Új privát üzeneted érkezett!

Mea:

Szerintem napi két gombóc fagyi bőven belefér, a diabétesz szerintem alkatfüggő, hogy kialakul-e vagy sem. Ha nálad kialakul, akkor valóban szigorú diétával kell ellensúlyozni, de akkor nemcsak az édességet kell kiiktatni, hanem szigorúan korlátozzák mennyi szénhidrátot (kenyeret, tésztát, stb) ehetsz egy-egy étkezés alkalmával, és pontosan azt hiszem 2-3 óránként kell enni, stb, stb.

Szóval szerintem ha nem CSAK ilyesmit eszel egész nap, hanem normálisan étkezel és becsúszik a fagyi, az még nem katasztrófa.

De biztos ami ziher, kérdezd meg az orvosodat.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Uxi!
Én kb. július közepéig szándékozok dolgozni. Amikor megmondtam a főnöknek a jó hirt, akkor azt mondta, hogy az nagyon jó nekem és a babucinak is, ha minél tovább dolgozok. (azt akarja, hogy kb. szept. közepéig legyek Kép ) szept. 26-ra vagyok kiírva Kép
De meglátjuk, hogy érzem magam, végül is nem olyan megterhelő a munka.

Nemesek!
Köszi szépen jól vagyunk.
Múlt hetet végig szenvedtem, mivel magas lázam is volt, nem tudtam mást csinálni, csak feküdni. Kép
Olyan tehetetlennek éreztem magam és végig izgultam, hogy semmi baja ne legyen a babucinak.

Nemesek!
Mea!
Látom, akkor nem vagyok egyedül Kép
Korábban egy tábla csokit ettem meg szinte naponta, most nagy odafigyeléssel kb 1/4 táblát eszek meg naponta Kép
De annyira kivánom, hogy nem tudok lemondani róla.

Tmarie 11+2
tmarie

Az SZTK (nem tudom pontosan hogy rövidült le),de a lényeg az, hogy itt látják el a kismamákat, meg persze minden más beteget ingyen és bérmentve.Ez gondolom Pesten is kerületenként így van. Lényegében olyan mint a kórház csak ide járóbetegek járnak.Biztos te is ismered!

TP-papír=táppénzespapír

Nem hiszem, hogy mostanában valaki többet bűnözött volna!Kép Napok óta süti minden napKépNem is írom meg nektek, hogy mirinda szelet, és a sógornőm álltal készített tuti finom gesztenyéstorta. Ja igen és még isler is.KépKépKép

Zsuzska
ha van kedved írj nekünk az esküvői előkészületekről, bár lehet hogy ennél most a kissebb problémád is nagyobb?
Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Rokica!
Mi újság a munkahellyel?
Elmontad már a hírt? Hogy fogadták?
tmarie

Kismamák!Kép

Egy intim kérdés, nem muszáj válaszolni, de Ti hogy álltok a szex dologgal?
Mert mi nem nagyon vagyunk rajtaKép
Elején nem, mert féltem, azóta egyszer de viszont sárga folyim van azótaKép úgy hogy nagyon nem erőlteetm a dolgot.

Mondjuk nem hanyagolom el szegény páromat, mert akkor tuti rossz dolgokat művelne sutyibanKép, úgy hogy én szívesen segítek nekiKép

Bocsánat, hogy így kitárulkozom, remélem nem baj, csak gondoltam kivel bezséljem meg ha nem veletekKép

Szóval szerintetek lehet byugodtan?
És mennyire kell óvatosan, hogy nehogy baj legyen.

Egyébként a párom sem erőlteti, már néha fura is nekemKép, de lehet, hogy neki is új ez a helyzet és félKép

Na most jól kilelkiztem magamKép

Mea
mea

Edina!Kép

Nem tudod miért nem adnak Uh-képet nekünk a II.nőin, vagy neked adnak?
Te magánrendelésre is jársz a dokidhoz?

Olyan jó lenne ha tudnál jönni tanfolyamra áprilisban, nekem nem ártana menni.
És jó lenne megismerni TégedKép hátha még talizunk szülésnél isKép

Mea
mea

Lányok!
Szerintetek baj, hogy nem járok SZKT-ba??? Nekem minden vizsgálatot eddig az orvosom és a korház, amelyben dolgozik, csinálta. De a korház nem a lakóhelyem szerinti hely...
Jelentkeznem kell ebbe az SZTK-ba is???

Mea!
Köztünk most egyelőre semmi nincs, mert én nem szeretnék kockáztatni. A dokim mondta, hogy lehet, de én inkább várok. Azt mondta, hogy 15. héttől már teljesen biztonságos egészen a 24-28. hétig. Már alig várom, hogy betöltsem a 15. hetet Kép
Ja, és én is "segitek" a férjemen, tudom, hogy a pasiknak ilyenkor nehéz, de látom, hogy megértőbbek Kép
tmarie

Nemesek,

Vettem egy edi cumisuveget-kezdem beszerezni a dolgokat a picinek, ha talalok valamit amit tetszik mar most megveszem. Szoval miota meglatta, fejebe vette, hogy a reggeli kakaojat abban keri.Kép

Mea,
Velem eppen igy volt, a fiammal allandoan savanyuuborkat ettem.Kép
Most viszont nincs ez, de az edesseget sem eszem.
A baratnomeknek csokigyarjuk van igy allandoan el vagyunk latva csokikakkal, de Istenemre talan ha havonta megeszek egy csokit.
A sos dolgokkal viszont neha nem tudok leallni.

Rokica,
Bravo a kitartashoz. En mar ugy nezek ki, mint valami 7 honapos. Tolem is megkerdeztek mar tobben is, nem hordok-e ikreket. Bar ha olyanok lennenek, mint a kepen, amit Mea kuldot? Miert ne?

Aniko
17+6

KépKép
KépKép
aniko47

Tmarie:

Még nem mondtam el, március végéig vagyok próbaidőn, tehát még 4 hétig takargatnom kell magam, egyre nehezebb!! Azért vettem kamuflázs ruhákat.

Mea:
Nekem is megcsappant a szexuális étvágyam. Ugye első pár hónapban émelyegtem is és olyan borzasztó fáradt voltam hogy gyakran szépen elaludtam mire párom hazajött. Utána következett egy pár hét amikor nem birtam elviselni, ha hozzám nyúlt, ne adj isten rámlehelt, akkor se nagyon volt szex. Azért néha mikor jobban voltam, igen, de nem túl gyakran. Ez mostanra elmúlt, de ez azt jelenti, hogy most is csak kb heti egy-kettőre van kapacitásom, és mi is gyakran a közös vagy kölcsönös önkielégitést használjuk, ami nekem mondjuk szex-számba megy, mert szerintem ugyanaz a célja meg ugyanolyan intim.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ehhez hozzá kell tennem, hogy engem pl abszolút nem zavar (sőt), ha a párom magánakcióban kielégiti magát, de ő azért igényli az én résztvételemet is, és inkább kivár.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Anikó:

Azt hallottam, a nagyobbaknál elég tipikus hogy mikor a baba megjön, ő is áttér (visszatér) a cumisüvegre, nem kell miatta aggódni, majd ha "nagylányost" vagy "nagyfiúst" akar újra játszani, abbahagyja.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
De jó, hogy felvetette Mea ezt a szex dolgot, mert én nem mertem, de nekem is lenne egy kérdésem. Szóval, szex után nekem rettenetesen bekeményedik a pocakom. Nem mondom, hogy kellemetlen érzés, de olyan mintha egy kő lenne bent. Kép
Ti nem tapasztaltátok ezt? Normális? Csak hó végén megyek dokihoz (ezzel nem szeretném külön felkeresni), de lehet, addig le kéne állni az ügyről? Nem örülnék, mert nekem - sokatokkal ellentétben - kifejezetten megnőtt az igényem...Kép
Ebben a kérdésben abszolút tapasztalatlan vagyok, mert az első terhességemnél a kezdettől nem szexelhettünk...
Kati
15+6
Vendég

Tmarie!

Nekem a vért az elején az SZTK-ban vették le, és az AFP-nél is oda kell mennem.Itt egyébként csinálnak uh-t is, de azt én maszek dokimnál csináltatom. Igaz az fizetős de a párommal úgy beszéltük meg, hogy mivel elég nehéz volt maradunk a maszek nődokinál, még akkor is ha nincs most semmi különös problémám. (kop-kop)
A vérvétel is a korházban van neked?
Gondolom a dokid már mondta volna ha jelentkezned kellene az SZTK-ban.

Mea
mi sem csináljuk túl sűrűn, megtudom egy kezemen szákolni hányszor voltunk együtt.De ha most esetleg csináljuk akkor orvosi javaslatra iszom előtte magnézium pezsgőtabit. Lazítja az izmokat.
Nem a hímvessző vagy az ondó árthat a babának hanem a nő orgazmusa idézhet elő vetélést, mivel a méhösszehúzódás másfajta összehúzódásokat is elnindíthat.Az okosok szerint normális terhességnél ez nem következhet be.
Sokan írtátok ha jól tudom,hogy megvettétek a Terhesség hétről hétre c.könyvet ezt abból tudom én is.

Kép
Kép
kismama2004

Tmarie,
szerintem nem szükséges SzTK-ba járnod (én sem járok), ha magándokid van. A háziorvoshoz, vagy valamilyen belgyógyászhoz viszont el kell menni 1x minimum. Ja és persze a védőnő... az fontos!
A lényeg, hogy a szülésig 5-6? alkalommal terhesrendelésen kell részt venni, hogy az anyasági támogatást megkapd! Kép
Ugye jól tudom? Javítson ki nyugodtan, aki később szült nálam, hátha megváltozott azóta valami...

Aniko,
én még semmit nem vettem, és még a régi cuccok sem kerültek elő. Lehet, hogy majd nálunk is ilyenek lesznek??? Kép
Vendég

Kati:

Nekem az elején volt ilyen, minden egyes orgazmus után begörcsölt a méhem, picit aggódtam de azóta olvastam, hogy ilyen szokott lenni. Mostanra már elmúlt.

Egyébként bár a teljes szexes kevesebbszer kivánom, az orgazmus jöhet! Mondjuk én olyan önmegnyugatásul meg altatónak is szoktam "használni."

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mea,
Én szoktam kapni képet, egyébként, ha nem adnak, akkor kérni kell. Én csak a Klinikára járok vizsgálatra.
A tamfolyamot még nem tudom, hogy megyek-e. A kismama tornára gondoltam csak, de ha tud majd a férjem vigyázni a Bálintra akkor megyek. Én biztos, hogy császárral szülök ismét, szóval a szülésfelkészítés engem nem nagyon érint.
Teszek ide egy képet ez tavaly készült a vajúdóban.
Kép

Kati,
Nem akarlak riogatni, de a keményedés miatt szerintem amíg nem beszélsz a dokival abba kellene hagyni a dolgot. Szerintem hívd fel telefonon.

Tmarie,
Külön nem kell az SZTK-ba járni, csak ha nem jársz máshová.

Később még jövök!
Szép napot!
Edina
13+5

nedinabp

Mea,
Mi szerencsések vagyunk, mert nem tiltotta senki, és csak akkor csináljuk, amikor jól esik! Nem erőltetünk semmit, de nem is szabad félni, meg stresszelni, mert az sokat ront a dolgon!!!

Bár voltak nálunk is olyan idők (barnázgatás, vagy most nemrég Candidás folyás) amikor mi is szüneteltettük, de aztán fokozatossan visszaterelődtünk az egészséges kerékvágásba!

Nyílván nem napi együttlétről van szó, hanem kb. heti 1 alk. és az sem mindig a megszokott hévben és pozitúrákban, hisz azért alkalmazkodni kellett az új szituációhoz.

Viszont annyi bizonyos, hogy most nem a férfitől kell várni a kezdeményezést, hisz kaphat visszautasításokat (vagy már kapott) és egy idő után elveszti az érdeklődését! Ezt szerintem nekünk nőknek kell kezdeni, vagy sugallni!
Sokszor egy közös zuhanyzás is előrelendítheti a dolgokat! Kép

Remélem tudtam segíteni!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,

Ehhez a szex temahoz, nalunk is csendes vizek folynakKép
Az elejen, amikor raadasul a melleim ketszeresukre nottekKép, majd minden nap volt valami. Most miota a hasam megnott, mar nem annyira kivanom.
A furcsa az, hogy rengeteg erotikus almom van, de mire oda kerulnek, mar nem birom fizikailag. Altalaban mindig faradt vagyok. Ezert mar szegeny ferjem sem probalkozik annyit.
Engem nagyon zavarnak a mereteim. Hiaba tudom, hogy ez normalis dolog, nekem "nem tetszik".
Nem szeretek terhes lenni. Szerintem biztosan vannak igy masok is. Ez egy aldott teher, az biztos, de csak teher.
Igy a masodik terhessegnel meg valoban alig varom mar a veget, pedig meg hol van???
Na jol megmondtam, bocsanat, de tegnap semmit nem aludtam es ma reggeltol faj a pocim.
Igy egy kicsit hobortos vagyok maKép

Aniko17+6

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok,

szex...hát, hagyjukKépMondjuk nekünk már nem új ez a "tiniállapot", kb ahogy Rokica leírta, az előzőnél nekem a dr azt mondta, hogy az elején, "csak nyugisan, ha nem muszáj, ne" persze tudom, hogy (normál terhességnél) ennek semmi alapja, de valahogy bennem maradt...
Tulajdonképpen hülyeség, mert a méhösszehúzódásokat az orgazmus okozza, és az ugye így is van, másrészt meg ha te jól érzed magad, a baba is. Szóval elvileg nincs veszély, de én sem kívánom a hancúrt.

A terheskönyvben 4 pecsétnek kell lenni ahhoz, hogy az egyszeri anyasági támogatást megkapd. De ha jól tudom, az mindegy, hogy védőnő vagy orvos...

Sztk-ba nem kell járni, sőt, sok dr mostanában a belgyógyászati vizsgálatot (pl EKG) sem kéri a körzetitől.

na, mennem kell
üdv
P
penna

Az anyasági támogatáshoz a kórház állított ki egy igazolást, hogy résztvettem a terhesgondozáson, és a kiskönyv nem kellett senkinek, meg sem nézik.

Edina

nedinabp

Rokica,

En is olvastam sokat errol a feltekenykedesrol,raadasul nyiltan beszelgetek vele, beviszem az uh-ra, stb. Meg csak a 18. heten vagyok, ha mar feltekeny akkor mi lesz kesobb. De azert nem olyan veszes a helyzet, sot egyeltalan nem az, csak neha lesek egyet, amikor ilyen ertelmetlen dolgokat akar.De ez mar szerintem egy masik topikba valo.

Bar egy furcsa kerdesem azert lenne olyan anyukakhoz, akiknek ez mar a tobbszori terhesseguk.
Nektek nem fordul meg neha a fejetekben, hogy ezt a masodik babat vajon ugyanugy fogom imadni mint az elsot? Allitolag ez is normalis, de valo igaz, neha olyan lelkiismeret furdallasom van.
Valahogy sokkal kevesebb idot forditok erre a pocaklakora.

Na mara kivonom magam innen, mert tenyleg letargikussa teszlek titeket is.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó,
Ezen én is szoktam gondolkozni. Sőt, a fordítotján is. Engem nagy megkönnyebülés ért amikor kiderült, hogy ismét császárral fogok szülni. Addig azon gondolkoztam, hogy mi lesz majd, ha rendesen születik, és mivel az egy teljesen más érzés, mi lesz, ha majd jobban fogok hozzá kötődni? Ez mostmár megoldódott.
Én már azon is gondolkoztam, hogy most is kevesebb idő jut a pocaklakóra, de ha megszületik sem lesz ez másképp. Bálint akkor még csak 18 hónapos lesz, szóval még nem lesz valami nagy, és rá akkor is több idő kell majd. Vagy ez majd kiegyenlítődik?

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Uxi! Nagyon örülök a jó híreknek!

Sex....Nekünk az első 3 hónapban teljes tiltás volt. A férjem nem engedte, hogy "segítsek rajta" Ahányszor közeledtem, annyiszor finoman elutasított....azt mondta, ha nekem nem lehet jó, ő sem tud erre gondolni. Hát én ebből féltékenységi problémát csináltam.. Bebeszéltem magamnak, hogy más van a háttérben. Hiszen nem egy kisétvágyú ember az én párom... Szerintetek hülye vagyok??
Most már lehetne, de valahogy nagyon félve közelítünk egymáshoz. Pedig elmúlt a fáradság, soha nem volt ennyi energiám... Az első alkalomnál a 3 hónap után a drága párom ahogy simogatta a hasam, közben méregetett,számolta az araszokat hol lehet a baba, nem fogja -e bántani. Persze hülyeség, de főleg első babánál csak aggódik az ember. Most valahogy jobban esik a bújás, a babusgatás, ebből van inkább több.
Mondott egy furcsaságot a dokim, amit még nem hallottam:
Ha lehet, óvszer, vagy "kelenföld," ugyanis a spermiumok oxytocint termelnek. Szóval nem csak az orgazmus miatti méhösszehúzódások a veszélyesek. Nektek mondtak ilyesmit?
Álmok: A könyvek az írják, normális. Amíg le voltunk tiltva, rengeteg erotikus álmom volt. Előfordult, hogy szabályos orgazmusom volt közben. Nem álmondtam róla, hanem tényleg..
Nektek volt ilyen?

A hasam szinte még mindig nem nőtt semmit. Kezdek aggódni! Kérlek, nyugtassatok meg!!

Cola: Sajnos van úgy, hogy én is megkívánom. De csakis a kisüvegest! Észrevettétek, hogy teljesen más íze van?
popoka

Sziasztok!Kép

Látom mindenkit érdekelt ez a szex témaKép.
Örülök, hogy segítettetek nekem a hozzászólásaitokkalKép

Úgy szeretek itt lenni, főleg hogy itthon vagyok és még nem nagyon mozdulok ki, de lassan jön a jó idő és akkor még kihasználom gyorsan hogy mehetünk ide oda párommal, ha lesz kedvem akkor mégKép

Jó itthon lenni, de eleinte amikor még nyűgibb voltam, állandóan csak lustálkodtam, aludtam, tv-tem, de most már sokkal jobb.

Most az előbb a terszt készítettem elő a tavaszraKép letakarítottam, székeket kitettem, lehet hogy még korai, de jót tett a lelkemnekKép meg fedett terasz, úgy hogy bajuk nem lesz.

Kicsit sajnálom a munkát, de nem volt nekem olyan jó már ott.
3 évig voltam abban az utazási irodában és elejétől fogva, mikor emgnyított és nem igazán indult be, lehet, hogy meg is fog szűnni, úgy hogy jobb is hogy eljöttem.

Valaki nem tudja véletlenül, hogy fogja ez befolyásolni a gyedemet???Mert már jan. közepe óta itthon vagyok.
Mert a gyednél mi már átcsúszunk 2006-ra, mikor igényelni fogjuk akkor nem a 2005-öt nézik, de ott meg szinte csak a táppénzem leszKép lehet hogy nagyon keveset kapok majd???

Na megint írtam nektek regénytKép, szóljatok, ha sokat dumálokKép

Puszi és további szép napot nektek!!!

Mea
mea

Anikó, Edina,
ehhez a témához én is hozzászólnék.
Én úgy érzem, hogy talán jobban várom ezt a második lurkót, és mivel a párom nem annyira, így az az érzés van bennem, hogy nekem még inkább kell... érthető ez így? olyan hülyén fogalmazok...Kép
Persze az is benne van, hogy az első terhességemnél még csak 21 voltam, és érzelmileg igen felkészületlen, ezt a babót viszont nagyon akartam, és lélekben is már régóta készültem rá...
Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne rajonganék a fiamért, túlságosan is. És hogy ő is ennyire akarja a kistesót, segít nekem, hogy apával is könnyebb legyen elfogadtatni a dolgokat.
Trisztán egyébként rendkívül önálló. Nem igényli, hogy állandóan vele foglalkozzak, sőt, ha segíteni akarok valamiben, rögtön kiakad, hogy hagyjam, mert ő ezeket már egyedül meg tudja csinálni. Ez a játékra, az öltözködésre, a kajálásra, a mosakodásra mind-mind igaz. Így jut időm, hogy a pocimmal foglalkozzak úgy, ahogy annak idején vele is tettem. Kép

Edina,
miért kell császárral szülnöd? Már ha nem indiszkrét a kérdés.

Kati
Vendég

Popoka,
Nálam is volt már olyan, hogy az álmom annyira valóságnak tűnt, hogy tényleg volt orgazmusom.
Ez szerintem természetes! Nekem nem csak terhesség alatt volt ilyen. Bár mivel mi nem voltunk nagyon tiltva, így nem is alakult ki olyan nagyfokú "hiányérzet".

Kép

Kép
prüntyi

A két lurkós kép tényleg nagyon édi.Kép
Én annyira szorítottam, hogy ikreim legyenek (a családban igen sok (4) ikerpár van), mert mindig is 3 gyereket akartam, és már erre a másodikra is nehéz volt a páromat rábeszélni. Nálunk tuti nem lesz következö, sajnos KépKépKép.
Vendég

Kati,
Bálint is császárra született(ma 1 éve) és akkor is indítani kellett a szülést, nem reagáltam az oxitocynra sem, abszolút nem volt fájásom, nem tágultam, pedig a magzatvíz magától kezdett el szivárogni. Most pedig úgy beszéltük, hogy programoztott császár lesz. Elég sokat olvastam utána, és talán így a legjobb. Egyedül annyit fogok kérni, hogy ébren lehessek majd.
A párod miért nem akarja annyira a babát?

Edina

nedinabp

Amig a Babanet meg nem javitja a topikokat, addig irjunk ide.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

De vissza fog jönni a másik is, ugye?
tmarie

Edina,

Ezt nem ertem. n is csaszarral szultem a fiam, de ez meg nem jelenti azt, hogy a mostanit is csaszarral kellenne. En sokkal jobban szeretnek egy normalis szulest, a csaszarral igen csak megszenvedtem.

Mondtam mar nektek, hogy jon az anyukam junius tajekan es valszeg itt marad november tajaig.
En annyira orulok ennekKépKépKépKépKép
Nagyon feltem mikent fogom osszhangolni a dolgokat a masodik babucival, de igy mar egyszeruen nagyszeru.Kép

Jo, hogy hozzaszoltatok a fenn felhozott temahoz. Tegnap szinte egesz nap mozgott a picurka. Csak ugy luktetett a pocim. Egeszen elerzekenyultem. Lehet, hogy alakul mar a koztunk levo kapcsolat? Mintha csak azt akarta volna a tudtomra adni, "-anya, ne felejtsd mar el, en is itt vagyok mar!"

Remelem el tudom kuldeni ezt az uzenetet, mar vagy 3-szor probaltam.Kép

KépKép
KépKép
aniko47

Aniko!
De jó neked! Kép Anyuka az biztos, hogy nagyon nagy segitség, főleg az első hónapban!
Az enyém is azt mondta a munkahelyén, hogy most ne adjanak neki szabit, hanem ő tartogatni szeretne arra az időre, amikor megszületik az unokája Kép - olyan jó érzés volt.
Én azt hallottam, hogy elég nehéz az anyukának az első hétben: nagyon kimerit a szülés.

Kismama!
Nem küldött egyszer sem a dokim az SZTK-ba. Adott egy korházi védőnő nevét, akihez járni fogok és ő mindent elmond nekem, már egyszer voltam is vérvételen a korházban.
A kerületi védőnőtől csak a könyvecskét kértem el.

Kell a kerületi védőnőhöz is járni?

Tmarie 11+3
tmarie

Sziasztok!
Már úgy féltem, hogy nem tudom Veletek felvenni a kapcsolatotKép tiszta hülye vagyok,mi?

Edina,
a párom csak attól fél nagyon, hogy a második gyerköcünk is asztmás lesz. Lassan 1 éve nem voltunk kórházban, és nem szeretnénk előlről kezdeni az intenzív osztály előtti székeken töltött éjszakázást...Kép

Anikó,
olyan jó Neked. Biztos szupi lesz, hogy az anyukád segít majd az unokáknál.
Nálunk semmi ilyenre nem lehet számítani, bár mindkettőnk szülei megtehetnék, hogy besegítenek (anyu háztartásbeli, anyósomék pedig nyugdíjasok). Mégsem mozdítja egyik sem a hátsóját, hogy az unokával legyen. Ha mi nem visszük, ők soha nem jönnének. És ott sem lehet hagyni még egy pár órára sem sehol. Pedig az én fiam a legnyugodtabb 5 éves gyerek szerintem!
Persze a kéretlen tanácsokban, okoskodásban, és az örökös számonkérésben túltesznek egymáson.
Na jó, nem is gondolok erre, mert csak felidegesítem magam...Kép

Üdv mindenkinek,
Kati 16+0
Vendég

Bkrisztina,
írtam neked priviben, megkaptad? mintha vmi hiba csúszott volna be, nekem azt írta a gép.
f.
falina

Sziasztok!

Na végre! Nekem két napig nem működött megint a babanet!

Ezt még tegnapelőtt írtam:

UxiKép
Gratulálok!

ZsuzskaKép

Szegénykém legalább most már túl vagy rajta!
Remélem hamarosan csak egy rossz emlék lessz,és elmúlik a fájdalom!

PocikaKép
Sajnálom ,hogy te is betegeskedsz!
Én is jobbulást kívánok neked!

Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat -ötleteket!
Úgy néz ki már jobban vagyokKép
A mandulafájás elmúlt ,mostmár folyamatosan folyik az orrom-köhögök-és bevagyok rekedveKép
De érzem ,hogy már kifelé tartok belőleKép

Közben adódott még egy problémámKép
Kb egy hete,nagyon gyorsan dobog a szivemKép
De úgy ,hogy a fülemben hallom ahogy zakatolKép
Felhívtam a nőgyogyászt ,hogy ez mitől lehet ,és hogy mit tudok ellene tenni??Kép

Mondta ,hogy írassam fel a körzeti dokival : Eleniumot(gyenge nyugtató)
Azt mondta ,hogy terhesség alatt előfordul a túl szapora pulzus ,és azt ezzel a gyógyszerrel lehet csökkenteniKép
Csakhogy engem nem visz rá a lélek,hogy nyugtatót vegyek beKép
Nem tudom mi ártalmasabb a babának: a túl gyors szívverés vagy a nyugtatóKép
VÉLEMÉNY??? VALAKI???? HELP!!!!

Csilla
csillam

Sziasztok!

Valami nysvalya volt kedden is a nettel. A telefon is vacakolt, így morgós voltam./Tel azért,mert az is UPC, de most már minden ok./
Hál istennek az UH-n in rendben volt minden.Fel lett véve videóra és van egy kép amikor a tédére van görnyedve, mint egy kisöreg, akinek sok a gondja. A nagylánynak is nagyon tetszett az "Ő "tesója, boldog volt, hogy láthatta.
A lepény is jó helyen van, ettől tette függővé a doki, hogy fenntartja e a tilalmat a házaséletre vagy sem. Január közepétől szünet volt, mert nálunk egy vérömleny is volt,a petezsák fölött. Ez szerencsére kiürült. Most már rendben lesz minden!

Egy kérdés: Ti vagy a környezetetekben szoktak e AVON termékeket használni? Ha valaki szeretne kedvezményesen vásárolni ill. egy kis plusz pénzt keresni szóljon, mert tudok segíteni. Nincs belépési díj és semmi, rendkívül egyszerűen lehet intézni neten is a dolgokat, úgy is sokan netfüggők vagyunk. Én 1,5 éve kezdtem el, mindig sikerül egy kis plusz pénzre szert tenni, ami néhány ezertől több tízezerig is terjedhet. Tavaly nyár óta kereskedelmi koordinátorként is tevékenykedem, ha felkeltette az érdeklődéseteket, írjatok.

Falina!

Nem jött át privibe az e-mail.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

KrisztaKép

Én is AVONOZOMKép
Már 4 éveKép

Akkor téged tudlak megkérdezni,hogy a mellápolo zselét ,lehet terhesen is használni????
És a terhességi csíkok elleni krémet????
Nincs bennük a babára ártalmas szer????

Mert ráírva nem sok dolog van,abból ezeket nem lehet tudniKép

Köszi!

Csilla
csillam

Lányok,
kicsit aggódom. Tegnap reggel óta semmiféle mocorgást nem érzek odabentről Kép
Gondoljátok, hogy ez baj???
Az első terhességemnél is volt így, mégis félek, hogy valami baj van.
Felhívtam a dokimat, de csak az üzenetrögzítője volt. Utána a kórházban próbáltam keresni, de mondták, hogy elutazott.Kép Ráadásul szerdán lesz csak megint bent...
Tiszta zaklatott vagyok...
Kati
Vendég

CsillaKép
Nagggggggggyon is ismerős a gyors szivdobogásod, azt, hogyha ülsz, állsz, fekszel gyakorlatilag hallod, ahogy a szived dobog. Iszonyat idegesitő, mellesleg még előfordulhat néha olyan érzés, hogy nem kapsz rendesen levegőt.

Szóval ne aggódj, sajnos ezek is terhességi tünetek, én bő 3 hónapig ezzel kinlódtam. Azt hittem valami súlyos szivbetegségem van, mértem a pulzusomat egyik percben 90 másik percben 65 volt! Beszereztem egy vérnyomásmérőt 130/80-nál sohasem volt több, mostanra már odáig jutottam, hogy örülök, ha 110/60-at eléri, de volt már 100/60 is.

A 15-16. hét végére, mikorra a hányinger és a rosszullét megszűnt ez a tünet is egyre csökkent, s gyakorlatilag csak akkor van ilyen, ha túl sokat eszem, vagy ha túl fáradt vagyok. A helyedben nem venném be a gyogyit (de ez csak az én véleményem), sőt felhívnám a gyógyszer gyártóját és rákérdeznénk, hogy ő nekik mi a véleményük ennek szedéséről a terhesség alatt.

Ha még mindig aggódsz, szerezz be egy vérnyomásmérőt és ha 140 fölé megy a vérnyomásod lehet gondolkozni a gyogyin, aztán a körzetivel pedig kérj egy EKG-t. (EKG-ra én még nem jutottam el sajnos, de remélem lassan munka és gyerek mellett eljutok oda is).

Remélem segítettem,
Üdv,
MJ-Móni (nyári topikból)
mj__móni

Kati!

Ne idegeskedj ezen!Azzal biztos nem teszel jót!
Szerintem ha már érezted mocorogni,akkor nics vele semmi bajKép
És írod ,hogy az elsőnél is így voltKép

Én meg már sárga vagyok az írígységtőlKépKép
Nem éreztem még mocorogniKép
Vagy igen? csak nem tudtam ,hogy az??

Ha megérzi először az ember ,akkor utána az mindennapos dolog lesz ,hogy érzi???

Bocs ha hülyéket kérdezek ,de nekem ez az elsőKép

Csilla
csillam

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok. Elég ciki, de mástól nem tudom megkérdezni...

Szóval, nekem sajnos nő létemre van egy kis bajuszkámKép, amit kb 1-1,5 havonta szőkíteni szoktam, hogy ne látszódjék.(borotva, gyanta szóba sem jöhet, mert az erősít!)

Ehhez egy Stella Vitacolor nevű házi szőkítőt veszek, direkt erre a célra van (tehát nem hajszőkítő). 6%-os erősségű krémoxid, azt hiszem, ez gyengébb, mint amit hajra tesznek, s kb 5 percig szokott az orrom alatt lenni.

Szerintetek lehet ezt most használni, vagy várjak még vele?
(Arra is gondoltam, hogy egy papírlapot teszek a szőkítő és az orrom közé, hogy ne lélegezzem be a cuccot, de nem mertem felrakni, hátha a bőrön át is feszívódhat.)

Nem tudjátok, ártalmas lehet-e ez?

Köszi!

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Az első terhességemnél a 18. héten éreztem először, és utána pár napig semmi nem volt... de az ember biztosan tudja, hogy azt érzi. Ezt fogod tudni!!!
Aztán szép lassan tényleg mindennapos lesz, és a végén azt is tudod majd, hogy mikor alszik, mikor van fent és mikor csuklik... Az állati érzés!!!
Kati
16+1
Vendég

Csilla!
Az első terhességemnél a 18. héten éreztem először, és utána pár napig semmi nem volt... de az ember biztosan tudja, hogy azt érzi. Ezt fogod tudni!!!
Aztán szép lassan tényleg mindennapos lesz, és a végén azt is tudod majd, hogy mikor alszik, mikor van fent és mikor csuklik... Az állati érzés!!!
Kati
16+1
Vendég

bocsi, 2x ment el. Béna vagyok Kép
Vendég

Csilla:

Ha van rá időd, próbálj ki egy relaxációs vagy autogén tréning csoportot. Megtanitják hogyan kell ellazulni, lassitani a szivverésedet, stb. Szerintem hasznos trükk, állitólag a szülés alatt is jól jön.

Egyébként az én pulzusom is relative magas, azt mondják az alacsony vérnyomásom miatt. Lehet, a tied is alacsony, és a szervezeted igy próbál kompenzálni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, remélem mindenki jól van! Bemásolom nektek amit a másik fórumon írtam a tegnapi napomról. Aranyos!

Voltam UH-on. Amikor bementem kérdezte az asszisztens, hogy mennyi idős vagyok, mondtam hogy 12 hetes. Akkor hüvelyi lesz, levetkőztem, lefeküdtem, popsi alá párna, műfütyire gumi, berak, -Ez a baba nem 12 hetes- műfütyi ki. Kérdezem, akkor mennyi idős? (gondoltam max 13 hetes lehet, hiszen előtte megvolt) Azt mondta a doktornő, hogy 15-16!!! hetes! Kb egy hónappal lett elnézve, úgy, hogy Dec. -ben közel másfél hétig volt mensi, és elég normál erősségű, és egy hónapja a doki megnézett UH-on a rendelőjében (akkor írtam, hogy kb. 20 éves gép) és azt mondta, hogy 8! hetes. Így aug. végére- szept. elejére várható. Ennyit a mérleg babáról:-)))) Mondjuk amikor elkezdtem vérezni, akkor a doki (egy másik) azt mondta hogy 29 mm, ami egy 10 hetes babának felel meg, és akkor a számítások szerint 6 hetes volt, de ezek szerint mégsem:-)))
Na, ez milyen? :-)))

Tehát amit vasárnap éreztem az valószínűleg a baba volt, én meg azt hittem hogy még csak a méhem, hiszen 12 hetesen mi más lehetneKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak:

Gratula! Kép Bár nekem is mágikusan idősebb lenne a babám! Kép Bár én tudom, hogy december 6-án fogant, úgyhogy ez nem túl valószinű. Igy viszont velem pont egy idős vagy, én is aug végére vagyok kiirva, de én szeptemberi babában reménykedem, mert én is szeptemberi vagyok. Kép

rokica
15+2

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Amúgy én is sasolok befelé, hogy mikor moccan már meg a baba, és van hogy LEHET hogy a baba és nem bélmozgás, de egyáltalán nem biztos. Már alig várom hogy egyértelműen megérezzem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pocakpacni,
de jó Neked. Én is szeretnék 4 vagy 8 vagy 18 hetet előre menni az időben..Kép
Külön gratulálok Kép 25 éves vagy és 3 gyerkőcöd lesz nemsoká... Ez nem semmi!!!
Kati
Vendég

Kati,

Ne aggodj, nem mindig mozog a baba, aludniuk kell nehaKép
En mar vagy harom hete erzem, a 15 heten kezdodott. De nekem sem mozog minden nap. Tegnap peldaul egesz nap rugdosott, forgolodott meg este is. Eredmeny, mara ugy bevackolta magat, hogy meg nem ereztem, bar olyan szerencsetlen helyet valasztott, hogy nagyon faj!!!!!!!!!!!

Pocakpacni,
Hogy mik vannak? En el vagyok hulve, amikor ilyeneket hallok.

Csillam,
Jo, hogy jobban vagyKép

Uxi,
Szerintem menj inkabb kozmetikushoz a terhesseged alatt. Lehet, hogy nekik vannak spec. szokitojuk.
Bar en meliroztatom a hajam, az elozo babanal is es nincs semmi baj.
Csak az, hogy ez kozvetlenu az orrod alatt vanKép

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?