Sziasztok!
Nem ígérem, hogy sokat tudok írni, mert nálunk sajnos a helyzet változatlan, vagyis talán picit rosszabb.
Legfontosabb hír:
Tegnap hazafelé jövet bementem meglátogatni Ágiboszit, nagyon örült. Szegényke nagyon el van anyátlanodva, még el is sírta magát, hiányzik Neki a család, és bosszantja, hogy ezt a 4 napos ünnepet is bent kell töltenie, holott csak utána fogják megműteni. És ráadásul Dani is beteg, antibiotikumokat kap, és rossz érzés, hogy nem lehet mellette.
Mindenkit ezerrel puszil! Szerencsére a szobatársának a férje vitt be egy kis tv- t, így legalább egy csöpp szórakozási lehetősége van, már amennyire ki tud kapcsolódni 2 idegeskedés között.
Mire hazaértem, férjem meglepett egy nagy adag rakott kellel, és sütött még csokis kekszet is!
nyammi!
Velünk kapcsolatban: én teljesen jól vagyok, Dorka pedig tök szarul. Gyakorlatilag nem eszik semmit, a reggeli és az esti tápszerből iszik valamennyit, de ennyi. 30 dekát fogyott, most 9500 gramm. Már bűnözni is próbáltunk Vele, de semmit sem kíván, illetve amit nagy nehezen megeszik, az ki is jön
.
Orsi,
Nálunk most nagyon bevált a hűtőmágnes pakolgatás föl-, és le, de az edényekben való főzőcskézés is. Ez utóbbi nem valószínű, hogy Bencének annyira tetszene, az előbbit pedig Tőletek lestük el.
Ben őrlőfogaihoz háromszoros hurrá!
Az a süti nyammi!
És a férjednek hogyhogy épp a minap jutott eszébe megmondani, hogy mit nem szeret? Nahááát Eddig fintorgás nélkül megette?!
Aztaaa, 1/2 méteres a hó? Nem semmi? Készítettek fotót? És mennyi időre mentek?
Udvaros D. ügy: én csak keveset hallottam erről, de biztosan nem lehetett leányálom, ahogyan bántak Vele
.
Helga,
Nagyon tetszettek a gifjeid? Merre mentetek kirándulni? És hogy sikerült? Vonattal, busszal, vagy kocsival? Alex hogy viselte? Hú, de sokat kérdezek
Ha annyira szeretsz vasalni, akkor küldenék Neked is egy adagot
Én is inkább porszívózom és felmosok 10- szer+ mosogatok 3- szor mint hogy vasaljak.
Miért vagy magányos? Itt a tavasz (legalábbis jövő hétvégéig, ahogy a meteorológusok mondják), és nincs már annyira hideg! Remélem, a kedved is jobb lett!
Zitus,
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali, és hogy "azaHajni" ilyen rendes volt, hogy nosztalgiázni akart Dunaújvárosban!
4- es szakdolihoz is háromszoros hurrá!
Nyugodtan hívd fel az Ágit, biztosan nagyon fog örülni! És ahogy mesélte, 2 napja nem volt vizit sem abban a kórteremben, úgyhogy a vizitet nem fogod megzavarni.
Hajni,
Csak miattad szavazok az Üvegtigrisre is! Bevallom, vannak némi hiányosságaim ezzel a témával kapcsolatosan
Sürgősen meg kell néznem ezt a filmet!
Fogászat vége, hurrá!!!
3. és 4. foghoz is háromszoros hurrá!!!
Remélem, Ti nem vagytok betegek!
Ann, Manóka, Rebi, és MINDENKI,
Ti hogy vagytok? És hol vagytok? Gondolom, mindenki nagyokat kirándul vagy sétál ebben a szép időben, csak mi dekkolunk itthon
Puszi:
Vic