 
 

 
 

Sziasztok!

Elszállt, amit eddig írtam Kép bruhahaha, és már nincs erőm újragépelni, béna voltam (és fáradt), rákattintottam a hülye hirdetésre, és puff neki...

Holnap jelentkezem, legyetek jók!

Puszi,
Rita
knérita
 
 


Hóvirág Kép
Küldjél még képeket nyugodtan!

Leone Kép
Engem is javitanál a tábliban: mostmár tuti, hogy fiú, és Nándor lesz a neve.

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Most talán ügyibb leszek...

KarmenKép
Levél készülőben (fejben egyelőre), de még ma menni fog. Ez a kép Orsiról nagyon aranyos!

Andi28Kép
be kell vallanom, igazán meghatódom, hogy ennyien emlékeztek szerény személyemre... A fogmosás most jobban ment, a tubuson levő krokó fogát mostam felváltva a lányéval, igy egész jól sikerült, csak el ne kiabáljam...

LeoneKép
Köszi a táblát, most már tényleg képben leszek, ki is mentem őket, ha nem sértem ezzel a szerzői jogaidatKép
Szerintem a kistesó miatt ne válaszd el Danát. Mert az, hogy nincs még mensid, nem jelenti azt, hogy bármikor nem indulhat be a peteérés, tehát szerintem bőven elég, hogy nem védekeztek, sok mindenkinél jött már össze a következő babó a szopi alatt. Ha igy lesz, akkor is majd eldől, hogy Dana akar-e tovább szopizni, bár nagy valószínűséggel ő fogja magát elválasztani.

HumiKép
ezt a hajmosós leírást akár az én lányomról is írhattad volnaKép, pont ugyanezt műveli. Bár a legutóbbit sikerült jobban megúszni a férjem segitségével, ő ügyesen elterelte a figyelmét, igy csak egy kis sírás volt a sampon leöblítésekor.

AlenaKép
igaza van HóvirágnakKép, a váltott mellből való szopizás tutira be fog jönni, csak kitartás! Juciról nincs digit fotónk, csak papír (az viszont másfél albumKép), a cégemnél tudok szkennelni, ehhez már csakKép be kéne jutnom, amire nem tudom, mikor lesz időm, de azért igyekszem, főleg mert nagyon szeretnék már büszkélkedni a lánnyalKép

Na, elküldöm, hátha nem száll el...

Puszi mindenkinek,
Rita
knérita
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma UH-n, meg terheléses cukron. Borzasztó volt a lötyi még citrommal is.
A pici lányom nagyon édi volt, bár elég élvezhetetlen a kórházi uh. Mindent rendben találtak, kb. 1200 g.
Éjjel megint görcsöltem vagy fél órát, de szerencsére nem nyílt tovább a méhszáj (most bökte ki, hogy vegyek be ilyenkor Nospát).

Humi,
úgy vettem észre, hogy nagyon örül neki a Milcsi. Szereti nagyon a gyerekeket, sőt a kisbabákat is. De mindig szoktatom a gondolathoz!!!
A Milánnál nálam is a melső falon volt a lepény és semmi gondot nem okozott! Vigyázz magatokra!!

Karmen,
nálunk is utálja a Milcsi a kijövetelt a kádból! Nagyon jól eljátszik már egyedül is!

Pusza
Hóvirág
Hovirág
 


Én azt hittem a babát szeretik a hajmosást, de egyre többen irjátok meg mondják mások is hogy náluk se megy könnyen.

Hóvirág! melyik tipusu a bébiöröd? Mert valszeg ennek nem olyan erös az érzékenysége, én sem akarok többet kiadni érte árban, igy valszeg használt lesz, de akkor nekem ez a tipus nem lenne jó, azért kérdem te melyiket vetted.
Vigyázz ne legyen sürün görcs!!

Humi! te is pihenj sokat!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Rita!Kép

Nyugodtan lementheted magadnak a táblát. Kép
Az a helyzet, hogy a húgomnak sem jött meg egyáltalán amíg szoptatott. Most találkoztam egy anyukával, akinek májusban lesz 2 éves a kisfia aki még reggel és este szopizik, az anyukának mégsem jött még meg a mensije.
Úgyhogy ha 2 hónapon belül nem jön meg el kell hogy gondolkodjak ezen a kérdésen. De az lenne a legjobb, ha megjönne és szoptathatnék tovább.

Alena!Kép
Én is ezt akartam írni amit Rita, hogy igaza van Hóvirágnak! Alakul már a helyzet?

Hóvirág!Kép
A heteid száma stimmel a táblázatban? Mert a szerint május 25-re lennél kiírva. Végülis mi volt az utolsó mensid dátuma? Ugyanis a táblázat ebből az adatból számolja a hetet és a szülés idejét.

Humi!Kép
Én csak örülök, ha valakit beletehetek a táblázatba!Kép

Cat!Kép Edi!Kép
Írtam, hogy én is szeretnék menni a talira, de április 9 és május 2 között nem jó, mert nem leszünk itthon. Amennyiben lehetséges ezt is vegyétek már figyelembe az időpont kiválasztásánal! Persze ha sokan nem tudnak eljönni nekem megfelelő időpontban, ekkor meg el tudnának, akkor ne hozzám igazítsátok!

Akkor a javított tábla:
Kép

KépKép
leone
 
 


LeoneKép
Nekivágtok a kiccsajjal Angliának ? Hú merészek vagytok!KépKép
Dorisék is május elején jönnek haza, így szerintem Téged is meg lehetne várni, és akkorra tenni a talit. Akkor már legyen ott mindenki. Nekem a május 14 nem jó, mert geocaching verseny van, azt nem hagynám ki. De jó, hogy én itt úgy szervezkedem, mintha nálunk lenne, EdiKép majd se**be rúgKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Leone! Irtam hogy nekem sem jött még meg, Orsi elmúlt 13 hónapos. Én szerencsének tartom, mert még nem akarunk kistesót.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Cat!Kép
Igen, tegnap vettem meg a repülőjegyeket. Nem olyan nagy kunszt, a húgom az első gyereket 6, a másodikat 5 hónaposan hozta először Magyarországra, ekkor egyedül jött a babával és az ekkor mÁr majdnem 5 éves kisfiúval. Dana meg pár nap híján 11 hónapos lesz amikor megyünk. A férjem 2 hét múlva jön utánunk.
Ha sikerülne így intézni a talit, az nagyon jó lenne!
A geocaching versenyre práoddal mentek? Addig az ikrekre a nagyszülők vigyáznak?

Karmen!Kép
Én az idén már 31 leszek, 3 gyereket szeretnénk, és ha esetleg megint 3 évet kell várni hogy sikerüljön... Meg rakosgattam el a kinőtt babaruhákat (már 80-as méretnél tart Dana, 3 hete volt 70 cm és 9750 g) és nosztalgiáztam, olyan jó lenne megint egy pici babát dajkálni. Még a hasfájósság is megszépül utólag. Kép Meg mi így szeretnénk a korkülönbséget is, bár biztos neM lesz egyszerű az elején.

Mióta 2 hete Danának kijött felül 3 foga fáj ahogy szopizik. Nem harap kifejezetten, csak valahogy odanyomja, úgy hogy néha szopizás után meglátszik a helye. Tegnap meg nem tudom mit csinált, nem éreztem hogy harapott volna, de kisebesedett a mellbimbóm, méghozzá a hegyén, bár közvetlenül a bimbó mellett is fáj, ahova a felső fogait teszi. Nem tudom hogy mit csináljak, mert általában félálomban szopizik, a délelőtti, a délutáni alvásnál, este elalváskor és éjszaka 3x. Ha rászólok, (bár nem kifejezetten harap, csak valahogy rosszul helyezkedik) akkor felébred, gyakran sírva fakad, és nem akar tovább szopizni. Gondoltam tűrök, hátha változik, de most a kisebesedéstől csak rosszabb lett. Van valakinek valalmi ötlete?

Leone

KépKép
leone
 
 


Leone! 35 leszek (már csak 2 hónap) mi is szeretnénk 3at. De én hiszem a többire nem kell sokat várni, mások esete ált. ezt mutatja.
Amugy amig a havim nem ér el addig tényleg nem is gondolkodok rajta, de akkor lehet most nyáron mégis szeretnék már (korábban ugy akartam)
Majd meglátjuk. Remélem nektek gyorsan összejön akkor!
Szopi. Eleinte Orsi se tudott mit kezdeni a fogacskákkal, aztán megtanult ovatosan szopizni. Majd Dana is ügyes lesz elég hamar rájönnek.
Jó utat!!

Cat! ez milyen verseny?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


LeoneKép
Biztos, hogy benne van rendesen a mellbimbó a szájában? Nekem úgy tűnik inkább a tetejét szopogatja, próbáld meg beljebb helyezni a szájába az egész cuccost.

Aztán biztos, hogy a gyerek oldalt fekszik és nem csak a fejét fordítja a bimbóhoz?

aztán még megpróbálhatod más pozicióban megszopiztatni, mondjuk fekve (igy a fogacska más helyre kerül) vagy kicsit jobban megdöntve.

MJ-Móni
mj__móni
 
 


Sziasztok!

Leone,
a tábla a havim szerint jó, de egy héttel később volt a peteérés szerintem és az UH még ettől is egy héttel fiatalabbnak mutatja.
Én meg örülök, ha a 38. hétig kihúzom! :-)

Szerintem igaza van Móninak, a Mili is akkor harapott, amikor cuclizott rajta. Ha rendesen szopizik és a szájába van, nem tud harapni.

Karmen,
szürke Phillips a bébiörző! De az az igazság, hogy nem tudtam még rendesen kipróbálni. Lehet, ha még csavargatjuk jobb lesz. Szerintem a picúrnak tökéletes lesz.

Puszi
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág! ha nem sárga akkor ugy tudom ennek nem lehet állitani az érzékenységét. De azt hittem attol még az egész szobát hallom benne. Tesomnak sárga van, messze van a gyerekektöl mégis hallok minden neszt. Akkor lehet csak drágábbra kell beruháznom, majd keresek használtan.
Azért köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Köszi Cat a hiányolást, csak tudod vagy idöhiányban szenvedek, vagy a Babanet vacakol...Most már azt hittem nem lehet rosszabb ez az oldal, de megint rátettek egy lapáttal, egyáltalán nem jöttek be a topicoc...
Láttam a képet a fiúkról, ahogy neteztek, még a párom is megjegyezte,milyen pofa két kisrácotok vanKépKép

Jól vagyunk, már a 27-ik héten tartok,(azt hiszemKép),ideje lenne már egy kismama könyvet elökeriteni.... Nem nagyon van még idöm pocibabával foglalkozni, csak úgy szolidan...
Ádám nagy fiú már, és izig-vérig fiú, éppen egy CD irót tett tönkre,mert beletett valami csavarhúzó alkatrészt,és nem nyilt ki többet...
De egyébként okos,ügyes ahogy kellKépKép

Rita,képzeld, még én is emlékeszem Rád, akkoriban együtt koptattuk a MEgint megjött topicot. Emlékszem mindig ment a férjed eléd, vagy te mentél hozzáKépKép Örülök,hogy kisJucid jól van, a kép meg már nagyon hiányzik itt rólaKépKép

Karmen, Orsi nagyon aranyos a képen, de én mindig olyan picinek látom öt...Pedig már elmúlt egy éves,igaz?? Lehet a babakád teszi,mi azt már 7-8 hónapos korban elhagytuk, ahogy álldogálni kezdett már nem volt elég a kis kádKépDe tündéri egy kis csaj, az tuttiKépKépKép

Na,megyek is, ma nagyon korán volt ébresztö, és most én is álmos vagyok,kihasználom,hogy alszik Ádám...

Sziasztok
Barbi
26+6?Kép

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!

Leone,
Nekem Lacusnál csak akkor jött meg mikor abbahagyta a szopit (9 hónaposan), viszont akkor rögtön rendszeres ciklusokkal. Kristófnál meg már 3 hónapos korában megjött (az akkori fejlődési ugrásnál, mikor kevés volt neki a tej), pedig csak szopizott és 3-4 ciklus kellett hozzá, hogy be is álljon időre, mennyiségre. Szerintem teljesen kiszámíthatatlan. Viszont már többen jártak úgy, hogy összejött a babó szopi alatt is, menszi nélkül, mert előbb volt peteérés, mint ahogy megjött volna (erre a dokim is figyelmeztetett, hogy lehetséges). Ha nem választod el Danát, csak csökkented idővel a szopik számát, jó eséllyel meg fog jönni.

Karmen,
Nálunk mindkét gyerek utálta illetve utálja a hajmosást. Lacusnak kiskorában még hajmosó karikát is venni kellett, hogy ne üvöltsön annyira.

Hóvirág,
Megnyugtattál egy kicsit lepény ügyben.Kép Köszi! Vigyázz nagyon magatokra és pihizz sokat!

Humi (12+0)
humi
 
 


LeoneKép
Már visszük cachingelni a fiúkat a versenyre.Kép Kenguruban jönnek a hasunkon.Kép Most 7végén megyünk először velük, bár most még babakocsis caching lesz.Megnézzük, hogy bírjáka strapát. Időben el akarjuk velük kezdeni, hogy szokják.Kép

Remélem jó és problémamentes utatok lesz! A repülőn tudsz szoptatni ?

HumiKép
Nekem Olinak hátsó Samunak mellső falon tapadt a lepénye. Semmi gond nem volt vele!!!!

BarbiKép
Atyaég már 27. hét??? Tök hihetetlen! Az első babánál, még mennyire tud az ember erre koncentrálni, de mostmár nincs az a nagy para.
Ádám mit szól a tesóhoz ? Érti már?

HóvirágKép
Remélem a 38. hétig kihúzzátok!!!

Gyerekfigyelő: Mi Cobra PMR-t használunk, és tökéletesen működik. Lehet az érzékenységét is állítani. Kb.12.000 Ft/pár.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap volt az első inszeminációm.
Én egy kicsit meg vagyok ijedve. Mindenki azt mondja, inszem után, hogy szurkál a méhe, meg görcsöl és hogy fel van fújódva még napokig, hetekig.
Nekem semmi görcsöm, meg szurkálásom nincsen és a "felfúvódás" is elmúlt már estére. Mondjuk addig olyan voltam, mint egy 5 hónapos terhes legalább Csak úgy feszült a pocim.
Szóval attól tartok, hogy nekem nincs semmi bajom, akkor talán nem is sikerült?

Bocsi, hogy ide írok, de valószínűleg ti eggyel fentebb már nem jártok és sokan túl vagytok már ezen. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


PkagiKép
Szerintem ez nem jelent semmit. Én még felfúvódást sem éreztem, csak az inszem után kb. 5 percig mensis görcsöt. Egyszer fájt az inszem, akkor amikor csinálta, de szerintem ott rosszul tette fel a katétert.
Minden ember másképp reagál rá, és más mindannyiunk érzékenysége. Én a terhességet sem éreztem meg, semmi tünetem sem volt, más már érzi
a ciklusa 2. felében.

Drukkolok, hogy sikerüljön!!!

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Barbi! ez nagyobb méretü babakád, ösrégi. Amiket most árulnak olyat is kaptunk 3 hónaposan kinötte Orsi. Ezt tesom adta még sokáig jó lesz. Orsi igen elmult 1 éves, de kb. nem nagy, 1 évesen volt pont 8kg, amugy 74cm nem olyan kicsi. CSak nem nagy kövér baba, ált. a babák sokkal kerekebbek. De egészséges, vidám igy már jóideje nem foglalkozok a súlyával. Pár napja meg irtó sokat eszik, ilyen még nem volt, csak lesem. El is viszem hamarosan megméretni. Komolyan még kismama könyved sincs? Ott kint is van ilyen amugy? Te nem jöttél Mo-ra szülni ugye? Most is kint akarod majd?

Cat! És hol vetted ez a bébiört? Brendonban árulják? az Szegeden is van. Valoban olyan kellene ami igen érzékeny mert én sem tudom a baba mellé tenni.

Humi! látod ezt sem tudtam, mint azt hittem amikor Orsi megszületett, hogy minden baba imádja a fürdést. Persze mert én csak öt láttamKép Akkor szerencsénk van. Család tudja már a hirt, mit szóltak?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Remélem, ez az topik amit keresek.Olyan anyukákal szeretnék beszélgetni, akik inszemináció után estek teherbe.
Jó helyen járok?

Köszi:Sapé

Kép
sapé
 
 


KarmenKép
A PMR az egy amatőr rádió adó-vevő. Tulajdonképpen a bébiőrök ennek a lebutított változatai, "csicsás" formában. Csakhogy amíg a PMR teljesítménye 0,5 Watt, addig a bébiőré 0,1 W. A PMR hatótávolsága 3 km, falakon keresztül 200 m, vagy 15 emelet kb. Ez azért jó, mert a gyerkőcnél lévő rádiót csak adásra állítom, a sajátomat csak vételre, így nyugodtan lemehetek a garázsba, levihetem a szemetet stb.mert hallom, hogy mi van a szobájukban.(3. emeleten lakunk). Az érzékenysége 5 fokozatba állítható, az 5-ös fokozaton a lélegzetvételét is hallom.Kép Olyan PMR-t kell venni, amiben van VOX vagy bébiőr funkció. Ezen kívül ezt tudjuk használni túráknál kapcsolattartásra, autók között, bevásárlásnál Corában stb. A www.pmr.hu oldalon van info róla, de fórumja is van, ahol szívesen segítenek, hogy milyet kell venni. Persze vannak drágábbak is,(Motorola) de nekünk ez tökéletesen bevállt. A Media Markt-ban, Photo Hall-ban lehet kapni, de sok más helyen is. A billentyűit le lehet zárni, mert az én fiaim már vadul csapkodnák!KépKép

SapéKép
Azt hiszem itt nem sok Anyuka van aki inszemes volt. A legtöbben spontán vagy lombikkal estek teherbe. Én az utóbbihoz tartozom, és 6 sikertelen inszemem volt.Kép De azért jöhetsz ide is beszélgetni, mert van tapasztalatom az inszemekrőlKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!Kép

Mit szólnátok május 7-hez? Mármint talizni.

DorisKép ti akkor itthon lesztek?

LeoneKép neked az már jó?

CatKép dehogy rúglak se**be, inkább köszi, hogy szervezed és kézben tartod a dolgokat KépKépKép
Május 14. egyébként semmiképpen nem jó, mert BABABÖRZE!

HumiKép te meg ne kérdezz hülyeségeket, neked egyenesen kötelező a tali, eddig mindig lemondtad valami jó kis indokkal, de nincs több kifogás.Kép

Majd írok magunkról is, gyerekeim rosszak, mint a fene, egy percig nem bírnak nyugton maradni. Sokat ábrándozom Orsoly Lackójáról, meg Hóvirág Milijéről, ők olyan nyugis gyerekek. Enyémek, mint az ördögfiókák, egy percre nem lehet őket szem elől téveszteni.
Múlt héten mikor itt volt Marcsi, beszélgettünk a nappaliban, gyerekek gyanús csendben az étkezőben... hát felmásztak az asztal tetejére, lenyúltak egy doboz narancslevet, lecsavarták a kupakját és az egészet szétlocsolták, aztán mint aki jól végezte dolgát békésen tapicskoltak benne. Minden naracslében úszott, a cipőjük, a ruhájuk, a székek, a radiátor, a fal. Marcsi csak röhögött, hozta Levit, hogy "Gyere Levike esemény van!" Hát esemény az nálunk tényleg mindig van.

Na majd jövök.

Pusza, Edi
edi
 
 


Barbi!Kép
Jut eszembe, azt ígérted nyáron hazajöttök és végre veled is találkozunk, ehelyett te szülni készülsz? KépKépKépKép

Edi
edi
 
 


Cateye!
Én már túl vagyok ezeken,a 4.inszeminációm volt sikeres.(9 hónapos a lányom)Engem az érdekelne,hogy aki igy esett teherbe,mennyi esélye lehet annak,hogy spontán sikerüljön a következő baba.Szeretnénk másik babát isKépEzért keresem a topikot,de eddig nem találtam ilyet.(VAGY CSAK ÉN NEM TALÁLTAM?)
NEked miért nem sikerült az inszem.?
Hányadik beültetés volt sikeres?
Hol csinálták?

Sapé

Kép
sapé
 
 


SapéKép
Inszeminációs topik az tuti van, de ott szerintem még javában inszemezgetnek a lányok. Viszont sok erőt tudnál nekik adni, mert lenne előttük jó példa.Kép Gratulálok a kislányhoz!Kép
Nekem az első lombik sikerült, a BMC-ben, onnan van 2 betyár kisfiam.Kép A meddőség oka nekünk ismereten volt, de nem estem 2 évig teherbe. Sajnos inszemekkel sem. Azt mondta a dokim, hogy szerinte ha lenne következő baba, akkor simán spontán teherbe esnék, mert császáros szülésem volt, és ott nagyon rendben látta a szerveimet. Hááát én nem tudom, mert inszemmel sem sikerült, és volt olyan 2 hónap, hogy duplán is inszemezett.
De én mégegyszer nem akarom szurkáltatni magam, sem szurkálni, mert elég volt, na meg szerintem az a sok hormon sem tesz jót.

EdiKép
SZUPER A MÁJUS 7!!!!!
Menj csak neveld Sárát meg Somát, mi majd megszervezzük a ki mit hozott, és ki jön dolgot.
Amíg nem járnak a fiaim, addig ráérekKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Lányok! most kaptunk egy levelet, hogy a nyaraláson Orsi fotója nyert, itt lehet megnézni:
http://www.sonnentherme.com/ungarisch/highlights/bildergalleryliste.htm#top
persze egy belépöt is nyertünk igy nyáron megint ide megyünk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


CatKép

Köszi!KépKépKép

Tettem fel új képeket a profilomba.

Edi
edi
 
 


Karmen!Kép
Gratulálok! Kicsit megnőtt azóta a csajszi.Kép

CatKép OrsiKép LeoneKép
Végignéztem a ti albumotokat is. Gyönyörűek a gyerkőcök.Kép
Csak mikor lettek ekkorák?
Cat, a te fiaidat nem tudom megkülönböztetni. Ha egymás mellett vannak, akkor talán a szájuk egy picit más, de külön képen meg nem mondanám melyikük az.

Már alig várom, hogy itt legyen ez a sok szép gyerek.
Hogy mi lesz itt?!Kép

Edi
edi
 
 


KarmenKép
Gratulálok!!! Tényleg nagyon jó a kép!Kép

EdiKép
Nagyon helyesek a gyerkőcök.Kép Sárának nagyon jól áll a copf. Ez a csúszdaszerzemény ez új darab ? Lesz mit leamortizálni a gyerkőknekKépKép Már én is nagyon várom.

A fiaim egyébként egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, sem külsőre, sem természetre szerintem.Kép De a kívülállók szerint nagyon egyformák. Akik már többször látták őket, azok könnyen felismerik őket, kivéve az apjuk, akik még mindig néha keveri, hogy melyik melyik.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Sziasztok!

Karmen, gratula a nyereményhez!Kép Megakartam nézni ÁDám mekkora volt egy évesen, de elmaradt. De tény,hogy ö jóval magasabb az átlagnál, bár nem kövér, a súlya mindig közepes volt a skálán.
Valószinüleg félreértettél, VAN terhes könyvem, csak elö kellene keresni a szekrény mélyéböl...

Edi, ha neked az én pocibabám új hir, igen régen nem jártál ám erre!!!KépKép Tudod, kezdett uncsi lenni az élet egy babával,már minden olyan flottul ment, gondoltuk ide még egyet...Na, ez csak vicc, ez a baba úgy gondolta hamarabb jön,mint mi terveztük, igy nyári nyaralás most talán öszi lesz...Doki szerint szept-októberben már szállitható lesz aprónép repülön (hosszú úton is), ha összejön akkor megyünk hazaKép

Cat, enyhén elnevettem magam, hogy a párod is keveri a gyerekeket..Na hát, még ilyetKépKép
A cachingelés versenyböl én csak a babakocsi és kenguru szavakat ismertem felKépKép Mi ez a sport??


Na,megyek, hiába kapcsoltam be a vasalót,csak nem vasal magátólKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!

KarmenKép
gratula a nyereményhez, Orsi megérdemelten nyert! Köszi a levelet, válasz is megy, de lehet, hogy csak holnap, ha nem haragszol... A képeket azért megnéztem még tegnap este, nagyon jók, Orsi meg Te is nagyon aranyosak vagytok rajtuk!

LeoneKép
lementettemKép, köszike! A cici-kisebesedésért nem irigyellek, az enyémnek 3 hónapba telt, mire megszopta vákumszivattyúKép kisbabám szopitechnikáját... Ha eddig nem volt gond, akkor valszeg tényleg a fogak miatt változtatott a szopin, szerintem MJ-MóniKép tanácsát érdemes megfogadnod. A sebre meg legjobb a szabadon hagyás, tejcikét-nyálat hagyni rászáradni, meg Bepanthen kenőccsel bekenni, azt nem kell róla letörölni szopi előtt.

AlenaKép
Mizújs a szopival? Jobb már a helyzet?

HumiKép
hajmosó karika? Hol lehet olyat venni, Help me, Obi van Kenobi!!! Nekem is kell ilyen!

BarbiKép
örülök, hogy újra "találkozunk"! Látom, Te belehúztál, már a másodikat várod, és nekem is új hír ez, nemcsak EdinekKép
Az nem lehet, hogy rossz vasalót vettélKép?

CatKép
első ránézésre tényleg egyformának tűnnek a fiúk, de hát a fotó sokszor nem adja vissza a valóságot... Az nem lehet, hogy a párod is fénykép alapján azonositja őketKépKép?
Csatlakozom BarbiKép kérdéséhez: mi az a caching?

EdiKép
szépek a gyerkőcök! Megkérdezhetem, hogy ezt a szobai mászókás-csúzdás csodát hol lehet venni? Mert Juci most tart ott, hogy minden lehető és lehetetlen helyre fel akar mászni, nem győzöm leszedni a polcról, szobalétráról, etetőszékről, stb-ről, jó lenne valami, amire tényleg felmászhat és biztonságban van rajta. A játszótéren van mászóka, csak ahhoz még hideg van, meg az anorákban mászniKép Bár állitólag jön a jó időKép

Na, én is itthagylak benneteket, mert elég késő van már, remélem, kicsi lányom úgy végigalussza az éjszakát, mint az előző kettőt, mindkétszer csak hajnali 6-kor kelt, akkor gyorsan betettem mellém az ágyba, és aludt tovább szépen. Remélem, most nem kiabáltam el a jó alvást...

Puszi mindenkinek!

Rita
knérita
 
 


Sziasztok,

bocs, hogy idepofatlankodom,
eloszor is szia Rita, emlexel ram a szegedi topicbol, mi van veletek?

Sape,

en az inszemes terhessegem utan spontan estem teherbe, meghozza a lanyom 6,5 honapos volt. Hat en sem gondoltam volna....

g.
gabomamo
 
 


Karmen Kép
Gratulálok a nyereményhez! Nagyon helyes Orsi a képen.

Edi Kép
Nahát, mekkorák lettek a gyerekek! Nagyon aranyosak. Jót nevettem a narancslés sztorin. Na persze, így a távolból könnyen nevetgélek.Kép

Cat Kép
De jó, megnyugodtam, hogy a párod is keveri a gyerekeket. Kicsit cikinek éreztem, hogy soha nem tudom, melyik Oli és melyikük Samu. Kép Kép

Leone Kép Rita Kép
Két napja újabb furcsaságokat produkált a gyerkőc. Most mintha több lenne a tej, de lehet, hogy csak azért, mert nem eszik olyan intenzitással, mint eddig. Napközben többször azt csinálja, hogy ha etetni akarom, elfordul a cicitől, és elkezd sírni, feszíti meg magát teljes erőből. Ilyenkor ha leteszem, vadul rágja az öklét, és cuppog, tehát éhes. De mégsem kell neki a cici. Ilyenkor nyugtatgatom, és próbálom nem kényszeríteni, csak odatenni a mellemhez. Egy idő után sikerül. De ezt eljátszotta ma is és tegnap is párszor. Gondolkoztam, de nem használok új szappant, öblítőt, menstruáció sehol, legalábbis nem érzem. Na mindegy, úgy látszik vannak ilyen rosszabb periódusok, csak túl leszünk rajta.

Alena
alena
 
 


BarbiKép,RitaKép
A geocaching egy természetjárós hobbi. Amerikából indult, tulképp kincskeresés. Az országban el vannak
rejtve ládikák, ameiben kisebb ajándékok vannak. Ezeknek a szélességi és hosszúsági kordinátáik publikusak a neten. GPS-el kell megkeresni őket. Nagyon szeretjük, mert jó kis túrákat lehet tenni. A dobozka az egy egyszerű műanyag mikrós doboz. Ebben van egy log füzet, és abba kell beleírni, hogy ott jártunk, megtaláltuk stb. Az ajándékokat ki lehet venni, de persze kell helyette mást betenni. Nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is igazi élvezet. Egy egész kis geocaching társadalom van ebben az országban. Igazi környezettudatos emberek.Kép Ja és ezeket a ládikákat olyan helyre rakják, amit szépnek tartanak, érdemesnek arra, hogy másoknak megmutassák.Kép Mi már az összes barátunkat behülyítettük ezzel.KépKép Bővebb info: www.geocaching.hu

AlenaKép
Mostanában Samu reggel 6-kor kukorékol. Ilyenkor Zoli beülteti a hordozóba, és kiviszi a nappaliba. Lefekszik vele a kanapéra, és a kezével ringatja a hordozót, és megpróbál így aludni. A múltkor mentem ki, és ebben a pózban ringatta a hordozót, panaszkodott álmos szemekkel, hogy Samu már megint cirkuszol, és nem akar aludni. Mondtam neki, hogy legközelebb nézze jobban meg, mert éppen Olit ringatja.KépKépKép Ennyire keveri a gyerkőcöket, szóval ne legyen lelkiismeretfurdalásod, egy cseppet sem.Kép

Szerintem ezt nevezik szopissztrájknak amit most Zéti csinál. Nálunk ez már 2,5 hónapos korukban jelentkezett, ez a jelenség.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Alena,
én is úgy tudom, hogy ez a szopisztrájk. Próbálkozz másféle pózokkal. A Milán is csinálta egy időben, én is már mindenre gyanakodtam.
Csak most ne térj rá a cumisüvegre, mert akkor már csak azt fogja elfogadni.
Ki kell cselezni valahogy! Hónajtartást stb.

Üdv.
Hóvirág
Hovirág
 


Sziasztok Lanyok!

Bocsanat, bocsanat Kép De becsuletesen vegigolvastam. Nem hiszem, hogy reagalni is tudok mindenre( BalzsiMano mar masfel oraja alszik, lassan ebredni fog)

CatKép
En Szosziekrol tudok! Balazs felallt 3 napja, azota moge kell allni, mert igy szeretne tolteni az egesz napot. Olyan, mintha folyamatosan menne a Himnusz nalunk!Kép
Elkezdett enni gyumolcsot, fozeleket. Neha leszokik rola es csak anyatejezik (pl. ha nathas) es ujabban megint jol alszik, szep nappali programja lett, d.e es d.u azonos idoben egy ora-masfel ora alvas. Huhh.Ejjel 1X ebred. Van 3 foga, apro szepseghiba, hogy mindharom alulKép. Mi is van meg??? Ja, igen: 10 kg!!!

Fiaid nagyon aranyosak Apa oleben! Es az apjuk, hogy igy elvonul oket ringatni hajnalonta!!!! Apro szepseghiba, hogy nem is tudja melyik gyerekkel!Kép

Leone!Kép
Mi is szeretnenek kistesot Bazsinak. Nem bannam, ha mar most, bar az eleje tuti nem lesz setagalopp. Mensi meg nekem sincs, tejem viszont boven, mostanaban talan el fogja hagyni a delelotti szopit, de ez meg valtozhat.
En nem fogom elvalasztani Bazsit, lehet, hogy igy is osszejon, elkapjuk rogton az elso petecsket....sokaktol hallottam!

Alena!Kép
Tenyleg szopi sztrajk sgyanus a dolog! Nekunk is volt, raadasul kb ilyenkor. A szopt.poz valtasa jott be nekunk, leginkabb a hid! (csak akkor hasznaltuk)Es a legeslegjobb az volt, h felalomban tettem mellre!!! Akkor gyonyoruen szopott!
(marmint, ha O volt felalomban, nem en Kép)

EdiKép
Megneztem az albumotokat!!! Atyaeg! Ki ez a ket nagy gyerek??? Neked nem kisbabad vannak???Kép Narancsle: Remek!!! Kép hogy is mondjam....Bazsi egyszer belemaszott a pelenkazo melle ledobott kakis pelusba es onnan tovabb kuszva huzta maga utan a csikot, mint a csiga...Csak o kakibol. Eskuszom, mindezt 30 mp alatt, annyira tevesztettem szem elol!

Tobbieknek puszi, felebredt a Mano!
szoszi
szoszi
 
 


Barbi! ha nem tudod megnézni akkor is biztos vagyok benne, Orsi az egyik legkarcsubb babaKép

Hár elég régi a fotó, tavaly jun. voltunk a fürdöben, nekem is furcsa volt megint olyan picinek látni. Rá sem lehet ismerni.

Cat! jo lehet ez a caching tényleg. A bébiörzöt megfogom nézni Médiában, köszi.

Ed! milyen nagyok a gyerekek tényleg! Saci az aki a jogsira hajt??Kép Azt a csuzdás mászokát mennyiért vettétek és milyen gyártmány? Engem is érdekelne egy ilyen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Cat! Megnéztem a PMR weboldalt nektek pontosan melyik készülék van?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Nem nézek be 2 napig... és micsoda forgalom lesz itt Kép

MÁJUS 7-t feljegyeztük Kép Mi megyünk valószínűleg 2+2 fő Kép

Edi Kép
Gyönyörűek a gyerkőcök! Óriásiak lettek, amióta nem láttuk őket!
Jelentkezhetnél ám gyakrabban.

no, majd jövök Kép

puszi mindenkinek.

Orsi

ps. Cat Kép tetszik a rádiós adó-vevő Kép jó ötlet, bébiőr helyett Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


KarmenKép
Nekünk Cobra MT700-as van, de ezt már nem gyártják. Azt mondja a párom, hogy a Metróban lehet a legolcsóbban kapni, ilyen készülékeket, csak arra kell figyelni, hogy legyen benne állítható érzékenységű VOX v. bébiőr funkció. A Media is jó, főleg ha akció van.Kép

SzösziKép
Köszi a hírt SzösziékrőlKép Nem jelentkezik soha a beste, csak ha kierőltetem. Nagyon szépen fejlődik akkor Balázs, ez legalább mentség lehet.Kép Lassan elindul, aztán jajj Neked, mert nem csak állsz majd mögötte, hanem szaladhatsz is.

Ja a talira mi is 2+2-en mennénkKép Ugye Szöszi jöttök Ti is ?

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Mj_Móni!Kép
Van valalmi abban amit mondasz, mert a szopizás vége felé amikor már nem éhes akkor "lecsúszik" a ciciről és már nincs rendesen a szájában és akkor fáj a legjobban. De azóta figyelgetem hogy is van ez és azt nem értem, hogy néha amikor rendesen szopizik is belémmélyeszti a fogacskáit, de akkor nem annyira és nem olyan hosszan, bár a lenyomatuk akkor is ott marad. Pedig a szája széle a bimbóudvar szélénél van, a foglenyomat mégis ugyanott van.
De már javult a helyzet, a seb is begyógyult. Közben Danának áttört a 4. foga is felül, úgy hogy ha nem szokunk össze gyorsan, akkor hamarosan négy fogacska lenyomata lesz látható rajtam.

Edi!Kép
És a te ikreid mikor nőttek ekkorára?! Nagyon jók a képek! A narancslés sztori alapján nincs egyszerű dolgod!

Alena!Kép
Igen, mi is átestünk ilyenen, remélem hamarosan vége lesz. Igazuk van a többieknek, jó a pozícióváltás, nekünk az ölemben szopizásból a fekve szoptatásra áttérés is elég volt. A félálomban szoptatás az mindig bejön. Ezt is ismerem, hogy ha csak úgy odateszed akkor előbb-utób szopizik, de ha te szeretnéd hogy szopizzon, akkor azért se. Ha sikerül türelmesen a közelségeddel odaédesgetni, akkor a szopizási idő előtt 15 perccel kezdjetek valamit együtt játszani, mindig legyetek szorosan egymás mellett, hagy érezze az illatod, és ne erőltesd a szopizást csak kínáld meg, ha nem fogadja el tegyél úgy mintha mi se történt volna, egy idő után maga fogja keresni. Nekünk ez bejött, bár elég fáradtságos módszer.

Szöszi!Kép
Úgy legyen, midkettőnknél!Kép

KépKép
leone
 
 


Es akkor 2 kep:
Kép

Kép

szoszi
szoszi
 
 


+Szöszi+ Kép gyönyörű ez gyerek Kép Kép

Én szorgalmasan olvasgatok, de se szopi, se gyerektémában még nem vagyok illetékes Kép Még csak a nagyra nőtt pocakomra vigyázgatok Kép De képzeljétek ma már 31 hetesek Kép Kép

Soraya? többiek? Lujzáról még nincs híretek?

Szilvi + 2 Manócska
31!!!!!!

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


SzilviKép
Drága vagy, hogy érdeklődsz. Még 2 in 1 KépKép, bár kicsit félek ettől a hirtelen felmelegedéstől. a doki bácsi szerint nem érkezik hamarabb, de hát azt majd a fiatalúr eldönti. Nagyon dagad a lábam, meg nyilalgat a belső combomba is (állítólag ez már jósló fájás).Szerintem még mindig nem fordult be, mert fönt nyomkodja ki azt a kis kőkemény kobakját. Szerdásn megyünk UH-ra, meg CTG-re, remélem akkor már többet tudok mondani. 25-re írt ki csaszira. 24-én kell valószínűleg befeküdnöm.
Nagyon szépen haladtok ezekkel a hetekkel. Próbáld minél tovább húzni, hogy gyarapodjanak még egy kicsit azok a kis DrágákKép. Pihenj sokat!
Lujza
lujza
 
 


LujzaKép
Kitartás, már a finishben vagy. Henyéljetek Apával még egy kicsit, utánna úgyis megszűnik a jó világ.Kép De még jobb leszKépKép

SziszusKép
Nagyon röpködnek a hetek!KépKép Hamarosan kezdheted gondolatban összeszedni, hogy miket viszel be a kórházba. Ti is lazítsatok még a nagy menet előtt!Kép Én bánom, hogy a költözés miatt ez kimaradt.

SzösziKép
Gyönyörű ez a kispasi, bár pici csecsemő korában már látszott, hogy jóképű pasi lesz!Kép Nagyon ügyesen áll. Hányas ruhákat hordotok ? (ez a királyi többes ez elég vicces, de itt tanultam a babanetenKépKép)

Ma túráztunk egy babakocsisat a fiúkkal Gödöllön.Nagyon jól viselkedtek, szavuk sem volt. A Grassalkovich kastély parkjában azért végig kellett cipelnünk az "ikerbuszt", mert a mocsár bokáig állt, és elakadtunk benne. Még szerencse, hogy 1 baráti párral voltunk, mert 2-en nehéz lett volna. Nem beszélve a vasúti felüljáróról, vagy az erdőről. Igazi kis Dakar Rally volt. Szóval kemény kiképzést kapott a Peg Perego, de nagyon jól bírta.KépKép

Kép

Cat
Kép
cateye
 
 


Lujza Kép nagyon szorítok, mostmár tényleg mindennapos vagy Kép hidd el itt mindenki nagyon várja a híreket rólatok!! Kép
Én próbálkozom az időhúzással Kép, a doki is mondta, még min. 4 hétig jó lenne ha bent lennének ... bárcsak rajtam múlna.

Cat Kép megfogadva tanácsaitokat, ma voltunk "kirándulni" (persze ez kicsit túlzás én csak párszáz métert tudok már csak totyogni, azt is úgy mint egy pingvin Kép) és képzeld hol?? Gödöllőn Kép persze mi csak a parkban sétáltunk kicsit, meg Máriabesnyőn mentünk föl a templomhoz. Este pedig moziban voltunk. Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziasztok!Kép

A mászókás csúszdánk little tikes gyártmány, a Megatoysban vettük januárban 35 ezer forintért. Épp ma láttam elhűlve a Brendonban, hogy ott is van, csak éppen 53 ezerért adják.

Szöszi!Kép
Balázs még mindig gyönyörű!Kép És milyen nagy! Sárám 20 hónaposan még csak 9,5 kg.
És meg vagyok nyugodva, akkor már inkább narancslé, mint kaki-csigacsík.Kép Látom a habtapi már nálatok is darabokban.Kép

Barbi!Kép
Na jó, ha nem ti terveztétek így, akkor távollét igazolva.Kép

Orsi!Kép
Ha eltünök is, tali-szagra rögtön itt vagyok.Kép

Alena!Kép
Rakhatnál már föl te is képeket!

Cat!Kép
Gödöllőn még ekkora hó van?

Edi
edi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?