Sziasztok!
Jo sokat olvastam, es most jo sokat is irok.
Tuni,
De, van feltekenyseg. Pl. szoptataskor, vagy amikor egyszerre furdettuk oket, es nem Petrara iranyult minden figyelem, stb. Ilyenkor hisztizik, sikit Petra.
De tobbnyire nagyon edes az occsevel, pl. ma seta utan Marci sirt a vetkozesnel, es Petra odament hozza, es tok ovatosan ekezdte simizni a pocijat.
Veletek mizujs?
Reka,
Dokik
Hihetetlen, minek megy az ilyen gyerekkorhazba dolgozni?
De jo, hogy minden rendben!
En mostanaban nem lattam eloben Danit, de a kepek alapjan nekem semmi nem tunt fel a kobakmeretevel kapcsolatban.
Bakker, en nem ertem ezeket a dokikat.
Aszongya, vizfejusegre utal az ekkora koponya, de NEM NEZI MEG ultrahanggal.
Ami egy kb. ketperces vizsgalat! Amikor ugyis ott vagytok a korhazban! Hadd parazzon az anyuka az elejtett megjegyzeseken! Tok kivagyok az ilyeneken.
Meg jol fel is huztam magam megint.
Majd lassan osszeszedem magam, es leirom a mi tortenetunket, ott is hasonlo volt a hozzaallas...
Jo sokat beszelt Dani a dokival.
Petra szerintem az elejetol a vegeig orditott volna, nem birja az ilyen maceralast. Gondolom, a dokiktol megkaptam volna a magamet...
Kaska,
Hat, most mit mondjak, neha en is kiabalok.
En sem vagyok ra buszke...
Babara gyuras
Hajra-hajra! Mar elesbe megy?
Viola szovege nem semmi!
Momo,
Zsebi gyonyoru!
Kedvencem az utolso kep, ahol olyan almodozva nez.
Hihetelen, hogy mennyi haja van!
Kangi,
Somlozos Apacuka
Enyem meg vizsgara keszul, ezert nagyjabol minden nap megy egy haverhoz, aki segit neki felkeszulni. Mult heten egyszer volt itthon furdetesre, de akkor is csak azert, mert nekem programom volt. szoval a gyerekeket szinte nem is latta, reggel meg aludtak, este pedig mar aludtak. Hetvegen meg betegeskedett, ezert en furdettem mindket kolkot, es persze minden egyeb is ram maradt. Es ez a keson hazajaras el fog tartani 21-eig...
De muszaj tanulnia, ha ez a vizsgaja nem sikerul, lottek a BME-s diplomajanak, azaz karba veszik az osszes eddigi tanulasa. Mondjuk ehhez azert eleg linknek kellett lenni idaig...
Alvas: bennunk is ugyanez merult fel, marmint hogy nem tul nyugodt-e ez a gyerek. Marci is hihetetlen nyugis, amikor nem alszik, akkor is sokaig bekesen elnezeget az agyban. A mi elozmenyeink utan en eleg sok mindenen birok parazni, az idonkenti kancsalitastol a nem-szereti-hason-emelni-a-fejet-en keresztul a nyugodtsagig.
Aszongyak pedig, hogy rendben van a gyerek, de nehez elfelejteni az elso napokat.
Na majd ha jar, beszel, ir, olvas, szamol, akkor talan en is megnyugszom...
Dorki,
Pottyok hess! Borgyogyasz-ugyben nem tudok segiteni.
Szombaton megyek tornara, felteve, hogy lesz. Remelem, mert en mar nagyon varom!
Fekete gatyo tovabbra is ervenyes?
Franyo,
Buci-buci
Bombi,
Gyonyoruek!
Sofka,
Kis berni edes lehet.
Gondolom, ez a szobafogsagosdi nemi plusz takaritassal jar.
De szerintem csak kutyatarsasagba nem lehet vinni, amig az oltasai nincsenek rendben, es olyan helyre, ahova mas kutyak piszkitanak. A kertetekbe gondolom mas kutyak nem jarnak be, ezert urulekuk sincs otthagyva, akkor miert ne mehetne ki?? Vagy van masik kutyatok? Sot, ha az utolso oltasa egy sima veszettseg, akkor mar az elott is lehet kutyak koze vinni (mondjuk egy hettel az elozo oltas utan, hogy a vedettseg kialakuljon), mivel seta kozben veszett kutyaval ugysem talalkozik. De ha az utolsot egy Coronaval egyutt kapja, akkor erdemes megvarni a kutyak koze vitellel azt, plusz egy hetet, hogy vedett legyen. De kertbe velemenyem szerint nyugodtan... Na, ezt eleg ossze-vissza irtam, ha nem vilagos, szolj, es nekifutok ujra.
Elli,
Jokepu Kevin.
Es meg okos is!
Na most ennyi, puszi:
Leszter