Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nahát, mennyi új név a topikban!!!!! Kép
Ez tök jó, beindult egy kicsit.
Minden új lánynak egy SZIA és üdv. Ja, és drukk, mert az elkel mindannyiunknak, mindíg.

Falina!
Az AFP után már rohan az idő. Neked még nem kell genetikára menned ugye?
35 év fölött kötelező.

Tanczy!
Eddig még nem volt hormonyszint vizsgálatod egyszer sem?

Neptun, mi volt a dokinál?

wanga
 
 


Sziasztok csajok!

Azt hiszem nincs okom keseregni. Szerencsére nem nőttek cisztáim a clostitól, és ennek nagyon örülök, bár annak a 2 kilónak már kevésbé, amit pár hét alatt felkaptam tőle.
A petefészkeimmel minden rendben van, a méhnyak is okés, de a méhnyálkahártyám nagyon vékony.
Azt nem mondta a doki, hogy hány mm, de úgy fejezte ki magát, hogy nemcsak vékony, hanem nagyon vékony. Ez persze lehet, hogy most a closti eredménye, de szerintem nekem soha nem volt kellően vastag. (Lehet, hogy ez a probléma okozta a vetélést is.)
Ha holnap megjön, hétfőn újra megyek, akkor vesznek vért, a ciklus közepén megnézi, hogy closti nélkül lesz-e peteérésem, aztán majd meglátjuk hogyan tovább.
Kicsit megkönnyebbültem, talán ezen a méhnyálkahártya ügyön lehet segíteni. Persze ha közben nem derül fény valami más hibára a gépezetben.

Tina!
Igen én voltam a szőke egyenes hajú! Esküdni mertem volna rá, hogy te voltál a szőke göndör hajú lány, hát akkor bejött. Hétfőn akkor megint együtt várunk a sorunkra?

Nyugtassatok meg, hogy az én bajom tényleg nem vészes, nehogy aztán beleéljem itt magam abba, hogy ezt ripsz ropsz meg lehet oldani, aztán meg nem is!?

Tündi
neptun
 
 


Tündi!

Akkor hétfőn találkozunk! (De jó, akkor én már két lányt is ismerek személyesen)
Megnyugtatni nem nagyon tudlak, mert nem igazán látom a problémát. A vékony mnyh-a lehet a closti hatása is, és asszem hormon gond. Ha hétfőn vesznek vért, utána többet lehet tudni. Én is most várom az eredményét a 3. napi hormonoknak. Majd összevethetjük őket.


Tina
vtina
 
 

 
 

Sziasztok!

Neptun:Nekem is vékony a nyálkahártyám ezért kaptam utr.-t.Sőt az egyik barátnőm is VÉGRE tehes és neki csak ez volt a gondja a ciklusa jól müködött nem volt gond a peteéréssel és a tüszőrepedéssel.Most 9 hetes terhes és a 12-dik héig folytatnia kell az utrogesztan hüvelykapszula használatát,nehogy elvetéljen.Szerintem neked is ilyen egyszerü lesz a dolog ,ha lesz ovulációd.A barátnőm fülét is sokáig rágtuk hogy huzzon el orvoshoz ,mert probálkoztak 4 hónapja már eredmény nélkül.Biztos megoldodik a méhnyálka gondod.Lehet ,hogy te erőssebb gyógyit fogsz kapni.Nem tudom sajna nem vagyok orvos,de nekünk ezt írja fel a doki.
Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiváncsi vagyok nekem most hány napra fog megjönni a mensim ha nem vagyok terhes.Remélem nem megint 40 napokra,Bár most volt tüszőrepedésem meg ezért is kaptam az Utr.-t.
puszinektek!!!!!!!!!!!!!!!!
berni611
 
 


Berni!

Ha volt érés és repesztő szuri, akkor én azt kívánom Neked, hogy kb 360 napra jöjjön meg. (vagy vmi hasonló)Kép
Tina
vtina
 
 


szia Wanga!

Igen én is új vagyok ezen a fórumon.Remélem nem baj ,hogy beléptem hozzátok.A másik fórumon ahova regisztráltam ök már szúrják magukat meg inszem.-re járnak,sőt 4-en lombikosok.Én 1 éve probálkozok a terhességgel,de már van egy 3,5 éves kislányom.Ugyhogy tudom mi vár rám.Sajon PCOS vagyok és ezt csak diane35-tel vagy laparoszkópiás mütéttel lehet korrigálni.Én boztos nem fogom magam megműtetni még ha köldökön keresztűl is végzik.A lányom is összejött valahogy ,peddig ő vele homeopátiás készitményeket szedtem.Most eltelt 1 év és nem használnak ezek a szerek.Azt mondta a dokim ,hogy sajnos a hogy telik az idő változik a szervezet meg szültem is és megváltozik a hormonháztartás.Ezért nem elég a homeopátia már.

Remélem itt jobban érzem majd magam ,mert lombikhoz nem sokat tudtam hozzászolni.
sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!
berni611
 
 


Sziasztok!

Berni!
Az biztos, hogy kell az embernek egy löket, hogy rászánja magát a kivizsgálásra. Én is így voltam. Aztán amikor elindulsz, és túl vagy az első lépéseken, akkor rájössz, hogy elvesztegettél néhány hónapot feleslegesen a várakozással.
Az én ciklusaim egyébként teljesen szabályosak mindig is 26-28 naposak voltak.
Remélem hamarosan mindannyian követjük a barátnőd példáját!
A duphaston ugyanazt a hatást fejti ki mint az utro?


Tina!
A hormonokra kíváncsi leszek. Ma megmutattam az orovosnak azokat az eredményeket, amik kb. fél éve készültek, és arra azt mondta, hogy minden rendben van ill. volt velük. Fél év mondjuk sok idő, azóta sok minden változhatott bennem.

Lányok!
A prolaktin ingadozhat egy cikluson belül olyan szinten, hogy a 3. napon 489, aztán a 16. napon csak 180 körüli, a 21. napon pedig 651?
A 16. napit másik laborban csinálták, mint ahol a másik kettőt, lehet, hogy ez volt az eltérés oka(a mértékegység mindegyiknél uaz)?

Tündi
neptun
 
 


Sziasztok lányok!
Hú, Berni611, Te aztán jó sokat tudsz! Köszi szépen a választ! Szurkolok, hogy márc. 10-én jöjjenek a csíkok!!! :-)))
Wanga, tök jó, hogy ilyen optimistán állsz a dolgokhoz, itt a tavsz, nem lehet, hogy ne jöjjön össze!! :-))
Berni, a dokim összességében jól megvizsgált, csinált ultrahangot 3-at is, egyet a ciklus elején a menzesz 2. napján, aztán a 14. napon (mert korábban szabin volt, így várható volt, hogy ez már pé utáni UH lesz, lévén rövid a cilusom), végül a 21. napon (23.-on meg is jött, ahogy szokott)Vért a 2. napon néztünk mindenre (sajnos nics nálam az eredmény, de előkerítem, hogy összehasonlítsam a Tieddel)és a 21. napon progira. És végig minden rendben volt, igaz, pé-t nem látott, mert lekéste, úgy a 9. napon lehetett, azt mondta, valószínűleg volt, a hőmérő szerint is van, illetve kezdődő tüszőt látott, ami már a következő ciklusra nődögélt. A nyh 12 mm volt az utolsó előtti napon, arra is azt mondta, szép vastag, a vérvételre azt mondta, hogy jó, pf-ben meg semmi ciszta sehol. Mondta is, hogy mehet a baba-dolog, valószínűleg természetes úton is sikerülni fog. Másnap azért felhívtam a progi-eredményért (amiről korábban azt mondta, hogy nem számít, az nagyon változékony ciklusonként, naponként), mire mondta, hogy 3,7, asz meglehetősen kevés, és closty nélkül véletlenül se próbálkozzunk (azt korábban a biztonság kedvéért felírta). Most itt állok tanácstalanul, azt mondta, hogy hívjam, ha elkezdem szedni, és majd UH-z közben, hogy mi történik. Én meg félek, hogyha nem szedem, elvetélek, viszont a listaindító hozzászólás tükrében félek a szedéstől is. Szerintetek mi bajom van, ha csak a progi alacsony, és minden más tök szuper (igaz a prolaktint a bromo tartja lent)?
Lányok, van köztetek, aki clostyt nem szedett, csak Utrogestant (Bernin kívül persze, aki az imént írta, hogy most volt ilyen ciklusa)? Szerintetek nem lenne nekem is elég az?
Berni, amit az UH-ról írtál, azt sajnos nemigen értem, abban még kevésbé vagyok járatos!
Tök jó, hogy van egy ilyen fórum, az ember mindig tanul vmit,és nem árt, ha tudjuk, mi történik velünk!
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de a hétvégén nem tudok írni, ezért most kicsit elengedtem magam...:-)))) Remélem nem voltam nagyon kesze-kusza...
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó babásodást!!!
Üdv: korek
korek
 
 


Sziasztok még egyszer csajok!
Hú, de beindult a lista! :-))
Tündi, én azt olvastam valahol, hogy a prolaktint sok minden befolyásolhatja, a vérvételi időpont (pl. felébredést követően tévesen magas lehet), stressz, máj, vese, étkezés, stb, azt sajnos nem tudom, hogy ebbe mekkora ingadozás fér bele, elsőre a Tiéd nagynak tűnik. Nekem a másik mértékegységben szokták mérni. Hat találok erről még amit, szólok (ha már én is nagy prolaktinos vagyok..:-((
Halihó mindenkinek: korek
korek
 
 


Szia Korek!

Igen, akkor a vérévételek után az előző orvosom is magasnak értékelte, szedtem is rá 3 hónapig a Mastodynon cseppeket, de, hogy az levitte-e valamelyest azt nem tudom, mert azóta nem vizsgálták a hormonjaimat. Hétfőn kiderül, hogy most hogy állok.

Tündi
neptun
 
 


Sziasztok!

Tündi én is szedtem Mastodynont.Régen ezzel kezeltek és így lettem terhes a kislányommal.De most ugy látszik kevés.Félévig szedtem utána PreMens gyógyszert kaptam az sem vált be.Így került sor komolyabb vizsgálatokra.Azt mondta a dokim ,hogy ahogy öregszünk meg persze én szültem is változik a szervezetünk és nem reagál ezekre a homeopátiás készítményekre.Remélem neked reagál a szervezeted a készítményre.
A hormonok normál értékeit ,majd meg írom nektek hétfőn délután.
annyit tudok most fejből,hogy a progeszterion szintnek a ciklus második felében 15 ng/ml körül kéne lenni!
Tina :hála Istennek én még nem tartok ott hogy szúrni kéne magam.De akikkel régen cseteltem mind inszemesek vagy lombikosok sajnos nekik naponta megy a szúri.ÉN félek a tűtől!!!!!!!!!!!!!
Ja a Duphaston tudom hogy ugyan az mint az Utrogestan.Mind a kettő progreszteron.

Írjatok!
Korek jó hétvégét,remélem a többiek remélem még lesznek.
berni611
 
 


Ja valamit elfelejtettem!
Korek:Én még nem szedtem clostyt. mert ugy alakult,hogy nem kell,De fel írták múlt hónapban,mert November óta nem volt ovuláciom és 42-45 napokra jött meg.Ugyhogy felírták.A múlt hónapban vettem LH szintmérő tesztet.ÉS A 16-dik napomtól egészen a 28-dik napig pozítív eredményt mutatot.Berendeltek UH ra és megálapította a doki a PCO-t.És közölte tiszta ciszta a petefészkem,nem értek be a tüszök és ezért nem volt ovulációm.Ja és kb 10 nap mulva jön csak meg mert vékony a nyálkahártyám .Tehát felírta a dilibogyót. De mielőtt elkeztem volna a closty kurát a doki kiváncsi volt,hogy konkrétan mikor is kéne elkezdeni szedni ahhoz hogy jó eredményem legyen.
Ezér meg kellet várni mire megjön.2004.dec.28 után
2005.febr.08-án végre megjött a mensim,és most ugy jártunk ,hogy berendelt febr.18-án(11.napom) még nem volt tüszőérés febr.21.(14.nap)már vannak érett tüszök és amire a doki sem számított volt tüszőrepedésem.Így a gyógyszert elraktam a szekrénybe.Ha nem vagyok terhes nem tudom kelle.Végül is nem tudtuk meg itélni a szükségét,hogy esetleg a jövö hónapban mikor kéne elkezdenem szedni ,mert nekem nem a gyógyszer használati utasítása szerint kellet volna alkalmazni,hanem később a ciklus közepefelé 16-dik naptól,hogy miért ne kérdezzétek.

császtok!
berni611
 
 


Korek!

Én írtam, hogy olvassátok el az első hozzászólást, de nem azért, hogy lebeszéljelek Titeket a gyógyszerről!!!!! Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy közben ellenőrízni kell!!!!!! Ahogy olvasom, nagyon alapos a dokid, biztos nézni fogja UH-n. Én fél évig szedtem úgy, hogy nem nézték, szerencsére egyben maradtam....
Amúgy amit kérdeztél én sem értem, hogy a closti miért nem kiváltható utróval. Nelkem is van peteérésem, de kicsit alacsonyabb volt a normálnál a progim, és velem is clostit szedettek. Legközelebb megkérdezem a dokimat.
Tina
vtina
 
 


boccs:ellenőrizni
vtina
 
 


Sziasztok.
A closti progeszteron emelő hatásához mondanám, hogy a külsőleg pótolt progi nem szívódik fel teljes egészében illetőleg módosulások történnek a folyamat során, tehát azzal nem lehet olyan nagy mértékben és biztosan felvinni a progi-szintet, ezért szedetik a clostit előtte, mert az a saját progi-termelést serkenti, és ha még így sem magas ehhez segít rá az utró és társai.
Szia Tina.
Örülök hogy jól vagy és csak a rutin vizsgálódás zajlik, annak viszont nem hogy nem kedden kell visszamenned. Hát velem mikor találkozik már valaki??? Teljesen perifériára szorulok. Kép
Tündi,
ez nekeed is szól. És örülök hogy tul.képpen minden oké, az a fránya mnyh meg biztos hamar vastagabb lesz. A prolaktin egyébként nagyon könnyen ingadozik, akár egy stressz hatására is.
Újaknak szeretetteljes üdvözlés.
Puszi
Dana

Kép
danaaia
 
 


Hali!
Húúúúúúú, mennyi hozzászólást kellett visszaolvasnom.
Pedig csak 1 napot nem voltam.
Tegnap a fiam iskolájában voltam egy bálon. Ez évente egyszer van, a tancsik, meg a szülők összejönnek egy kicsit "másról beszélni" (nem a gyerekekről.
Kikapcsolódás volt a javából!
Nem is tudom, mikor táncoltam utoljára! Ha most már a tavasz is megjönne, az tiszta Hawai lenne.

Velem semmi különös, ma a második clostis napon vagyok. Jövőhét végén kéne UH-ra mennem, baromi sz@rul jön ki, mert ott lesz a 4 napos m.szünet. Ami tul.képpen jó, csak nem tudom, hogyan fogom megoldani az UH-t.

Korek! Sajnos az optimizmusom csak időszakos. Most megpróbálok nem CSAK a babaprojektre koncentrálni. Erre jó volt a tegnapi bulizás is.
A kisfiam már 9 éves és kérdezgeti, hogy mikor lesz már kistestvére? Kollégák, ismerősök szülők, mindenki ez iránt érdeklődik.Na, ilyenkor nem vagyok túl boldog. Már néha olyan érzésem van, mintha nem is a magánügyem lenne, hogy mikor szülök, hanem közügy. Borzasztó.

Dana!
Én szívesen találkoznék veled, de te nem a Szent Imrébe jársz (sajnos).Kép

Hahó Tanczy, hová tűntél? Gyere elő! Adj hírt magadról!!!!
Puszi

wanga
 
 


Sziasztok!
Wanga, tök jól esik hogy találkoznál velem. Kép Ha van kedved egyszer megbeszélhetünk egy köztes helyszínt.
A munkaszünet miatt még ne izgulj, hátha ügyel a dokid valamikor, ha nem kell tüszőrepi szurit kapnod- bocs erre most nem emlékszem hogy neked kell-e - akkor végülis előtte-utána egy-két nappal is tudja értékelni a látottakat.
Jónás naptár erre a hónapra mit igér neked?
A tavasz sajnos idén is várat magára, pedig már mindenkire ráférne. Gyerekeim naponta kérdezik, tavasz van-e már.
Puszi
Dana

Kép
danaaia
 
 


Helló!
Dana! Én a Söfi mellett lakom, tehát lesz nehéz megvalósítani a találkozót. Esetleg mások is csatlakozhatnának hozzánk.
Sajnos az én dokim nem ügyel, mert valami nagy fejes a kórházban, de hátha megnézet az ügyeletessel. Jövőhéten felhívom és megkérdezem.
Mostmár nem csak a petécsékre kell koncentrálnom, hanem a mnyh. vastagítására is. A 2x1 clostitól is vékonyka volt, kíváncsi vagyok, hogy a 3x1 mit fog művelni.

Most is a hónap végére esik a Jónás szerint a termékeny időszak. Talán nem lóg bele a menszibe.

Falina, mi van veled? Remélem minden rendben és jól vagy!!!!!!!!

Tanczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

wanga
 
 


Sziasztok!

Dana!
Legközelebb már biztos egyszerre hív be (már nagyon kerülgetjük egymást)Kép Sajna nem tudom áttennni keddre, mert történt egy kis "baleset" és mindenképp beszélni akarok a dokival minél hamarabb. (ráadásul a Jónás szerint is most van a termékeny időszak, este szerintem megvolt a tüszőrepedés a vizsgálati eredményeim meg még sehol, úgyhogy nyakig vagyunk a pácban) Hétfőn muszáj mennem, hogy megnézzük, mit csináltalak a tüszők. Mert ahogy Berni is írta, hogy a dokik mit gondolnak egy adott tüszőről az nem mindig van összhangban a realitással. Ezek a tüszők könnyen meggondolják magukat és képesek két nap alatt megnőni.

A tavaszt én is kérem!!!!!! Bár én már idén láttam, de azt reméltem, mire hazajövünk ide is elérkezik.

Wanga!
Nekem a Jónás szerint teljesen szabályosan középidőre esnek a termékeny napok. Jó kis összhangban vagyok a Holddal. Bár az tény, hogyha teherbe akartam esni az sikerült is mindig.
Szerintem nyugodtan menj be az ügyeletre.

Tina
vtina
 
 


Sziasztok!

Látom Ti is Jónásoztok. Nekem is megcsinálta egy asztrológus fiú a táblázatot, de egyelőre mindig menzeszes időre esnek a Jónás szerinti termékeny napjaim. Azt számolgattam, hogy kb. június, júliusra érem utol a naptárat, szóval akkor leszek középidőben, amikor a Hold szerint is termékeny vagyok. Remélem azért addig nem kell várnom.
Ha én a magam vékony méhnyálkahártyájából indulok ki, akkor nem igazán értem, hogy lehet az, hogy valaki például (akár a Jónásnak megfelelően) éppen akkor lesz terhes, amikor mensie van, és a nyálkahártyája éppen vékonyodik.

Tina!
Ti most ezek szerint nem is próbálkozhattok, amíg nincsenek meg az eredményeid?

Wanga, Te hogyan koncentrálsz a nyálkahártya vastagításra. Kérnék szépen tippeket!

Dana!
Reméljük, nem szánkóval jön a nyuszi a gyerekekhez!

Berni!
Lehet, hogy újra elő kellene vennem a Mastodynont. Fél éve, amikor nekem is felírták és elkezdtem szedni, én is terhes lettem, csak sajnos nem tartott sokáig az öröm.

Tündi
neptun
 
 


Sziasztok! Ha lehet én is csatlakoznék.

Mi 1,5 éve probálkozunk eddi még semmi. Orvosom szerint nincs nagyon peteérésem. Minden hónapban félidőben UH-ra megyek és megnézi mi újság és felírja a házit.
Hormon vizsgálatom állitólag jó, mert csak egy pofát vágott rá és oda adta.
Férjem spermái tökéletesek.
Leutóbbi UH-n azt mondta lát egy 4mm-es petét, ami már valami, de még mindig nem az igazi. Ez mit jelent, hány mm-esnek kell lennie annak a petének?
Azt olvastam vhol hogy 2,5mm-esnek kell lennie, de ez hülyesé elsem fér a méhben, vagy de?
HSG-re is kaptam beutalót, de oda félek elmenni.
Clostyt is felirta az 3.cnaptól a 7.cnapig kell szednem napi 2-öt.Most fogom elkezdeni, ha megjön.
Ha tudnátok nekem mondani vmit erről a peteéréses dolgokról megköszönném.

Goofy
goofy
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak nem volt netem. Kép
Szóval egyszer volt hormonvizsgálatom, azután írták fel a clostit, aztán azóta sem. Lehet, hogy nem is olyan lényeges, csak én vagyok türelmetlen.
Igazából ez volt az első hónap, hogy a 12. napon volt 20 mm tüszőm.
Aztán az 5 Jónás napból 2-t ki is használtunk Kép
Pénteken leszek a 28. napon, akkor kell tesztelnem és kiderül, mennyire volt eredményes a hónap.
Nem akarok megint csalódni Kép

Kép
Kép
tanczy
 
 


Tündi!
Még nem telt le a 3 hónapunk, egy ciklust még kellene várni. Mindenképp kellenének ezek az eredmények, (főleg a pajzsmirigy)ezt beszéltem meg pénteken is a dokival, erre tessék..... (ritka az, amikor azon kell drukkolni, hogy nehogy összejöjjön). A múltam miatt csakis ellenőrzött és stimulált ciklusban lenne szabad teherbe esnem. (legalábbis így egy kicsit nyugodtabbak lehetünk, hogy megtetük azt, ami rajtunk múlik)
?-ra mész holnap? Én megint kb 10 után érek oda.
Tanczy tett fel Jónás-naptár számoló linket, a febr 22-i archív végén találod.

Szia Goofy!
Korábban láttam a neved másik topikban. Üdv itt! Lehet, hogy félre értetted a méretet. Mi a 20 körülinek szoktunk örülni! A 4 mm elég kicsike. A closti majd jól megnöveszti őket! Kép Fura, hogy csak most kezdte el adni!!!! A HSG meg mi a fenének kellene????????????? Ha ő maga mondta, hogy nincs peteérés, akkor még szép, hogy nem esel teherbe! Előbb küld el HSG-re és cask utána ad clostit? Ez nagyon-nagyon zavaros és furcsa!!!!
Bocs, de én így látom! Többiek, szerintetek ez normális???
UH-ra behívott a félidőben?

Tanczy!
Hajrá!!! A 20 mm tüsző nagyon szép a 12-ik napon. Azonban ha nem jön öszze az első nagy tüszős hónapban, nem szabad elkeseredni. De drukkolok, hogy pénteken jó híreket hozz!

Tina
vtina
 
 


Tina!

Én megpróbálok már 9-re ott lenni, de 10-körül még tuti ott leszek a pénteki tapasztalat alapján.
Köszi, megvan a netes Jónás táblám is, teljesen egyezik azzal, amit az asztrológustól kaptam.

Goofy!
A dokid egy pofavágással nyugtázza, ha jók a hormonok? Hát nem semmi. Ez biztos azt jelenti, hogy jók?

Tanczy!
Akkor nálad most következnek az izgalmas napok.
Reméljük megtörtént a nagy találkozás!

Tündi
neptun
 
 


Tina!

Igen a 20 mm jó, de ez már a negyedik clostis hónapom. Kép
De ha most sem jön össze, akkor is nyárig nem szeretnék komolyabb vizsgálatokat. Egyrészt júliusban lesz egy éve, hogy abbahagytam a gólyairtó szedését. Másrészt kevesebb elfoglaltságom lesz, nem leszek ennyire stresszes.

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!

Tanczy! Ezerrel drukkolok Neked!!!!!

Goofy! A 4 mm-es tüszőcske szerintem is pici, de gondolom, ez lehet a baj nálad és ezért írta fel a clostit a dokid. Jó nagyra szeretné növeszteni azokat a petécskéket. Mást nem írt fel?
Én azért megmutatnám valakinek azt a hormon leletet.
Írd be ide, van aki jobban ért közülünk hozzá, hogy mi a jó vagy a rossz eredmény.
Tanácsnak, megnyugtatásnak az is megteszi.

Neptun!
Olvastam róla, hogy sok fehérjét kell bevinni ilyenkor. Tanczy tanácsa volt még a kefír és az ásványvíz. A closti szedésétől félidőig mindíg eszem kefírt (pedig utálom!!!). Nem iszom édes löttyöt, csak ásványvizet és nagyon sok húst eszem. Így próbálkozom. De hát ez csak próbálkozás, hozzásegítés, hogy úgy érezzem, hogy mindent megteszek az ügy érdekében.

Pusz!

wanga
 
 


Wanga!

Remélem ez a hónap meghozza a várva várt sikert.
Én az éjjel azt álmodtam, hogy a barátnőmmel egyszerrel lettünk terhesek. Remélem bejön, ők is szeretnének babát (bár náluk van már 2).
Nem tudom miért most annyira pesszimista vagyok. Kép

Kép
Kép
tanczy
 
 


Sziasztok!

Tina!
Nem volt szerencsénk, pont elkerültük egymást. Sikerült odaérnem 9-re és fél 10 kor már el is tudtam jönni.
Kellemes meglepetés ért. Én azt hittem, hogy sokkal több vért fognak venni, mondtam is az asszisztens nőnek, hogy hajlamos vagyok rosszul lenni vérvételkor. Végülis csak egy fiolányi vért vett, és a tűszúrást sem éreztem.

Én legközelebb 17-én megyek a dokihoz.
Most closti mentes ciklusba kezdek. 17-én uh, aztán kiderül, hogy mi újság.

Wanga!
Köszönöm a tippet! Akkor megpróbálkozom a fehérje bombával, bár én alapból sok húst és joghurtot eszem, de azért még rásegítek egy kicsit.

Tündi
neptun
 
 


Tündi!

Mire lesz meg a vérvizsgálat eredménye?
Tul.képpen milyen hormonkat néznek?

Tanczy

Kép
Kép
tanczy
 
 


Halihó mindenkinek!

Tanczy, Wanga, fel a fejjel, nagyon szurkolok!!!

Tina, igazad van, nem kell feleslegesen pánikolni, csak azért vagyok félős mindenféle gyógyszerrel kapcsolatban, mert látszólag marhára jól bírom őket, de nem vagyok biztos abban pl. hogy a Diane35, amit 9 hónapig szedtem, nem kavart-e be valamit annak idején. Pedig marha jól éreztem magam, amíg szedtem, és a bromo-t is 3,5 éve nagyszerűen bírom, cserébe most kiderült, jobb ha closty nélkül semmibe sem fogunk bele..:-(( Azért bízom a clostyban, majdcsak segíteni fog :-))) Jól tudom, hogy a pajzsmirigy nem megfelelő működése is okozhatja a magas prolaktint? És az miből látszik, hogy mizújs a pajzsmiriggyel? Neked mi a baj a pajzsmirigyeddel? Bocsi, gondolom, régebben már sokat leírtál erről, de újként még nem vagyok annyira bent a dolgokban. Köszi.

Dana, köszi szépen, így már értem a progi-ügyet. Hát akkor hajrá closty, biztos, ami biztos :-))) Már csak azt kéne kitalálnom, mikor fogjak bele...

Mindenki másnak üdv és hajrá, a tavasz sem várathat magára már sokáig :-)))
korek
korek
 
 


Sziasztok.

Csatlakozhatnék hozzátok, hallottam, hogy itt sok Arnold dokis páciens van. Én is az vagyok. Kép
Ma voltam tüszőrepesztő szurit kapni és csütörtökön lesz az első inszemem. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Sziasztok Lányok!

Újabb kérdésem lenne Hozzátok.Kép

Van valakinek közületek PCOS-e?

Wanga, én ma voltam UH-n a 13. napon és nekem is vékony volt a nyálkahártyám, a doki szerint a clostitól. Csak azt nem értem, hogy fog így normálisan beágyazódni a pete, ha megtermékenyül.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Lányok a méhnyálkahártyát lehet vastagítani természetes módon.
Napi minimum 1,5 liter szénsavmentes ásványvíz+ 2 db joghurt.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Hahó!

Tanczy!
Nem tudom, hogy mikorra lesz meg a vérvizsgálat eredménye, őszintén szólva meg sem kérdeztem, mert gondoltam, hogy 17-én mikor újra megyek, addigra úgyis meglesz. Egyébként szerintem általánosságban nézi a hormonszintemet a doktor, mert új vagyok nála, és hát 2 hónapig úgy szedtem a clostit, hogy se vérvétel, se uh.
Ez a ciklus úgyis elmegy valószínűleg a vizsgálódással. Legalább most majd megpróbálok nem görcsölni. Mondom ezt most a ciklus elején, amikor még egyébként sem szoktam, a második felében annál inkább!

Szia Pkagi!
Én most kezdtem Arnold doktorhoz járni. Múlt héten pénteken voltam először, ma pedig másodjára. Sok sikert csütörtökre!

Hát itt mindenkivel az a fránya méhnyálkahártya játszadozik? Még mondja azt valaki, hogy a clostinak csak "egyes esetekben" van ilyen mellékhatása. Vagy mi majd minden az egyes esetek táborát erősítjük?

Tündi
neptun
 
 


Tündi mikor voltál, mert én is ma voltam. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Tündi!
Negyed 11-re értem csak oda, szerencsére behívtak 20 perc múlva (biztos utáltak, akik korábban jöttek). Én is 17-én megyek megint, akkor vérvételre! Az eredményeid sajnos nem biztos, hogy meglesznek még akkorra. Nekem ma még nem érkezett meg (pedig 22-én vették le.

Pirus!
Én sajna nem tudok segíteni ebben.

Pkagi!
Mikor voltál ma a dokinál??? Én kb 10.15-től voltam ott. De ma volt Matchi is és Tündi is!

Korek!
HOgy van-e gond a pajzsmirigyemmel, az majd a héten kiderül. Vérből nézik, és kb 10 nap alatt van eredmény. Én sajnos többször is elvetéltem, ezért akartam ezt megnézetni, mert okozhatja ez is, mást meg nem találtunk.

Tina
vtina
 
 


Szerintem én pont akkor jöhettem ki a dokitól, amikor jöttetek, ugyanis amikor kijöttem a rendelőből teli volt a váró.
Nekem nyakig érő rövid szőke hajam van.
Machi már 1/2 8-kor végzett úgyhogy vele biztosan nem futottunk össze.

Lányok ti hol tartotok a vizsgálatokkal?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Pkagi!

Én 9 és 1/2 10 között voltam ott. Te előbb, vagy később voltál? Egyébként én is szőke vagyok, vállig érő, egyenes hajú.

Tina!
17-én már biztosan találkozunk. Mondjuk én inkább megyek korábban, hogy ne szúrjam el az egész napomat, és még időben hazaérjek. Sajnos az utazás miatt így is fél napos elfoglaltság lesz egy 5 perces vérvételből, de hát valamit valamiért.
Ezek szerint nem kapkodnak az eredményekkel. Én meg abban a hitben éltem, hogy csak néhány napba telik, mert itthon tavaly 3-4 nap alatt volt eredményem. Nem baj, még egy ok, hogy ezt a hónapot lazábban vegyem.


Tündi
neptun
 
 


Sziasztok!

Piros :én PCOs vagyok sajna,meg voltam is.Probáld ki a Mastodynon cseppeket.Nekem régen bevált csak sajna most nem használ mert megváltozott a szervezetem .A kislányommal igy lettem terhes.A dokim hiába írta fel most is a Mastit ráadásul emelt az adagon is nem vált be.
Ebben a ciklusomban szerencsém volt mert volt spontán tüszőrepedésem,de nem igazán jellemző rám.Ha nem vagyok terhes és a peték nem ugy érnek ahogy kell akkor nekem is szedni kell a clostyt.
Nekem a méhmyálkah.-ra adott progit igy most várom hogy sikerült e teherbeesnem.Az UH szerint elég vastag lesz a méhnyálkah. tőle.Ez bizti mert a batánnőmet megvizsgálta.De ha nem tudsz valamit kérdezz bátran!Nekem például az idegrendszerem okozza A PCO mert más eredményem jó.Testsúly,izulinre.,pajzsmirigy.......

Hú csajok alig várom már ,hogy csütörtök legyen és kiderüljön hogy van-e pocaklakom vagy sem.A cickoim úgy fájnak mint az állat,de ez lehet a progipotlástól is.

Na császtok!
berni611
 
 


Tündi te voltál magassarkú csizmába, vagy te vagy az aki egy hölgyel ott szóba elegyedett?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Pkagi!

Igen, magassarkú csizmában voltam, farmerben és fehér kabátban. Én annyira nem néztem most meg az arcokat, de egy szőke kleopátrás hajú lányra emlékszem. Kérnék szépen pontosabb személyleírást, ha lehet. Hol ültél?

Berni, mindjárt csütörtök van! Drukkolok!

Tündi
neptun
 
 


Szerintem az vagyok,akinek gondolsz. Kép
Kb 20-nak nézek ki. (egyébként most töltöm majd a 27-t)
Ellentétes oldalon ültem.
Szürke pamut felső, fekete kötött mellény és fekete nadrágban voltam. Eléggé kerek az arcom. Na meg most én is mert a pajzsmirigy problémám miatt rámjött 13 kg. (ami most lemenne, de a hormonok, most amit kapok nem engedik, úgyhogy most stagnálok, majd terhesség után) Kép
Nem tudom így be tudsz e lőni. ? Kép Kép

Most voltál másodjára a dokinál? És mik az első benyomások? Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Oké, akkor megtaláltuk egymást! Tényleg nem nézel ki többnek 20-nál, de legalább majd mindenki azt mondja, ha pocakos leszel, hogy milyen helyes kis fiatalka kismama. Nem mintha a 27, az olyan sok lenne.
Én idén már 29 leszek, és amikor még a gimiben belegondoltam, hogy mi lesz 10 év múlva, akkor azt hittem, hogy ebben a korban már legalább két gyerekem lesz. Hát ez nem jött össze.
Az első benyomásaim egyébként teljesen pozitívak. Nagyon szimpatikus, megnyugtató orvos. Gondolom nagyon sokan járnak hozzá, mégsincs az az érzése az embernek, hogy már rég elfelejtette, hogy ki is vagy és mi a problémád. Sajnos szerintem sok orvosra jellemző, hogy már arra sem emlékszik, hogy két napja mit beszélt veled.

Tündi
neptun
 
 


Sziasztok!
Köszi a válaszokat, de nem vmi megnyugtató. A dokim azt mondta hogy ettől a 4mm-estöl is teherbe eshetek, akkor ez csak olyan biztatás?!
Amugy a családtervező központba járok a Gasztonyi Z.-hez, eddig megvagyok vele elégedve.
A HSG-t én kértem, mert volt régen egy abortuszom és félek hogy a gyulladástól elzárodott, de most már rászánom magam, és ha az eső hónap clostytól sem esek teherbe, elmegyek. Azt mondják utána a nők 80%-a teherbe esik, mert kitágitják azzal a kontraszt anyaggal, persze ha nincs komolyabb baj.
A hormon eredményem:
LH 7,6 U/L
FSH 12,1 U/L
PROLAKTIN 173,6 mIU/L
hTSH 1,005 mIU/L
Mást nem nézett meg, csodálkoztam is.
Eddig a Boroshoz jártam, de nagyívben "szart " rám, már elnézést. Aztán fordultunk a családtervezőhöz, ezt ajánlották, mert egy ismerösünk is itt lett terhes, hogy segitettek neki. UH-ra mindig megyek félidöben, de más gyógyit nem irt fel.
Valakinek összejött már a clostitól, és mennyire hamar? Én már idén szeretnék babázni!!!!!!!
Amugy ti hova jártok és kikhez?

Pusz Goofy
goofy
 
 


Sziasztok Csajok!
Nekem sem mond sok mindent az orvosom, így elsősorban a fórumban találok válaszokat a kérdéseimre.Köszi lányok!

Én most vagyok a 19.napon,és duphastont szedek, de sajnos beteg lettem. Antibiotikumot kell szednem. A házi orvost megkérdeztem nem ütik e a gyógyszerek egymást, de szerinte nem. Remélem ez a nátha nem okoz problémát, nem gátolja a beágyazódást. Amúgy holnap kellene mennem dokihoz, de emiatt nem tudok menni. Remélem minden rendben lesz még jövő héten is, de amikorra menni tudok akkora már meg kellene jönni.

Brigi
brigi76
 
 


Sziasztok!
Hát el vagyok képedve micsoda egymásratalálások zajlanak itt...
Én meg holnap megyek és sehol egy ismerős... Wanga, holnap 10-re megyek a Söfibe...persze ez így már késő mert nem tudunk semmit megbeszélni. Na mindegy.
Pkági
nem túl sok idő telik el a tüszőrepi szuri meg az inszem közt? Én azt hittem hogy kb másfél nap múlva reped meg a tüsző. vagy rosszul tudom?
Tündi,
tul.képpen azért néztem ma be, mert kiváncsi voltam hátha mégis holnap jössz. Hát tévedtem.
Képzeljétek március 23-án lesz a szakdoga-védésem. Már most pánikolok, mi lesz akkor a záróvizsgák közeledtével???
sziasztok
dana

Kép
danaaia
 
 


Hali, Lányok!
Velem semmi újság, várakozás a köbön.
Tanczy! Te eddig olyan optimistán álltál ehhez az egészhez, mostmár ne add fel!!! Nem kell elkeseredettnek lenni, főleg nem most, amikor már az is lehet, hogy ott figyel a baba a pocidban.
Hétvégén kell tesztelned ugye?

Dana!
Legalább két nappal előbb szólj, mert akkor el kell intéznem, hogy később mehessek be dolgozni.

Berni megy a drukk neked is.
Nagyon úgy fest, mintha babás lennél. Reméljük így lesz Kép

Pirus, hát ezt a dolgot én sem nagyon értem. Vannak óriási füszőink, meg vékonyka mnyh-nk. Ha szedhetünk clostit, hogy növessze a tüszőket, akkor mért nem adnak utána valamilyen gyógyszert, ami vastagítja a mnyh-t?
Ki érti ezt.

Ma beszéltem a dokimmal és vasárnap megyek 10-ra UH-ra a kórházba. Igaz, hogy nem hozzá megyek, hanem megkérte az ügyeletes dokit, hogy nézzen meg UH-val, aztán majd fel kell hívnom mobilon, és megmondja, hogy mikor repesztünk.
Sziasztok
Wanga

wanga
 
 


Dana Kép
Volt két 9 mm tüszüszőm is. Szerintem a doki reméli, hátha a szuri hatására azok is beérnek és megrepednek, így nagyobb lesz az esély. Kép
Egyébként múltkor, amikor kaptam tüszőrepesztő szurit (csütörtök) és (szombat éjszaka) volt tüszőrepedésem. Nagyon megéreztem.

Tündi Kép
Hát igen az biztos, hogy öregíteni engem nem fognak. Egyébként családi örökség, anyumat is mindig sokkal fiatalabbnak nézték. Néha egy ici-picit zavar, de azt hiszem inkább örülnöm kellene ennenk a genetikának.
Az a plussz 13 kg egyébként jobban zavar, de most tudom nem szabad ezzel foglalkoznom. A doki is megmondta, hogy le fog menni csak hát rossz ez a női hiúságomnak. Egyébként a párom fantasztikus. Kép Egyátalán nem zavarja és már annyira szeretne ő is kisbabát.
Örülök, hogy szimpatikus neked is a doki. Nekem is az volt már elsőre és az a megnyugtató, hogy tudom jó kezekben vagyok. Kép

Goofy Kép
Ne félj a HSG-től. Mindenki máshogy éli meg. Nekem például egyátalán nem fájt. Az egész kb 5 perc és tudod mindent a célért. Kép
Én is hallottam már, hogy a HSG után sokan teherbe esnek, mert ha esetleg egy kis elzáródás van azt a kontrasztanyag is "kimoshatja".

Tina Kép
Beleolvasgattam egy másik topikba. Szóval nálad is pajzsmirigy gondok vannak, ha jól láttam.
Arnold doki egy kicsit konzervatív, de érti a dolgát. Szerintem legalábbis.
Egyébként onnan tudtam, hogy te is hozzá jársz, hogy a schömpfis topikban írogatott Falina. Ő mondta.

Brigi Kép
Antibiotikumot? Az nem jó. Kép Gyógyulj meg. Influenza?

Berni Kép
Szurkolok neked, majd írd meg mi lett az eredmény. Tudod a pozitív hozzáállás már fél siker. Kép

Lányok Kép
Az ásványvizet és joghurtot komolyan mondtam. Tényleg segít a méhnyálka "vastagításban".


A "ma megint megjött" topikban Évi clostytól lett terhes. 3 hónap.

Amúgy most jön a tavasz és igazán itt az ideje, hogy jöjjenek a gólyák vissza. Kép

Kicsit hosszú lettem Kép Bocsi.
Írjatok, hogy ki hol tart a vizsgálatokban? Inszem, lombik?
Mióta próbálkoztok és mióta jártok orvoshoz?

Ági

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ági!

Még nem tudom van-e gond a pajzsmiriggyel. A héten derül ki. A vetélések miatt mindenképp meg akartam nézetni. És igazam is volt, mert a belgyógyász nő azt mondta, hogy tipikus tünete a pajzsmirigy rendellenes működésnek a vetélés. Ahéten kiderül. Van Schöpfis topik??

Én kefírrel próbálkozom, de annyira ezt sem szeretem, hogy napi egyet lenyomjak. Gyümölcsjoghurtot meg soha nem ennék. Tudtátok, hogy a piros színűeket vöröstetűvel csinálják????? SzörnyűKépKépKépKépKépKépKép

Tina
vtina
 
 


Tina Kép

Igen van Schömpfi topik a szülészetek/kórházak alatt, de csak terhes kismamák, vagy már szült anyukák vannak.
Ha majd ott tartunk jó kapaszkodó lesz. Kép
Danon, hófehér édes joghurt Tina? Finom és nem szinezik. Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?