Új privát üzeneted érkezett!

Zsebike!
Egyszer írtam, amikor végül nem ment el az üzenet, édes vagy, hogy nem hagysz a kis csigaházamba visszahúzódni és onnan olvasgatni időnként titeket. Az van, hogy szurizunk naponta és elméletileg 1 hét múlva már megkapom a kicsikéket. Jól vagyok, én is nagyon intenzíven álmodom, lehet, hogy a hormonoktól? Időközben 30 éves lettem, gyerekkoromban azt gondoltam, hogy ekkor már anyuka leszek... Nem visel meg különösen, inkább az, hogy folyton kapok híreket újabb és újabb kismamákról, akiket ismerek, és mondjuk eszük ágában sem volt teherbe esni. Ez van.
Pihenni szeretnék miután bennem lesznek a gyerekek, nem jövök, csak ha híreim lesznek, megpróbálok egy kicsit másként állnia dologhoz, elterelem a figyelmemet. Azért nagyon sokat gondolok rátok, és igazán jól esik Zsebi, hogy nem felejtesz el sosem megemlíteni.
Stella, szorítok!
Fea, tök jó, hogy hazamész! Nem bírom a szakításokat.

Mindenkit puszilok
reno
reno
 
 


Zsebike,
felejtsd el gyorsan a rémálmokat és néhány hét múlva már a babakocsiról, meg a rugikról fogsz álmodni Kép

Kriszta,
nem zavart kb. a 14. hétig. Akkor vettem ki, mert a párommal az az egy babonánk volt, hogy addig amíg be nem töltjük a 3. hónapot marad a piercing. Ezt a dokival is megbeszéltük és semmi gond nem volt vele, hiszen csak a bőr van kilyuggatva.
Minden hónap végén csinál a párom egy-egy képet a pocak alakulásáról. Ha az ehavi is elkészül a napokban, akkor felrakom az albumomba.

Reno,
utólag is boldog szülinapot! Holnap beírom a táblába is hogy 1 hét múlva nagyon kell neked szurkolni Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Jól emlékszel Zsebi, valóban pénteken voltam a transzferen, ahol a (7-ből) 3 osztódó petikéből 2 szépet (8 sejteset)kaptam vissza, a harmadikra Krizsa doki azt mondta, hogy az se rossz, de nem olyan szép, mint a másik kettő, ezért azt ne tegyük vissza. Megmutatták nekünk mikroszkóp alatt, nagyon helyesek voltak, mint két kis szeder-szem...
Most "vigyázok" rájuk, kímélő üzemmódban vagyok, és kétnaponta kapok még Choragon szurit, meg mindennap 3x2 Duphastont. Azon kívűl megy a folsav, meg a MagneB, legalábbis ezeket mondta a doki.
A transzfer utáni napon olyan mensi-szerű fájdalmaim voltak, remélem éppen akkor ágyazódtak be. Semmi mást nem érzek, egyelőre....
Alig várom már, hogy teljenek a napok, olyan rossz várni a kétcsíkos tesztre; remélem, hogy olyat produkálok, egycsíkosat már láttam eleget :-(
Köszi a drukkokat, bár mindannyian karunkban tarthatnánk 2005 végén a babáinkat, mindenesetre én szorítok mindenkinek.
Üdv,
Éden
Éden
 
 

 
 

Reno!
Náladi is jól előrehaladtak a dolgok! Azért kérlek írd meg a punkció időpontját és a transzferét, amúgy teljesen megértelek, hogy most nincs kedved foglalkozni ezzel a témával! Tereld el a gondolataidat mi meg szorítunk neked!
Eddig hány petikét láttak?
Nem tudok rólad megfeleltkezni mert te is akkor teszteltél negatívat amikor én így egy párotokat különösen a szívembe zártalak!

Kriszta!
Továbbra is jó pihenést! Energia megy!!!!!

Lara!
Úgy legyen! (mármint az álmok!)
Látom a babonasággal nem vagyok egyedül.

Éden!
Minden rendben lesz majd meglásd! Akkor neked 10-11 a teszt időpontja?
Nekem sem adtak mást azokon kívül amit te kaptál!
Hasolnó képpen vagyok hogy 2005 végén mind jussunk el oda, hogy ki a karjában ki a pocakjában ringassa a babáját.

Stella, Krisz!
Remélem minden rendben a babókkal és izgatottan várjátok a transzfert!

Most sokan vagytok teszt előtt tessék jó példát mutatni! Izgulok mindanyiutokért!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Reno!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok, remélem megkapod a legszebb ajándékot!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt lányok !
Köszönöm a drukkot, hatott KépKép
Tegnap, a stimu 8. napján mindkét oldalon min.5-5 db 16-os és kb. ennyi 14-es tüsző van !!!
Majdnem elájultam a vizsgáló asztalon, mert biztos voltam abban, hogy nincs, vagy csak kicsi, mert SEMMI pocakfájás, vagy egyéb tünet.
Mágus csak ilyennel indított : óóó, hmmm, nagyon megdícsért, mert szépek a tüszők és 11 C-s nyálkahártya. Nagyon boldog voltam, vagyok.

SZERDÁN (2-án) leszívás !!!
Viszont nagyon félek, nehogy addig megbetegedjek, igyekszem sokat inni, vitamin, stb. csak körülöttem rengeteg a beteg. Valahogy kibírom szerdáig.
Otthon nincsen netem, ezért ha nem tudok bejelentkezni ismerőstől, csak 16-án jövök Kép

Stella : nagyon szorítok a mai felengedéshez, reméljük minden rendben lesz Kép

Éden ! Drukkolok nagyon, a picikék már biztosan befészkelték magukat. Pihengess sokat és simizd őket !!

Kriszta71: ügyesek voltatok, remélhetőleg ez volt az utolsó inszemed ! Mikor esedékes a tesztelés ??

Lányok, elég sokan tesztelünk március közepe/vége felé, adja Isten, hogy mindannyian kétcsíkosat produkáljunk !!! Kép

mniki
 
 


Reno ! Boldog születésnapot kívánok !!!

mniki
 
 


Niki!
Ez csúcsszuper! Valóban nagyon ügyes vagy! Neked is megy a drukk! Ne izgulj nem fogsz megbetegedni kaptad az antibiotkumot! Vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat! Pénteken biztos transzfer addig azért ha tudsz jelentkezz, hogy hány termékenyült meg meg egyáltalán mi van veled!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Látom mindenki szépen halad előre :-)).
Hát megnézték az agyamat :-), nincs microadenoma, kicsit tömöttebb az átlagnál a hypophysisem. Ezt majd megmondja a doki mit is jelent. Most szerdán mentem volna az első vizsgálatra, mert 2 hónapja csak beszélgetünk a Krizsával. Most meg megjött.
Szóval így csak jövőhéten tudok menni vizsgálatra.
Nem kapkodtuk el, de örülök is neki, hogy nem esett csak úgy nekem, hanem körültekintő. De jó lenne most már elindulni. Jó, hogy már szurizzátok magatokat, nem gondoltam, hogy egyszer így várom majd az injekciót :-).
byby
 
 


Még 1 dolog, lehet, hogy teljesen hülye kérdés lesz. Azt vettem észre, hogy ha sokat vagyunk együtt a párommal, akkor "olajos hal" szagom van.
Szerintetek ez normális vagy nem? Azért kérdem, mert valahol olvastam, hogy az egyik párnál nem találtak fertőzést és azt hiszem, hogy a Kaáliba vették észre, hogy van egy olyan fertőzésük amit egymás között adogatnak oda vissza. Most nem emlékszem pontosan erre. csak arra gondoltam, hogy lehet-e ilyen ok ez mögött.
byby
 
 


Byby,
az klassz, hogy minden rendben a buksiddal Kép Az olajos hal szag nem tudom minek a jele lehet, de elég sok olyan fertőzés van (szinte minden gombás vagy egyéb "nemi" dolog), amit a párok egymásnak oda-vissza passzolnak. Sőt az is lehet, hogy téged nem fertőz meg, de az ő spermájának minőségét, mennyiségét vagy a megtermékenyülés esélyét rontja. Szerintem érdemes lenne ezt is megvizsgáltatni. Ha mégis van vmilyen fertőzés kap rá gyogyót és hamar kilábal belőle.

Niki,
tényleg ügyi vagy!

Stella,
nagy-nagy drukk!

Éden,
küldöm a tapasztó sugarakat ++++++++++++++++++++

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok,

Szuper hogy mindenkinek ilyen jól alakulnak a dolgok !
Mniki,
20 tüsző az rengeteg, nem semmi vagy Kép

Éden,
Neked is gratula a két szedrecskéhez, most aztán pihenj sokat !++++++++++++++++++++++++Kép

Reno,
Utólag is boldog szülinapot !! A 30. sokszor elgondolkodtat, de tulajdonképpen nem sok minden változik... csak aztán lassan a következő években, de addigra már te is boldog kismami leszel, és a szülésre foghatsz mindentKép

Byby,

Kiváncsi vagyok mit mond majd a doki erről a hipofízisről, engem is érdekel... Az olajos halhoz nem tudok hozzászólni, talán nem kellene annyi szardiniat ennetek Kép
Ne izgulj, hamarosan neked is eljön a szurik időszaka Kép

Lányok, ma megint egész nap feszült a hasam, remélem attól, hogy nálam is a szedrek alakulnak Kép és nem attól hogy bent güriztem ahelyett hogy itthon pihiztem volna.
Márc. 13 lesz a teszt időpontja, de természetesen nem leszek itthon, igy csak 16-an fogok tudni beszámolniKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


MINDENKINEK köszönöm a jókívánságokat!!! Még meg is hatódtam, olyan jólesett. Most érzem igazán, hogy mennyire nem vagyunk mi egymásnak idegenek.

Szépen növögetnek az "ikráim" (úgyis Halak vagyok), van jó pár, de nincs annyi, mint a múltkor, amikor majdnem túlstimuztam. Szerdán valószínűleg már fogom tudni a punkció napját, szombat vagy vasárnap. Most nincsenek olyan feszülős tüneteim, mint a múltkor, csak a fejem fáj időnként.
Annyira sokan vannak mostanában a Kaáliban, és sajna van akiket már megismerek. De látom, mindenki töretlenül kűzd és ez is erőt ad.

Szerdán bekukkantok.
Szépet álmodjatok!
reno
reno
 
 


Byby!
Örülök, hogy a fejeddel minden rendben. A halszaghoz én sem tudok hozzászólni! Ha mást is észlelsz ami fertőzésre utalhat említsd meg a dokinek. Biztos pikk pakk kiírtják belőled!

Kriszta!
Biztos egymásra találtak már a hasadban! Szépen kezdik megvetni az ágyukat és ezt érzed kívülről! 13. Az szép nap apukámnak akkor van a születésnapja és akkor kapom az első szurimat!
Azért az utazgatások alkalmával is próbálj meg pihenni és vigyázz magadra!

Reno!
Szerintem is jó csapat a miénk. Szeretek itt "lenni". Sok jó embert ismerhetsz meg és mind egy hajóban evezünk.
Tessék is bekukkantani és elmondani mi a helyzet a pocakban! Biztos szépen növögetnek és meglátod minden rendben lesz!

Jó éjszakát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kriszta,
az albumba akartam berakni a képet, de nem lehet szerkeszteni. Szóval a mai kép a profilomban van. Szerintem már elég gömbölyű Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lányok!
5 hetes kismama vagyok a kaáliba.Azt nem tudom, hogy az intézetbe meddig lehet járni, ezt valaki megtudja mondani???
Napsugi
napsugárka
 
 


Napsugi,
Gratulálok és nagyon boldog pocakosodást kívánok. Elbocsátás: amikor a dokid úgy ítéli meg, hogy minden rendben, akkor ad egy elbocsátó leletet és átirányít a normál nőgyógyászodhoz. Nekem elég nehezen indult be a terhességem, sokat véreztem, így a 9. héten bocsátottak el, de megnyugtattak, hogy bármi problémám van, nyugodtan menjek be és el fognak látni. Megbeszéltetek már egy újabb időpontot?

A frissített tábla
Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak nektek merem még elmondani, de reggel halványan, de egy 2 csíkosat teszteltem. Ma vagyok a 33-ik napon. Eddig 28-30 napra jött meg mindig! Igaz tegnap meg előtte nap fájdogált a pocim, nem merem elhinni, hogy sikerültKép

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Évi!!!!!!!!!!!!!!!
Csak félve és halványan, de nagy-nagy gratula! Annyira örülök! Megtört az átok?! KépKépKépKépKépKépKép
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Szia Lara!
Március 7-én kell mennem újból.Légy szíves meséld el, milyen vizsgálatokat csináltak neked? Nekem eddig vérvétel volt, ami jó lett.Duphaston szedek 3*1-et, eddig még 2 hétre írt fel adagot.Folyásom van fehér vagy világos sárga színű.Ez baj? Tudnak vele valamit csinálni?
Várom mielőbbi válaszodat.
Napsugi
napsugárka
 
 


LaraKép

Köszi szépen kedves vagy! Én is annyira boldog vagyok! Remélem megtörtem a jeget és most következtek Ti Lányok!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Napsugi,
akkor leszel ugye 6 hetes? Lesz egy uh, mert azt a 6. hét előtt nem igazán érdemes csinálni. Ha addig minden rendben van veled, se vérzés, se görcsök, akkor lehet, hogy már elengednek a nőgyógyászodhoz. Szabályos szívhangot lehet már ilyenkor is hallani, de lehet, hogy csak később, mert egy kicsit később tapadt meg a baba. Folyásom nekem is volt és van, hol fehéres, hol meg világos citromsárga. Ez azért van, mert a megváltozott hormonállapotok miatt a terhesség alatt a folyás is megváltozik. A folyással egészen addig nem csinál a doki semmit, amíg kellemetlen tünetekkel nem jár (ég, szúr, csíp, viszket). Szóval szerintem nyugi.Kép Itt meg tudod nézni hétről-hétre, hogy hogyan fejlődik a babád: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl

Évi,
Pár nap múlva csinálsz egy újabb tesztet, vagy már bejelentkeztél a kaáliba vérvételre?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép
Pénteken még csinálok egy tesztet és ha az is csíkos, akkor megyek a nőgyógyászomhoz. Mivel Én a Kaáliba nem nagyon voltam, mert pont most készültünk volna csak az első inszemre. Úgyhogy ott még nem nagyon foglalkoztak velem!
Szerinted a halvány csíkban is lehet bizni? Nagyon félek, hogy most bele élem magamat, aztán nem is volt semmi!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Lara!
A vérzés az olyan mint a mensi vér, az mitől volt nálad?
Napsugi
napsugárka
 
 


Évi,
attól még, hogy nem foglalkoztak ott veled, bejelentkezhetsz és megcsinálják (4500Ft a vérvétel), 2 óra múlva megvan az eredmény. Én úgy rohantam, hogy szinte csak úgy porzott utánam az út. Persze csak viccelek, a lombik után a kocsitól alig tudtam elhúzni magam a bejáratigKép
A halvány csík is CSÍK!!!!! Péntekre már sokkal erősebb lesz, ahogy növekszik a HCG a szervezetben egyre biztosabb a csík is a teszten. Igazad van, ne éld bele magad nagyon, majd én megteszem helyetted Kép

Napsugi,
Nekem volt mensis vérzésem pont akkor, amikor meg kellett jönnie, csak nem görcsölt olyan nagyon a hasam. De te azon az időn már túl vagy, úgyhogy megúsztadKép Utána 4 naponta véreztem, mert én hüvelykúpban kaptam a hormont(Utrogestan) és irritálta a méhszájat. Ez már nem mensis volt, hanem egyik pillanatról a másikra elöntött és ugyanilyen gyorsan abba is maradt. Amióta nem használom a kúpot, teljesen megszűnt. De a Duphastonnal téged ez a veszély sem fenyeget.Kép

Lányok!
Ilyen csuda jó hírekre se bújik elő senki????? Két zebra egy reggelen! És a napocska is szépen süt Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép
Köszi a bíztatást, akkor mégis oda megyek vissza, ha pénteken is csíkos a tesztem!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Lara!
A Duphaston véd a vérzéstől, pontosan miért adják?Lehet hogy butaságokat kérdezek, de félek ettől.És mi van a barnazással, az bajt jelent?Sokszor már azt sem tudom ki vagyok az aggódalom miatt.Az orvos csak azt mondta, hogy akkor kell menni a kórházba ha nagyon görcsölök, de a vérzésről, barnázásról nem beszélt.
Válaszolj, mert a kétségeimet szeretném eloszlatni.
Napsugi
napsugárka
 
 


Évi,
nagyon szorítok péntekig és rögtön gyere a jó hírrel!

Napsugi,
a Duphaston plusz sárgatesthormont tartalmaz, és erre azért lehet szükség, mert a 12. hétig még nem a méhlepény, hanem a petefészekben lévő sárgatestek termelik ezt a hormont. Előfordulhat azonban, hogy a sárgatestek (külső hormonpótlás nélkül) nem termelnek elég hormont és a baba emiatt elmegy. A kaáliban a Duphastont vagy az Utrot rutinszerűen adják, hogy ez még véletlenül se forduljon elő. A barnázás, vérzés jelenthet alacsonyabb sárgatesthormon szintet (nálam nem ez volt az ok, de ezt már írtam). Ha ilyet tapasztalsz, hívd fel a dokidat mindenképp. Igyál egy pohár vörösbort, kezdjél el szedni 3*1 MagneB6-ot és azonnal feküdj le. Ilyenkor behívnak uh-ra és megnézik a babát, a méhet, a méhnyakat és megállapítják a vérzés helyét és okát. De ne fessük az ördögöt a falra, hiszen nálad minden a lehető legjobban halad és ennek örülni kell. Persze igyekszem mindent a legpontosabban megírni neked, hogy tisztában legyél a dolgokkal. Lombikod volt vagy inszemed? Ki a dokid?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Évi!
Ez egyszerűen fantasztikus nagyon szorítok érted! Szerinem is menjél el egy vérvételre.

Kép

Napsugár!
Neked is gratulálok! Mesélsz egy kicsit magadról a történetedről?

Remélem tényleg mostmár megtörik az átok és csak úgy jön elő a zebracsorda, elvileg már tavasz van az állatok is kibújnak a barlangjukból.

Kép

A sírós fejeket jó mélyre elástam, szóval előre az ikrekért!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara!
5.inszemre sikerült.Az orvosom dr.Bernard.
Napsugi
napsugárka
 
 


Szia Zsebi

Köszi a gratulátKép Én is remélem, hogy mostmár Napsugárral megtörtük az átkot és csak úgy ömlik majd a sok zebraKép

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Lara!
Az előbb el is felejtettem itt a nagy örömhírekben, hogy már tök aranyos a pocakod. Nem is gondoltam, hogy már ilyen nagy!
Könnyek szöktek a szemembe, belegodnoltam, ha nekem is sikerül az első már ekkorka pocakom lenne! Kép Kép

Külön örülök, hogy inszemes zebránk is van már! Kriszta megtört az inszemesek átka is! Hurá, Hurá!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike drága,
kérlek ne szomorodj el, főleg ne miattam. Hidd el, lesz még ennél nagyobb pocakod is!!!!!

Napsugi,
te vagy az első inszemes zebratulajdonosunk! Remélem az előbb meg tudtalak nyugtatni, ha van még kérdésed, írj nyugodtan. Nem mesélsz egy kicsit magadról? Mióta próbálkoztatok, hogy kerültetek a kaáliba, mi volt a baj, stb? Mi már csak ilyen kis kíváncsiak vagyunk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok! Halvány és erős gratulációk részemről az új kismamáknak és persze a már gyakorló pocaknövesztőknek! A készülődőknek meg pozitív hozzáállást meg sok tapasztó sugarat!

Csajok, lenne egy kérdésem,....
Én long protokoll-os vagyok és most várom a spontán mensit. Sajnos nálunk szinte senki sem tudja a lombikot. Kérdésem az lenne, hogy mikor jó ha szépen elmennek érted és minél előbb hazavisznek az az mikor vagy ramatyabb állapotban, punkciókor vagy beültetéskor? Nekem a férjem is műtik, így sajnos nem lehet velem:-(
Bennem még duzzad a vágy és az önbizalom:-)
Natasa

Kép Kép
natasa1975
 
 


Lara!
Nem vagyok miattad szomorú, csak mostanában rossz passzban vagyok! Nem nagyon tudom elhinni, hogy velem is megtörténik a csoda! Másoknak könnyebben osztom a jó szót magamnak nehéz!
Örülök a pocidnak tiszta szívemből! Kép

Natasa!
A punkcióról csak kísérettel jöhetsz haza a Kaáliból. Kb. a beavatkozás után 2 órával engednek el ha jól emlékszem (elég kóma voltam). Nekem a punkció után nagyon fájt a hasam, de van akinek meg sem kottyant, viszont a beültetésről is jó ha valaki hazavisz, nem vagy rosszul meg semmi ilyen, csak azért jó minél előbb lepihenni elvileg három nap ágynyugalom van "előírva", ajánlott.
Ha az önbizalom megvan az már fél siker!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
ha másoknak írsz, mindig tele vagy optimizmussal. Olyan jó lenne, ha magadban is épp ennyire bíznál! Mindenkinek sikerül és szép lassan az egész tábla megtelik zebrával. Karácsonyra meg már elfelejted az összes rosszat és csak jó szívvel fogsz a kaálira és a lombikra gondolni. Hidd el, megérdemled a babát és meg is fog érkezni. Fel a fejjel, légyszi, légyszi, légyszi Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Megígérem igyekszem, csak tudod nagyon nehéz!
Mozog már jobban Bóbita vagy még mindig nem jelentekzett újra? Kíváncsi vagyok mi lesz, valahogy nekem lányos érzetem van! Majd kiderül!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
olyan határozott kopogás nem volt több. Néha érzek ilyen-olyan fura dolgokat lent a pociban, de nem tudom eldönteni, hogy Bóbita mocorog vagy csak bélmozgás. Szóval a fene tudja. Pénteken megyünk 3d-s uh-ra és pénteken lesz meg az AFP eredménye is, úgyhogy most eléggé izgulok. Remélem az is kiderül, hogy Panna vagy Andor lesz. A páromnak és a barátnőmnek is az az érzése, hogy egy kis maca lapul odabent. Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Hát szép jó napot lányok! Jól eltűntem mi? És tessék mire visszajövök van 2 zebránk! Végre!
Bocsánat a hallgatásért, de (bár ez nem mentség) a munkahelyemen annyira dolgozok, hogy mire hazaérek már csak az ágyat kívánom.
Persze egy hosszú hétvégére időt szakítottam és elmentem 3 napra Rómába. Kép Kicsit (nagyon) elfáradtam, mert reggel 9-től este 7-ig talpon voltunk, csak kajálni ültünk le, de csodás volt.
Velem/velünk minden rendben, ma voltam uh-on (nincs kép Zsebikém megint Kép), a baba feje már 6,5 cm-es! Kép Vidáman rugdos, de még nem olyan erősen, hogy ne hagyna aludni. Kép

LaraKép El se hiszem, hogy már ennyi idős vagy! És már érzed Bóbita mozgását?! Én csak a 19-n tudtam elkülöníteni a bélmozgástól. Azóta viszont semmivel sem lehet összetéveszteni. Kép
A pocid is szép ámKép Majd én is felteszek magamról egyet.
Olyan érdekes, hogy nálam hullámokban nő a hasam. A múlt hétig kb. akkora volt, mint neked a képen, ma meg már ledöbrögizett a dokinő. Kép

ZsebikémKép Egyetértek Larával, kicsit magadnak is adj a sok optimizmusodból. Talán hamarosan jön a tavasz és akkor a hangulatod is megváltozik. Belegondoltál, hogy már március van? Mikor is kezded?

TesztelőkKép Tessék követni Napsugi és Évike példáját.

Igyekszem sűrűbben jönni hozzátok. Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok lányok,
Úgy látom ma nagyon pörgött a topic Kép
Napsugár,
éljen az inszemes baba KépKépKépKép Én is pont most vagyok túl az 5. iszemen (4. nap)olyan jó lenne ha nekem is sikerülne most......

Évike,
Hatalmas gratula,én a te helyedben minden nap tesztelnék egyet, nem bírnám ki péntekig...szerintem is szaladj vérvételre valahova !!
Lányok, mostmár biztos hogy beindul a babaeső!!!!!

Lara,
Köszi a képet, már nagyobb pocid van mint gondoltamKép, és nagyon tetszenek a képaláírások is Kép

Zsebi,
Ha te nem is hiszel magadban, mi igenis hiszünk benned !!! Neked is hamarosan meglesz a várva várt ajándék, ez egészen biztos Kép Aztán majd tartunk pocis találkozókat, ok ?? És panaszkodni fogunk, hogy ebben a hőségben ekkora hassal közlekedni milyen borzalmasKép

Reno, te is csatlakozhatsz KépKép

Natasha, üdv a klubban Kép
Neked is sok erőt és kitartást a lombikhoz, elárulsz valamit a történetetekről ? Csak hogy jobban el tudjunk képzelni Kép

Sajnos holnap megint elutazom, ez most nagyon nem hiányzott, de mindegy, csak 2 nap, pénteken jövök,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Jó reggelt!
Zseboroszlán, nagyon köszi, hogy válaszoltál. Most emiatt eléggé elkenődtem, mert gondoltam leugrok az asztalról és már rohanok is haza:-) Na jó, ennyire nem vagyok lökött:-))))
Kriszta71: Nálunk elsőre lombik lesz, mert a férjemnek nincs vagy minimlis a spermája. Velem elvileg minden OK. Most vagyunk az első akcióban. A pesti Kaáliba járunk. Várom a mensim és akkor felgyorsulnak remélem az események, szorgalmasan injectiózom magam egyenlőre.
A nagy titkolódzás magam sem tudom miért van. A munkahelyemen egyértelműen tabu a dolog (köcsög a főnök). A szülőknam sem mondtuk el, de ezt egyenlőre jobbnak is tartom. Ráadásul a szüleink messze laknak. A barátok is:-(
Én is elutazom, mert a munkám révén sokat vagyok vidéken,...de sokszor olvaslak benneteket!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Woodi!
Végre! Már annyit hiányoltalak! Örülök, hogy a munka miatt tűntél el és nem azért mert valami nem stimmel! Kép
Várom a pocakos képet ha már a babóról nem tudsz mutatni! Nálatok továbbra is kisfiút látnak? Hogy fogják hívni?
Március 13-án kezdem a szurikat, úgyhogy remélem most sok jó példa lesz előttem, hogy igenis meg lehet ezt csinálni.

Kriszta!
Sikerülnie kell. Nagyon izgulok érted! Jó utat és vigyázz magadra!
Woodi is megígérte tartunk pocaktalálkozót remélem még nagyon kicsi babóval de a tavaszi taliba beleférek. Az sem érdekel ha még csak három hetes babóm lesz csak legyen, annyira jó lenne.

Lara!
Akkor lehet, hogy mégis kislány, az lenne csak az igazi hab a tortán! (értem úgy, hogy azt mondtad azt szerettetek volna!) A 3D uh-ról raksz majd fel képet?
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves Lara!
2 éve próbálkoztunk a párommal.Egyikünknek sem volt problémája, mint voltunk a 10%.Átjárhatósági vizsgálat oké, tűszök nőttek, mindig volt peteérésem.A férjem spermái is nagyon jók voltak.És nem sikerült.Tatára jártunk egy maszek nőgyógyászhoz, ott csináltak 3 inszemet, utána kerestük meg az intézetet, mert el voltam keseredve.Ez volt október végén.Először spontán próbálkoztunk, aztán novemberben csináltak mégegyszer átjárhatósági vizsgálatot, nem volt gond.Utána január 11-én volt a 4.inszem, nem sikerült.Aztán február 08-án volt az 5.inszemem, február 22-én kellett volna tesztelnem, de nem mertem így másnap csináltam meg reggel és lám csoda történt 2 csík megjelent, sírtam és nem tudtam felfogni.Rögtön hívtam az orvost és február 25-én már mentünk uh-ra.Mondta, hogy valami elkezdődött, de még 12.hétig nem merik kimondani.Vért vettek, aminek az eredménye 28-án lett meg.Jó lett és kizárták a méhen kívüli terhességet.Március 07-én kell mennünk uh-ra újból.Ennyi a rövid történetünk.Nagyon vártuk a gyermeket sokat imádkoztam érte, és csoda történt.Nagyon remélem hogy foghatom eme csodát a kezemben, minden vágyam ez.
Napsugi
napsugárka
 
 


Zsebi,
persze, hogy rakok fel képet. Szeretném az albumot is folytatni, de a hülye szerverátállás miatt még mindig nem lehet szerkeszteni Kép Hát az tényleg nagy meglepi lenne, ha lányka lesz. Már alig várom a pénteket, már csak kettőt kell aludni Kép

Napsugi,
mindig öröm olyan történeteket olvasni, amiknek jó a vége Kép Itt mindannyian nagyon régóta vágyunk babára és Te is példa vagy arra, hogy mindenkinek sikerülni fog, csak nem szabad feladni. A 12. hétig azon retteg az ember lánya, hogy csak megmaradjon, utána meg azon, hogy egészséges legyen (én most itt tartok). A beavatkozások utáni várakozás rémálma nem múlik el, most éppen az AFP eredményét várom már egy hete, és rágom a körmöm Kép De mindenkinek tiszta szívből kívánom ezt a fajta várakozást Kép
Nagyon fogok neked drukkolni az uh-ra, de biztos minden rendben lesz.

Woodi,
nagyon örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok! Hogy fogják hívni a kismanót?

Stella, Kriszta
mennek a tapasztó sugarak ++++++++++++++++++

Niki,
holnapra nagy-nagy drukk!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok!

Most jutottam gépközelbe. Sajnos nekem most sem sikerült, a biológus mindent megtett de nem ébredtek fel a babáim vasárnap.
Ők a 3. lombikból maradtak. Nem tudom, hogyan tovább, a lombikprogramjaim eddig méhen kívüli illetve 8 hetesen elhalt terhességekkel végződtek. Szóval elkeseredtem rendesen, otthon voltam pár napig, nem tudtam dolgozni sem...

Ennyit a panaszkodásról, nagyon-nagyon köszi, hogy gondoltatok rám is, minden maradék energiámmal Nektek drukkolok!!!

Puszil mindenkit: Krisz
krisz69
 
 


Krisz!
Kép Kép Kép Kép
Nagyon sajnálom! Nem tudok mást mondani mind erőt kell gyűjteni és menni tovább lesz babád, csak sajnos nem jött el az ideje! Kép Kép

Niki!
Hányat szívtak le? Remélem minden rendben!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Krisz!

rettentően sajnálom ami veled történtKép de nem adhatod fel és küzdened kell tovább, tudom ez ilyenkor szörnyen nehéznek tűnik, de meg tudod csinálni és tuti, hogy neked is lesz idén babádKép

Üdv
Évi
evike1975
 
 



Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!
Veled mi van? Tessék írni! Mikor kezdődik az "őrület" nálatok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsu... ezt a lányt ismerem. Valamikor 2 évvel ezelőtt a mama-baba fórumba írt valamilyen portálra. Ráismertem, mert pont akkor nézegettem azt a fórumot, amikor megtörtént vele, hogy babát mondtak neki, és közben nem is volt (?), és közben elment Görögországba.
Azt viszont soha nem mondta, hogy korábban már elvetetett egy gyermeket, ráadásul úgy, hogy azt sem tudta, miért teszi... Kép
snori
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?