Sziasztok!
Látom a sárgaság a téma. Akkor én is belekotyogok. Nekem szerencsém volt, mert Bence szopott rendesen, bár az ő kiságya fölött is ott állt a tea (mi nem voltunk rooming-in-ban). Szerintem sem baj, hogy kaptak pótlást, ha kell, sőt az sem zavart, hogy üvegből ivott. Engem pl. mindig azzal ijesztget a védőnő, hogy jaj-jaj, ne itassam üvegből, mert nem fog szopni. Hááát nem tudom, néha szoktam, de utána mindig kap cicit is, és olyan hálásan cuppan rá. Egyáltalán nem elégíti ki, a cumis üveg szopása. Azzal túl hamar végez. A másik, hogy a kórházban nekem is mondta az egyik nő, hogy fú, de keveset eszik a gyerek, és vészesen fogy (persze ez sem volt igaz), ezért ad neki egy kis tápszert. Mondtam neki, hogy adjon, ha ő ettől boldog. Persze ettől sem lett semmi baja. Szerintem 3 nap alatt nem igen tudnak olyat tenni bent, ami a késöbbiekben is kihat a babára, és, ha őket megnyugtatja, hogy teáztatnak, és tápoznak...hát legyen. Itthon ui. csak tejet kap. És nekem is az volt a lényeg, hogy ne legyen sárga.
Viszont tudjátok mire vagyok kíváncsi (bár még nincs itt az ideje), hogy amikor már ehet főzeléket, stb. honnan tudom,hogy mennyit kell, hogy egyen. Vagy azt is ő fogja tudni, mint a cicizésnél. Esetleg mérlegen kell mérni a főzelék súlyát?
Erről tudtok mondani valamit?
Egyébként kicsi dicsekszem is, jó?! Muszáj!
Most két és fél hónapos a törpi és már két hete az van, ha leteszem este 8-9 között reggel 1/2 7 -7-ig alszik! Olyan büszke vagyok rá!!!
Azért lekopogom kop-kop-kop.
Zsófi