Új privát üzeneted érkezett!

Jucc!

Csillagtelepen, nyáron lesz 8 éve, hogy itt lakunk.A lányom a Gombos téri iskolába, jár nagyon jó suli.

Csilla!

Nem tudom, hogy mennyire hiszel a természetes gyógymódokban, de ajánlom, hogy próbáld ki a fülgyertyát. Én már hosszú évek óta használom a családnál és nagyon bejött. Gyógynövény boltokban és gyógyszertárakban lehet kapni, az előbbi helyen olcsóbb.

Falina!

Megkaptad az e-mailt?
Ne aggódj a baba méretei miatt, nem lesz semmi gond.A lányom nekem is 2500g volt és 53cm és kint megnőtt.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

A nyári topikban kérték hogy forditsam le a cikket meg a receptet, úgyhogy valakit érdekel, akkor ott van magyarul is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nekem ugyan nem írt választ senki,de ahogy olvasgatom 14-15 hetesen első babásnál szerintetek egyáltalán nincs esélye, hogy érezzem? El vagyok szomorodva.Kép

Csilla
nem tudom tudsz-e aludni eldugult orral, de én rákérdeztem a dokira ezzel kapcsolatban is, és azt mondta: lehet használni orrcseppet.
Lehet, hogy így egy kicsit könnyebb lenne neked?

Zsuzska
de jó ,hogy jelentkeztél! Pihizz sokat!Nagyon tetszik nekem a hozzá állásod, jó hogy a jövőbe nézel!Drukkolok, hogy te legyél a téli babák első embere, de az sem lenne rossz ha a mi sereghajtónk lennél.

Gratulálok Kevin bukfencéhez!!!!Kép

Sziasztok
Szilvi
14+6

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Penna, tök jó a tábla Kép A Margitban fogok szülni Kép

Falina, szerintem ne idegeskedj, a baba jól van, gyarapszik. Az hogy kisebb vagy nagyobb egy picit, a dokim szerint sok mindentől függ... Pár napon is sok múlhat....

Zsuzska, örülök, hogy túl vagy a műtéten... Tényleg próbáld meg lefoglalni magadat, pillanatok alatt össze fog jönni a baba... Kép Nekem 3-4 hónap kellett hozzá és most már 14+4 napnál tartunk..

Csilla, jobbulást! Kép

Egy kis tanácsot szeretnék kérni, 2-3 napja egy kicsit sárgásabb a folyásom (bocsi!), nem olyan tiszta fehér.. van valakinek hasonló tünete? Szerencsére holnap megyünk dokihoz... Kép

Böbe
baba76

Penna, ha aról a gatyáról van szó amit a képen látok, akkor érdekelne. Sok helyen jártam már, és mindig az a bajom, hogy vagy a "nyakamig" ér a dereka, vagy nagyon trapéz az alja, egyszerüen nem találtam még normális fazont!

Hogy tudjuk megoldani, azt, hogy találkozzunk? Merre is laktok?

Üdv. Pr.12+6

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Penna,
igen a copfos az én dokim is./ biztos, nincs még 50!/ Engem sem érdekel már a modora, de valóban nem semmi, ahogy beszél. / pl.: működik a gyerek, nem látok pöcsöt, vagy ott a pöcse/, de ezek legalább nem bántóak.Néha tud azt is, szerencsére én még nem kaptam belőle.

Böbe,
írtam már, hogy nekem általában nincs folyásom, de terhesség alatt végig, és nem sima, hanem sárgás. Nekem még kell várnom a dokira több mint egy hetet, de akkor biztos kapok majd valami kúpot. Ha mész, a Tiéd is biztos talál megoldást, ne aggódj!

Fotók: biztos ciki, de nekünk nincs digitális gépünk, sem szkennerünk, így nem tudok pocakos képet feltenni, de még a hájamon kívül úgysem látszik semmi Kép Esetleg telefonnal megoldhatom majd, de az elég ócska minőségű. Ti azért tegyetek föl magatokról! Egyébként a profilomban van kép a gyerkőcrőlKép

Sziasztok,
Judit 9+6
jucc

Párom nagyon aranyosat mondott tegnap... kijelentette, hogy bár imádja a növekvő pocakomat meg a nagyobb melleimet, mégis hiányzik neki a fenekem! Haha!!! Szerinte a pocakom a fenekemből épitkezik, mert még mindig csak 1 kilót hiztam, viszont szerinte a fenekem sokkal kisebb lett.

Szerintem mondjuk egyik sem alulméretezett, de őszintén nem bánom hogy a fenekem mérete csökkent. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jucc, micsoda szívtipró lesz belőle!!!! Kép Mármint a fiadból... Kép

Köszi a megnyugtatást, holnap megyek a kis listámmal a dokihoz... Kép
baba76

Prüntyi,
közben az apróhirdetésemre akadt egy jelentkező, aki valszeg kéri, de ha nem jön össze, írok neked!
Újpesten lakom amúgy, de Bp-en elég sok helyre el tudom juttatni, mi is császkálunk, apukám meg sofőrködik a városban.
Amúgy ezeknél az internetes vásárlásoknál úgy szokás, hogy ha posta, akkor a vevő fizeti (én felezek veled, ha erre lenne szükségKép) és én pl ha eladok valamit ált. megbízom a vevőben (meg a szerencsében) és utólag kérem a lóvét utalással. Még 1x sem maradtam hoppon.Kép
Én nagyon sokat vásárolok a babaszoba Adok-veszek rovatában, a Csevegőben, néha el is adok ezt-azt ami már nem kell, pl ez a gatya. Szupi márkás gyerekcuccokat lehet kifogni, sokan hoznak be vadiújakat Old Navyt, Mexxet, Osh Kosh-t...ez a nadrág is onnan voltKép

Fáj a fejem, a homeobogyó sem segítettKép Asszem 1 órán belül feladom a küzdelmet, és beveszek egy fél Algot.Kép

üdv
Penna
penna

Nekem nagyon látszik már a pocakom, az első terhességnél kb. 1 hónappal később látszott ennyire. Pedig nem híztam csak 1 kg-t.
Sajnos nekünk sincs digit gépünk, de majd valahogy megpróbálom anyutól elkérni, bár most hétvégén mikor itt voltak elfelejtettem...
Addig a kisfiamban gyönyörködhettek!

Én is napra pontosan tudom a fogantatást, és 28 napos volt a ciklusom is, de a 8 hetes uh-n azt írta a dokim 7 hetes 13 mm-re, megnéztem a fiammal a 12 mm-re azt írta 8 hetes. Megyek a héten a dokimhoz, kíváncsi leszek mikorra mondja, hogy csinál megint uh-t.

Ma du. megyek EKG-ra.
Cirmike
11+3

Kép
[KépKép
cirmike77

Nekem nagyon látszik már a pocakom, az első terhességnél kb. 1 hónappal később látszott ennyire. Pedig nem híztam csak 1 kg-t.
Sajnos nekünk sincs digit gépünk, de majd valahogy megpróbálom anyutól elkérni, bár most hétvégén mikor itt voltak elfelejtettem...
Addig a kisfiamban gyönyörködhettek!

Én is napra pontosan tudom a fogantatást, és 28 napos volt a ciklusom is, de a 8 hetes uh-n azt írta a dokim 7 hetes 13 mm-re, megnéztem a fiammal a 12 mm-re azt írta 8 hetes. Megyek a héten a dokimhoz, kíváncsi leszek mikorra mondja, hogy csinál megint uh-t.

Ma du. megyek EKG-ra.
Cirmike
11+3

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Maradok veletek!KépKépKép

Most voltam kontroll UH-n, már látszott a baba, 5,4 mm-es. Már a szíve is működikKép! Hála Istennek!

Azt írták a papírra, hogy 5 hetes. Elvileg 6+5 vagyok mensi szerint, gondolom, akkor fiatalabb a baba egy kicsit. Bár a könyvek szerint ez már 6 hetes méret.

23-án kell majd visszamennem. (bár azt nem mondták, minek, gondolom, megkukkolják mégegyszer.)

Azért eléggé izgultam az előzmények miatt, de megnyugtatott a doki, hogy minden rendben.Kép

Úgy örülök!

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi,

nagyon örülök!!!! Kép

Gratulálok!
baba76

OK, Penna, majd szólj!

Kép

Kép
prüntyi

Nagyon-nagyon örülünk Neked Uxi!!! Kép
Pihenj sokat!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Szia Zsuzska,
Jó felöled hallani, és remek, hogy jobban vagy.Kép Csak így tovább, minden rendben lesz KépKépKép

Falina,
Nálam ua a helyzet, mint Nálad. A mesi szerint 15+5 vagyok (és ez a tuti, mert tudom, mikor történt a dolog), viszont uh szerint csak 14+6. A doki megvizsgált a múlt héten és szintén kb 1 héttel kisebbnek érezte.
Ennek ellenére elküldött AFP-re. Pénteken megyek, amikor is az uh szerint még nem leszek 16. A doki erre azt mondta, inkább előbb vegyék le, mint később KépKép Nekem ennyi elég!
Remélem csak azért kisebb, mert egy inci-finci kisleány KépKépKépKép (nagyfiam már van- ja képeket is tettem fel róla...)
Pusz mindenkinek
Kati
Vendég

Uxi,
gratulálok!!!
Mind nagyon drukkoltunk értetek!Kép

Judit, Cirmike,
nagyon szépek a fiúk!!!Kép

Sajnos tegnap egész nap nem éreztem semmiféle mozgást odabent. Remélem azért minden rendben van... kicsit aggódom Kép
Vendég

Uxi, de jó, hogy itt vagy, én is nagyon drukkoltam nektek! Képzeld,napra pontosan egyidősek vagyunk!
Én csütörtökön voltam UH-n, akkor 4 mm volt a pindurka.

Kismama2004! Igen Vp.-ben fogok szülni. Megkérdezhetem, hogy te magánrendelésre jársz valakihez, vagy SZTK-ba? Én még nem néztem ki senkit, SZTK-ban voltam. Szerinted érdemes így magándokihoz járni, hogy szülésnél úgysem lehet ott?

Mea, néztem az albumodat, jók a képek, szép a hasid. Téged ugye a sok utazás miatt nem enged dolgozni a dokid? Én is 3 órát utazom naponta,átszállássokkal, de nem szeretném ezt sokáig csinálni.
kzsu

Lányok, ne kövezzetek meg, de ma bünöztem KépKép
Megittam egy pohár light-colát és sült krumlit is ettem hozzá... gondolhatjátok, hol jártam Kép sajnos igen jólesett!!!
Eddig még mindig nem híztam, de ebböl a kajálásból nem csinálok rendszert! MEGIGÉREM!

Én egy hason alvós tipus vagyok, és ti? Tegnap este olyan érzésem volt, mintha egy kislabdán vagy narancson hasalnék. Tök furi... Nem akarok áttérni oldaltfekvésre, de nem esik már túl jól így aludni. Ti még tudtok?
Kati
15+5
Vendég

sziasztok!

Penna, klassz lett a tábla! jól számoltál, 11.10-én kezdődött az utolsó mensim.

Csilla!
Jobbulást!!! nekem az igazi kékkamilla olaj párologtatása aokat segít ha fáj valamim, még a fejfájást is oldja. kicsit drága, de sokáig elég, és nem árt a babónak.

UXI!!!Kép NAGYON ÖRÜLÖK!!! Drukkoltam neked!!! sok egészséget és sok-sok szerencsét!!!

én már úgy kivagyok ettől a folytonos várakozástól. jó lenne, ha valami csodagéppel csinálnák és azonnal megtudnék mindent, mert már alig győzöm kivárni az AFP meg a toxoplazma eredménytKép(

üdv. Zsófi,
16+5
zsófy

sziasztok!

Csilla!
Jobbulást!!! nekem az igazi kékkamilla olaj párologtatása aokat segít ha fáj valamim, még a fejfájást is oldja. kicsit drága, de sokáig elég, és nem árt a babónak.

UXI!!! NAGYON ÖRÜLÖK!!! Drukkoltam neked!!! sok egészséget és sok-sok szerencsét!!!

én már úgy kivagyok ettől a folytonos várakozástól. jó lenne, ha valami csodagéppel csinálnák és azonnal megtudnék mindent, mert már alig győzöm kivárni az AFP meg a toxoplazma eredménytKép(

üdv. Zsófi,
16+5
zsófy

sziasztok!

Csilla!

UXI!!! NAGYON ÖRÜLÖK!!! Drukkoltam neked!!! sok egészséget és sok-sok szerencsét!!!

üdv. Zsófi,
16+5
zsófy

Kati, én a hétvégén kaptam apától egy pohár nem light kólát, mert szerintem már nem bírta hallgatni a szenvedésemet... Kép
baba76

Zsofi,

Latod en meg elolrebb vagyok mint te, augusztus 10, a varhato szules datuma. Velunk az a baj, hogy itt mar oregeknek szamitunk, a masik topikban meg tul fiatalnak.

UXI,
hala Istennek, gondoltam rad a hetvegen!!!!!!!
Orulok, hogy itt maradsz.

Csillam,
A patikaban biztosan tudnak segiteni, de van orrcsepp terhes noknek is.

Nemesek,
Megneztem az albumodat, nagyon helyes a kissrac.
Hogy csinaltad, hogy meg nem hiztal? Rajtam mar van + hat kilo!
Ma en is bunoztem pedig a sult krumplivalKép
Fiad nem feltekeny meg?

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Böbe,
de örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen Kép már olyan lelkiismert furdalásom volt!!!!
Vendég

Aniko,
nem is tudom, hogy miért nem híztam még (persze örülök, de aggódom is, mert egyébként hízós fajta vagyok... csak ránézek valamire, és jönnek a kilók). Igazából próbálok vigyázni, mert nem akarok megint 15 kg hízni, olyan nehezen ment le... Kép na jó ez elég hülyén hangzik, így meki után.
A Te fiad féltékenykedik? Az enyém még mindig nem, pedig már látszik a hasam... örül neki Kép Na nem tudom meddig?
Kati
Vendég

Uxi: gratulálok, jó pocakosodást ezután is! Igazán nem szép az orvosoktól hogy igy rádijesztettek szerintem tök feleslegesen!

Csillam: vigyázz magadra és jobbulást!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nagyon köszönöm a drukkokat, igazán jól esett!

Örülök, hogy jó híreket írhattam! Rám mindig nagyon rosszul hat, ha valakinél probléma van, gondolom, ezzel ti is így vagytok.

Zsuzska!
Nagyon sokat gondoltam rád!
Ha van kedved, majd írj az esküvői előkészületekről!

Penna, a táblázatba egyelőre még nem iratkoznék fel, majd a köv. vizsgálat után. (tudom, a múltkor is ezt mondtamKép). Még nem tudom a születés várható idejét. A kalkulátor szerint október 26, de az orvos nem mondott még semmit. Ha fiatalabb a baba, akkor lehet, hogy csak valamikor nov. eleje.

Kzsu, gratulálok!
Mi vagyunk itt a legfiatalabbakKép (Mármint a babailag, amúgy nem tudom).Végre, van velem egykorú!Kép
Mikor kell újra menned orvoshoz? Milyen vizsgálataid voltak?
Nekem még semmi, csak UH, meg kézi tapintás. Nem küldtek se vérvételre, se sehova.

Írt fel a doki folsavat, azt mondta, szedjem az Elevit mellett is, 5 mg-os a tabletta. Pár hete vettem 3 mg-osat, az 800 Ft volt, így receptre meg 200 FT az 5 mg-os...

Bocsánat, hogy nem reagálok mindenkinek név szerint a levelekre, nagyon szétszórt vagyok, meg egy kicsit még izgatott is ...

Csak ötletek, amik eszembe jutottak: régebben nekem problémám volt a székrekedéssel, azóta szűnt meg, mióta minden reggel Danone Activiát eszünk müzlivel. (Cukormentessel).A férjem szokta a "mindennapi müzlit" elkészíteni, tesz bele egy kiskanál korpát is.

De hallottam, hogy erre a célra javasolják a kamillatea fogyasztását is.

Kati!
A múltkor én is megkívántam a kólát, pedig nem is nagyon vagyok érte oda! Én is akarok ilyet enni! nyami!Kép

Megyek is kajálok valamit.Rettegj, hűtő!!!

Üvd, Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Nemesek,

Az enyem is nagyon orul, mindig azt mondja, hogy mar alig varja a baba szuleteset, legalabb azutan mar nem lesz egyedul.
De egy par hete nagyon anyas lett. Eddig is, de most.Kép Meg azt is be kellenne jelentem, ha WC-re megyekKép
Valamelyik nap meg cumisuveget akartKép

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kati,
én napi 2-3 kávét ittam... leálltam, de néha olyan jó egy kicsit megdobni a vérnyomásom... Kép

Pedig van koffeinmentes kávém is, de az olyan semmilyen (minek, ha nem árt... Kép)
baba76

Sziasztok!

Csillam Kép Egyutterek veled, engem is elkapott valami szornyu virus, faj a torkom es szinte megallas nelkul ejjel-nappal kohogok Kép Szegeny gyerek mit allhat ki. Parom egyik baratja telefonon kerdezte a hetvegen, hogy a gyereket meg nem kohogtem-e fel Kép
Es a legszarabb tenyleg az az egeszben, hogy szinte semmi gyogyszert nem lehet szedni, vegul egy echinaceas kohogescsillapito teat vettem, remelem nem art.

Mea Kép Kb nekem is ekkora lehet a pocakom, es szinten ugy 2-3 kilot hizhattam, de azert ez biztos nem mind a gyerekre ment Kép

Rokica Kép Jo hogy igy tudnak orulni a pasik a valtozasoknak Kép Tegnap az enyem is megjegyezte, hogy na most kb akkorak a melleim mint normalisan lenniuk kellene es remeli igy is maradnak mindorokre Kép

Lanyok vigyazzatok magatokra, ovakodjatok a virusoktol, Csillamnak jobbulast,
puszi,

Poci
pocika

Kzsu!Kép

Köszi, igen au utazás miatt.Én kértem és a nőgyógyim egyből bele is egyezett.
Mostmég nem olyan jó itthon lenni a hülye idő miatt, de lassan jön a jó idő úgy várom már hogy nagyokat sétálhassak kintKép

Nemesek!Kép
Én 2 hete 3x ettem sajtburi menűt a mekibenKép
de olyan jól esett, és min. 1x megyünk hetente moziba, ahol fanta+popcornt eszekKép
ez van, nem vonom meg magamtól és szerintem nem árt a babának, max hízok jobban, mert emellett egészségesen eszem.

Úgy hogy nyugi nem bűnöztél akkorát mint énKép

Nekem van most folyásom már 1 hete és sárgaKép legközelebb csak jövő héten megyek Pestre dokimhoz.
Szerintetek nem baj, hogy csak akkor?
Ez gomba lesz szerintetek?

Zsófy!Kép

Puszillak, jó volt hogy meglátogattálKép

Mea
mea

SziasztokKép

Bocsi, hogy belekotyogokKép

Penna
Ha nem haragszol, megosztanám veled doki-ügyben a tapasztalataimatKép Én is a Kisfalvinál szültem 1 hónapjaKép és maximálisan meg voltam vele elégedve, tuti, hogy a következőt is nála fogom majd szülniKép
Hajnalban behívták hozzám a szülőszobára, max. 1 óra múlva már ott is volt.
Úgy repesztett burkott, hogy meg se éreztem (pedig állítólag fájdalmas).
A szülésem félhomályban, zene mellett zajlott le, a burokrepesztéstől eltekintve minden külső beavatkozás nélkül. Szinte az utolsó percig sétálhattam, vajúdó labdán ülhettem, kitolás közben még a guggoló pózt is kipróbálhattam. Ő mindben partner volt.
A kitolás közben egyik lábam a szülésznő, a másik a doki(!) oldalába támasztva.
Szülés után a varrást olyan finoman csinálta, hogy én már majdnem bealudtam közben, néha-néha rám is kérdezett, hogy jól vagyok-e, mert úgy elterültem(pedig állítólag a varrás is tud fájni rendesen)
És én nem tudom, hogy alkotta meg a varratomat, de én már a szülés után 3-4 órával törökülésben ültem az ágyon, 3.napra pedig már azt se tudtam, hogy van gátsebemKép
Továbbá minden nap, még reggel, benézett hozzám, hogy hogy vagyok, minden rendben-e, Kristófkámat a kezébe vette, dícsérte, hogy micsoda helyes pasi. Sőt, ha ügyelt, még este is bejött hozzám.
És mindemellett abszolút nem pénzéhesKép
Szóval szerintem szuper-dokiKép

A copfos dokit is jól ismerem, tényleg nagyon hülye egy stílusa van, viszont nagyon jó szakemberKép

Jó pocakosodást mindannyiotoknakKép

Babus

Kép
babus2005

Pocika!Kép

Akkor most megnyugottamKép
De te is vékony voltál előtte, nem?
Én 51 kg kb. úgy hogy ránk fér szerintem egy kis hízás már az elejénKép

Mea
mea

Sziasztok!

Visszajöttem a dögrovásból. Olyan borzalmas volt Kép

Visszaolvasni Titeket elég sok időbe telt Kép főleg, hogy még csomó munkát felhalmoztak itt nekem. Kép

Uxi!
Gratulálok, hogy minden rendben van, de vigyázz magatokra!

Baba76!
Üdv itt is Kép

Tmarie 11+1
tmarie

MeaKép , en kb 52-53 kg-rol indultam, ugyhogy en is probalom nyugtatni magam, hogy elfer az a par kilo Kép
Most igy betegen meg aztan meg etvagyam sincs nagyon, pedig muszaj enni, mert ehgyomorra (meg a kohoges miatt is) meg mindig hanyingerem van.
Megyek reggelizni Kép

Puszi,

Poci
pocika

Kzsu

igen én magánrendelésre járok mert volt egy rövid előzménye a terhességnek.Ha nem lett volna akkor is oda járnék mert jobban meg lehet vele beszélni mindent.Legutóbb "csak" 40 percet voltam bennt nála. Évek óta hozzá járok, és jó hogy ismer. Azért nem szeretem az SZTK-t mert mindig más doki van ott.Tp-papírért járok oda. Jővő 7 kedden megyek AFP-re.

Uxi!
Jó, hogy velünk maradsz!Kiíratod magad vagy dolgozol tovább?

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!
Mi az az SZTK? Mindenkinek oda kell járni?
Mi az a TP-papír? a 4 szükséges pecsét???
tmarie

Szilvi!

Nem írathatom magam ki, mert szerződéses vagyok, ami nemsoká lejár. Ha nem tudódik ki addig a baba, csak akkor van esélyem a hosszabbításra.

Ami jó, hogy nem túl megerőltető a munkám, heti 23 óra a munkaidőm. Ami rossz: gyerekekkel foglalkozom, akik időnként betegek is tudnak lenni Kép (A múltkor hazaküldtem egy beteg gyereket).

Úgy terveztem, ha tényleg marad a baba, és a munkahelyem is meglesz, hogy június közepéig dolgozom, utána jön a nyári szünet (pedagógus státuszban vagyok),így csak szeptembertől íratnám ki magam.

Remélem, nem csak álom marad...

Egyébként ki mikor tervezi, hogy abbahagyja a munkát?

Uxi

(Kezdek internetfüggő lenni... Kép)

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Uxi, nagyon örülök én is Nektek!!! Bárcsak mindenkitől jó híreket hallhatnánk állandóan! Az október 26. nem rossz dátum, anyósom, anyukám, és unokaöcsém is ezen a napon született, és nagyon jó fejek!

Köszi a dícsérő szavakat a gyerkőcre vonatkozóan Kép

Babus,örülök minden jó szónak, amit a dokimról / copfos/ hallok Kép

Én is ittam eleinte kólát, mert az volt a legjobb a hányingeremre, de aztán én is aggódni kezdtem, és lemondtam róla. Lehet, hogy néha-néha azért mégis veszek egy pici üveggel?...

Sziasztok!
Judit
jucc

Szia Uxi!

Olyan jó volt olvasni, hogy nem történt meg veled ugyanaz az a szörnyűség mint velem, vigyázz nagyon magatokra!

Köszönöm lányok a sok hozzászólást, és hogy néhányan kerestek , nagyon jól esik. Mindig elolvasgatlak azért benneteket, dehát sajna az én élményeimről nem igazán tudok beszámolni már a babával kapcsolatosan. Nem is nagyon írtam le nektek azokat a szörnyűségeket amiken átmentem mert nem akarok szürkeséget hozni a szép babás hétköznapjaitokban. Ha valakit esetleg érdekel leírtam a kórházi "élményeimet" egy másik a topicban, Váradóságnál van egy ilyen topic, hogy Elvesztettem a kisbabámat. Ott megtaláltok. Általában most már többet írok oda, elég sok hasonló sorsú csajjal találkozom mint én, és talán köztük sokszor úgy érzem még talán szerencsés is vagyok.

Hiányoztok lányok! Üdv nektek, CSilla, Megann, Rokica, Penna, Cirmike, Nemesek, Jucc,Uxi Nyúlné, Pipacsvirág, Tmarie, Anikó, Kismama, Falina. Sok Puszit Küldök Nektek és egészséget a Babátoknak!

Zsuzska

Kép
pgsuska

sziasztok!

Bkrisztina,
én nem mondtam, hogy te nem mondasz igazad, hát, biztos úgy van, ha te érzed, én csak azt mondom, hogy én még nem hallottam 13hetes terhesről, aki érezte volna, hogy a kb. 8cm ülőmagasságú babája mozog...cérnavékony lehetszKép ami pedig a szakembert illeti, akiket eddig megkérdeztem és akik nem éppen utolsó emberek a szakmában, azok nekem azt mondták, hogy legkorábban a 15.héten érezhető. de te biztos a szabályt erősítő kivétel vagyKép

üdv. Zsófy
zsófy

Jucc

És még annyit, hogy a kórházban dolgozó és babát váró csecsemősnővérek közül 3-an is a "copfosnál"-nál szültekKép Ez azért jelent valamitKép

Babus

Kép
babus2005

Mea, Pocika,
nem ér hencegni, hogy milyen vékonyak vagytok Kép a másik meg csak írigykedjen???
Nekem úgy kell figyelnem minden egyes felesleges kaloriára, ti meg ehettek, ami jólesik. Micsoda igazságtalanság... Képsárga vagyok az irigységtől.

Azért örülök, hogy többen is bünözünk, így nem annyira nyomaszt. Távol álljon tőlem, hogy bármivel veszélyeztetni akarjam a pockom lakóját, de nem tudok 1-1 dolognak ellenállni. Ma is megettem egy meggyes rétest...Kép hát nem ez tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat!

Kati
Vendég

Anikó,
hogy van ez a cumi dolog a fiaddal?

Tmarie,
mi van Veled mostanában?

Kati
Vendég

Uxi
dejóóóKépKépKépKépKép
Kép

Babus
nagyon-nagyon köszi! Azért nagyon megnyugtattálKép

Megyek, fürcsitájm vanKép
üdv
P
penna

Jó reggelt!

Képzeljétek, elmentem tegnap a Westendbe kamuflázs ruhákat venni. Bementem egy molett üzletbe, ahol MINDEN vagy szűk és feszes és totál előnytelen vagy kész lebernyeg volt, elkeseritő. Ott is hagytam őket és mentem a C&A-ba. Sajnos egyedül mentem, a párom kihúzta magát a programból, ezért megkértem az egyik eladónőt hogy segitsen olyasmiket választani, amitől nem nézek ki terhesnek. Egyébként rám az elmúlt pár napban naponta fél kiló jön, én nem tudom mi van most, de jó lenne ha leállna a babám. Szóval egyre nehezebb álcázni a pocakot. Meg is kaptam az eladónőtől, aki egyébként nagyon rendes volt, hogy ikreket várok-e. Mondom, hát nem tudok róla. Merthogy ő még a 20. héten se nézett ki terhesnek (pedig nem volt vékony nő). Ezzel rajtam persze nem segitett.

Végül sikerült kiválasztanom három olyan inget ami topra felvéve ápol és eltakar. A terhescuccokban már nagyon terhesnek nézek ki, de a nagyobb méretű normál szabású blúzokban még nem.

Azt hiszem, elérkezett a bő szoknyák és lenge blúzok ideje. Szerintem még igy is húzós lesz ez az utolsó hónap.

Ma vagyok 15 hetes! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, és a legjobban az tetszett a molett boltban mikor sikerült valami normálisnak tűnő dolgot kiválasztani az amúgy liszteszsák szabású, csillámporral diszitett lebernyegek közül, hogy még ezek is mellben feszültek, viszont a terhes pocimra nagyok voltak. Ez meg már milyen szabás?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!Kép

Megann!Kép)
Na azért a jó kis narancsbőrös fenekemet ne irigyeldKép)
Mert nagyon olyan lett sajnosKép

Ja és én minden nap bűnözök, tegnap este is benyomtam 2db fagyitKép)

Úgy hogx itt én bűnözöm a legtöbbet szerintemKép

De kívánom, lehet hogy tényleg kislány lesz, anyum is velem kívánta az édességetKép)
Bratyimmal meg az ubit, savanyút stbKép

Dehát ez csak olyan mende-mondaKép)

Remélem mindenki jól van ma, puszilok mindenkit!

Küldök Nektek még két cuki kis manót!

Kép

Mea
mea

Nem is értem, hogy szomorkodhatok a bőrömön mikor minden nap édességet zabálokKép
Na mindegy, ez nagyon befolyásolja a terhességi diabétészt???

Mert akkor lemondok róla inkább, ha ezen múlik!!!

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?