Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
csak rövid, megyek próbálok aludni..
Nálunk is heti egy tanácsadás van, és csak egy órán át! Bár gondolom nálunk több a dokiKép
Annyiban nyugodtabbak, hogy Atival alszik el, ő cumit ad neki ha felkel, és ha már éhezik csak akkor hozza át, így tegnapis éjféltől 4:22-ig aludhattam volna, ha nem vergődök kettőig az ágyban hogy nem tok elaludni..
sűrűn eszik de már nem olyan vészes mint eddig már kibírja a három órát kb.

jó éjt,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Na,erre Ruszlánt rá nem veszem!Kép
Tudtál aludni?
Babakocsi-ügyben van fejlemény?
Egyig tv-ztem,nagyon nyomi vagyok.
Itt két doktornő van,a másik kétszer tart hetente tanácsadást.Mindegy,már lenyugodtam.Kép
Patrik is jobban alszik mostanában.Kép
More Milket használod még?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

Én is azt gondoltam hogy nem tudom rávenni Atit, de kiderült eddig csak azér nem volt ilyen, mert Kevin csak velem hajlandó elaludni. DE! MOst rájött a technikára! Odaadja neki a pizsomámat, és azzal elalszikKép!
Szóval én netezek este, MEndi tévézik, Atiék meg elalszanak. ha sikerült én átlibegek a kisszobába aludni, mert nekem elvileg csak úgy megy.. De tegnap is kettőre sikerült elaludnom kb. Pedig a fiam csak 5:22-kor kelt enni, vagyis Ati akkor hozta át..utána még egy órát aludtam, aztán nem ment.. Mostmár tényleg elmegyek dokihoz, hátha van olyan cucc is amit szopi alatt lehet szedni.. Ha más nem akkor maradok a homeopátiás szernél..
MMP-t nem használom, addig ittam amíg nem éreztem hogy no, ez valóban használKép.
Mostmár nincs gond, azóta is több a tejcsim,nem esett vissza. MOst vennék tartalékba még egy adagot, de ez a hónap iszonyú nehéz lesz.. ha lesz még áprilisban is akkor veszek.
Babakocsis csajszi nem írt azóta mióta lefixáltuk hogy akkor kell a kocsiKép. MEgyek majd Pestre, az enyémmel, azt is sikerült eladnomKép, és vissza már az újjal jövök. Meg bemegyünk a KEnguruba, mert KEvinnek már 86-os cuccokat kell venniKép
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy Kevin tegnap óta iszonyú nyűgös, az a gyanúm lehet megint jön a foga..
És képzeld, ma néhány kanál híján egy két decis babakaját bevágott! Csak lestem! Persze mindene sütőtökös olyankor.. Én ezért is csak tescos bodykat veszek neki, tök felesleges ezreket költenem rá, ha úgyis összepacázza.
Amit a Corában vettünk nemrég, rá se tudom adniKép, pedig 74/80 van ráírva, és KEvin elvileg csak 72-73cm kb.. Nagy a poci biztosKép
Mindegy, végülis tipegőket kell vennem neki, én a Kenguru Goldot szeretem nagyon, de ugye az csak Pesten vanKép. A Corában is lehet kapni Szolnokon egy-kettőt, de persze a legdrágább fajtákatKép.
Ma nem volt netem megint. Pedig épp alszik mind a kettő.. tök jó..
megyek is csinosítom az oldalamatKép
ja, ha akarod megnézheted te is, hátha találsz vmitKép
www.kep.tar.hu/exile

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Megvolt tegnap a mázsálás és az oltás. Hát rekordot nem dönt a csaj, 5 hósan 6350 gramm és 63 centiKép Az oltást jól viselte, semmi nyűg nem volt, ezt szerettem anno Timiben isKép Doki néninek panaszkodtam a maca szorulására, de neki eszébe se jutott ajánlani a Laevolacot, csak felírt egy patikában kutyult lötyit, ami szerintem lényegében ugyancsak laktulóz szirup. Én közben hétfőn kaptam Heppitől (mégegyszer nagyon kösziKép) Laevolacot és el is keztem Mesivel etetni, de eddig semmi nem történt, vagyis már 3 napja kakitlan megintKép Ami még külön is bosszant, hogy hiába fini édes szirup, az én tökkelütött lyányom úúúútálja bevenni, folyik mindenfelé, nyakába, rucira, hordozóba... legfeljebb nyáron légypapírnak használom a macát, amennyire ragad mindenüttKép És szerintem az erőszakoskodás miatt elment a kedve a kanáltól is, mert azóta már az eddig favorit bébiételeket sem eszi megKép Most mondjátok meg, mit vétettem én???
A két nagyobb csajszi viszont rákapott az evésre, ma is megebédeltek, aztán fél órával később felosztották egymást közt az én ebédemet isKép

Kata,
nálunk is csak heti egy tanácsadás van 1,5 órában, tényleg néha sokan összegyűlünkKép Én mindíg az elejére odasietek, így általában megúszom a legnagyobb tömegnyomort.

Betti,
jó nagy kiárusítást rendezel azért a babakocsiértKép
A férjed tök rendes pasi, hogy hajlandó éjjel Kevint szállítmányozni a kajáhozKép
Hűha, Kevin jól belejött a sütőtök evésbeKép Irígy vagyok ám megint.

Bocs a távirati stílusért, de Zsebire rájött a hiszti és zeng a ház, szóval mennem kellKép

Momo

Momo
momo

SZia Momo!

Mendi se volt hízóbajnok! Ő öt hósan 6700gramm és 67cm voltKép, Örülj neki inkább hogy igazi modell lányaid vannakKép
Nem mondott a doki semmit arra amit írtál hogy lehet öröklött dolog nála?
Más helyzetben adod neki a gyógyit mint a pépeket?
A bókot nem is tom átadjam e az uramnak, nehogy itt elbízza magát vagymiKép..Eleget rimánkodtam én má neki. De néha meg tud lepni azértKép
MEgyek mert hazajött, valamit varázsolok neki enniKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
hiába utalgattam én finoman az öröklődésre, aszonta, akkor is a rostos kaják korábbi bevezetése az egyetlen megoldás. Igen ám, de az én szegény kölkömet eddig még a szilva is megfogta, ami azért már mégis csak sok(k).
De a ma este feltette a koronát a témára: Mesi a vacsiszopi befejezése után két pillanattal még fektében visszahányta (mint egy szökőkútKép) az összes tejcsit, mindent beterítettKépKépKépKépKép Azt hiszem, nem bírja a szirupot...és persze kaka változatlanul nyista.
Mit mondjak, enyhe kifejezés az el vagyok keseredve fordulat, most szimplán kétségbe vagyok esveKépKépKép És a dokinak most nem is merek panaszkodni az esti történésekről, mivel ő nem mondta nekem a Laevolac szirupot, csak én kísérleteztem saját szakállraKép Annyira tehetetlennek érzem magam...
Megyek, mert valahogy tejcsit kéne termelnem, hátha megéhezik éjjel ez a kis szerencsétlen lánykaKép

nektek jobb estét kívánok
Momo

Momo
momo

Momo!

Nem belepofi , de szerintem ki kéne erőszakolnod egy alapos kivizsgálást a lánynak a dokitoktól!
Vagy vidd el másik dokihoz. Esetleg megkérdezhetnél egy dokit telefonon hogy mit lehet még tenni ilyenkor.. A kismamában van egy doki akinek van telefonos tanácsadása, de asszem pont szerdánkéntKép..

Remélem azért megoldódik a dolog valahogyanKép!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Az én lányom tényleg manöken lesz, az esti hányás után reggel 1/2 7-kor keltKép Nekem rejtély, hogy tud üres pocival aludni...

Betti,
a dokink szerint a bukás nem kóros, ha közben azért gyarapszik a baba. Igaz, hogy az alsó határon, de Mesi is hízik. És állítólag nem laza fáklyás menet a kivizsgálás ezügyben, ezért is szánom rá nehezen magam. No meg vannak ismerőseim, akiknek sokáig bukott a babája, aztán egyszer csak elmúlt nálaKép Szóval azt hiszem, én vagyok türelmetlen, bár ki tudja...
A tanácstalanság és a tehetetlenség fáraszt le legjobbanKép

üdv
Momo

Momo
momo

MOmo!

Én úgy tuom hogy a fél éves körüli babák már amúgy sem azért kelnek éjjel mert éhesekKép. Ha vágysz az éjszakai kelésekre, akkor cserélhetünk gyereket amíg meg nem unod, én meg ki nem alszom magamKép. A tejtermelésed is bizti helyreállna az óránkénti szopitólKépKép
Biztos meséltem hogy Edit kisebbik fia is ilyen volt, minden kijött belőle. Ő is ki akarta vizsgáltatni és neki is azt mondták hogy az nagyon kellemetlen dolog, csak akkor csinálják meg ha nem múlik neki sokáig. No, hát nem emlékszem pontosan, de egy évesen még bőven bukós volt, sztem még utána is egy darabig! Majd megkérdem tőle ha találkozunk.
Az biztis hogy nem vagytok egyszerű helyzetbenKép.
MEgyek mer a fiam ordít..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Edit vagyok.

Momo!
Neked szeretnék írni pár szót de nem okoskodni akarok.Látom a lányod nagyon sokat bukik.Írta Betti, hogy nekünk is ilyen gondunk volt, ezért bátorkodom hozzászolni.
Nálunk úgy kezdődött, hogy Ati a pocakomban rengeteget csuklott, erre mondta a védőnő, hogy az ilyen babák bukósak. Igaza lett. Rengeteget bukott akár milyen finoman büfiztettem mindig sok kijött belőle, késöbb a banántól kezdve a túrókrémig is minden visszafele jött, mindig panaszkodtam az orvosnak, hogy ez biztos nem normális utána jártam,hogy van olyan betegség amikor nem záródik jól a gyomorszáj és attól szenved ennyit szegény, nem beszélve arról milyen kellemetlen mert folyton avas szagú szmötyi volt a ruháján, meg rajtam meg mindenen bárhova mentünk.
A végén határozottan kértem a kivizsgálását mire lehurrogtak, hogy ha nem hiszek nekik, hogy majd elmúlik akkor kivizsgáltathatom méghozzá úgy,hogy be kell fektetni a gyereket a kórházba kb.3 nap. Aztán ledugják a csövet a torkán....
De ha semmi baja akkor jól megkínoztatom mondták.
Feladtam erre , hogy majd lesz valami, végül elmúlt magától, és most egy pocakos étkes kis manó.Rengeteget eszik és semmi problémánk. Gondoltam megosztom veled. Ne haragudj ha tolakodó voltam. sziasztok.Edit.
Betti
Feltennéd Atinak a mesztelenkedős képét?
Köszi.
tubi1

Edit!

NO, végre valami mozgásKép!
Ím a kép:
Kép
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Edit,
köszönöm a vígasztaló sorokatKép Mesi a pocimban alig csuklott a két nagyobb lyányomhoz képest, sz'al talán mégse itt keresendő az összefüggésKép Azt hiszem, most attól sokalltam be, hogy 2 hónapos kora óta semmit nem javult a helyzet, és most még ez a nyamvadt székrekedés is hozzájöttKép Ráadásul én azt olvastam a babanet rendelőben, hogy a székrekedés azért némiképp összefügg a bukással, de amikor erre rákérdeztem kedden a dokinknál, majdnem lehülyézettKép Pedig Mesinél se minden nap ilyen rossz a helyzet, vannak napok (bár ezek a ritkábbak), hogy szinte egyáltalán nem bukik. Azt meg már ne is említsem, hogy kb. 2 hete, amikor itt is ujjongtam Mesi hirtelen megtáltosodásán, a lyányom elkezdett enni, mint a gép (pl. bevágott fél üveg sárgabari konzervet és utána még kitakarította a két teli cicimet isKép) és szinte egyáltalán nem bukott. Pedig abban az egy hétben nem egyszer kajálta keményre a pociját...Most meg alig eszik, mégis minden visszafelé jönKép Na inkább ez idegesít, mert szerintem a székrekedés a titok nyitja, nem pedig a gyomorszáj záróizmának renyhesége, ahogy a bukást ugye magyarázzák.
Az állandó savanyú tejszag meg engem is marhára lehangol, nem is tudom, hogyan merészkedjek így emberek közé Mesivel. Nekem lassan már fel se tűnik, de a postás múltkor nem bírta leplezni döbbenetét, amikor a vállamon folyó túrós tejcsivel nyitottam neki kaputKépKép
A fiad tényleg nagyon édesKép

Betti,
nem vágyok én az éjjeli kelegetésre, csak lelkifurkám van, hogy nem teszek meg mindent a tejtermelésért, mert 10-12 óra kihagyással a legszuperebb tejszaporító praktika sem segít. Sajna tudom, Timivel hasonló cipőben jártamKép

üdv
Momo

Momo
momo

MOmo!

Kép hát ez nem hangzik valami túl jólKép
Mondom én, a titok nyitja hogy egy-két napra gyereket cserélünk! Úszni fogsz a sok tejbenKépKép!
Komolyra fordítva: És mi volna, ha éjszaka fejnél 1*? vagy mikor fekszetek akkor egy alaposat azt a nemtommilyen nevűt, amit Heppi is említett, hogy 7-5-3 perces fejések? Én MEndinél úgy csináltam mikor növelni akartam a cuccot -vagyis a nulláról visszahozni!- ésmásnapra 50 lett, harmadnap 100 egy nap, aztán nem nagyon nőtt, meg hát 100ml tejcsiért minden második órám erre mentKép. A csaj meg el se fogadta a cicim, úgyhogy feladtamKép.
Ez a postásos sztori állatKép!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Momo!
Látom elég gáz most a helyzet.Kép
Nem tudnád kérni egy másik gyerekorvos véleményét is?
Jó,jó,lehet,hogy majd elmúlik,de ki tudja mikor.
Talán tudnának Neked valami megoldást javasolni,anélkül,hogy mindenféle csöveket dugdosnának mindenhová a kislánynak.
Lehet,hogy a gyerekorvosotok még nem találkozott ilyen esettel.
Tényleg nem tudom mit mondjak,remélem hamarosan megoldódik a helyzet!
Azért a postás fejét megnéztem volna!Kép
Jó,hogy legalább most a nagyok szépen esznek és emiatt most nem kell aggódj.Kép

Betti!
Elképzeltem Ruszlánt az én pizsimben,hát jót derültem!
Ez nálunk megvalósíthatatlan lenne,mert kb.3x akkora,mint én.Kép
Rossz lehet álmatlanul forgolódni,mikor pedig biztos nagyon fáradt vagy!Ez már régóta van így?
Nem semmi,hogy már 86-os méretű rucikat kell venned!Kép
Látom,jól megy a kanalazás,mit fogsz bevezetni ezután?
Kíváncsi vagyok,Patrik hogy fogadja majd a kanalat,most még a D -vitamint is úgy kell beleimádkozni,pedig anyatejbe teszem,de összeszorítja a száját.Kép

Edit!
Üdv.
Kép KépKépKép

Mennem kell,Patrik ma nem akar aludni...

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

Jajj, asszem félreértettélKépKép, Ati nem veszi fel a pizsimetKép! Csak odaadja KEvinnek, ő fogja, és azzal alszik el -mintha takaró volna- KépKép. Biztos érzi a szagomKép..
Ez az alvás bibi, vagyis alvászavar nekem elég régi "társ",kb. 10-12 éves korom óta tart. Eddig szedtem rá néha bogyókat, aztán néhány éve leszoktam róla, még a gyerekek előtt. Akkor úgy oldottam meg hogy ájulásig tornáztam meló után.
MÉg jó Kevinre néhány 80-as, ami nagyobb méret.. én nem tom miért van ez, pedig tényleg nincs még közel se 80 centi..
MOst azon gondolkodom hogy az őszibarack legyen e, vagy a paradicsom újnak..
Azt bánom, hogy néha nincs idegem leülni etetgetni, mint pl ma se adtam neki semmit. Annyira összekeni kezét-lábát, arcát, haját, ruhát az etetőszéket meg engem is hogy moshatok mindent.. és még aludni se alszik többetKép
Apropó alvás. Ma sikerült aludnia kb. egy órát babakocsiban, elmenekültünk Edittel postára, hogy aludjon legalább egy kicsit a fiam.. Reggel fél kilenckor kelt, és fél négykor már indultunk sétálni mert iszonyú nyűgi volt, nem aludt semmit. Azóta se.. HOgy nekem mé vannak ilyen "utálokaludni" gyerekeim? Vagyis nem, már csak Kevin ilyen.. Ati mindig aszongya hogy már csak két éves koráig kell kibírjam, Mendi is akkor kezdett el jól aludni.. hátja.. de ő legalább ilyenkor már átaludta az éjszakátKép
áááá kicsit rossz passzban vaokKép
Megyek is nem rontom a levegőt itten..

Betti

Ui. jjaaa, Momonak még annyit, hogy régebben említettem az egyik ismerősömet, hogy az ő fiának is nagyon ritkán 6-10 naponta volt kaka, és írták ezt a Laveolacot. Mikor kiváltani ment ajánlott neki egy idősebb patikusnéni -vagy védőnő?Kép- olyat hogy cseppentsen napi 1-2* a tápba kukoricaolajat. És bevált nekik!! Te kipróbáltad?

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Na gyorsan a tegnapi tanácsadásról néhány friss adat:
Viktor 6100g, 62 cm, feje 41 cm, mellkas 41 cm
Gábor 6100g, 64 cm, feje 40 cm, mellkas 40 cm

Azért ezzel a súllyas volt egy kis csalás, ugyanis a leterített textil pelussal, használ bugyiban, és atlétában volt 6120g Kép míg Gábor ugyanígy 6140g. Szal szerintem az "énféle" mérés szerint még pár deka hiányzik a 6 kg-hoz, de kit érdekel. Meg volt egy kis kegyes hazugság is, ugyanis a doki úgy tudja, hogy a fiúk kapnak annyi gyümölcsöt, ami a K-vitamint kiváltja (persze semmit sem kapnak cicin kívül). Jövő hónapban újra randizunk, akkor viszont viszem Orsit is, kétéves státuszra... Na, az lesz még nagy élmény 3 gyerekkel Kép

Ja, képzeljétek, a barinőm 37. héten megszülte kisfiát, Gergőt 54cm és 3400g. Mongyuk végig esélyes volt, hogy korábban jön, mert nagyon nagy volt, és nem kizárt, hogy 1-2 héttel elszámolták. De mindketten jól vannak, Gergő szépen szopizik. De a legállatabb, hogy olyan "hirtelen" szült a csaj, hogy a gyerek ÖSSZES ruhája még nálunk volt Kép Ma vitte fel Peti kocsival a két nagy doboz, és három szatyor cuccost. A férje meg olyan művész lélek (grafikus), hogy a kissrác hazavivős ruciját is én pakoltam össze egy külön szatyiba, otthonra meg a pelus, popsitörlő stb megvásárlása a férjemre van hagyva (nálunk már kb egy éve ő intézi a gyerkőcök ruháztatását, tápját, pelusát stb). De legalább van, akire számíthat Kép Meg aztán kicsit örülök is Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Momo

Atillának írtak fel olyan tápszert ami megpuffad a hasában és nem bukja vissza.
Anna is bukik ha találsz jó megoldást szólj engem is érdekel.Kép

Ruszlána
Üdv neked is.Kép
tubi1

Momo

Atillának írtak fel olyan tápszert ami megpuffad a hasában és nem bukja vissza.
Anna is bukik ha találsz jó megoldást szólj engem is érdekel.Kép

Ruszlána
Üdv neked isKép
tubi1

Képsikerült kétszer is elküldenemKép

SziasztokKép
tubi1

SZiasztok!

Heppi!
Ó, én marha, pedig tegnap kérdezni is akartam hogy hogy ment az oltás, nyűgik voltak e utána.. tombol a szenilitásKép
A barátnődnek gratula! Nekem egyre inkább úgy tűnik hogy Peti egy álomférjKép!
Ja, majd lehet valamikor sort kellene keríteni arra amit egyszer beszéltünk, én is kíváncsi vok mekkora már a fiamKép.

Edit!
Legalább gyorsabban leszel kezdő felhasználóKépKépKép!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!
Igyekszem.KépTudod milyen nyomi vagyok, ha a gépről van szóKép

Heppi!
Rég találkoztunk.Kép
Gyönyörűek a gyerkőceid.
Le a kalappal, nem vagy semmi három ilyen
aprósággal. Nekem is három van de nem ikrek.Kép

Edit
tubi1

Sziasztok!

Szakad a hó, így a védőnő se tud idáig eljönni a biciklijénKép Pedig szerettem volna vele is elbeszélgetni a bajaimról, több szem többet lát reményében.
Tegnap a férjem ki akarta váltani a doki által felírt szirupot, de elhajtották a patikából, hogy ez az alapanyag már 3 éve nincs. Megint ki lettem segítveKép Szegény párom már utál bemenni a patikába, mert néha olyan pokrócok vele...

Betti,
kukoricaolajat még nem prószáltam. Jó ötlet, csak én mibe cseppentsem, lévén, nem tápos a gyerek? És mennyit, csak 1-1 cseppet? Mert akkor a kiskanálba lefejt anyatejbe belecsempészhetem, mint a D-vitamintKép Ha nagyobb mennyiség kell, akkor viszont nem tudom...

Heppi,
szép méretesek a fiúk, jól tartod még mindíg őketKép
Barinődnek nagy gratulaKép

Edit,
ígérem, szólok, ha az időn kívül van más megoldás is a bukásraKép A védőnőm most azt mondta, van valami szentjánoskenyérmagból készült szer erre, ha nagyon kell, felíratja a dokival. De gondolom, ha fel kell iratni, akkor csak gyógyszer lehet, azt meg inkább ne...

Kata,
hát van nálom olyan, hogy nem gáz a helyzet?Kép Pedig már szeretnék pár szürke hétköznapot is piti problémákkalKép
Én is szívesen megkérdeznék másik gyerekdokit is, csak hát ugye telefonon diagnosztizálni senki nem szeret, az eset megy ugye elég bonyolult, ha valamennyi problémáról beszélek...ezért dilemmázok kicsit.
A D-vitamin nálunk se menő, szerintem anno a K-ból is alig a fele jutott a gyerekbe, olyan rafkósan visszanyomkodta a nyelvévelKép De nem én vagyok a béna, mert a rendelésen a Szabin cseppet is alig bírták belekanalazni.

Momo

Momo
momo

Momo!

Ezaz szentjánoskenyérmagos tápszer.Kép
Nekünk is ezt írták fel.
Szerintem nem gyógyszer, csak vényre olcsóbb.
Gondolom, bár fogalmam sincs:=(
Csak azt nem tudom, hogy akarta feliratni, ha szoptatsz,tápszert?
Az a baj, hogy kakálnak az ember fiára, hiába mondod nekik mi a gondod.Kép

Edit
tubi1

Momo!

Napi 1-2 csepp csak, sztem is lehet úgy mint a D-vitamint! Aztán lehet úgy a jó, ha szopi előtt adod be, akkor végülis szinte olyan mintha a tába kapná. Szerintem egy próbát mindenképp megér! Hátha beválik nektek isKép
Gyógyszertárban nekem is van néhány szupi élményem! itt szerencsére több gyógyszertár van, megtaláltam azt ami viszonylag közel van, van minden -még homeos cuccok is- kedvesek, és még a babakocsit is be lehet akrobatikázni Kép.
Szentjánoskenyérmag nem biztos hogy gyógyszer, én anno Mendinek kénytelen voltam ilyen alapú tejpépeket adni, mert ugye nagyobb volt a kockázata tejallergiára. És a Nestlé Sinlac tejpép ilyen magból van. És sztem azért kell felíratni mert iszonyú drága! Egy doboz 2800-Ft volt!Kép Viszont az íze se díjnyertesKép.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Momo,
Neked még annyi ötletem lenne, hogy mikor én terhes lettem az ikrekkel, akkor olyan székrekedős lettem, hogy szabályos szülési fájdalmakkal bírtam világra hozni három mogyorónyit, amit kábé 3-4 hetente tudtam megismételni. Iszonyú volt Kép Aztán vhol olvastam, hogy a lenmag nagyon jó --- egy hét alatt rendbetett. Mongyuk kezdetben Activia joghurba szórtam egy teáskanálnyit, aztán később sima joghurtba, végül teljesen elmaradt. Lenmagom még mindig van egy halom, viszont csak akkor adok belőle, ha van hipi-szupi darálód, mert félek, hogy a magtól megfullad szegény Mesi. Ezt meg belekevered a kajájába, és belelapátolod.

Betti,
Egyrészt méltem Kép másrészt itt is megismétlem: Nincs kedvetek átjönni?

Na, üvöltés van, sajna muszáj mennem, pedig még akartam egy pár sort írni, meg képeket felrakni...
Na, majd legközelebb Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Pár kép, aztán rohannom kell Kép

Kép

Kép

Kép

Gábor
Kép

Viktor
Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Patriknak alvós napja van,szinte csak enni ébred.Kép
Lehet,hogy a hótól van?Mindegy,inkább aludjon kevesebbet,de akkor is elég már a télből,tavaszt akarok!!!Kép

Heppi!
Nagyon szépek a fiúk és jó nagyok már!
Szeretnek hason lenni?Milyen ügyesen tartják már a fejüket!Kép
Hogy viselték az oltást?Nem fájt utána a szuri helye?Ez most dupla volt,ugye?
Cumiznak,vagy az ujjukat szopják?
K-vitamint Te sem adsz Nekik?
Barátnődnek gratula!Szintén Habony doktor?Kép
Ha Ruszlán olvasná,hogy mit írtál a bnőd férjéről,rögtön Ő is kikiáltaná magát művészléleknek!Kép

Betti!
Hát ismét csak megállapítom:isssszonyú tompa vagyok!KépTélleg atz hittem,hogy Atin van a pizsid,és ezt tök természetesnek vettem.Ha tudnád,hogy röhögök,folynak a könnyeim.
No,de ez a szép,mikor az ember a saját hülyeségén derül.Kép
Én a paradicsomot későbbre hagytam,még akkor is jó darabig kicsípta Raul popóját.Kép
Hát,igen megy majd nálunk is a maszatolás rendesen....
Keveset alszanak a gyerekek?Vajon kitől örökölhették?Kép
Volt egy időszak,amikor én is csak fetrengtem,tényleg nagyon pocsék,remélem találsz valami megoldást.
Pedig aztán arra nem lehet fogni Nálad az álmatlanságot,hogy tespedsz egész nap!Kép
Nekem előfordul,hogy túl fáradt vagyok még ahhoz is,hogy aludjak.Kép

Momo!
Homeós bogyesz nincs a székrekedésre?
Most aztán már ajánlottunk annyi mindent,csak győzz választani.
Bárcsak beválna valami!!!
Tényleg nem unatkozol.
Anyósod nem boldogít mostanában?

Edit!
Inkább kétszer,mint egyszer se!Kép
Pusz.

Felébredt Patrik.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata, Momo,
Van homeos cucc székrekedésre is, de sztem ahhoz inkább doki kéne, mert annyiféle szer van, annyiféle tünetcsoporthoz, hogy inkább ezzel nem próbálkozom Kép

Csak kipróbáltuk az új rútert, már itt sem vagyok. Ígérem, egyszer tisztességesen is válaszolgatok.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Kata!
Semmi bajKép én csak lestem hogy mé lenne Atin a pizsomámKépKép. Aztán esett le hogy valszeg félreértettél engemKép.
Alvós napért irigy vagyok! Bár az én napom lett volna csak ennyivel is könnyebb. Most szivesen meghalnék..
Mendinek nem volt baja semmi kajától. Bár lehet nem is evett annyit hogy lett volnaKép. Egyedül mikor a szamócát először ette lett pöttyös, de aztán semmi.
Én is attól félek hogy lehet valami abban hogy én se alszok rendesen, és vagy örökölték, vagy hozzászoktak a pociban.. nemtom. lehet inkább az utóbbi, merthogy Mendi már kinőtte ezt a problémát.
Csak remélni tudom hogy valaki pár napon belül feltalál egy időgépet és elutazok 2006-ba, hogy jobb legyen. Bár akkor se biztos jobbb lesz, amilyen sorsom van.. áh, mindegy..

Heppi!
Minek nektek router?
Köszönöm a tippet, remélem használ majd a cucc, mert nagyon elegem van.
Az urad hazaért épségben?
MEgyek mer a fiam még mindig ordít..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Lányok,
köszi a tippeket, majd szép sorban kipróbálom mindet...talán nem is kell a lista végére érnem, és valamelyik segítKép

Heppi,
fiúk nagyon helyesek, és tényleg milyen ügyesen hasalnak már a kisfókákKép
Lenmagot még hagyjuk talonban, bár jó darálóm van, de mióta kanállal erőltettem a szirupot Mesibe, azóta bébikaját sem fogad elKép

Kata,
homeós szerre már én is gondoltam, de ebben annyira nem vagyok jártas, és ha erre annyi szer van, doki nélkül tényleg nem könnyű kiválasztani.
Homeós dokit meg gondolom, csak Pesten érdemes keresni.

Edit,
ha ez a szentjánoskenyérmagos holmi tápszer, akkor tényleg semmi értelme nekünkKép

Betti,
szerintem az alvásigény inkább örökölhető, mint tanult dolog. Gondolom, azért neked is voltak jobb periódusaid is, talán Mendinek is ezért javult meg az alvókájaKép
Nélunk Zsebi lóg ki a sorból, ő tuti nem tőlem örökölte a koránkeléstKép

Ma reggel megpróbáltuk a másik laktulózos szirupot, ami a patikus szerint jobb ízű, reakció ugyanaz...ízét utálja, kaka nincs. Én viszont tegnap este kiprószáltam, lévén, nekem se könnyű szülés ez a téma, ne tudjátok meg, már majdnem bevittem a tévét a rötyireKépKépKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Ez egy nagyon pocsék nap,ma valahogy semmi sem sikerül.Kép
Lehet,hogy valami front van.

Betti!
Az sem segít,ha befekszel az ágyikóba és Tv-ze,vagy zenét hallgatsz?
Majdnem minden este a Tv előtt alszok el(tök jó filmek vannak Kép).Fülhallgatóval a fejemen,hogy Patrikot ne zavarjam.

Momo!
Ha esetleg valamikor találsz jó homeós dokit,szólj nekem is légyszives.
Hát nem semmi székrekedése van Mesinek,ha még ez a szer sem használ Neki...Kép

Hát mindjárt elalszok.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Momo!
Hát nagyon remélem hogy nem örökölték ezt tőlem a gyerekek!

Kata!
Nem igazán, még rosszabb! Főleg mert én iszonyúan beleélem magam mindenbe, ezért annyira leköt a tévé sokszor, hogy meg se hallom ha valaki hozzámszól..
A mesehallgatás segít, berakok egy cd-t azt hallgatom, így egy óra alatt el is alszom..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Látom itt megint a fű se nőKép
Azt akartam még délután, hogy láttam azt a Babaház c. műsort. Én a Nórát bírtam a Lazac-ban is, most is, de maga a műsor valami iszonyú! MEg a mostani stílus amiben lefikáztak mindenkit aki nem tornázott, és képes a gyerekért megváltoztatni az életét.. hát elképedtem egy cseppet no..
Persze a Réka meg meg se szólalt mikor a szoptatásról beszéltek ..
no, megyek, mert csak ezzel is az ideget eszemKépKép
inkább zsibbasztom a maradék agysejtjeimet Megasztár nézés közben. És bámulom ŐTKépKépKép!

Jó éjt!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Este belenéztem a Megába,melyikük a kedvenced?
Most egy darabig olyan nyugi volt,Patrik evett-aludt,na este-éjjel bepótolta.Kép
Nem tudom mi baja volt,csak nyűglődött,nem tudott elaludni,éjjel is cicin lógott.
Ma is szenved,nyűglődik.
Mennyi idős is volt Kevin,mikor áttört végre az első fogacskája?
Tényleg,azóta hogy álltok a fogas kérdéssel?
Úgy szeretnék kimozdulni,megzavarodok már...
Viszont lehet,hogy Anyuék jönnek hétvégén Raul szülinapjára!KépKarácsonykor voltak itt utoljára.Kép
Húgom meg írt egy olyan levelet...tök depis,hát nem lett jobb kedvem Tőle.
Végre megnézted a Babaházat,hát,lehetőségek tárháza egy ilyen műsor,de,mint látjuk,jól el lehet rontani.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

A kedvencemet illetően, szeretném ha tippelnélKép
Kevinnek három és fél hós kora után jött ki a fogacskája. Azóta semmi kézzel fogható, de sztem előbb-utóbb csak jön neki több isKép. Ő fogzás nélkül is csinál ilyeneket, sőt!
De könnyen elképzelhető hogy fogacska miatt szenved Patrik! Előbb-utóbb kiderül! Addig meg kitartás!
Én pénteken voltam úgy, hogy semmihez sem volt kedvem, még levegőt venni se, csak feküdtem a sötét szobában és ennyi. Ati át is jött hogy mi a fenét csinálok..
Aztán az kizökkentett hogy megnéztem MEndiről készült videókat amik ennyi idős korában készültek. Valahogy jó volt visszanézni. Azt kell mondjam nem sok különbség van a két gyerekem fejlődése között, talán annyi hogy Mendi ilyenkor már állt -természetesen segítséggelKép- és valamivel gyorsabban kúszott mint KEvinKép dehát nagy a bél..
no, mindegy.. lehet neked is keresni kellene valami ilyesmit. Jaa, mégegy dolog ami sztem nekem bejött, hogy mikor Mendi volt ilyen idős, már tök jó idő volt -május közepe- és sütött a nap és levegőztünk meg minden, és ez láccott a felvételeken. És én meg rájöttem hogy akkor is azért volt könnyebb, mert ilyen szép idő volt, az ember nem akarta magába döfni a konyhakést mikor kinézett az ablakon, nem volt bezárva a négy fal közé.. stb..
Előbb-utóbb csak vége lesz ennek a gané időnek és akkor jön a hangulatjavító napfény, és szervezhetünk talit is, meg minden!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Kata megcsinálta nekem a homeos cuccost. Egyik nap gyertek át érte Kép

Phosphorus-sal kapcsolatban mire jutottál?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Mennék csak nincs lóvém ráKép
De lehet átugrunk majd, szavadon fognálak mérést illetőenKép ha lehet..
Semmire sajna a neten se találtam rá semmitKép Pedig jó volna már adagolni. Ez az én szerencsém..
A fiam iszonyú nyűgi.. mostmár jöjjön ki neki 18 foga.. amennyit szívok vele már igazán megtehetiKép
No, megyek is, mert szétszedi a klaviatúrát itt nekem.. -meg az apóstól kapott virágomKép-

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Nem akarok én kíváncsiskodni,de szabad tudni,hogy milyen homeós cuccról van szó?KépPersze,csak ha nem titok.
Lapozgattam a homeós könyvecskémet,ír a Phosphorusról,leírjam,minél,milyen adagot ajánl?

Nem vagyok ám én nagyon szakértő a Megában,csak belekuksiztam,hát vannak jó arcok,tudnék válogatni.KépElárulhatnád melyik a nyerő Nálad,így legközelebb célirányosan néznék bele.Ha nem mondod meg,akkor majd legközelebb tippelek.Kép

Én nem tudom már,hogy engem mi vidítana fel,de hogy a takarítás,amibe most hétvégén belekezdtem,tuti nem!Kép
Azt mondogatom közben magamnak,hogy ez TAVASZI nagytakarítás,de akkor is elmegy tőle az életkedvem.Kép

Tejcsim pár napja megint megcsappant,szerintem kitalálod,mitől.Kép
Gabonagolyócskák helyett döntöttem a müzlit magamba,hát komolyan mondom,bevált!KépVégül is,nagyjából minden gabonaféle benne van,ami a tejcsináló sütiben.Kép

Kened valamivel Kevin ínyét?

Asszem tépek aludni.

Holnap írok Micának,remélem Gyuszkó már meggyógyult!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

Sztem nem titok, Heppi ajánlotta nekem ezt a phosporust. Olvasta vhol, hogy jó olyan babáknak akik képtelenek hosszabb időt aludni. -tehát mint az én fiamKép- De csak annyit tudunk, hogy 30CH, és hogy napi 2* kell szedni, meg hogy 1-2 napig csak, de azt nem tudjuk hogy hány golyót kellKép. Én is megnéztem a könyvemben, de ott csak gégegyulladást meg ilyesmiket írKép
Ha tucc vmit akkor írd meg plíz!
Nem árulom el, szeretném ha tippelnél! Kíváncsi vok, hogy kire tippelnél!
MEgnézheted a www.megasztar.hu -n is a választékotKép
Én már a húsvétot várom, mert olyankor már mindig jó idő van elvileg.. De addig még három hét. Meglátjuk..
Ú, takarítás az nálunk is elkelne már nagyon..
Örülök hogy bevált a müzliKép
Ati kente neki Dentinoxal, most csendben van. MEg adtam neki kenyérhajat, azzel elvolt kicsit. Ezért jó hogy már végre elmúlt fél éves a csávó, adhatok neki csendesítő rágnivalótKépKép
Én most úgy érzem hogy elég a tejem, sőt. Viszont fejni még mindig nem tudok, úgyhogy a pesti kirándulásom sztem gyerekestől lesz. Imádkozzatok, hogy jövő szombatra jó idő legyen mert akkor autóval megyünk. Bár akkor meg szétizgulnám magam hogy minden OK legyen.. nemtom..
HOlnap megtudok ezt-azt a kocsiról elvileg, azt írta a csaj, hogy nyilatkozik..
No, mék lassan, mert action van..
Micáékat puszilom!
Jó éjt!
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Nagyon szívesen látlak bennetek. Lehet, hogy már ma itt lesztek? ÚÚÚ az nagyon jó lenne, a hétfők is olyan nyomik tudnak nálam lenni! És most süt a nap is........... csak mi nem jutunk friss levegőre Kép Mérlegem üzemel, simán lehet méreckedni egész nap is akár 10-szer szopinként Kép
A másik a felépítőszerrel kapcsolatban: tőleg egy fillért sem fogadnék el!!! Először is kapsz vmennyit, aztán ha beválik, akkor szólj, és megadom a recipét, Kati neked is bizti összerakja. A másik, hogy nekem fontosabb, hogy tudjam, működik-e, mert az egyik barinőm már megszült, az ikres még nem (szerencsére), és tudnom kell, hogy ajánlhatom-e nekik. Meg engem is megnyugtat, hogy van a háznál. De azért, hogy mégse legyen ingyen, hozhacc egy citromos zöldteát Kép
Meg van még néhány dolog, amit be kéne szerezni a SzentImre Patikából, de hogy oda mikor jutok el, az passz. Pedig fel kéne készülni erre az influenzás izére!!! Na, majd a szerdámat próbálom úgy szervezni, hogy oda is beférjek vhogy. Akkor ugyanis viszem a srácokat csípő kontrollra.

Oltás egyébként nem volt vészes. Délután kicsit nyávogtak, meg sokat voltak kézben, de ennyi. Még oltáskor is csak egy-két percig sírtak. Olyan kis hősök Kép

Betti,
Rúter nekünk már volt régebben is, hiszen aZuram nótbúkkal dolgozik, de most vett egy olyat, amit az új nótbúkjával nem kell összekötni, hanem a lakáson belül bárhol használhatja. Így nem kell kisakkozni, hogy mikor dolgozhat, mert ha Orsi alszik is, a másik szobából lazán tud mélezni meg netezni is.

Kata,
Barinőm Pesten szült, tehát nem Habonynál. K-vitamin ma fújt ki, nincs több. A fiaim cumiznak ÉS szopizzák az ujjukat. Oltás dupla volt, plusz a Sabin-cseppek.

Asszem minden elmaradásomat bepótoltam, de most rohanok, mert üvöltenek, hogy aludni szeretnének Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Ilyenkor mindig az a gáz, hogy fogalmam sincs hogy eljutok e maKép. Ma várom a postást, hátha hoz nekem vmit.. Ha jön időben akkor tudunk menni -na meg ha a kölkök is hagynak..-
Ezzel a gyógyszertárral kapcsolatban, egy szavadba kerül és elmegyek! Írd meg mailban hogy mit szeretnél, és ha ma kapok lóvét,akkor elmegyek, ha nem akkor meg holnap. De nálunk az is működik hogy anyóst vagy apóst megkérem hogy menjen el, és akkor is meglesz holnap már a cucc. Szóval írd meg hogy mi kellene, jó?
Viszem a zöldteát is majd!
Ahha, értem.. nem tuttam elképzelni minek az nektek, de most hogy írtad, emlékszem is hogy mondtad már a notebookot.. én szenilisKép
Én sem adok már K-vitamint Kevinnek kb három hete, pedig még van kettő adag. Pont kiszámítottam hogy addigra lesz fél éves kb. aztán nem adom. Majd szépen elfelejtettem egyik hétfőn beadni, aztán hagytam a fenébe..
Viszont egy kérdésem volna, mégpedig hogy a D-vitaminnal ki hogy áll? Van már akinek elfogyott egy üveg? Én sajna sokszor elfelejtem beadni, általában nem is napi 1-et adok, hanem heti 2*3 cseppet. Ha eszembe jut..Kép még ilyen anyát..
No, végszóra Kevin is elkezdett vinnyogni, jelezvén hogy ő biza már felkelt és álljak rendelkezésére.. férfi..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Írtam neked sms-t, de akkor nyilvánosságra is hozom, amit megtudtam. Én hülye a alvásproblémára csak egy dolgot felejtettem el megnézni: a fejezet előtti pár soros bevezetőt, ahol a következő áll szó szerint:
"9. fejezet
Problémák az újszülött korban
A szereket a babáknak be lehet adni szemcsés vagy folyékony alakban. A homeopatias szerek előnye, hogy a babat nem szükseges felebreszteni, mivel a szert közvetlenül lehet az ajkaira vagy a nyelvére adni. Egy adag a szemcsés formából megegyezik a megközelítőleg 5 szemcsével, a folyékony fomulánál egy adag egy csepp folyadékkal egyezik meg."
Ez egyébként egy fénymásolat, úgyhogy meg ne kérdezzétek, mi a kiadvány címe stb. Kép

Ja, Betti!
mél megy a listával Kép és köszi előre is (így meg pláne nem fizethecc a cuccért, csak már tudnám, hogy műxik)

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Betti!

Sajna 30CH-t az én könyvem sem ír.KépVan valahol a Net-en homeós orvos,akitől lehet kérdezni mail-ben.
Phosphorusra nálam is mindenféle vérzést,meg rekedtséget ír,a Phosphoricum acidum-ot írja kifáradásra,de ez sem annak tűnik,amit Te keresel.
Remélem meglesz a kocsi,amit szeretnél!KépEmiatt utaztok Pestre?
Én is szeretném,ha akkor már jó idő lenne,hogy Anyuék végre el tudjanak jönni!

Heppi!
Milyen ötleted van influenza elleni védekezésre?

Puszi.

Kata
Az Ádám az?KépSzerintem Ő a legjobb arc.Kép

Kép
Kép
ruszlána

Betti!

A Megás Ádámot Tőled kérdezem,csak a végére került valahogy.Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
Nem csak emiatt, hanem a Kenguru boltba is mennem kell valami ruhákat varázsolni Kevinnek.
A nőklapjacaféban van ilyen doki, de két hete válaszolt azoknak akik karácsony előtt raktak fel kérdést.. sirály..
Ádám a párom egyik kedvence, a másik meg a Torres Dani.
Nekem másKép tippelgess azértKép Valamiben talán hasonlít az én kedvencemhez, de annyira nemKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Kata,
Influenza ellen a Boiron-nak van egy komplex készítménye, jó hosszú megjegyezhetetlen neve van Kép Most abból betárazok egy hatos kiszerelésűt, hogy ha Peti összeszedné a vonaton, akkor ne áldjon meg három beteg gyerekkel Kép Elég nekem az egészséges is, nem hiányzik, hogy egymás ellen ordítsanak, ne aludjanak, lázasak legyenek, és egyébként is...

Phosphorus nekem is új, de a Gazdagréti patikában vmi homeos könyvből másoltak ki nekem részleteket, abban van. És mivel kb 400 Ft-ról beszélünk, szerintem érdemes megpróbálni --- nem egy ökör ára Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Igyekszem eljutni a gyógyibaKép
Az influenzás cucc az oscillococcinum lenne?
Mivel ráérek bemásolom mi van a könyvecskémbenKép

A BOIRON Laboratórium az oscillococcinumot a világ mintegy 50 országában, évente több, mint 30 millió dózisban forgalmazza. Segítségével az esetek nagy részében elkerülhető az influenza fertőzés, illetve meggyorsíttható a gyógyulás.
Az influenza spontán klinikai lefolyása több szakaszból áll. Néhány napig tartó csendes lappangási szakaszt, a heveny lázas kezdeti stádium követi, melyet a borzongás,izomfájdalom kísér. A betegség csak ezután bontakozik ki, amikor fáradtságérzetttel, a fül-orr-gége hurutjával és csökkent vitalitással küszködünk. A leláztalanodás időszakát, a több héten át tartó lábadozás követi. A homeopátiás terápiát akut állapot kezelésére alkalmazva a fertőző betegség valamennyi szakaszának lerövidülését figyelhetjük meg, annál erőteljesebben, minél korábban kezdtük meg a kezelést.

Több klinikai kísértlet bizonyította hatékonyságát a meghűlésése állapotokra. Az alábbiakban olvasható tanulmányt közölte a British Journal of Clinical Pharmacology, melyről igen dícsérő kommentár jelent meg a The Lancet angol orvosi folyóiratban.
Kettős vak, kontorollált klinikai vizsgálatban az oscillococcinum hatékonyságást vizsgálták az influenzaszerű tünetegyüttesben. Grippés szindrómák esetében 237 beteg oscillococcinumot kapott, míg 244-en placebot. A gyógyulást a hőmérséklet 37.5°C alá történő visszatérésben, valamint az infuluenza 5 fő tünetének teljes megszűnésében határozták meg. Az alapvető kritérium a kezelés megkezdésétől számított 48 óra, vagy annál rövidebb idő alatt meggyógyult betegek arányának meghatározása volt. A javulás mértéke szignifikánsan magasabb volt az oscillococcinumost csoportban, mint a placeboval kezeltek esetében.
Egy másik klinikai vizsgálat során 300 beteget vizsgáltak. A betegek között a láz tekintetében szignifikáns különbség mutatkozott az oscillococcinummal, illetva a placeboval kezelt betegetk között . Az oscillococcinummal kezelt betegeknél a második napon a láz lecsökkent. Ugyenaez a tendencia figyelhető meg a meghűlés tünetei, illetve az ízületi fájadalmak esetén. A meghűlés tünetei a betegség negyedik napján az oscillococcinummal kezelt betegek 55%-nánál megszűntek. Az ízületi fájdalmak a negyedik napon az oscillococcinummal kezelt páciensek 70%-ál szűntek meg.

-influenza megelőzésésre októbertől-márciusig,illetve hetente egy dózis-tubus bevétele javasolt.
-az influenzás tünetek jelentkezésekor egy tubus-dózist kell bevenni majd ezt kétszer, esetleg háromszor (6 óránként) megismételni,
-a már kialakult infuluenza esetén naponta kétszer (reggel és este) egy adag 1-3 napon át.
Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennálnak, javulás nem következik be, forduljon orvosához.

Mellékhatás: nem okoz függőséget, nincs ellenjavallata, mellékhatésa ez ideig nem ismert.
Az oscillococcinujmot szedheti a család minen tagja, kicsik és nagyo, kismamák és nagypapák
Kiszerelés: 3 adag, ára: 688Ft, 6 adag, ára : 827Ft
Az oscillococcinum kizárólag gyógyszertárban kapható!

no, ennyiKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Aha, erre gondoltam. De miért kérded? Nem ezt írtam a mélben? Ebből szeretném a 6 adagost.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Tudom, csak Katának írtam inkábbKép
Még ma elmék gyógyiba, és el is viszem neked estig.OK?
Csak bolondok a gyerekeim.. Mendi megint nem aludt, lehet csak a gyógyszertárig jutok velük..
Őrjöngenek mint állat..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti!

Eljutottál a gyógyszertárba?
Köszi,holnap én is veszek Oscillo-t,már terveztem egy ideje,de most Heppivel teljesen meggyőztetek!Kép
Tehát,ha jól értem,érdemes hetente egy tubussal bevenni,lehetőleg télen-nyáron.
Mendi nem aludt?
Hát most már megnézek egy Megát,és csak utána nyilatkozok!Kép
Restanciáim:
D-vitamint sajna én is el szoktam időnként felejteni.Most este is a cicimre csöppentettem,mert nem volt kéznél a kanala és már félig aludt.
A hirdetéseket megnéztem,most nem találtam olyat,ami kellene,de szólj mindig légyszi,ha bővíted!Köszi!KépEzeket már akartam írni,de tudod milyen szita-agy vagyok!Kép
Ma elmentünk egy ismerősömhöz,tök jó volt,fiaim már csak hazaindulás előtt 10 perccel égettek be.Kép
Micáék maradnak hétvégéig,sajnos mindkét gyerek köhög.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?